עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ש"ח POLYVIEW TFT 17'' V372 8ms DVI 1350 לוח אם של asrok עדיין לא החלטתי איזה מעבד אני קונה. כרטיס מסך sapphire ati x800xl 512 יש במאקסימוס ב-1349 או sapphire ati x800gto fireblade כאן בב"ש עולה 1500 או sapphire ati x850 xt זיכרון תמליצו לי הארד דיסק חברה תציעו לי עצות לשיפור אם צריך . מארז מקלדות רמקולים וכל השאר זה כבר אני סתדר אבל תמליצו לי בבקשה על הדברים שרשמתי פה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  2. אני צריך שתציעו לי מפרט טוב בשביל תקציב: 2000 שקל רק לוח אם זכרונות .. יש לי עכשיו Gigabyte k8nu s939nforce 3 מעבד amd athlon 64 3200 939 video card: 6600 GT agp עכשיו בגלל זה.. אני צריך לוח אם וזכרונות חדשים בגלל PCI-E אני צריך לוח אם טוב עם PCI-E שיעבוד לי המעבד של ה 3200 .. על הלוח החדש .. יש לי כרטיסי זיכרון DDR אז אני צריך לוח אם גם אם DDR.. לא DDR2 ויש לי מחשב שני שאני רוצה להעביר לשם הכל ... את הלוח GIGABYTE ... אז אני צריך עוד מעבד ללוח ... וספק טוב. תקציב 2000 ש"ח להכל. תודה רבה.

3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן אתה משתמש?סרטים בHD,מוזיקה,אינטרנט,משחקים כמו MF2,DIABLO 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) שום דבר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך LCD 32 אינץ,רזולוציה גבוהה. * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים וסרטים באיכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מעניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…

5. * מטרות המחשב? כשהמחשב יהיה בבית הוא יחובר ל-LCD 32'. המחשב ישמש לעבודות משרדיות ולפעמים משחקים ויכול להיות שגם לעריכה גרפית קצת (אבל לא תוכנות כבדות שדורשות הרבה משאבי מערכת...יותר בכיוון של תוכונות בינוניות). * גודל המסך? 17' * משקל רצוי? לא יודע להעריך מה נחשב כקל ומה יהיה כבד. אני לא מצפה למשקל נוצה אבל שגם לא יהווה מעמסה כבדה מדי בדרכים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש. אבל ברור שכמה שיותר ככה עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI לא אמור להיות בכל מחשב היום...? * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB מינימום ברור שעדיף יותר... * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בעיקרון לא. אבל אני יודע שמבחינת…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by Shayb25,

* מטרות המחשב? לימודים וסרטים * גודל המסך? 13.3" (או קטן יותר) * רזולוציית המסך? עדיף FHD (או יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, 1.2 ק"ג (או פחות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף SSD, לפחות 128GB, עדיף 256GB * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) מעדיף מעבד I5, ומוכן לחכות למעבדים מהדור החדש * תקציב - עד 5K, כמובן …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dolev16,

מחשב נייד 16 אינץ ASUS Vivobook 16X – מעבד Intel Core i7-...היכנסו לקניית מחשב נייד 16 אינץ ASUS Vivobook 16X – מעבד Intel Core i7-13620H – כונן 1TB – זכרון 16GB – כ.מסך GeForce RTX 3050 4GB – צבע שחור ברשת אייבורי בפריסה ארצית לא מצאתי מענה בשום מקום ברשת בארץ ובחו״ל- צ׳אט ג׳יפיטי טוען שהחלק העליון עשוי אלומניום? האמנם? בנוסף- מה דעתכם על המחשב? צרכים - הורדה וצפייה מסיבית של תכני 4K כבדים דרך PLEx , סטרימר וכו׳, לימודי חינוך באקדמיה ופתיחת המון טאבים יחד (מתלבט בינו לבין V16 עם מפרט דומה). תודה 🫶🏻

8. Started by grasec,

So my friend asked me to build him a computer, mostly for gaming and thats what i came up with. a few notes.. the system will be connected to 19" monitor but a 22" monitor will be bought soon. so theres the Rig CPU: Core 2 Quad Q8300, 1333MHz, s775, 4MB Tray CPU Cooler: Thermaltake Ruby Orb Silent CL-P0391 M.Board: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E Memory: DDR II 800Mhz 2x2GB G.Skill PI Black Edition Dual Channel VGA: GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E HDD: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS Power Supply: SeaSonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail) Case: Thermaltake SopranoRS 101 Mid…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  9. Started by armeniac,

הי אני מתכנת שכתחביב גם מפיק מוזיקה (עם תוכנת Cubase). פה ושם גם צופה באיזה סרט Xvid. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט, אבל ברמה סבירה, בלי הוצאות היסטריות שיקפיצו את המחיר באלפי שקלים כדי לגלח עוד חצי דציבל. המקום שאני יכול לחסוך בו באמת הוא הביצועיים הגרפיים - אני מריץ רק משחקים ממש ישנים כך שאפשר להסתפק ביכולות גרפיות מינימליות. מצד שני חשוב שהמחשב יהיה מהיר ו- responsive, כי זה לא נעים לחכות יותר מדי כל פעם שאתה מקמפל/מריץ תוכנה בפיתוח, ובטח לא לסבול מדיליי ב- Cubase. חשוב מאד מסך LCD איכותי, אחד כזה שאתה יכול לשבת מולו עשרות שעות כל יום בלי לסבול מכאבים או עייפות בראש ובעיניים. עד כמה שהבנתי מסך Samsung SyncMaster 730B נחשב לאיכותי והמוביל בסוגו, אבל דיעות אחרות יתקבלו בברכה.…

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  10. היי. ברשותי מחשב נייד מדגם Lenovo G550 2958. יש לי בעיה שניסיתי למצוא עליה כבר את התשובה באינטרנט אך טרם קיבלתי תשובה חד משמעית. הכיוונים שאני צריך לבדוק הינם: סוללה, מטען, ומחבר ההטענה. נתונים טכנים מעטים לפני שנתחיל: מטען עם בעיות במגעים, סוללה גמורה ומקשים שבורים (לא קשור). לאחר שאני מנסה להדליק המחשב מנסה להדליק את עצמו, הנורה הימנית (CPU) דולקת למשך שניות בודדות ונכבת ואילו רק הנורה של הטעינה והנורה של הPower-Up דולקות. השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה? שאלה שנייה הינה, אני רואה שמקשים לנייד, מטען לנייד וסוללה לנייד זולים בכחצי מחיר באיביי לעומת המחירים באתרים ובחנויות בארץ. האם יש בעיה / לא מומלץ לרכוש אחד מהפריטים הנ"ל מאיביי? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by idooo,

שלום , 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ושימושים רגילים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd, מסך 21.5 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בהתאם לתקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, מסך רמקולים מקלדת ועכבר. המסך והרמקולים צריכים להיות לבנים (אם עדיף לקנות רמקולים+מקלדת ועכבר ולא באותה חנות גם תופס) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by mj23,

מי שצריך זיכרון פנימי SDRAM 256 MB מהירות 133 HZ מתאים בעיקר לפנטיום 3 או מי שצריך כרטיס מסך GF 4MX 64 RAM או דיסק קשיח של WD 40 ג'יגה מהירות 7200 תיצרו קשר באי סי קיו 242646557

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  13. מפרט 1: אז ככה המחשב הראשון הוא למשחקים יותר והתקציב הוא 1600-2000 ש''ח ללא החלקים הבאים: כרטיס מסך צורב/CDROM וכל שאר הציוד ההקפי לא צריך גם. חשוב מאוד שהמפרט יהיה מבוסס AMD. _________________________________ מפרט 2: מיועד לעבודה משרדית יותר וקצת משחקים על רזולוציות של 1024*768 בלי פילטרים ובזה צריך להיות את כל הציוד ההקפי כלל מסך רמקולים מצלמת רשת ומיקרופוף. התקציב בשביל המחשב הזה הוא 3800-4000 ש''ח. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  14. שלום כולם אני רוצה חוות דעת על המחשב הזה מחשב נייד FUJITSU סדרת AMILO 18.4 שימושים בסיסים ( אינטרנט ,תכנות קל , סרטים ) אשמח לשמוע דעתכם...

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  15. המחשב הוא לעבודות לא למשחקים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ^^rUsLaN^^,

דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160211AS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז: AEROCOOL ExtremeEngine 3T BLACK w/o PSU סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4036 יש לי כמה התלבטויות... בעוד פחות משנה אני מתגייס ובנתיים אני מתכוון לעבוד לכן לא יהיה לי הרבה זמן לשבת מול המסך. אני מתלבט האם להשקיע בכרטיס מסך הזה, ולהנות מהביצועים עד שיש לי זמן ויותר מאוחר להחליף במשהו שתומך בDX10 או לקחת את 7600GT שהוא די טוב ? אני פשוט לא רוצה שיווצר מצב שאני קונה משהו יקר…

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by henwin,

רציתי לדעת אם מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך 8800GT 512 מתאימים ללוח אם INTELDRAGONTIL ןהאם הספק 250 מתאים ,זהאם לכל זה צריך עוד איזה קירור נוסף?

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by psu,

המחשב מיועד לגיימינג הכי חזק שיכול לתת מחשב בסכומים כאלו..סטודנט..מסך 2209 של דל יירכש במקביל ( רזולוציה של 1680 ולא HD) המחשב יירכש מטק דטה (יבואנית WD) אחריות של שנה (חלק מהסיבה למחיר הנמוך ביחס לעלות) מעבד: AMD PHENOM X4 920 לוח: של ELITEGROUP צ'יפסט 790 מסדרת black edition ספק: של RECOM או TOPOWER של 550W עדיין אין לי דגם ספציפי, בכל מקרה כנראה אחליף אחרי שנגמרת האחריות כ.מסך: 4850 1GB של CLUB3D זיכרון: HYPERX קינגסון 1066 2GB קשיח: 500GB WD GREEN מארז: RAIDMAX NINJA צורב: סוני סך הכל: 2000 ש"ח קשיח ל1TERA : בערך 260 זיכרון עוד 2: 240 כ.מסך ל5770: 310 זיכרון וקשיח ישודרגו. השאלה היא עד כמה קריטי ההבדל בין ה5770 ל4850? למטרת גיימינג למשחקים כגון קרייסיס …

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  19. בצער רב המחשב נייד הישן הלך לעולמו, אני צריך עזרה במציאת חלופי. מטרת המחשב: הצגת עבודות מתוכנת autocad ו- sketchup, ולפעמים שינויים קלים בעבודות. בנוסף כמובן עבודות משרדיות קלות. לא יבוצעו שינויים כבדים, לשם כך יש מחשב נייח. גדול המסך: 13.3 או 14 משקל רצוי: עד 2KG זמן סוללה: רצוי ארוך לפחות 4 שעות כונן קשיח סביר לפחות 500GB סדר גודל של מחיר כפי שנרשם 2500 ש"ח עם חריגה של עד 200 ש"ח. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zaroor,

בנסיון לפרמט מחשב חדש יש SP3 ניסיתי להכניס SP2 בעיברית אז בשלב שלפני שצריך ללחוץ F8 יש מסך שגיאה עם קוד ,בסוף מתברר שצריך לשנות בביוס מAHCI ל ATA מה הדבר הזה "AHCI" למה הוא מיועד גם בברירת מחדל ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by etant2,

אני מתלבט בין שניהם, האחד מתמודד עם HD ולהשני זמן סוללה גדול יותר ועם התקן N השאלה שלי האם אפשר להתקין (לא במעבדה) התקן N ל-311C? כמה זה חשוב התקן N? איזה מהניידים עם מסך המאפשר עבודה באור השמש (יחסית)? הבנתי שאסוס לא נותנים להתקלקל http://www.gadgety.co.il/8180/%D7%9E%D7%97%D7%A7%D7%A8-asus-sony-%D7%95-toshiba-%D7%94%D7%9F-%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%94/ לשניהם שנה אחריות.. אם אני קונה אחריות לעוד שנתיים המחיר עולה למחשב דל 11Z עם 3 שנים אחריות. אבל ללא ION והתקן N . נראה לכם שבעתיד תהיהי תוכנה שתפענך HD וכך יהיה אפשר לראות HD גם באסוס (לפחות ביוטיוב - פלאש)? האם התק…

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  22. כנסו למפרט שלי אבא שלי קנה לי את המחשב הזה תנו תגובות!!! אני הולך להוסיף עוד קצת זיכרון וזהו!!!! קיבלתי ב 3DMARK 14000 !!!!!!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. . מה התקציב המקסימאלי? -4.5K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אבל אם כדאי - אפשר עוד 250 ש"ח2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - כללי + עריכה ביתית של סרטי HD ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד בכלל לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -9, שקט ככל הנית…

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by raorian,

תקציב רצוי, 4400. סטייה עד 1000. מסך 15.6. הכרחי של אסוס (זיכו אותי על מחשב במסגרת הביטוח כי היו הרבה תקלות חומרה ברצף) חשוב מאוד כרטיס מסך כמה שיותר טוב (משחקים) ורמקולים חזקים כמה שיותר טובים (למוסיקה). פחות משלוש קילו. עדיף שיהיה נאמפד. השאר לא ממש חשוב לי אבל אשמח לרמה כללית גבוהה. מחכה להמלצות להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by edengs,

שלום, אני צרך מפרט ב-4000 ש"ח שיהיה מיועד למשחקים כבדים כגון: COD6, AC2, GTA IV. אני רוצה שהכרטיס מסך ינצל את המסך שלי שהוא T220P והציוד ההיקפי שאני צריך הוא רמקולים 2.1. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט ושינצל את מערכת ההפעלה WINDOWS 7 62 BIT ושיהיה מורכב בבקשה מKSP תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.