עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב לאחר זמן לא קצר והרבה התלבטויות זה המחשב שקניתי אני מקווה שהמפרט הנ"ל תואם את הציפיות שלי. חוות דעת יתקבלו בברכה ולגבי הפריט- בין אם שמתם לב או לא עדיין לא רכשתי מסך היות ואין לי שמץ של הבנה בזה לכן אני שואל בפורום הזה היות ואני רוצה שהמסך יהיה תואם את המפרט הנ"ל אין לי מושג LED/LCD לא יודע מה ההבדל בניהם. כל מה שאני רואה בכל השמות האלה זה "מסך" אז בבקשה תמליצו לי על מסך 23 אינץ משהו טוב למשחקים כך שיהיה כיף לשחק ולראות תמונה באיכות גבוהה ושירוץ טוב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום לכולם, ברצוני לקחת מחשב עם תקציב מאוד נמוך. מה הכוונה נמוך? כמה שיותר נמוך ושלא יגיע ל2000 ש"ח. מה צריך להיות שם: כל המפרט הרגיל של מחשב ויריץ משחקים בסיסיים (זה לא מחשב של גיימרים אלא משחקים רגילים כמו סימס) יכלול מסך מחשב שטוח דק שתהיה בו יציאה גם לטלויזיה (כלומר שאפשר לחבר אליו ממיר של יס למשל בנוסף ליציאת VGA של מחשב כדי לחסוך בהדלקת המחשב כאשר רוצים לראות טלויזיה) בגודל של לפחות 22 אינץ'. שיכלל במחיר זה גם עכבר ומקלדת (אין צורך ברמקולים). מקווה שתצליחו להרכיב מחשב נחמד במחיר כזה. תודה מראש.

3. Started by Xt,

קבלו את המפרט: Intel p4 2.66 64bit Abit SG80 512 MB Samsung 120Giga SATA Ati 9250 128 mb Nec 3504A DVD recorder מקלדת ועכבר מיקרוסופט BenQ 17'' LCD FP71G כונן דיסקטים כל זה עם מארז ורמקולים פשוטים ב4300 שווה? לשנות משו? תודה!

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by yippe,

שלום חבר'ה, מעוניין לקנות מחשב חדש כולל מסך, אשמח להמלצות. המחשב ישמש לstarcraft2 מבחינת גיימינג, וכד' סרטים וכו'. קשה לי עדיין להחליט כמה כסף אני רוצה לשים אבל אפשר להגיד בין 4-5.5. אין צורך למקסס את המחיר, אני לא יודע אם כדאי להוסיף את הכסף הזה וכד'. אם זה לא יותר מדי טרחה, אם תוכלו להסביר במפרט מה אני יכול לשפר או להוריד, איך זה ישפיע מבחינת מחיר וביצועים(נגיד להריץ משחק איקס על מדיום במקום אולטרה וכמה זמן יותר יהיה רלוונטי המחשב) והאם שווה את הכסף הזה וכד' כדי שבאמת אלך על משהו פיירי ושווה. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  5. שלום, אודה מאוד על עצה למחשב טוב בתקציב הזה. בהתחלה כיוונתי ל-2500 אבל אז ראיתי שהדרישות שלי קצת דוחקות את התקציב מעלה. ייעוד: שימוש רגיל (אנטרנט, אופיס), סרטים (חיבור HDMI), גרפיקה דו מימדית, סביבות תיכנות וסימולציה (ויזואל סטודיו, מאטלב, וולפרם מתמטיקה וכו'). - צורב DVD. - BLUETOOTH, 802.11G/N, HDMI, 3 X USB, VGA, מצלמה ומיקרופון. - חיי סוללה ארוכים. - דיסק קשיח לא פחות מ 320 ג"ב, העדפה ל-500. - העדפה לרשיון לחלונות 7. זהו. בינתיים שמתי עין על HP ProBook 4330s אבל למרות שהוא עומד בתקציב אני מקווה למצוא משהו טיפה זול יותר. התעניינתי גם ב-DELL INSPIRON 5110 ו-LENOVO. תודה!

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. Started by NewStudent,

שלום לכולם! באוקטובר הקרוב אתחיל את לימודי בטכניון ולקראת שנת הלימודים אני מחפשת לקנות מחשב נייד בסביבות ה3000 ומשהו שקלים. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים סטודנטיאליים ולכן חשוב לי שתהיה לו סוללה שתחזיק מעמד זמן רב ללא טעינה ושלא יהיה כבד מדי. אשמח לקבל את חוות דעתכם בנוגע למחשבים מומלצים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. אוקי יש לי מעבד LGA775 Q9400 6MB 1333MHZ. מארז+ספק טרמנלטק 500W מארז יפה טוב וחדיש. דיסק קשיח 500GB WD הגירסה הירוקה דיסק קשיח 160 גיגה WD אני רוצה לקנות את החלקים הבאים: זיכרון 2X4GB 1333MHZ גיל סקייל דואל צאנל 243 שק כרטיס מסך hd6450 1gb גיגה בייט 243 שקל לוח אם Gigabyte GAG41MTS2 ב-238 שקל סך 3 החלקים יוצא 724 שקל ...לדעתי כל החלקים ירוצו על FSB של 1333MHZ ניצול מלא של כל החלקים לדעתי אני חוסך די הרבה כסף בזכות המעבד שהוא די חזק למשחקים לדעתי... השאלה אם הכרטיס מסך יריץ משחקים ממש כבדים? ההוצאה שלי לא תעבור את ה800 שקל...אם יש לכם עצות אני ישמח לשמוע... אני אשמח שתציעו לי לוח אם אולי אחר או כרטיס מסך הבעיה פה היא כמובן עד סכום כולל של 800 שקל לשלושת החלקים לוח-אם כרטיס…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. תקופה שבה HDD 80GB היה נחשב המון חחח

9. Started by TGA,

אני לא מחפש לקנות מחשב נייד חדש (יש לי אחד) אלה אני רוצה לדעת משהו קטן, כמה עולה מחשב נייד שיוכל לעלות GTA IV, CRYSIS ועוד משחקים שברמה שלו ומתחתו אבל לא בהרבה... *מעניין אותי לדעת מה המחירים למחשבים כאלה*.. -יש לי מחשב נייד של COMAPQ (סליחה אם אני לא מבטא את זה נכון) שעלות שלו הייתה 3000 ש"ח והוא לא מריץ לי רולרקוסט והמשחק היחיד שאם אני לא נמצא ליד המחשב הנייח שלי זה CRUSADER....

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by oranShoshany,

אני צריך מפרט למחשב שיהיה בלי כרטיס מסך כי אני מחכה לכרטיסים החדשים ושיהיה E6300 אני מתכנן לעשות OC תודהההההההההההההה =]

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by shay360,

אמממ תאמת אני לא ממש מבין בזה...כאילו..מבין קצת. אז ניחשתי לפי מה שנראה לי ולפי המחיר. מה אתם אומרים? מה אפשר להחליף? לשפר? אני רוצה משהו באיזור ה 3500 - 4000...אם אפשר אז כולל מסך. כמובן מחשב שיחזיק לאורך זמן.... קצת למשחקים (לא בהגזמה) אבל שיוכל להפעיל משחקים יחסית חדשים... חשוב לי גם שיהיה שקט. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX מחיר: ¤803 לוח אם: ASUS P5ND2-SE מחיר: ¤481 כרטיס מסך: ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL מחיר: ¤632 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤388 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤198 זיכרון: …

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by killer107,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, בניית אתרים וכו') וגם לשירים, סרטים ולמשחקים. אני יכול להתגמש עם המחיר עד 5,000 ש"ח גג.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by most,

אני צריך שתביעו את דעתכם על המפרט הזה שבניתי לחבר. המחשב לא למשחקים בכלל אלא רק לעבודות משרדיות ועבודה באינטרנט וכדו'. לינק : http://img46.imageshack.us/img46/6762/untitledvs1.jpg (נבנה מ-SKYPC) אשמח אם תציעו מפרטים טובים יותר במחיר הזה או פחות. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by sap_pir,

בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר

15. אני צריך מחשב למשחקים (אבל לא רק ומשום שזה היישום הכי טובעני אז נקרא לזה מחשב למשחקים) אני לא צריך מסך,ציוד היקפי,ספק,מארז וכו'.. מתוכנן OC רציני כרגע אני משדר על רזולוציה 1366X768 אבל מתכנן בקרוב לעבור לFHD לכן צריך כרטיס מסך בהתאם,וחשוב 8GB של זיכרון לתוכנות כבדות שאני מפעיל מדי פעם,ודיסק 1TB של סמסונג,בעיקרון אני נעול על רוב החלקים חוץ מהמעבד הלוח אם והזיכרון. חשבתי על דבר כזה.תקנו אותי ואת המפרט בכיף. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS5 ¤993 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HE103UJ ¤545 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by achiya1,

לשימוש כללי בעיקר -עבודה באופיס ,סרטים.משחקים לא חשוב ממש. גודל מסך בין 14-ל15.6 שיהיה שקט וקל . עדיפות לחנות במרכז הארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Baridy,

אני רוצה לקנות מחשב ב3K למשחקים כבדים כמו TF2, PROTOTYPE,BIOSHOCK וכ'ו. אני היתלבטתי בהתחלה לקנות את המחשב הזה מזד http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=857879 עם שדרוג לכרטיס מסך ולספק בתוספת 1000 ש"ח תקציב: 3000 ש"ח מקסימום אולי עד 3100 אבל תנסו לא לעלות מהמקורי מטרות: גיימינג כבד ואונליין (TF2 L4D BIOSHOCK) אוברקלוק: לא מעוניין לעשות OC רכיבים מומלצים: אני רוצה שיהיה ליבה מרובעת INTEL QUAD/PHENOM X4 מומלץ כרטיס מסך חזק של ATI HD48XX חנות:לא משנה כל כך, אם אפשר בIQPC כי ההרכבה והבדיקות בחינם. ציוד:אין צורך בציוד היקפי המחשב יריץ XP 32BIT ולא חשוב אם המחשב יהיה שקט או לא.

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  18. שלום לכולם מחפש נייד לצורכי אופיס ואינטרנט (אני מניח שמעבד t4500 יספיק לצרכים האלו). בתקציב של 2500 ש"ח (ניתן לחרוג גם עד 2800 ש"ח אם זה עם אחריות ארוכה משנה). בכרחי שיהיה עכבר לא עם משטח אלא עם כדור כמו שהיו בדגמי t41/r50 וכדומה של ibm בזמנו. האם קיימים עדיין ניידים עם עכברים כאלו ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אני מניח שזה יצא פחות מ10K אבל אין צורך להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כמובן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה מאוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שFHD 1080P אתם תגידו לי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  20. Started by ishapach,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 4,500 ש"ח שיחזיק גם משחקים כבדים כמ CRYSIS וכו.

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  21. ערב טוב חברים אני מרכיב מיפרט לידידה שלומדת איתי 3ds studio max והיא צריכה מחשב שתוכל לעבוד עליו בצורה טובה עם התוכנה הזו אז הרכבתי לה מיפרט והוא יצא יותר יקר מימה שהיא רצתה אז להלן המיפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q, יחידות 1 ¤800 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1244 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤335 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1257 EVGA GeForce GTX 260 Core 216 55nm , יחידות 1 ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1652 Scythe NINJA PLUS, יחידות 1 ¤258 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=686 West…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. צריך הכל מעבד לוח זיכרון מארז הרדיסק מסך מקלדת + עכבר ( כרטיס מסך אפשרי גם onboard) צורב DVD מטרות ,מוזיקה סרטים אינרטנט. לא צריך איזה 6600 או אפילו 6200. עוד משהו מאוד חשוב חנות בירושלים!!!! מדגיש ירושלים והסביבה הקרובה מאוד! תודה לכל העוזרים! פרוייקט לא קטן

23. שלום אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה, עם קצת משחקים (פשוטים..). יש לי כמה עוגנים שאני רוצה לשמור עליהם: ספק כח 'אמיתי' ויציב, ושקט יחסי מהמחשב. לא מעניין אותי החברה של המעבד, אבל מה שכן חשובה לי יכולת השידרוג בעתיד. במחשב אני צריך את הדברים הסטנדרטים:כ. רשת, כ. קול, כ. מסך (כאשר שני הראשונים בהחלט יכולים להיות OB, ולגבי השלישי אני מתלבט), וצורב DVD אה, כן מה שאני מחפש זה רק את המחשב. כל הציוד ההיקפי (מסך דק, מערכת סראונד, מקלדת/עכברת כ. טלויזיה) כבר קיים. תוכלו לסייע לי בנושא?

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות את המחשב הבא: מעבד אינטל Intel Pentium G860, 3.0Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray קירור למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz On Board Intel HD Graphics Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin מארז Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) זה לא קריטי, אבל אני רוצה לנסות להתקין עליו האקינטוש. לפי הרשימות באתר של OSx86 אם אני …

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. צריך רק את המארז ותכולתו אין צורך בעוד משו תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים