ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעונין לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים במחיר של עד כ1500 שקל המחשב ישמש אותי רק לאיסיקיו ואינטרנט אז עדיף כ.מסך מובנה ... חשבתי על זה: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz GIGABYTE GA-M55plus-S3G TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מה אתם אומרים ? יחד 1450 שקל. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום , אני רוצה פה דעות , עוד כמה יימים אני קונה מחשב חדש. ואני רוצה את דעתכם בנוגע למפרטים , אז התקציב שלי למחשב החדש הוא 3,700 אני רוצה שתביאו לי כל מיני מפרטים , אבל שיהיה פגזים מצויינים ל3,700 . תודה לעוזרים , ואני מעדיף כרטיס מסך X1950Pro 512 mb ושהמפרט יהיה במיוחד בעיקרון למשחקים כמו CS , שיעבוד חזק במשחקים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך שימוש באינטרנט ואופיס, בתקציב של עד 3,500 ש"ח. מצאתי באחת החנויות את המפרט הבא: מחשב נייד HP NX510 2.13GHz 60GB 15.4" 512MB RU964AA מעבד: Pentium M 770 מהירות: 2.13GHz נפח זיכרון: 512MB מהירות זיכרון: 533MHZ קיבולת זיכרון מקסימלית: 2GB גודל דיסק: 60GB מהירות דיסק: 5400rpm WiFi 802.11 DVD Multi Burner גודל מסך: 15.4 רזולוציה: 1024 x 768 כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 900 זיכרון כרטיס מסך: 128 MB Shared Memory מערכת הפעלה: Windows XP Home סוללה: ליתיום ארבעה תאים אחריות לשנה במעבדת החברה (ראשל"צ). מה נראה לכם? הצעות מפרטים נוספות יתקבלו בברכה!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מתלבט...בין אם לקנות עכשיו מחשב טוב...או שזה לא הזמן?... כי שמעתי על המרובעי ליבה...והDX10...אז אני מתלבט...(ענו לי עלזה ) עכשיו בכל מקרה אני צריך מפרט ללא מסך...לא יקר..כמה שפחות...למשחקים..לתוכנות כבדות...סרטים וכמה פעולות ביחד...וכו'..האם הויסטה תעבוד על המפרט הזה כמו שצריך? גג 4000 (אני יודע שזה קשה ) ממ הכינו לי את המפרט הזה : (אם יש שיפורים או הצעות...או הסברים...שפכו הכל..סומך עליכם לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 - ¤566.00 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box - ¤1,030. כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB - ¤816.00 twin512667 זיכרון TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 X2 מארז Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w דיסק קשיח Westren Digital WD1600JB 160GB הכל…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש למשחקים וצפיית סדרות וסרטים לHDTV המחשב לפעמים יהיה מחובר לLCD (בשביל סרטים). אני מחפש מעבד של אינטל, 2 ג'יגה זיכרון, 500GB כונן קשיח וכרטיס מסך תומך DX10 אני לא צריך ציוד היקפי ואני לא מתכוון לעשות OC למחשב. אני רק רוצה לציין שלא חובה להשתמש בכל התקציב. במידה ויש הבדל גדול במחיר בין דגם לדגם אבל הבדל קטן בביצועים אני אעדיף את הדגם הפחות טוב. תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
איך שמים מערכת הפעלה בעברית במחשב במקרה שארכוש אחד בארה"ב ? . ומה עם השינויי המתח החשמלי ? והאם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם ? .
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אחרי שנים שלא קניתי מחשב, אני הולכת לקנות מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח. איפה באזור תל אביב שבו אוכל לראות ולהרגיש (מקלדת, מסך, משקל) ניידים בתקציב שלי? ואם כבר המלצות, יש המלצות איפה לקנות? (שמתי לב שאיזה מקום בשם "חצי חינם" - http://www.fre.co.il - קיבל ציון גבוה בזאפ אבל לכו תדעו)
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני קונה לאח שלי החייל מחשב שיהיה לו בצבא. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (WoW וכו'. שיריץ אותם אחלה), אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מבריק או מאט. חברים שלי המליצו לי על 17" כגודל מסך, אבל אני פתוח להצעות * רזולוציית המסך? FHD עדיף כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כלום * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מבין כל כך ביציאות אבל שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה או מסך מחשב.. כל היציאות הסטנדרטיות אפשר לומר..? * Bluetooth? אם זה תוספת משמעותית במחיר אז לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר... 1TB יהיה סבבה אבל אם זה יותר מידי אפשר להוריד. לגבי הסוג של הכונן הקשיח אין לי מושג.…
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין ליקנות אייפד, שהצרכים של האייפד הם: 1) יומן פגישות מעולה\ 2) מצלמה אחורית מעולה 3) אינטרנט פנימי מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים, חברה שלי נמצאת הרבה מאוד בטיסות לחו"ל מהעבודה, ובזמנה הפנוי המשחק שהיא נותנת בו בראש בבית הוא דיאבלו 3! אז.. היא מעוניינת לרכוש מחשב נייד שאולי יאפשר לה להיות קצת בעניינים גם בחו"ל. אשמח לקבל את המלצתכם בעניין. אני חושב שתקציב באיזור ה-5,000 הוא כיוון טוב להתחיל בו למרות שאין לי מושג מה מחירם של מחשבים ניידים לגיימרים כיום.. כמובן אם אפשר לרדת מזה זה מעולה. אין צורך באיזשהי מכונת מלחמה, אלא פשוט מחשב שיריץ את המשחק. אין צורך לקחת בחשבון משחקים בעתיד. * מטרות המחשב? משחקים (בעיקר דיאבלו 3), סרטים, ועבודה משרדית. * גודל המסך? 15 אינץ', רצוי מט. לא חובה אם פונקציה של מחיר. * רזולוציית המסך? אני מניח שככל שגבוהה ויתר, יותר טוב. * משקל רצוי? בגלל שמדובר בנסיעות לחו…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
היי, ברשותי V3-571G-53238G1TMAII ACER האם המחשב תומך SSD, או איך אפשר לבדוק אם תומך SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום .. אני מחפש מפרט למחשב ביתי... הסכום אמור להיות בערך שך 1400-1500 ש"ח בתודה
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד בשבילי. כרגע אני חייל וסטודנט. התקציב שלי עומד על3700 ש"ח מקסימום. הערב חשובה: אני מעוניין שיהיה במחשב מודם סלולארי פנימי. אפשרי לצרף דבר כזה למחשב (סיםפרי כמובן). * מטרות המחשב? סרטים, שפות תיכנות, משחקים קלים-בינוניים (ברמה של GTA SA), אינטרנט והכי חשוב- לימודים. * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף ארוך, 4-5 שעות (שיחזיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI. * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב (אני אשתמש ביואסבי פשוט). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני צריך את הדעה שלכם לגבי איך המחשב לדעתכם חזק מספיק או לא. לקחתי פה הרבה המלצות של הרבה חבר'ה שונים וגיבשתי דעה ומחשב. (המחשב הוא לשימוש כללי, שזה כולל הכל!) Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray826₪Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only112₪Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155671₪CoolerMaster Storm Scout350₪THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL56₪Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail349₪Kingston 4GB DDR3 1333446₪WD 1TB Sata 3 Caviar Blue315₪SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש826₪ComPro Video Mate T750F361₪Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E288₪ סה"כ:4600₪
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
והאם יש הבדל בתאימות בין מעבדים אלה לכרטיסי מסך של ATI ? או של GEFORCE?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לייעוץ לגבי המפרט שבניתי, השימושים הם מקצועים לעבודה באפטר אפקטס, עריכה ותלת מימד כמו כן רינדורים ארוכים, ועבודה בפרומטים כבדים, HD ,2K וכו' אשמח להערות והארות. שבוע טוב Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8913 כמות: 1 מחיר: 1,357 ש"ח ( למזומן:1,316 ש"ח ) GIGABYTE GA-EX58A-UD7 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11921 כמות: 1 מחיר: 1,650 ש"ח ( למזומן:1,601 ש"ח ) PNY QUADRO 4000 2GB GDDR5 PCI Express - שלוש שנות אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13832 כמות: 1 מחיר: 3,936 ש"ח ( למזומן:3,818 ש"ח ) …
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן לחרוג מהתקציב! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא של חברה שלי היא מורה ולאחר שמת לה המחשב היא צריכה מחשב חדש... דרישות: מכיוון והיא מורה היא צריכה מתעסקת עם דברים בסיסיים office ואינטרנט. דרישות לגבי מסך 22 אינץ והיא מתעקשת שזה יהיה כולל רמקולים. מבחינת מעבד אני חשבתי ללכת על core i3 החדשים. (לפי מה שאתם מבינים אני מעדיף בשבילה מבוסס אינטל). כמו שמצויין בכותרת התקציב הוא עד 2K לא יותר מזה. נ.ב זה רק אני או שהמכירים של HD קפצו ממש... תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ספציפית לדגם הזה זה הכי זול שמצאתי ברשת, מה שלא ברור לי הוא שזה הדגם הזול ביותר שמצאתי בסדרת הvostro 3550 אפילו זול יותר מדגמים עם מעבד i3. לא מצאתי מה הקאצ' אבל יש לי הרגשה שיש כזה. זה הלינק: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4637#prodtop תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
זקוק למחשב חדש וחזק בתקציב הנל תודה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב ויש לי כמה חלקים שהייתי רוצה להעביר הלאה - geforce 7600 gt agp ספק enermax 380 צורב dvd מארז ציוד היקפי HD 80 GB, כדיסק שני הדיסק והצורב אינם SATA המחשב ישמש למשימות שונות כולל משחקים וחשוב שיהיה מולטי טסקינג טוב וצפייה ב- HD בלי בעייה . זכרון פנימי מעל 1 GB , אוברקלוק אפשרי , חשוב גם חלקים שקטים וקירור טוב . על מה הייתם ממליצים ?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה אבל גם לגלישה, אופיס וצפייה בסרטים. חשוב שיהיה לוח אם שתומך ב-MIDI, אין צורך בכרטיס מסך בכלל (אפשר מובנה או ממש זול), שיהיה בעל אפשרות שידרוג עתידי, מסך 19 אינצ', ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וגם צורב DVD) לא נחוצים. תקציב: 4000-4500 אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-