ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט הזה?: מחיר כולל 3789 ש"ח, אפשר להתגמש עד 500 ש"ח. האם יש לאן לשפר? והאם לוח האם הזה יתאים כי לפי מה שהבנתי המארז יכול לקבל mini-itx , micro - atx.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX - זמין במלאי ₪755 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪350 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - זמין במלאי ₪289 מקלדת: [..] MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.0A ₪76 עכבר: [..] GIGABYTE GM-M6880 - LASER GAMING MOUSE - USB ₪75 רמקולים ואוזניות: [..] ALTEC-LANSING 2.1 BXR1221 ₪195 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM - זמין במלאי ₪480 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAI…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX - 1529 Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler 1366 - 299 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 - 1582 G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1333MHZ 6GBNQ CL9 - 660 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AACS X 2 - 698 XFX Geforce 9400GT 512MB DDR2 Pci-e - 270 ASUS DRW-22B1LT Black+White X22 DVD±R/RW DRIVE - SATA - 175 Antec P182B Advanced Super Mid Tower No PSU - 820 Zalman 500Watt ZM500-HP - 520 סה"כ 6553 ש"ח יש משהו שכדאי לשנות לדעתכם? תודה
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אמא שלי ביקשה מאיזה חנות שיבנו לה מפרט לעבודה משרדית. המפרט שהיא קיבלה עלה 5K עם מסך ומערכת הפעלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המפרט בלי חריגה גדולה מדי מהמחיר שלו עכשיו. פריט תאור כמות מחיר יח' $ ללא מע"מ סה"כ מחיר ¤ כולל מע"מ לוח ראשי לוח ראשי Intel Iselton מקורי מתוצרת אינטל * סט רכיבים Intel G946GZ Express chipset * תמיכה במעבדי Intel P4 DualCore, P4, Intel Conroe Core 2 Duo , תמיכת 64 ביט * תושבת מעבד LGA 775 * מהירות Front Side Bus 533 / 800 / 1066MHz * זיכרון מירבי DDR 4GB 533 / 667 / 800MHz ב-2 תושבות DIMM * כרטיס מסך Intel GMA X3000 משולב * כרטיס קול משולב 5.1 ערוצים * כרטיס רשת LAN Intel 10-10-100 משולב * עד 8 חיבורי USB2, יציאה טורית, יציאה מקבילית * עם 4 ח…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום. אמשח לחוות דעת על המפרט הבא: המחשב אמור לשמש לעבודה רציפה של 8-10 שעות ביום : visual studio , sql וקצת משחקים - PES , FIFA , watch dogs תודה מראש. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1492 קירור למעבד: Scythe Kozuti SCKZT-1000 1.5U Low Profile Heatsink כמות: 1 - מחיר: ₪159 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪508 מארז: באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Crucial 16GB KIT (8G X2) Crucial Balistix Sport CL9- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪555 קשיח למחשב שולחני: Samsu…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ב-4,500 ש"ח. העיסוק העיקרי שלי הוא Motion Graphics בתוכנה Cinema 4D, מה שמצריך רנדרים כבדים. המליצו לי על מפרט שיכלול: מעבד - i7 970 כרטיס מסך - GeForce 570 GTX זיכרון - 8 GB RAM השאלה היא כמה יעלה לי מפרט טוב אם הרכיבים הנ"ל? ואם יש למישהו מפרט יותר טוב אני אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפי הפורמט: תקציב מקסימלי 6000 ש"ח, לא חייבים למצות את התקציב, אבל אין לחרוג. שימושים צפויים multitasking כבד, הרבה instance-ים של Visual Studio, Eclipse, Matlab, המון חלונות דפדפן וכו' במקביל. חשובה לי גם האפשרות לשחק במשחקים (בעיקר FPS-ים) עם הגדרות גרפיות גבוהות יחסית (רזולוציות של 1280x1024 לכל הפחות). ציוד היקפי אין צורך בשום ציוד היקפי. רכיבים שאין בהם צורך אין צורך בצורב DVD. חשיבות השקט 8. overclocking לא מתוכנן. מערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות אין צורך במערכת הפעלה, אבל אלא אם כן יש הבדל לא סביר במחיר אעדיף שהמחשב יורכב בחנות. העדפה לחנות ספציפית אני גר באזור המרכז ולכן אעדיף חנות במרכז, אבל אם המחיר משתלם יותר אין בעיה ליסוע רחוק. בקשות מיוחדות יותר משני SATA po…
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מתחיל ללמוד שבוע הבא ומחפש נייד למטרות לימודים. הציעו לי את הדגם של טושיבה ב-3100 שקל. האם הוא מומלץ? אם לא איזה מחשב כן מומלץ לתקציב של עד 3100-3300 שקל? הצרכים שלי יהיו שהמחשב יהיה בעל מקלדת נוחה להקלדות ארוכות, תקשורת אלחוטית, אופיס, אינטרנט וזהו בגדול ממש לא משהו למשחקים וכמה שיותר זול וזמן סוללה יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אוקיי, מת לי המחשב ויש לי כמה דברים שאני לא צריך לקנות. אז אל תכללו במפרט: זיכרון, מסך, צורב וכמובן רמקולים, מקלדת עכברגם לא. יש לי מסך 21" אז אם אני לא טועה עדיף גירסה של 8800GTS עם יותר זיכרון בשביל הרזולוציות הגבוהות. אוברקלוקינג? לא יודע האמת אם צריך, תציעו לי אתם. שורה תחתונה, משחקים כבדים, קירור נורמאלי, כפול ליבה ושיחזיק כמה שיותר זמן. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שיכלול מסך LCD טוב ורק 512 זכרון כי יש לי כבר 512 תודה....
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב, בגלל סיפור מעצבן שכנראה הלוח או המעבד שווקו חיים ומתו לי. אני מעוניין כבר להחליף את כל הפלטפורמה. עד עכשיו הייתי עם P4 2.66@3.00 GHZ (תושבת 478). ולוח של ASUS P4P800SE. כ.מסך של XFX Gforce 6600GT AGP. ועכשיו אני מעוניין להכנס לdual core. ראיתי בין הנושאים שהרבה פה מציעים את ה Core™2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ולכן חשבתי באמת ללכת עם המעבד הזה. אך מכיוון שהוא פלטפורמה שונה, אז צריך לוח אם שונה ומכיוון שהלוח אם שונה היום כבר כולם עם PCI-E ול AGP, לכן את הכ.מסך החמוד שלי אני אצטרך להגיד שלום. אך הסכום יצא עצום! יותר מידי. לכן ראיתי שיש מעבד גם שהוא Pentium D820. רשום שהוא גם dual core. אבל הבאס שלו 800mhz. שעולה 400 שקל פחות. וזה לא איכפת לי, נהפוכו אני חוסך הרבה כ…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
וגם מה המאפיינים הקריטיים כמו RAM, סוג מעבד וכו' שעליהם צריך להקפיד בבחירת מחשב למטרה של קאד וכו' והרצתם באופן קל וחלק תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אולי אנסח את השאלה קצת אחרת: רמת הכניסה היום של זכרון בנייד היא 2GB, לאיזה מע' הפעלה, יישומים ושמושים אחרים רמת זכרון זו מספיקה כיום? כנ"ל, לאיזה יישומים, מע' הפעלה ושמושים אחרים נדרש זכרון של 4GB בנייד?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
היי, אני מפתחת אנדרואיד ורוצה לקנות מחשב שיעמוד בהרצת android studio כולל סימולטור. אני מחפשת מחשב דק וקל כלומר בין 1.5-2.5 ק"ג. מבחינת תקציב עד ל5,000 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 50 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר עבודה משרדית אך בנוסף סרטים ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ונגני סרטים באופן תדיר מאוד ומשחקים לעיתים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים ברמת SC2 ברמה לא מיטבית אך סבירה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניונת 3. האם יש צורך בציוד היקפי? יש צורך במסך רצוי ה-u2311h, בסט …
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לאחר קריאת הודעות בפורומים בנושא מפרטים מומלצים במספר החודשים האחרונים, הרכבתי לעצמי מפרט ע"י המלצות שקראתי. אני עדיין לא בטוח במספר דברים: 1. האם הזכרונות שבחרתי טובים, יחסית למחירים? 2. האם החברה של כרטיס המסך טובה? 3. איזה מארז כדאי לקנות? אני סגור על Compucase-HEC, חשוב איזה מהם? 4. האם הקירור שבחרתי טוב? 5. מה אתם אומרים על הלוח-אם? תמיד הייתי סגור על Gigabyte/MSI, אבל מה אתם אומרים על DFI? 6. האם הדיסק קשיח טוב? S-ATA II באמת שווה את זה? 7. א: כמה זמן המחשב יחזיק מעמד ללא שדרוגים? ב: האם תהיה לי אפשרות לעשות OC עם המחשב בעתיד? 8. שאלה אחרונה: Intel or AMD? תמיד הייתי סגור על AMD, אבל עם התקרבות ליום הרכישה אני מתחיל לחשוש. NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני במסע חיפושים למחשב האולטימטיבי עבורי למשחקים תוכנות קלות ועוד בסך 3,500 ש"ח ולפי מה שאני מבין פחות או יותר מקריאה באתרים שונים וגם באתר הזה הוא שמעבדי אינטל חזקים והטכנולוגיה מתקדמת יותר ממעבדי AMD שאלתי היא למה בכל אופן במפרטי המחשב הרשומים באתר ממליצים לי על מעבד של AMD
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום שאלתי פה לא מזמן על מחשב וקיבלתי כמה מפרטים נחמדים, רציתי לשאול איזה חנויות טובות אתם מכירים באיזור של רעננה? אפשר גם בתל אביב. חוץ מזה, ראיתי בעיתון השבת שתי הצעות שנראו לי מצוינות, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם ואם הן עדיפות על המפרטים שנתתם לי. המחשב מיועד להריץ משחקים די כבדים (למשל RA3)\ על M-H, ולאופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. צריך מסך וציוד היקפי, אבל בהצעות הבאות יש ציוד היקפי, ובראשונה גם מסך. לגבי שקט- יהיה נחמד אם יהיה קצת שקט, אבל לא חובה. OC- אין לי מושג מה זה הצעה ראשונה לוח אם INTEL G31/16000mhz מעבד INTEL DUAL CORE E5200/2.53/2MBX2/800mhz/45nm זכרון 2048MB במהירות 800 ליציבות מקסימלית- KINGSTONE כרטיס מסך INTEL Grafic Media Accelerator…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי ש-Dead Space הודיע למחשב שלי שהוא לא מסוגל לרוץ עליו נתקלתי במצב של אין ברירה - הגיע הזמן לקנות משהו חדש אחרי 5 שנים בערך... לצערי המשכנתא לוחצת ולכן התקציב עומד על כ-2500 שקלים. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כאמור - 2500 שקלים חדשים בלבד. עדיף תשלומים. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, מכל הבא ליד, רק שיאפשר לי להריץ אותם כמו שצריך ולא ב-640X480 וגם זה בקיטועים... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. שלילי ב…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המחשב המשרדי צריך לכלול מסך מקלדת ועכבר. המחשב למשחקים ישמש להרצת סימולטורי טיסה על מסך 19 אינטץ לא רחב. לא אבצע OC במחשבים. לא צריך הרכבה. אני מעדיף שאת המפרטים תבנו בחנות באזור באר שבע אך לא KSP או איבורי(סבלתי בשתיהן)אבל אם יש חנות מומלצת אחרת בדרום זה גם טוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לחברה שלי מחשב, כרגע היא גרה לבד אז הוא ישמש אותה גם כמחשבה הראשי, בבית הוא יהיה מחובר למסך ומקלדת, בעתיד היא תלמד וחשוב שהמחשב גם יתאים ללימודים. חשבתי על מחשב עם מסך בגודל של 15.5", הבעייה שאיני מעודכן כ"כ בחומרה ולא יודע מי מציע את התמורה מול מחיר הטובים ביותר. רצוי כמובן שהמפרט יהיה כמה שיותר חזק בהתאם למחיר אך שיבוא מחשב מבית טוב ועם שירות ואחריות נאותים. כמוכן התקציב הוא עד 3500 ש"ח אבל פחות זה גם טוב! השימושים העיקריים זה, אינטרנט, אופיס וקצת מולטימדיה, סרטים וכו'. אני יודע שבשביל זה לא צריך מחשב הכי תותך אבל רוצה משהו שיחזיק כל התואר, תודה מראש לעוזרים אופיר
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה חוות דעת על מפרט סופי שבניתי.. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התשלום באמצעות כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (סרטים , שירים , אינטרנט) , משחקים בינוניים עד כבדים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף INTEL ומארז TEMPEST 6. האם נושא…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב. הגיע הזמן למחשב חדש, וכבר כמה שנים שאני לא מעודכן בעולם החומרה... אשמח את תייעצו לי בבניית מפרט: * צרכים: הצורך העיקרי הוא עיצוב גרפי. תוכנות עיקריות: פוטושופ, אינדיזיין (מסמכים כבדים מאוד), אילוסטרייטור. צורך משני הוא עריכת וידאו לא כבדה, ועבודה בתוכנת after effects (שבניגוד לתוכנות עריכה, היא הרבה יותר מתבססת על RAM מאשר על מעבד). חשוב שהמחשב יהיה חזק במולטיטאסקינג כי אני מריץ הרבה יישומים במקביל. * כרטיס מסך טוב - אין צורך שהמחשב יריץ את המשחקים הכי חדשים - אבל זה ממש לא אומר שאני אסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם - אלא משהו ממוצע. במחשב הנוכחי שלי יש radeon 8500 שעשה לזמנו את העבודה טוב מאוד - לא פשוט מדי ולא יקר מדי. * אין שום צורך ב-OC. * צרכים נוספים …
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה למפרט לשימוש ביתי ללא משחקים, אבל שיאפשר להריץ ישומיים "כבדים" במקביל (איי מיול,פוטו שופ, והזרמת מוזיקה במקביל) המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים ולעריכת תמונות. חשוב שיכלול HD 500 GB ורצוי לוח אם אם יצאת האודיו אופטית. האם יש לוח אם/ כרטיס מסך שבאמת מוציא שידור HD 1080P? צריך גם מסך ומקלדת+עכבר אלחוטיים, ומארז כמה שיותר קומפקטי ושקט. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-