ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS5 ¤1192 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39401 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤347 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-5-15 Titanium ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2T800C44GK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1533 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44424 מארז ללא ספק Thermaltake M5 Window ¤309 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VJ2000BWS ספק כח Cooler Master eXtreme Power 650W ¤485 כמות:1 http://skypc.co.il/produ…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים כבדים, שיתוף קבצים, אינטרנט. שהמפרט לא יכלול : מסך, רמקולים, מקלדת , עכבר, דיסק קשיח. התחלתי לבנות את המפרט מ KSP אנא תעזרו לי להשלים אותו ואם יש לכם הערות אשמח לקרוא. 1) 1095 ש"ח ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? 2) לוח אם ASROCK : ?ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire ? 530 ש"ח 3) זכרונות TWINMOS ?1GB TwinMOS? X2 1140 ש"ח אני זקוק למארז, ספק וכרטיס מסך טובים. דבר נוסף הוא שאם ניתן למצוא אותו מפרט פחות או יותר, באותו מחיר או פחות ובחנות אחרת זה יהיה עוד יותר טוב כי ב KSP אין אחריות לטווח זמן ארוך. תודה רבה על הסבלנות לכל מי שיעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
חשוב שיהיה קל, מהיר, כרטיס רשת אלחוטי מובנה, פעבד לפחות כפול ליבה, זכרון לפחות 2 ג'יגה (יריץ ויסטה), דיסק קשיח לפחות 160 ג'יגה (עדיף יותר), מצלמה מובנית, גודל מסך ממוצע. פחות חשוב, אבל אם אפשר :אפשרות לביצוע Login באמצעות טביעת אצבע (רק ב HP ?) שתהיה חברה אמינה וטובה. השימושים הם קצת עבודה משרדית, קצת פיתוח, מעט מאוד פוטושופ, אבל חשוב שהמחשב יהיה סילון :-) תקציב לא מוגדר, אפשר להוציא בין : 6,000 - 12,000 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המלצתם לי בעבר על המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤916 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 כמות: 1 - מחיר: ¤58 לוח אם: Gigabyte GA-EP43C-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤570 מארז: ANTEC NSK4480 V2 380W Black כמות: 1 - מחיר: ¤461 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤255 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤490 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה כמות: 1 - מחיר: ¤75 סה"כ: ¤2825 אבל המפרט מכיל חלקים שאין ל KSP אודה להמלצה עבור רכיבים שווי ערך מ KSP או חנות אחרת בת"א כאשר במקום כ.המסך הנ"ל אני מעוניין ב 4850 512m תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב מ- rsm. תתנו לי חוות דעת על המפרט אם הוא טוב לגיימינג. להריץ משחקים על high. לגבי הכרטיס מסך, אני לא מחפש משהו חזק יותר, ה- hd5750 יריץ לי את כל המשחקים של השנה שנתיים האחרונות ככה שאני לא מחפש את ה- hd 6850 או טובים יותר, בעוד שנתיים נקנה כרטיס חדש. אני צריך שתעזרו לי לבחור לוח אם מתאים הכי זול וטוב שיש, אין לי מושג מה לבחור. אם יש לכם שיפורים למפרט שבניתי ב- 100 200 שקל אז בבקשה. תודה לעוזרים[table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/t][/t] [table][tr][td]Transcend 4GB DDR3 1333Mhz [/td][/tr][/table] 121.00 ₪ 1 [table][tr] [td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td] [/td][/tr][…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
המחשב הדרוש הוא מחשב לפעולות היום יום וקצת מעבר, ז"א: מוזיקה,סרטים ומשחקים (די ישנים וגם חדשים אבל ברמה נמוכה חשוב להדגיש אני לא גיימר והמשחקים הם מידי פעם, לכיף). המחשב חייב להיות מסוגל להריץ תוכנות גרפיקה דו מימד ואף כמה במקביל, וגם תלת מימד ברמה יותר נמוכה. חשוב: סוללה חזקה שתחזיק הרבה זמן מעמד. מסך 15.4". (אחריות לא משנה לי בכלל ולא אכפת לי גם מחשב נייד בלי אחריות כלל). (מחשבים ניידים מיד 2 גם באים בחשבון אך מכיוון שאנני מבין במחשבים ניידים אבקש שמות או מפרטים כדי שאוכל לדעת מה לחפש ביד 2). (לפי מה שהבנתי הכרטיסים שבאים און בורד לא ממש חזקים וכ'ו ונראה לי שיהיה עדיף לרכוש כרטיס מסך חיצוני האם אני צודק?). חובה נפח אחסון גדול בגודל של 250-320 גיגה. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אממ השאלה בכותרת...אבל מעבד אינטל, לא AMD (: תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד. שלא יהיה כבד ומסורבל. המחשב צריך להיות מספיק חזק (מבחינת מעבד/זיכרון/כרטיס מסך) כדי להריץ תוכנות גרפיקה: InDesign, Flash, Photoshop, Illustrator. כונן קשיח לא חייב להיות גדול, העבודות ישמרו במחשב אחר. המחשב יהיה המון בדרכים אז מאד חשובה העמידות. עדיף עם אחריות ל-3 שנים, או שיהיה אפשר להרחיב בתוספת כסף. תקציב משוער: 5000 אבל מאד גמיש מטרה: עריכה גרפית, בעיקר דו-מימד גודל מסך: 13/14 משקל רצוי: כמה שפחות, באזור 2.0-2.3 זמן סוללה: שעתיים יציאות מיוחדות/Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי של HD: לא חשוב צורב DVD: נדרש אחריות בינלאומית: לא נדרש עדיפות לחברה: אין הבנתי שסדרת ThinkPad של Lenovo מאד עמידה. לסדרה הרבה דגמים, אילו הם המומלצים? מה לגבי HP E…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן חברים! אני מחפש מחשב נייד, הוא מיועד לאמא שלי ולאחותי, זאת אומרת השימוש בו יהיה לסרטים, אינטרנט, פוטושופ, ובנוגע למשחקים מקסימום סימס 3 או משהו בכיוון הזה, בכל מקרה לא מחשב גיימרים. הבילבול שלי הוא כיוון שיצא לאחרונה ווינדוס 8, ומחשבים ניידים מתחילים לצאת רק עם מגע על מנת לתת את התמיכה לווינדוס החדש שזה כמובן מעלה משמעותית את המחיר. השאלה פה אם כדאי להשקיע במחשב כזה עם מגע או לקחת מחשב נייד ווינדוס 7 רגיל. אשמח לשמוע כמה דעות ועצות, לדעתי ווינדוס 7 במקרה הזה יספיק. בכל מקרה, התקציב הוא כ3000+- מוכן לחרוג קצת אבל ממש לא מעבר ל 3,500 (מסך רק 15.6) רק נקודה אחת, כל מחשב רק לא DELL, כפי שיצא לי כבר להתנסות איתם המחשבים שלהם לא אוהבים להחזיק מעמד יותר מדי ואוהבים לבקר במע…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה,תוכנות,גלישה,צפייה בסרטי HD וזהו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ברצוני לשפץ את המחשב שלי כמה שיותר טוב,למטרות משחקים ואינטרנט (המשחקים בינוניים). אני לא רוצה לקנות מעבד חדש בגלל שהוא סבבה ואני לא ארגיש שום הבדל בינו לבין הAMD A64 3000+VENICE שמשפיע בצורה משמעותית. אני גם נשאר אם אותו לוח אם. הספק והמארז שלי ג'נריים אז להחליף דחוף! ד''א הכרטיס מסך והמעבד הולכים לעבור OC רציני,והתקציב שלי לשידרוג הוא 4,000 (גם ככה אני חורג ב500 ש''ח אז לא לחרוג בשקל!) חשבתי על לקנות לו את החלקים הבאים: PowerColor X800GT 256MB PCIE Samsung DDR 512MB 400Mhz X2 HD Maxtor 200GB 7200RPM SATA 8MB THERMALTAKE SOPRANO SILVER/WINDOW FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm הערות/הארות בנושא השידרוג,תודה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב ב4500 בעיקרון אני רוצה שהמחשב יוכל לטעון משחקי מאודד כבדים שרודרשים רמה גבוהה של המחשב ליראות סרטים ולשמוע מוזיקה ובקיצור מחשב נוער חזק
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, דרישות: יעמוד בהפעלת מערכות הפעלה במקביל. שקט מאוד. אם אפשר בפחות מ2500 אני אשמח. אין צורך בשום ציוד הקפי או מסך.
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
התקציב לא חשוב אני לא מוותר על הקטע של חיבור הנייד לlcd ולצפות בסרטי hd בצורה חלקה ללא קרטועים והשהיות הסרטים שאני מוריד הם בגודל של עד 15gb מקסימום mkv גם חשוב לי שהמחשב יהיה בנוי טוב כי הוא יהיה בשימוש על ידי ילדים אני לא אשתמש בו בשבל משחקים כבדים אז איזה דגם מומלץ מבחינת עמידות? ואיזה מפרט בשבל הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום חברה אני חדש כאן. אני מחפש מפרט למחשב חזק ליצירת מוזיקה אלקטרונית (קיובייס, ועוד תוכנות כאלה). אני צריך מחשב שיהיה בו מעבד עם 4 ליבות, מינימום 2 ג'יגה זיכרון פנימי, ושתי הארד דיסקים של 320 GB.. הכרטיס מסך לא ממש מעניין אותי אני צריך כרטיס ממש סטנדרטי (אני לא גיימר נטו מוזיקה), וכרטיס קול סטנדרט זול. צורב DVD אם אפשר גם זה יהיה מעולה... תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט הכולל: מחשב INTEL + מסך 19" (שלא יהיה WIDE), כמו שמצויין בכותרת הסכום הוא עד 5700 ש"ח. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים וקצת משחקים (אני לא גיימר כבד). חשוב לי שהHD יהיה בנפח גדול, כמו-כן הRAM, ושהכ. מסך לא יהיה SHARED. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים - הוא משתמש במחשב הרבה לצורך עבודה (מסמכים, matlab וכו'), לגלישה באינטרנט, מעט עריכת וידאו. הסתכלתי במפרטים המומלצים ונראה לי שהמפרט הבא מתאים. מה אתם אומרים? האם כדאי להזמינו או שעדיף לשנות דברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה למסך מחשב (22-24 אינטש אני חושב) מומלץ במחיר סביר. תודה רבה תיאור מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת Tray 490 גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 120 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) 480 זכרונות 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת 200 כונן קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ 270 כונן אופטי Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך Nv…
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות נייד לעבודות ואינטרנט התקציב שלי הוא 2500 כמה שאפשר אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט טוב אם אפשר שיהיה מבוסס על דור הi3 ושתהיה חנות במרכז תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לת'רד הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474710.0, אני רוצה את עזרתכם ע"מ למצוא את האיזון למחשבים כולל הציוד ההיקפי בהתאם לצרכים המפורטים. 1. מה התקציב המקסימלי? - 12,000, לא לחרוג בכלל, אפשר לחסוך אך לא הכרחי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - א. המחשב לילדה - בעיקר אופיס, משחקים בינוניים, אינטרנט וסרטים (היא תראה סרטים שיהיו בדיסק של ה-HTPC) ב. HTPC - שמירת המדיה הביתית, צפיה בסרטים, שירים, וצפיה במצגות וסרטים באינטרנט דרך הטלוויזיה . ג. נייד - משחקים, אופיס, אינטרנט וסרטים שישאבו מכרטיס הרשת האלחוטי. 2.5. שאלות: יש לי מחשב פנטיום 4 ישן - האם בשימושים שציינתי, …
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים. אינטרנט, מצגות, אופיס וכו. העדפה לWin7. תקציב בערך 2.5K אם זה לא מספיק תגידו. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שיניתי את המפרט הקודם שלי הגדלתי לE6400 בגלל הכדאיות רק עוד 150 שקל החלפתי את הזכרונות ל533MH לפי ההצעה של האנשים פה כי אני לא עושה אוברקלוקינג שיניתי את ההרד דיסק לMAXTOR בגלל הביקורות שיש באתר ניסיתי למצוא של SAMSUNG אבל לא מצאתי עם 16MB BUFFER והוספתי עוד הארד דיסק של WD שיהיה לגיבוי הורדתי את הכרטיס מסך כי זה לא נכנס לי בתקציב ושיניתי את הצורב לצורב יותר טוב כמו שהמליצו לי הנה המפרט הסופי דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb Box 1575 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 1240 ¤ 1 MAXTOR 250GB 7200RPM SATA 16MB 585 ¤ 1 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII 280 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+ZALMAN …
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בלהרכיב מפרט לשימושים כללים ( גלישה, מוזיקה, הורדות וכו' ) למפרט צריך ציוד היקפי (מסך, רמקולים מקלדת ועכבר ) תודה רבה!! ;D
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד סכום די גבוה של 25,000 שקלים כולל ציוד היקפי ומערכת קולנוע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה בלנצל את הכל ואם אפשר לחסוך, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה יש לחרוג, זה סכום בומבסטי!\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים- גיימינג סופר דופר כבד על לרמת הרזולוציה המפחידה, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) עריכת וידאו, הקלטה של שירים שלי. אז מוזיקה, HTPC למולטימדיה וסרטים, עריכה גראפית בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אני משתמש בסוני ווגאס - שימוש בינוני. פוטושופ- בינוני גם, הקלטה תוכנת קיובייס, Amplitube 3 ריפר- שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאמור להגיע אליי בשבוע הבא ורציתי לדעת מה אתם חושבים על העסקה שעשיתי ... intel Q6600 קירור למעבד- coll master לוח אם - gigabyte-GA-P53-DS3L זיכרון - kingston-2X1024-DD2-800 מארז - EZ COOL 450W דיסק קשיח - 320GB -W.D כרטיס מסך - ASUS 8800GT 512MB כרטיס קול - 5.1 SOUND MAX כרטיס רשת -10\100\1000 מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? איך המארז ? מישהו מכיר את הקירור למעבד ? הסכום הכולל של הכל יצא 5500 שקל (עם מקלדת+עכבר מייקרוספט אופטי אלחוטי + רמקולים קרייאטיב 2.1 + צורב DVD ) המפרט הזה יריץ את כל המשחקים החדשים בהגדרות גבוהות חלק ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עם חריגה של עד 200. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים וגם משחקים (לא גיימר רציני אבל רוצה לשחק במשחקים טובים). צריך מסך וצריך ציוד היקפי.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-