עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ניתן לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה של microsoft? באיזה מקומות? האם המחשבים האלו טובים? אני מחפש מחשב נייד לא יקר.

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  2. Started by snaek212,

http://www.gen-x-pc.com/note_2092.htm

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. שלום רב, מבקש מפרט למחשב בסיסי לקרובי משפחה. אמור להחליף מחשב בן 6! כך שמבחינתם אפילו המחשב הפשוט ביותר יהיה שדרוג עצום. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים בסיסיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי Flash באינטרנט או משחקים מסדרת לגו שדרישות החומרה שלהם צנועות -מהי הרזו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by erezo,

יש לי קרובת משפחה שרוצה לרכוש מחשב חדש ואני רוצה לבדוק האם המפרט שהוצע מתאים לצרכיה. היא בסה"כ גולשת באינטנרט וכותבת מסמכים ב WORD ובונה טבלאות ב EXCEL. היא לא מריצה משחקים ולכן הביצועים של הגרפיקה פחות קריטיים. רציתי לשמוע חוות דעתכם על המפרט המוצע להלן המפרט: מעבד intel core i5-2400 3.1Ghz 6M cache chipset q67 זיכרון 4GB RAM DDR3 1333MHz דיסק קשיח 250GB SATA2 כרטיס גרפי intel hd graphics כרטיס קול מובנה כרטיס רשת מובנה כונן DVD-ROM מארז tower מערכת הפעלה windows 7 המחשב של חברת thinkcenter IBM M91P לא מצוין איזה לוח אם יש לו

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לפרק נייד מדגם ze2002ea של HP לצורך ניקוי. חיפשתי מדריך או הסבר כלשהו ולא מצאתי את מבוקשי בגוגל. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם נייד, ניסיתי לפרק בעצמי והוצאתי את רוב הברגים בגב המחשב - והפלסטיקה לא רוצה לצאת. מה אני מפספס? האם אני צריך לפרק גם את הכיסוי לHDD, להוציא אותו ולמשוך משם את הפלסטיקה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  6. מארז ARCTIC ספק ANTEC 550W VP POWER VP-550P לוח P8H77-V LE H77 ASUS מעבד אינטל 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 מאוורר למעבד ALPINE 11 REV 2 AC זכרון KHX KINGSTON 2X4GB (8GB) DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 560GTX TI 1G-5 GIGABYTE צורב DVD... דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD בעיקר למטרת משחקים (פחות ברשת) מה אתם אומרים? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. חשוב מאוד המשחקים!!! תודה!!! מבוסס P4!!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  8. Started by gilvi,

שלום, יש ברשותי vostro 1310 שהחליט לשבוק חיים היום, כשנה וחצי אחרי הרכישה. קניתי אותו מ-notebookclub. אני צריך את הטלפון של התמיכה של דל כדי לממש את האחריות שלי ולראות מה אני עושה עם זה. תודה לעוזרים, גיל.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  9. קניתי מחשב חדש (מחודש) של DELL, מסדרת Latitude, דגם E6420 ואני בהתלבטות. מצד אחד הניסיון שלי עם התוכנה (Driver Booster) מאוד חיובי ועושה רושם שהיא מהימנה ואמינה, מצד שני, הדרייברים המקוריים מהאתר של DELL. חשוב לציין שאלו לא בדיוק אותם דרייברים כי כשהתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של DELL אז התוכנה מצאה לי מלא עדכונים למלא דרייברים שהיא כתבה עליהם "ממש ממש ישן". מוזר, לא? מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  10. אני רוצה לקנות את המחשב הבא GIGABYTE W576M-58R4 Intel® Core היציאות וכרטיס מסך Intel GMA 4500MHD 2USB,1xE-SATA/USB Combo Port, HDMI, Mic-in, Headphone-out, RJ11, RJ45, Port Replicator Port, 5-in-1 Card Reader (MS/MS Pro/Ms Duo/MMC/SD/xD) Express Card/34 & /54 Support ובקיצור האם יש אפשרות לחבר מחשב זה לכניסה VGA . והאם למישהוא יש ניסיון עם מחשב זה מחוץ לחדר (תאורה חיצונית ) תודה.

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כלל המשחקים הכבדים, הגדרות גבוהות על מסך 24 אינ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by LTE,

שלום בדיוק קיבלתי את המחשב הנייד החדש שלי של חברת גי'גה בייט W468N ואני בא בדיוק להתקין את הווינדוס בפעם הראשונה, הבעיה היא שלפני שהתקנתי עשיתי מחיצות באר דיסק (250 ג'יגה) הראשונה של C של 10 ג'יגה והשניה של 100 גי'גה וחשבתי שאת יתר המקום הוא אוטמטית עושה עוש מחיצה! מה שקורה כרגע אני רואה בדיוק רק את השני מחיצות שעשיתי וכאילו נעלמו לי שער המקום הפנוי ! אייך אני משחזר את זה ???

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. Started by SEPHIEBH,

מפרט מחשבמעבד: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Trayלוח אם:Asus Rampage IV Gene ( החלופה היחידה שמשתלמת GIGABYTE X79 UD3)זיכרונות: QUAD CHANNEL 1600MHZ CL 9-9-9- G.SKILL ARES 4X4 SSD: Crucial m4 128gb 2.5inch X2*(על אחד מערכת הפעלה רגילה ועל השני מערכת הפעלה וכל מה שקשור למוזיקה-מחשב לעבודה על דברים מקורים אסור שיהיה בו אינטרנט)כונן קשיח: Seagate Barracuda ST3000MDM001 3TB 7200RPM 64MB CHACEקירור למעבד:- Noctua NH-D14 S2011 CPU COOLER- מארז:מחפש משהו משקיט וביצועי ככל האפשר. חייבת להיות גישה נוחה ושליפה מהירה של כונני SSD (אם קיים), רצוי גם נגישות הוחלפה מהירה גם לכונני 3.5SATA. גודל:כאמור שיתאים ללוח אם, לא מחייב ענק, מקסימום חומרה בפנים היא עד 3 כונני SAT…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. אני רוצה לשדרג מעבד ושיעבוד חלק אם הלוח אם GA-965P-DQ6 גירסה 3.3 V http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 שידרוג זיכרון DDR 2 667 ל - DDR 800 שידרוג כרטיס מסך ATI 1950 GT SAPPHER יש לי ספק כח 500W Enermax‎ מאורר מעבד ARTIC COLING 7 PRO בגדול שיעבוד כמה שנים טובות כולל משחקים סכום השקעה 2500 +- אני חושב בעיקר במעבד ובכרטיס מסך ואלי גם בזיכרון מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  15. Started by OlymPic,

ייעוד המחשב לגרפיקה וטיפה למשחקים (רק פיפא לא צריך כרטיס מסך יותר מדי חזק) ואני זקוק גם למסך LCD בגודל 19 אינץ' בתוך מסגרת התקציב תודה

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  16. Started by mihFir,

אהלן, חבר ביקש ממני להרכיב לו מחשב, אני הלכתי על משהו מאוד ספציפי, חשבתי אולי תציאו גם את המפרטים שלכם. המחשב מיועד למחשב ביתי, אמור לסחוב משחקים, להיות טוב לעבודה וכ'ו... המפרט צריך להיות עד 4,000 שקל + מסך + רצוי גם ציוד הקיפי.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. אמא שלי הגיעה למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד. כל יעודו של המחשב הוא עבודה בתוכנות Office, וחיבורו למקרן חיצוני לשם הצגת מצגות PowerPoint. בגדול, הדרישות הבסיסיות הן: זכרון בנפח של לפחות 256MB (להרצה של ווינדוס ואופיס...) צ'יפסט של אינטל עם כרטיס מסך מובנה בלוח האם (לטובת הצגת סרטים - במקרה הצורך) יציאות: USB 2.0 (יותר מאחת), PS/2, רמקולים, 15pin (לחיבור למקרן חיצוני). כונן CD/DVD (יוחלט בהתאם להפרש במחירים) רמקול פנימי. שיגיע עם ווינדוס XP מקורי (עם מדבקת רשיון) כפי שאתם רואים הדרישות הן לא בשמיים, ולכן על התקציב להיות כמה שיותר נמוך. בתודה מראש, נמרוד.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. שלום לכולם, המחשב הנייח של אבא שלי גוסס וגם המסך לא משהו, אז תכננו לקנות מחשב נייד. הדרישות של אבא שלי מאוד צנועות- הדרישות שלו הן רק לאינטרנט, קריאת כתבות ובדיקת מיילים, אולי קצת מוזיקה פה ושם. עדיפות לדגם עסקי ולא לשוק הביתי. תקציב של כ2500 ש"ח עם חריגות אם זה כל כך מתבקש אך עדיף שלא, הוא רוצה מסך גדול (17, אבל אם אי אפשר גם בסביבות ה15 יעשה את העבודה) ועדיף אחד שלא יבריק, ואמינות גבוהה ככל הניתן כולל יציבות וכמובן אחריות טובה(עדיפות גבוהה לשנתיים ומעלה). אני מניח שגם מקלדת נוחה כמה שיותר תהיה טובה בשבילו. העניין של ניידות, ביצועים וזמן סוללה לא חשובים לו אבל לא יזיק אם גם אלו יהיו נתונים טובים. מקום קניה בחיפה והקריות בלבד. תודה מראש, רן

19. ערב טוב, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהוא גם טאבלט - בדגש על הסדר הזה, ולא טאבלט שאפשר לחבר לו מקלדת... נסיונות חיפוש העלו תוצאות בודדות שנמכרות בארץ, ביניהן SAMSUNG ATIV PRO ודגם נוסף כלשהו של אסוס. האם למישהו יש המלצה לדגם ספציפי, שאולי לא ראיתי? אולי משהו שאמור לצאת בקרוב ויהיה עדיף? תקציב איננו בעיה. חשוב שיהיה עם ווינדוס 8 וכניסת USB אחת לפחות. אודה לעזרתכם המקצועית

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  20. תקציב: 3000 ש''ח חריגה:500 ש''ח לנצל את כל החריגה והמחיר בבקשה תיבנו מפרט מחנות KSP !! תודה לעוזרים !!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. Started by ohadc,

היי, מה דעתכם על המפרט הזה ? שווה את המחיר ? כעיקרון אני מחפש מחשב חזק למשחקים עד 4,000 ש"ח. לא כולל ציוד נלווה ומסך. יש לי מסך 22' של MAG, ואני מקווה מאוד לשחק בהגדרות הרזולוציה הכי גבוהות. מחשב כזה יחזיק ? מתוך ידיעה שמפורסמת בעיתון סוף השבוע (החנות היא ZED): המחשב שזכה בכל תואר אפשרי המחשב שעובד במהירות דימיונית.. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-INTEL X58SO-SMACK OVER 2000Mhz-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB/DDR3-לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC10600-DDR3-1333MHZ-SAMSUNG -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT/1024MB/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB-נפח איחסון ענק. …

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by Roi Abohazira,

היי, אני מעוניין למכור את המחשב שלי ולשדרג ללפטופ חדש, אני לא ממש מבין מבין במחשבים אז אני צריך הערכת מחיר. מפרט מחשב Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Premium CPU G3220 @ 3.00GHz, 2.0GB RAM Intel HD Graphics מפרט מסך בקישור: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160155 המחשב מגיע עם מקלדת על חוט כמו חדשה של DELL, עכבר על חוט ומסך מחשב באיכות כמעט חדש. המחשב בשימוש פחות מ4 חודשים עם windows מקורי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by phanatic89,

אני יתחיל בלהגיד שאני לא חדש בתחום, ואני הולך נטו על AMD. 8) מעבד: FX x6 Six-Core FX-6100 AM3+ 3.3GHz Box או FX 8150 x8 3.6GHz לוח אם: Gigabyte 990XA-UD3, DDR3 1866, 3xPCI-E, Cross, SLI קירור למעבד: Antec KUHLER H20 620 Liquid Cooling System זכרון: Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz כרטיס מסך: Radeon HD 7850 2GB GDDR5 DX11 או שניים של Radeon 7770 OC 1GB GDDR5 דיסק קשיח: WD Black 1TB 7200RPM דיסק ס.ס.די: Corsair Neutron Series 120GB SSD Sata III MLC כרטיס רשת: Edimax EW-7612PIN V2 N300 ספק כוח: SeaSonic 600W Active PFC 80+ OEM מארז: Antec LanBoy Blue מאווררים למארז: 2xNoctua NF-P12 PWM 120mm Case 1300RPM מחיר למעבד 6100 וכרטיס מסך אחד של 7850: 5764 ש"…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by roihamami,

אחרי חפירות של שבוע הגעתי להחלטה!!! מה אתם אומרים על המפרט? כמו כן צריך המלצה ללוח אם.. תקציב המחשב מחשב - 4000 שימושים: משחקי רשת/ משחקים כבדים/ סרטים FULL UD מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש מעבד אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל המלצתכם ללוח אם???? רצוי ASUS אך אפשרי גם Gigabyte זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Cooler master storm scout ספקי כוח SeaSonic M…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. מחפש מחשב סנטרינו מסך 14-15 לשימוש אינטרנטי ביתי רצוי חדש האם לדעתכם ניתן למצוא בארץ בסכום עד 1300 ש"ח

• 1 תגובה
    • 544 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.