ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 2. מה שימושי המחשב ? עריכת ויצירת מוזיקה בעיקר בcubase וfurity loops א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אך ורק המחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היי, נשמח לעזרה בבניית מחשב נייח למתכנת. דרישות: מעבד i5 או i7 של אינטל לוח אם שתומך ב-PCI Express 3.0 16 ג'יגה זיכרון DDR3 או DDR4 כרטיס מסך של NVIDIA (הכי בסיסי שיש אבל חייב להיות NVIDIA כדי שיתמוך ב-CUDA) 256-512 ג'יגה SSD מסך 24 אינץ אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בצורב או DVD אם חייבים אז אפשר לחרוג בתקציב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד קל וקטן (עד 14", אני מתנייד איתו על האופנוע וצריך משהו שיכנס לתיק מיכל...). הולך לעשות עליו פיתוח מערכות בקטנה, לא משהו רציני מדי, מצגות, אופיס, אינטרנט וכו'. בלי משחקים, בלי HD וכו', בשביל זה יש מחשבים נייחים. חשוב לפחות 1 ג'יגה זכרון, ואם אין במקלדת את הכפתור של windows אין בכלל מה לדבר (כמו למשל ב-IBM X40 ימח שמו). מה מומלץ? אני טובע בים של דגמים... חשוב לי גם מאוד מאוד אמינות ואחריות, הנייד שלי מהעבודה מתקלקל כל חודש וחצי, הולך הכונן קשיח... עריכה, לאור חוסר התגובות-: דגמים שנראים לי מתאימים: Lenovo 3000 V200 TF133IV Lenovo ThinkPad X61s UK43KIV 1.6 GHz Toshiba Satellite Pro U300-15B 2.0GHz 2GB (נראה לי להיט ה-tablet, השאלה אם זה באמת נוח/שי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום פורום, ביקשתי עזרה לפני כשבוע בלמצוא מחשב נייד בסביבות ה4K~, המליצו לי על הASUS N55SF: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1221321&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he ועד עכשיו זה המחשב הכי טוב שראיתי במחירים האלו. שמתי כבר מקדמה על המחשב ואני אקנה אותו שבוע הבא, אך בכל זאת הצעתם לפרסם עוד פעם נושא לפני הקנייה לראות אולי השתנה משהו, אולי יש איזו הצעה אחרת וטובה יותר, אז הנה אני אם יש משהו אחר מומלץ אשמח לעזרה - המחשב שאני צריך 15" מיועד בעיקר למשחקים ועבודה גרפית, משקל המחשב לא פקטור מי יודע מה, צריך מחשב חזק עם דגש על מאיץ גרפי ובאופן כללי מחשב טוב, מהיר ואמין. הN55SF זה הכי טוב שמצאתי במחירים האלה, המפרט שלו ממש מציאה ביחס למחיר! תודה, לב
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט עד 1300 ש"ח (כן אין תקציב) למחשב שהוא בעיקר לאינטרנט ו office וקצת למשחקים של ילדים קטנים ללא ציוד היקפי ! תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לבנות מפרט למחשב עריכה (וידאו ואפטר אפקטס ללא תלת מימד), המחשב מיועד ל לגבי מעבד אני די נעול על ה9450 Q לגבי כרטיס מסך - אין צורך במשהוא חזק או ייעודי רק משהו סביר שתומך בOPEN GL 2 נראה לי שיש צורך בלוח אם עם FIREWIRE ובקר RAID מעוניין באפשרות עתידית לחיבור כרטיס עריכה (כדוגמת MATROX) הייתי שמח לתכנן את הקונפיגורציה כך שניתן יהיה לעשות OC עדין (נניח ל3GHZ ) ללא השקעה גדולה אבל אם זה לא אפשרי אז לא קריטי לגבי כל השאר - הייתי שמח לקבל את עצתכם... בנוסף יש לי שאלה: 2. האם ריאלי לבנות קונפיגורציה טובה עם לוח+מארז MICRO ATX ? תודה רבה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל את השנה הראשונה באוניברסיטה וכרגע הגיע הרגע לרכוש נייד. כיתתי רגליי לאופיס דיפו ובדקתי את הגדלים והמשקלים השונים של המחשבים. החלטתי שדגמי ה13.3 עד 1.9 קילו הם בשבילי. הדרישות: עבודה בו זמנית על 3 מסמכים + נגן מוסיקה + 3 דפי אינטרנט. ניגון סרטים בצורה חלקה. מקלדת נוחה. 6 שעות סוללה ומעלה. עד 4000 שקל. ללא כונן אופטי. ישנם כמה מחשבים שמתאימים לי בקטגוריה: Packard Bell Butterfly S-FN-009IL Lenovo Thinkpad EDGE NUE89IV 0197-89G ניסיתי את ה probook 4310 של HP ומאוד נהניתי מהנוחות של המקשים ומהבליטות שלהם שדימתה שימוש במקלדת רגילה. האם הדגמים המוזכרים מעלה דומים במקלדת שלהם ל HP? איפה אני יכול להתנסות עם PB ו Lenovo. הייתי בבאג,אופיס,איבורי, ולא היה להם את הדגמי…
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום הי לי את ה OCULUS DK1 ולאחרי DK 2 את שניהם מכרתי ומחכה לגירסה הסופית והמשופרת שתצא בקרוב . יש ל OCULUS תוכנה קטנה שבודקת האם המחשב מתאים להריץ ישומי VR של ה OCULUS RIFT שייצא בקרוב . בבדיקה הוא אמר לי שהכרטיס מסך + המעבד לא מתאימים להרצת VR. יש לציין שאני עובד עם מסך DELL 30" ברזולוצייה של 2560X1600 NATIVE שרוב הדברים החדשים רצים בסדר פלוס על המערכת שלי וכמובן ה DK1 + DK2 עבדו חלק ללא שום בעייה . המערכת שלי היום היא: לוח UD7 GIGABYTE X58A כ.מסך 690GTX GIGABYTE זיכרון DDR3 24 GB מעבד :3.3GHZ 6CORE I7 X990 EXTREME ספק: 1250W +80 TERMALTAKE דיסקים קשיחים : 4 יחידות SSD 256GB VERTEX 4 OCZ ב RAID0 ש…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד....עדיפות עד 3300 אם ממש משתלם אפשר 3.5 * מטרות המחשב: שימושים בייתיים, המחשב לנערה בת 17 * גודל המסך: 15.6 עדיף * רזולוציית המסך: HD רצוי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לשימוש ביתי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס SSD מעולה. אם לא כמה שיותר גדול * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. * האם יש…
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
ערב טוב, לקראת תחילת הלימודים השנה, ולאור הזדמנות לרכישה בארה"ב, אשמח לקבל המלצות ללפטופ בתקציב של $1500 (ניתן לחרוג אם מדובר במשהו ייחודי). דרישות: מעבד - i7 זיכרון - 8GB הארדיסק - SSD, בנפח של 256 ומעלה משקל - עדיף כמה שפחות אני מתעניין בלפטופים בגודל 13", אך מספר אנשים הציעו לקחת 15" לאור העובדה שהוא ישמש אותי בעיקר ללימודים (הנדסת חשמל) וזה יהיה יותר נוח - אשמח לשמוע את חוות דעתכם. הדגמים המעניינים שקפצו לי לראש הם HP Spectre, Asus Zenbook UX305FA, אך אולי צפוי לצאת משהו חדש בחודש-חודשיים הקרובים (אני יכול לרכוש מארה"ב עד סוף אוגוסט). תודה רבה לעוזרים, אשמח לענות על שאלות נוספות אם נדרש. פז
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, לאחר תקלות רבות בלוח האם במפרט הנוכחי, אני שוקל לקנות חדש. אני מתכוון לשמור את הכונן הקשיח (640AAKS WD) ואת הצורב. דרישות 1. תקציב מקסימלי: 3.5K, אבל אשמח אם יהיה אפשר לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימושי משרד כלליים תכנות MAtlab Python. מהנסיון שלי גם מעבדים חלשים לא היוו צוואר בקבוק. משחקים ברזולוציה 1600X1200. למשל סדרת COD. הייתי מעוניין בכרטיס מסך בעל יחס עלות תועלת טוב, גם במחיר של הורדת חלק מההגדרות. 3. ציוד היקפי: אני צריך עכבר חדש. הMX1000 שלי גוסס. מעוניין בהמלצות לעכבר עם עלות תועלת טובה. חשבתי על MX518. 4. אין צורך בכונן קשיח, צורב, מסך, פלופי. 6. השקט חשוב לי 7/10 7. אין כוונה לOC 8. אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה בחנות. 9. גר בנס …
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכישת מחשב מהדגם שרשום בכותרת עם המפרט טכני הבא: מעבד - intel b970 2.3 ghz זכרון פנימי - 4 gb דיסק קשיח - 320 gb יציאת hdmi כונן מולטי DVD צורב מערכת הפעלה win home premium מסך 15.6 חדש באריזה במחיר 1500 שקלים. אני צריך את המחשב למטרות אינטרנט וצפייה בסרטים מידי פעם האם שווה לי לקנות אותו ?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
דרושות המלצות מניסיון בבקשה רצוי מחיר משתלם יחסית כמובן, באתרים בחול נתקלתי בהרבה משטחי עגינה שלא נתקלתי בהם בZAP כדי להזמין מebay? תודה על כל עזרה נ.ב. DELL XPS 1530 ז"א שמותאם ל 15 אינצ' עדיפות עם יציאות USB בבקשה
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב עד 1300 שקל (ללא מסך ,מקלדת ,רמקולים וכו...) השימושים העיקריים שלי במחשב זה אינטרנט סרטים וחשוב לי שהמשחק פרו רוולושיין 2013 יעבוד חלק חוץ מזה שיהיה המחשב הכי חזק שאפשר להביא במחיר הזה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני לא יודע אם ההודעה הזו מתאימה לפורום זה אבל אם לא אז אני מצטער ותעבירו. אז ככה אני צריך הצעת מחיר למחשב נייד hp: untel hp pentium m processor 2.13ghz לוח אם- hp 510 notebookpc (ru964a#abt 512m ram 55gb כולל צורב דיוידי אני חושב שיש רק ליבה אחת. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מפרט למחשב עם כל החלקים למשחקים סרטים איטנרנט וכל מה שעושים בחיי היום יום לא משהו מיוחד אבל שיעבדו משחקים טובים המחשב לא מיודע לOC או משהו אחר אלא רק להנות ממנו!! מחשב קומפלט בסכון של עד 5 אלף ש'קל אם אפשר לתת שתי הצעות גם אינטל גם AMD ומסך שטוח
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים, אם באמת כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות , צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מספר סביבות עבודה שונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.AC,BF,portal2,ועוד כל מיני שעתידים לבוא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים בערך רכשתי מחשב נייד מסוג HP 7200EJ להפתעתי לאחר פתיחת המחשב ראיתי אור צהוב בקצה המסך בפניה שלי לחברה אמרו והצהירו בפני שזו תופעה תקינה של המסך וכי זליגת אור יש בכל מסך לד לדעתי עבדו עלי, המוצר באיכות ירודה לא אמור להיות זליגת אור בכוונתי להגיד תביעה בנושא צרפתי תמונות אשמח לשמוע הארות/הערות
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
חשוב שתהיה אחריות , לכן כרגע אני די ממוקד ב ASUS אבל הצעות נוספות יתקבלו בברכה ... האם הלפטופ הזה משתלם ? (או שיש עוד אופציות אחרות ?) http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366615&type=product&id=1218092150740
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, התכנות הוא לא כבד.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, gta 5, וכאלה.. ואני רוצה שיהיה טוב גם למשחקים שיצאו בשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך…
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
?P4 2.66 Ghz S-775 1M Cache 64 bit? - מעבד אינטל GIGABYTE 8I915P DUO S775 DDR1+2? - לוח אם ?256MB Aeneon? DDR2 533 - זכרון אשמח לקבל שינויים ... אבל בהתאם לתקציב 1400.......... ;D
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-