עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by jorke,

היי אני צריכה מחשב נייד שיתאים לי ללימודים , שיהיה חזק , מסך בינוני (13-15) , עדיף שיהיה קל ובעיקר נוח לשימוש וחזק . באיזור ה-3,500 ש״ח תקציב . תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. Started by DjMorpheu5,

המחשב יהיה לצרכים בסיסיים בלבד כמו- אינטרנט, שיתוף כבצים תוכנות תקשורת. מעבד- שיהיה די חזק וחדשני לפחות 2GZ כשיח- 160GB מספיק כ.מסך- הכי בסיסי שיש על לוח האם זיכרון- 2GB כל מה שצריך כדי להתחבר לאינטרנט מסך- שיהיה לא שקוף ושיהיה מצלמת אינטרנט שיהיה מקלדת באנגלית, עברית ורוסית רמקולים ומיקרופון ולא חייב להיות עם מערכת הפעלה, כנראה שנתקין WIN 7 תקציב-2800 אפשר קצת יותר אם שווה בתור התחלה ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2878&products_id=26474 האם הוא ממומלץ ? ואם אין רוסית, אז איך אפשר לעשות, חץ ממדבקות ?

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. בניתי מפרט ואני לא יודעת עד כמה החלקים מתאימים אחד לשני ואם המפרט יעיל ביחס למכיר...(3500 בערך) מה אתם אומרים על המפרט? Prossesor: AMD RYZEN5 2600x BOX with Wraith Stealth Cooler Motherboard: MSI Gaming AMD Ryzen X370 Ram: Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz C15 Desktop Memory Kit - Black Graphic card: XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 1386MHz OC+, 8GB GDDR5 SSD and HDD: Kingston A400 SSD 120GB SATA 3 2.5” Solid State Drive SA400S37/120G - Increase Performance + WD Blue 1TB SATA 6 Gb/s 7200 RPM 64MB Cache 3.5 Inch Desktop Hard Drive Case: NZXT - CA-H500B-BR - H500 ATX CASE Matte Black/Red Power supply:…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  4. אהלן, פתחתי פה פעם ת'רד על זה שאני מעוניין לקנות מחשב וכל זה, עם הזמן שוטטתי בפורום והתחלתי להבין קצת יותר על החלקים של המחשב (אני חייב לציין שהפורום הזה לימד אותי הרבה) התקציב שלי בהתחלה היה 3000 בלי מסך, הבנתי שאי אפשר להוציא עם זה משהו טוב אז החלטתי לגרד עוד הרבה כסף ולהעלות את התקציב ל-4150 בערך לא כולל מסך וציוד הקפי. המפרט: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard Samsung 1024MB DDR-II DDR 533 Memory Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card Citizen/Sony/Alps Black 1.44MB 3,5` FDD NEC ND-3550A x 16 Bulk DVD±R/RW Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II …

5. אשמח לקבל המלצות.

6. Started by alonle22,

שלום לכולם, צריך את עזרתכם. מדובר במחשב ביתי לשימוש כללי. חשוב שיחזיק הרבה זמן לישומים כלליים ולא יקרוס. מעוניין במסך 22" מוגבל ל 3.5K תודה.

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  7. Started by Nparker,

המחשב מיועד לשימוש משרדי , אינטרנט מייילים וכאלה. ללא צורך בציוד היקפי, אבל צריך ווינדוס 7 ואופיס 2007 תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  8. יש לי צורך בנייד למטלות כבדות - Visual studio, Matlab, ועוד דברים כבדים שרצים ברקע. אני צריך לפחות 32 גיגה ראם, מעבד לפחות I7, ויש לי צורך הכרחי בכרטיס של NVIDIA כי אני צריך תהליכי CUDA. תקציב - עד 7000 ש"ח, גודל רצוי 13 או 14 אבל אם אין ברירה 15.6, וחשוב לי שתהיה ניראות טובה כי אני במגע מתמיד עם לקוחות. תודה רבה לעוזרים היקרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אהלן, ותודה מראש למומחים פה על הזמן שלכם אין לי בעיה גם להזמין מחו"ל. לגבי התקציב - ראיתי שאני יכול לסגור סיפור גם ב4 עד סביבות 4.5, אבל אעלה במחיר אם יהיה משהו ששווה את זה. גודל מסך 14" כרטיס רשת תומך סיבים אופטיים ומהירויות גבוהות. מעבד I7 או I5 סדרה גבוהה/טובה מקבילה ל 7. גם AMD ברמה הזו, יכול להיות בסדר. אלא אם כן יש משהו שעלי לדעת. תומך Thunderbolt 3 אמור להחזיק את הדוקינג הזה שמחובר לשני מסכי 2K. כרטיס מסך תואם שיחזיק את שני המסכים. SSD 512 יספיק. RAM 8-16 מקלדת מוארת המחשב ישמש לעבודה, כרטיסיות מרובות פתוחות ובעתיד גם לעריכה גרפית קלה. מפה כבר הלכתי לאיבוד מרוב חברות. ראיתי את האסוס …

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. מבקש לדעת האם המפרט של מחשב זה מספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, פריהנד ופלאש.. מחשב נייד Toshiba Satellite A500-1DN מחירו של מחשב זה הוא 4,500 ש"ח.. (אשמח להערות לגבי שיפור באיבזר מסויים הנחשב לאיטי/ישן יחסית) מפרט טכני: מעבד: Intel Core 2 Duo T6600, 2.2GHz, 800MHz, 2MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64 bit מסך: 16´´ Toshiba TruBrite HD Display, 16:9 רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB DDR3 דיסק קשיח: 320GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 230M, 1024MB DDR3 תמיכה ב-TurboCache כונן: DVD super Multi תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.b/g, Bluetooth 2.1 סוללה: Lithium-Ion, זמן עבודה מרבי של שעתיים ו-50 דקות מימדים: 384x259x36.5~41.0 מ"מ (ע x א x ג) …

11. Started by Arthur,

1. מה התקציב המקסימאלי? כ8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך 23" מתכנן בעתיד לרכוש מסך נוסף של 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעוניין במפרט מבוסס אינטל, ללא ציוד היקפי (מלבד עכבר ומקלדת) שילד בגיל 6 יוכל ליהנות ממנו ויחד עם זאת יהיה במסגרת התקציב.... רצוי שיכלול כרטיס מסך שיכול להתמודד עם משחקי תלת מימד וסרטים. חשוב שתהיה יכולת שדרוג בסיסית בעתיד. מה אתם אומרים על המפרט הבא: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Mushkin 99177…

• 1 תגובה
    • 478 צפיות
  13. שלום לכולם , אז כך החלטתי לרכוש מחשב נייד ואלה הסיבות למה : 1. הדבר החשוב ביותר בשבילי זה לצפות בסרטים מהמחשב לטלוזיה LCD HD Ready 32 SAMSUNG באיכות הגבוהה ככל שניתן לשדר מהמחשב לטלויזיה. 2. חשוב לי מאוד שיהיה לי הרבה מקום במחשב כדי שהאחסן את כל הסרטים,שירים וכו.. 3. גלישה נוחה ככל שניתן באינטרנט. 4. משחקים פחות מעניין אותי אבל אני רוצה לאפשר לי גם את האפשרות לשחק במשחקים לא ברמה הכי גבוהה ובכיף. 5. אני מאוד רוצה שהמחשב שהרכוש באמת יוכל לעמוד בדרישות לפחות ב5 שנים הבאות מבחנת כל הדברים עם זה בתוכנות , משחקים ברמה לא הכי גבוהה וכו... סה"כ זה מה שאני זקוק ואני מאוד מקווה שתעזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר מבכנת הנתונים האלו. הכסף שאני מוכן להשקיע בסביבות ה 5500 ש…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  14. Started by Belgia,

שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ וצריך עזרה בבחירת דגם, התקציב שלי הוא כ 4300-4500 ש"ח (אפשרויות לחריגה קלה אם יש הבדל משמעותי בדגמים). הצרכים שלי\שימושים של המחשב : 1.משחקי מחשב (כמו למשל cod החדש). 2.סרטים ב HD 3.שימושי משרד כמו office וכו' 4.מגבלת גודל מסך : עד 15.6" כולל (בגלל שיש לי תיק לא זול ומחשב גדול יותר לא ייכנס אליו). חשבתי על הדגם הבא : מחשב נייד Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M דל - זאפ יש הצעות ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K-4K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות. התעסקות עם JAVA בתוכנת eclipse ו- node js ב בתוכנת vs code 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך …

16. Started by yaron@,

שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב לצרכים הבאים: גלישה באינטרנט\הורדות\צפייה בסרטים\תוכניות אופיס והכי חשוב שיעבוד חלק. התקציב למפרט הוא 3000 שח אין צורך בציוד הקפי וצריך להכלל מסך רגיל. תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. מחפש המלצות למחשב נייד. בעיקר לאינטרנט ומסמכים. שיהיה קל, אלחוטי, ומסך טוב. תקציב עד 2500-3000 ש"ח. חשובה גם אחריות טובה למוצר. תודה!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734268&came=177 איך המפרט הזה למשחקים + סרטי hd הבעיה היא שיש רק שנה אחריות יש לי מסך 24 אינץ full hd של LG האם יש אפשרות באותו מחיר להרכיב משהו דומה עם יותר אחריות ? תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. Started by alexrta,

שלום לכולם. ההורים שלי טסים לארה"ב שבוע הבא והם מעוניינים לקנות שם מחשב נייד חדש, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ומולטימידה, ובשלב יותר מאוחר הוא ישמש אותי ללימודים. לגבי גודל מסך אז 15-16 זה יהיה מצויין לא יותר קטן ובטוח שלא יותר גדול. חשוב לי מאוד שיהיה שם מעבד די חזק לפחות I3 ו3GB של ראם, לגבי שאר הדברים אין שום דבר מיוחד (משקל וסוללה לא מעניינים לא אותי ולא אותם.) מה שכן עם יש אפשרות שיהיה כ"מ סביר שהוא לא INTEL GMA זה יהיה מצויין רק בתנאי שזה לא יבוא על חשבון איכות בנייה ואמינות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יחס תמורה מחיר הכי טוב אפשר גם לחסוך (אם יש קפיצה משמעותית בכסף שלא תיתן קפיצה משמעותית בביצועים אז אפשר לוותר) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה פתוח 24/7 והוא יהיה מחובר ל2 מסכים (בתקווה 3) והשימוש העיקרי יהיה לסרטוט גרפי ואלמטיים סופיים ותוכונות תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) המחשב יריץ תוכנות סרטוט כגון סוליד/NX/קטיה (תוכנות כבדות= מינימום 8RAM) והשימוש הוא לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יריץ…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם :-) הופנתי לכאן על ידי חברים טובים לעזרה בבניית מפרט למחשב. אציין ואומר כי אני יודע שהדרישות הן גבוהות והתקציב למחשב גיימינג יחסית דל אך אני מאמין שבעזרתכם נוכל למקסם את היכולות ולמצות את הכסף למטרות הנדרשות. כעקרון, אני סטודנט למדעי המחשב ואנחנו משתמשים בתוכנות קלות יחסית לתכנות וזה החלק הפחות בעייתי כי רוב המחשבים הישנים גם מריצים אותן. כן אני רוצה שהמחשב החדש יריץ בצורה טובה מאוד משחקים כגון: GTA V, FIFA 15, MCX א) מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש״ח. ב) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ג) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אוכל למתוח את התקציב בעוד 500 ש״ח. ד) מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. תקציב - 2500-3250 שימושים - בעיקר משרדי, מעט משחקים ומעט עריכת וידאו כולל כרטיס מסך. חשוב - כניסה חיצונית לeSATA (מצמצם אפשרויות ללוח אם ולמארז) במידה וקיימות אפשרויות נוספות לשני פריטים אלו אשמח אם יצויין. צורב DVD המומלץ ביותר (ללא פשרות בנושא) לצריבת גיבויי XBOX

23. היי חבר'ה, ובכן כמו בכותרת, אני זקוק לחנות טובה שמרכיבה מפרטים *בירושלים* (לא בסביבה, אלא בעיר עצמה) ראיתי שמלא אנשים ממליצים על TMS? יש משהו כזה בירושלים? דבר נוסף, אני מתכוון לבוא לשם עם אחד מהמפרטים הבאים, כנראה היקר יותר: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137601&section=293 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632&section=293&target=%D7%A8%D7%91-%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 מה אתם אומרים? לצורכי גימיינג בעיקר. רוב המשחקים הם League Of Legends, Diablo III, Battlefield 3

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by sh0ck3r,

היי, יש ברשותי מחשב נייד לינובו דגם 3000 N200 בזמן האחרון קיבלתי כל מיני הודעות על תקלות בסוללה בווינדוס. הבעייה היא שאתמול המחשב הפסיק להדלק אפילו כאשר הוא מחובר לחשמל, מה יכולה להיות הבעייה? מטען/סוללה, או תקלת חומרה אחרת?, תודה מראש לעוזרים.

25. ההתלבטות היא בין AMD 9550 לבין AMD 4850, שאר המפרט: Gigabyte GA-MA78GM-S2H 2GB זכרון 800MHZ סמסונג/קינגסטון Thermaltake Golden Orb II להרכבה במארז קיים antec fusion הדרישות מהמחשב הן וידאו HD מלא (אם צריך אז גם פילטרים לתמונה), שבמקביל יכולות לרוץ ברקע תוכנות הורדה. מכיוון שההפרש הכספי בין המעבדים הוא זניח, השאלה היא לכמה אקסטרה רעש וחום אני צריך לצפות מה9550?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.