עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאחותי בתקציב של 2500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודת משרדיות * גודל המסך? 13.3/14 אינץ' * רזולוציית המסך? סטנדרטית * משקל רצוי? בגלל שהיא תסתובב איתו, עדיף כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 320 ג'יגה. אם יש אופציה לSSD(מה שאני פחות מאמין בשל התקציב) אז עדיף. * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חשוב שתהיה אמינה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - כעקרון, מחשב נייד נטו לאופיס ועבודה "רגילה". חשוב שיהיה אמין ו…

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by rina200,

שלום, אבקש עזרה בבחירת מחשב נייד חזק. לעבודה עם קבצי אקסל מאוד כבדים. תודה מראש- רינה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. Started by kaithila,

היי, דרוש מחשב בתקציב של עד 5000, בעיקר למטרות תכנות! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, תכנות. * גודל המסך? 15 לפחות. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר). עדיף כמה שיותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה - רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) גם לא. * Blue…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, הרצת תוכנות לעיתים (MATLAB), אופיס וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף 15.6, אבל אם התקציב\המשקל לא מאפשר אז פחות. מאט * רזולוציית המסך? עדיף 1080*1920 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? פחות מ-2KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סביב 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750GB * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? מניח שלא (לא יודע מה זה) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  6. Started by Oded00,

שלום לכולם מנסה למצוא מפרט למחשב למשחקים (רק מחשב) האם להעדיף מעבדי AMD? כמה חשוב לוח אם שממותג כ gaming? כדאי להמתין להתבהרות בנושא הקורונה או שאין משמעות כרגע מבחינת מחירים וזמינות רכיבים? תודה מראש 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש''ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך באחסון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

7. Started by Fexor,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, הדפסות, צפייה בתמונות/סרטונים, ניגון וצריבת דיסקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי צריך צורב דיסקים אם לא מגיע מובנה אבל מעדיף לקנות בנפרד ולא לכלול את זה בתקציב של המחשב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Blizzarder,

<blockquote> כבר בחרתי מחשב, אני רק רוצה שתאשרו שמדובר בעסקה טובה ובחנות מומלצת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694 </blockquote> <blockquote> בכל מקרה, מיליתי גם את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) והרצאות (חשוב שתהיה לו איכות סאונד טובה לשמיעת הרצאות באמצעות המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  9. Started by Roeebenj,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, רק אם חייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיצוב : photoshop, sketchbook, illustrator. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  10. מתכנן לקנות בקרוב מחשב דור 11, ההבדל במאיץ הגרפי המובנה של אינטל בין I3 ל I5 ל I7 הוא גדול? אם יש הבדלים ביניהם מבחינת מאיץ גרפי איפה הוא בא לידי ביטוי יותר בין ה I3 ל I5 או בין ה I5 ל I7?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חדש פה אז אשמח לתגובות בונות. המחשב ברשותי מ10-11/2011 המפרט של המחשב: מעבד: i7 2600 קירור: אני לא סגור על הקירור אבל השם שלו זה (לפי אייבורי) heat-pipe cold bit לוח אם: asus p8-z68v זכרונות: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-10666C9 1333MHz Dual Channel Kit (KHX1333C9D3B1K2/8G) נקנה עם המחשב נקנה לפני כשבועיים: Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כונן קשיח: seagate st31000524as 1TB כרטיס מסך : SAPPHIRE HD 6970 2GB GDDR5 PCIE ספק כוח: corsair tx750 80 plus bronze מארז: cm storm sniper הכולל מאוורר 20 למעלה, מקדימה, מאחורה מאוורר 12, למטה מאוורר 14 שהוספתי (thermaltake) כמובן כונן דיסקים אופטי רגיל לא מיוחד, שווי הקנייה שלו היה 120. לאחר תק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית די בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתעסק בצילום, שתי התוכנות העיקריות שאני עובד איתן זה לייטרום ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק גם במשחקים די כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג גם את המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by User_Name,

מישהו יכול בבקשה לתת לי הצעה ל- כרטיס מסך, כרטיס רשת, זכרון 256 , עכבר טוב אופטי(לא אלחוטי, עדיפות לUSB) ומארז אלומיניום. הערות: ברשותי מעבד p4 1700, וזכרון 256 RD RAM, תקציב: 3600 ש"ח בבקשה אל תנסו לחסוך לי, אני יודע שיש לכם כוונות טובות. אני מצטער אם הכותרת לא מתאימה או עיניינית. תודה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. הראשון כולל מעבדי ?AMD Sempron 2600+ (S-754) לוחות אם למעבדי ?AMD ASROCK K8-UP-VM800 s754 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W 8666 מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מחיר 1638 ¤ והוא אך ורק לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. והשאלה הנוספת שלי היא שאני צריך מפרט דומה, כלומר של מחשב לא חזק במיוחד עם ציוד נלווה, שמשמש בעיקר גם לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט, אבל שיכלול מסך וכרטיס מסך שיאפשר לראות טלוויזיה בצורה נורמלית עליו כשהטווח הוא 3 אלף עד 3.5 …

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  15. היי לכולם, מחפש המלצה לנייד שיתחבר לטלויזיה אבל גם ילקח לעיתים לכל מיני מקומות לשימוש כללי. * מטרות המחשב? המטרה העיקרית לחבר אותו לטלויזיה בכדי שתנגן סרטי HD (כולל צפייה מyoutube) כך שחשוב לי שינגן סרטים כאלה ללא קפיצות, וגלישה כללית באינטרנט. * גודל המסך? מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? לא חשוב (למרות שאם ultrabook יכנס במסגרת התקציב - עדיף) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, סוג הכונן לא חשוב. * כונן אופטי? אין צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? …

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  16. Started by yoni111,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14022 מבחינת הכל ,מסך סוללה ביצועים וכו" עריכה:ואיך הם גם מבחינת משחקים(COD AW,BF4,WATCH DOGS)

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  17. שלום חברם, קבלתי 2 הצעות מחשב לעריכה, ווידאו , פרימייר ופטושופ בעיקר. מה אתם אומרים ? זה אחד לוח : GA-Z68AP-D3 מעבד: INTEL I7-2600 דיסק קשיח: 1TB זיכרון פנימי : 8GB מארז :NZXT SOURCE 210 + PSU 550W (שחור או לבן) זה השני לוח : GA-Z68AP-D3 מעבד: INTEL I7-2600 דיסק קשיח: 1TB זיכרון פנימי : 8GB מארז :NZXT SOURCE 210 + PSU 550W (שחור או לבן) 3300 ש"ח בערך מה אתם אומרים, האם הכרטיס המסך המובנה מספיק טוב לצורך עריכת וודאו וגראפיקה?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  18. ראיתי את המחשב הבא http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=2020 [table][tr][td][/td][/tr][tr][td] [/td][td][/td][td] [/td][td][table][tr][td]‏Lenovo IdeaPad G770 M533PIV[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] האם הוא הכי משתלם בסכום הזה? אני צריך מחשב נייד לבית לראות סרטים בחדר אחד ואז לקחת אותו לעבודה לשחק ולקרוא לפעמים... לא משנה לי שהוא 3 ק"ג. האם יש עוד אופציות או במחיר הזה זה הכי משתלם? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מחשב LG R400 5.C2CDE. לאחרונה הכבל חשמל הלך (אחרי שתיקנתי אותו פעמיים באמצעות פירוק והלחמה גם בצד השנאי וגם בתקע אשר נכנס למחשב). לאחרונה החיבור עצמו ה"שקט הטענה" (power jack) התחיל לעשות בעיות ואני מרגיש שאני על זמן שאול פה. אין לי ביטוח ותיקון יעלה בסביבות ה500. מצאתי את שקע ההטענה ורציתי לקנותו אך לפני כן רציתי לוודא שאני יכול לפרק את המחשב. פירקתי את הסוללה, את כל הברגים הנראים והלא נראים, את הזכרונות והדיסק קשיח ואת המקלדת. לצערי, אל עף שמצאתי שני ברגים במסך לא הצלחתי להבין כיצד אני מפרק אותו. כל ניסיון שלי למצוא מדריך עלו בתוהו. האם מישהו יודע כיצד אוכל לפרק את הלוח אם שלי במחשב זה? תודה מראש על כל פיסת מידע, גיל.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא לא בא עם אחריות, אפשר להוסיף למחשב אחריות בינלאומית או ארצית בקניית אחריות????

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  21. 1. לא הצלחתי למצוא תשובה מסודרת לכך, מי מהמעבדים חזק יותר ובכמה? כי להבנתי הפרש צריכת החשמל משמעותי. 2. עבור הרצת VM לשרתים על הנייד, במה עדיף להשקיע יותר: ssd או 8GB Ram? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. עד 500 שקל שמעתי שה פיוניר טוב מה אתם ממליצים לי מה הכי טוב לקנות היום !

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו 3,COD החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  24. Started by mnjmse,

מבקש המלצה למחשב נייד בעיקר למשחקים תקציב 3500K שימושים עיקרים משחקים בינונים העדפות לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד למרות שאני יותר אוהב את ATI אבל זה הבקשות זיכרון לפחות. 4גיגה ראם גודל 15.6 הוא קצת יותר קטן צורב חייב משקל לא משנה מיצידי 12 קילו סוללה לא משנה מצלמה .חייב!!

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך בשביל שיעמוד בדרישות (אני משאר שעד 1000 ש"ח חריגה בטוח יספיק?) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שישמוש כללי (מיילים, אינטרנט, צפיה בסרטים וכו') ומידי פעם משחקים (סטארקראפט 2 !!). אני לא משחק ב- FPSים אז אין צורך במשהוא מפלצתי.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. 24/7 בד"כ רק גלישה (וסטארקראפט 2 בבאטלנט ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) …

• 1 תגובה
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.