עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tepez,

בוקר טוב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב בסביבות 4000 ש"ח. אין צורך במסך, ציוד הקיפי או כונן אופטי כלשהו. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית, עבודה עם מכונות וירטואליות וגם משחקים (גם כבדים). אין לי כוונה לבצע אוברקלוקים. איך המפרט למשחקים ב4000 ש"ח שבאתר עבור השימוש הזה? כדאי לקצץ קצת בכרטיס הגראפי ולהשקיע יותר במעבד? למה יש במפרט הזה ספק כל כך חזק?

2. Started by DJ27,

המליצו לי ללכת על LG מה אתם אומרים ...........................?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. לפי הפורמט: תקציב מקסימלי 6000 ש"ח, לא חייבים למצות את התקציב, אבל אין לחרוג. שימושים צפויים multitasking כבד, הרבה instance-ים של Visual Studio, Eclipse, Matlab, המון חלונות דפדפן וכו' במקביל. חשובה לי גם האפשרות לשחק במשחקים (בעיקר FPS-ים) עם הגדרות גרפיות גבוהות יחסית (רזולוציות של 1280x1024 לכל הפחות). ציוד היקפי אין צורך בשום ציוד היקפי. רכיבים שאין בהם צורך אין צורך בצורב DVD. חשיבות השקט 8. overclocking לא מתוכנן. מערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות אין צורך במערכת הפעלה, אבל אלא אם כן יש הבדל לא סביר במחיר אעדיף שהמחשב יורכב בחנות. העדפה לחנות ספציפית אני גר באזור המרכז ולכן אעדיף חנות במרכז, אבל אם המחיר משתלם יותר אין בעיה ליסוע רחוק. בקשות מיוחדות יותר משני SATA po…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by WillieT,

Pentium 4 processor 530 HT Technology 3.00 GHZ 800MHZ 512MB 400MHZ(2X256)pc 3200 DDR 80GB 7200RPM SATA intel graphics media accelerator 900 DVMT (not on board) Ethernet 10/100/1000 Integrated DVD X16 SoundMax cadenza IBM Wireless mouse and keyboard Outputs: 8 USB 2.0 Jacks, External Mic(front) Headphone/lineout, 1 parallel, 1 Serial 3 Years Warranty 700$= ~4000 NIS

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  5. שלום, אני עומדת לרכוש מחשב נייד. המחשב מיועד לשמש כמחשב עסקי - במשרד הוא יחובר למקלדת ומסך ואילו כשאצא מהמשרד המחשב ייצא יחד איתי. לצורך העבודה נדרש בעיקר שימוש בכלי Office, קבלה ומשלוח של מיילים (Outlook), וחיפושי מידע באינטרנט. לפעמים יצויירו במחשב שרטוטים פשוטים (בעיקר תרשימי זרימה וכד'). אין צורך בתוכנות גרפיות כבדות, ולא ייעשה שימוש במחשב לצורך משחקים ו/או עיבוד תמונה. תקציב: כ- 4,000 ש"ח, לא כולל Windows ו- Office. מכיוון שהמחשב ישמש גם כמחשב נייד מחוץ למשרד וגם במקום desktop במשרד, הוא חייב להיות אמין. המשמעות של "אין מחשב" עקב תקלה תהיה אובדן שעות/ימי עבודה. שמעתי שיש מחשבים שמתחממים ומפסיקים לעבוד וזה יהיה אסון מבחינתי. מסך: 13.3 יתאים לי. נדמה לי שאני רוצה מסך מ…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by ast,

אני מתחיל ללמוד ביולי ומחפש מחשב חדש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לימודים אבל גם שימוש יומיומי באינטרנט, צפייה בסרטים, פוטושופ ומדי פעם משחקים ישנים (heroes 3, red alert 2 לא יותר מזה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 ק"ג…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  7. אוקיי, מת לי המחשב ויש לי כמה דברים שאני לא צריך לקנות. אז אל תכללו במפרט: זיכרון, מסך, צורב וכמובן רמקולים, מקלדת עכברגם לא. יש לי מסך 21" אז אם אני לא טועה עדיף גירסה של 8800GTS עם יותר זיכרון בשביל הרזולוציות הגבוהות. אוברקלוקינג? לא יודע האמת אם צריך, תציעו לי אתם. שורה תחתונה, משחקים כבדים, קירור נורמאלי, כפול ליבה ושיחזיק כמה שיותר זמן. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  8. מחפש נייד שישמש אותי לצפיה בסרטי HD (עד 1080i ללא בעיות מיוחדות). תנאי הכרחי לקניה הוא יציאת סאונד דיגיטאלית (optical\ coaxial) או אפשרות לכרטיס הרחבה עם יציאות כאלה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by Shiker,

לוח אם תומך PCI למעבדי AMD 64 כרטיס מסך PCI זכרון מינימלי 256 מסך LCD 19 וזהו אני חושב שנאי מעוניין לשדרג

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by soika,

קניתי מחשב נייד חדש זה http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=150522\ עכשיו קורה שאני למשל גולש באינטרנט ושומע שירים או מפעיל קבצים המחשב טיפה ניתקע והשירים קופצים אם אני מפעיל אותם עם עוד דברים השאלה אם זה נורמלי או שיש בעיה או במחשב?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. Started by igal_nazar,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי (OFFICE, אינטרנט, מוזיקה וסרטי HD). להלן מפרט שהרכבתי: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI DDR III 1333Mhz 2GB Kingston * 2 Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM * 2 סה"כ 2338 ש"ח כולל הרכבה. חשוב לי שהמחשב ישרוד ל 5 שנים הקרובות לשימושים המצויינים למעלה. רציתי לדעת האם ניתן לשלב במסגרת התקציב (חריגה עד 2500 ש"ח) מחשב מבוסס I3 ולקבל ביצועים טובים יותר? חשוב לציין שאין צורך בספק כוח, צו…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by ben389,

שלום, יש לי מחשב נייד Acer TravelMate C300 שהלך לו הדיסק הקשיח. שמתי לו הרדיסק חדש ועכשיו יש לי בעיה. מאיפה אני משיג XP TABLET בשביל הרשיון שלו? "ארגנתי" XP Tablet 2005 בדרך המקובלת אבל הסריאל שיש ברשיון לא מתאים לו, כנראה שאני צריך גרסה יותר מוקדמת מ2005. מה עושים? אין לי בעיה שיהיה עליו גם XP רגיל אבל אני צריך שהעסק יהיה חוקי. תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשות המשפחה שלי נייד של HP מדגם dv5282ea יש לו כרטיס מסך Geforce 7400 שתומך ב-TurboCache וזכרון בנפח 512 מגה אני הבנתי שיש לכרטיס 128 מגה משל עצמו והוא יכול לקחת עוד 128 מהמערכת (כי הוא יכול להגיע ל256 מגה סך הכל) עכשיו המצב הוא כזה: - המחשב - מדווח שכמות הזכרון של המערכת היא 512 מגה - dxdiag כלי הדיאגנוסטיקה של דיירקט-איקס מדווח על 256 זכרון של כרטיס המסך - ב-BIOS אין שום אופציה שקשורה לזכרונות בכלל וזכרון כרטיס מסך בפרט עכשיו אני יודע שבמחשבים עם כרטיס מסך משולב המחשב מדווח על "חסרונו" של הזכרון שהוקצה לכרטיס מסך וגם ניתן לשלוט בכמות הזכרון שהולך לכרטיס דרך הBIOS אז האם זה שונה ב-TurboCache? יכול ליהיות שכרטיס המסך "לוקח" את הזכרון אליו רק כשהוא צריך?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  14. קראתי את הדיון הדביק, ויש אינספור דגמים שאני מבקש את עזרתכם. הם צריכים מחשב קל משקל, מסך באיזור ה10", בטרייה חזקה, לשימושים של מקסימום צפייה בסרטים. אני מעדיף שיהיה 1GB זיכרון, שהמחשב לא ייקרטע חלילה. אני מחפש כמו שהמלצתם, גירסה עסקית, שאמרתם שהיא יותר אמינה. איך בודקים איזה לפטופ הוא עסקי ואיזה לא? דיסק קשיח, נראה שהסטנדרט בגדלים האלו הוא 160GB וזה מצויין לכל הצרכים. אפשר גם פחות. אם יש כאלו עם מקלדת נוחה יותר (איך אומרים, אורוגונמיה?) זה יהיה נהדר. המון המון תודה!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. מטרת המחשב כפי שכבר ציינתי היא למטרת משחקים במסך 20'. התקציב למטרה זו הוא 2000¤+100¤ . קיימת אפשרות לOC בעתיד אך אינני מעוניין לקנות רכיבי קירור כעת. בנוסף למיוד היקפי שאינני מעוניין בו גם אין לי צורך בצורב (יחובר צורב חיצוני) כך שאפילו לא צריך תאים לFLOPPY וצורב. אני מעוניין שהמחשב יהיה מבוסס כרטיס מסך RADEON HD4870 או שווי ערך אליו. צוואר בקבוק שיגרם כתוצאה מצורך OC למעבד או עוד כרטיס זכרון מקובל עלי כי אותם אני יוכל להוסיף מאוחר יותר, אך לא כתוצאה מלוח אם\מעבד\ספק כוח. להל"ן ניסיון שלי ליצור מערכת המותאמת לדרישות מערכת שלי באתר של SKYPC(אשמח לדעתכם): אודה לכם אם תוכלו להרכיב את המערכת בחנות במרכז(במיוחד ראשון לציון). נושא השקט\עיצוב אינו בסדר העדיפויות שלי וכ…

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by whodosntlikeomri,

שלום, אני רוצה מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, Skype ודברים כאלו אם חיבור Firewire כדי לחבר מצלמת וידאו כי יהיה ממש קצת עריכה וזה אבל לא משהו על רמה.... קיצר התקציב 2000 ולא צריך מסך מקלדת וכו... תודה

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  17. אשמח לקבל המלצות ושיפורים ע"מ להוזיל במחיר המחשב ועדיין לשמור על איכות נורמלית לשם הצגת תכני HD מלאים והקלטה מרובה מממיר הוט. מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט 351 ש"ח לוח אם: ‏‏Gigabyte GA-MA785GM-US2H 445 ש"ח זכרון ‏ G.Skill 2GB F2-6400CL4D-2GBPK DDR2 800MHZ 4-4-4-12‎‎ 283ש"ח דיסק קשיח Samsung 500GB HD502IJ 265 ש"ח כונן אופטי 20X Sony AD-7200S 119ש"ח כרטיס טלוויזיה + ערכת אינפרה אדום Hauppauge PVR150 MCE 389 ש"ח מארז כולל ספק HEC 7KJ9 250W 325ש"ח סה"כ 2177ש"ח

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. שלום לכם חברים אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב שנע בין 3000 - 3500 המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט , תוכנות ושיתוף קבצים בעיקר) אני לא גיימר או משהו כזה אבל יהיה נחמד עם המחשב יריץ משחקים לא כבדים עד כדי כך ברמה סבירה מספיק לי דיסק קשיח של 80 ג'גה (אך אם יש דיסק עם נפח יותר גדול עם לא כזה הבדל מחיר גבוה אז סבבה) אני מעוניין בצורב די וי די במקום צורב רגיל או כונן CD אני לא צריך ציוד נלווה ולא מסך אני בונה על המחשב הזה שירוץ לי טוב כמה שנים טובות בתודה רבה אסף

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. Started by drorimon,

שלום לכולם. אמרו לי שפה תוכלו לעזור למצוא את המפרט האופטימלי למחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2000 ש"ח, והמחשב מיועד לשימוש ביתי, סטנדרטי, כלומר אינטרנט ומשחקים. אין לי צורך במסך או בציוד הקפי אחר. אשמח אם תעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by pazer005,

אני משדרג את המחשב שלי. אמא שלי רוצה איזה מחשב ואני עושה מעין ערבוב חלקים בין מה שיש לי למה שהיא קונה ואחרי הרבה התלבטויות, השאלה היא מה עדיף למחשב לעריכת סרטים בעיקר. הייתי שמח לשחק גם משחקים אבל זה הקטע הפחות חשוב כרגע. מפרט ראשון: Core 2 Quad Q9400, 2.66GHz, 1333MHz, s775, 6MB P5QL/EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2x2GB Mushkin Silverline Edition Dual Channel GTS250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E WoW Edition Caviar Blue 2TB 7200RPM, 16MB WD5000AAKB Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS + ציוד נלווה רגיל מפרט שני: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 2x2GB Patriot …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by Armageddon1,

coolermaster - CM690 seasonic - S12E650 Bronze kingston - 4gb ddr3 1333Mhz gigabyte- P55a UD3 Intel - i5 750 Hard Disc - WD 1TB fals graphic card - HD 5850 1gb sapphire monitor - dell 2209wa +lcd 32"/ 37 FHD מה דעתכם? נראה לי קצת הגזמתי עם הספק רק .

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  22. המחשב צריך לכלול: מעבד AMD טוב ומהיר זיכרון 512 כרטיס מסך סביר- לא משהו חזק.. דיסק קשיח 80 גיגה רמקולים+עכבר+מקלדת-שיהיו נוחים ויתנו הרגשה של איכות! צורב DVD צורב רגיל פלופי מסך 17 אינץ' וכל הדברים האחרים (ספק מארז... עליכם..) נא להצמד לבקשות ולא לעלות מעל המחיר תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  23. שלום לכולם, אני בניתי מפרט לאינטרנט וסרטים, מבקש את דעתכם עליו. התקציב הוא 2100 שקל ולא ניתן לחריגה. את ההרכבה אני אבצע. מעבד : 410 ש"ח (athlon 64 4200 (AM2 לוח אם: 340ש"ח Gigabyte MA69VM-s2 זכרון: 380ש"ח 1GB kingston x2 כרטיס מסך: 290ש"ח POV 8400GS 256MB GDDR2 דיסק קשיח: 270ש"ח WD 160GB sataII צורב: 210ש"ח Pioneer DVR-212DBK SATA מארז: 195ש"ח HJA-6000 MIDI 500W MAX (ספק ג'נרי אמור להחזיק את המפרט) סה"כ: 2095ש"ח . תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by IDAN AMRAM,

יש פה מפרט מKSP כמו שאפשר לראות... אני צריך חוות דעת עליו זה מחשב למשחקים ואינטרנט אין כוונה לOC.. אני לא מצאתי בKSP ספק נורמאלי אז שמתי אחד לפי המחיר שאני חושב שיש להשקיע בספק... אם אתם יכולים תמצאו לי ספק מKSP מתאים [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by AOF,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים, סרטים. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?די הכול... * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?נופ. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6-7 כזה.. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא.. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדי…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים