עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בנוסף לעבודה די סטנדרטית בפוטושופ צורכי המחשב רגילים: אינטרנט, סרטים, מוזיקה. רצוי שהבניה תהיה איכותית ונוחה, שהאחריות תהיה ארוכה ושהמחשב יעבוד בצורה חלקה ככל הניתן. משקל המחשב פחות קריטי, זמן סוללה סטנדרטי. רצוי שהמסך יהיה מבריק ובאיכות טובה. תודה, אשר

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  2. אני צריך את עזרתכם, מה עדיף בין 2 אופציות אופציה 1: מעבד E6500 לוח G41 + HDMI + DVI וזכרון 1066 אופציה 2: מעבד E7500 לוח G41 הפשוט (הבסיסי) וזכרון 800 כל השאר זהה איזו אופציה עדיפה?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by MB,

שלום, אני מעוניין במפרט מחשב סביב תקציב של 3000-2500 ש"ח. המטרות הן מגוונות וכוללות פיתוח תוכנה, עבודה עם לינוקס וקומפילציית תוכנות מקוד מקור, משחקים, עבודה משרדית, מעט עבודה עם Database ומוזיקה. בקשר לפיתוח תוכנה, אני מתכוון הן לפיתוח אפליקציות רגילות (בד"כ C++,Python, Java, C#) וכן תלת מימד (כיום ב-DirectX10). בעתיד גם פיתוח שרץ על כרטיסי מסך (עוד לא החלטתי אם DirectCompute, OpenCL או CUDA) [CUDA פשוטה יותר, אך השניים האחרים תקניים יותר]. משחקים רצים ברזולוציית 1600x1050 (מסך 22" כרגע), אני לא רואה את עצמי קונה מסך חדש בשנים הקרובות. אין צורך בציוד היקפי, ולדעתי הספק של המחשב הקיים שלי, Enermax 425W יוכל להספיק למפרט כזה. חשובה לי גם איכות הסאונד, כך שאני מעדיף צ'יפ קול…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by liroyperi,

מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט בסיסי לסטודנטים הדרישות: גולש הרבה באינטרנט - הרבה חלונות במקביל - בערך 7 או 8 חלונות אופיס חיבור ל-LCD מידי פעם רואה סרטים תקציב: לא יקר. איזור 1200 שקל עזרתכם בבקשההההה שאלה: אם יש לי LCD 37" האם כדאי לי לקנות מסך מחשב רגיל או שנוח לעבוד גם עם מה שיש לי

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  5. שלום, אני מחפש נייד לשימוש ביתי-משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') רצוי עם כונן קשיח גדול (תמונות+סרטי וידאו). התקציב - 3-3.5K (אם אפשר להתקרב לגבול התחתון אז עדיף - אבל מוכן לשים עוד כמה גרושים על אמינות, שירות ואחריות כמו שצריך). תודה,

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  6. קיבלתי את ההצעה הבאה: מארז HEC לא יודע איזה. חשוב לי שיהיה שקט אז אשמח להצעות. ספק 500w ocz stealthxstream לוח גיגבייט GA-EP43-ES3G מעבד Core 2 Quad 2.66 Q8400 4M 1333 ראם Kingston DDR II 800mhz 2GB (יש טעם לשדרג ל4?) כרטיס מסך PNY Quadro FX 580 512mb GDDR3 PCI express כמובן צורב והארד דרייבס. אשמח לחו"ד על המפרט הנ"ל כמו שציינתי בכותרת בעיקר להורדות, HD ופוטושופ ועבודה משרדית שוטפת. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  7. שלום, המחשב מיועד להרצת תכנות חישוב כבדות כמו MATLAB ודומיהן, משחקים, אינטרנט ואולי מעט גרפיקה וכמובן עליו להיות מסוגל להריץ היטב את vista לכשייצא לשוק. אם לדעתכם עדיף בתקציב זה לקנות מחשב Dual Core של AMD, אשמח לשמוע הצעות גם כן. כמו כן, אני מעדיף לוח אם עם תמיכה בזכרונות של DDR2 800Mhz וכרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים ברמה טובה (לאו דווקא כרטיס מסך מהדגמים המתקדמים ביותר). תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  8. יש לי את המשחק WOW קיבלתי אותו מארה"ב (אחלההההההההה!!! משחק) אבל על הלפטופ הוא לפעמים קצת צולע HP COPMPAC NC8000 אני עכשיו במגמה לקנות מחשב .... ההה דילמה.. האם לקנות לפטופ חדש אחר יותר חזק (עדיפות כי אני חושב לעבור לחו"ל לתקופה) אבל לא יודע איזה לפטופ יתאים עם יש לכם המלצה בלי לקרוע לי את הכיס. או אולי כבר כדי לבנות מחשב נייח יותר חזק ויותר זול....מה כדאי לי ? איזה מיפרט הייתם ממליצים לי לקנות/ לבנות? תודה על העזרה ....נ.ב אחלה אחלה אתר אחלה של פורום....בטח אחלה של חברה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  9. זקוק להמלצה: יש כבר מעבד Q6600, ועכשיו צריך את כל השאר. לא רוצה לחרוג הרבה מעבר ל-2100 שקל (למעשה זה בערך כמו לקנות מחשב עם מעבד ב-3.5K). צריך שהוא יריץ משחקים, גם כבדים (אם אפשר בכלל במחיר הזה) לאו דווקא בהגדרות המקסימליות. אם זה בלתי אפשרי, מה המחיר המינימלי שאפשר? המון תודה.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by youli,

מה דעתכם על המפרט הבא? אם יש מה לשפר בבקשה תכתבו איך, תזכרו שהתקציב מוגבל תודה, יולי לוח אם INTEL CHIPSET INTEL 915P SOCKET DUAL 400 775 מעבד אינטל פנטיום 3GH 530 4 HT800, 1MB CACHE, SOCKET LGA 775 מאוורר אינטל מקורי דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM - 8 CACHE זכרון פנימי 512MB 400MHZ DUAL DDR כרטיס מסך- 2 אפשרויות (מה עדיף???) 1. PCI EXPRESS ATIX300SE 128M 2 PCI EXPRESS NVIDIA 5300 צורב 52X32X52 LG כרטיס קול 6 ערוצים וכמובן, מקלדת עכבק רמקולים כרטיס רשת המחיר הוא 2820, כדאי?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by Discord,

(ועוד 400 שקל לכרטיס מסך) זה מפרט משתלם? יש דברים יותר טובים לתקציב? המטרות הן גם לשחק. אם תוכלו למצוא\להרכיב משהו טוב יותר זה יהיה מצויין, תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by DaniLp5,

אז ככה, אני צריך מחשב שאני לא מתכוון להתנייד אתו אלא שישב בבית. השימוש שלו הוא לסרטים ב-HD, משחקים לא חזקים במיוחד, בעיקר משחקי אונליין(MAPLE STORY,MU ONLINE וכדו') ומעט עבודה בפוטושופ.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום רב, אני מחפש מתנת יום הולדת לסבא וסבתא מכל הבנים שלהם (אמא ודודים)... זה מחשב בסיסי מאוד לוורד ואינטרנט, משהו שבתכלס כל מחשב ישן יכול היה לעשות, האם בכלל יש טעם להשקיע כ"כ הרבה או שמספיק לקנות משהו פשוט עם CORE 2 DUO באזור ה2000? כמובן שאני מחפש שילוב של מחשב שיעשה את העבודה לכמה שנים לפחות במחיר טוב (כמו כולנו). אני עוד מתלבט לגבי "השקעה" בI3.. ♠ * מטרות המחשב? לדוגמה: וורד ואופיס, אינטרנט, שימושים בסיסיים ביותר. * גודל המסך- 15.6 אני מאמין, מדובר במחשב ביתי שלא מיועד להילקח לנסיעות. * משקל רצוי - לא משנה, המחשב יישאר בבית רוב הזמן - הוא נייד כדי לחסוך במקום כשלא משתמשים בו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, יהיה מחובר לחשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI תמיד נ…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  14. תקציב 2500 ש"ח חלקים דרושים: לוח אם זכרונות מעבד (עם/בלי קירור) כל השאר כבר יש. לא מתוכנן OVERCLOCK, לא מתוכנן SLI אשמח להצעות לשילוב נכון של שלושת הרכיבים הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  15. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש את אימי. באופן עקרוני המחשב מיועד אך ורק לגלישה באינטרנט ועבודה פשוטה מאוד באופיס. אך אני מעוניין במחשב חזק יחסית שיחזיק כמה שנים בשקט. בלי יותר מידי תחזוקה והתעסקות. המחשב חייב להיות בעל כרטיס רשת אלחוטי. רצוי שהמחשב יהיה אלגנטי, בעל מראה יוקרתי ובנוי היטב. התקציב לא מוגדר. אני מאמין שאיפושהו בין 3000 ל5000. המון תודה, ניר.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by אבירן,

שלום לכולם מחפש מאוורר אמין איכותי והכי חשוב שקט למחשב נייד DELL N5050. מוכן להשקיע 100-150 ש"ח אם למישהו יש קישורים או ביקורות על משהו אני אשמח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  17. היי לכולם הכותרת אומרת את הרוב, עכשיו רק אפרט קצת ברצוני מחשב שישמש לגיבוי של חומר שיש לי על הארד-דיסקים ניידים (למעשה הארד-דיסקים יהיו גיבוי שלו, אבל same-same). מדובר על כמות מידע של 4-6 טרה עם צפי לעוד. ז"א, אני מאוד רוצה וצריך מחשב שהנפח אחסון בו יהיה 6+ טרה (אולי אפילו 8-9..תלוי בעלות) לא פוסל להתחיל עם 4-6 ובהמשך להוסיף עוד, אבל צריך לקחת את זה בחשבון כבר בשלב זה. מעבר לכך, המחשב ישמש, כאשר יפעל, לשימושים משרדיים בלבד (שזה בעיקר - צפייה בסרטים/סדרות, מוזיקה וכולי) מבחינת תקציב השאיפה היא לכמה שפחות. שורה תחתונה, הוא לגיבוי. לא רוצה שירעיש יותר מדי (שיהיה סטדנרטי, לא ג'נרי), ולא צריך ביצועים מטורפים. ברור שלא מדובר על גימינג או תוכנות כבדות אחרות. בגדול התקציב הוא עד…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  18. זקוקה למפרט למחשב המיועד לילדים - למשחקים, לא מאוד כבדים. התקציב הוא 3,500 שקל. יש צורך גם בציוד הקפי: מסך דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. תודה

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by eity,

שלום אני צריך מחשב ביתי כולל ציוד הקפי עד 2000.לא מתוכנן אוברקלוק.משחקים בה גם משחקים קלים כמו פיפא ואני צריך גם מסך

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  20. שלום כפי שאתם רואים אני חדש כאן, המליצו לי לפנות אליכם בנוגע למפרטים. אז ככה, בניתי באתר של אחת מחנויות המחשבים מחשב (אני לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות). זה המפרט: http://img216.imageshack.us/img216/4565/97555844ge1.jpg עכשיו למעשה גיליתי שיש לי 200 שקל נוספים(המחיר של אחד החלקים ירד) ורציתי לדעת מה כדי לשדרג? וכמובן אם המחשב והמפרט שלו שווים את המחיר? רצוי שהמחיר לא יעלה מעל ה 8800 שקל. המליצו לי לשדרג את ההארד דיסק (הבדל של 100 שקל בערך בין ב320 ג'יגה לבין ה 500) אבל גם אמרו לי שהשימוש בזיכרון לא יגיע לממדים של 500 ג'יגה ולכן זה מיותר. רציתי גם להתעניין בעיניין המעבד, לצערי אני לא מבין בעיניין ורציתי לדעת אם כדי לשדרג אותו וכמה זה יעלה שידרוג מעבד... האפשר…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by neeto,

לחצן הfunction נשאר לחוץ תמידית (לא פיזית, יש אפילו סימן ליד המקלדת) ועכשיו המקלדת מקבלת רק את התווים המיוחדים של הלחצן, אלא אם כן אני לוחצת על המקש function יחד עם הכתיבה. יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  22. חבר שלי צריך מחשב חדש רוב השימושים שלו הם משחקים ומעקב והקלטות של המצלמות אבטחה של החברה של אבא שלו כרגע אין עדיין הגבלת מחיר אבל בבקשה לא להגזים חשבתי על משהו עם מעבד ה X2 של AMD לפחות ג'יגה זיכרון פנימי 1TB חובה geforce 7800gtx זה בעיקרון מה שאני חושב שהוא צריך אז הצעות יתקבלו בברכה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. צריך רק את המארז ותכולתו אין צורך בעוד משו תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  24. דבר ראשון שלום לכולם , אז ככה...המחשב של אחותי הלך לעולם היה על הפנים..מה שנשאר ממנו ? אני לא יודע..בבום אחד הוא הלך היה לו 256DDr פנטיום 3 ...וכל שאר החלקים שוק כרגע...אני צריך מפרט למחשב שיתאים לה לצרכים הבאים : שמיעת מוזיקה... ICQ Messnger Internet Word אתם יודעים...שירוץ חלק ...לא יתקע ולא יעשה בעיות אני עיינתי קצת במפרטים המוכנים שהאתר הכין וחשבתי על הפרמט הבא http://hwzone.co.il/specslist/view/46/ עכשיו ראיתי את המעבד החדש Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty ןאני במחשב שלי יש מעבד 3.0 Ghz דואל קור... Asus p5ld2 Se 1GB DDR Readon x1600 מה אתם אומרים כך שאני ינסה לשדרג את המעבד שלי במעבד שנימצא במפרט למעלה? האם יתא…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  25. שלום חברים, רציתי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב PC שבן דודי קונה (יש לציין כי הוא נקנה ללא מסך) מס' דגשים למפרט: -מחשב שמיועד למשחקים ברמה כבדה -כ.מסך ללא עדיפות (מה שתמליצו אתם אך שיהיה מקורר טוב ואם ישנה אפשרות לקירור שהוא אינו סטוק אשמח) -מעבד ולוח אם תואם אינטל -מקום הקנייה:איזור המרכז -כרגע כ.מסך יחובר למסך 24" אך בעוד שבוע-שבועיים ישודך למסך 32" FULL HD שאמור לשמש כמסך המרכזי -קירור המערכת-שיהיה קירור מעבד איכותי ושלוח האם יהיה בעל קירור פאסיבי איכותי תקציב: 6000-6600 עם סטייה קטנה בדגש על ביצועים אודה להתייחסות,אחלה שבוע שיהיה ותודה מראש.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים