עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Biatch,

לא חשוב המשקל .. רק שלא יהיה טנק סוללה חזקה הנייד ישמש גם למשחקים אז כרטיס מסך טוב בלי חריגות מפנדה זה יהיה טוב או משו מאיזור הצפון ממש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by yotam360,

מפרט בשביל חבר... מסך CRT, לא כרטיס מסך חזק בינוני מעבד AMD מקלדת ועכבר של לוג'יטק ואת כל שאר הדברים שצריך... תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  3. היצרנית הקוריאנית מעניקה לנו טעימה קטנה מהמוצרים החדשים שתציג בתערוכת CES בתחילת השנה הבאה, כשבתפריט ניתן למצוא מגוון מסכים מתקדמים וגם ניידים במשקל שובר שיאים חודש ינואר עוד רגע כאן, וכל חובב טכנולוגיה וגאדג'טים אמיתי ידע שזה אומר כי תערוכת CES נוספת, הגדולה בעולם למוצרי אלקטרוניקה לצרכנים הביתיים, ניצבת ממש מעבר לפינה. חלק מהיצרניות מתחילות לבנות את הבאזז והציפייה לקראת התערוכה הגדולה כבר עתה, ואחת שהפכה את העניין הזה למסורת כבר מזמן היא LG, שאוהבת מאוד לספר על מוצרים חדשים שלה מבעוד מועד, עם מעט מאוד פרטים טכניים רשמיים. זה קורה גם השנה, כשהיצרנית מקוריאה מבטיחה לחשוף כמה וכמה דגמי מסכים חדשים ב-CES 2016 – חלק בתצורת Ultra Wide, קעורים ועם חיבורי Th…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. היי, יש ברשותי כבר HD5770 וספק כוח טוב של ENERMAX מהמחשב הישן. לא מעוניין לשדרג אותם. ברצוני לשדרג רק את סט הלוח-אם, מעבד וזכרונות. כרגע יש לי C2D שמן הסתם כבר יוצר לי בוטלנקים מטורפים. הצעתכם ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש נייד חזק מספיק שיוכל לעבוד סבבה עם תוכנות כמו CUBASE וREAZON ומידי פעם גם הקלטות וידאו של קיטעי נגינה קצרים תקציבי הוא כ5000 ש"ח עם אפשרות מתיחה לכיוון ה6000 . איכות המסך צריכה להיות סבירה לא יותר אבל אני צריך כניסות USB לכרטיס קול חיצוני ו FIREWIRE לוידאו שאלתי היא 1 - האם יש הבדל קריטי בין מעבד עם 1.66GHZ למעבד 1.83GHZ בסוג עבודה זה 2 - האם מצלמת איטרנט עם מיקרופון מובנה יכולה לעשות את העבודה בהקלטת קטעים קצרים 3 - בחנות הומלץ לי על H.P DV 6186 (המפורט שני נושאים בפורום מתחתי)אך הוא קצת יקר לתקציבי האם יש מחשב בעל תכונות דומות שמחירו פחות מ 6000 ש"ח 4 - האם יש מחשבים שמראש מיועדים לסוג זה של שימוש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. שלום לכל המבינים במפרטים, אשמח לקבל עזרה ממכם בנוגע לקניית מחשב חדש. אז לעניין: תקציב בערך בין 4500-500, תתכן גלישה ליותר מ5000 (רק במידה ויהיה צורך ממשי). מבחינת מטרת המחשב, בעיקר שיהיה פשוט מחשב איכותי שיעבוד טוב ומהר. מטרות יותר נקודתיות הם: משחקים, שיהיה טוב מאוד גם למשחקים רציניים אבל ההשקעה הרצינית היא במחשב איכותי שיעבוד טוב מאוד ומהר מאוד. בנוסף אני עובד עם תוכנת גרפיקה תלת מימדית: "3D MAX STUDIO" ולכן מן הסתם דרושות תכונות נוספות ולכן צייניתי. ציוד היקפי אני מעוניין בהכל: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (גם הם כמה שיותר איכותיים). אני מעדיף מחשב שקט אבל ממש אין צורך לדאוג לזה במקום לדברים אחרים. עיצוב יפה,מארז, יכול להיות נחמד מאוד ואשמח לאחד מגניב וי…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by Classify,

קצת בעיתי למצוא לכמה זמן מספיקות הסוללות של ניידים. אני מדבר בעיקר על המחשבים של דל. יש איזה אתר שאפשר לראות שם איזה דגם מחזיק כמה זמן אם איזה סוללה?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - שימוש רב מאוד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Insurgency, Crysis 3, FarCry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)לא * גודל המסך?-13-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שהיה בין 8-12 שעות או פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)יצאות HDMIחובה למען חיבור לטלוזיה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD?כן שהיה לא רועש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי עדיף שהיה DULL פרטים נוסיפים: המחשב נעוד לקידוד ואדיו אני מתכנן להוריד בו סרטים בלורי אכותיחם עד 50GB לעמיס אותו בסרטים ולעביר תסרטים לטלוזיה דרך חיבור הHDMI חשוב שהמחשב יכול להיות דלוק 24/7 …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by דרומי,

הנה זה, הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח Gigabyte GA-K8NS Pro (nForce3 250) - ATX 685.65 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 558.57 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,329.20 ש"ח CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Caseלפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 293.72 ש"ח HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU 178.84 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,185.08 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,059.53 ש"ח האם זהו מחשב חזק? אני מתכוון באמת טוב? למשחקים,כבדים גם,סרטים,מוזיקה,אינטרנט...

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. אני מחפש מחשב נייד שיהיה לצרכי אינטרנט ואופיס ומצאתי כמה דגמים שעונים על הדרישות אבל אני לא ממש מבין בהבדלים בניהם אז מי שיכול לעזור להחליט זה יהיה מצויין http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2904&products_id=23321 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_3061&products_id=23799 ומי שיכול להמליץ על דגם אחר שהוא מכיר שיעלה עד 4000 עם מסך 15.4 ועד 3 ק"ג גם סבבה ועוד שאלה, לגבי ויסטה... מחשב שמגיע עם ויסטה ועם 2 גי'גה זכרון יפעל טוב עם הויסטה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. Started by shloosh,

המחשב שלי (מפרט בצד) גוסס הספק נהרס וגם הלוח כנראה. אני זקוק להצעה למחשב בסביבות 2500+- ללא הארד דיסק(אני יקח את ה-SEGATE 500GB) שיש לי כרגע. עכשיו נמאס לי מהמארז הגדולים והכבדים, אני רוצה מארז קטן סגנון HTPC כזה או משהו באזור. אין צורך במסך מקלדת וכו'... המחשב הוא למוזיקה ואינטרנט-יש צורך בכרטיס קול קצת מעל לממצוע לא משהו היסטרי. תודה!! (אפשר לחרוג טיפה מהתקציב אם ממש חייבים)

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. המפרט לאחותי וגיסי רוב העבודה היא באינטרנט אופיס פוטו שופ ופריהנד בין היתר גם קצת קידוד בסיסי של סרטים מהאינטרנט שמיעת מוסיקה ומשחקים (הם לא גיימרים אבל יש להם שלושה ילדים הגדול בן 11 שכן משחקים) לא צריך כרטיס מסך מטורף אני מעדיף שישקיעו יותר בלוח מעבד וזיכרון ובמקרה הצורך ישדרגו כרטיס מסך (איך שאני רואה את זה הם לא צריכים כרטיס חזק ) מעבד: כמובן קונרו אלניידל או איך שתרצו לקרוא לו לוח: לי אישית יש שריטה אני פריק של אסוס אבל תנו לעצמכם לזרום אני יודע שג'יגה בייט או DFI גם מעולים ( עדיפות לאחד שיודע לתת באוברקלוקים טוב) זיכרון 533 או 667 לא נראה לי שצריך 800 מגה הרץ אבל שיהיה כדאי שיהיה בעל נפח גדול הם צריכים גם קשיח צורב DVD ספק ומארז אין צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים…

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. ישמח אם תרכיבו לי את המחשב ב ksp.. אני מעדיף שיהיה אינטל! . השימושים העיקריים של המחשב הם: המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים תוכנות( אולי גם פוטושופ) ואם אפשר להכניס בזה גם משחקים כמו gta אבל לא דברים משוגעים. עדיף שיפעל עליו משחקים אבל לא חייב ברמות הכי גבוהות. חשוב לי שירשמו אם המחשב יוכל להריץ משחקים, בתנאים שאפשר לשחק.(לא מצפה לרמות הכי גבוהות). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך!. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by TerraNX,

אני ממש צריך עזרה כי אני לא ממש מבין במחשבים. אני מחפש מחשב שיתאים למשחקי מחשב עם גראפיקה גבוה ופעולות בסיסיות כמו מוסיקה, סרטים, word וכו. תודה רבה יונתן

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  17. זה מפרט שבנו לי בפורום אחר ורציתי לדעת אם הוא בסדר.. המפרט בעיקרון לגיימינג קל + עריכה גראפית מקצועית . מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪402 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: …

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. שלום חברים, בניתי מפרט לחבר ב-3200 ש"ח. אין צורך HD המחשב מיועד לאינטרנט,סרטים,שירים,פוטושופ וקצת משחקים.. ובעתיד הלא רחוק גם ל-windows vista , השאלה אם הכרטיס מסך "יסחוב" את ה-Aero. מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86Ghz - 1070 ש"ח לוח אם: ASRock ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire - 530 ש"ח http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm כרטיס מסך: Gigabyte ?7300GT 256MB HDTV, DVI, PCI-E? - 520 ש"ח http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2282 זיכרון: TwinMOS 667MHz 2x512MB=1GB - 2x310=620 ש"ח צורב DVD: LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8 - 195 ש"ח ספק: FSP 300W LGA775 24pin SATA 12cm - 190 ש"ח…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by daniel1saida,

שאלה ריאשונה האם זול יותר באיטליה ובאיזה חנות אפשר ליקנות אני רוצה לדעת אם יש מחשב ניד עם 9600GT +מעבד חזק 2.5-3gz (במחיר נורמלי) יש לי עוד שאלה מה עם mxm אך אני יודע שהוא נימצה במחשב ואם הוא יעיל והאים אני יכול ליקנות מחשב עם מעבד חזק ולהוסיף לו כרטיס מסך ואל תגידו בלי לבדוק או תנחשו שזה יהיה בדוק תודה לעוזרים

20. קניתי מחשב ואני לא מוצא תיק נורמלי שנראה בסדר לגודל 18.4 מישהו אולי נתקל בחנות שמוכרת תיק בגודל הזה למחשב הנייד שימליץ לי או איזה אתר אני ישמח מאוד יום טוב

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by nissim08,

אפשר בבקשה מפרט כמה שיותר טוב לעריכה ולכל מה שקשור לצילום. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. שיהיה כרטיס מסך טוב, 500GB-1TB זיכרון, מעבד חזק, ועוד את השאר שאני כבר לא כל כך מבין בזה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. Started by ozwrx,

שלום חברי פורום יקרים, אני קונה מחר מחשב ואני מתלבט בין שני מפרטי אלה בלבד את שתיהם אני קונה ב 1600 שקל למזומן (עולים אותו כסף)- ככה אני משיג אותם רק עיזרו לי בבקשה איזה מהם לבחור: מפרט 1: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח * חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16 כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואט מפרט 2: מעבד Intel LGA 775 64Bit -524- P4 3.0 לא דואלי לוח אם BIOSTAR 945 עם כרטיס מסך לא מובנה עם FSB 1066 כרטיס מסך ATI X300 PCIX 256MB לא מובנה זיכרון DDR2 512MB 667MHZ דיסק קשיח 160GB SATA2 + צורב DVD מאז 450 וואט ללא מ…

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by tiger18,

בניתי מפרט איך הוא? מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤820 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤356 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤278 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤503 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤919 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD כונן ASUS DVD-E818AT X18 DVD ¤116 כמות:1 http://skypc.co.il/…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. למטרות צפייה בHD 1080P והקלטה מהTV, יש ברשותי 3 HD של TB 1, וכרטיס TV של HAPPOUNGE רצוי ללא כרטיס מסך חיצוני (אלא אם כן יש סיבה מש טובה) לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח. חשוב שיהיה מארז שקט ואיכותי וללא צג ציגטלי ושלט רחוק( ממש מיותר)

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by BullHorn,

Sorry, i couldn't edit my previous post with miniopera on my phone, i had to open a new thread. I'm looking for a laptop to use for general things, browsing, multitasking and playing light or old games (2004 and older). I would like it to have core2duo cpu and 2gb of ram. The screen must be at least 14inch. I saw a gigabyte laptop on iqpc with there specifications for under my price limit. Are gigabyte laptops good? Do they come with decent warranties?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים