ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
כי שנאמר מפרט ב 2,500 עד 3,000 שקלים. המטרות שלו זה בעיקר גלישה באיטרנט, אך גם סרטים ומשחקים. לא מבין גדול בנידיים אז יש לי שאלה שאולי תישמע לכם מצחיקה. אני רוצה שיהיה לי איטרנט האם אני אמור לשלם על זה בנפרד או שאני קונה נייד שמיועד לאיטרנט אני מקבל את זה בחינם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחרוג בכ- 500 ש"ח או קצת יותר, אם זה ממש משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פרנסה, עבודה עם התוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, הרבה עבודה עם וקטורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת טובה, לא משהו מיוחד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 …
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
זכרון ceon 2gb ddr-2 800mhz מארז עם usb קדמי שחור ללא ספק תוכנת אנטיוירוס norton 2008 oem כר. רשת 1g lan ob צורב sata lg dvdx20 שחור מעבד אינטל 3mb e7200 core 2 duo conroe ספק כח ezcool 12cmf 450w real דיסק קשיח seagata sata2 8mb 360g כ.מסך msi 8400gs t2d512e pcie לוח אם msi p35 neo 7.1 1glan כ.קול (8 ערוצים) 7.1 ob תוכנת oem vista home basic heb מסך dvi wide 1:8000 5ms w2042t lg סכום מוערך:4000 אציין שהמחשב הוא בעיקר לצרכי גלישה ,הורדת וצפייה בסרטים, ובעתיד עבודה עם תוכנות עריכת וידאו.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד למשחקים.... לא חייב שיריץ משחקים ממש כבדים.. מספיק שיריץ משחקי כדורגל כמו פיפא ופרו, משחקים סבירים. אם מישהו יכול לתת לי מפרט מתאים ומכיר אני אודה לו, תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי ותכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג השאלה שלי היא אם מנסיון שלכם עדיף רחב או רגיל לשימושים שהגדרתי? אם אין יותר מידי הבדל אני חושב שאני אלך על רחב. כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB אם לא יותר זכרון - 1GB (בשביל הפיתוח). זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצויה יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל חשובה לי האחריות... זה הכיוון הכללי, אבל אפשר להתפשר על חלק מהדברים. חשבתי אולי לחרוג קצת מהתקציב ולקנות את: http://www.notebook…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , …
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, מסך כבר יש לי (DELL 2007WFP) מהציוד ההיקפי אני צריך: רמקולים (לא צריך משהו משוגע מדי), ועכבר. יש לי הארד דיסק של WD5000AAKS 500GB SATA 2 השאלה היא האם כדאי לשמור אותו למחשב החדש או להשאיר אותו בישן (עוד לא הספקתי להשתמש בו)? אגב אני לא גיימר כבד ולא רוצה להתעסק עם OC פשוט צריך מחשב חזק לכמה שנים.[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 16:55:57 אגב שמתי לב עכשיו שהולך לצאת מעבד חדש של אינטל, מה אומרים כדאי לבטל ולחכות קצת?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
הזיכרון של KINGSTON מדגם HX424C12SB2/8 לא רשום באופן מפורט במפרט הזיכרונות הנתמכים אך דגם HX424C15FBK4/32 כן רשום, ואולי אני מבין לא נכון אבל הדגם HX424C12SB2/8 הוא פשוט זיכרון בודד בניגוד לערכה של ה-4 בדגם HX424C15FBK4/32, אך הם אמורים להיות אותו זיכרון בדיוק לא? אני פשוט רוצה לדעת באופן בטוח שדגם HX424C12SB2/8 יעבוד על לוח האם Asus SABERTOOTH Z170 MARK 1 תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מזה RAID 0 ? ומזה OC? (ראיתי את זה באיזה הודעה פה)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
כותרת... אם מישהו יכול לעזור לי יהיה מצויין! ללא ציוד הקפי... ללא כרטיס קול ושטויות שלא צריך... הערה חשובה: לא עושה OC!!! יהיה טוב אם תבנו שני מפרטים, אחד של AMD, ואחד של אינטל.
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מבקש מפרט פשוט ביותר למחשב המיועד לגלישה, משחקי אונליין, שמיעת מוזיקה ולעיתים צפייה בסרטים, תוכנות מסרים מיידיים ושיתוף קבצים. מרכיבים מינימליים דרושים: Intel dual core 1G ram - מספיק 533 mhz ציוד קיים: ספק כח HEC 300AR-TF (יחזיק את המחשב? צריך חדש?) כל המוצא בזול הרי זה משובח! הצעות?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היי, רציתי לבקש עזרה בהרכבת מחשב במחיר של בין 2500 ל-2800 במזומן. ( כולל מסך, לא כולל עכבר מקלדת ורמקולים). אני טיפה מבין אבל לא מספיק בשביל לדעת איזה לוח אם מתאים לאיזה מעבד ולאיזה זיכרון. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים עד בינוניים ( אני לא גיימר אבל יהיה נחמד אם יעבדו בו משחקים כמו CNC 3 וכאלה...), הורדות, ועריכה גרפית (עוד לא יודע באיזו רמה, אני הולך ללמוד עיצוב פנים במכללה). אני רוצה שיהיו בו: מארז וספק (יכולים להגיע יחד ) לוח אם ( עדיפות לחברות כמו ASUS או GIGABITE ), מעבד ( אינטל ) וכרטיס מסך ( שהוא לא ON BOARD ) שתומכים בדרישות שהזכרתי למעלה, זיכרון 2GB טוב ( KINGSTON למשל ) בשבב אחד ( למקרה שאי פעם ארצה להוסיף ), צורב DV…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם בבחירת המפרט, אשמח גם להמלצות לגבי מקום הקנייה (חנות), תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? שלוש אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (: ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת בדו מימד (לא משהו רציני), צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, ו league of legends (המחשק היחיד שאני משחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Popcorn Time, Visual Studio, Photoshop, Sony Vegas Pro, Skype, Spotify ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט חזק למשחקים ב-1500 ש''ח בלי כרטיס מסך (כי יש לי כבר 8800gt)
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך עזרה בבנית מפרט לאחותי הקטנה. שימושים עיקרים זה אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים בסגנון סימס (למינהם) וטומב ריידר (החדשים). התקציב כאמור 2000 ש"ח (רצוי לא לחרוג יותר מ150 ש"ח למעלה), ואם אפשר שיורכב מSKYPC (עניין של נוחות) בכל מקרה, אני הרכבתי מפרט ראשוני, וכל הצעות לייעול או שיפור במסגרת התקציב ייתקבלו בשמחה :-) מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שמצריך מערכת הפעלה ואופיס,ללא תוכנות גרפיות השימוש הוא בסיסי מאוד תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
דגם: ABIT KN9S סוג ציפסט: NF 550 מהירות : 2000 כרטיס קול משולב: 8 ערוצים כרטיס רשת: GigaBit Lan יציאת T.V OUT: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול אחריות : 3 שנים כ.מסך : XFX GEFORCE 7600GS 256MB אחריות : 3 שנים « דיסק קשיח » יצרן: Westren Digital טכנולוגיה: SATA2 נפח איחסון: 250GB מהירות: 7200 זכרון מטמון : 16MB אחריות: 3 שנים « מעבד » סוג מעבד: AMD Athlon X2 3800+ AM2 מהירות מעבד: 2200Mhz זכרון מטמון : 1MB אחריות: 3 שנים « מארז » סוג: Magnetics כולל ספק: 500W כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור : 4 « זיכרון » יצרן: SuperTalent נפח: 1GB (512MBX2 סוג זכרון: DDR 2 מהירות: 667 אחריות: כל החיים « צורב DVD » שם יצרן כונ…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי נייד ישן שהמעבד שלו הוא: T2450 איך הוא בהשוואה למעבדים של המיני ניידים: ATOM N270
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט, תנו את חוות דעתכם המקצועית בבקשה , המחשב מיועד לגיימינג וניגון HD אין לי צורך בציוד הקפי, ואני גם לא צריך כונן DVD לגבי משחקים, אני רק מתחיל, אך רוצה כרטיס שיריץ משחקים כבדים. אני צריך שתהיה לכרטיס מסך יציאת HDMI. לוח ראשי GA-EG31MF-S2 - Gigabyte מעבד INTEL E7400 זיכרון 2Gb DDR2 800 Kingston דיסק קשיח 500G/SATA2 - WD כרטיס קול 128 BIT/8CH כרטיס מסך /ASUS - 9600GT 512MB GDDR3 כרטיס רשת 100-10 מארז P4 500 WT - 9611 סה"כ - 3000 שח אני יודע שהמחיר די גבוה אבל אני גם יודע שהשירות אח"כ הוא מצוין. תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, מחפש נייד לידידה בתקציב 2K. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (שהמעבד ידע להסתדר עם HD). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הסטנדרט עם עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי 4+ . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיהיה הסטנדרט עם עדיפות ל HDMI ו-USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?בונוס * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי. מקווה שתוכלו לעזור לי. אני מתלבט עם איזו חברה להתקשר כשארכוש לפטופ. אין לי מושג מאיזו חברה אקבל שירות טוב ואמין ומאיזו לא. אני ממש לא רוצה ליפול על איזה שירות לקוחות מחורבן. אשמח לשמע את חוות דעתכם וללמוד מנסיונכם ובעיקר לקבל המלצות. ההתלבטות שלי כרגע בין dell,hp,asus,samsung,toshiba תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחשב לעבודה ,לשימוש בתוכנות מסחר בבורסה ואקסלים , מה עדיף ? Dell Vostro 3750 i7-2630QM 8GB http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=8667 Dell XPS 17 i7-2720QM GT 555M http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=6903
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב חזק במיוחד (אפשר לחרוג קצת מהתקציב...) שיוכל להריץ ביעילות תוכנות כמו פוטושופ\ אין דיזיין אילוסטרטור וכו' אם אפשר גם בו זמנית. נ.ב. שמעתי שמסכי lcd פשוטים אינם מתאימים לעבודה עם גרפיקה. היכן אוכל לקנות מסך CRT איכותי? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-