עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Dhell,

החלטתי לקנות מחשב חדש, כי המחשב שלי כרגע רק מתפגר מיום ליום (וקורס יותר ויותר). ביקשתי קצת המלצות, וזה המפרט שהגעתי אליו: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤969 לוח אם: ASUS P5N-D ¤788 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL X2 - SLI ¤1472 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤355 צורב DVD: SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ¤154 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤419 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤427 ספק כוח: CORSAIR VX 450W : CMPSU-450VXEU ¤435 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤5019 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אז יש לי כמה שאלות: הבנתי שלצ'יפ…

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  2. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by דונגרינגו,

שלום רב, מחפש מחשב נייד חדש ללימודים. הדרישות: מסך סטנדרטי (15.6) וחייב שיהיה HD או LED. מעבד i7 שטח אכסון לא קטן מ 1TB זכרון וכרטיס מסך אשר טובים למשחקים. (גרפיקה פחות חשוב). משקל המחשב לא חשוב. כל שאר הדברים יכולים להיות סטנדרטיים, והתקציב הוא באיזור ה4000.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by Unstoppable,

אני קצת חדש פה אז מצטער אם הכותרת לא עניינית >< עכשיו לנושא: אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, ואני צריך שתמליצו לי על דגם, חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר, לא מבחינת משחקים כבדים וכו', אני בעיקר מריץ תוכנות כגון: Photoshop,visual C#, microsoft office (וורד, פאוור פוינט, אקסס). וחשוב לי מאד שזה יעבוד חלק, בלי להיתקע באמצע, או שיתחמם יותר מדי. עוד דבר שחשוב לי זו האחריות, אני מעדיף אותה ארוכה ככל האפשר, ובחברה אמינה, שלא יהיו לי בעיות איתו וגם אם יהיו אז שיהיה לאן לפנות. חשוב לי שהמסך לא יהיה בגודל קטן יותר מ15.4 אומנם המשקל לא משנה לי בכלל. זיכרון לא קטן מ1 ג'יגה (אפילו 2 אבל אני לחוץ על תקציב). ומעבד ודיסק קשיח טוב ככל האפשר. התקציב שלי הוא 5000 שקל (אין לי ממש אפשרויות…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. היי, אני מעוניין לבנות מחשב בסכום לא גבוה במיוחד. אני מעוניין לדעת על המלצות למפרטים או חלקים למחשב מומלצים כיום במחיר לא גבוה מידי.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. Started by DJ_VAKNIN,

שלום. קניתי את המחשב הנייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 ישנם לי מספר שאלות: המחשב הגיע כאשר יש בתוכו תוכנת ויסטה ותוכנות רבות. מעולם לא השתמשתי בויסטה ולא בנייד ואני לא מבין כמה דברים: 1.המחשב הגיע ללא דרייברים (דיסקים) כלשהם-מה קורה אם מפרמטים את המחשב? 2.המחשב הגיע עם ויסטה ורציתי לדעת איך אני יכול לפרמט את המחשב? 3.בנוסף יש מלא תוכנות שהם תוכנות נסיון שמעצבנות -האם אני יכול לעשות פרמוט ושהם לא יהיו לאחריו? (אין לי כח להוריד אחת אחת-וגם אני לא יודע מהם) 4.ישנה תוכנת אנטיוירוס מקאפי כלולה-האם היא לתמיד? ואם היא לא לתמיד איך אני יידע עד מתי היא? 5.האם רוב התוכנות שעולות ב-XP יעלו בויסטה? 6.המחשב הגיע עם כונן C ן-D שווים בגודלם-האם…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. אהלן. אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לצורך הלימודים (תכנות בויז'ואל סטודיו), אבל גם שיהיה שימושי לסרטים, אינטרנט ומשחקים מדי פעם. המטרה העיקרית שלי היא כרגע המחשב הזה: Dell inspiron-1525-t5750 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm בעיקר כי קיבלתי עליו ביקורות מאדם שמשתמש בו לתכנות גם כן. לעומתו, יש מחשבים עם מפרטים די מפתים במחיר קרוב: Gigabyte 566U http://www.skypc.co.il/pl_product~70765~14~0.htm הבעיה היא שאני לא יודע אם המחשבים של ג'יגהבייט עונים על פרמטרים של נוחות, איכות ואמינות. כמובן שחשוב שלא יהיו במחשב כל מני פאקים קריטיים אחרים, כמו חיי סוללה קצרים במידה קיצונית, חוסר תאימות ל xp, או כל דבר אחר שיכול לפגום בשימושיותו. דילמה נוספת היא דילמת המסך ה…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by masmddr,

שלום. במחשבים ניידים ישנה מנורה אשר מהבהבת בטעינה ומפסיקה להבהב כשהסוללה מלאה. במידה ומד הסוללה במערכת ההפעלה מגיעה ל100% והמנורה מפסיקה להבהב, אני צריך להסיק שהכול מסונכרן והסוללה אכן במאה אחוזים או שמשהו יכול להשתבש שם? הסיבה שאני שואל היא שלאחרונה אני רואה ירידה בתוחלת הסוללה (בת כ8 חודשים LI ION ) למרות שהמד מראה 100% והמנורה מפסיקה להבהב.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. אני צריך מפרט למחשב שיריץ את המשחקים האחרונים שיצאו זאת אומרת: ניד פור ספיד החדש , PES 2009 , NBA 2009 ,FIFA 2009 ...... בעיקרון אני רוצה שיהיה במחשב 2 ג'יגה ראם או יותר.. וכרטיס מסך טוב...זה בעיקר מה שחשוב לי תודה. לא צריך מסך מקלדת וכל הציוד ההיקפי..

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by benbun,

שלום לכולם צריך מפרט שיענה לדרישות הבאות: המחשב הולך לשמש כקליינט בסלון כך שאין צורך בדיסק קשיח גדול 80 מספיק הוא הולך ליות מחובר למגבר אז צריך כרטיס קול טוב צריך לכלול כרטיס מסך עם HDMI וכרטיס ללכידת וידאו זיכרון לדעתי לא צריך יותר מ-1 ג'יגה מה שכן אני חייב מארז מרשים ורצוי עם שלט בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by asafgolan,

אשמח למפרט מFOXPC למחשב בסכום הנ"ל (רצוי כולל משלוח). אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אני רוצה לשאול אתכם שאלה בקשר לתמחור אני רוצה למכור את הרכיבים הבאים ולא יודע בכמה שוב, אם זה לא המקום אז אני מתנצל מראש ואם יש צורך להעביר את הנושא אז בבקשה. הרכיבים הם (אני רוצה למכור את כולם כחבילה) כ.מסך xfx 8800 gts 324 ספק ez-cool 450w מארז TT armor junior כמה כל החבילה שווה בערך? שאני אדע כמה לבקש תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. Started by alex28,

שלום חברים יש לי מחשב asus n551jk אני רוצה לדעת אם יש אפשרות בנוסף לדיסק קשיח להוסיף SSD בגודל sata 2260 או sata 2280???

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  14. Started by Hillit Wahlberg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפייה ב-HD, הורדות. לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (יישב עם הממיר ויחובר לטלוויזיה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת…

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום רב, אמא שלי קונה מחשב נייד לצרכים משרדיים (וורד, אימייל, קצת סרטים, אינטרנט, WiFi, בלוטות' וכו'). התקציב הוא 3.5K ללא חריגות. המחשב צריך לבוא עם וינדוס. חובה שתהיה חנות שמוכרת את המחשב בצפון הארץ. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  16. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול... (יותר נכון לא ממש קטן) שימושיים עיקריים זה אינטנרט ומשחקים ישנים כגון HEROES 4 הייתי רוצה לדעץת כמה יעלה מחשב כזה..... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. שלום ברשותי נטבוק מדגם Asus eee מעבד N280. ברצוני לשדרג את זיכרון הראם מסלוט אחד של 1 ג'יגה לסלוט של 2 ג'יגה. פתחתי את המחשב וראיתי שישנו סלוט של 1 ג'יגה מהירות 800mhz , השאלה שלי היא מה תפקידו של המגה הרץ? אני יכול לשים לדוגמא סלוט של 2 ג'יגה 1066mhz ? תודה רבה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by JohnnyBoy33,

אהלן תותחים, אני עומד להתחיל ללמוד השנה באוניברסיטת בן גוריון. את המחשב שיש לי כעת אני כנראה אשאיר בבית, מה שאומר שאני צריך מחשב חדש מה התקציב? תקציב המחשב עצמו - כ-3,000 ש"ח. תקציב מסך - כ-1,000 ש"ח. לא נורא אם זה יחרוג קצת. נתחיל. שימושים עתידיים - שימוש ביתי כללי, עבודות, אינטרנט וכו', סרטי Full HD (חשוב), ואולי טיפה משחקים (כאשר ייצא Diablo 3 ) מעבר לזה אולי כמה תוכנות שרטוט מתמטיות (Matlab, Mathematica). לא מעוניין ב-Overclocking, לא מחפש מארז שקט / קירור מיוחד, ואין לי דרישות יוצאות דופן. 1. מעבד - הייתי שמח לקנות מעבד של אינטל (יכול להיות שזאת סטיגמה, אבל עדיין). 2. לוח אם - מה שבא לכם. 2. מארז + ספק - אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו טובים. 3. 4GB RAM 4.…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  19. הרכבתי מחשב באתר של TMS ופחות או יותר אותו מחשב גם באתר של KSP. בKSP המעבד יותר חלש - E8300 ולא 8400. בTMS המחשב יצא זול יותר בערך ב200 שקל. המחשב בעיקרון הוא למשחקים. אני לא מכיר את TMS כל כך, אז רציתי לדעת מה דעתכם על החנות. היא גם בקרית מוצקין שזה רחוק לי אז אני אצטרך להזמין את המחשב הביתה, מה שמדאיג אותי כי אני לא יודע אם הם אמינים. דבר שני, אני לא כל כך מבין בספקי כוח, אז רציתי לדעת אם הבחירה שעשיתי היא טובה בהתחשב בסוגי המעבד והכרטיס מסך שבחרתי (500W יספיקו?) ומעבר להכל, מה דעתכם הכללית על המפרט? תודה מראש!! המפרט (מאתר TMS): מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤845 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigab…

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by yardenmic16,

היי אשמח לעזרה קיבלתי לפני כמה ימים מחשב של ASUS, יש לו זיכרון ממש קטן כי הוא רק משמש לי ללימודים מאז שקיבלתי אותו אני כל הזמן רואה שגם שאני לא נוגעת בו כל פעם יורד לי יותר ויותר זכרון (ברמה שהגיע לי שיש רק ג'יגה אחד פנוי) דיברתי עם חבר והוא אמר לי לבטל את העדכונים של הווינדוס שלא יוריד לי שום דבר בלי שאני מאשרת כי אולי זה מה שתופס את המקום ואז בעצם עשיתי ריסטרט כדי שימחוק את כל המחשב כדי להתחיל מחדש מה שקרה זה ששוב המקרה הופיע אתמול בלילה היה לי פנוי 13 ג'יגה ועכשיו אני רואה שוב שפנוי לי רק 3 ג'יגה לאן כל הזכרון הזה נעלם? לא הורדתי כלום למחשב מלבד chrome כדי לבדוק אם הבעיה חוזרת והיא חזרה אשמח ממש לעזתרכם אין לי מושג במחשבים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. שלום לכולם! 1. התקציב העומד לרשותי הוא בסביבות 1500 ש"ח. 2. מטרת מחשב היא להריץ שתי מערכות הפעלה (לינוקס וחלונות XP), להרצת תוכנות כמו: פוטושופ, כלים לעריכת ווידאו, תכנות CAD כמו סוליד, MATLAB, משחקים נוסח Football Manager, אופיס, אינטרנט ופיתוח אתרים, צפייה בסדרות וסרטים (אני לא פריק קולנוע ככה שלא מדובר על תחנת קולנוע ביתית), השמעת מוזיקה ב winamp בשעות הפנאי, הורדות לא משוגעות. 3. אין לי צורך בציוד היקפי, יש לי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מדפסת.... 4. אין לי צורך בכונן צורב DVD מאחר ואני מעביר כונן כזה ממחשב ישן יותר שברשותי, כמו כן, בנוסף לכונן קשיח המופיע במפרט אני מוסיף עוד 250GB כונן קשיח IDE של WD, שיש ברשותי מאותו המחשב הישן יותר. 5. הייתי מעדיף שיהיהי ברשותי מחשב…

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by Kirma,

צריך רק שילוש חדש (לוח אם, מעבד, זכרונות) על מנת לא לעבור על חוקי הפורום, מלאתי גם את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, PhotoShop. DreamWeaver, Sony Vegas, Eclipse א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 Crysis 2 Call of duty, far cry3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p …

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש אולטרה נייד השימושים שלי הם (במחשב נייד) : YouTube אימייל פורומים באינטרנט מוזיקה (רמקולים פנימיים של המכשיר לא מעניינים אותי, יש לי רמקולים ניידים איכותיים מאד) חשוב לי: שאני לא אצטרך בכל אתר שאני ניכנס לגלגל עמודים לצדדים וכד' בלוטוס אינטרנט אלחוטי טוב אחריות (במידה אם המכשיר מוכר כמכשיר בעייתי) וזהו בעיקרון .. היחידים שמתאימים לי בתקציב זה אלו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHEAD6727 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEeePC4G1s הבעיה היא שאלו מכירות אישיות, לאן לדעתכם אני אוכל להגיע הכי נמוך ? בתשלום 1

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  24. צריך עזרה בשדרוג ? מפרט מחשב: CPU Type DualCore Intel Pentium E2160 Motherboard Name Asus P5KC (3 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Liberty ELT620AWT 620W ZALMAN 9700 LED 2GB OCZ Reaper HPC OCZ2RPR800 DDR2 ATI Radeon HD 4550 ATI Radeon HD 2600 XT (RV630 Maxtor 6L250R0 ATA Device ST3500320AS ATA Device Optical Drive LITE-ON DVDRW SOHW-1673S ככה המחשב שלי מחובר ל-3 מסכים , שאני עובד איתם , ועוד מקרן אני רואה בו סרטים . אני בעיקר שומע מוסיקה , רואה סרטים ,ועושה עבודות גרפיות בפלאש ופוטושופ . בגדול הכל עובד סבבה אבל אני לפעמים נתקע שאני עושה פעולות מסויימות בפלאש ובפוטושופ לוקח המון זמן. מה כדאי לי לשדרג ? מעבד+לוח אם , כרט…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Wheatley,

רוצה לשדרג את המחשב שלי (יחסית ישן) שיוכל לעמוד במשחקים שיצאו\עומדים לצאת 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8K, אבל אתכוונן לפי מה שימליצו 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר (כרגע התכנון הוא על Far Cry 6 שעומד לצאת באוקטובר, battlefield 2042. ועוד משחקים כמו פורטנייט, סייברפאנק). רוצה לשחק איתם על הגדרות יחסית גבוהות אם לא הכי גבוהות לפעמים אשתמש בו גם לעבודה שלי (אבטחת מידע, תכנות, מכונות וירטואליות, למרות שהרוב יהיה על המחשב של העבודה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי …

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים