ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,405 דיונים בפורום זה
-
היי, חבר שלי עורך דין שבדיוק פותח משרד משלו. הוא זקוק למחשב עם יכולות מינימליות בעיקרון אבל כמובן שיהיה ניתן להשתמש בתוכנות המשפטיות הקיימות היום בישראל. אני מצאתי עבורו את המחשב Lenovo IdeaPad 3-17IAU7 82RL004UIV באתר KSP. אם יש משהו עדיף אשמח לשמוע 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מצאתי מחשב שלדעתי מתאים שעולה כ 3800 ש"ח. אם אפשר פחות מזה אז יותר טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נטו עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SS…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מארז enermax chakra eca-5001 (+ מאוורר אחורי נוסף) ספק כוח corsair 550vx 550w לוח gigabyte ga-ep45t-udr3 מעבד q9550 קירור למעבד thermaltake big typhoon 120 vx זכרון ocz 4gb (2*2) ddr3 1600hz CL-7 reaper כ. מסך sapphire ati radeon 4890 1G דיסק קשיח 1+2 wd 500G 32mb (raid 0)*2 דיסק קשיח 3 wd 1T סדרה ירוקה צורב NEC sata *24 מסך LG w2353v אשמח לשמוע את חוות דעתכם והצעותיכם
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה דעתכם על: MSI CR500: מעבד - Intel Dual Core T4500 2.3Ghz זכרון - 3GB 320GB מסך 15.6" כ.מ. 8200M G. אחותי קנתה את המחשב מאייבורי ב3.1K (אני יודע שהיה צריך להתייעץ, אבל ניחא). בכל אופן, אפשר להחליף בתוך יומיים ממועד הקניה, אז אני אשמח לשמוע הצעות טובות יותר. או שהוא סבבה תודה מראש כמובן.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת המפרט. התקציב: 4000 למחשב מסך:1000 המחשב מיועד למשחקים וסרטים, מחשב שלא יתבייש להריץ משחק חדש שהוא די כבד ויעשה את העבודה כמו צריך. מסך: FULL HD 22 אינץ תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה ימים מתלבט איזה נייד לקנות.. אני מעדיף מסך גדול וזמן סוללה ארוך כמה שיותר השימושים הם: -אינטרנט (פייסבוק, משחקי דפדפן-טקסט) -תוכניות מסרים -תכנות בPHP (כולל הפעלת שרת WAMP על המחשב) -פוטושופ בקטנה -סרטי 720P ומוזיקה. -ומשחקים קלילים כמו CS1.6, Worms שמתי עין על הAPU החדש של AMD במחשב של LENOVO ב1690 שקל.. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12502 ראיתי כמה באנצ'ים וסיקורים באנגלית וראיתי שיש לו יכולות גראפיות שיספקו אותי, ושהוא מאוד חסכוני בחשמל.. ראיתי גם שהוא חזק יותר מכל האטומים של אינטל.. יצא לי להשתמש במחשב עם אטום כפול ליבה והוא היה לא רע, אז זה יהיה עוד יותר טוב.. לפי מה שהבנתי הוא גם יסחוב סרטי FHD מבלו-ריי ככה שאין מה לדאוג בקשר לסרטים…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על המפרט הבא,המחשב לשימושים כגון:סרטים,משחקים{לא הכי כבדים},אינטרנט,עיבוד תמונות. 1. intel pentium d 2.66ghz 2x1m cache 805 duel core 533 mhz 775 box cpu 2.gigabyte ga-81945pg intel 945pg motherboard 3.xfx gf6800gs pci-e 256mb ddr retail video card 4.twinmos 512 mb ddr-II ddr 533 memory x2 5.samsung 160 gb 7200 rpm 8mb buffer s-ata II hdd 6.lg gsa-4167b 16x black bulk dvd-r/rw+r/rw 7.compucase-hec midi towr cI-6ar6-2f black silver{p/s not inc} case 8.enermax 420w eg425p-ve fma 20/24pin power supply
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
נראה לי שאני כבר סגור על המפרט אבל יש כמה פינות מחשב למשחקים ולכל בעצם, אבל מאוד חשוב השקט. אני גר בחיפה לכן נראה לי שנעה מחשבים הכי זול ( וגם אמין מבחינתהאחריות) המחשב יעבור OC, אבל אני לא סגור כל כך על הזכרונות שבטח ישפיעו. Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2Mb Box 710 GIGABYTE GA-965P-S3 660 PQI TURBO DDR2 800MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 630 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 400 INNOVISION 8600GT 256MB DDR3 DVI PCI-E 650 Pioneer DVR-212D 18X SATA Dual Layer BLACK 235 ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN 160 Thermaltake W0062RU Silent PurePower 420W V2.0 360 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 235 סה"כ 4040 ש"ח. …
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכונן לקנות כמה חלקים למחשב שלי ואני צריך ייעוץ. יש לי מסך 20" הארד דיסק ומארז, אני רוצה ייעוץ רק בלוח אם שיהיה מותאם לOC ומשחקים כבדים כולל את הזיכרון והמעבד. אני מתלבט בין הQ6600 לבין E8500 זיכרון 2XDDR3 1066MH או 4XDDR2 1066 ולוח X48T-DQ6 s775 C2Q 1600Mhz, Intel X48, DDR3 1900, 2xPCI-E או EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E כל המלצה שונה תתקבל בשמחה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חזק, רוצה להריץ עליו OC גבוהה וזהו..:-)
