ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום זה דחוף לפני קניה אני צריך זכרונות DDR2 עד 1800 ש"ח הלוח יהיה אוINFINITY DFI או ASUS P5W-DH Deluxe לבנתיים אני הולך על אלה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מה אתם ההיתם מוסיפים במחשב? intel core 2 duo e6600 2.4 GHz Asus p5w dh deluxe corsair 2048 800Mhz ddr2 4-4-4-12 nec dvd black 52X thermaltake tough power 720W WD 320GB 16Mb SATA2 Creative X-FI Fatal1ty FPS thermaltake ArmOR Black Sapphire ATI X1950XTX 512MB Connect3d ATI X1950 512MB CROSS FIRE EDITION EGIA Phsyx
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין בקניית מחשב חדש, ללא ציוד היקפי, וללא מערכת הפעלה. השימושים בו יהיו אינטרנט ומשחקים. אני יודע שהתקציב קצת דל בשביל משחקים, אבל אשמח ממש למקסם את התקציב כמה שאפשר, לקנות דברים כמה שיותר איכותיים בכמה שפחות כסף, כדי שיהיה ניתן לשחק בו משחקים כבדים עם ביצועים נורמליים (יחסית). חשוב לי שיהיה קירור סביר, כדי שלא ייתקע. אני כבר הרבה זמן לא נמצא בשוק המחשבים, המחשב הוא בשביל אחי הקטן, אז אשמח ממש אם תעזרו לי להרכיב מפרט טוב בתקציב של 2000 שקל מחנות באזור המרכז. תודה לעוזרים, אלעד.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן חיסכון סוף סוף חסכתי ויש לי 9000 שקל!!!!!!!!!! אחרי הרבה הוספות מהמספחה.... ??? בקיצור אני צריך עזרה בבנית מפרט. מה שאני עושה אם המחשב זה בעצם הכל... משחקים, תכנות, סרטים ועוד ועוד.... מה שאמרתי משחקים הכי פחות אבל גם. אני צריך רק מחשב + מארז כי כל שאר הציוד ההיקפי כבר יש לי. צורב דיוידי כבר יש יש לי וסידירום כבר יש לי. ואני צריך עוד 80 ג'יגה זיכרון למה שכבר יש לי. זהו בעקרון. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מטרות המחשב?עבודות משרדיות, משחקים כגון NFS וכאלה, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14-15.6 * משקל רצוי? לא כל כך חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סבור ש4 שעות של עבודה יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה * בלוטות? שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? בכיף * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קיבלתי תשבוחות על MSI ועל LENOVO למרות שגם DELL סבבה. אודה על העזרה!!!!!
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את עזרתכם בבנית המפרט שלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500-700 בשביל ההרכבה והמערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח , גרפיקה, 3D) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshaop, 3dmax, flash, פיתוח ב directX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3, sc2, guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן, אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוסיקה, בעתיד אולי יוסב למדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג, אולי בעתיד משחקים בסיסיים (אסטרטגיה ולילדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 17, בעתיד יוגדל,מיועד בעתיד להציג סרטי HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 4K . מסך 17 אינץ (אפשר להתפשר על 15 במידת הצורך). השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט וריבוי משימות (כלומר,הפעלת אפליקציות רבות בו זמנית,מה שידרוש משאבי מחשב כגון ראם ומעבד) חומרה: מעבד דו-ליבתי של INTEL. מינימום 250GB . זכרונות 2-4GB. חיי סוללה ארוכים. צורב DVD. יציאת DVI הכרחי. במידה והמחשב-נייד לרכישה בארץ אז אין צורך באחריות בינלאומית, אבל במידה ויש הבדל מחיר משמעותי בין הארץ לחו"ל אז עדיף בחול עם אחריות בינלאומיות שתתפוס בארץ . תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
החלפתי ב DELL INSPIRON 6400 שלי מערכת הפעלה מויסטה ל XP היה סיוט למצוא את הדרייברים המתאימים באתר של DELL (אלו שמגיעים מצורפים למחשב הם מתאימים רק לויסטה) מאז הקורא כרטיסים המובנה ricoh 5in1 לא קורא כרטיסי SD וכל השאר סבבה אבל SD לא. מאיפה אני מביא דרייבר מעודכן שיעבוד לזה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם הנייח בבית שבק חיים והחלטתי לקנות לילד נייד אני יודע שהתקציב דל מאוד ואני מודע למגבלות אבל אני מאוד רוצה לנסות אולי יש חיה כזו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 ש"ח במזומן חריגה מקסימלית 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקלקל לי המחשב שלי (בן שלוש וחצי)... אז אני צריך לקנות מחשב חדש. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל וליבא לארץ. הבנתי שהמחירים שם משמעותית יותר זולים (כמו בקישור הבא): http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Blue/Black/9736955.p?id=1218164036446&skuId=9736955 האם אתם ממליצים לקנות בחו"ל או בארץ? איזה מחשב אתם ממליצים לקנות ובאיזו חנות? הצרכים שאני צריך אליהם מחשב הם בעיקר לימודים אך גם משחקים. (אני ארצה שהוא יוכל להריץ על מינימום דרישות את COD9 בעוד כמה שנים. חח), רצוי 15.4 אינץ' או קרוב לזה. בנוסף, הבנתי שיש לכם אנשים שיודעים לגבי אחריות על איזה מחשבים יש אחריות בי"ל ולכמה שנים. זה כמובן מאוד חשוב. תודה רבה …
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מפרט למחשב שיהיה רב שימושי, משחקים (גם החדשים)/הורדות/PHOTOSHOP/אינטרנט ועבודה פשוטה - (יוצג על מסך 22" משולב TV - לא כלול במפרט) כמו כן לא צריך גם ציוד היקפי.. חשבתי על משהו כזה: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value פעמיים סה"כ שיהיה 4GB Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II GIGABYTE 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 7.1 Channel Audio LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA On Board 10/100/1000 HJA-6000 MIDI Black (No PSU) Golden Tiger 450W, 12cm Fan (24pin) אשמח לעצות ושיפורים
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
האם יבוא אישי של 2 מחשבים נייידים יזכה ליחס שונה ממחשב אחד? ז״א האם פתאום יגידו לי שזה יבוא מסחרי או משהו בסגנון למישהו יש נסיון עם יבוא אישי של יותר ממחשב נייד בודד? אני אשמח גם למקורות שאפשר לאמת את הנושא מולם תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לסרטים ומשחקים, יש כבר מסך 22 אינטש (אני לא בטוח מהי הרזולוציה הטבעית שלו). אבל התקציב של המערכת כולה הוא עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח). הצלחתי להרכיב את המפרט הבא - מה דעתכם? האם המערכת מאוזנת מספיק? אשמח לשמוע חוות דעת על א. הכרטיס מסך הזה של אלבטרון? איך הקירור שלו? ב. והאם הספק והמארז מספיק טובים? ג. האם המערכת רועשת? תודה מראש לעונים. (נ.ב. בחרתי במע' של AMD בגלל אפשרויות השדרוג ותמיכה ב-PCI 2.0) מעבדים AMD Phenom II X2 245 2.9Ghz AM2+/AM3 ¤341 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤424 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות Kingston DDR2 2048MB 800MHZ ¤129 כוננים קשיח…
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
המחשב לעבודה משרדית ולמשחקים קלים אני לא צריך ציוד הקפי ולא כרטיס קול איכותי - מובנה על הלוח העדפה שלי היא לאינטל וחשוב לי שהמחשב יהיה שקט כי הוא בחדר שינה התקציב יכול לחרוג קצת.... אם יש לכם ביקורת או דברים לשנות אז בכיף! ותודה מראש לכל העוזרים: המחירים בצד ימין... thermaltake bech vx black vf4000bns======456 pentium 4 socket intel desktop board dragontailpeak dp 35dp ====475 intel core 2 duo cpu: intel core 2 duo e6750 2.66g 4m 1333fsb ====936 210 ====DVR-212DBK pioneer wd3200ks 320gb sata2 7200rpm 16mb ====365 DDR II 667Mhz==== 340 1GB Kingston שתי יחידות! pci express : asus pcx geforse en8500gt===456 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד שיעבוד טוב עם התוכנה solidworks 2007. איזה מפרט טכני ואיזה מחשב מתאימים לי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה יהיה מפרט לגיימר לא מתכנןן oc מה שכןן יש לי שאלה בנוסף להר דיסק הזה אני שם עוד הר דיסק של 500 גי'גה ושהk10 ישב על הווינדוס ו500 ג'גה ישב על כונן אחר מה שרציתי לשאול עם כדי להוריד את ההרד דיסק של ה10K ולשים במקומו מעבד 4 ליבות של Q9550 http://i41.tinypic.com/9ssdj9.jpg זה המפרט תודה לעונים..
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לגביי הלוח אם... ההתלבטיות הן:? ASUS A8N-E GIGABYTE K8NF-9 DFI NF4 ULTRA iNFINITY לגביי זיכרון: GEIL DUAL 512MB X 2 TWINMOS DUAL 512 X 2 לגביי הכרטיס מסך: (הכי חשוב) ? Sapphire Radeon X800 GTO 256MB DDR III, PCI-E ? ?Sapphire Radeon X1600 XT 256MB, TV, DVI, PCI-E ? Sapphire Radeon X800 GTO Ultimate 256MB DDR3. Pci-E איזה מבין שלושתם יותר טוב?? כמובן שזה מסדור לפי מחיר מהזול ליקר לכן חשוב לי לדעת אם יש הפרש ביצועים יחסית למחיר לגביי כל השאר אני סגור מארז של COMPUCASE הדגם הרגיל השחור כונן קשיח W.D SATA2 200GB צורב די וי די מעבד AMD ATHLON 64BIT 3200MHZ אז מה דעתכם??
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב HP עם מעבד AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor במהירות של 2.2 השאלה איך המעבד הזה בהשוואה לIntel P8400 או P8600 במהירות 2.2 ו2.4 בהתאמה. אני לא שואל בהשוואה של אינטל AMD אלא בקטע של יכולת עבודה האם זהה.? זה המפרטהמלא של המחשב: AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor 2.20GHz Processor 4096MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Max supported = 8192MB 1MB L2 Cache Hard Drive and Multimedia Drives: 500GB (5400RPM) Hard Drive (SATA) LightScribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Audio, Video and Graphics: SRS Premium Sound ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M with up to 1918MB total graphics memory Connectivity: Integr…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לשימוש יומיומי - גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, טיפה משחקים - לא משהו כבד, עם כרטיס מסך סביר, כרטיס טלוויזיה, מסך 22", מקלדת ועכבר, ללא רמקולים, אין כוונה לעשות אוברקלוק, בעלות כוללת של עד 2500 ש"ח. אני מאזור חיפה - כך שחנויות באזור עדיפות. תודה רבה ויום טוב
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5326 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כל אגורה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0, אם יעזור, אז נא לחשוב שהתקציב הוא 3500-4500 אם אופציה לחריגה בתנאי שבאמת שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת סרטונים וצפייה בסרטים עריכת סרטונים בעזרת CyberLink PowerDirector 14 (בעתיד אשדרג ל15 אם זה משנה) באיכות 1080P@60FPS, Bitrate 35 MB/S~ אם אפשר בעתיד לערוך דברים יותר כבדים, עדיף. צפייה בסרטים באיכות של עד 1080P, יוזרם למסך (גדלים משתנים, עד 50") בעזרת כבל HDMI. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקי...אוקי אני צריך את מפרט החלומות שלכם: המעבד הכי חדש... הלוח אם הכי מצ'ונפר... הכרטיס מסך הכי חלומי... אין אין כל מה שחלמתם שיהיה במחשב וצריך דברים מהצד עכבר..מקלדת וכו' וכו' וכו' יאללה תיתפרעו!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת ביחס למפרט המוצע בסכום של 2000 ש"ח כולל ויסטה, מאת חברת טק דטה. השימוש בעיקר משרדי. חשיבות רבה לשקט תודה לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: 4MB מארז סוג: ATX מואר LED ספק כח: 500 וואט כניסות USB - חזית: 2 זכרון סוג זכרון: DDR2 עם צלעות קיר…
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקבש מכם המלצות למחשב נייד שיהיה כמה שיותר קרוב בביצועיו ל- Toshiba Statellite x200-21T רק עם מסך 15 אינץ' ובמחיר של עד 4500 ש"ח ואם אפשר אז אפילו זול יותר. המחשב ישמש בעיקר לצורכי עבודה והרצה של תוכנה לעריכת מעגלים מודפסים(PCB Design) של חברת Cadence הנקראת Allegro. הסיבה שאני מבקש מחשב שיהיה זהה בביצועיו לדגם שציינתי היא שבעבר עבדתי עם מחשב זה ואני יודע שהוא "סיפק את הסחורה" אך אם לשיקולכם ניתן להסתפק במפרט פשוט יותר שיבטיח עבודה נוחה וחלקה אשמח לקרוא המלצות גם בכיוון הזה. קישורים רלוונטים: מפרט של Toshiba Statellite x200-21T http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&com.broadvision.se…
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש טענה כי איכות הוידאו שלהם בתצוגה היא לא טובה, ורואים מין בלוקים שחורים חלק מהזמן. הייתי שמח אם מישהו היה יכול לוודא את זה גם.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-