ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
אוקי , אז מטרת הפורום היא כמובן מבורכת מאוד , השאלה היא , נניח שאני יודע מה שווי המחשב שלי כרגע. מה אני עושה איתו? האם יש חנויות שמוכנות ל -Trade in? האם יש מקומות שאפשר ממש למכור אותם? תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט ואופיס. עובד עם הרבה חלונות במקביל! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27. 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי גם למשחקים. כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים ורציתי לדעת מהי המלצתכם ומדוע? תודה רבה לעוזרים! השוואה בין 3 הדגמים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8409,8531,8477
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאחר שאני לא כ"כ מבין בזה, אשמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, לא בצורה מוגזמת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (קרייסיס לדוגמה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS-ים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הי, אני צריך בבקשה המלצות על מפרט מחשב מתאים לעריכת וידיאו בפרמייר ועיבוד תמונה בפוטושופ בתקציב (לא כולל מסך) של עד 6000 ש"ח, אפשר גם פחות. המסך שחשבתי לקנות הוא 2408WFP של Dell. תודה, מורן
-
- 7 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית כבדה. חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. בנוסף, דרוש גם מסך 19" שיתאים לעבודה משרדית ממושכת. אם התקציב אינו מספיק לדרישות, הודיעו לי בבקשה. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג X61 יד שניה מאיזה חברה ב1400 שקל. המעבד הוא T7100 יש בין 100 ל160 ג'יגה הארד דרייב ואו 1 או 2 ג'יגה ראם. המחשב מגיע עם תחנת עגינה ועם סוללה כמעט מתה. שווה ללכת על דבר כזה? נכון שזה מחשב ישן, אבל אם אני רוצה נטבוק בכ"מ זה חתכת פיצוץ של נטבוק לא? תיקנתי אנשים זה X61... לא 60
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך המחשב הזה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 או זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15327&txt_search=&buy=&minprice=& maxprice=3103 או זה: http://www.zolprice.co.il/product-691-ASUS_U31SG_B960_GeForce_610M.aspx
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך כמה שאפשר, אני אישית לא הצלחתי.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300ש"ח (זה מה שהוספתי למפרט שבניתי..) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטי HD, עריכת וידאו (PREMIERE), עריכת אודיו (CUBASE) , עריכת תמונות (PHOTOSHOP+LIGHTROOM) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר/ובעזרת ה' גם פרנסה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע בדיוק פרטים עליו.. יש לי samsung 2243bw.. מתכנן לעבוד ב…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת). כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הסתכלתי במפרטים המומלצים, וראיתי באינטרנט מפרטים חזקים יותר באותו סכום כסף מאשר כאן באתר. לכן אני זקוק לעזרתכם. אז ככה: אני זקוק למפרט שעלותו כ 1500 ש"ח לעבודה משרדית. מעבדים עבור המפרט: E4300 או E2160 זיכרון: 1024MB כל שאר הפרטים לבחירתכם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר תצרפו לינק לאתר בו הרכבתם את המפרט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 13-14 אינץ' ושיזוז טוב האם יש אפשרות למשהו עם כרטיס מסך נורמלי מחשב לכל השימושים אין שום דבר יותר מדיי מיוחד..כמו "חובה שיריץ תוכנה מסוימת" שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים עם גרפיקה טובה משהו כמו GTA IV ככה.. אז שהכרטיס מסך יהיה נורמלי מצלמה מובנית וקריאת כרטיסי זיכרון חשוב וכדאי שיהיה בלוטוט' ושיהיה עד 4000 שקל. תודה
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הי! אני עמודת לקנות מחשב לצרכי גרפיקה לעבודה עם התוכנות: פוטושופ, אלוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש ודרימוויבר CS3 ואולי בהמשך CS4. וכמובן לשימושים בייתים אחרים כגון סרטים, מוזיקה וכו' תקציב- בסביבות ה-3000 ש"ח. אשמח לחוות דעת על הצעת המפרט שקיבלתי או הפניה למפרט קיים בתקציב שלי. תודה! מעבד Intel Core i5-760 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 310 Blue 460W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאורר למארז CoolerMaster Low Noi…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ¤46 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤313 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 מארז כולל ספק Antec NSK4480B…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר 4 שנים עם אותו מחשב שנדפקת לאחרונה. בכל מקרה, התקציב כמו שציינתי למעלה הוא למטרת גיימינג, אך לא גיימינג כבד. המשחקים היחידים שירוצו עליו יהיו league of legends וEU IV. אי אפשר לחרוג מהתקציב,אם אפשר לחסוך כסף זה תמיד יהיה טוב תוכנות כבדות יותר מהמשחקים לא ירוצו על המחשב. אין צורך בציוד חיצוני(אם יישאר מספיק כסף אחרי הרכבת המחשב אפשרי להוסיף מסך). הדבר העיקרי שאני רוצה במחשב הזה ספציפית בניגוד למחשבים אחרים שהיו לי זה קירור מים.הבנתי שזה אפקטיבי הרבה יותר טוב מאווררים.בנוסף לזה וזה רק העדפה, אריזה סגורה עם קירור מים לפי דעתי יכול להשתלב מצוין,אומנם אני לא בקיא בתחום כל כך. אשמח לתשובות…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אני זקוק למפרט מחשב חזק לצורכי עבודה, צורכי העבודה הם הרצת מספר שרתים וירטאלים (4-5) על מנת להתקין עליהם מוצרים שונים בעיקר מוצרי Oracle בסביבת linux/windows מערכת ההפעלה הראשית תהיה windows7 64bit והשרתים הוירטואלים יריצו שרתי linux או windows בעיקר לצורכי התקנות database וכלים אחרים על מנת ללמוד ולהתנסות במוצרים אלו חשוב שיהיה אפשר להריץ 4-3 שרתים במקביל בעת הצורך ללא כל בעיה עם כמות מספקת של זכרון לכל שרת. בנוסף הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש גם למשחקים וכמו כן איני נוהג לעשות OC למערכות. אשמח לעזרתכם בנושא תודה מראש קובי מסיקה נ.ב - אין צורך בציוד הקפי וחשוב שהמחשב יהיה שקט ולא יחמם יותר מידי על מנת להשאיר דלוק כל הזמן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך 17 אינץ'. לא כולל: כונן דיסקטים, כונן דיסקים, כרטיס מסך מודם כרטיס קול עכבר ומקלדת. ככה שמה שנשאר זה בעצם מארז, לוח אם, מעבד, כונן קשיח וזיכרון. הכרטיס מסך שקיים הוא Geforce 4 mx460 אם זה משנה. תקציב: 2500 ש"ח. (או שלא... :-\) המחשב צריך להריץ מהר את Windows xp, כמה תוכנות, קצת משחקים, כמה שפחות תקלות וכמה שפחות להזיק לעינים. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אחי קונה מחשב חדש התקציב 15 אלף הוא ביקש לא לעבור אותו,הוא צריך את זה לעריכות סרטים ותוכנות וכו'.. הוא ביקש לעשות עם הכסף את הדבר הנכון ולא להוציא סתם כסף על חלקים יקרים בגלל התקציב. תודה. ואגב הוא קונה את זה בארה"ב,אני פשוט צריך לתת לו את המפרט,תודה! 1. מה התקציב? 15,000 ש"ח 2. מטרות המחשב?עריכת סרטים,תוכנות כבדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?הוא זקוק למסך,עכבר מקלדת מדפסת פקס יש לו כבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?עכבר,מקלדת,מדפסת. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מארז יפה הוא רוצה,ושיהיה קירור שישמור על רכיבי המחשב,אם זה מומלץ כמובן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא,יש לו הכל שם.…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נוסף? על פניו נראה נייד מעניין מאוד. אורי
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכו…
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
זה המפרט-מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512Mb 400MHz AData /VT *2 = 1 gb דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 Black כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 עכשיו יש לי כמה שאלות : האם כדאי לי להחליף את החברה של הזיכרון ל-512Mb 400MHz Twinmos ולקחת שתי יחידות..זאת אומרת שיהיה לי 1gb אני יודע שקינגסטון הם הכי טובים אבל אין לי תקציב להם.. ויש לי בקשה ממכם לבחור לי את המארז +הספר (שיהיו משולבים ומקסימום 300) תודה
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-