ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של 7000 ש"ח 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?7000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן השקט חשובה ברמה סבירה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במ…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעדיף שיהיה שקט (לא זקוק מאוד, אבל שיעבוד בלילה בלי להפריע לישון), זקוק לציוד היקפי מקלדת + רמקולים. משתמש במסך LCD 19 אינץ. זקוק להרכבה במעבדה, אין צורך בכרטיס קול. מיועד לשימוש של משחקים בעיקר, לא בהגדרות מקסימליות. אם החסרתי משהו בבקשה תאמרו לי. מודה מראש על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש סיכוי שיוציאו ניידים עם הצי'פסיט הנ"ל ואפילו בתוספת HD3450? כדאי לחכות?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני יודע שקצת מוגזם אבל זה מה שיש :s05: בלי ציוד היקפי רק LCD חובה מ KSP נתניה או רעננה תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מפרט עד 4K (מארז ואר דיסק כבר יש לי מהמחשב הקודם במצב מצויין (המחשב הקודם בן שנתיים) אז אל תשימו לי) מטרות המחשב הם משחקים,עבודה וקצת מסנג'ר ועבודות וחשוב שיהיה מאוד חזק למשחקים. המפרט ביינתים: מעבד:AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 Tray http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7217 לוח אם:Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7134 כרטיס מסך:ATI RADEON X800XL 256MB PCI express DVI + TVOUT http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=ATIX800XL-256&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=18&aff=Zap ספק:HEC 350W HEC-350AR-TF TUV/CE STANDARD 20/24PIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8448 זכרונות…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש לקנות מחשב חדש במחיר הכי נמוך אבל ללא פשרות אני יודע שזה נשמע נוגד את ההגיון... אז תנו לי להסביר : אם יש לוח אם שיעלה עוד 50 ש"ח אבל הוא יכיל שידרוג חשוב - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל מעבד עולה עוד 10% אבל נותן עוד 30% ביצועים - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל הארדיסק 5400RPM? אבל 7200RPM נותן ביצועים הרבה יותר טובים ועולה אולי מעט יותר - אז לקחת את היקר יותר או אם למשל זיכרון של חברה אחת או אחרת וידוע שהחברה הזולה היא זבל לגמרי... אז לקחת את היקר יותר - אבל אם שתיהן אותה רמה בערך ואחת יותר זולה מהשניה - אז לקחת את הזול יותר או אם למשל ספק כח - שלא יהיה מחברה גנ'רית אבל שלא יהיה מהסדרה הטובה ביותר שלהם לא מתוכנן כרטיס מסך רציני. מה דעתכם לגבי ללכת …
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל התקציב הוא לכיוון ה6500 מקסימום. התשלום במזומן שטרות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה יספיק לי כדאי להנות מכל העולמות במחשב אחד. הוא אמור לשמש גם כמדיה סנטר בPLASMA החדשה בסלון. (לראות דרכו סרטים להקליט מהמיר הדיגטלי בגלל זה הכרטיס PVR ) במקביל אמא שלי אמורה לעבוד איתו יישומי וורד,גלישה באינטרנט פורומים וכו'. . . לעיתים הוא יהיה פנוי אני יהיה מעוניין לשחק בו ולראות דרך הPLASMA בסלון (דרך אגב היא 42 אינץ' 428XD של פיוניר ) משחקים מסגנון הפרו אבולושין, אולי פול האוט 3 בסגנון הזה לא קריטי לי הפרטים עד כדאי כך רק שיראו סבבה וירוץ חלק ומהר!. . . השקעתי נכון את הסכום? המערכת תתן לי תמורה מלאה לכסף? שווה להשקיע גם בכרטיס קול רציני (האם כשיש כרטיס קול רציני הוא משמש כרסיב…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב 2000 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-200 -250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל ושימושים משרדיים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa וכמה משחקי פעולה על רזולוציות די נמוכות ההגדרות יהיו בד"כ על בינוני או על גבוה, ללא פילטרים וכד'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין חשיבות מיוחדת לשקט. 7. האם האם יש …
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני צריך מפרט בסביבות 4 אלף מיועד למשחקים כבדים לא oc יש לי מסך וצורבים חובה יציאה אופטית -עם יש רעיון של כרטיס חיצוני לאופטי גם טוב (כדי להגדיל את המבחר של הלוחות). תודה רבה :-*
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
[TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לצרכי מולטימדיה ואני מצפה שהוא יוכל להריץ אץ DIABLO 3 כשהוא יצא (הדרישות שלו לא גבוהות משהו אבל צריך כרטיס מסך למשחקים) חשוב עם אחריות לשלוש שנים לפחות מסך 15-16 אינץ' בנוסף יש לי אפשרות לקנות בארה"ב עם טרחה כלשהיא. האם אתם ממליצים? איך מסדרים את הקטע של הביטוח הבי"ל? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
התקשציב הוא 4500, צריך משהו עם מעבד 2X2 ומעלה, זיכרון של 2 ג'יגה לפחות, 250 HD, כרטיס מסך 256 זיכרון עצמאי (לא מובנה) וסוללה שמחזיקה לפחות 6 שעות... תודה לעוזרים!! חוץ מזה בדקתי את הHP DV5 1120... אני יכול לקבל אותו ב4400 ש"ח... שווה?? ועוד שאלה, כמה מחזיקה סוללה 6Cell Lithium-Ion?? המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת ביחס למפרט המוצע בסכום של 2000 ש"ח כולל ויסטה, מאת חברת טק דטה. השימוש בעיקר משרדי. חשיבות רבה לשקט תודה לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA790FX-DS5 Chipset: AMD 790FX FSB: 5200 MT/s כ.קול משולב: 7.1 CH HD Audio כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאות S-ATA: 6 יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI Express : 2 סה'כ דיסק קשיח יצרן: Western Digital טכנולוגיה: SATA 2 נפח : 500GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB מעבד סוג: AMD Phenom Quad Core דגם: Phenom X4 9650 מהירות : 2300MHz זכרון מטמון cache: 4MB מארז סוג: ATX מואר LED ספק כח: 500 וואט כניסות USB - חזית: 2 זכרון סוג זכרון: DDR2 עם צלעות קיר…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K עד 4K אם ממש חייב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, התמקדות על חלקים שיחזיקו גם משחקים חדשים הכי טוב שאפשר בייחס לתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למעבד Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבע…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בסוף זה כנראה המפרט שאני לוקח. אשמח לקבל הערות והארות של הרגהע האחרון. שם מוצר כמות מחיר מחק Thermaltake VB1400SNSI Silver SOPRANO + 400W Case 1 629 ¤ Western Digital 200GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 527 ¤ Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard 1 799 ¤ משלוח אביב שיגור 1 40 ¤ סה''כ: 4 1995 ¤ מחק סה"כ למוצר מחיר ליחידה כמות שם המוצר ומאפייניו סוג ¤1,190.00 ¤1,190.00 עדכן BFG GeForce 7600 GS OC 256MB PCI-E ¤600.00 ¤600.00 עדכן PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כמות מוצרים סה"כ 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 237.24 ש"ח 1 INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI 912.93 ש"ח 1…
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד עד 14" ובתקציב של עד 7000 המחשב לצורכי עבודה (לא תוכנות כבדות מדי אך חשוב שיהיה מהיר חזק ואמין) עד עכשיו היית עם lenovo T61P והוא היה כבד איטי ומסורבל ולא נהנתי מהשימוש בו יותר מדי תודה לעונים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2500, האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש: לימודי תחום הסיסטם התקנת שרתים הקמת מעבדה, בנוסף שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, בקשה להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין כמה מחשבים לגיימינג וכנראה אני לא אוכל לחרוג ולקנות מחשב של LG, קישור: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&uin=8571 או טושיבה A500 קישור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 וראיתי שיש HP ב4900 עם כרטיס מסך כמו בטושיבה [4650,שלפי notebookcheak יש לו מקום מכובד בהרצת משחקים] אבל עם מעבד AMD Turion. שמעתי על המעבד אבל אני לא יודע איך הביצועים שלו במשחקים,השפ המלא של הדגם של המעבד הוא AMD Turion X2 Dual Core RM-75 2.2GHz הנה המפרט: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689 כמה שאלות על המחשב: 1.איך הביצועים של המעבד במשחקים?,ולאיזה מעבד של אינטל הוא משתווה? 2.כמה סלוטים שי לו של זכרון? [אם אני אקנה אותו א…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה כבדה באינטרנט, משחקים לעתים רחוקות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מצאתי מפרט נייד שחשבתי זה שווה מעבד אינטל T9300 CORE 2 DUO 800mhz 2.5Ghz 15.4" WSXGA+(1680x1050) WIDE SCREEN, GLARE זיכרון 4GB DDR2 667Mhz דיסק קשיח 250GB 5400 SATA + ROBSON 1GB FLASH צורב DVD כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GO 8600GS 512MB VRAM משקל 2.9Kg with 9 Cell Battery תוספות Fingerprint, 2.0 MPX Web-Cam, Bluetooth, WIRELESS, Express card,Card Reader,Robson support, Power USB,GBL, 7200mAH Battery אחריות שנה במעבדות היבואן 7600 שקל יש לך מציע אחרת דורשים עם מצלמה,קשיח 250 גיגה ומעלה, צורב דיוידי ,משקל עד 3 ק"ג,4 גיגה ומעלה ,מעבד T9XXX הכי חדש חריגה עד 250 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בס"ד שלום, יש לי מעבד :Intel® Core2 Duo Processor E84 Architecture: 45 nanometer technology L2 Cache: 6M Clock Speed: 3 GHz Front Side Bus Speed: 1333 MHz אני זקוק למפרט ב1200 ש"ח,שיחזיק לאורך זמן בעבודה משרדית ,הורדות פשוטות ואולי משחקים ממש קלילים. האם יש באזור חיפה חנות ממנה אוכל לקנות את החלקים ולהביא אליה את המעבד כדי שתרכיב לי את המחשב? נ.ב. אני מתכונן לקנות מסך דק איכותי בהמשך ואמרו לי שאני זקוק לכרטיס מסך טוב בשביל זה.האם זה נכון? אם כן אני זקוק לכ.מסך.. תדה מראש,ערב טוב...
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש הארדיסק IDE למחשב IBM T42. אשמח לקנות אותו במחיר סימלי אם אתם משדרגים במקרה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בניתי מפרט ב5300... עכשיו רציתי לשאול מה אפשר לשנות כדי שזה יעלה פחות כסף אבל לא עם הבדל רב בביצועים. ושאלה קצת מפגרת.. זה אם אפשר לצרוב בצורב די וי די דיסקים רגילים. אגב.. אני לא מבין בספקי כוח.. אז לא הוספתי אותו .. יעזור לי מאוד אם תעזרו לי לבחור. תודה רבה http://img416.imageshack.us/img416/4913/cm9uy.jpg
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=168&CatCode= אז ככה כמובן שאני עושה בו שינויים קלים. אני מוריד את המסך הצורב וזה כבר 1100 שקל פחות (על פי סוכן מכירות שלהם ). הגבול שלי ה3500 אז אני יכול לצמצם את ההרדיסק ולשפר את המעבד ל4200 . תנו חוות דעת , מה שבא לכם . המשחב הוא למטרת עבודה ביתית פה ושם משחקים כמו פיפא ושטויות. חוץ מזה אני לא יודע עוד מה אני יעשה איתו . חשוב לי שהמעבד יהיה טוב וזיכרון של גיגה כי כרטיס מסך אני תמיד יכול להחליף במקרה שתיהיה לי דרישה גבוהה יותר . בלי שום קשר המחשב הוא לשנה פחות או יותר כי אחרי שנה אני כבר יהיה בצבא ואני לא יודע עד כמה אני יצטרך אותו.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לחבר שלי נהרס הפנטיום 3 שהיה לו חחח והוא מעוניין במחשב חדש... שימושים רגילים + משחקים קלים (כדורגל וכו') אז הוא צריך מפרט מלא עם 2GIGA זכרון, HD 160 ומעלה, מסך 17/19, שיכנס בתקציב.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-