ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחר שחפרתי קצת את נושא הניידים , ושימושי בעיקר הם : אינטרנט , אופיס , קצת פוטושופ . ומכיוון וחשובה לי גם איכות ושירות (במסגרת התקציב כמובן ) , הוצעו לי השניים הבאים : 1. דל ווסטרו 1510 כולל ויסטה הום בייסיק ב4200 ש"ח 2. לנובו r61i כולל ויסטה פרימיום ב 4300 ש"ח איזה משניהם עדיף לדעתכם? בנוסף אציין שחשוב לי מסך 15.4 , שהמחשב לא ינוייד כמעט ומסך איכותי חשוב גם הוא. כמו כן אני פתוח להפתעות מצד המומחים בברכה,
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים,אין צורך בשום ציוד הקפי. אם אפשר את המפרט מ skypc. תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-התקציב המקסימלי:1800שח. אני אהיה מעוניין לנצל את כל התקציב ואפשרות החריגה שלי תיהיה בה"כ: 200שח -השימוש הוא לרוב למשחקים כגון:SIMS 3, STARCRAFT 2,DRAGON AGE ORGIN, COD6 אני לא מצפה לראות את הביצועים הכי גבוהים! -אין צורך בציוד היקפי! -השקט לא הכי חשוב אבל אני לא רוצה שיהיה לו רעש של טרקטור אז החשיבות היא 7/10 -אם האוברקולור הזה חשוב אז תוסיפו אני לא מבין גדול בזה -אני גר באזור המרכז -אני מצפה שהוא יוכל לצרוב דיסקים של DL 8.5GB -אולי בעתיד אני אחליף כרטיס מסך -את הזיכרון על בטוח אני אשדרג בעתיד!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 בכל החנויות האחרות המחשב מתחיל מ8,000 ופה הוא עולה 4,500 מאד חשוד אם אתם שואלים אותי... מצד שני נשמע מפתה מאד... גם כתוב 3 שנים אחריות(מעניין אם זאת אחריות מלאה כל ה3 שנים) הייתם קונים?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך מפרט ב 1500 ש"ח בשביל חבר .. בלי מסך אם אפשר מ ksp תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה לאבא שלי מחשב וחלק מהחלקים יעברו ממני ומאחי, אז המפרט שאני רושם לכם הוא חלק למחשב החדש וחלק לי ולאחי אני צריך את החלקים הבאים * מעבד * לוח אם [כולל כרטיס רשת וכרטיס קול] * מארז * ספק * הארד דיסק 80GB IDE [לאחי] המעבד, לוח אם, מארז וספק הם לאבא שלי. השימושים שלו הם ממש ממש מוגבלים. ככה שהביצועים יכולים להיות אפילו יחסית גרועים. רק שיוכל להתקין XP לגלוש ברשת ולהפעיל וידאו כלשהו [ברמה ממש בסיסית] אני רק אזכיר, מדובר במחשב חלש, אז לא להתפרע ווזהו, תודה מראש לכולם
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, כפי שצוין בכותרת - מפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ומיילים, אבל גם מעט (מעט!! ;D) למישחקים - לא משהו מהשורה הראשונה -הילד בן 9 סה"כ לא דרוש מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים וכונן 1.44.... - או בקיצור, ציוד היקפי. אם ניתן לשלב רכיבים שניתן לשדרג, הרי זה משובח (אני מתכוון בקטגוריית הכ. מסך בעיקר - אם אי פעם יעלה הצורך). תודה מראש. נ.ב. - עדיף חנות באיזור גוש דן כי המחשב מיועד לילד קטן שסבא שלו מארה"ב פה לחופש והוא רוצה את המחשב ASAP לפני שהוא חוזר...
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך המחשב הזה Dell Inspiron 1520 IN-RC03-1637 Model Name IN-RC03-1637 CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7300 2.0GHz ,800MHz FSB , 4MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Wide Screen XGA+ display with TrueLifeTM (1440x900) GPU NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory Optical Device DVD Multi Burner Wireless Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card Card Reader 8-in-1 Memory Card Reader Bluetooth Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Webcam 2.0mp Camera Parallel No Serial No S-Video Out Yes USB …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב. המחשב הוא שימוש ביתי.אני איני משתמש במשחקים כמעט בכלל. המחשב הוא לרוב לשימוש צפיה בסרטים,תיכנות אינטרנט וקצת תוכנות כמו כל אחד שמתעניין במחשבים. אשמח לקבל מפרט למחשב בסביבות 4000 שח הדברים שאני צריך שהמפרט יכלול מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך מארז מסך עכבר מקלדת צורב DVD ומערכת רמקולים כבר יש לי. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 מחשבים לקנייה בחו"ל. אחד של טושיבה דגם Toshiba L300-1AQ http://www.askdirect.co.uk/uview?call=ask.productSearch&id=12516&topcatid=17 יש לו 2 גיגה זכרון, אני אוסיף לו 1 או 2 נוספים והשני הוא של דל דגם Dell 1545 http://www.dixons.co.uk/martprd/product/seo/Computing/Laptops/Standard+Laptops/Dell/1545/557073 פירוט יותר נרחב עליו: http://en.community.dell.com/wikis/laptop/new-dell-notebook-inspiron-1545.aspx השימושים: פוטושופ :עבודה בדו-מימד, אינטרנט, אופיס, סרטים. בעיקר יישב בבית-הניוד פחות עקרוני. המחירים שלהם פחות או יותר דומים ולשניהם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ(וידאתי) אשמח לתגובותיכם אביעד
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
האלן, בשבועות הקרובים מתכוון לשדרג המחשב בשביל המשחקים החדשים שיעבדו כמו שצריך למסך LCD 32. המפרט המעודכן שלי כאן למטה, וחשבתי לשדרג את - * שידרוג המעבד לAMD 6200 , האם השקעה כדאית? * קניית עוד HD והפיכת שני הכוננים הנוכחים של 160 לאחד בRAID 0 * כרטיס מסך 8800GT -- אשמח לכל טיפ או שינויי שנראה לכם הגיוני, מפרט המחשב שלי הוא - AMD 5000 dual. (2400) DFI Infinity NF-UltraII 160 GB WD SATAII HD 160 GB WD SATAII HD+ 3GB Kingston DDR2 Memory ATI HD2400 Creative Xi-Fi eXtreme Music תודה!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שיריץ את המשחקים האחרונים שיצאו זאת אומרת: ניד פור ספיד החדש , PES 2009 , NBA 2009 ,FIFA 2009 ...... בעיקרון אני רוצה שיהיה במחשב 2 ג'יגה ראם או יותר.. וכרטיס מסך טוב...זה בעיקר מה שחשוב לי תודה. לא צריך מסך מקלדת וכל הציוד ההיקפי..
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב חדש בתקציב של 2000-2600 +\- ספק כוח כבר יש ואני צריך הארדיסק קטן בגלל שיש לי 1TB.5 חיצוני ו400GB פנימיים.כרטיס רשת סאונד ומסך יש לי וגם כונני DVD אשמח להצעות כבר ראיתי כמה מפרטים באתרים שונים ורציתי מחוות דעת נוספת. המחשב בעיקרו למשחקי מחשב מוזיקה וסרטים (לא צריך HD)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם! אמא של חברה שלי :'( (שאני מאוד מפחד ממנה) החליטה לקנות מחשב חדש ואני התנדבתי לעזור לה. היא צריכה מחשב לעבודה משרדית ולעבודה עם תוכנות גראפיות של תלת מימד. התוכנה עצמה זה אוטוקאד או משהו כזה אני לא בטוח. התקציב עומד על 4000 ש"ח וצריך מסך בלי שום ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, אמא שלי קונה מחשב נייד לצרכים משרדיים (וורד, אימייל, קצת סרטים, אינטרנט, WiFi, בלוטות' וכו'). התקציב הוא 3.5K ללא חריגות. המחשב צריך לבוא עם וינדוס. חובה שתהיה חנות שמוכרת את המחשב בצפון הארץ. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר לעריכת וידאו - פרימייר וישמש גם למשחקים כמו C.O.DUTY תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים כבדים תקציב של 7k ...אפשר חריגה קטנה... אני מעוניין גם במסך 22" LG או סמסונג .. תציעו מפרטים...תודה
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב.. אני מחפש מפרט ב-7.6K שיהיה תותח במשחקים(גיימר) שיהיה יפה ומעוצב צבע שחור כל החלקים..ושיהיה כמה שיותר שקט ואין לי מושג אם צריך קירור למעבד או תוספת קירור למארז..אז תגידו/תוסיפו לי אתם כי אני מתכנן OC של לא יותר מבינוני... מקסימום 20%... הנה מפרט שבחרתי בעזרת מישהו שמבין במחשבים.. מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו שטעון שיפור דברו.. משהו שהייתם משנים דברו.. דברים רעים על המארז/מעבד/כרטיס מסך/לוח אם /זיכרון דברו עכשיו.. הנה לכם המפרט בתמונה בקטנה.. (לחצו עליה להגדלה) ... המחיר שם עומד על 7900 ש"ח בערך אחרי הנחה של 125 על הרכבה+3 אחוז הנחה על קנייה במזומן הכל יוצא לי 7.6 K ... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי עמית וכבר כמה חברים שבנו מחשב דרך הפורום המליצו לי עליו אז אמרתי למה לא? אני מתעסק בגרפיקה- עיקר התוכנות הן פוטושופ,אפטר אפקט,אילוסטרייטר,פלאש,3D סטודיו מקס ומאיה- בקיצור דו-מימד ותלת-מימד. הבנתי שבשביל שהמחשב לא יקרוס לי באמצע אני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון. ברשותי תקציב של עד 5,000 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אבל זה מה יש אשמח לקבל המלצות למפרט שיעמוד בדרישות שלי. *חשוב לציין שאת מסך המחשב כבר רכשתי ככה שאני לא זקוק לחדש. כמו כן כרטיס רשת,כרטיס קול,עכבר ומקלדת הינם בגדר רשות(כלומר, אם זה גובה מחיר רב אז אפשר לוותר על התענוג). תודה רבה מראש ושיהיה ערב נעים לכולנו
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 7000 שקל.. שאני אוכל להריץ עליו משחקיםושאני אוכל להנות מהם. שמתי עין על שתי מחשבים אם יש הצעות אחרות אשמח אם תפנו את צומת ליבי *מחשב 1 : Dell Studio 1535 V9300 CPU Intel® Core 2Duo Processor T9300 6MB L2 Cache,2.5GHz,800MHz FSB Memory 4GB (2X2048MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound Audio type/controller: AC97 Soft Audio Speakers Two ch…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות עם מעבד INTEL, מיועד בעיקר לגלישה,צפייה בסרטים ושימוש בתוכנות. לא צפוי שימוש במשחקים עתירי גרפיקה. מה אתם אומרים על המפרט הבא (אני לא בטוח שלוח האם מתאים למעבד) : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤819 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤572 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤337 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 6-6-6-18 NQ ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL6D-4GBNQ כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ¤411 כמות:1 …
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד מסוג core i5 2500k למטרות מגוונות (משחקים + עריכה גרפית ועוד...) מחפש לוח אם מתאים ועדכני, שיתמוך באוברקלוג לא היסטרי אני משתמש בכרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים לכן אם קיימים לוחות ללא שני אלו זו בהחלט אופציה. כנראה שלא אחליף מעבד בשנית בזמן הקרוב לכן תמיכה אופציונלית ב ivy לא ממש מעניינת. SSD אני אולי כן אקנה, אז זה כן חשוב. המחיר צריך להיות איפה שתינתן תמורה נאותה, בגדול אני מעדיף לחסוך, אבל אם תוספת של 100 שקל תביא שיפור משמעותי זה מבורך. המליצו לי בעבר על z68 pro 3 של Asrock, אבל אין אותו בחנות בה התכוונתי לקנות, המלצות נוספות יתקבלו בשמחה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, רק לקבל את הטוב ביותר עבור הכסף שאני משלם. תודה רבה, שבוע טוב, Aviko
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מפרט לחבר למשחקים, ללא חריגות. לדעתי בתקציב הזה ניתן להכניס HD4850, ובשביל לחסוך מומלץ מעבד כפול ליבה מהיר (לא יודע אם אפשר להכניס שם E7200, אבל אולי), המפרט ללא אוברקלוק, אני מניח שאפשר להכניס שם 4GB של זיכרון, אבל לא בטוח... יאללה, תפגיזו.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-