עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. שאר הפרמטרים לא כל כך קריטים. המחשב מיועד לחברה שלי אז אני לא מכיר באופן פרטני את הדרישות לתכנות תלת מימד, לפי מה שקראתי מומלץ כ. מסך OPEN GL שאני ממש לא יודע מה זה (: תודה מראש למגיבים יונתן

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by MATAN_BS,

אני כמעט סגור רק כמה שאלות: 1) מה ההבדל בין Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3200 Memory 400.00 ל- Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory 300.00. מה עדיף (כמה זה באמת משפיע) ? 2) מה ההבדל בין DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 875.00 ל- DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 690.00 מה עדיף (כמה זה באמת משפיע) ? 3) איזה משני המפרטים עדיף ? Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 340.03 NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 269.99 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1065.00 Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5" FDD 54.99 Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 569…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  3. הכותרת אומרת את שלה... לא צריך צורב DVD או כל כונן אחר (מעביר מהמחשב הישן) גם מה עדיף, מעבר 4 ליבות זול או 2 ליבות יקר? אני לא מתכנן לשדרג את המחשב הזה בעתיד ולא לעשות OC תודה מראש

• 7 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by ArZi17,

אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410. לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות. חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום. ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?! חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון. קצת עזרה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CF3 CRISIS 3 ועוד כבד.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900*1600 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. הא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by ליאור מן,

ערב טוב, סטודנט להנדסה שהולך להריץ AUTO CAD/PHOTOSHOP ומעוניין להשתמש בעט באיזה מכשיר עדיף לבחור דגשים: יכולת עבודה סבירה, סוללה , והדבר שאני הכי חסר ידע בו - מי מהם נחשב למוצלח יותר בשימוש עם עט מפרטים: X360: ® Core™ i7-8550U (1.8 GHz, up to 4 GHz, 8 MB cache, 4 cores) + Intel® UHD Graphics 620 (8 GB system memory) 8 GB LPDDR3-2133 SDRAM (onboard) 13.3" diagonal FHD IPS micro-edge WLED-backlit touch screen with Corning® Gorilla® Glass NBT™ (1920 x 1080) 256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD Office Software Trial Security Software Trial 3-cell, 60 Wh Li-ion polymer No DVD or CD Drive Full-size isla…

7. Started by rubiliani,

היי אנשים! אני צריך את העזרה שלכם. קבלתי הצעה למחשב נייד של Hp מדגם Nx510 ב 3000 שקל עם הרחבת זכרון ל 1 ג'יגה. המפרט הבסיסי שלו זה מעבד אינטל סנטרינו 2.26 מגה הרץ. מסך רחב 60 ג'יגה הרד דיסק צורב דיוידי WiFi וכו' היעוד העיקרי זה פיתוח תוכנה, אתם חושבים שזה טוב? אשמח אם תעזרו אני לא רוצה להוציא סתם כסף.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  8. היי, אני אשמח לעזרה בהערכה של היכולות והעלות של המחשב- מחשב נייד HP - סדרת ProBook 450 G5 Notebook זה ה BASE MODEL בהתאמה אישית - 3 שאלות: 5000 שח שווי הגיוני? הכרטיס מסך- זה? :https://ark.intel.com/products/122589/Intel-Core-i7-8550U-Processor-8M-Cache-up-to-4_00-GHz 3) כן טוב לפוטושופ וסקאצ'אפ ואוטוקאד או לא? תודה רבה .... המפרט שיש לי עליו מצוין מטה... אין לו דגם ספציפי כאמור, מחשב שדומה לו מאוד (?) במפרט בקישור הבא : https://www.ebay.com.au/itm/401588659970 BU IDS DSC 2GB i7-8550U 450 G5 HDD 500GB 7200…

9. Started by timac,

מחשב מארה''ב מה אתם אומרים?? לוח אם:DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail זיכרון: TwinMOS 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 400 (PC 3200) Unbuffered System Memory Model TMII400/1GB - Retail כרטיס מסך:eVGA 256-P2-N517-AX Geforce 7800GT 256MB 256-bit GDDR3 VIVO PCI Express x16 Video Card - Retail ספק+מארז:Antec PERFORMANCE TX TX1050B Black Steel Server Computer Case 500W ATX12V v2.0 Power Supply - Retail מעבד:AMD Athlon 64 X2 3800+ 1GHz FSB 2 x 512KB L2 Cache Socket 939 Dual Core Processor - Retail כונן קשיח:SAMSUNG SpinPoint P Series HD160JJ 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM 5083 שקל בשקלים. מה אתם אומרים צרי…

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  10. העבודה בתלת והרינדורים יתבצעו ב3DSMAX , המטרה היא הדמיית סרטוני אדריכלים, עבודה בוידאו בMAX זה מפרט שאני בונה לחבר, התקציב הסופי הוא 10K רק למחשב ואני אשמח להסברים לנוגע לחלקים ותאימות כי מה שפירסמת פה, זה מאוד גולמי ואני גם לא מעודכן . אז ככה : 1. מעבד Intel Core I7-990 X http://skypc.co.il/pl_product~BX80601990~3~0.htm 2. כרטיס מסך Quadro http://skypc.co.il/Product.asp?PID=VCQ4000-PB זה שני הדברים שראינו בנתיים זכרון אני חושב בערך 16 ג'יגה HDD חשבנו על מערך RAID 0 לעבודה מהירה וזהו בגדול, בקשר למעבד אני לא בטוח שצריך לקחת את המעבד הכי חדש כי אני מהנסיון שלי הדגמים הכי חדשים סתם יקרים ואין כזה הבדל משמעותי בעבודה יחסית לדגם אחד לפני כרטיס מסך חשבתי על QUADRO שנראה לי …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב, יש לי מחשב מדיה סנטר מבוסס ויסטה פרמיום, שנמצא כרגע בבדיקה במעבדה (בחנות שבה ביצעתי את הרכישה), בגלל בעיה של ריסטרטים. היות ואצלי כל הוצאה של המחשב מהבית נחשב "לכאב ראש" לא קטן מסיבות לוגיסטיות, חשבתי שאולי כדאי לנצל את ההזדמנות לביצוע שדרוג, שיתאים את המחשב בצורה טובה יותר לקראת השנים הבאות. לכן, אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שדרוגים הנראים לכם ככדאיים, מעבר להגדלת הזיכרון, שזה נראה די ברור. הדרישות שלי מהמערכת: 1. הרצת סרטי HD בנפחים עצומים ובאיכות גבוהה מאוד, מבלי לאמץ את המעבד יתר על המידה. 2. להשתדל עד כמה שאפשר שהמחשב לא יתחמם יותר מדי, בכדי למנוע שוב תופעות של ריסטרטים ובעיות אחרות. להלן המפרט של המחשב במצבו הנוכחי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6550 לוח אם: GIGABYTE…

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  12. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר שימוש משרדי, אבל גם משחקים מדי פעם (לא crysis למיניהם, כל מיני age of empires, pes וכאלו). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב וי…

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by IDan2013,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אבל תעשו לפי הבנתכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים, ממש קצת עריכה גרפית, תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ בקטנה . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשc3לא יודע עד כמה יהיה לי זמן לשחק אבל אם כן אז CS, NBA ועוד משחקים שיתחשק לי פתאום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ 4000 ש"ח, אפשר חריגה, המחיר פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב? תכנות, אינטרנט (מאות טאבים פתוחים בשגרה), סרטים, עריכת וידאו בקטנה. לא נועד לגיימינג, רק שתהיה אפשרות למשחקים ברמה סבירה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - הארדיסק, כונן אופטי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בהחלט חשוב! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות לא, הרכבה צריך …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. http://tms.co.il/preview/spec/n5hv1wqa פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 9000נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?ראה מפרט קיים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).מחשב ביתי לפוטשופ ולמשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?יש לי מסך 24 LED HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המתקדמים ביותר וגם לעתי…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by ilanb0,

מחפש לרכוש לנובו מסדרת X200, או x210, או x220. הרכישה תתבצע ע"י קרוב משפחה שמגיע עוד שבוע. הבחירה בלנובו היא בגלל האחריות הבינ"ל וגם הבנתי שבדגמים הללו התועלת ברכישה מארה"ב תתבטא יפה במחיר. במידה ונרכש עם חלונות 7, האם אפשר לעברת את שפת הממשק של מערכת ההפעלה? ובאופן כללי, איני מתמצא בניידים כלל, והבחירה בנ"ל היא עפ"י המלצה. מה הדעות על הסדרה הנ"ל? דרך אגב, האם על מספר מייצג דגם עם מעבד ספציפי, או שיכול להיות אותו דגם עם סוגי מעבדים שונים?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by paradoxx,

היי חברה... אני רוצה לקנות מחשב, וממזמן לא התעניינתי בשוק אני משתגע () מכל הדברים החדשים שהשתנו מאז שפעם אחרונה התעדכנתי... INTEL VS AMD, DDR VS DDR2, סוגי חברות שונות... כרטיסי מסך אני לא מבין בגרוווש..... בקיצור אני מעריך שהתקציב הוא בערך 7K. אבל אני לא סגור על זה, אם זה כולל מסך LCD 19 או לא... ככה שזה נותן אפשרות לשני מפרטים שונים מאוד... מה שבטוח אני צריך\לא צריך: 1) ציוד הקיפי: מקלדת אורגונמית של מיקרוסופט (החדשה) כל השאר אין צורך. 2) רמקולים איזה קריאיטיב 2.1 הכי זול.. אה כן.. למה המחשב.. אז ככה חושב לי לעשות השקעה משתלמת.. ז"א למעבד ולוח אם וזכרונות בטכנולוגיות יותר טובות, בכדי שבעתיד יהיה אפשר לשדרג ולעשות אוברקלוק יותר בקלות ויעילות...…

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  18. אני לא בטוח שאפשר להרים מפרט נורמלי בסכום הזה אבל אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by NatanZ,

שלום חברים, אני צריך מפרט עבור תוכנת סרטוט בשם סולידוורקס (או סוליד בקיצור). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 +/- 10% שימו לב שמדובר במחיר לפני מע"מ! אני רוכש בתור עסק א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם רוצים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת+עכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא משנה …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by JhonSmith,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן + חריגה של עד 300 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? OCZ Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא המחשב יכול להיות לא שקט 7. האם אתם צ…

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  21. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)לא * גודל המסך?-13-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שהיה בין 8-12 שעות או פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)יצאות HDMIחובה למען חיבור לטלוזיה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD?כן שהיה לא רועש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי עדיף שהיה DULL פרטים נוסיפים: המחשב נעוד לקידוד ואדיו אני מתכנן להוריד בו סרטים בלורי אכותיחם עד 50GB לעמיס אותו בסרטים ולעביר תסרטים לטלוזיה דרך חיבור הHDMI חשוב שהמחשב יכול להיות דלוק 24/7 …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. כולל מסך .. ושיהיה בקשה מפרט מסקייפיסי. תודה

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  24. שלום לכולם, המפרט שלי הוא כדלהלן, אני עומד לקנות את המחשב ממש בקרוב: Intel Core 2 Duo E6300 @ 1.86 GHz 2x2MB Cache ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667 Memory :2x512MB 667MHz Western Digital 250GB 7200RPM 16MB SATAII PowerColor RADEON X1950PRO 256 mb Retail Dual DVI COMPUCASE CI-6A19 BLACK 400WTRT הנ"ל יוצא בסביבות 4400 בממוצע, בחנויות שונות. אודה לכם אם תעזרו לי לבחור את הרכיבים האחרונים: 1. האם עבור הכרטיס הגרפי הנ"ל צריך ספק 400W 2. אם כן - איזה לבחור? הבנתי שהספק שמוצע אינו הכי טוב. (אם לא, אז איזה ספק 300W לבחור?) מה דעתכם על CoolerMaster - RS-430-PMAR או האם יש לכם איזשהם ספקים אחרים להציע? 3. האם יש איזה מארז טוב יותר בטווח מחירים של עד 500 ש"ח (כולל ספק)…

• 10 תגובות
    • 961 צפיות
  25. Started by epichorus,

אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא שבניתי, השימושים הם בעיקר עבור צפייה במדיה אבל גם יש צורך באפשרות לגיימינג קל מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 3240 3.4Ghz HyperThreading 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪563 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪297 מארז: SilverStone MILO ML-03B USB3 HTPC Black כמות: 1 - מחיר: ₪396 ספק כוח: SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪274 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Sapphire 7750 1GB GDDR5 HDMI DVI DP כמות: 1 - מחיר: ₪457 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.