ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,458 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למחשב לדוד שלי בתקציב יחסית נמוך מאוד 1500 שקל לשימוש כללי-אינטרנט email וסרטים... יש לו מסך 19 אינץ דק ברזולוציה 1280 על 1024....הפעלת מישחקים לא נראה לי שיהיה אבל אולי... יש לי בעיה אחת קטנה שהוא רוצה intel...וזאת בעיה כי שמעתי ש amd יותר טובים קצת בתקציבים האלה... ברור שבתקציב כזה שקט לא חשוב ולא קירור וביכלל אין מה לדבר על oc...
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך חוות דעת על המחשב הבא http://www.gjet.co.il/shop/product.php?id_product=62 תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
רן יניב הרטשטיין 19.11.2006 לוח אם: Asus M2NPV-VM?, 550 שח לוח האם הוא החלק החשוב ביותר במפרט. הוא צריך לכלול כמה שיותר פיצ'רים שיחסכו רכישה של כרטיסים נפרדים, כמו גרפיקה וסאונד, והוא צריך להיות מועשר בטכנולוגיות וחיבורים עדכניים מספיק, שישאירו דרך פתוחה לשדרוגים בעתיד. הודות לבחירה בחיבור ?AM2? החדש של AMD, תוכלו בעוד שנה להחליף את המעבד שנקנה עכשיו ולזכות בשיפור זול וקל בביצועים. תיאור: ה-M2NPV-VM של ASUS מבוסס על ערכת השבבים nForce4, עם שקע AM2 לכל המעבדים החדשים של AMD. הוא כולל מאיץ תלת ממדי GeForce 6150 וכן כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים, ופיצרים מתקדמים יחסית למחירו הנמוך: ארבעה חיבורי SATA II עם RAID, שני חיבורי FireWire 1394a, ויציאת HD לטלוויזיה. סכום ביניים: 550 …
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לשימוש ביתי שיריץ את תוכנת אוטוקאד בצורה חלקה וגם קצת למשחקים, התקציב הוא עד 2500 ש"ח בלי מסך. מעדיף מעבד קונרו ואם אפשר מסקאי פיסי(לא חייב אבל עדיף).
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הי לכולם , אני צריך מחשב נייד חזק שמיועד ליותר לתוכנות כמו וורד , מוזיקה , סרטים ולא משחקים ! אני הבנתי לכרטיסי המסך NVIDIA במחשבים הניידים עשו בעיות והם פגומים - אז מה נסגר עם זה? אני לא רוצה בעיות כאלו , היה לי חבר שקנה מחשב דיי טוב כשהוא השתמש במחשב זה עשה ריסטרים מוזרים ומסך כחול. דרישות : DUAL CORE אפשרות לשדרוג 4G זכרון WINDOWS XP או בלי מערכת הפעלה - העיקר לא ויסטה וכמובן שיהיה מקלדת נוחה בקשר לגודל המסך, אני לא בטוח - מסךלא קטן ולא ענקי - מסך נוח - אשמח לשמוע המלצות ואחריות - הכי חשוב ! לפחות 3 שנים אחריות! תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים והיועצים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי פה הודעה של משתמש שביקש מפרט לחבר למשחקים כבדים ב4000 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373532.0 אני מעוניין בפחות או יותר אותו דבר אך אני מעוניין גם במסך LCD 19 אינץ'. המחשב הנ"ל אמור לשרת אותי לכמה שנים הקרובות אחרי שהרבה זמן גררתי על פנטיום 3 866 מגההרץ(וסחטתי מהאחים שלי את המחשב בשביל משחקים) הרכיבים אמורים להיות אופטימלים למפרט הנוכחי, כי איני מתכוון לשדרג אותו ב3-5 שנים הקרובות(כפי שהבנתם ההשקעה שלי במחשב היא די ממוקדת חח) מבחינת תוכנות גרפיות הכוונה לפוטושופ סיאס 4, קורל, פריהנד פלאש וכו'. אחת הסיבות שאני קונה את המחשב זה FALLOUT 3 החדש, שאני מעוניין לשחק בו על המחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי חלקה שאפשר. מבחינת המחיר אני לא לחוץ על ה4000 ומוכן לה…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד: AMD Phenom II triple core - 590 לוח: Asus Crosshair III Formula - 1050 זכרון: 3x2GB Kingston DDR3 1333 mhz - 780 כ. מסך: HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - 910 דיסק קשיח:Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB- 310 מארז: Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU) - 295 ספק כוח:Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan - 650 צורב: LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail - 150 מסך: Samsung P2250 21.5'' LCD 2ms DVI WideScreen Black - 989 סה"כ: 5724 ש"ח לא כולל ציוד כמו מקלדת עכבר וכו', קונה אותם בנפרד, כבר נעול עליהם מחירים נלקחו מאתר KSP. בנוגע לזכרונות, שקלתי לקנות Dual Channeling אבל אני לא בטוח אם זה שווה את ההשקעה או את הכסף, וגם בגלל שאני…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לצרכים כללים, אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים(לא כבדים). התקציב הוא 6K-5K. זה דחוף.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הי לכם הגעתי לפה עקב המלצת חבר אבל מודה שלא מכיר את הפלטפורמה הזאת ככ טוב. מעוניין לרכוש מחשב מKSP ותוהה אם יוכל לענות לצרכי שהם עריכת וידאו ב4K 8BIT בדוינצ'י ריזולב מבלי יותר מידי אפקטים מעבר לתיקנו צבע. המפרט של המחשב ששמתי עליו עין הוא: כרטיס המסך MSI GTX 1650 מעבד: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 X לוח אם: MSI B550M PRO-VDH AM4, AMD B550, DDR4- זכרון: Transcend 16GB 2666Mhz DDR4 CL19 כונן: Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III ספק כוח: (Antec Atom B550 12cm (Retail מארז: Antec NX100 ATX Mid Tower לפי מה שיצא לי לברר המפרט המשודרג אמור …
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב מארה"ב בתקציב של עד 500-900$.הצרכים שלי הם כאלו: 1-איכות מסך טובה[צפיית סרטים באיכות מעולה]. 2-שימוש בתוכנות גרפיות. 3-זמן סוללה סביר. 4-אחריות ואמינות חשובים מאוד. 5-המחשב לא למטרת משחקים. 6-כל השימושים הרגילים:גלישה באינטרנט,אופיס,וכו'. 7-הארד דיסק בסיסי של 250GB לדעתי יספיק. 8-מסך של ''15 פחות או יותר. המחשב מיועד לאדם מבוגר שרוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק לו כמה שנים.השימוש העיקרי שלו זה בעיקר לסרטים וגלישה באינטרנט.הוא גם מתכוון להשתמש בתוכנות גרפיות בעתיד במחשב. יש שני אתרים בניו יורק שמהם כנראה יקנו לי את המחשב: 1- http://www.bestbuy.com/site/index.jsp 2- http://www.bhphotovideo.com/ בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
* המחשב נקנה בארץ. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, הצגת מצגות וסרטים על גבי מקרן, עריכת מצגות וסרטים. * גודל המסך - לא קריטי 15" - 17" עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך - אין צורך קריטי ב1080P. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא, הולך לעבוד רוב הזמן עם עכבר חיצוני. * משקל רצוי - לא קריטי, לא יסחב למרחק רב. * זמן סוללה ארוך - כ-5 שעות עבודה יספקו. * צורך ביציאות מיוחדות - vga עקב עבודה רבה עם מקרנים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -500GB hdd ושילוב של SSD של לפחות 128GB לא משנה באיזו קונפיגירציה (m-sata או שני 2.5"). * כונן אופט - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי אחריות ל3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העדפה לאחת החברות הגדולות…
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
דבר ראשון אין לי אחריות אז ללכת לפלאפון לא בא בחשבון. לפני כחודשיים המחשב הפסיק לעלות, כלומר המחשב עולה, נשאר על מסך של LG ואז כשהוא מנסה לעשות בוט הוא רושם את ההודעה הבאה תתעלמו מזה שהוא כותב פה בתמונה שאין מדיה בכונן דיסקים, זה אותו הדבר בכל פעם. השורות המעניינות הם מהמילים for antheros.... מישהו מצליח להבין מה הבעיה פה במחשב? איך אני גורם לו לעלות נורמלי/לעשות בוט מהסי-די כדי לפרמט אותו?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה. אני מחפש רעיונות למפרט בתקציב של 4.5K לגרפיקה מקצועית לא כולל רנדורים, לעבודה בעיקר בפוטושופ, אילוסטרייטור, גם בו זמנית, הכל מהגרסה של CS4. יש צורך במסך של עד 24", הגודל לא קריטי כל כך. חשבתי על משהו מבוסס i5. שקט לא קריטי. לא כולל אוברקלוק. את המחשב אני מתכנן לקנות בתל אביב. הבנתי ש CS4 יכולה לנצל שני כרטיסי מסך בצורה מיטבית. האם יש טעם להשקיע בזה? אם זה אכן מעניק שיפור משמעותי בביצועים בפוטושופ אני מעדיף את זה על פני רכיבים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 13:21:52 קיבלתי שתי הצעות מחיר היום. שתיהן עם מע"מ 16.5% ההצעה הראשונה מאייבורי:מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח Strealth Xtream 500sxs 500W OCZ לוח אם P55-GD65 …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב שיכלול את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס גרפי, ספק ומארז במחיר עד 3000. המחשב הוא לא מכונת משחקים אבל רצוי שהמשחקים החדשים יפעלו עליו באופן סביר. בנוסף אני צריך מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ בערך.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט ב7000 שקל לגיימר כבד + מחשב שקט שיחזיק לי משחקים לאורך זמן כולל מסך, ללא ציוד היקפי אחר. עכשיו יש לי התלבטות קשה , כדאי לי לחכות ל 8800gts החדש ואם כן תוך כמה זמן הוא יהיה בארץ וכמה הוא יעלה? נזכרתי, לללללללאאאאאאא OC
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. הרכבתי את המפרט הבא עבור שימוש משרדי, גלישה, סרטי HD וגיימינג (לא כבד במיוחד אבל שיספיק לשנתיים הקרובות) התקציב שהעמדתי לעצמי הוא 5000 שקל לכל החבילה. מארז Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) ספק כוח Seasonic 620W Bronze Retail לוח אם GA-Z68MA-D2H-B3 מעבד Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray קרור למעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) הארד דיסק WD Caviar Blue 1 TB SATA זיכרון DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 צורב DVD iomega SuperSlim USB 2.0 DVD±RW x8 Black מסך DELL LED U2312HM כרטיס רשת אלחוטי PCI Edimax EW-7722IN כרטיס מסך GIGABYTE - AMD HD 6770 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E רמקולים CREATI…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין ברכישת מחשב לצרכים שוטפים ולעריכת תמונות בתוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. המחשב המדובר הוא Dell Inspirion http://www.bhphotovideo.com/c/product/1025680-REG/dell_inspiron_15r_i5535_2684slv_15_6.html?cm_mmc=EML-_-Promotion-FathersDay-_-140609-_-Body_Retail_Dell-Inspiron-15R האם המפרט מתאים לדרישות ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בבקשה עזרה עם מפרט מחשב נייח לפוטושופ ועריכת וידאו. תקציב 7000-10000 לא חייבים לנצל את כל התקציב דגש על מוצרים עם יבואן עם שרות טוב בארץ 64 ג'יגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
- 1 follower
-
-
תודה מראש לכל העוזרים התקציב הוא 3600 ש"ח ללא ציוד היקפי . ללא HARD-DISK כי קניתי לפני שבוע WD 160-GB 7200 SATA-2 - 8MB בניתי מפרט ב - KSP ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 6800GS 256MB DVI, PCI-E 1290 1 1290 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 230 1 230 מארזים? Price Units Total 8011 Mercedes Silver 190 1 190 מחיר למזומן 3840 ש"ח (חרגתי קצת) אם אפשר פחות אז בבקשה אני גר בכפר יונה כך שנראה לי הכי ק…
-
- 9 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 משחקים חדשים בסגנון ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
רק מ KSP אם אפשר. שיהיה גוף קירור למעבד לא משהו יקר מדי 150+- עם יחרוג ל 180 סבבה. בלי ציוד הקפי עכבר מקלדת וכונן דיסקים או צורב,או מסך! שיהיה ממש חזקים למשחקים.. אמרו לי שיש מלא באגים בכרטיסי מסך של ATI חבר שלי שקנה HD4750 נראה לי והוא מפוצץ בבאגים אז אני מעדיף של NVIDIA. חשבתי ללכת יותר על SLI של 9800GT. אני מעדיף שיהיו 2 כרטיסי מסך מאשר נגיד 260GTX למרות שהוא חזק אני מעדיף 2 גם למקרה שעם 1 ישרף או משהו עד שאני יחליף תאחד ישאר לי בנתיים משהו. כולם ממליצים לי על E8400 אבל הייתי מעדיף משהו יותר טוב ומשתלם יותר שאני לא אתבאס עליו אחרי חודש\יים. זה דחוף לי חברה בבקשה ותודה. ואם יש לכם חנות אחרת אמינה שאתם מכירים ב פתח תקווה אז סבבה..
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לא חייב לנצל את כל התקציב עדיף לנסות לחסוך. מחשב מיועד ל: אינטרנט, עריכת סרטים (CAMTASYA, ADOBE PREMIER), צפייה בסרטי HD. אין צורך ב: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, צורב DVD, הארדיסק, מארז, ספק. הכרטיס קול שיש לי כרגע הוא CREATIVE VALUE 2 והוא יושב כרגע על לוח אם של מחשב פנטיום 4. אני לא בטוח האם הוא מתאים ללוחות אם חדשים, אם לא, אז צריך כרטיס קול חדש בנוסף, הכרטיס צריך להיות איכותי מהרגיל ולכלול חיבור קואקסיאלי\SPDIF. הספק שיש לי הוא: ENERMAX 350 VAT. שאר הפרטים שיש לי אתם יכולים לראות בחתימה. השקט של המחשב חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 בלי אובר קלוק. בלי מערכת הפעלה. הרכבת המחשב בחנות. איזור מגורים לקנייה: ראשל"צ. חנות מועדפת: SKYPC האם חשוב לשמור על אופ…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (אולי, ואם אז קלים מאוד), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי? עד כמה זה באמת משנה? * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיות ארוך במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת usb,vga,אוזניות מיקרופון וכו' * בלוטות? אם אפשר אז כן אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף יש לי שלוש שאלות: 1. אם אני נמצא במקום ליד שקע חשמל ומחבר את המחשב הנייד לשקע, האם עבודה ממושכת כשהמחשב מחובר לחשמל פוגעת ב…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן . אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של 1500 שקל . המפרט כולל : מעבד (רצוי של אינטל) לוח אם זכרונות מארז +ספק הארד דיסק צורב DVD המחשב מיועד לאינרטנט ואופיס בלבד , יש כבר כרטיס מסך וציוד הקפי. עריכה : יש ברשותי כרטיס מסך AGP , ככה שאני צריך לוח אם עם חריץ תואם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הרכיבים הבאים: Intel i7-4790K Crucial 8*2GB Gigabyte Z97X-Gaming-G1 EVGA GTX 780 Intel SSD 730 240GB ואני מחפש 2 דברים: א. מפרט משלים לכדי קופסא שלמה (ספק, מארז, מאוררים אם צריך) בדגש על ש-ק-ט. ב. חנות שתסכים לקחת את הרכיבים הללו (אם היא לא בצפון אז שיהיה מדיניות משלוח סבירה עם ביטוח), להרכיב ולחייט את המארז (ושלא תדפוק אותם בהתקנה) אם זה ממש בעיה אז אני ארכיב את החלקים לבד למרות שאין לי כח להתעסק עם כל הנושא של העברת כבלים מאחורה, ליפוף שלהם, משחת קירור על המעבד וכו' (אלא אם במארזים של היום זה ממש קל לעשות זאת). כמו כן, האם שווה לשלם עוד 450 שקל בשביל להכפיל את נפח ה SSD ל 480 גיגה ? וגם האם יש מחלות ילדות ו/או בעיות ידועות בלוח אם הנ"ל (או בכלל האם rev …
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-