עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adu,

דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by momi2004,

שלום לכולם ותודה על העזרה. אני מחפש רעיונות למפרט בתקציב של 4.5K לגרפיקה מקצועית לא כולל רנדורים, לעבודה בעיקר בפוטושופ, אילוסטרייטור, גם בו זמנית, הכל מהגרסה של CS4. יש צורך במסך של עד 24", הגודל לא קריטי כל כך. חשבתי על משהו מבוסס i5. שקט לא קריטי. לא כולל אוברקלוק. את המחשב אני מתכנן לקנות בתל אביב. הבנתי ש CS4 יכולה לנצל שני כרטיסי מסך בצורה מיטבית. האם יש טעם להשקיע בזה? אם זה אכן מעניק שיפור משמעותי בביצועים בפוטושופ אני מעדיף את זה על פני רכיבים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 13:21:52 קיבלתי שתי הצעות מחיר היום. שתיהן עם מע"מ 16.5% ההצעה הראשונה מאייבורי:מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח Strealth Xtream 500sxs 500W OCZ לוח אם P55-GD65 …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Elite_Sniper,

שלום מחפש מחשב שיכלול את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס גרפי, ספק ומארז במחיר עד 3000. המחשב הוא לא מכונת משחקים אבל רצוי שהמשחקים החדשים יפעלו עליו באופן סביר. בנוסף אני צריך מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ בערך.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. צריך מפרט ב7000 שקל לגיימר כבד + מחשב שקט שיחזיק לי משחקים לאורך זמן כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. עכשיו יש לי התלבטות קשה , כדאי לי לחכות ל 8800gts החדש ואם כן תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ וכמה הוא יעלה? נזכרתי, לללללללאאאאאאא OC

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by marazili123,

שלום. הרכבתי את המפרט הבא עבור שימוש משרדי, גלישה, סרטי HD וגיימינג (לא כבד במיוחד אבל שיספיק לשנתיים הקרובות) התקציב שהעמדתי לעצמי הוא 5000 שקל לכל החבילה. מארז Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספק כוח Seasonic 620W Bronze Retail לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray קרור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) הארד דיסק WD Caviar Blue 1 TB SATA זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 צורב DVD iomega SuperSlim USB 2.0 DVD±RW x8 Black מסך DELL LED U2312HM כרטיס רשת אלחוטי PCI Edimax EW-7722IN כרטיס מסך GIGABYTE - AMD HD 6770 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E רמקולים CREATI…

6. Started by Avisp,

שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב לצרכים שוטפים ולעריכת תמונות בתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. המחשב המדובר הוא Dell Inspirion http://www.bhphotovideo.com/c/product/1025680-REG/dell_inspiron_15r_i5535_2684slv_15_6.html?cm_mmc=EML-_-Promotion-FathersDay-_-140609-_-Body_Retail_Dell-Inspiron-15R האם המפרט מתאים לדרישות ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם בבקשה עזרה עם מפרט מחשב נייח לפוטושופ ועריכת וידאו. תקציב 7000-10000 לא חייבים לנצל את כל התקציב דגש על מוצרים עם יבואן עם שרות טוב בארץ 64 ג'יגה זיכרון

8. תודה מראש לכל העוזרים התקציב הוא 3600 ש"ח ללא ציוד היקפי . ללא HARD-DISK כי קניתי לפני שבוע WD 160-GB 7200 SATA-2 - 8MB בניתי מפרט ב - KSP ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1290 1 1290 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 230 1 230 מארזים? Price Units Total 8011 Mercedes Silver 190 1 190 מחיר למזומן 3840 ש"ח (חרגתי קצת) אם אפשר פחות אז בבקשה אני גר בכפר יונה כך שנראה לי הכי ק…

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  9. Started by BandiT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 משחקים חדשים בסגנון ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  10. Started by bNs1k,

רק מ KSP אם אפשר. שיהיה גוף קירור למעבד לא משהו יקר מדי 150+- עם יחרוג ל 180 סבבה. בלי ציוד הקפי עכבר מקלדת וכונן דיסקים או צורב,או מסך! שיהיה ממש חזקים למשחקים.. אמרו לי שיש מלא באגים בכרטיסי מסך של ATI חבר שלי שקנה HD4750 נראה לי והוא מפוצץ בבאגים אז אני מעדיף של NVIDIA. חשבתי ללכת יותר על SLI של 9800GT. אני מעדיף שיהיו 2 כרטיסי מסך מאשר נגיד 260GTX למרות שהוא חזק אני מעדיף 2 גם למקרה שעם 1 ישרף או משהו עד שאני יחליף תאחד ישאר לי בנתיים משהו. כולם ממליצים לי על E8400 אבל הייתי מעדיף משהו יותר טוב ומשתלם יותר שאני לא אתבאס עליו אחרי חודש\יים. זה דחוף לי חברה בבקשה ותודה. ואם יש לכם חנות אחרת אמינה שאתם מכירים ב פתח תקווה אז סבבה..

11. לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף לנסות לחסוך. מחשב מיועד ל: אינטרנט, עריכת סרטים (CAMTASYA, ADOBE PREMIER), צפייה בסרטי HD. אין צורך ב: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב DVD, הארדיסק, מארז, ספק. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא CREATIVE VALUE 2 והוא יושב כרגע על לוח אם של מחשב פנטיום 4. אני לא בטוח האם הוא מתאים ללוחות אם חדשים, אם לא, אז צריך כרטיס קול חדש בנוסף, הכרטיס צריך להיות איכותי מהרגיל ולכלול חיבור קואקסיאלי\SPDIF. הספק שיש לי הוא: ENERMAX 350 VAT. שאר הפרטים שיש לי אתם יכולים לראות בחתימה. השקט של המחשב חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 בלי אובר קלוק. בלי מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות. איזור מגורים לקנייה: ראשל"צ. חנות מועדפת: SKYPC האם חשוב לשמור על אופ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Bakshi1,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (אולי, ואם אז קלים מאוד), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי? עד כמה זה באמת משנה? * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיות ארוך במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת usb,vga,אוזניות מיקרופון וכו' * בלוטות? אם אפשר אז כן אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף יש לי שלוש שאלות: 1. אם אני נמצא במקום ליד שקע חשמל ומחבר את המחשב הנייד לשקע, האם עבודה ממושכת כשהמחשב מחובר לחשמל פוגעת ב…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by PJ,

אהלן . אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 1500 שקל . המפרט כולל : מעבד (רצוי של אינטל) לוח אם זכרונות מארז +ספק הארד דיסק צורב DVD המחשב מיועד לאינרטנט ואופיס בלבד , יש כבר כרטיס מסך וציוד הקפי. עריכה : יש ברשותי כרטיס מסך AGP , ככה שאני צריך לוח אם עם חריץ תואם. תודה.

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. שלום, יש לי את הרכיבים הבאים: Intel i7-4790K Crucial 8*2GB Gigabyte Z97X-Gaming-G1 EVGA GTX 780 Intel SSD 730 240GB ואני מחפש 2 דברים: א. מפרט משלים לכדי קופסא שלמה (ספק, מארז, מאוררים אם צריך) בדגש על ש-ק-ט. ב. חנות שתסכים לקחת את הרכיבים הללו (אם היא לא בצפון אז שיהיה מדיניות משלוח סבירה עם ביטוח), להרכיב ולחייט את המארז (ושלא תדפוק אותם בהתקנה) אם זה ממש בעיה אז אני ארכיב את החלקים לבד למרות שאין לי כח להתעסק עם כל הנושא של העברת כבלים מאחורה, ליפוף שלהם, משחת קירור על המעבד וכו' (אלא אם במארזים של היום זה ממש קל לעשות זאת). כמו כן, האם שווה לשלם עוד 450 שקל בשביל להכפיל את נפח ה SSD ל 480 גיגה ? וגם האם יש מחלות ילדות ו/או בעיות ידועות בלוח אם הנ"ל (או בכלל האם rev …

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by miha,

טוב אז הגיע הזמן כנראה להחליף מחשב אני מעוניים לקנות רק מחשב נטו בלי ציוד היקפי כמו : עכבר,מקלדת,רמקולים, מסך, Cd, floppy ומסך. המחשב הוא בעיקר למטרות של משחקים, סרטים, שירים וכד'.. (בלי OC, מודינג וכל העסק מסביב) התקציב מוגבל ככל האפשר עכשיו רציתי לדעת כמה דברים על איזה לוח אם + מעבד אתם ממליצים ? כרטיס מסך ? האם 512MB יספיקו ? על איזה הארד דיסק אתם ממליצים ? ומה הנזק המינמלי שאני יוצא איתו מכל העניין ? תודה מראש, מיכה.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  16. אז ככה ברשותי מארז של טרמלטק- טאי צ'י מקורר מים כולל בלוק קירור לכרטיס מסך ספק כוח ?Enermax Liberty 620W? אני צריך לקנות לוח מעבד כרטיס מסך זיכרונות ואולי גם קשיח (יש לי מקסטור 200 ג'יגה 16 מגה באפר SATA2) אני לא כל כך מעודכן בכל מה שקשור לחומרה עדכנית או במה הולך לצאת לשוק בקרוב אז הצעות של התותחים פה מאוד יעזורו לי לקבל כיוון רוב השימוש שלי במחשב הוא הורדת סרטים ועריכתם, גלישה באינטרנט, מוסיקה, תוכנות אופיס למינהן, משחקים( לא יותר מידי אני לא גיימר מושבע) אפשרות לאוברקולקינג עתידי וזהו פחות או יותר. אני רוצה להשקיע במחשב חזק ומהיר שישרת את הצרכים האלו. אין לי כל כך מגבלה של סכום אבל חשבתי להקציב לעניין בין 4000 ל6000 ש"ח העדיפות שלי (למרות שאולי היא שגויה תקנו אותי א…

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by anton111,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים) צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 (לא משנה מט או מבריק) * משקל רצוי? (לא קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, חשובה האחריות, ארוכה ככל האפשר אחת האפשרויות שמצאתי היא Dell inspiron 3542[h=1]http://ksp.co.il/?uin=22964[/h] מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mcdf,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עריכה גרפית (תמונות, בסגנון Photoshop Illutsrator) * גודל המסך? 15-17 * רזולוציית המסך? גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן עבודה (עריכת תמונות) של כארבע שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא הכי קריטי אבל HDMI DVI VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500, אם יש מצב ל SSD קטן אז גם טוב * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS/DELL אבל לא הכי קריטי * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אני יודע שזה תקציב נמוך למחשב כזה א…

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  19. טוב אנשים יש לי מחשב שכבר חגג בחופש הגדול את יום ההולדת השני שלו וכבר מזמן איבד את ימיו המפוארים ובגלל התקציב הדל אין לי כסף לקנות מחשב חדש אבל אם מאמץ ומו"מ עם ההורים אולי הצליח לגייס איזה 3000 שקל ורציתי שתעזרו לבחור מה עדיף אז ככה יש לי במחשב בעיקרון: מעבד p-3 667 לוח אם כלשהו כרטיס מסך g-force 2 mx 400 64mg כרטיס קול sb live דיסק קשיח 30gb 7200 bardoda צורב מיצומי 40/20/48 dvd מסך סמסונג 17 שטוח זיכרון sdram256 ועוד חשבתי לשדרג את ה: 1.כרטיס מסך -ל g-force 4 ti 4200 128 mb 2.לוח אם - לא יודע תגידו לי אתם משהו באמצע 3.מעבד משהו בסביבות ה-2000 מג"ה amd/ p-4 4.זכרון 256 rdram/ddram טוב אני רוצה שתגידו לי מה אתם חושבים על זה מה כדי לשנות (?) איזה מעבד עדיף amd או inte…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. המפרט הוא: E7200 ABIT IP35-E ATI 3850 256MB 2GB RAM 800MHZ 500W חשבתי לשדרג כרטיס מסך ואת הראם,יש לי 1100 ש"ח לשידרוג,השאלה היא האם שאר המפרט לא ייצור צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש יחסית

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  21. שלום רב. _______________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 37' FULL HD 1920x1800 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  22. Started by frenzy,

לפי בקשת רן מילשטיין, הנה המפרט החלומי אותו הרכבתי בדקות אחידות.. ;D INTEL P4 2.53GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache1,570 ¤ Lian-Li PC-71 1,316 ¤ LITE-ON 40X12X48 Retail Black395 ¤ Aopen DVD 1648266 ¤ Hercules Game Theater xp 6.1575 ¤ MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,077 ¤ WD 120GB 7200RPM 8MB 1,112 ¤ Eizo Flexscan F980 9,366 ¤ Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ 888 ¤ Enermax 350W EG 365P VE 389 ¤ HP-920C587 ¤ Gigabyte GA-8PE667 Ultr880 ¤ ALTEC LANSING ADA890 2,336 ¤ TEAC FLOPPY DRIVE BLACK 1.44 137 ¤ 3Com EtherLink 10/100 PCI NIC with Management 223 ¤ LOGITECH QuickCam PRO USB 605 ¤ Logitech Internet Navigator 176 ¤ Logi…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Obi-Wan,

היי חברים, אשמח לעזרתכם- 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, פתוח לחריגות קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת, עכבר, מתאם ושלט קונסולה. אין צורך במסך, רמקולים וכו'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צריך להראות אלגנטי,…

24. Started by Biatch,

טוב אני לא יודע אם זה אפשרי אבל חבר רוצה לשדרג בשביל GTA IV עד 1000 ש"ח זה הנתונים של המחשב: CPU: DualCore Intel Pentium D 945 3.40Ghz MotherBoard: Intel Shrewsbury DG965-SS Ram: 3GB ddr2 667 GPU: Nvidia Geforce 6600 256mb השאלה זה אם הוא מחליף כרטיס מסך .. המעבד לא יגרום לבעיה ?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  25. היי לכולם המחשב שלי בן 9 והגיע הזמן להחליפו עובדת בעיקר על פוטושופ אילוסטייטור, לעיתים רחוקות אפטר אפקט, עובדת על קבצים גדולים במיוחד צריכה הרבה נפח אחסון, ראם. בגדול לא חייב לנצל את כל התקציב, אין לי עניין בגיימינג ואני לא ממש יודעת איזה כרטיס מסך נדרש לעיצוב גרפי (מניחה שזה פחות יקר מכרטיס גיימינג) זהו, תודה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12,000 , ניתן לחרוג במידה וקיים צורך, מאידך לא חייב לנצלו עד תום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית - , פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקט לפעמים, (ללא גיימינג בכלל) 3. האם יש …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.