עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by darkeli,

אני מוגבל ע"י הטלוויזיה (CRT בת יותר מ6 שנים) לחיבור composite ולרזולוציה מקסימלית של DVD. לכן, המחשב לא צריך להיות חזק (הרי 720 על 480 לא צריך להוות בעייה). מצד שני, המחשב חייב יציאה S-video שקל להמיר לcomposite, יציאות אחרות צריכות ממיר שפשוט עולה יותר מדי. המחשב יריץ MythTV על אובונטו. המחשב צריך להיות שקט ככל האפשר. (ומכאן שאוברקלוק לא מתוכנן) לכן, אני מבין ש AVerTV Super 007 FM יספיק גם כדי לתת למחשב יכולת להקליט וגם יש לו שלט. אבל, אינני בטוח לגבי כל שאר רכיבי המפרט. האם מישהו יכול להרכיב בבקשה מפרט מתאים?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by shaiky,

יש לי לפטופ Pavilion TX1000. (אין לי כרגע אפשרות לבדוק כי הוא בתיקון...) א) מהו סוג הזכרון שבו? DDR או DDR2 (מה ההבדל דרך אגב?) ואיזה תדר הוא? ב) יש לי 2 כרטיסים של 512 כרגע. האם כדאי לקנות אחד של 2 גיגה ולהשאיר אחד של 512, או לקנות 2 כרטיסים של 1 גיגה ולחלק בין 2 הסלוטים, והאם יש עניין לחלוקת הזיכרון על פני 2 סלוטים ולא זיכרון אחד גדול בחריץ אחד? ג) האם מישהו יודע עד כמה המחשב תומך להרחבה? יעמוד ב4 גיגה? ד) ושאלה אחרונה: האם צריך להגדיר תוכנתית? או שברגע שהזיכרון הוחלף פיזית המחשב מזהה אותו אוטומטית?! תודה..

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

מפרט שהזמנתי,קצת חוות דעת.ותנו במברוק מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz - TRAY ₪955 לוח אם: [..] ASROCK P67 PRO 3 B3 ₪675 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪205 כמות:2 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪600 ספק כוח: [..] SEASONIC S12D 750W SILVER - RETAIL ₪611 קרור למעבד: [..] NOCTUA NH-D14 - זמין במלאי ₪350 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM - זמין במלאי ₪266 הרכבת מחשב: [..] הרכבה + בדיקות יציבות - לרוכשי מחשב חדש ! ₪80 מחיר סופי: ₪3947

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח לקבל המלצות לגבי חנויות מהימנות ואדיבות לקניית מחשב חדש? אזור המרכז בעיקר. תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  5. קודם כל, מעבד E6700 וכרטיס מסך x1950GT (שישודרג בקרוב ל-HD4850) כבר יש. התקציב הוא 2200¤ למזומן, כך שהמפרט הזה כבר חורג. ייעוד - OC ומשחקים כבדים, עבודה משרדית. המסך הוא LG F900P (כן, אני יודע שהוא עתיק), אני גם רוצה לשדרג אותו בקרוב. חוסך ל-DELL 2007WFP. אני משחק כמעט תמיד על ההגדרות הגבוהות ביותר האפשריות (כולל פילטרים), רזולוציה 1400 על 1050. בכל מקרה, כל הנושא של רזולוציה וכו', לא חשוב במיוחד, כי אני לא קונה כרטיס מסך כרגע. צריך רק מה שבמפרט. את המפרט כבר הזמנתי, אז החלקים חייבים להיות מ-FoxPC מה שחשוב לי במארז זה שיהיה באיכות גבוהה, נוח, ועם סרקולציה טובה. לא אכפת לי מהיופי שלו. עדיף שלא יהיה רועש, אבל לא אתפשר על טמפ' בשביל רעש. Abit IP35 Chipset P35 Socket 775, יחי…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  6. Started by Ro3eK,

איך? זה הפרטים על המארז http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=139&hHow=addInquiry&hInquiryID=139 תודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by hopla,

שלום רב. אני מחפש שתי מחשבים ניידים אשמח עם תעזרו לי הראשון הוא יותר לעבודה משרדית +ביתית . והשני לסטודנט (כתיבה קריאה +בידור.) 1. מה התקציב? 6000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס וסרטים ומוסיקה. משחק קלים/ישנים 3. גודל המסך? 13-14 4. משקל רצוי? 1.5 עד 2.80 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן חשוב 6. יציאות מיוחדות? לא במיוחד 7. בלוטות? אפשרי. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 200 9.נדרש צורב dvd! 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא ? עיקר שתהיה חברה מובילה ולא מדבקה. 8.אפשריות גלישה אלחוטיות טובות מאוד בדרכים (קליטה) --------------------------------------------- 1. מה התקציב? 3000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס סרטים 3. …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שלום לכולם, בעוד כיומיים אני טס לארה"ב ומעוניין לקנות שם מחשב נייד (בניו יורק, אם מישהו מכיר חנויות מומלצות שם אשמח לשמוע). התקציב שלי הינו בסביבות ה 800$ השימושים למחשב הנייד יהיו שימוש אישי ועסקי, עסקי הכוונה שאני יצטרך לקחת את המחשב הנייד לפגישות עסקים וכדומה.. השימושיים יהיו גם בין היתר לפעמים כמחשב עבודה, הפעלת תוכנות של בניית אתרים, Photoshop עריכה קלה בלבד. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר כמובן, גם כשמספר תוכנות פועלות, כגון Photoshop,firefox,Zend studio,Dreamweaver אשמח אם המחשב הנייד יוכל לשמש למשחקים קלים/סרטים.. לא משהו רציני.. (כי יש מחשב נייח בבית שמשמש כמחשב מרכזי לעבודה) אינני יודע אם אני זקוק לכרטיס מסך חיצוני או מובנה.. חיי סוללה דיי חשובים כמה שיותר א…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  9. עדיף אחריות ל3 שנים ומעבד intel core 2 due תודה.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by shimon166,

שלום, אני קונה מקבוק פרו השבוע. רציתי לשדרג את הכונן הקשיח לSSD הדגם שהכי אהבתי הוא ה- 3 ocz vertex השאלה היא אם המקבוק פרו החדש תומך בSATA 3 וינצל את כל הטכנולוגיות שקיימות בהארדיסק שאני קונה או שהמחשב פשוט לא ינצל אותו ועדיף אחד יותר זול. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by MachoMan,

אני צריך המלצה על חברה בארץ שאני יכול להזמין ממנה חלקים מקוריים לא משובצריםבמחירים סבירים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. Started by david1ariel,

אני עובד בעיקר עם Visual Studio ו-Visual Studio Code, Postman, ונוהג לעבוד עם המון כרטיסיות פתוחות של chrome. כמו כן, עובד על פרוייקטים די קטנים של wpf. אני מחפש מחשב שיאפשר לי את זה בלי שאצטרך לרחם עליו, ולדאוג לו כשהוא מתקשה על ידי סגירת תכניות וכו'. המחשב שיש לי היום הוא כזה: Intel(R) Core(TM) i7-10510U CPU @ 1.80GHz 2.30 GHz (8 cores) 16.0 GB (15.8 GB usable) NVIDIA GeForce GTX 1050 with Max-Q Design NVMe INTEL SSDPEKNW 512G8 הוא עושה את העבודה די סבבה, אבל כשאני ממש מעמיס עליו, הוא יכול להיתקע למספר שניות מדי פעם, וזה ממש מציק, ואז אני צריך להתחיל לפתור לו את הבעיות. אני מחפש משהו יותר מפנק, שאני לא אחשוש מלחוות דברים כאלה. אי…

13. Started by arados,

מחיפוש בדפי הפורום אני רואה שהמון מתלבטים בין סדרת n30xx לבין n50xx מה לגבי סדרת n40xx יש איזה בעיה מיוחדת בסדרה הזאת? ומישהו יודע אם יש בה מקלדת נומרית מלאה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  14. :hi: :hi: שלום חברה מה נישמע ברצוני לקנות מחשב על שמיועד לעבודה בפוטושופ ורינדורים ותהיתי האם יש צורך בכרטיס מסך היי אנד או ניתן להסתפק במשהו פשוט ועד כמה זה משפיע על הביצועים ועל בסיס שאלה זו מה התפריט הכי טוב שניתן לבנות ב10000 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום, לצערי המחשב שלי התפגר הרבה לפני שמהשחק שבו אני מעוניין לשחק יוצא. המשחק הוא DIABLO 3. חוץ מזה אני כלל לא משחק. איזה מפרט יריץ בצורה אופטמלית משחק זה(עדיין אין דרישות רשמיות למשחק). בהתחשב בעובדה שכרגע אין לי גרוש, אני אוותר על כרטיס מסך, ואקנה אותו כשהמשחק יצא, עוד שנה, שנה וחצי... תודה נ.ב. לגבי הזכרונות, יש לי זכרונות DDR500. האם הם יתאימו, כפתרון זמני, למחשב החדש?

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by Gabi G,

מחשב נייד Comapq Presario 2100. המחשב נמצא אצל קרוב משפחה עם נכות. המחשב נפל על הרצפה והמסך "הלך" (יש תמונה בסוף ההודעה). מדובר באדם שכרגע מתקיים מקצבאות (הוא כעת בבירורים מול משרד התמ"ת באשר למציאת מעסיק חדש) ואין לו כסף להשקיע במחשב. מצאתי מסך מתאים שעלותו 40$ כולל משלוח. הבעיה היא שאני לא יודע ב-100% שרק המסך הלך ולא רכיבים נוספים (למשל ה-screen inverter). על-פניו נראה שצריך רק להחליף את המסך. יש דרך לדעת בוודאות? המחשב עובד עם מסך חיצוני ללא בעיות. מישהו אולי מכיר ארגון שתורם מחשבים ניידים ישנם לבעלי מוגבלויות? אין צורך במחשב חדש ה- Comapq Presario 2100 עונה על השימושים שלו. אמנם מעט איטי אך עושה את העבודה. גלישה ואופיס. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by Morfium,

לוח אם GAEP45DS3 Gigabyte זיכרונות Hynix DDR 800 4GB מעבד Core 2 Quad 9300 כרטיס מסך Geforce 260 216 ספק כח TAGAN 500W מאוור Big Typhoon דיסק קשיח HD WD 1T השימוש העיקרי הוא גראפקה ומשחקים. המחשב מיועד לחבר שלי, לא צריך שום דבר חוץ מזה. השאלה האם הזה מספיק טוב במחיר הזה. הסכום שייצא הוא : 4970 שח.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  18. חשבתי שיכול להיות נחמד אם יהיה נושא שירכז את כל הניידים של המשתמשים כאן, עם חוות דעת עליהן, תמונה קטנה או שתיים ועוד... אם לדעת המודרים של הפורום הנושא לא מתאים הם יכולים להעביר לאן שבא להם אפרסם את שלי מעט מאוחר יותר...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. Started by Gil80,

יש ברשותי מחשב נייד של DELL VOSTRO A860 ואני רוצה להרחיב לו את הזיכרון ל-4GB. איזה סוג מומלץ ובאיזה מעבדה באיזור המרכז כדאי?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by anevsky,

מחיר עד 4300. שימוש: OFFICE וכו' - שימושים שוטפים אשמח מאוד להצעות - איזה דגמים כדאי לשקול. המון תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  21. בהתחלה חשבתי על מפרט כזה: (מסך 19" שיוחלף עוד כמה חודשים ולא מתוכנן OC) מעבד - Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוח אם - SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL זכרון - DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב - Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE קירור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775 מארז - CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כח - Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm אבל אמרו לי באיזה פורום שהספק גרוע ולא יחזיק את המערכת לכן שיניתי למפרט הזה מעבד - Phenom II x4 Quad-Core …

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  22. * מטרות המחשב? המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט,אופיס,סרטים ואולי קצת משחקים קלים אבל זה הכי פחות חשוב * גודל המסך?15.4-16 יהיה מתאים * משקל רצוי?עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף זמן ארוך ככל האפשר :] * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אין צורך מיוחד אבל לא מזיק שיהיו * בלוטות?כדאי =] * גודל מינימלי של כונן קשיח?מ-250 GB ומעלה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כדאי שתהיה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?המליצו לי על TOSHIBA אבל באופן כללי אני פתוח להצעות המליצו לי על מחשב SATELLITE L500-12T בבאג וזה גם די משתלם אני חושב עם המבצע שיש להם. עכשיו אני שואל אם מחשב כזה מומלץ לי לפי הדרישות? הבעיה אי…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. מפרט מבוסס AMD, כרטיס מסך HDMI מובנה בלוח אם, כל התוספות האחרות (מסך, צורב, וכאלה ) יש לי כבר: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤401 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤407 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤358 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤359 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤384 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro ¤118 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 סה"כ 2106 ש"ח

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  24. חשוב- מעבד אפשר גם AMD רק שלא יעשה צוואר בקבוק לכ.מסך עתידיים שיניתי את דעתי- ללא ציוד היקפי כלל אבל שיכלול WINDOWS המחשב לכל דבר, גם משחקים רצוי שירוצו חלק אפילו על 1024*768. יש לי ספק ANTEC 500WATT שאמור להספיק. כמו כן יש לי את הX1950PRO 512MB שאני מרוצה ממנו מאוד. לא חושב שצריך מעבדQ. תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  25. שלום לכל העוזרים אני צריך מחשב בשביל ההורים שלי, בעיקר רק בשביל האינטרנט, אבל לא סתם בררה משהו טוב שיפעל כמו שצריך דברים שצריך לדעת: 1. צריך לוח אם AGP כי יש לי X800PRO AGP 2. לא צריך כרטיס מסך 3. צריך גיגה זיכרון 3. צריך מסך LCD 17 משהו טוב! 4. לא צריך מקלדת עכבר רמקולים. 5. אם אפשר שהמפרט יהיה מKSP. שוב פעם תקציב 2500 ובלחץ יכול להגיע ל 3 אלף תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים