ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עם מסך של 13-14 אינץ' ושיזוז טוב האם יש אפשרות למשהו עם כרטיס מסך נורמלי מחשב לכל השימושים אין שום דבר יותר מדיי מיוחד..כמו "חובה שיריץ תוכנה מסוימת" שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים עם גרפיקה טובה משהו כמו GTA IV ככה.. אז שהכרטיס מסך יהיה נורמלי מצלמה מובנית וקריאת כרטיסי זיכרון חשוב וכדאי שיהיה בלוטוט' ושיהיה עד 4000 שקל. תודה
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הי! אני עמודת לקנות מחשב לצרכי גרפיקה לעבודה עם התוכנות: פוטושופ, אלוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש ודרימוויבר CS3 ואולי בהמשך CS4. וכמובן לשימושים בייתים אחרים כגון סרטים, מוזיקה וכו' תקציב- בסביבות ה-3000 ש"ח. אשמח לחוות דעת על הצעת המפרט שקיבלתי או הפניה למפרט קיים בתקציב שלי. תודה! מעבד Intel Core i5-760 Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4350 Silent LP 512MB DDR2 PCIe צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD מארז כולל ספק CoolerMaster Elite 310 Blue 460W קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאורר למארז CoolerMaster Low Noi…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤352 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Seagate ST3750330AS 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3750330AS משתק לדיסק קשיח Scythe Anti-Vibration HDD Stabilizer 2 ¤46 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SCYHDS2 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤313 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 מארז כולל ספק Antec NSK4480B…
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר 4 שנים עם אותו מחשב שנדפקת לאחרונה. בכל מקרה, התקציב כמו שציינתי למעלה הוא למטרת גיימינג, אך לא גיימינג כבד. המשחקים היחידים שירוצו עליו יהיו league of legends וEU IV. אי אפשר לחרוג מהתקציב,אם אפשר לחסוך כסף זה תמיד יהיה טוב תוכנות כבדות יותר מהמשחקים לא ירוצו על המחשב. אין צורך בציוד חיצוני(אם יישאר מספיק כסף אחרי הרכבת המחשב אפשרי להוסיף מסך). הדבר העיקרי שאני רוצה במחשב הזה ספציפית בניגוד למחשבים אחרים שהיו לי זה קירור מים.הבנתי שזה אפקטיבי הרבה יותר טוב מאווררים.בנוסף לזה וזה רק העדפה, אריזה סגורה עם קירור מים לפי דעתי יכול להשתלב מצוין,אומנם אני לא בקיא בתחום כל כך. אשמח לתשובות…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אני זקוק למפרט מחשב חזק לצורכי עבודה, צורכי העבודה הם הרצת מספר שרתים וירטאלים (4-5) על מנת להתקין עליהם מוצרים שונים בעיקר מוצרי Oracle בסביבת linux/windows מערכת ההפעלה הראשית תהיה windows7 64bit והשרתים הוירטואלים יריצו שרתי linux או windows בעיקר לצורכי התקנות database וכלים אחרים על מנת ללמוד ולהתנסות במוצרים אלו חשוב שיהיה אפשר להריץ 4-3 שרתים במקביל בעת הצורך ללא כל בעיה עם כמות מספקת של זכרון לכל שרת. בנוסף הייתי שמח אם המחשב היה יכול לשמש גם למשחקים וכמו כן איני נוהג לעשות OC למערכות. אשמח לעזרתכם בנושא תודה מראש קובי מסיקה נ.ב - אין צורך בציוד הקפי וחשוב שהמחשב יהיה שקט ולא יחמם יותר מידי על מנת להשאיר דלוק כל הזמן
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב כולל מסך 17 אינץ'. לא כולל: כונן דיסקטים, כונן דיסקים, כרטיס מסך מודם כרטיס קול עכבר ומקלדת. ככה שמה שנשאר זה בעצם מארז, לוח אם, מעבד, כונן קשיח וזיכרון. הכרטיס מסך שקיים הוא Geforce 4 mx460 אם זה משנה. תקציב: 2500 ש"ח. (או שלא... :-\) המחשב צריך להריץ מהר את Windows xp, כמה תוכנות, קצת משחקים, כמה שפחות תקלות וכמה שפחות להזיק לעינים. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אחי קונה מחשב חדש התקציב 15 אלף הוא ביקש לא לעבור אותו,הוא צריך את זה לעריכות סרטים ותוכנות וכו'.. הוא ביקש לעשות עם הכסף את הדבר הנכון ולא להוציא סתם כסף על חלקים יקרים בגלל התקציב. תודה. ואגב הוא קונה את זה בארה"ב,אני פשוט צריך לתת לו את המפרט,תודה! 1. מה התקציב? 15,000 ש"ח 2. מטרות המחשב?עריכת סרטים,תוכנות כבדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?הוא זקוק למסך,עכבר מקלדת מדפסת פקס יש לו כבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?עכבר,מקלדת,מדפסת. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מארז יפה הוא רוצה,ושיהיה קירור שישמור על רכיבי המחשב,אם זה מומלץ כמובן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא,יש לו הכל שם.…
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
נוסף? על פניו נראה נייד מעניין מאוד. אורי
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן קשיח 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכו…
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זה המפרט-מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 NF4, s939, PCI-E 512Mb 400MHz AData /VT *2 = 1 gb דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 Black כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM ASUS x52 עכשיו יש לי כמה שאלות : האם כדאי לי להחליף את החברה של הזיכרון ל-512Mb 400MHz Twinmos ולקחת שתי יחידות..זאת אומרת שיהיה לי 1gb אני יודע שקינגסטון הם הכי טובים אבל אין לי תקציב להם.. ויש לי בקשה ממכם לבחור לי את המארז +הספר (שיהיו משולבים ומקסימום 300) תודה
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אין הגדרה מדוייקת לייעוד המחשב. הוא אמור לבצע עשרות פעולות בו זמנית - בין עשר לעשרים חלונות פתוחים בו זמנית של יישומים רגילים (למשל 10 אקספלוררים ו - 5 אקסל ואאוטלוק). הוא אמור להיות מסוגל לתפעל בצורה טובה משחקים (בעיקר אסטרטגיה). לבצע קידודי וידאו ואודיו ללא בעיה ובמהירות. לנגן בתוכנות מיקסים (טרקטור) ללא תקיעות וגימגומים. אין מטרה ייחודית אבל המחשב אמור להיות מסוגל לבצע את כל הדברים הנ"ל בצורה חלקה. התקציב - 4500-5500 להלן המפרט: Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 + מאוורר של אסוס. Gigabayte GA-8N SLI nForce4 DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) WD 80GB (8MB) SATA II מערכת הפעלה WD 250GB (16MB) SATA II קבצים Leadtek Geforce PX7300GS-TD256 PCI-E w/256 …
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט : התקציב: 4000-4500 בעיקרון אני די סגור על המפרט (וזה אחרי שעברתי על הרבה מפרטים בפורום) המחשב מיועד למשחקים כבדים (אבל לא גיימר) , סרטים HD, אינטרנט... ,המחשב לא מיועד ל- OC. המחשב יתחבר למסך http://zap.co.il/model.asp?model_id=692382 ד"א אגב מה עדיף מבחינת ביצועים (כסף זה לא הבעיה) המסך של DELL או המסך הבא http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=5993&perur=2&t=19&c=407 להלן המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤628 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות…
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המפרט הוא רק למחשב ללא מסך, עכבר מקלדת וכו המפרט מיועד לחבר שלי שמתכוון לערוך ולהקליט מוזיקה (מנגן בלהקה עם חברים), יש לו כרטיס קול איכותי כך שלמרות שכמעט לא מייצרים לוחות בלי כרטיס קול זה לא חובה ומה שכן הואאמור לכלול את החלקים הבאים לוח אם AMD עם סוקט 939 מעבד AMD ופה השאלה מה עדיף מבין שני סוגי המעבדים? אבל בכל מקרה שיהיה 939 זיכרון 1GB דיסק 200GB כרטיס מסך סביר הוא רצה שיהיה עליו 256 מגה ומארז עם ספק חזק (האם הHEC 6a19) מספיק טוב או שרצוי מארז יותר חזק - הוא ביקש ספק 480W וצורב DVD המחיר עד 3500 או פחות כמובן, האם ניתן להרכיב מחשב טוב במחיר הזה? בתודה מראש ארז
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום רב יש לי חבר שביקש ממני להרכיב מחשב עבור שימושי מוזיקה ראשית מהם האלמנטים החשובים במערכת כזו ומה ניתן לבנות בתקציב של 4500 ש"ח כולל מסך תודתי נתונה מראש
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Active HDL, Model Sim, Mathlab * גודל מסך ? 15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (2.5 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMI USB3 VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB-1TB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?איכותית * מסך - מט. * מעבד - i7, חובה. * רזולוציית מסך - עדיפות ל- 1920x1080 תודה מראש על העזרה, זה ממש חשוב
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
צריך מחשב למשחקים ב2K... מה אתם אומרים על המפרט הזה- מעבד: http://tms.co.il/product/3052 ¤329 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 - מחיר: ¤336 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤161 ספק כוח: FSP Basic SI 350W ATX350-PNR 120mm + Satax2 כמות: 1 - מחיר: ¤127 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤104 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤213 כרטיס מסך: Forsa 9600GT 256MB Retail כמות: 1 - מחיר: ¤612 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤135 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45\ והאם אפשר להרכיב את המפרט הזה גם בנעה מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חזק שיחובר ל- 'LCD 42 וישמש כמדיה סנטר לסרטי HD וכמחשב רב שימושי לתוכנות הנדסה כבדות יחסית כמו אוטוקאד ללימודים, יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים אבל לא קריטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD,אוטוקאד,גלישה ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
במרץ אני אמור להתחיל ללמוד הנדסת חשמל ואני מחפש מחשב נייד שאוכל להשתמש בו במהלך הלימודים (עד 3000₪) חשבתי על hp pavilion 360x אבל אמרו לי שהוא לא כל כך טוב
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום המכובדים מטרת המחשב היא משחקים, ביסוס על מעבד ה-Quad, יבוצע OC לא רצחני מדי (התכנון הוא מ-2.4GHz לעלות לאזור ה-3.0GHz) אין צורך בציוד היקפי כלשהו והתקציב הוא 7,500 שקל. וכאן- בקשה מיוחדת: אני רוכש את המחשב מחנות מסוימת כבר שנים ולכן אני מוגבל לרכיבים מסוימים. אנא מכם- אם אתם מציעים שינויים, תתבססו על המחירון המצורף. הנה מפרט שבניתי: Intel Q6600 2.4GHz 8mb Cache 1,600 ש"ח -מחיר משוער ל-22.7- Asus P5B-E 765 ש"ח Seagate 250GB 8mb Buffer Size Sata II 315 ש"ח Kingston 2X1GB DDR2 800MHz 669 ש"ח Asus 8800GTX 768MB DDR3 3,275 ש"ח LG DVD-RW X18 175 ש"ח מארז Cooler Master שאני אחליט עליו בהמשך 500 ש"ח קירור למעבד שתציעו (אם אין קירור טוב …
-
- 61 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , הרבה זמן לא הייתי בפורומים , ככה שאני לא הכי מעודכן במה שהולך בעולם המחשבים , בכל מקרה אני צריך מפרט בתקציב 2500 ש"ח+-200 ש"ח. שמיועד בעיקר למשחקי מחשב\ גרפיקה וסרטים... לדעתי החלוקה של המפרט צריכה להיות ככה: 700 ש"ח מעבד 250 זכורנות 300 הרד דיסק 450 לוח אם ועוד 750 נניח כרטיס מסך ונגיד מארז כלשהו... אם אתם מסכימים אני אשמח להצעה תואמת , ואם לא אז להצעה בחלוקה אחרת גם זה טוב , יכול להיות שטעיתי בחלוקה פשוט הרבה זמן לא התעסקתי בזה, אולי המחירים השתנו וככה...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי, אחותי מתכוונת ללמוד עיצוב תעשייתי והיא החליטה לחשוב על מחשב שישמש אותה. מכיוון שלרוב סטודנטים לעיצוב הולכים כמו עדר לקנות מק, רציתי לדעת איזה אפשרויות טובות יותר יש לה. אני לא מבין בכלל בלימודים הנל ומה הדרישות שלהם מבחינת מחשבים, אני מניח שמי שמתעסק עם זה או למד זאת יודע טוב יותר ממני. לכן קשה לי לענות מה הדרישות ממנו, מה הוא צריך להריץ, רזולוציות וכו'... בגדול התקציב שלה הוא עד 4K שקל, אני מניח שאם תיהיה חריגה עד 500 שקל זה לא סוף העולם. ואת הקנייה היא הולכת לבצע בארה"ב ככה שאני מאמין שדברים שנמכרים בארץ ביותר כסף יהיה ניתן למצוא שם במחיר נוח יותר. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל הניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מודל 3D, יצירת מוזיקה וקצת גיימינג מינורי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). C4D ,FL Studio, Ae - מעצב מתחיל לשימוש תדיר ~ מזדמן בלבד (תחביב לילד, לא יקרה לו כלום אם זמני טעינה ורינדור יתארכו להם מעט). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מצפה ממנו לULTRA FHD אפילו בBF4. אבל בהחלט לא …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-