עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by computeruser,

שלום, אני מחפש מחשב עם מסך מגע ומריץ Windows 8 עם מקלדת מלאה מעבד i5 לפחות מסך לפחות 14 אינץ', עדיף 15+ זיכרון לפחות 6 GB (כדאי להתפשר?) זיכרון בדיסק לפחות 500 GB, שוב, כמה שיותר יותר טוב מסגרת מחיר עד 4000 ש"ח. השימושים הרלווטיים של המחשב הם הרצת סרטים, והרצת תוכנות חישוביות שעלולות לדרוש כח חישוב מעל הממוצע. עדיף כזה שנמכר בחנויות באזור המרכז - תל אביב מתכנן לרכוש בחודש הקרוב משקל לא רלוונטי. בנוסף, על אילו חברות אתם ממליצים? מה אתם אומרים על ASUS לעומת HP לעומת DELL מבחינת המחשבים הניידים? הומלץ לי ללכת על חברה מוכרת.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. שלומות , אז המחשב הישן מתקרב לסוף חייו, וכפי שציינתי אני תקוע בין שתי גישות שונות לרכישת מחשב חדש : 1) הכי חזק + הכי מהר + בלי לשבור את הקופה = לקנות את המיטב (פחות או יותר) של שנה שעברה . זו הייתה הגישה למחשב העכשווי , ועם מעבד i7 מאחת מ-3 הדורות הראשונים (לא הייתי צריך תנור בחדר כשזה עבד) + לוח אם "פרמיום" של אסוס (אחת מעשרת הלוחות הראשונים ששילבו את תקן USB3 "החדש") -- יצא מחשב נחמד לגיימינג וגם לעריכה (עד שחומר ב-4k צץ בשכונה) . המינוס היחיד היה כש- PCIe3 צץ , ולוח תאם רק לתקן הקודם, כך שלא מיציתי את הכרטיס הגרפי האחרון שלי בצורה מלא . זה לא היה ביג דיל... כל עוד לא חשבתי על זה . 2) Future proof. Future proof. Future proof. אי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by alonline,

אני מחפש מחשב לחברה שלי למטרת לימודים... מניח שיעשו בו שימושים נוספים... חישתי משהו באיזור ה3000 וזה המפרטהכי טוב שמצאתי מי שיכול לעזור אני אשמח. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=560&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  4. אני במצב די בעייתי המפרט שלי כבר די ישן (E6300 8800GT 2GB DDR2) אני מאוד מתלבט האם להחליפו.. שמתי לב שהטכנולוגיה לא התעדכנה ומוכרים עוד כרטיסים כמו 9600 וכו' שדומים ל8800GT שלי צרכיי הם הרצת סימולטורי טיסה ברמה גבוהה (FSX הדורש מפרט חזק) ומשחקים שונים, עבודה שוטפת על המחשב (פוטושופ הרבה, עריכת סרטים) תקציבי הוא בין 3.5 אלף לבין 4 אלף ללא מסך או ציוד הקפי (ברשותי 22" 1650 על 1050) תודה מראש!

5. Started by Director,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤912 לוח אם: ASUS P5QL PRO ¤534 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL ¤1360 דיסק קשיח: HITACHI 500GB 16MB SATA2 7200 RPM ¤315 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤120 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4 ¤426 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤345 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 ¤250 מחיר סופי: ¤4262 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם ? מה אפשר להוסיף / לשפר? כדאי לחכות למעבדי Ci7 של Intel שיורידו קצת את המחירים ??

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  6. האמת שזה בקשה כמעט רגילה פה.. אני רק רוצה שינויים במידת הצורך הדרישה - מחשב ראשי לבית (כולל משחקים, וכל מה שסטודנט להנדסת חשמל צריך) התקציב הוא 4000 שקל, גמיש.. בניתי את המפרט הנ"ל, יש מה לשנות? Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤667 Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 PIONEER DVR-115DBK X…

7. היי, אני מתלבטת האם לקנות את המחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15254 חשוב לי מאד אם המחשב מתחמם. מניסיון שיש לי עם סמסונגים, הם לא מתחממים יותר מדי. אבל מדובר במחשב דק ובמעבד שונה למיטב הבנתי. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  8. Started by razfridman27,

שלום שלום יש לי שאלה לגבי ניידים MSI GX600 עם הכרטיס 8600M GT 512 DDR2 מעבד CORE 2 2MB 2.0 עם כפתור אוברקלוקיניג של 20 אחוז ל2.4 או יותר תלוי במעבד אני מנסה להבין אם המשחק CRYSIS יעלה עליו כך אפשר לדעת אם יעלו משחקים עתידיים -יענו של עוד כמה חודשים ועוד שאלה ה ATI 2600 HD DDR2לא -XT // ?או 8600 GT8 מה יותר חזק ה8600MGT

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  9. Started by itay442,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 (כמה שיותר זול) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם זה משהו חשוב מאוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.assassin creed 4,battle field 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתכנן לקנות מסך טלויזיה חדש של 27-32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  10. Started by tounano,

אהלן חברה, מצאתי ליד הזבל Acernote 782, זהו מחשב נייד מיושן, וכנראה שבגלל זה גם זקרו אותו. למי שאין כח להריץ חיפוש בגוגל זה מחשב מאוד ענטיקה עם 75MHZ וכונן כשיח קטן מאוד. האם יש מה לעשות עם מחשב כזה? חשבתי אולי להתקין לינוקס ולהפוך את זה לHTPC לרכב. יש מצב לעשות לו אוברקלוקינג? בכל מקרה אודה לכם עם תשלחו הצעות לשימושים, תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  11. Started by akae,

היי, צריך לקנות מחשב עם ציוד הקפי לסטודיו. אין לי בעיה עם מק או pc 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000₪ אפשרי לחרוג ב 500 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ועבודה משרדית פוטושופ כבד ולייטרום 80% מהעבודה עבודה משרדית 20% 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 27 לפחות איכותי הולך לבלות הרבה שעות מולו מקלדת ועכבר סטנדרטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …

12. שלום לכל חברי הפורום אני צריך לקנות מחשב ביתי חדש 1 הדרישות הם HD - 500 GB 2 מארז שקט 3 הוא אמור להריץ 4-3 מכונות וירטואליות במקביל אחת מהם כנראה SERVER 2008 ן HOME SERVER אני מתכוון להשתמש בו כמחשב אישי וגם כ סביבת ניסויים אין לי בעיה שמתי שאני מעמיס עליו עם מכונות וירטואליות להשתמש במחשב אחר לגלישה באינטרנט או כל דבר אחר אבל אני מצפה שיתפקד גם מחוץ למסגרת גם עם 2 מכונות עובדות יש לציין שאני משתמש גם ב VPC וגם ב VM ל WINDOWS ו LINUX כל אחד ומה שמתאים לו התקציב שלי הוא 3000- 3500 ללא מסך ואביזרים עכשיו אני יודע שזה לא הרבה אם זה לא אפשרי או צפוף מידי אפשר לחרוג עד 200 שקלים אם זה עדיין בעיתי אז אני יאלץ להמתין עוד כמה חודשים בכל מקרה תודה לכל מי שיעזור urinka…

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  13. Started by עמלתוש,

מפרט לשרת להרצת מספר מכונות וירטואליות. מערכת ההפעלה המארחת לינוקס, וירטואליזציה באמצעות KVM. עד 10,000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. זאת שאלה שעלתה קודם באחד הדיונים אז אני אשתף את המידע: דיברתי עם נציגה של CPM היום ושאלתי האם החלפה של הכונן הקשיח הרגיל בSSD באופן עצמאי פוגמת באחריות ונענתי שלא. אני מתאר לעצמי שאם אתם פוגעים במחשב בעצמכם כחלק מההחלפה אז האחריות בכלל לא תכסה את זה. אך זה מבהיר את העובדה שפתיחה של המחשב (ספציפית המחשב הזה דורש קצת יותר "פתיחה" מאחרים) לא פוגמת באחריות בCPM. תהנו

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by שסע,

שלום לכולם! כמו אחדים מבאי פורום זה – אני מעוניין לרכוש מחשב. אני לא מאוד מבין בזה, ובפעם האחרונה שניסיתי בעצמי – נתקעתי עם מחשב מקרטע שגם התקלקל לאחר חודשיים ("לא בתחומי האחריות"). בקיצור – אשמח מאוד לעזרה. ערכתי מחקר עצמאי בהיקף מצומצם, ומלבט בין Yoga 11 2 לG510 וG580 של לנובו. למה לנובו? כי קראתם מה ארע בפעם האחרונה שרכשתי מחשב שייצרה חברה עלומה. על כל מקרה – אני פתוח להצעות. התקציב, כאמור – עד 2500 (עם אפשרות לחריגה קלה) והצרכים: - מטרות המחשב: עבודה עם וורד ואינטרנט במקביל, במהירות סבירה, רצוי יותר מזה. - גודל המסך: לא קריטי, מסך מגע כמו הYoga – זה בונוס נחמד, במידה והתקציב מאפשר. - רזלוציית מסך: לא קריטי. - משקל רצוי: לא יותר מ2.…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אנשים, שמעתי שאתם טובים בזה, אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי... אני רוצה לקנות מחשב נייד, אחד טוב כזה שאני לא אצטרך כל חודש לשדרג, אבל גם לא אחד שיעלה לי המון... התקציב הוא בין 6-8... אבל יש מצב לשכנע את אבא שלי ליותר אם אני אראה שאין בררה... בכל מקרה, אני צריך שהמחשב יוציא ביצועים טובים, אם זה קול ואם זה סאונד.. אני רוצה למקסס איתו במסיבות וממש לא בא לי שהוא יתקע לי באמצע... אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי, ואם תוכלו את המפרטים, או כל שאלה אחרת להפנות לאי-מייל שלי (אני לא חושב שיהיה לי כל כך הרבה זמן לבקר פה בזמן הקרוב ואני צריך לתת את הפירוט בהקדם...) אז אני בכלל אודה לכם מקרב לב... בכל מקרה, האי מייל הוא PashoshDrag@hotmail.com תודה מראש, עמית.

17. שלום מעוניין במחשב ביתי , עם שימושי עריכת וידאו בעיקר ומולטי טסקינג. ללא OC וללא נתוני שקט מיוחדים . רוב התוכנות הם שימושים אינטרנט + OFFICE רגילים . לגבי עריכת וידאו , הכוונה ל-ROXIO ו- PINNACLE . 1. https://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 2. https://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 3. https://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=312295 תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. מטרות השימוש הם בעיקר למשחקים ועבודה משרדית, ושיריץ תוכנות ומשחקים לטווח ארוך. אני מודע לתקציב הנמוך אבל זה מה שביכולתי להוציא על מחשב :. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. נתחיל בזה שהוינדאוס לא יודע בדיוק מה זה קשור אליו אבל מספק לי מכפלה למעבד של 9.0X ומגיע P8400 מגיע עד ל 2380. GHZ זה ממש מטורף וזה לא היה לי בויסטה נתחיל בזאת שמהמעבד קריר יותר כנראה בגלל כמה דברים אין לי מושג הם עומדים על 33 מעלות כל ליבה מאשר בויסטה שכל אחד 40 50 זאת מערכת הפעלה מטורפת למחשב הזה אומנם עברתי מריטת שערות עד להתקנת ה XP על HP אבל הסתדרתי זה היה ארוך ומייגע ובעיקר באנגלית אבל הצלחתי בסוף רוב הדרייברים אצלי זה שוווה את המאמץ חסרים עוד כמה אבל לאט לאט אז אני ממליץ לכולם לעבור למערכת הישנה והטובה הזו אין לי ספק שזו מערכת הרבה יותר טובה מ VISATA הספינה הזו

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לקנות חלקים למחשב לוח אם מעבד זכרונות כרטיס מסך התקציב שלי הוא 3500 שח שאר החלקים יש לי אין בעיה המחשב מיועד למשחקים ועבודה משרדית ז"א גם וגם תודה מקרב לב

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. שלום פרסמתי את השאלה הזו לפני כחודשיים והיום היא שוב רלוונטית... השאלה בכותרת, מחשב לשימושי אינטרנט/אופיס/צפיה בסרטים תקציב עד 2K. אשמח להמלצות או לחוו"ד על המפרט הבא. תודה מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪370 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GM-US2H ₪403 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950755 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1066Mhz CL 7-7-7-16 ₪276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PT2G1066 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪110 כמות:1 http://www.skypc.co…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by MtK,

הי, אני מחפש מחשב נייד, שיהיה קל במחיר 6000ש"ח. הוא בעיקר לעבודה בהרצאות, OFFICE ודברים בסגנון. יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  23. Started by dp92,

חברה אני לא יודע מה לעשות קניתי את המחשב הנל לפני פחות משבועיים והוא רועש מאוד. הוא היה במעבדה מיום ראשון עד היום ואמרו שזה תקין. ביום ראשון אני אסע לשניידר לנסות החזיר. אבל נראה לי עבוד ללא אישור של dell אין שירות לקוחות של dell בארץ אלה רק תמיכה תכנית והתשובה שלהם היא שאין תקלה. למישהו יש את הדגם הזה? ואיך ניתן לערב את dell העולמית?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  24. תקציב: עד 3800. (א) לנצל את כל התקציב (ב) בבקשה לא לחרוג רק אם זה חוסך כסף לשדרוג קל של עוד 3 שנים שימוש: משחקים, אני לא גיימר מתורף אין צורך שזה יעוף. משתמש גם בתוכנות של אוטדסק כמו ריבט, אוטוקד, רובוט סטרקצ'ר. (יש לי כבר כרטיס גרפי AMD Radeon HD 7700 Series) לא רוצה לקנות חדש מעדיף להשתמש בו אבל אם אתם יודעים משהוא שאני לא בבקשה תגידו ציוד הקפי: אין צורך רכיב שאין בו צרוך: כרטיס גרפי, צורב ומסך שקט: 4 או 5 אוברקלוק: לא יודע מזה בדיוק מערכת הפעלה: אין צורך ,הרכבה בחנות. קונה ב KSP אבל אם יש מקום יותר טוב אשמח לדעת אני גר באזור כפר סבא הקניה מתוככנת בשבוע שבועיים הקרובים חיבור מיוחד : USB 3 רק שתרוג המחשב: רק לכרטיס הגרפי בעוד שנתיים ככה הרכבתי מחשב בעצמי ב KSP (אין לי י…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני מתלבט בין שני דגמים לנובו. - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882128 אסוס - http://www.zap.co.il/modelofflinestores.aspx?modelid=887613 אם תוכלו לעזור לי לבחור או להמליץ לי על מחשב יותר מתאים לגיימינג עד 5000 שקל, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.