ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המחשבים האלו : http://ksp.co.il/?uin=15931 http://ksp.co.il/?uin=21557 אני רואה שיש הבדל בלוח ובמעבד אבל מה ההבדל בפועל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב, אך לא מבין יותר מידי, מה שכן לא מוותר על 3 שנים אחריות. רצוי גם שיהיה מאייבורי כי יש לי ניסיון מאוד טוב איתם עם מחשב העתיק שלי, א רשת אחרת גדולה דוגמת ksp. השימוש במחשב הוא לרוב אינטרנט (פורומים וכו׳), המון צפייה בסרטים, ומשחקים כמו nfs gta ושלל סימולטורים. המחיר צריך לכלול כרטיס רשת אלחוטי כי המחשב קולט אינטרנט אלחוטי מתוך ממ״ד ככה שחשוב שיקלוט טוב. דרישות: מעבד אינטל i3, הבנתי שהוא הכי טוב שאפשר למצוא בתקציב. זיכרון ddr3 לפחות 4gb הארדיסק של 300-500 ג׳יגה כרטיס מסך באיכות hd, בשביל הסרטים, ובשביל הסימולטורים. וחוץ מזה אני לא מבין יותר מידי ואשמח להמלצות. מה שכן, אין לי צורך בצורב, ורצוי שיהיה לפחות שתי כניסות usb קידמיות. לגבי המסך, 22 אינץ מינימום, רצוי …
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום חברה, מבקש עזרה למפרט נוסף, התקציב עד 1500 אבל ניתן לחרוג עד 1700 פלוס מינוס השימושים של המחשב בעיקר לשימוש ביתי, סרטים, אינטרנט, משחקים קלים לילדים קטנים, אין צורך בציוד הקפי, השקט לא הכי חשוב, העיקר שיהיה מחשב אמין, בלי אובקלוק, ניתן להרכיב בכל חנות שנוחה לכם (עדיפות ל IQPC) דרישות פחות או יותר: INTEL או AMD: עדיפות למעבד כמה שיותר טוב בעל תקציב כמה שיותר קטן דיסק קשיח 500 גיגה אני לא יודע עם יש צורך בכרטיס מסך, אבל עם אפשר להכניס בתקציב עם חריגה קטנה אז עדיף עם כרטיס מסך חשבתי על משהו כזה לא יודע על כמה זה טוב? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה או מפרטים אחרים מעבד: [..] AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX ₪330 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-M61PME-S2P ₪260 זיכרון: [..] PAT…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM 4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device מוכר אותו שלם או בחלקים למי שרוצה הכרטיס מסך נקנה ליפני שנה וחצי ~ שנתיים , הספק נשרף ונקנה גם ליפני איזה שנה וחצי . אני מנקה אותו פעם בשלוש חודשים כך שהוא שמור , את הקבלות איבדתי בעת שרפה שפרצה בחדרי , יש לי עדין…
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצות למחשב נייד לעבודה אינטנסיבית של עריכת תמונות עיקר העבודה נעשית באדובי לייטרום עבודה עם אימג'ין וכלי al חדשים מעט עבודה עם פווטושופ
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
- 2 followers
-
-
מחפשת לקנות מחשב חדש ללימודים. בעקרון מתלטבת בין כמה דגמים : בראשם - 1. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=883070 LENOVO YOGA 2 PRO 2.DELL XPS 13 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3291 3.DELL INSPIRON 7347 FULL HD https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14031 למשהו יש את אחד מהם? בכללי: תקציב: 5K ואפשר מעט לחרוג מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש בסיסי אינטרנט,אופיס וצפייה בסרטים. שיעבוד מהר וישמר לארוך כך התואר לפחות. 3שנים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?14 או 13.3 אין לי גיבוש החלטה לגבי עדיפות למסך טאצ. מניחה כי אם טאצ אז אין ברירה למבריק. * רזולוציית המסך? בעדיפות שתהיה יותר מ-1366x768,הרזולוציה הסטנדרטית! שאוכל לראות HD * דרישות מיוחדות לא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב לא נטען ונראה שהשנאי לא מוציא מתח נטבוק לנובו S12 ראיתי רק שנאים מקוריים ב-200 ש"ח, האם יש אופציות יותר זולות (בארץ)? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני מעונין בנייד טוב וחזק לא חובה כרטיס מסך חזק .יותר חשוב לי הביצועים של המחשב מהצגת משחקים חשבתי על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~PSAG9E-00800SH3~14~0.htm אשמח לשמוע הצעות כמובן יותר טובות תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני רוצה לקנות מחשב חדש, בלי מסך,מקלדת,עכבר ,רמקולים וצורב יש לי תקציב של 7-8 אני רוצה מפלצת משחקים!!! איזה מפרט אתם ממליצים לי??
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי, מחפשת אולטרה בוק * מטרות המחשב? תכנות והדברים הרגילים (אינטרנט, אופיס, סרטים...) * גודל המסך?13-14 (לא חשוב מט או מבריק) * רזולוציית המסך?לא מבינה בזה מספיק.. משהו טוב * משקל רצוי? עד 1.5 עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי סוללה חזקה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell , לנובו לא מתחמם , אפשר i5 עדיף i7 חסכתי בשביל מחשב יוקרתי ויפה אבל העיקר שהביצועים שווים את המחיר! (כנראה אר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אחותי שוקלת לקנות את הנייד Fujitsu Siemens Amilo Li3710-5 T4300. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754497&orderby=price בכל האתרים מופיע זמן סוללה מקסימלי של 3 שעות ורציתי לדעת אם יש אפשרות (פיזית) לשדרג לבטריה יותר עמידה. כמו כן, האם זה זמן עבודה סביר ואני סתם מנסה? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לצפייה בסרטים ולעבודה בתוכנה 7/AUTOCAD 2006 ושיהיה מסוגל להפעיל משחקים (לא אכפת לי שהוא יוכל להפעיל אותם באיכות נמוכה העיקר שיפעיל אותם). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לא מצאתי את הדגם הנ"ל באתר הרשמי של טושיבה, אבל יש אותו בהרבה חנויות מקוונות בארץ (סביבות 4500 ש"ח). אם אני מחפש A300 בלי 20F אני מוצא דגמים זולים בהרבה (סביבות 3500-4000). מישהו יודע אם יש בכלל דגם כזה, ואם כן מה היתרון שלו על האחרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז זה יהיה מצויין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות כלשהן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כעיקרון AVA, LEAGUE OF LEGENDS, SKYFORGE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 …
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם לא פוגע באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, סרטים, בעתיד אולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד, תוכנות גרפיות בעתיד (אולי) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מפאת התקציב 3. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. FIFA 2016 בתור התחלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:FIFA 2016 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות בינוניות לשנים הקרובות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שעיקר עבודתו היא משרדית אך שיוכל להפעיל פוטושופ וגם משחקי ילדים פשוטים בעתיד. התקציב הוא בין 4000 ל 5000 שקל. אני צריך בנוסף למחשב גם מדפסת, סורק, מסך, עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). המסך צריך להיות דק בגודל 19 אינצ' ושיהיה נעים לעיניים. צריך מדפסת שתדפיס בעיקר שחור לבן אך שיהיה אפשרות לצבעוני. לא צריך מדפסת ממש מהירה. צריך עכבר ומקלדת חוטיים וצורב DVD. תודה מראש לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום... אני מתכנן למכור כמה חלקים ולהחליף אותן בחדשים אז עזרה במחיר הסביר למכירת החלקים... לוח Gigabyte GA-7VT600 SOCKET A מעבד AMD athlon xp +2700 זכרון : 512 (200mhz) + זכרון 256 200MHZ כ.מסך GE_FORCE FX5600XT מה המחיר שלהם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אחותי מתחילה ללמוד הנדסת תוכנה ורצה לקנות מחשב נייד חזק שישמש אותה בלימודים. תקציב: 6,000 ש"ח * מטרות המחשב? לצורך לימודים, קצת סרטים. אין צורך במחשב למשחקים * גודל המסך? אין העדפה * משקל רצוי? עד 2 קילו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI (לא חובה) * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD * כונן CD/DVD? צורב? חובה צורב DVD * כונן Bluray? לא חובה (רק אם אפשרי מבחינת משקל ומחיר) * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ומקווה שתעזרו לי אני רוצה לקניות נייד תקציב 4K אפשר חריגה קטנה ואני שוקל ללכת על DELL INSPIRON 1525 ב3900 ש"ח בגלל שנראה לי שהוא נותן יחס עלות ביצועים נהדר. מעבד כפול ליבה 2G וזיכרון 2G. מה שדי מרתיעה אותי זה שאני יודע שהרמקולים לא באיכות גבוהה והוא נראה קצת פלסטיקי כזה.. ומצד שני אולי לכם יש הצעות יותר טובות. אשמח לקבל תגובות והצעות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום אני מתחיל בלימוד לפסיכומטרי ובעתיד לימודים אוניברסיטאים עשמח לדעת מה דעתכם על המחשב lenovo flex 3 עם מעבד i7 ו 8 g ram. מסך "14
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מחשב נייד בתקציב של כ-2500 ש"ח פחות או יותר (סטיה של 300 ש"ח מקס'). המחשב אמור לתפקד כמחשב לסטודנט שייתכן ויריץ עליו גם פרוייקטים כבדים כדוגמת אוטוקד. האם יש חיה כזו? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-