ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי רוצה בבקשה לדעת מה בעצם ההבדל בין שני הדגמים האלו. בנוסף אין רישום מדויק של שני הדגמים באתר הרשמי של Dell.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellamdnew לוח אם דגם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H סוג ציפסט: AMD 780G + SB700 מהירות FSB: 5200 MHz דיסק קשיח יצרן: SAMSUNG/WD/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 320 GB מהירות: 7200 RPM זכרון מטמון cache: 16 MB אחריות: שלוש שנים מעבד סוג מעבד: AMD DUAL/QUAD דגם מעבד: 5000+ מהירות מעבד: 2.6 GHz מהירות FSB: 2000 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות: שלוש שנים מארז סוג: Super ATX כולל ספק: 450 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון יצרן: CORSAIR / Digma / A-DATA נפח: 2048 MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 800 MHz אחריות: שלוש שנים כונן יצרן: SAMSUNG/LG סוג כונן: DVDRW D.L X 20 כרטיס מסך (לא…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
מחפש נייד עם ג'יגה אטרנט ותמיכה בג'מבו פרם להקלטות נתונים אפשרות למחשב 15" חזק או אולי מחשב "סביר" עם כרטיס PCMCIA
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר של אבא שלי ביקש שאתן לו הצעה למפרט מחשב בתקציב 2000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה משרדית, word וכאלה (...) וכמו כן אינטרנט מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, צורב DVD, מארז וספק כוח אשמח לקבל לפחות שתי אופציות. תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי , מעוניין לרכוש מחשב, יכול להיות אפילו נייד, שמטרתו העיקרית זה ניגון סרטים ברזולוציה גבוהה (כרגע 4K) ורוב הזמן יהיה מחובר למסך טלויזיה LG OLED 55-65 אינץ. מה חשוב להשים לב לפני קנייה? תודה:)
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, סבא שלי מחפש מחשב נייד (נייד ראשון ). הוא צריך את הדברים הבאים: מסך: 11.6-12" משקל עד קילו וחצי. 4 ג'יגה זכרון. מצלמה לשיחות וידאו. תקציב: ~2000 ש"ח השימושים הם: אינטרנט, סקייפ ואופיס בעיקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת את דעתכם על מפרט שחבר בנה לי(אני כבר כמה שנים לא בעניינים) כמה דברים: מחשב לגיימינג באיכות הכי גבוהה על מסך של FHD ולא 4K לא אכפת לי מהיופי, אכפת לי מהביצועים מעבד: 1179 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Intel Six-Core i5-9600K 3.7Ghz-4.6Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור מים למעבד: 299 ₪ - * חזר למלאי * - Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB לוח אם: 547 ₪ - * חדש * - ASRock Z390 PRO4 כרטיס מסך: 2399 ₪ - * בהרכבת מחשב * - GAINWARD Nvidia GeForce RTX2070 8G Up To 1620Mhz DualFan ספק כוח: 310 ₪ - Antec 650W 80+ Bronze NE650M Modular מארז: 255 ₪ - * מבצע * - Antec DF500 Tempered Glass RGB 3x120mm מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית:…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי שלי הוא באזור החמש אלף, אך אפשר לחרוג לאזור השש אלף אם נחוץ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי שלי זה משחקים כבדים, (BFV, Froza Horizon, ומה שייצא בעתיד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? המחשב לא חייב להיות שקט לגמרי, אבל עד כמה שאפשר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן oc. …
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500,ניתן לחרוג וניתן גם בפחות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,גלישה באינטרנט,צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הכל לכלול,כונן SSD לא חייב להיות עם נפח גדול 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... עדיפות שהמפרט יורכב כולו מזיגזג... צריך רק מקלדת ועכבר..(הכי פשוטים!) חשוב לפחות 40G...אני לא יודע יודע אם 256mb יספיקו...כך שעדיף 512...(כמובן אם נכנס בתקציב..) התקציב הינו עד 1200 ש"ח... תודה מראש install...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
השימוש יהיה בשביל ילדה בכיתה ה' --- > עבודות בוורד + איסיקיו + שירים + משחקים בוואלה!כיף ואתר טיפו =] התקציב למחשב עצמו הוא עד 1500 ש"ח כשצורב כבר יש לנו. חוץ מזה אנחנו מעונינים להוסיף מסך LCD עד 800-900 ש"ח. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
מחפשת מחשב אמין וטוב של לנובו דגם thinkpad 14 אינצ או דומה 16 GB בצבע כסף. מצאתי מחשב מעולה עם מפרט מצויין בשחור. בתכלס כזה מחשב בכסוף או אפור מתאים לי.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
רצית לקנות מחשב נייד... אבל לא בשביל משחקים... בעיקר בשביל סרטים וכאלה.... ראיתי מחשב עם כרטיס מסת מהסוג INTEL GMAX3100 ורציתי לדעת איך הוא??
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך מחשב נייד אשר יוכל להריץ במהירות פתרון של בעיות קשות ( בעיות LP ו IP למיניהם). מדובר בבעיות עם הרבה משתנים. הבעיות כתובות ב-MATLAB ואני משתמש ב-SOLVER חיצוני. התקציב שלי זה 14000 שקל ואני חייב לקנות אותו בארץ. אשמח להמלצות בנוסף, האם במקרה כזה חשוב רק המעבד? איזו חומרה הכי חשובה? תודה רבה, שגב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג אידיאלי בתקציב מוגבל... אני מקסימום יכול להוציא 4500 ש"ח על המחשב (עדיף פחות) ורוצה מחשב שיוכל לסחוב את המשחקים הכי חדשים באיכות טובה וגם באפיק העתידי עדין יהיה רלוונטי. שאלה נוספת היא האם עדיף לי לחכות שGTX 880 יצא כדי שמחירי הכרטיסי מסך ירדו? תודה,
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
היי לכולם, מחליף מחשב בן 5 בעקבות סדרה של תקלות, בניתי מפרט ב 3K מ-KSP ללא כונן קשיח וכרטיס מסך שיהגרו מהמחשב הקודם. אמור לאפשר אוברקלוק, אני אנסה להגיע ל- 4.7-4.8 גיגה אך לא קריטי. מחפש בעיקר עצות איך לשפר את המפרט. היעד העיקרי מהירות+יציבות כשההתלבטויות שלי הן הלוח-אם והספק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך לכיוון 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח כלומר 4000 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב : משחקים ב 1080p בהגדרות בינוני-גבוה + שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל מה שרשום המפרט דרוש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב לאבא שלי, אם אפשרי, אז במחירי BLACK FRIDAY. המחשב צריך לתת מענה לגלישה לאינטרנט, צפייה בתכני טלוויזיה מחו"ל אונליין ועריכת וידאו מאוד מאוד בסיסית . בדרך כלל הייתי מוריש לו את המחשבים הישנים שלי, אבל עכשיו המחשב התקלקל והוא כמעט בלי. אשמח לייעוץ והמלצות. שי
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
מה ההבדל בין כרטיס מסך ATI Mobility Radeon® X1400, זיכרון 256 עם טכנולוגיהHyperMemory ל- Nvidia דגם GeForceGO 7300 זכרון משותף TurboCache 128MB אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הדגים הללו (למה היעוד של כל דגם מבחינת ביצועים) ועם השוני כל כך גדול וכמוון מי עדיף.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
עדיפות: - יכולת עבודה משרדית אינטרנט+אופיס סבירה - קל (כולל ספק הכח) - זול (מצפה שלא ישרוד המון זמן) - חיי סוללה - אחריות - חיבוריות ושאר הדברים פחות חשובים אשמח לדעת אם שילוב Pentium-N + 4GB RAM או אפילו סלרון יכול להספיק לביצועים סבירים (כמה טאבים בו זמנית + וורד/פאוורפוינט). למשל מחשב נייד Lenovo IdeaPad 1 14IGL7 82V60041IV צבע Cloud (ksp.co.il) או מחשב נייד Asus Vivobook Go 14 E1404GA NK110WS צבע Cool (ksp.co.il) (נ.ב. לא חושב בכיוון של מחשב מחודש, כי חושש שסוללה משומשת לא תאריך ימים) תודה רבה
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי כמה מפרטי מחשב אך אני אובד עייצות. לכן ברצוני לשאול כמה שאלות והם: כמה זמן בדרך כלל אני יכול לקבל אחריות על מעבד,לוח אם, זכרון פנימי, דיסק קשיח, צורב , מסך, מ"ע הפעלה, כרטיס מסך ורשת,? האם גם על מקלדת, רמקולים, עכבר אני אמור לקבל אחריות וכמה זמן? האם מכירים את הזכרון הפנימי הבא:184pinddr400mhz32*64256mb לאיזה חברה הוא שייך והאם כדאי לרכוש אותו? למה הכוונה לתושבת agp בלוח האם? אודה לכם אם תענו לי בהקדם תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם, מנסה למצוא מחשב לאישתי. אין כמעט דגמים טובים באיזור 3,000 ש"ח. האם זה בגלל שאין טיסות? או שזה גודל שירדו ממנו? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
- 2 followers
-
-
אין לי מושג איך לתמחר את המחשב הבא: AMD 5950X Asrock X570 Aqua 32GB ddr4 3200 Nvidia GeForce 3090 Founders Edition Lian Li O11 CoolerMaster 1000watt Custom water cooling system עם שני רדיאטורים 360 ו-6 מאווררי rgb
-
- 1 תגובה
- 328 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Dou E8400 3Ghz Penryn Box לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3l ספק: OCZ 400W זיכרון: OCZ 1GB DDR2-800 CL5 שניים כאלה ועוד סטיק של 2GB לא יודע של מי דיסק קשיח: WD 500GB sata2 32MB שניים כאלה כרטיס מסך: Saphire design Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI מסך: Chimei cmv 222H הוא כבר התיישן מאוד ומקרטע כשאני מריץ עליו Visual Studio ו-Photoshop. אני לא משתמש בתוכנות האלה באופן מקצועי, אבל מדי פעם משחק איתן. על משחקים אין בכלל על מה לדבר, למרות שהיה נחמד להריץ עליו משחקים מדי פעם. השאלון: . מה התקציב המקסימאלי? עד 4K לשדרוג א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן OC. המחשב הוא רב תכליתי - משחקים, סרטים ותיכנות. לקחתי את המפרט המתאים מהמפרטים המומלצים שבאתר. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133223§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 מכיוון שיש לי כבר דיסק קשיח (WD3200AAKS) וקירור למעבד (Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev2) נותרו לי 200-300 לשדרוג המפרט. איפה כדאי להכניס אותם? מה לגבי שדרוג כרטיס המסך לPOWER COLOR HD5770 1GB GDDR5? יש הערות אחרות לגבי המפרט?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ישמש בעיקר למולטימדיה ורצוי שגם יריץ משחקים באופן סביר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15,לא חשוב אם מט או מבריק. * רזולוציית המסך? fhd. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? לא ממש קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?המחשב יהיה מחובר לשקע ישירות, אבל רצוי שגם יחזיק 3-4 שעות שהוא לא מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi. * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי מעל 750gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? .dell, lenovo, asus מודה מראש על העזר…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-