ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 1-1.5 K אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שנחשבים הכי כבדים היום (המחשב לא בשבילי אז אני לא יודע איזה משחקים בדיוק) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש לגיימינג. תכלס כל הציוד ההקפי - מסך, מקלדת, עכבר הוא זניח והכל הולך סבבה. אני לא צריך כונן דיסקים, רק צורב DVD וfloppy. המפרט חייב לתמוך בdirectx 10. תודה מראש =).
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל ואני מעוניין לדעת מה דעתכם עליו, האם הוא משתלם עבור 4800 ש"ח (כמחשב תחליף שולחני לא כבד מדי - 2.66) והכי חשוב מה זמן הסוללה שלו - לא הצלחתי למצוא זאת בשום מקום וזה ממש חשוב לי. *מתלבט קצת בינו לבין ה Gigabyte W576V-86R4 אשר יש לו כרטיס חלש במקצת (גרסאת הGS), אבל מעבד חזק. לא סגור מה עדיף - עד כמה המעבד טוב יותר וחשוב יותר, מה ההבדל באכות המחשב עצמו, צג וכו'... תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חברה אני זקוק לעזרתכם.היום קיבלתי את הנייד HP pro book 4530s אשר רכשתי במבצע 2,100 ש"ח (שרות אלקטרה- שנה 1). משום מה אני לא כל כך שלם עם הקנייה הזאת בגלל : א- המחשב הגיע עם מע" הפעלה באנגלית כאשר לתומי חשבתי מראש שניתן לבחור באנגלית או עברית מפני שבמפרט היה רשום English (hebrew enabled העניין הובהר לי בחנות אך בכל זאת החלטתי לקחת אותו ברגשות מעורבים.כי בכל זאת הייתי מעדיף שזה יהיה בעברית . ב- מה שיותר מפריע לי זה שהשרות הוא של אלקטרה ולא של HP ישראל (בדף המוצר היה רשום באחריות היבואן ולא צויין מי זה ) לא יודע למה אבל אני מריח שתהיה לי בעיה איתם בהמשך במידה ואזדקק לשרות\ תמיכה שלהם. האם לניידים של HP יש שרות גם של אלקטרה וגם של hp ישראל , ומה עדיף ? והאם חששותיי מוגזמים…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה לפני כשבוע ב WIND, בעלייה הייתה הודעה שקובץ CONFIG חסר, כשניסיתי להפעיל את ה RECOVERY DVD של MSI (כנראה שהמחשבים שמגיעים לארץ לא מגיעים עם מחיצת שיחזור) הייתה לי רק האופציה לחזור ל FACTORY DEFAULT (ומחיקת כל מה שיש על הדיסק...) ללא האפשרות ל 'R' כמו שיש בהתקנה רגילה של XP, שבעצם רק מתקן את מערכת ההפעלה הקיימת. עשיתי משהו לא נכון או שזו האופציה היחידה שמגיעה עם הדיסק של MSI?...
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה בבנית מחשב לאינטרנט שירים וכו' (ללא שימוש במשחקים ). כולל ציוד היקפי (לא כולל מסך). אבקש בבקשה לבנות לי מאתר הבא: http://www.shirion-computers.com/builditems.asp תודה.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1. מה התקציב?5000 בתשלומים 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים וoc 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ksp 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא, הכל בבית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מארז פשוט בלי מאווררים ושיט(כן אני יודע שצריך אות בשביל oc אני פשוא לא קונה עכשיו), שיהיה 1024mb זכרון תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף אבל לא נורא אם לא תצליחו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות יפעלו בו זמנית, פוטושופ,תכנות , עשרות טאבים של CHROME בו"ז א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למחשב יחובר המסך u2414h או u2415 או u2515h (אני לא אכעס אם תתנו את דעתכם לגבי מסך…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל הכל, העיקר שיהיה יעיל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(BF3 בעיקר), 1080P, ULTRA. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסק SATA, אך יש לכלול SSD 120. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS שימו לב שיש לי כבר 500GB SATA וכונן דיסקים בבית ככה שאני הורדתי אותם מהמפרט.ההתלבטויו שלי הם בכונן SSD ובלוח, הבנ…
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב בתקציב של 10,000 ש"ח כולל מסך. הצרכים של חבר שלי מהמחשב הם: משחקים, OC וקצת עריכה. המפרט: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 1GB (2x512MB) 3200 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1462.07 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 [ ¤ 159.65 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 669.87 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ! אני מזמין מחשב עכשיו בסביבות ה5000 שקל ואני צריך חוות דעת בקשר למפרט המפרט הוא ככה: מעבד : - INTEL I5-3570K IVY BRIDGE + AC FREEZER 13 לוח אם : ASROCK Z77 PRO4 זיכרון : KINGSTON HYPER-X BLU 8GB (4GBX2) DDR3 1600MHz CL9 כרטיס מסך : GAINWARD GTX660TI 2GB GDDR5 צורב DVD : SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ספק כוח : SEASONIC S12II 620W דיסק קשיח : HITACHI 1TB SATA3 אני צריך חוות דעת בעיקר ללוח אם האם הASROCK Z77 PRO4 הוא מומלץ והאם הוא עדיף מ: GIGABYTE GA-Z777-D3H והאם הדיסק קשיח של הHITACHI 1TB SATA3 מומלץ והאם עדיף במקומו את הSEAGATE 1TB SATA3 תודה רבה לכול העוזרים צריך תשובות כמה שיותר מהר !
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא והאם הוא שווה: מעבד AMD Phenom X4 9600 Socket AM2+ 2.3GHz ¤1039 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1210 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤554 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X4096-6400C5 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק COOLER MASTER Centurion 534 460W ¤466 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-534-460W …
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אוקי , אז מטרת הפורום היא כמובן מבורכת מאוד , השאלה היא , נניח שאני יודע מה שווי המחשב שלי כרגע. מה אני עושה איתו? האם יש חנויות שמוכנות ל -Trade in? האם יש מקומות שאפשר ממש למכור אותם? תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר אינטרנט ואופיס. עובד עם הרבה חלונות במקביל! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27. 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיהיה לי גם למשחקים. כרגע אני מתלבט בין מספר דגמים ורציתי לדעת מהי המלצתכם ומדוע? תודה רבה לעוזרים! השוואה בין 3 הדגמים: http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8409,8531,8477
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש עזרה בהרכבת מחשב משפחתי רב תכליתי (לא לגימיניג) עבור משפחה עם ילדים קטנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - רב תכליתי, סרטים, אינטרנט, מעט משחקים פשוטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת + עכבר + רמקולים. אני מקצה 250 ש"ח לרכיבים אלו 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בכרטיס מסך בשלב זה. מקווה לרכוש בקרוב למחשב שלי כרטיס 1070 ולהעביר למחשב הזה את הכרטיס …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאחר שאני לא כ"כ מבין בזה, אשמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, לא בצורה מוגזמת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (קרייסיס לדוגמה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS-ים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הי, אני צריך בבקשה המלצות על מפרט מחשב מתאים לעריכת וידיאו בפרמייר ועיבוד תמונה בפוטושופ בתקציב (לא כולל מסך) של עד 6000 ש"ח, אפשר גם פחות. המסך שחשבתי לקנות הוא 2408WFP של Dell. תודה, מורן
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית כבדה. חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר. בנוסף, דרוש גם מסך 19" שיתאים לעבודה משרדית ממושכת. אם התקציב אינו מספיק לדרישות, הודיעו לי בבקשה. תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשיג X61 יד שניה מאיזה חברה ב1400 שקל. המעבד הוא T7100 יש בין 100 ל160 ג'יגה הארד דרייב ואו 1 או 2 ג'יגה ראם. המחשב מגיע עם תחנת עגינה ועם סוללה כמעט מתה. שווה ללכת על דבר כזה? נכון שזה מחשב ישן, אבל אם אני רוצה נטבוק בכ"מ זה חתכת פיצוץ של נטבוק לא? תיקנתי אנשים זה X61... לא 60
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך המחשב הזה: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=130110 או זה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15327&txt_search=&buy=&minprice=& maxprice=3103 או זה: http://www.zolprice.co.il/product-691-ASUS_U31SG_B960_GeForce_610M.aspx
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך כמה שאפשר, אני אישית לא הצלחתי.. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300ש"ח (זה מה שהוספתי למפרט שבניתי..) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטי HD, עריכת וידאו (PREMIERE), עריכת אודיו (CUBASE) , עריכת תמונות (PHOTOSHOP+LIGHTROOM) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר/ובעזרת ה' גם פרנסה.. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא יודע בדיוק פרטים עליו.. יש לי samsung 2243bw.. מתכנן לעבוד ב…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לקנות מחשב מהאתר Startpc.co.il, שכן אני רואה מבדיקות שעשיתי שהוא האתר עם המחירים הכי זולים ומשתלמים (אם יוכח אחרת אשמח לראות זאת). כמו כן, אני מעוניין שבמפרט יהיה כלול gtx 1070. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חבילת אדובי הכוללת בתוכה בעיקר אפטראפקטס פרימייר פוטושופ ואילוסטרייטור. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
הסתכלתי במפרטים המומלצים, וראיתי באינטרנט מפרטים חזקים יותר באותו סכום כסף מאשר כאן באתר. לכן אני זקוק לעזרתכם. אז ככה: אני זקוק למפרט שעלותו כ 1500 ש"ח לעבודה משרדית. מעבדים עבור המפרט: E4300 או E2160 זיכרון: 1024MB כל שאר הפרטים לבחירתכם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר תצרפו לינק לאתר בו הרכבתם את המפרט. תודה.
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-