עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by anevsky,

מחיר עד 4300. שימוש: OFFICE וכו' - שימושים שוטפים אשמח מאוד להצעות - איזה דגמים כדאי לשקול. המון תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב (ללא צורך במסך) לצפייה בסרטי HD שאני מוריד מהאינטרנט. (קבצי MKV) 1080p וגם 720p. בעקרון אני רוצה להוציא מחפש מחיר הכי זול שאפשר אבל מנגד חשוב לי שהסרטים ירוצו חלק!! ללא כל קפיצות או מריחות. אשמח להמלצות, אם אפשר גם לומר לי את סדרי הגודל של המחירים. אגב, אם מישהו מבין בסטרימרים וחושב שזה עדיף לי אז אשמח גם לשמוע ממנו. (האמת היא שבלל אני בהתבלטות אם לקנות מחשב או סטרימר).

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by liorsho,

שלום לכולם אשמח להמלצה למסך מחשב לשימושים ביתיים ומשחקים (בעיקר פורטנייט) כרטיס המסך שיש לנו הוא Gigabyte GTX 1660 SUPER GV-N166SOC-6G. אשמח למסך זול שנותן חווית משחק טובה. תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e Box ¤295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1240 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1800P1-SK צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤144 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D 400W ¤227 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H-550D מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 120mm PWM ¤50 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pro…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. שלום... אני צריך מפרט חזק למשחקים לא מתוכננן לOC כולל מסך עם קונים מסך שיהיה LCD ומחברה טובה.. יש לי כרטיס GEFORECE 7600GT עכשיו אני לא יודע מה לעשות איתו עם לקנות חדש יותר או להשאר עם אותו כרטיס עד שירדו המחירים של כרטיסי המסך. הוא גם צריך די עוצה כדי שיחזיק לכמה שנים טובות וערכית סרטים ותמונות (PHTOSHOP AFFTER EFFECTS) עד 6500-6000 שקל.. תודה לעוזרים-

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by harash0,

תגידו לי אם המפרט הזה יתאים ל19 אינץ ואם הוא טוב בכללי למחיר. מרובע ליבה Q9550 + קרור טוב +1TB של דיסק קשיח כרטיס מסך מצוין 4890 + ספק ומארז מעולים בקיצור כל מה שצרייך לגיימינג בכסף שנישאר תפנק את עצמך : Tms&Fox GameSystem X9550 HD4890 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1,313 קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1,100 דיסק קשיח Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤461 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 ס…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  7. אז ככה, צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חזק שיעבוד כמו חללית בתקציב שבסביבות 4,000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה בקטנה ) התקציב הוא למחשב ללא ציוד היקפי (עכבר מקלדת רמקולים וכו') לא מתוכנן OC. דגשים: *זיכרון 2GB *הארדיסק בנפח גדול מאוד *קירור וספק כוח עצבני *מארז יפה *יש ברשותי כבר צורב DVD אז עדיף לקנות סידירום רגיל ולחסוך את הכסף לחלק אחר במחשב או לקנות צורב יותר טוב? המחשב ישמש בעיקר לכל מיני עריכות של מוזיקה, תמונות ווידאו ככה שאני צריך כרטיס קול נורמלי וכרטיס מסך טוב! אפשרי לבנות מחשב שיענה על הצרכים שלי במחיר כזה? :s05: נ.ב אני גר בצפון, באיזו חנות הכי משתלם לרכוש את המחשב? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by joni69,

מחשב לפוטושופ ופלאש...!!(מוזיקה..סרטים..אינטרנט) לפחות 300 ג'יגה קשיח..ו2 ג'יגה זיכרון כל השאר תגידו לי מה הכי חזק שאני יכול להגיע בתקציב זה (מעבד,לוח אם,צורב דיויד,מארז,כ.מסך) שיהיה חברות מוכרות עדיף תודה מראש

9. Started by RONALDO7,

מעבד INTEL DUAL CORE E7200 2.53GB 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 דיסק קשיח 250GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ מארז כולל ספק כוח 500W יציאות USB/SOUND בחזית כרטיס מסך אני עדיין לא יודע איזה וכרטיס קול ורשת גם עוד לא. מה דעתכם סך הכל? איך יעבוד עליו RADEON HD 4850?

10. שלום רב, לפני כ- 3 חודשים ביקשתי עזרה בבנית מחשב לצרכים אלו, לצערי, מסיבות אישיות, הקניה נדחתה. אני עדיין עובד עם המחשב הישן (ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR). להזכירכם, צרכיי: התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים "רעשניים" ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by dudisrea1,

אחים שלי שמעו אני צריך מפרט שיענו לדרישות הבאות: שיעלה בסביבות ה5-6 אלף... מפרט כולל הכל(מקלדת עכבר כונן דיסקים(dvd צורב)\דיסקטים) אבל חוץ ממסך. המחשב הזה צריך להיות מחשב חזק שיעלה משחקים חדשים כמו: MxO , Css , Halo , WoW ,Eq2 ומשחקים רבים חדשים בסגנון...עזרה דחוף!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. תקציב בין 2300 ל3000 שקל סרטים אופיס ואינטרנט בעיקר כן מסך 19 +רמקולים +עכבר ומקלדת לא צריך כונן דיסקטים ולא כרטיס קול איכותי לא עדיף מארז קטן ושקט לא הם יתקינו לבד המטרות שלהם במחשב הם לצרכים יחסית קלים אז עדיף לנסות להכניס ציוד עיקפי על חשבון מעבד זיכרון וכרטיס מסך חלשים יותר כן רוצה שיהיה להם אפשרות לנגן סירטי FHD ויהיה נחמד אם המחשב יצליח להפעיל כמה משחקים סביר חשוב ואני חושב שאם מפרט יחסית חלש הוא גם יצא שקט גם ככה בקיצור לא מאווררי ענק ושיתוכנן בלי צורך באוורור מסיבי או ספק שמשמיע קול של טרקטור לא המחשב לא מתוכנן למשחקים אבל אם יפעיל משחקים מסוימים יהיה נחמד טוב אז ככה כמו שכבר רשמתי המחשב למטרות קלות צריך ציוד עיקפי -עכבר מקלדת רמקולים ומסך…

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by Rudo17,

תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by משתמש כבד,

לוח של ASROCK 775I65G תומך קונרו DDR1 זכרונות של AENEON 512MB DDR1 מעבד אינטל 775 מהירות 3.06 דגם 524 גם כרטיס מסך 9550 של GECUBE הרד דיסק IDE 80GB צורב LG 24*10*40 מארז עם חלון הכנה בייתית+ספק כוח 300W וגם 3 מאווררים כונן דיסקטים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by Tstrul,

אהלן כולם הזמנתי לפני כמה ימים זכרון למחשב נייד של kingston. החנות "התבלבלה" ושלחה לי במקום זכרון של חברה לא מוכרת ramaxel. הזכרון הוא ddr2 667mhz. הם מוכנים לזכות אותי על ההפרש או לקחת את המוצר ולהחזיר לי את כל הכסף. השאלה שלי עד כמה זה מורגש השוני בין האיכויות של הזכרונות, והאם ramaxel זאת בכלל חברה ששווה משהו או לעזוב הכל להחזיר להם את המוצר ולקקנות במקום אחר . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מועניין לקנות את הלפטופ Gigabyte W468N התקציב שלי הוא עד 4000 שקל. ואני תריך אותו לצורכי צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ועבודה באופיס. אני מעוניין בדעתכם על הלפטופ המוזכר לעיל, ובנוסף לדעת האם יש לו קורא טביעות אצבע, והאם הוא נחשב כלפטופ טוב ואמין, ואם אפשר לדעת איך האחריות של החברה שמשווקת אותו? זה גם חשוב. בקיצור את דעתכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by Bigyaa,

המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה אבל גם לגלישה, אופיס וצפייה בסרטים. חשוב שיהיה לוח אם שתומך ב-MIDI, אין צורך בכרטיס מסך בכלל (אפשר מובנה או ממש זול), שיהיה בעל אפשרות שידרוג עתידי, מסך 19 אינצ', ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וגם צורב DVD) לא נחוצים. תקציב: 4000-4500 אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by SpiritKnight,

בניתי דרך למיר מפרט מחשב. יצא 5600 כולל מע"מ, והגג שלי הוא ~5100. אני מחפש איפה אפשר לקצץ, או לחלופין- מפרט זול יותר, מחנות אחרת שנמצאת באזור השרון. המפרט: INTEL Q6600 SUPER TALENT 2GB 800MHZ PC6400 CL4 DUAL PACK 2X1GB ASUS P5K ASUS GEFORCE 8800GT WD SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB WD3200AAKS ENERMAX CHAKRA CASE ENERMAX LIBERTY 400W PIONEER DVD X18 DUAL LAYER כל זה, כולל הרכבה, עולה 5663. אשמח לשמוע שינויים או הצעה לחנויות חלופיות. תודה!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  19. Started by ms1ms1ms1,

זיכרון 2 ג'י'גה.... הארד דיסק 160 ג'יגה..(מספיק לי..לא צריך יותר...) מעבד intel dule core e6300 כרטיס מסך ג'י פורס 7100 כרטיס רשת וקול מובנים.... לוח אם asus chipset 965 ספק כוח 500 וואט אלומיניום... ללא סידי רום ללא מסך ללא מקלדת ללא רמקולים ללא עכבר בקיצור...כל המפרט שנתתי במארז בלבד... אשמח לשמוע שינויים הצעות....(אפילו רצוי...) תודה מראש וחג שמח מושיקו...

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by Eli Menashe,

איך שמים מערכת הפעלה בעברית במחשב במקרה שארכוש אחד בארה"ב ? . ומה עם השינויי המתח החשמלי ? והאם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם ? .

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש, שסוףסוף יהיה לי מחשב נורמאלי. התקציב שלי הוא גג 5000 ש"ח. האם אתם בבקשה יכולים לעזור לי עם מפרט טוב שיתאים בערך למה שאני רוצה: מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, שיריץ משחקים חדשים חלק (לא קרייסיס, אבל שהמחשב יפעל טוב) וכל השאר אני מקווה שתעזרו לי. בנוסף, אשמח לההסבר מפורט איך אני קונה מחשב שבנוי מהמפרט שנתתם לי, מאיזה אתר ואיך זה עובד. כולל ציוד הקפי תודה רבה, אשמח לכמה שיותר הצעות, תום.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  22. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא חובה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עדיף 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. אודה על המלצות לנייד מסך 16-17 אינטש לגלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וסרטים לפי סדר החשיבות. חשבתי על מחשבים של msi אבל אני מעוניין בהמלצות אחרות (נושא השירות מדאיג אותי)

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by liav12,

אממ השאלה בכותרת...אבל מעבד אינטל, לא AMD (: תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים