עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש למישהו המלצות לשינויים במפרט שבאתר שינצלו את התקציב בצורה יותר טובה? http://hwzone.co.il/specslist/view/33/ (ההמלצה השנייה למפרט יותר מתאימה לי) פורום ממש נהדר, תודה לכל מי שעונה כאן ועוזר לאנשים כמוני שיודעים בסך הכל מה מתאים למה ושיכולים לבנות מפרט ממש לא מאוזן ולהתלהב מכמה שטויות שבאו על חשבון דברים שיותר יעזרו במסגרת התקציב והדרישות מהמחשב

2. Started by amityar,

שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את משחקי 2017 באופן חלק מחשב נייח באיזור 2,500 ש"ח יש דבר כזה? תודה, עמית

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by YARONGT,

שלום חברה . אצתרך את עזרתכם בבנית מחשב גיימינג בתקציב של 4500 כולל מסך. תודה לעוזרים אני פשוט כבר לא יודע מה נכון לקחת אני לא כל כך בעניינים בזמן האחרון. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Static,

שיכלול 4 USB לפחות חריצים לכרטיסי זכרון (SD MMC וכו'..) ג'יגה זכרון פנימי 80ג'יגה הרדיסק מסך רחב רוב השימוש במחשב הוא עבודה משרדית\אינטרנט.. לא יהיו בו משחקים עדיפות ל- HP או IBM תודה מראש.

5. Started by devek,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג ברמה גבוהה. השאלה שלי אם אנחנו לא נמצאים עכשיו על הגבול שבין הדור הנוכחי לדור הבא כך שלא יצא מצב שזו רכישה לא משתלמת וכרטיסים/מעבדים שאקנה היום עוד שנה כבר לא יספקו תצוגות. תודה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  6. Started by jehova,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב 13" ואלה שני הפיינליסטים שלי. תוכלו לתת חוות דעת בעד ונגד? המחשב יריץ מטלב, סוליד ותוכנות דומות. אולי קצת גרפיקה.. סרטים ושאר ירקות.. בבית יחובר למסך חיצוני.. אם יש עוד דגם ששווה שילקח בחשבון אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3, crysiis 3,fifa -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  8. Started by Genom_g,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב ישמש להכל סרטים תוכנות עריכת ווידאו ומוזיקה ומשחקים כמו באטלפילד ודומים לו 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן גם לא בעתיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP קרוב לבית 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חשוב שיהיה מעבד חזק לוח אם מתקדם והרבה זכרון פנימי כרטיס מסך לא חייב להיות בטופ 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אולי יעבור שדרוג בעתיד הרחו…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. Started by Chevy,

שלום חבר'ה, מפרט לבן דוד שלי. זה מה שהצלחתי ללקט מהסקירה השבוע בפורום. יש צורך בלוח עם FIREWIRE. יש אלטרנטיבה? כ.מסך מובנה, USB 3.0 ? זו ההתלבטות היחידה שלי, איך שאני רואה את המפרט... דרישות משחק - מעט מאד ואם יהיה צורך בגרפיקה כרטיס מסך ייעודי יירכש בהמשך, כך שכרגע המובנה צריך להספיק. (הוא משחק MapleStory : ובלי תלת מימד כרגע). שימוש בסיסי בפוטושופ שגם המחשב הנוכחי מספיק אך יש צורך באחד נוסף בבית. המחשבה הייתה אופק מחשב מירבי לכן בחרתי במעבד יקר יותר, לא יהיה OC. ספק+מארז שקטים ועם אוורור מספק לאורך זמן (המחשב הנוכחי הוא עם מארז 6A19, ויועבר לאחותו). אין צורך בציוד היקפי, בהמשך ירכש מסך חדש 20" בסיסי. זה מה שהצלחתי לבנות: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad …

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  10. Started by gallevy,

שלום ותודה מראש... אני צריך מחשב למשרד כולל מקלדת ועכבר וללא מסך. מחשב טוב ואמין (שלא יהיו בעיות חימום כל שהם) צריך מחשב שעובד כל היום למשך כמה שנים. פחות חשוב הביצועים. חשוב מאוד שיהיה מערכת הפעלה מקורית. ואם אפשר שהמפרט יהיה מksp כרגע אני חושב על המפרט הבא: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA…

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  11. שלום תודה לעונים: אני מבאר-שבע ואני הולך לקנות מחשב מKSP היום או מחר - בעזרת האתר הזה קניתי כבר 3 מחשבים לחבר, לאחים של חברה ולדוד. אז תודה לכולם. לאחר כל זה הגיעה הזמן שאני גם יתברך במחשב חדש ויחליף את הP4 1.3 שיש לי. התקציב שלי הוא 5000 אלף לכל המחשב כולל הכולל. הורדתי 300 שקל בשביל מקלדת+ עכבר ורמקולים טובים- אני לא קונה אותם בKSP לכן נשאר לי 4700 אבל יש לי 2 מפרטים ואני רוצה דעה: ועזרה אולי הספק לא טוב לכרטיס מסך אולי לא שווה את הלוח האם הזה וכו.... מפרט ראשון: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך …

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  12. דגם דל זה אמור לשאת את התוכנות -אביד, פרימייר, פוטושופ ואפטר אפקט, האם יעמוד בזה? [h=1]Dell Inspiron 3721 I7-3517 מסך ענק "17.3[/h] http://www.dell-rev.co.il/Product/50415/-Dell-Inspiron-3721-I7-3517-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-17-3-

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  13. ;D CPU : Intel 775 3.0 GHZ 800 2MB 64BIT MB : ALBATRON CHIPSET 925 INTEL MEMORY : TWIMOS 256*2 DUAL CHANNEL HARD DISK : WD SATA 120GB 7200 8MB LG DVD RW GSA-4165B-B +16x8x/-16x4x 1.44 כ.מ. 256MB DDR, 64Bit, 400MHz, Clock 350MHz, DVI PCI-E NVIDIA CASE : GSMART ===> https://www.gyrotech.co.il/r_productDetails.aspx?PID=8097&PcatID=308 מסך - MAG 17' CRT מקלדת - GSMART עכבר LOGITECH

14. Started by Monstalicious,

אז ככה חברים, אני כרגע מחפש מחשב נייד איכותי בתקציב של עד 3200, השימושים הם בעיקר גלישה באינטרנט, מוסיקה, ומשחקים קלים פיפה למינהם עוד פקטור שצריך לקחת בחשבון אבל הוא לא כל כך רלוונטי המראה של הלפטופ, למרות שרובם דומים, משהו שיראה Fancy עוד חשוב שהמסך יהיה גדול ושהמחשב עצמו יהיה עמיד ואמין, הוא הולך לזול הרבה אני חושב תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  15. Started by kolsad,

שלום המסך שלי של הלפטופ נסדק ורבע ממנו כבר השחיר. (מסך 15.4'') מה אתם ממליצים? האם יש מעבדה של אסוס בארץ? יש לציין שהוא בן 3וחצי שנים ככה שאין אחריות מן הסתם... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by royiy,

שלום, מבקש המלצה למחשב לגרפיקה. רצוי DELL 17 אינטש ומעלה שיעבוד טוב עם התוכנות פוטושופ. autocad. solidworks תקציב 4-5 אלף תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  17. אני לפני קניית מחשב חדש, אולי נייד (אני עוד ילמד קצת מה יש בשוק ואז אני אתייעץ) לפני שנתיים כשהייתי מעודכן וקניתי מחשב - חישבתי איזה צירוף/מפרט של מחשב כדאי לקחת כדאי לנצל את השקעה, אז על סמך הידע שלי על פעולות תגמול של מעבד (מהירות ובאס) + זיכרון בעיקר חישבתי צירופים אופטימלים. (הסבר: הרי עם הזיכרון לא מספיק מהיר עבור המעבד אז חבל יש בזבוז של יכולת של מעבד לחילופין הפוך חבל לקחת זיכרון מהיר אם המעבד לא צריך אותו) לעצרי כיום אני לא מתמצא מספיק כדי לפתח שוב נוסחה, אני חושב שזה יתרום לכל מי שקונה או בונה מפרטים ממולצים, אם שמישהו שמעודכן בחידושים אחרונים י יוכל לבדוק את נושא לחשב נוסחה/צירופים כאלה. כמובן שגם אני אודה לו אישית כיוון יקח לי זמן להתעדכן בכל החידושים אז אני ע…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בחידושים ובכל המעבדים והצ'יפסטים החדשים ואני מחפש מחשב ביתי לשימושים בינוניים המחשב בעיקר לאינטרנט מסמכים וסרטים (ולמידה בסיסית של הכרת המחשב) אבל יש מצב שאצטרך גם תוכנה שדורשת יותר משאבים כמו אוטוקאד ישן (כנראה עד גירסה 2008 - יש לי בעיה בנוגע לאיזה מערכת הפעלה להתקין - כנראה אתקין XP) לעבודה התקציב הוא עד 1500 (אם קיימת עסקת חבילה כמובן שיותר יקרה בתוספת למסך מקלדת עכבר ואולי גם מדפסת משולבת עם פקס אשמח לשמוע) חשבתי על מעבד I3 2100 ולהשקיע מעט יותר בכרטיס מסך ובזכרון (בערך 4GB) מצורף קישור למערכת מוואלה שופס מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB ולשדרג את הכרטיס מסך ביררתי את זה בנוגע למארז אי אפשר להוסיף מאוורר…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת אם כדאי לחכות לסוף החג שאולי יהיה קו חדש של מחשבים ניידים או שלא צפוי שינוי במחירים ובחומרה? כמו כן, בתחילת מאי תהיה לי אפשרות לרכוש באילת (אז זה מאפשר בתקציב לקבל נייד איכותי יותר) וצריך לדעת מראש איזה מחשב כדאי לרכוש בכל מקרה להלן התכונות של הנייד * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by udist,

* מטרות המחשב? - תכנות ומדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13.3-14.1 * משקל רצוי? - עדיף עד 2 קילו, אפשר יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - יותר מ3 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI, USB3 * Bluetooth? - עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - מתכוון להחליף את הכונן הקשיח בSSD סמסונג EVO שיש ברשותי * כונן אופטי? - עדיף שלא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף עם ווינדוס, אפשר גם בלי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - lenovo, dell, hp, אבל מוכן להסתכל על חברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם 1. עדיפות לultra-book (או כמה שיותר דק וקל) 2. אחריות ארוכה 3. שהאחריות לא תפגע בעקבות החלפת ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Norm4nde,

אז ככה צריך מחשב ללא צורך במקלדת עכבר ברמקולים ב 3K למשחקים כבדים... הבעיה זה המסך שלי הוא לא משהו... החברה היא PR0VIEW הוא בגודל 17/19 ולא שטוח... תעייצו לי אם כדי לקנות מסך חדש או להישאר איתו...

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  22. אהלן... חבר שלי ביקש להרכיב לו מפרט למחשב עד 4000 ש"ח... בעיקר לגיימינג, אינטרנט וסרטי HD... 1. מה התקציב המקסימלי? 3500-4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחשב בעיקר למשחקים חדשים ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים חדשים כמו battelfield, gta4, cryiis, red faction... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יש לי מסך של 19 אינץ' * באיז…

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  23. Started by Zippy,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בנוגע לבחירה של מחשב נייד לעריכת וידאו. שימושים: עריכת וידאו בתוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: עד 1500$ - קניה מארה"ב. אני צריך מידע איזה רכיבים אני צריך והכי כדאי לי מבחינת עלות-תועלת לשימוש של עריכת הוידאו דיסק קשיח ודאי צריך 7200RPM השאלה בעיקר לגבי 3 הרכיבים המרכזיים הבאים איזה מהם הכי כדאי מבחינת עלות תועלת: 1) מעבד - Core i7 יש לו כל מני דגמים (2nd Gen) 2) כרטיס מסך - GTX560M, 570M או בכלל AMD או דווקא רק Quadro 3) זכרון - 8GB או 12GB ומה לגבי התדר 4) האם יש דברים נוספים? האם משנה מה הצ'יפסט? ברגע שיהיו לי את התשובות לגבי המפרט אוכל לחפש כראוי בין כל החנויות וחברות המחשבים ולבחור את ההצעה המשתלמת ביותר. תודה רבה על העזרה

24. הי, זקוק לעצתכם: את הדרישות כתבתי בנושא, אבל לשם הנוחות אחזור עליהן: מעבד אינטל סלרון (איזה סוג?) עבודה משרדית ואינטרנט (הרבה) בלי מסך עם צורב, מקלדת, רמקולים, כונן דיסקטים חשוב שיהיה אמין ולא יתפגר מהר... תקציב: עד 2500 רצוי פחות. מגורים: אזור ראשון-לציון אז שיהיה ממקום קרוב. צריך שירכיבו לי את המחשב. לא צריך תוכנת הפעלה. המחשב יעבוד על XP. תודה מראש נ.ב. אני יודע שיש כאן העדפה ל- AMD אבל ההוראות שקיבלתי היו לשלב אינטל.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  25. שלום לכולם, אני שוקל את האפשרות לקנות מחשב HTPC ולהציבו בסלון, ולכן אני זקוק לכם כדי להתייעץ. ראשית, כל האשכול יהיה מיותר אם אני לא אקבל תשובה מדוייקת לשאלה: האם אני אוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה שיש לי בסלון? זאת טלוויזיה של Sony, שטוחה, 29 אינץ', נקנתה לפני כ-3 שנים. כשאני אומר לחבר, אני מתכוון לזה שאני רוצה לראות את מערכת ההפעלה על הטלוויזיה. במידה והתשובה לשאלה למעלה היא כן, אשמח אם תעזרו לי לבחור מפרט טוב (למחשב HTPC כמובן) בתקציב של עד 3000 ש"ח. במחשב אני מתכוון לצפות בסרטים, לשמוע מוסיקה ואולי לגלוש באינטרנט (אם זה אפשרי, שמעתי שלא רואים טוב את האותיות), בקשר למשחקים - אם זה אפשרי ונכנס בתקציב וכמובן שאם זה יהיה שווה את זה. חובה לכלול צורב DVD, סט אלחוטי של מקלדת וע…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.