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
https://pcpartpicker.com/list/QrdJKZ אשמח לחוות דעת על מפרט שרשמתי, בעיקר להרצת מכונות ווירטואליות וגימיינג פה ושם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache לוח P5GD2-X (915P)S775, PCI-E, DDR2, GBL זיכרון DDR 1024Mb 400MHz Samsung ECC כרטיס מסך Asus 6600 256MB PCI-E TV דיסק קשיח 160GB SATA 7200 8MBWD 1600JD כונן Floppy 1.44 Teac/SONY כונן CD-ROM LGx52 כונן DVD Recorder PIONEER A09 DVD+RW (bulk) מקלדת SILVER LINE / GP Wireless + Mouse Wireless Optical רמקולים Creative SBS 370 sub + 2sp סה"כ 4790 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין הרבה בתחום, ולא רכשתי מחשב כבר המון שנים.. אבל החלטתי לקנות מחשב נייד לשימושים שאני צריך אותו. * מטרות המחשב? משחקים, סרטים וקצת עבודה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינצ' , לא משנה איזה.. * רזולוציית המסך? FULL HD 1920*1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת הכוללת numpad עדיף * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי, רוב הזמן המחשב יהיה בבית.. אבל מנגד שגם הסוללה לא תהיה על הפנים.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב , כמו שאמרתי מחשב גם לסרטים.. * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לךא מבין בזה יותר מידי, אבל חשוב שיהיה לפחות 1TB * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למחשב לעריכת וידאו חצי מקצועי(זאת אומרת AVID לא premiere למי שמבין) ומשחקים לא ברמה מטורפת. זה מה שהצלחתי אני להרכיב: מעבד: Core 2 Duo E6400 - ש"ח1350 לוח אם: Gigabyte GA-965-S3 - ש"ח790 זיכרון: Geil 2X1GB 667Mhz - ש"ח1350 כ.מסך: Leadtek GeForce 7600GT extreme - ש"ח1000 דיסק קשיח: WD1600YS - ש"ח390 צורב: LG DVD+-RW X18 DL X8 H22K - ש"ח220 מארז: Chieftec Mesh - ש"ח370 ספק כח: Spire Rocketeer III 500W Silent - ש"ח290 סה"כ 5760 ש"ח מה טוב? מה להחליף? ומה אפשר ביותר זול? החלקים הפנימיים הם מ-ok computer בשדרות, והחיצוניים מ-ksp ת"א.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מתחיל לחפש חלקים לCAR PC בכך זה אומר שאני לא צריך מחשב חזק,אלה משהו סטנדרט,מצידי גם יד 2. ממה שהספקתי לעבור במהירות על הלוח מכירה שיש כאן באתר ואשמח לייעוץ שלכם איזה מחשב יותר "חזק" ועם חלקים איכותיים (שלא יהרס לי תוך חודשיים). 1. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17224/cat/20 2. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17226/cat/20 3. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17233/cat/20 4. http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/17128/cat/20 איך המחשב הזה עם הקירור מים..? צריך לתחזק אותו איכשהו או להשקיע עליו? (מצטער אני לא מבין בזה) או שאם יש לכם משהו להציע לי בטווח המחירים שהצעתי כאן ביד 2 באתר אשמח לשמו…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
זקוק למחשב חדש וחזק בתקציב הנל תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר. תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קודם כל, מעבד E6700 וכרטיס מסך x1950GT (שישודרג בקרוב ל-HD4850) כבר יש. התקציב הוא 2200¤ למזומן, כך שהמפרט הזה כבר חורג. ייעוד - OC ומשחקים כבדים, עבודה משרדית. המסך הוא LG F900P (כן, אני יודע שהוא עתיק), אני גם רוצה לשדרג אותו בקרוב. חוסך ל-DELL 2007WFP. אני משחק כמעט תמיד על ההגדרות הגבוהות ביותר האפשריות (כולל פילטרים), רזולוציה 1400 על 1050. בכל מקרה, כל הנושא של רזולוציה וכו', לא חשוב במיוחד, כי אני לא קונה כרטיס מסך כרגע. צריך רק מה שבמפרט. את המפרט כבר הזמנתי, אז החלקים חייבים להיות מ-FoxPC מה שחשוב לי במארז זה שיהיה באיכות גבוהה, נוח, ועם סרקולציה טובה. לא אכפת לי מהיופי שלו. עדיף שלא יהיה רועש, אבל לא אתפשר על טמפ' בשביל רעש. Abit IP35 Chipset P35 Socket 775, יחי…
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני כבר החלטתי עליו כי הוא נכנס לי בתקציב ועונה לי על כל הדרישות. עשיתי פה חיפוש בפורום וראיתי שמישהו שקנה אמר שכבר בהתחלה הסוללה מספיקה לו רק ל3-4 שעות,זה אצל כולם? עוד כמה שאלות: איכות ההרכבה,המקלדת,הכניסות,המראה הכללי והמסך,איך הם? תודה רבה לכם,אחלה פורום יש פה..
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום חברים... אני צריך מפרט לחבר סטודנט המטרות והמפרט רשומים בכותרת..שאר הקריטריונים: 3. גודל המסך? לא רלוונטי 4. משקל רצוי? לא רלוונטי 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל האפשר 6. יציאות מיוחדות? סטנדרטי ללא יציאות מיוחדות (אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין) 7. בלוטות? אם כבר מגיע עם המחשב, מצויין 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 80GB 9. צורב DVD? חשוב 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? חשוב 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? Lenovo
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד Lenovo G550, תכלס מחשב אכזבה! אחריות על הפנים והוא בסה"כ בין שנתיים וכבר יש לו איזה בעיה שלפי מה שאני רואה כרגע זה בלוח אם. לפי דעתי אין לי טעם עכשיו להתחיל להחליף לוח אם כי אולי עוד יצוצו בעיות נוספות שיעלו את מחיר התיקון בעוד כמה מאות. לכן אני מחפש לקנות מחשב נייד של אחת מהיצרניות Dell או HP בסכום עד 3500 עם עדיפות לנמוך מזה, מעבד i3 ומעלה כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו Photoshop וסרטים ב- HD וחשוב ביותר, בחנות שתיתן לי 36 תשלומים באשראי או כמה שיותר קרוב לזה עם כמה שפחות ריבית ואחריות ל 3 שנים!!. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה גרפית (בעיקר פוטושופ, עריכת סרטים, פלאש וקצת תלת מימד), אינטרנט וקצת אופיס. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך nu''19 אבל רצוי להחליף אותו, את כל השאר יש. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכה הגרפית (גם מבחינת חומרה וגם ביציאות במארז, Firewire לדוגמא). האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא נורא אם ירעיש קצת. הא…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים התחיל לי רעש של זמזום ממש חזק, שאף פעם לא שמעתי קודם, מהמחשב, אני לא ממש מבין איזה חלק משמיע את הזמזום, אבל זה לא דומה לרעש החזק של המאוורר שלפעמים בוקע ממנו... בד"כ המחשב שלי דולק כמעט כל הזמן, גם בלילה, אתמול כיביתי אותו לתת לו לנח, חשבתי שאולי יש סיכוי שזה יעזור, אבל לא, ועכשיו אחרי שהוא פועל כשעה, הטמפ' של ההארדיסק שלי היא 42, של הכרטיס מסך היא 55, של הצ'יפ של אינטל בערך 60, וה ACPI 63, אני חושב שאלו טמפרטורות סבירות לא? מה זה יכול להיות? אני לא כל כך מתלהב מלשלוח אותו למעבדה של HP ולחכות שבוע שלם, כי אני עובד איתו בצורה אינטסניבית מן הסתם... למישהו אגב יש ניסיון עם המעבדות שלהם? יש מצב שיתקנו את זה במקום? בנוסף גם ה CD לפעמים לא עובד כמו שצריך, לפ…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 6,000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כבדים, עבודה משרדית (מסנג'ר אינטרנט וכו'), לראות סרטים (קצת) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) Gaming, אין מה לפרט לדעתי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם 1680*1050 אם אני לא טועה 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא יודע, נראה לי שלא צריך כונן דיסקטים 5. במידה ו…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-