עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד בעיקר לאופיס, סרטים ותכנות. לא למשחקים. תקציב - עד 5,000 ש"ח אם אתם עובדים עם אתרים ישראלים. אני מתכנן לקנות בארה"ב באיזור ה-4000 ש"ח. השאלון: רזולוציה - לפחות FHD. גודל מסך - 13. 8 ג'יגה זיכרון ו-256GB SSD - חובה. משקל - כמה שפחות. אם הייתי קונה MAC הייתי בוחר ב-AIR ולא ב-PRO. דרוש זמן סוללה גבוה? - כן! אני עובד במכירות ואני מסתובב ימים שלמים מחוץ למשרד. חובה לפחות 7-8 שעות עבודה ללא מטען. אין צורך בכונן אופטי. יציאת HDMI חובה. עדיף לא MINI HDMI. תחנת עגינה ייעודית - זה יהיה בונוס מאד גדול מבחינתי. אם אתם יכולים גם להמליץ על תחנת העגינה ספציפית אז מצוין. לא חשוב לי אחריות מורחבת. שנה תספיק. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה לחברה ספציפית. אני…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ₪1324 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1171 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333MHz CL 9-9-9-20 Gold ₪865 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3601K כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB DDR3 PCIe ₪383 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44453E צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪106 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=918003 מארז ללא ספק Enermax Uber Chakra ECA5001 ₪495 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5001BS ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ₪495 כמות:1 http://www…

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  3. Started by benhalaf,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי. הצורך היחידי שלה במחשב הוא הרצת תוכנות עיצובי בגדים. המפרט הדרוש הוא גודל מסך מינימלי של 15.6 אינטש, זיכרון פנימי של 2-4 GB, ללא צורך במערכת הפעלה וללא חשיבות במשקל. אבקש הצעות והמלצות למחשבים בסביבות ה-2,000 ש"ח. אודה לכם מאוד בשמי ובשמה.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  4. Started by abale69,

המחשב מיועד בעיקר לצפיה בסרטי HD, אבל שתהיה קיימת האפשרות להריץ משחקים. מפרט1: מעבד: intel c2d E6500 1066 לוח אם: Gigabyte p43-es3g 1333 דיסק קשיח: seagate 1TB 32 MB כרטיס מסך: ATI 5570 DDR3 1GB זיכרון DDR2 800 4GB מארז +ספק: עוד לא הוחלט. מפרט 2: מעבד: intel core i3 530 1333 לוח אם: intel hunter cove 55h דיסק קשיח: seagate 1TB 32 MB זיכרון: DDR3 kingstone 1333 4GB מארז +ספק: עוד לא הוחלט.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  5. אני צריך מפרט למשחב כולל מסך 19 אינצ', עכבר ומקלדת (מספיק לי המולטימדיה של מייקרוסופט) המחשב מיועד למשחקים.. לא מתוכנן oc... אה ואני מתכנן לקנות את המחשב אחרי ה9.4 ואני רוצה מעבד של amd.. אז תבנו לפי המחיר החדש.. תודה mz155

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  6. Started by freesoul23,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב מיועד לפיתוח תוכנה (Visual Studio, Eclipse, Virtual Machine), עבודה משרדית וסרטים. * גודל המסך? 17.3 (מט) * משקל רצוי? לא משנה(המחשב נמצא במקום קבוע) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? (אם אפשר להכניס גם SSD בכלל מצויין) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by directvl,

מחפש לפטופ שאמור לרוץ על לינוקס ולשמש ללימודים (אופיס, mathlab וכד') ועבודה בסביבת פיתוח תוכנה וואבי עם כלי עריכה טקסטואלים. אני מחפש משהו שיחזיק אותי טוב לכמה שנים הבאות. התקציב שלי הוא סביבות 3, אבל יכול להתגמש קצת למעלה. אם לדעתכם זה לא מספיק אז אני אשמח לשמוע למה. הסתכלתי קצת בזאפ וראיתי כמה דגמים שנראה לי ששווה לשקול, להלן כמה דגמים ששמתי עליהם עין, אשמח לשמוע מה דעתכם או לחילופין אם יש לכם דגם שאתם ממליצים עליו שמתאים לצרכים שלי. Lenovo Ideapad G50-80 80E501H1IV Dell Latitude 3340 LT-RD33-8556 Dell Latitude 3340 E3340-5020 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by אביחי,

אני מבקש יעוץ למחשב נייד ב5,000 ש"ח. המחשב ישמש לעבודות כתיבה בעיקר ולאינטרנט

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה התעניינתי לגבי קניית לפטופ, בדגש על מחשב מן הסדרה הנ"ל שהגיעה לארץ לפני כחצי שנה. להפתעתי, ראיתי כי הסדרה הזו כבר לא נמכרת (פרט לחיסול עודפים) ובמקומה הגיעה סדרה dv6-3000. פרט לכך שהסדרה החדשה עם כרטיס מסך שנחשב טוב יותר, לא ראיתי הבדלים קיצוניים בין הסדרות ומחיר הסדרה החדשה גבוה יותר בכמה מאות שקלים עבור אותו דגם של מעבד ומפרט די דומה (עד כדי כרטיס מסך). יש למישהו מושג מדוע כל כך מהר "נפטרו" מהסדרה הישנה? יש בה איזשהו פגם או חסרון בולט? תודה, ניר.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  10. אני מתלבט לגבי הרכישה של המחשב הנ"ל. יש למישהו נסיון עם האולטרה-בוקים של סמסונג? ולא פחות חשוב איך השירות של חיון?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. Started by alex_2007,

האם שווה לקנות את המחשב הזה ??? האם הוא טוב תספרו לי עליו אני רוצה לשמוע מה דעתכם www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZ3EG

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. מהיום תוכלו להפוך כל אמצעי תצוגה למחשב Chrome OS מלא, וזה יעלה לכם 85 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מחשב-ה-chrome-os-הזעיר-של-אסוס-הושק-במחיר-שאי-אפ/

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  13. Started by LinKinG,

מעבד שיהיה Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם מצוין זכרון DDR 400 מגההרץ ומארז את שאר החלקים יש לי תודה

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  14. שלום ביקשתי לפני כמה ימים חוות דעת על מחשב מסוים, המשכתי לחפש ומצאתי שבעוד כמה מאות שקלים אפשר למצוא מחשב יותר חזק אז מצאתי שתים שנראים לי בסדר מבחנית מחיר וגם מבחינת המפרט ורציתי עליהם חוות דעת, הראשון: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=519247 השני: http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PCLaptop&model_id=479260 מה מביניהם כדאי ? הוא ישמש ל: אינטרנט, אופיס (WORD ו OUTLOOK) וגם פוטושופ לפעמים. עכשיו אם אפשר המלצות לעוד מחשבים נידים במחירים האלו פחות או יותר, לא יותר מ 5000 ושיתנו לי תמורה טובה למחיר אני רוצה גם. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. היי, אני מתחילה ללמוד השנה ואני מחפשת המלצה למחשב טוב ואמין המליצו לי על חברת ASUS אבל הבנתי שגם DELL טובים אז אשמח להמלצות . הדברים שחשובים לי במחשב: 1. מחיר: מקסימום 4000 עדיף בסביבות 3000 2. שלא יהיה כבד (עד 2 קילו) 3. מסך : בי13-14 אינץ 4. מקלדת נוחה 5. הבנתי שחשוב שהזיכרון יהיה 500 GB לפחות 6. מעבד i3 או i5 7. אחריות+ שירות תיקונים זמין וטוב של 3 שנים לפחות. 8. מהיר יחסית תודהההההה מראש!!! זוהר

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. Started by MaTaN~,

שלום! ברצוני לשדרג את המחשב שלי (חלקים http://img234.imageshack.us/img234/5858/10mg2.jpg ) התקציב 1600 שקל הייתי רוצה ךשדרג את הכרטיס מסך והלוח אם! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. המפרט מורכב בשביל אח שלי שבעיקר משחק משחקי רשת קלים כמו Counter Strike 1.6, MU Online וכו'. האם הוא יעמוד במשימה? מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.8GHz(E2160) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤540 לוח אם: ALBATRON PM945-GZ ¤316 כרטיס מסך: SPARKLE PCI-EX GeForce 8500GT 256MB DDR32 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤491 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤235 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤177 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤241 מארז: A-TOP X-BLADE SILVER w/o PSU ¤330 ספק כוח: HEC 350ART - 350W - 20/24 PIN - ATX 1.3 ¤193 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤2602 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. המחשב מיועד לגיסי, חיל משוחרר שרוצה אותו בעיקר לגלישה, הורדת סרטים ומשחקים פה ושם. חשובה התמיכה והאחריות במקרה של תקלה. חשובה אמינות ואיכות הרכיבים. רצוי עם חלונות 7 חוקי. מבקש עזרתכם בבחירת יצרן, דגם מומלץ, וחנות מומלצת באזור השפלה לרכישה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  19. שלום, רציתי לקבל מפרט ל HTPC בסכום של עד 2000 שקל. על מה חשוב לשים לב ב HTPC? תודה נ.ב. מה צריך להוסיף למפרט על מנת שיהיה אפשר לשחק בו משחקים (לדוגמא AMERICAS ARMY)???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  20. אז ככה אני מחפש מחשב נייד לעריכה....אבל לא משו ברמה כזאת רצינית! אני מחפש דווקא נייד כי אבא שלי צריך מחשב אשר הוא יוכל להתחבר איתו בכל מיני מקומות חוץ מהבית. ועד כמה זה אפקטיבי מחשב נייד לעריכה בינונית בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. Started by moshedj2005,

שלום אנשים ראיתי פה באחת ההודעות מין תמונה כזאת שרשום עליה hwzone 3d ומפרט מחשב של בן אדם אחד איך אני יכול לעשות גם אחד כזה < ?< בתודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  22. שלום אנשים! אני מתכוון לקנות מחשב נייח בקרוב וקיבלתי\ראיתי הצעות למפרטים ומחירים, אשמח לדעתכם והצעות לשיפור או כל פידבק דבר ראשון, הטופס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רק אם ממולץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקי מחשב, תכנות (עבודה עם סביבות ויראוטליות) וVR (בדגש על הפאן של התכנות, אני רוצה ללמוד לתכת עבור VR) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: שיריץ בכיף כל משחק כבד שיש היום ויצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 ואני חושב ש2…

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  23. מעדיף מחניות באזור באר שבע. לדגומא:KSP תקציב: 3400 חריגה: 200 יד ראשונה זמן אחריות כמה שיותר Windows 8 באנגלית גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה אפשרויות נוספות :מסך FHD <אם נכנס בתקציב ולא בא הרבה על חשבון ביצועים. לשימוש ב: (עריכה\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים בעקרון אני אעבוד רוב הזמן עם מקלדת עכבר מחובר פעם אחת למסך FHD ופעם אחרת למסך 720 P. סרטים אני ארצה לראות באיכות הכי גבוהה FHD. בנוגע לעריכה - חשוב לי שתיהיה יכולת לערוך נגיד בקיובייס או סרטי HD במהירות אך באופן כללי אני עורך לא הרבה. 1.כדאי לקנות מחשב נייד עם SSD שעליו מערכת הפעלה בנוסף לHDD שעליו אני אאחסן קבצים ? אולי עדיף פשוט לקנות אחד עם HDD ולהחליף עוד כמה שנים אותו לSSD. 2.לפי מה שהבנתי כדי שאוכל …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by danielzy,

שלום לכולם, החלטתי לחדש את המערכת הזקנה שלי בשדרוג נחמד כעבור שלוש שנים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - בעיקר מנוע Frostbite 2 של Dice כלומר סדרת Battlefield (רעבים מאוד לכח עיבוד) המחשב מחובר למסך 23" של Dell. רזולוציה 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי הארדיסקים, מאווררים, מארז, כונן דיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן א…

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  25. אנשים תקשיבו אני צריך דחוף מחשב מבוסס AMD לגיימר רציני. חשוב לציין שהמחשב ייקנה בחו"ל באורלנדו (ארה"ב). אני מבקש לתת לי מקומות באורלנדו אני חוזר מקומות ולא אתרים מכיוון שהוא אינו גר שם אלא מטייל, אנא תנו לי מקומות מדיוקים. לגבי המפרט: תקציב 1100$ (ניתן לחרוג במידה וזה מצדיק). כמובן כפי שציינתי המחשב יהיה אך ורק לגיימר כבד ולכן יהיה מבוסס AMD. הנני מתכוון לקנות: מעבד,כרטיס מסך, לוח אם, (לגבי שאר המרכיבים הכל כבר נקנה). מעבד:לגבי המעבד אינני יודע בדיוק איזה מעבד לקנות כפול ליבה, מבוסס ליבת סאן דייגו, מהירויות שעון וכו. כרטיס מסך: לגבי הכרטיס מסך פה יתרכז כמובן רוב התקציב מכיוון שזהו המרכיב העיקרי והחשוב לגיימר והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס תציעו לי מבוסס ATI, NVIDIA (הדור הח…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.