עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני ממשיך עם המארז והספק הנוכחי שלי antec sonata iii והרכיבים שבהם אני מעוניין הם לוח, מעבד,זכרונות וכרטיס מסך אני מתלבט בין הi7 2600k לבין ה3370 k החדש, חשוב לי מעבד עם יכולת המהרה טובה. הספק שלי הוא הספק של המארז 500w ככה שאני צריך רכיבים שלא יהיו זללנים במיוחד. כרטיס מסך רק של nvidia עם עדיפות לquadro fx רוב תודות

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by okarmi,

שלום, מחפש המלצה למחשב נייד לאדריכלית. המחשב יריץ בעיקר את התוכנות הבאות: Autocad Photoshop illustrator sketchup התקציב - באזור 4. שאלות: 1. מה מפרט מומלץ? 2. על מה חשוב להקפיד? המעבד (i5 מול i7)? הזיכרון (לפחות 8?) כרטיס גרפי? הארדסיק רגיל מול SSD? 3. האם המחשב הבא יהיה מספיק טוב לשימושים אלו? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14992 תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by DorSHTN,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן יש לי אופציה לקנות לפטופ מגרמניה (HP Spectre X360) דבר אחד שמפריע לי זה המקלדת שבתצורה שונה (qwertz) וכו'. אז השאלה האם אפשרי להחליף בארץ למקלדת "ישראלית-עברית" ? רשמית של HP לדגם הספציפי? משהו מסובך\מורכב\ פוגע באיכות המקלדת ה'מקורית? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. העדפה שלי למעבד זה פנטיום 4 מעל 2.4 ג'יגה הרץ, אבל אם יש AMD שהוא שווה בכוח שלו אז לא אכפת לי. כרטיס קול מעדיף שלא יהיה בילט אין בלוח אם. חשבתי לשלב את הצורב הזה במפרט NEC ND-3500A..

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  6. Started by maxrub,

שלום, אני תוכניתן שדי חדש לעולם המחשבים הניידים, אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב מחשב נייד ורציתי לקבל המלצות לפי הערות הבאות: 1. מעבד בעל 2 או 4 ליבות (עדיף 4 ליבות) כאשר כל ליבה במהירות 2 GHZ לפחות. 2. דיסק קשיח בגודל של כ - 200 GB במהירות 7200 לפחות. 3. 4 GB זיכרון. 4. שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate 64 bit with SP1. 5. שיוכל להריץ את התוכנות הבאות: Visual Studio Team System 2008 Development Edition SQL Server 2005 Developer Edition SQL Server 2008 Adobe Photoshop CS3 6. שניתן יהיה לחבר אותו למסך עם חיבור DVI דרך תחנת עגינה או חיבור מובנה במחשב, כמו כן לחבר אותו למשדר דרך USB למקלדת ועכבר אלחוטיים. 7. כרטיס טלויזיה. מה שחשוב לי בעצם שהמחשב ישמש לפיתוח ו…

• 60 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. רכשתי כבר 7900GS ו הארד דיסק 500GB sata בארה"ב. אבל אני צריך להשלים את המפרט למטרות משחקים בעיקר. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  8. אני מחפשת מחשב בעיקר להרצת MATLAB VHDL VISUAL C - צריכה מעבד חזק האם ההבדל בין http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm הוא מאוד גדול אם ב:VOSTRO מתקינים WINDOWS XP וב:INSPIRON מתקינים VISTA האם זה קריטי לשדרג את ה:HARD DISK או ש 5400RPM מספיק? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by rhin0,

השילוש כרטיס מסך וספק יקנו בחול וכל השאר פה. בתור התחלה חשבתי על 805 כמעבד ו 1900XT ככרטיס מסך. בקשר לכל השאר אני ממש לא מעודכן. תודה לכולם.

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  10. זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray ASUS 4x DDR4 up to 64GB at 3733 MHz memory - 3x PCIe x16 - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - WiFi 802.11ac - Bluetooth v4 - 8x SATA3 6Gb/s - M.2 - SATAe ports - 5x USB3.0 - 6x USB3.1 - DP - HDMI - ATX Z170-DELUXE HyperX 32GB (4x8GB) DDR4 2666Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - HyperX FURY Black DDR4 Series - HX426C15FBK4/32 HX426C15FBK4_32 …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. שימושים: אינטרנט, אופיס, הורדות מוזיקה סרטים כולל מסך "22 וציוד הקפי משחקים אם אפשר להכניס בתקציב שיריץ FIFA לדוגמא תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by GUY550,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 1-1.5 K אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שנחשבים הכי כבדים היום (המחשב לא בשבילי אז אני לא יודע איזה משחקים בדיוק) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. תכלס כל הציוד ההקפי - מסך, מקלדת, עכבר הוא זניח והכל הולך סבבה. אני לא צריך כונן דיסקים, רק צורב DVD וfloppy. המפרט חייב לתמוך בdirectx 10. תודה מראש =).

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל ואני מעוניין לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא משתלם עבור 4800 ש"ח (כמחשב תחליף שולחני לא כבד מדי - 2.66) והכי חשוב מה זמן הסוללה שלו - לא הצלחתי למצוא זאת בשום מקום וזה ממש חשוב לי. *מתלבט קצת בינו לבין ה Gigabyte W576V-86R4 אשר יש לו כרטיס חלש במקצת (גרסאת הGS), אבל מעבד חזק. לא סגור מה עדיף - עד כמה המעבד טוב יותר וחשוב יותר, מה ההבדל באכות המחשב עצמו, צג וכו'... תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by אדי44,

חברה אני זקוק לעזרתכם.היום קיבלתי את הנייד HP pro book 4530s אשר רכשתי במבצע 2,100 ש"ח (שרות אלקטרה- שנה 1). משום מה אני לא כל כך שלם עם הקנייה הזאת בגלל : א- המחשב הגיע עם מע" הפעלה באנגלית כאשר לתומי חשבתי מראש שניתן לבחור באנגלית או עברית מפני שבמפרט היה רשום English (hebrew enabled העניין הובהר לי בחנות אך בכל זאת החלטתי לקחת אותו ברגשות מעורבים.כי בכל זאת הייתי מעדיף שזה יהיה בעברית . ב- מה שיותר מפריע לי זה שהשרות הוא של אלקטרה ולא של HP ישראל (בדף המוצר היה רשום באחריות היבואן ולא צויין מי זה ) לא יודע למה אבל אני מריח שתהיה לי בעיה איתם בהמשך במידה ואזדקק לשרות\ תמיכה שלהם. האם לניידים של HP יש שרות גם של אלקטרה וגם של hp ישראל , ומה עדיף ? והאם חששותיי מוגזמים…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by r2m,

הייתה לי בעיה לפני כשבוע ב WIND, בעלייה הייתה הודעה שקובץ CONFIG חסר, כשניסיתי להפעיל את ה RECOVERY DVD של MSI (כנראה שהמחשבים שמגיעים לארץ לא מגיעים עם מחיצת שיחזור) הייתה לי רק האופציה לחזור ל FACTORY DEFAULT (ומחיקת כל מה שיש על הדיסק...) ללא האפשרות ל 'R' כמו שיש בהתקנה רגילה של XP, שבעצם רק מתקן את מערכת ההפעלה הקיימת. עשיתי משהו לא נכון או שזו האופציה היחידה שמגיעה עם הדיסק של MSI?...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by funkyt,

מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 ש"ח לאמאל'ה היא משתמשת בו בעיקר לפייסבוק וכל המשחקים המכבידים שיש שם מעדיף לקנות מחשב שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן ושיחשב למחשב בסדר ולא מיושן לכמה שיותר זמן יש המלצות? תודה רבה איתמר

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  19. Started by treinx,

שלום אני צריך עזרה בבקשה בבנית מחשב לאינטרנט שירים וכו' (ללא שימוש במשחקים ). כולל ציוד היקפי (לא כולל מסך). אבקש בבקשה לבנות לי מאתר הבא: http://www.shirion-computers.com/builditems.asp תודה.

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  20. Started by ChampTheDog,

1. מה התקציב?5000 בתשלומים 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים וoc 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ksp 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא, הכל בבית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מארז פשוט בלי מאווררים ושיט(כן אני יודע שצריך אות בשביל oc אני פשוא לא קונה עכשיו), שיהיה 1024mb זכרון תודה לכל העוזרים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף אבל לא נורא אם לא תצליחו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות יפעלו בו זמנית, פוטושופ,תכנות , עשרות טאבים של CHROME בו"ז א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למחשב יחובר המסך u2414h או u2415 או u2515h (אני לא אכעס אם תתנו את דעתכם לגבי מסך…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ltzik,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל, העיקר שיהיה יעיל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(BF3 בעיקר), 1080P, ULTRA. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק SATA, אך יש לכלול SSD 120. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS שימו לב שיש לי כבר 500GB SATA וכונן דיסקים בבית ככה שאני הורדתי אותם מהמפרט.ההתלבטויו שלי הם בכונן SSD ובלוח, הבנ…

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב בתקציב של 10,000 ש"ח כולל מסך. הצרכים של חבר שלי מהמחשב הם: משחקים, OC וקצת עריכה. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1462.07 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [ ¤ 159.65 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by elad648,

שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בסביבות ה5000 שקל ואני צריך חוות דעת בקשר למפרט המפרט הוא ככה: מעבד : - INTEL I5-3570K IVY BRIDGE + AC FREEZER 13 לוח אם : ASROCK Z77 PRO4 זיכרון : KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך : GAINWARD GTX660TI 2GB GDDR5 צורב DVD : SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ספק כוח : SEASONIC S12II 620W דיסק קשיח : HITACHI 1TB SATA3 אני צריך חוות דעת בעיקר ללוח אם האם הASROCK Z77 PRO4 הוא מומלץ והאם הוא עדיף מ: GIGABYTE GA-Z777-D3H והאם הדיסק קשיח של הHITACHI 1TB SATA3 מומלץ והאם עדיף במקומו את הSEAGATE 1TB SATA3 תודה רבה לכול העוזרים צריך תשובות כמה שיותר מהר !

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  25. שלום לכל הגולשים. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא והאם הוא שווה: מעבד AMD Phenom X4 9600 Socket AM2+ 2.3GHz ¤1039 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1210 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤554 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 534 460W ¤466 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-534-460W …

• 2 תגובות
    • 487 צפיות

דיונים חדשים בפורומים