עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moranhoresh,

שלום, אני מחפש מפרט שיענה על הדרישות הבאות: 1. עריכה קלה של סרטי וידאו, כלומר חציית סרט ל-2, חיבור 2 סרטים והמרה של פורמטים 2. צפיה בתמונות ועריכה קלה, תיקונים קטנים ובסיסיים בפוטושופ 3. עבודה עם פאורפוינט וורד, פתיחה של מספר ישומים כאלו בו"ז 4. אינטרנט 5. מעט משחקים 6. תקציב כ-3000 ש"ח 7. אין צורך במקלדת, עכבר, צורב, רמקולים, דיסק קשיח ומסך (כבר יש לי) 8. אוברקלוקינג שיתן את הביצועים המקסימלים לישומים הנ"ל, בתקציב המפורט 9. על המחשב להחזיק 3 שנים לפחות ללא שדרוג מעבד או לוח אם (ניתן יהיה בעתיד להוסיף זכרון במידת הצורך, אע"פ שאעדיף להמנע מכך) שאלה נוספת, ברשותי כעת חלונות XP, האם עדיף לי להתקין על מחשב חשד XP או ויסטה (בהנחה שאשתמש בו לפחות 3 שנים)?

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. Started by tigerex,

אני צריך מפרט ב-2000 שקל ללא מסך ואם אפשר המלצה למסך lcd לא יקר אבל שייהיה טוב...מקסימום 700-800 שקל (אם יש דבר כזה)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. בהתחלה חשבתי על מפרט כזה: (מסך 19" שיוחלף עוד כמה חודשים ולא מתוכנן OC) מעבד - Phenom II x4 Quad-Core 940 Socket AM2+ 3.0Ghz 45nm לוח אם - SAPPHIRE PI-AM2RS780G AM2+, 780G, DDR2 1066, PCI-E, HD 3200, HDAudio, GBL זכרון - DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסק קשיח - Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיס מסך - Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורב - Samsung SH-S222A DVD±RW x22 Black IDE קירור - Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775 מארז - CoolerMaster CM 690 Black (No PSU ספק כח - Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm אבל אמרו לי באיזה פורום שהספק גרוע ולא יחזיק את המערכת לכן שיניתי למפרט הזה מעבד - Phenom II x4 Quad-Core …

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  4. CPU : Core 2 Duo E6750 MOTHERBOARD : ASUS P5K DELUXE GRAPHICS : ASUS EN8600GT 512MB SILENT MEMORY : OCZ SPECIAL OPS EDITION URBAN ELITE 2x1024MB - CL4 HDD : SEGATE BARRACUDA 250GB ST3250620AS PSU : TT TR2 500W DVD-RW : LITE ON 20A1S X20 SATA CHASIS : GIGABYTE AURORA 3D 570 SILVER WINDOW 3 FANS MONITOR : LG 1953TR 19" 2ms רוצה דעה מקצועית על המפרט למרות שכבר נקנה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שאלתי כבר כמה פעמים ולא עזרו לי יותר מידי אני מחפש לבנות מחשב לצורכיי סרטים ומוזיקה בלבד אבל חשוב לי מאוד שיהיה מקצועי סאונד בלי פשרות ואיכות וידאו גבוה המחשב מתחבר למערכת סאונד ומקרן שעלתה לי 40000ש"ח מה יש לי כבר : מארז גדול / ספק כוח / קירור למעבד / כונן קשיח לא איכפת לי מרעש מאווררים המחשב יושב רחוק משחקים לא מעניינים אותי יש לי XBOX 360 ואני מבסוט עליו :-) תודה רבה לעוזרים ?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. אהלן, איך המפרט הזה מבחינת קירור + ספק? הרכבת המחשב עם דגש על שקט. האם הספק כוח יספיק בשביל להחזיק את המערכת הזאת? האם אני אוכל בעתיד להוסיף כרטיס מסך בינוני ולהישאר עם אותו ספק הכוח? האם האוורור תואם למעבד? (יש צורך במאוורר רציני יותר?) והאם יש צורך במאוורר נוסף למארז? מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU Fan For 754,939,AM2,AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ/UJ צורבים LG DVD±RW GH22NS x…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  7. המפרט עבור חבר טוב. המחשב לשימוש ביתי קל. אינטרנט וקצת משחקים. אין צורך בציוד הקפי. מאחר ואני לא ממש מתמצא ב- AMD אני צריך עזרה. מעבד : ATHLOM 64 x2 שלוש שנים אחריות (לא מוזר?) לוח : ECS A780GM-M3 שלוש שנים אחריות זכרון : TEAM / NCP 4GB DDR2 800MHz חמש שנים אחריות דיסק.ק : SAMAUNG / HITACHI / WD 500GB SATA 7200 שלוש שנים אחריות צורב : SAMAUNG / SONY / LG SATA/IDE DVD-RW X22 שנתיים אחריות מארז : כנראה (לא ממש ברור) Frontier - PU11A-BK-BK / SV / RD שנה אחריות ספק : 500W בא עם המארז שנה אחריות סך הכל : 2000 ש"ח אחרי מע"מ מה נראה לכם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אהלן צריך מפרט של מחשב ב 3500 ש"ח עבור סרטים, משחקים גלישה באינטרנט וכל הדברים הבסיסיים. המחשב גם למשחקים אבל אני לא גיימר מטורף אני אסתפק בכרטיס מסך ATI RADEON 3850 ששמעתי שהוא טוב החנות שאני אקנה ממנה היא IQPC ולכן אני צריך שהמפרט יורכב משם בלבד ואל מחנות אחרת אני צריך שגם ירכיבו לי את המחשב (ניתן לחרוג במקרה הצורך ב 100 ש"ח) צריך גם צורב DVD בקיצור מחשב מושלם. תודה

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by snusmumriken,

שלום, אני מעוניין במפרט בעיקר לצורכי מהירות עבודה וחוסר בהאטה נראית לעין בשימושים כבדים כמו הרבה מאוד חלונות פתוחים, אימיול, ודברים כבדים שכאלה... הרבה מהשימושים במחשב הם לגרפיקה, ותוכנות עיצוב יחסית כבדות הפועלות יחדיו...אבל בין היתר פה ושם שאני אשחק משחק שדורש משאבים גבוהים לא תיהיה לי בעיה להריץ אותו חלק ועל גרפיקה טובה מאוד... נכון לעכשיו יש לי מסך 19אינץ אבל במידה ואני ארצה לשפר אותו, שהמפרט עדיין ימלא את הצרכים גם ברזולוציות יותר גבוהות. שמערכת ויסטה או כל שיפור שלה לא יפריע לי מבחינות מהירות איכות או חימום יתר של המעבד... בכל זאת מדובר פה רק ב4000 שקל אבל חשוב לי שהזכרון יהיה גדול יחסית, 2 מגה כנראה יעשו תעבודה אבל גם שיפור במסגרת התקציב תתקבל בשמחה... כרטיס מסך ט…

• 9 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by ndv17,

אשמח לשמוע דעות על המפרט,המחשב מיועד לשימוש בייתי בלבד ולא למשחקים ,(אינטרנט,אופיס,מוזיקה וסרטים) 512MB DDR 400MHZ כונן: LG DVDX16 דיסק קשיח: 80G 7200 לוח אם: 754PIN MSI K8MM V AMD כרטיס רשת 10/100 מעבד : AMD SEMPRON 3000+ 754 64 BIT כרטיס קול 5.1 כרטיס מסך 64 MB משולב מקלדת+עכבר LCD מסך : ,17" אינץAOC 765 +רמקולים מובנים במסך מחשב ( 1340)ש"ח+מסך(950)ש"ח סה"כ לתשלום ש"ח2,360 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. שימושים: עיקרי - פיתוח תוכנה, פיתוח ווב, אינטרנט משני - סרטים וסדרות פה ושם נדיר - משחקים סגנון GTA וכו', לא משהו כבד ורצחני לא יודע כמה חזק צריך להיות המחשב ת'כלס, בבית אני עובד על איזה ענתיקת פנטיום 4 דואל קור (לא קור דואו, סתם דואל קור שקרי ממש נראה לי אפילו סוג של אימולציה ולא חומרתי) מקרטע גוסס מת שלוקח שעה עד שהוא עולה עם 512 ראם והארדיסק 40+30 ג'יגה וכ.מסך רדיאון 9600... אחרי שנתיים הבטריה הולכת? ואז מה? קונים חדשה וכל השאר בסדר? עוד שאלות זה למי יש את האחריות והתאימות בין החלקים שלו הכי טובה? אני שמעתי על לנובו ודל, ושHP והשאר לא להיט בכלל איך החנות שבה אני קונה משפיעה על הנייד? נגיד חנויות עם מוניטין כמו אייבורי וכו' יש להם השפעה\נגיעה למחשב הנייד בעצמן? או שהוא …

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  12. מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by spotash,

האם צפויה ירידת מחירים באיזה תחום (מעבדים,כרטיסי מסך,מסכים,זכרונות וכו') בקרוב?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  14. שלום לכולם. אני רוצה מחשב נייד לשימוש מינהלי. אני מחפש מחשב נייד אמין עם אחריות טובה. חשיבות למסך בריא לעיניים ומקלדת נוחה להקלדה יחס ביצועים מחיר גבוה. קרוב שלי יהיה באזור ארצות הברית בעוד חודש אז אשמח לקבל הצעות בכיוון. לסיכום המחשב הכי טוב במחיר הכי נמוך שאפשר --לקבל הרבה ולתת מעט. תודה מראש לכל העוזרים. אם יש אפשרות לציין לי מקומות אפשריים ורשתות זולות בארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by disi,

שלום לכולם יש לי מחשב HP DV4 1109EJ ידועה לי הבעיה עם הדרייברים בהתקנת XP התקנתי עליו XP עם דרייברים בתוכו של SATA והכל עובד חלק מצאתי את כל הדרייברים חוץ משל הכרטיס קול שהתקנתי איזה עידכון ולאחריו הוא מצא את הדרייבר של הHD והבעיה שלי שלאחר הפעלה מחדש הדייבר נעלם ונדלקת נורה אדומה של השתקה וכל פעם לאחר העידכון הקול חוזר ונעלם לאחר הפעלה מחדש אשמח לשמוע פיתרון....בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by edy99,

הי חברה אני מעונין במפרט לעבודה משרדית ב-כ- 2000 ש"ח , פעם עם מעבד אינטל ופעם עם מעבד AMD. אשמח אם תסבירו לי את ההבדלים בין המפרטים. המפרט יכול להכיל כרטיס מסך מובנה או לא מובנה אבל לא יקר. מעבר לזה אבקש המלצה על ציוד היקפי ברמה סבירה: מסך LCD "19, מקלדת עכבר ורמקולים. מעונין לקנות ב- TMS או חנות אמינה אחרת באזור חיפה תודה על ההתיחסות

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום לכל התותחים! אבקש מפרט לצפייה בתכני וידיאו במסך Full HD ולכידת וידאו ב- HD גם כן. המחשב אינו מיועד למשחקים, אם אפשר שיהיה מבוסס על המארז הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=259 למרות ששאר החומרה לא חייבת להיות מפוקס פיסי. תודה מראש לכולם !!!

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. יש לי חבר עם מחשב fujitsu siemens v5535 ויש לו בעיה עם ה- Wireless כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא צריך להדליק את ה Wireless מחדש (דרך קיצור ה FN??+F1 ) הוא אומר שיש שם רק אפשרות להדליק ולכבות אין אפשרוות או משהו כדי לשנות הגדרות . אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה . תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by trxman,

אהלן כולם תשמעו, אני צריך את עזרתכם. התקציב בעיקרון הוגדר כ"כמה שפחות", אז קבעתי כרגע עד חמש אלף. המחשב מיועד למשחקים. המסך שהחבר החליט הוא Samsung 931BW , בערך 1500 ש"ח מה שאומר 3500 ש"ח , חריגה תתאפשר . הוא נתן לי מפרט אבל המפרט נראה לי לא ממש מאוזן: קונרו 6600 כ.מסך - 8600GT 2gb kingston 250 hd לוח אם לא זוכר בדיוק, עם צ'יפסט 965 - עוד נקודה להתלבטות, האם כדאי P35? אני חושב כדאי לעלות בכ.מסך ולהוריד במעבד לא? אממ גם צורב לא לשכוח :ס לפעמים שוכחים : תודה רבה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  20. אני רוצה להזמין נטבוק באיביי. איזו חברה תתן אחריות בינלאומית נגישה?

21. שלום, לפני כשנתיים רכשתי את המחשב הזה: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 367.98 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 479.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz [ ¤ 37.17 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce 4 MX440SEN1 64MB DDR TV-Out Retail Video Card [ ¤ 303.31 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 252.07 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Artech 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 276.12 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.84 …

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. אני מחפש מחשב לעבודה משרדית (תוכנות) ומשחקים באותה מידה, חשוב שהמארז יהיה יפה ושקט עריכה: החלטתי לקנות מחשב שיהיה חזק לדברים רגילים בנתיים ואני ישדרג לו את הכרטיס מסך בעוד חודש חודשיים ב800 שקל...אז זה התקציב... ויש לקחת בחשבון את השידרוג ולא לשים למחשב כרטיס מסך.... תודה רבה...

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  23. שלום אני רק מציין שאני לא מבקש מפרט מחשב, אלא סכום למחשב שיספי לדרישות שלי תודה. אני לא קונה מחשב כרגע, אבל רציתי לדעת מה הסכום שיידרש(בערך אני לא מבקש סכום מדויק) למחשב שיספיק לדרישות שלי. (מצטער אם אני חוזר על עצמי פשוט אני רוצה רק שיהיה ברור שאני לא מבקש מפרט מחשב אלא סכום שיידרש לי לקנות מחשב בהתאמה לדרישות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס מסנג'ר, משחקים קלים וכבדים בהגדרות נמוכות, צפיה בסרטים רגילים(לא HD), הורדות אימיול, ביטורנט(אני משאיר לפעמים את המחשב עד 3-4 ימים בלי לכבות לפעמים גם שבוע. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא, בלי כלום רק מחשב בלי מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…

24. חבר שלי ביקש ממני למצוא לו נייד לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת משחקים עד 6,000 ש"ח. אמר ששנה הבאה כנראה יחיה בפנימייה. אני חשבתי בכיוון הנייד הזה: http://skypc.co.il/pl_product~71120~14~0.htm יש לכם המלצות לניידים אחרים? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. היי, השימושים הם בעיקר אינטרנת ואופיס, יהיה נחמד אם המסך יהיה גדול והרמקולים טובים יחסית... המון תודה, אור.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים