עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, תמיד נחמד, עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש בעיקר לגיימינג אבל גם משמש לעריכת סאונד ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO וCUBASE, שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 והלאה, GTA V, משחקי MMORPG שונים הכבדים על המעבד כגון GW2 או WILDSTAR, וכותרים עתידיים לשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. Started by yardenmic16,

היי אשמח לעזרה קיבלתי לפני כמה ימים מחשב של ASUS, יש לו זיכרון ממש קטן כי הוא רק משמש לי ללימודים מאז שקיבלתי אותו אני כל הזמן רואה שגם שאני לא נוגעת בו כל פעם יורד לי יותר ויותר זכרון (ברמה שהגיע לי שיש רק ג'יגה אחד פנוי) דיברתי עם חבר והוא אמר לי לבטל את העדכונים של הווינדוס שלא יוריד לי שום דבר בלי שאני מאשרת כי אולי זה מה שתופס את המקום ואז בעצם עשיתי ריסטרט כדי שימחוק את כל המחשב כדי להתחיל מחדש מה שקרה זה ששוב המקרה הופיע אתמול בלילה היה לי פנוי 13 ג'יגה ועכשיו אני רואה שוב שפנוי לי רק 3 ג'יגה לאן כל הזכרון הזה נעלם? לא הורדתי כלום למחשב מלבד chrome כדי לבדוק אם הבעיה חוזרת והיא חזרה אשמח ממש לעזתרכם אין לי מושג במחשבים

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. Started by demultiplexer,

איך זה למשחקים ? לסרטים ? עבודה משרדית ובכלל ?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. Started by asld,

מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 5604 AMD Athlon 64 3200 Socket 939 BOX 1349.81 ¤ 1 1349.81 ¤ 1 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 2 2475 Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 510.00 ¤ 1 510 ¤ 3 1179 Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 140.00 ¤ 1 140 ¤ 4 5104 17" LG 1730S LCD Monitor 2179.00 ¤ 1 2179 ¤ 5 604 Creative Inspire 2500 2.1 Speakers 307.85 ¤ 1 307.85 ¤ 6 5420 Gigabyte Radeon 9550 128Mb ** 128-BIT ** Bulk 387.77 ¤ 1 387.77 ¤ 4929.43 ¤ בכוונה לא ציינתי לוח אם, כונן דיסקים, זיכרון ומארז, חלק לא החלטתי, וחלק כבר החלטתי, ואני לא צריך את תגובותיכם בנושא. מה דעתכם? בסדר?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by tulz,

מעבד: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם: DFI INFINITY NF4 Ultra זיכרון: Kingston 512MB DDram 400 MHz X2 כרטיס מסך: ATI RADEON X800XL 256MB PCI express DVI + TVOUT ספק:HEC 350W HEC-350TRT 24PIN 1 FAN SATA אני קונה אותו בקרוב...יש הצעות לשיפור? האם הוא יספק אותי בתור גיימר כבד?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  6. המפרט עבור משחקים כמו: DisciplesII, GTA3, DeltaForce the new ver., neverwinter nights ועוד... לוח אם: Abit NF7-S2 nVIDIA nForce2 Ultra 400 Socket A מעבד: AMD Sempron Processor 2400 Tray זכרון: A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 הרדיסק: WD SATA 40GB 8MB 7200 RPM סידירום: LG CDROM X 52 Bulk מארז: FOXCONN 3GTK278 300Watt קירור למעבד: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD הרכבת מחשב במעבדה סה"כ - 1941ש"ח. או שעדיף לי כבר ללכת על P4 - 2.8-800MHZ???

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by syffuf,

שלום רב. החלטתי זה מכבר שהגיע הזמן להחליף אתהעגלה שלי במכונית ספורט, ובשבל זה הרכבתי מפרט שכל רכיב בו בדקתי לעומק.הגעתי למסקנה שאני רוצה מהמחשב שלי להית אמיןלמשך תקופה ארוכה (לפחות 4 שנים) ולא להתחיל להראות סימניי זקנה רק אחריי שנתייםשל שימוש. המטרההעיקרית הינה יציבות במולטי טסקינג : אני רוצה לשחק סיויליזיישון 5כשברקע עובדות 5 תוכנות נוספות או לפתוח 30טאבים בשלוש דפדפנים שונים בלי האטה חריגה.המטרה המשנית היא להריץ משחקיי מחשב עלמקסימום.הייתי שמח לשמוע חוות דעת או אפילו אלטרנטיבות למי שבאמת מבין ויכול לכווןאותי לרכיבים עדיפים על פניי מה שבחרתי. אין לישום כוונה לבצע אוברקלוקינג והסכום שהייתי רוצה להשקיע הוא עד 7000 ש"ח.לחלק מהרכיבים אני ארשום מספר פריטים היות ואנימתלבט ב…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. Started by 24sharon,

צריכה מחשב עם 2 כוננים קשיחים כונן עבור מערכת הפעלה חלונות (windows 8) + כלי פיתוח (ויז'ואל סטודיו, SQL SERVER, פוטושופ, IIS וכד' כונן עבור מערכת הפעלה ubuntu כולל שרת MYSQL ריילס וכד' 0 משחקים כך שכרטיס מסך יכול להיות די מינורי ולא כלול ציוד נלווה של מסך מקלדת עכבר רמקולים וכד'. ולא יודעת אם נוגד את חוקי הפורום אך אשמח לקבל המלצות גם על מקומות לרכישה באזור ירושלים בנוסף, מחפשת גם ציוד נלווה. אני עובדת עם מחשב המחובר ל-2 מסכים מקלדת ועכבר, רציתי לדעת אם אפשר שהמסכים המקלדת והעכבר ישמשו שני מחשבים שאפשר יהיה לעבוד על שניהם במקביל (בלחיצת כפתור משהו כזה) היה לי כזה בעבר אך כבר לא מתאים לציוד החדיש היות שהמדובר על USB (למקלדת והעכבר) + 2 יציאות מסך המון תודה ואם…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  9. [TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (לא חובה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג עדיף 2. מה שימושי המחשב )? משחקים, הקלטות מישחקים, עריכת משחקים, ותיכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 ומשחקים LOL, COD ,וכל המישחקים החדשים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז יש לי HD 1TB (http://www.antec.com/product.php?id=24&fid=4) וספקMODU 82+ אם…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by amiel44,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם זה אפשרי אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY, BATTLEFIELD למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות~גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8: 7~6 6. האם מתוכנן אוברקל…

12. היי, אני מעוניין לבנות מחשב בסכום לא גבוה במיוחד. אני מעוניין לדעת על המלצות למפרטים או חלקים למחשב מומלצים כיום במחיר לא גבוה מידי.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. אני יודע שבד"כ אתם לא אוהבים ג'נרי - לכאן כנראה שגם המארז וגם הספק ג'נרים. לגבי שאר החלקים - הם בסדר?המחיר? המטרה היא עבודה משרדית, ושימוש של המחשב כמרכז מדיה - מחובר לTV באופן קבוע. האם יש לדעתכם מפרט אחר טוב יותר במחיר הזה? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by snowjay,

שלום, הרכבתי מפרט המצורף מטה בנוסף מצורפות התשובות לשאלות הרלוונטיות + מספר שאלות שיש לי בנושא: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים, מעט מאוד משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אינטרנט/משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  15. Started by lee1,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד של asus ... איזה חנות מחזיקה את הכי הרבה דגמים, או איזה חנות מומלצת ?! תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by 00Amir,

בעבור חבר אני מחפש מחשב בעל תקציב נמוך במיוחד. המחשב מיועד לאינטרנט וצפיה בסרטים בהעברה לטלביזיה - אז חשוב כרטיס מסך עם יציאה . מחשב הכי זול שאפשר מבוסס אינטל בלבד.. יכול להיות מצידי דואל קור. יש לי כבר זיכרון 2g ddr2. אין צורך במערכת הפעלה. מיועד כסתם מחשב שיהיה בבית. תודה

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  17. הי חג שמח אשמח לקבל המלצות למחשב חזק ואיכותי על כל רכיביו מבוסס AMD סביב ה3000 ש"ח לא צריך ציוד היקפי ברשותי מסך 22 אינץ מדגם פשוט ...(נקנה בזמנו משופר דיל) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק / לא רועש / מארז וספק איכותיים כרטיס מסך חזק אך ללא אפליקציות שבכל מקרה לא אוכל להנות מהם אין לי ידע או רצון לעשות OC שאלה נוספת : אם כבר קונים 4 GB זכרון..מה עדיף שניים של 2GB קינגסטון.....או שמספיק קינסטון 3GB או שעדיף לקנות אחד של 2X2GB תודה מחר אני מעוניין לקנות תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  18. דיסק קשיחSamsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 לוח אםGigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 כרטיס מסךHIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 ספקSeaSonic S12II-430 430Watt 80Plus Bronze - OEM, יחידות 1 ₪278 זכרון transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 מעבדAMD Phenom 2 X3 720 Black Edition 2.8Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪559 Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 מארזCooler Master Elite 310 Gray, יחידות 1 ₪164 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪3105 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ האם כדאי להשקיע עוד כמה שקלים לשיפור הספק? או להחלפ…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by 101udi,

צריך עזרה אם אפשר להראות לי מחשב שעונה על הקריטריונים הבאים: ;D גודל מסך 14.1" עם ציפוי מבריק מעבד ליבה כפולה מהיר לפחות 4gb בזיכרון הפנימי כרטיס מסך למשחקים ודיסק קשיח מהיר כונן צורב דיוידי ועם מצלמה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. כרגע יש לי מעבד Q6600 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של 8800 GT. *אם אפשר להביא מפרט מעולה גם ב4000 ש"ח זה יהיה מעולה! כמובן לחסוך זה חשוב אני מחפש מחשב חדש הרבה יותר מזה כמובן,ניתן להוריד את הכונן קשיח מכיוון שקניתי לאחרונה 640 ג'יגה חדש של WD. כמובן ללא מסך מחשב. תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by ליאור שמש,

שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

22. מחשב תקין כולל סט אלחוטי מקלדת + עכבר של מייקרוסופט מסך MAG 1680X1050 (אחריות לעוד שנה ) קירור 2 מאוווררי זלמן 120MM 1800RPM אחריות לעוד שנה + מאורר גדול 240MM אחריות לשנתיים (כולל המארז ) מעבד Q6600 אחריות לכול החיים כרטיס מסך GDDR33 HD 4850 אחריות לשנתיים ספק כוח OCZ 500W אחריות לעוד שנתיים לוח MSI P6NGM FU (אחריות שנה) זכרונות אחריות לכוול החיים 4GB דיסק קשיח 320GB (אחריות לעוד שנה) כונן DVD LG (אחריות ניגמרה) רמקולים סאראונד 5.1 מערכת הפעלה XP מקורית ותקינה + משחקים רבים ******* אני לא מציעה את המחשב למחירה יש לי מישהוא שאני רוצה למכור לו ואני רוצה להוציא כמה שיותר כסף ואני רוצה לדעת כמה המערכת שווה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  23. Started by JohnnyBoy33,

אהלן תותחים, אני עומד להתחיל ללמוד השנה באוניברסיטת בן גוריון. את המחשב שיש לי כעת אני כנראה אשאיר בבית, מה שאומר שאני צריך מחשב חדש מה התקציב? תקציב המחשב עצמו - כ-3,000 ש"ח. תקציב מסך - כ-1,000 ש"ח. לא נורא אם זה יחרוג קצת. נתחיל. שימושים עתידיים - שימוש ביתי כללי, עבודות, אינטרנט וכו', סרטי Full HD (חשוב), ואולי טיפה משחקים (כאשר ייצא Diablo 3 ) מעבר לזה אולי כמה תוכנות שרטוט מתמטיות (Matlab, Mathematica). לא מעוניין ב-Overclocking, לא מחפש מארז שקט / קירור מיוחד, ואין לי דרישות יוצאות דופן. 1. מעבד - הייתי שמח לקנות מעבד של אינטל (יכול להיות שזאת סטיגמה, אבל עדיין). 2. לוח אם - מה שבא לכם. 2. מארז + ספק - אין דרישות מיוחדות, רק שיהיו טובים. 3. 4GB RAM 4.…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.