עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shlomi8,

אני רוצה להעיף את המחשב הנייח שלי (מפרט בצד) בכמה שאני יצליח למכור... להוסיף כסף ולהביא מחשב נייד לשימושים כליים כמו: איסיקיו, סרטים, מוזיקה (הרבה!), ואינטרנט... חשוב לי רק שיהיה כרטיס רשת אלחוטי... אשמח לקבל המצלות תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. Started by Holys,

1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים : cs:go, overwatch, assassin creed, gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 בעקרון לא משנה, מה שאתם חושבים שהכי טוב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

3. אני צריך מפרט לשימוש ביתי סביר. שימוש באינטרנט, תוכנות מסרים מיידים, צפייה בוידאו ומשחקים בינוניים, לא כבדים במיוחד. תקציב מקסימלי-2500 ש"ח, ללא חריגות של מאות שקלים. חבר שלי קצר בכסף. יש כמה בקשות: המארז צריך להיות אסתטי. לא יקר, אבל גם לא אחד שנראה כמו לבנה עם כפתורים. 1 GB זיכרון ו-300GB בדיסק הקשיח מינימום. כרטיס מסך לא משולב, אבל גם לא יותר מדי יקר...אני מאמין שמשהו בסגנון החלשים של ג'יפורס סדרה 7 יכולים לבצע את העבודה. אין שום OC, ללא ציוד היקפי משום סוג. ללא כונן משום סוג. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. Started by mikimik,

שלום, מעוניין במחשב שישמש ל: 1. שימוש משרדי ביתי. 2. מחובר לטלויזיה (לידו) 3. משחקי רשת מפעם לפעם. קיבלתי כבר הצעת מחיר של 3,500 על המפרט הבא: מעוניין לחסוך אפילו יותר. מארז-גיימרים מקצועי Coolermaster 430+קירור מקצועי ZALMAN ספק כוח-ספק גימריםCoolerMaster 500W REAL+מאורר 12אינץ לוח אם-Intel B75M-D2V-Gigabyte-USB 3.0- מעבד-Intel® Core i5 3570 3.4Ghz 6MB- זיכרון-16384MB-DDR3-1600MHZ-Crucial/Patriot- כרטיס מסךFX GTX 650 1024 DDR5 - דיסק קשיח-500GB Seagate SATA3 7200Rpm-.. כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP- כ.רשת-Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול-8-Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio מקלדת-מקלדת מולטידיה הכולל משטח לכריות הידייםUSB עכבר-אופטי ארגו…

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  5. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות עריכה גרפית של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. אני מתכנן לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני. הייתי רוצה גם לקבל חוות דעת על המסכים סיניים כמו HKC C7000 שמוצג ב - glouds.com. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימ…

6. בס"ד שלום רב לכולם. מבקש את עזרתכם בבניית מפרט שמשמש לשימושים שונים. חשוב לי מאוד לא להיות עירני מאוד לצווארי בקבוק רלוונטיים וליחסי עלות מול תועלת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ו-3D. עריכת וידאו HD (חשובה מאוד התמיכה במגוון הפורמטים - גם החדשים שביניהם, ורנדור איכותי). עריכת גרפית (גם בתלת מימד). גיימינג בינוני - כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere After Effectsתוכנות תלת מימד למיניהן …

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  7. Started by Eden 6600,

בגלל ששני המחשבים האלו ישנים וחוץ מהשם של המעבד שלהם אני לא יודע עליהם יותר מדי ואני גם לא מצליח להבין מי יותר טוב ומתקדם מבחינת ביצועים? ומי מבינהם יצא מאוחר יותר?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. שלום רב, מחפש המלצה למפרט למחשב עד 6K. יש אפשרות לחרוג מהתקציב, אם נדרש, עד 8K. ללא ציוד היקפי. בסולם של 1-8 חשוב השקט 5-6 לא מתכונן OC. אין צורך במ"ה, המחשב יריץ Centos\Ubuntu\NixOs ולא נדרשת הרכבת מחשב בחנות. קניית הרכיבים מאזור המרכז. הקנייה השבוע. ללא בקשות מיוחדות אך תשומת לב לכך שהמחשב ישמש לזה בלבד ככה שלא נדרשים שום פיצ'רים מיוחדים (2 כניסות USB יספיקו וכמובן חיבור למסך וכו') מודה מאד לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כריית CryptoCurrenc…

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  9. Started by gal kedar,

דחוף מאוד

10. המחשב מיועד למשחקים, עבודה שוטפת, צפייה סרטים כמו כן הוא יחובר למסך 19 בעזרת כרטיס טלויזיה על מנת לתפק כטלויזיה מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 550 - GIGABYTE GA-M55S-S3- 3Y Warranty 450 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y 460 דיסק קשיח Samsung 250GB SATA II SP2504C 370 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRANTY 180 כרטיס מסך PCX - Radeon X1950 Pro 256MB - Sapphire, Gecube, Gigabyte... 840 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan 425 מקלדות סט אלחוטי מ…

11. Started by יואב752,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח בערך (אם קריטי ניתן להעלות מעט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית רבה וגם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כ"כ מבין בזה, לדעתי לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא כ"כ יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מת…

12. Started by דיוגנס,

די נמאס לי מהגרוטאה שלי ( פנטיום 3), אז חשבתי לקנות מחשב חדש. כל מה שאני צריך זה מחשב בלי מסך ובלי ציוד הקפי אחר. התקציב הוא 3000 שח, עם חריגה מאוד מאוד קטנה כלפי מעלה. אבקש ממכם לתת חלקים שנמכרים בחנות ksp, ושהמעבד יהיה קונרו 6300 ( אני חושב שבמלא תכניסו אותו למפרט, אז זה לא משנה כל כך). רב תודות, דיוגנס.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K, אפשרי לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מסוגל להריץ מכונה וירטואלית באופן חזק ומהיר (כיום זה ספציפית בשביל פיתוח לאנדרואיד, אבל גם בכללי, אם אצטרך להריץ עליו לינוקס וכאלה). מבחינת שאר הדברים - הצרכים שלי מינימליים יחסית. אשמח אם יהיה מסוגל גם להריץ משחקי מחשב בסיסיים כמו דוטא (לא משחקי מחשב חדשים), וכמובן, שיכלול שימושים משרדיים - אינטרנט, אופיס וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, למעט אולי מסך אם יש הצעה טובה כלשהי (אני שוקל לעבור ל2 מסכים)…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. בטעות ניתקלתי בלינק http://www.gamapc.co.il/Product.asp?Pid=010201&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=34&aff=Zap〈=he בסוף יוצא שאם אני מחבר כרטיס מסך 8800gts 640mb זה יוצא לי איזה 5000 שח השאלה היא האם כדיי

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  15. Started by draak31,

חבר שלי מתחיל ללמוד באוקטובר והוא צריך מחשב נייד, הוא מצא את המחשב הזה http://us.toshiba.com/computers/laptops/satellite/M640/M645-S4116X ב2500 שקל, המחשב ישמש ללימודים, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, לא למשחקים. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  16. מעבד: Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3P-B3 for socket 1155 זיכרון: kINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 קשיח למחשב שולחני: SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI Retail ספק כוח: Antec TRUE POWER TRIO 650W - י

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  17. Started by sliana2,

שלום לכולם- אני מחפשת מחשב נייד חדש. אשמח לקבל הצעות למפרטים. אני משתמשת במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט ומוסיקה. אני מעוניינת במסך 15.6 אינצ', שהמחשב לא יהיה כבד, שיהיה לו מיקרופון, מצלמה, אופציה לחיבור ל WIFI. (יכול להיות עיצוב מעניין- בכל זאת אני בחורה...) מבחינת תוכנות: אני רוצה מערכת הפעלה של Windows 7, שיהיה בו Office ואנטיוירוס. אני מעוניינת גם לרכוש את המחשב בארה"ב (כדי לחסוך עלויות)- באופן כללי המליצו לי לקנות שם DELL או HP. חיפשתי באתרים שלהם אבל יש שם כמות מידע אינסופית ואני פשוט הולכת לאיבוד. אגב- עניין האחריות הוא חשוב- אני אקנה מחשב שתהיה לו אחריות בינלאומית כדי שאוכל לתקן אותו בארץ למקרה שקורה משהו. אז אם יש מישהו שמבין בנושא- אשמח להכוונה :-) מבחינת תקציב אני…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  18. שלום לכם אני אפרט במה אני מעוניין לפי הנהלים של הפורום ואח"כ אוסיף את המפרט שקיבלתי 1. תקציב: 6K 2. מטרות המחשב: א) משחקים כמו COD ו CRYSIS. ובשאיפה בעתיד להשתמש בו גם כ HTPC. ב) בשאיפה להשתמש במשחקים בצורה כבדה תלוי כמה עבודה תהיה אבל המחשב ישמש גם לפיתוח קצת אקליפס וויזואל. ג) המסך שיש לי הוא syncMaster T220p 3. אין צורך בציוד הקיפי 4. אין רכיב שאני לא צריך. 5. אין לי חלקים קיימים. 6. רמת השקט הנדרשת 10, השקט קריטי כי המחשב ישב בסלון או בחדר שינה. 7. לא מתכוון לבצע OC אבל בעיקר בגלל שאין לי מושג בנושא 8. אין צורך להוסיף מערכת הפעלה באפשרותי לרכוש בצורה זולה windows7 home premium אבל אשמח לשמוע אם זו מערכת שמתאימה בכלל למה שאני רו…

19. Started by Bar93,

שלום לכולם! 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K עם חריגה של עד 600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, כותרי AAA בעיקר. ועבודות עריכה ועיצוב קלים (פריימייר וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כלול בתקציב אבל אשמח להמלצה על מסך 2K טוב, כרגע חשבתי על Dell 27" LED S2719DGF 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) בנייה חדשה מאפס. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  20. היי לכולם, בעוד כחודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אני רוצה מחשב לתכנות/משחקים/סרטים ומוזיקה. (כמו כל אחד...) אני אישית מעדיף מחברת HP. אבל זה לא משנה לי כל-כך. בכל אופן תגידו לי אם זה..(מצורף לינק) מחשב סבבה או שצריך לשפר כרטיס מסך או מעבד/זיכרון?? אם צריך לשפר רצוי מאוד שהמחשב יהיה בטווח המחיר של הדוגמא... http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1624 מחיר: 3,715.00 ₪ הדגם הוא: HP Pavilion dv6-1230ej תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  21. Started by YARONGT,

מישהו יכל לעזור לי טוב יש לי את המחשב נטבוק לנובו S10-3 ועשיתי לו עדכון ביוס הוא אמר לכבות את המחשב ואז הידלקתי אותו והוא לא מראה כלום במסך ושום רעש של התאמצות והמנורה לא מהבהבת מההההה אני עושה אני רועד פה :s05: ובבקשה מי שמחובר ויכל לעזור אז lets goo

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. Started by קפלן,

קניתי היום מחשב נייד חדש (Dell 3537). בחנות אמרו לי להטעין 12 שעות (או 24 לפי היצרן) לפני השימוש. מהדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/283809-%D7%94%D7%98%D7%A2%D7%A0%D7%AA-%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%A2%D7%9D-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94/page2 הבנתי שאין שום עניין לטעון כאשר הנורה נכבית. אז שוב, האם יש עניין בלהטעין 12 או 24 שעות? וגם אם יש עניין - האם יש בעיה להדליק את המחשב ולעבוד עליו תוך כדי שהוא עדיין מחובר לחשמל או שצריך 12 שעות מלאות ללא מגע במחשב כלל? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  23. אהלן, מחפש מחשב שהשימוש שלו יהיה להפקה על Ableton והמטרה היא מחשב שיחזיק לכמה שיותר שנים. בגדול התקציב יכול להימתח עוד. פרוייקטים עמוסים עם הרבה ערוצים שחלקם יהיו ערוצי Midi עם פלאגינים כבדים כדומת omnisphere. מבוסס i9 , לפחות 32GB ram , טרה SSD מהיר בשביל מערכת ההפעלה ועוד 4 טרה רגיל לספריות סאונדים וכדו׳. יש חשיבות למארז מאוורר וכמה שיותר שקט. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 7000 ש״ח וניתן לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב ישמש להפקת סאונד על תוכנת Ableton. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (ל…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  24. Started by dorigil,

במהלך השבועות האחרונים התחבטתי בנושא קניית לפטופ די הרבה ועדיין לא קניתי אחד. שני הדברים העיקריים בהם לא הייתי בטוח הם: א. האם להרחיב אחריות משנה לשלוש בתוספת של 700-1000 ש"ח, במיוחד כאשר אני מתכנן לקנות דגם זול (עד 3000k)? ב. האם חשוב לי להתעקש על יציאת tv out? בסה"כ צפייה בסרטים היא אחד העיסוקים העיקריים שלי. האם עדיף לי לרכוש דיוידי קורא צרובים במקום? האם הוא יקרא כל סרט שאצרוב? האם גם הטלוויזיה צריכה להיות מותאמת ליציאת tv-out של המחשב? איפה האיכות תהיה יותר טובה, דיוידי קורא צרובים או דרך המחשב והtvout? אשמח לכל עזרה, דורי

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. Started by ldmajor,

היי יש לי נייד ואני רוצה לחבר אותו לטלוייזיה ישנה אשמח לדעת אם הכבל הזה יתאים לי S-VIDEO - RCA http://ultrapro.co.il/products/89755 הS-VIDEO הולך למחשב הRCA לTV לווידיאו סאונד אני לא צריך בתודה דן.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.