עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by boaz,

מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P-4 2,4 Ghz (512k 533MHz) 1 1210 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ BE7(845PE,sb,lan,DDR333,usb2.0 1 720 זכרונות? DDR 333 כמות מחיר סה"כ 256MB Twinmos 1 420 כרטיסי מסך? Chaintech כמות מחיר סה"כ GF 4 Ti4200 64MB+TV+DVI 1 750 דיסקים קשיחים? SEAGATE כמות מחיר סה"כ 80 GB 7200 ATA-100 Baracuda IV 1 670 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ SONY 1.44 1 50 מארזים? כמות מחיר סה"כ ATX MIDI 400W 1 170 רמקולים? כמות מחיר סה"כ Luxeon sub+2Sp 1 190 זה מKSP מה שעוד יצורף זה - ולקנו 7+ ומקלדת ועכבר- אלחוטי אופטי של מיקרוסופט. מה אתם אומרים? חשו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום, אני לומד הנדסת אווירונאוטיקה וחלל וצריך מפרט למחשב נייד מילאתי את השאלון להראות פלוס מינוס את הדרישות שלי ממנו. אני לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים כך שאני אפילו לא יודע איזה מעבדים וכרטיסים גרפיים יחשבו לטובים על נייד ניתן לחרוג גם מהמחיר פלוס מינוס רכישת המחשב בישראל * מטרות המחשב: מטרות עבודה בעיקר, אופיס, מטלב, סוליד וורקס, אינטרנט.(בכללי שיריץ טוב תוכנות חישוב ושרטוט) כלל לא אתנגד גם אם זה יריץ משחקים בצורה סבירה אך לא חייב (סביר=הרצה של משחקים חדשים לא בהכרח בהגדרות מקסימליות) * גודל המסך: 17 אינצ' פלוס מינוס, משום שאני רוצה שיהיה נוח לעבוד עם המסך ולא מעייף בגלל מאמץ של עיניים. * משקל רצוי: כלל לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: זמן של 2-3 שעות * האם יש…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Terayon,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בסרטים באיכות HD - מסך בגודל 42'' , וסטרימינג מהאינטרנט של ערוצי טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. Started by zone51,

הי, כל פעם שרציתי לקנות מחשב חדש, המקום הראשון שהגעתי אליו זה המפרטים המומלצים באתר HWZONE עכשיו הלינק לא עובד האם זה ירד סופית? אני מבין שיש את הפורום , אבל שם ההמלצות הן בדרך כלל על ידי חנויות

5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , אופיס , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. שלום, אני קרוב להשלמת מפרט מחשב לגיימינג ואשמח לעזרה בבחירת קירור למעבד וכונן האיחסון - https://tms.co.il/builds/419014 - לגביי קירור הומלץ לי על Thermalright Phantom Spirit 120SE, שאני שוקל לקנות בחו"ל כי כמעט לא נמכר משום מה בארץ, ואלו שכן במחיר מופקע, אולם אשמח לשמוע על אופציה נוספת שכן נמכרת בארץ. - לגביי האיחסון שקלתי 980 pro 1TB אבל בTMS משום מה אין אותו ואני כן הייתי רוצה לקנות כמה שיותר חלקים מאותה החנות אז אשמח לשמוע חלופה. אני מאוד רוצה לחסוך בתקציב בחלק הזה, אז משהו best value for budget, שיהיה 1TB. - עוד שאלה שאשמח לשמוע דעה זה האם כדאי להשקיע בלוח אם עם צ'פסט שתומך בPCI-Express 5.0 בממשק הכטיס מסך לצורך שידרוג בעתיד? או שזה כרג…

7. היי, אני יודע שזה קצת מאתגר אבל אני צריך מחשב שישמש לגיימינג (שיריץ נגיד פיפא בצורה שאפשר לחיות עם זה) במחיר המינמלי. ראיתי שיש בהצעות מפרטים באתר למחשב בעל אופי דומה ב-1480 ש"ח, אבל רציתי לדעת האם יש לכם הצעות/שינויים מאז שההצעה הועלתה לשם. שימו לב שאין צורך בכונן דיסקים, כבר יש לי אחד, וגם אין צורך בהארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג עד כמה שאפשר בהתאם לתקציב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

8. שלום, יש לי מחשב די ישן שקניתי לפני כמה שנים. לאחרונה התחלתי ליצור מוזיקה והוא דיי נתקע לי בפרויקטים גדולים. הסתכלתי בדרישות של התוכנה והם רושמים לקנות את המעבד המהיר ביותר לליבה בודדת שיש לו מעל שמונה ליבות שהתקציב מאפשר. לפעמים אני גם משחק במחשב אבל לזה החומרה הנוכחית מספיקה לי. המפרט הוא: i5-6500 GA-B150M-HD3 16GB DDR4 - 1 stick Antec VP-500 Bloody Tiger A40 GTX 1060 6GB התקציב שלי לשדרוג הוא בין 1600 ל 2500 בקצה הממש עליון (רק אם באמת נותן יותר ערך) אני מניח שאצטרך לשדרג את כל השילוש ולא רק את המעבד

9. Started by adibs7,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤559 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Delta 550W Active PFC V2.0 120MM Sata 24Pin PCI-E X2 EPS 12V 8P כמות: 1 - מחיר: ¤416 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 כמות: 1 - מחיר: ¤399 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤443 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1299 מקלדת: LOGITECH Cordless Desktop EX-110 כמות: 1 - מחיר: ¤239 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 מערכ…

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, מישהו המליץ על המפרט הבא הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו בעיקרון לא התכוונתי לעבור את ה4500 למחשב. המחשב מיועד למשחקים ותכנות אשמח לביקורת/ הצעת שיפור. תודה דורון מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus , יחידות 1 ₪152 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2747 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT Phantom Black שחור - מחיר ברכישת מערכת מעל 3000 ש"ח, יחידות 1 ₪589 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3320 Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות …

11. שלום אנשים, לפני כמעט שנה קניתי מחשב די פשוט שלא מיועד לצורכי גיימינג או משהו, העלות שלו הייתה בערך 1500, לא זוכר בדיוק. כיום אני משחק CS:GO וכמובן שהמחשב הזה לא מסוגל לעמוד בדרישות (אני כן יכול לשחק, אבל אני לא צריך להגיד לכם כמה מעפן המשחק רץ). החלטתי שאני מעוניין לעשות את אחד משני הדברים, לשדרג את המפרט או לקנות אחד חדש, תלוי בדעתכם. בשביל הידע אני אציין שאני משחק CS:GO כשהגדרות הגראפיקה של המשחק נמצאות במצב הכי נמוך בכל פרמטר. בנוסף אני משחק על Windowed mod (גרסא שבה המשחק לא עובד במסך מלא אלא בחלון) ברזולוציה של 800:600 מה שנראה כך: ואם כל זה לא מספיק, במקרה הכי טוב המשחק רץ לי על 50 FPS (מדובר על מקרים נדירים בהם אני נמצא במיקום במפה שבו אין מרחקים רבים להסת…

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by zion561,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 אם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחק ASSETA CORSA וSQUAD מעוניין לחבר כרגע תמחשב לטלויזיה סמסונג Q90T, קצת עבודות בתוכנת אבלטון 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שלילי,מסך ארכוש בעתיד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה למארז An…

13. אהלן חברה! אשמח אם תעזרו לי להחליט על המפרט. אני מחפש מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח שכולל את הבאים: -לוח אם. -מעבד. -זיכרונות. -כרטיס מסך. -מארז+ספק כוח. אני צריך לדעת שכל הרכיבים שהרכבתי, תואמים אחד לשני. האם הלוח אם מתאים למארז.. האם הזכרונות מתאימים ללוח אם ולמעבד.. האם יש לי מספיק WATT בשביל להוסיף עוד 2 דיסקים קשיחים שיש לי כבר... המסך שיש לי הוא ברזולוציה 1680X1050 להשתדל בבקשה לא לחרוג מהתקציב. אשמח לכל הצעת שיפור/יעול : PowerColor ATI Radeon 5750 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪631 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1451 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1332 Gigabyte GA-MA7…

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by yik,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב של לנובו בארץ - lenovo g550 2958-92G הבנתי שהאחריות הוא נושא מהותי במחשב נייד. הבנתי שיש יבואן רישמי שנותן אחריות ויבואונים מקבילים שגם הם נותנים אחריות. הבנתי שהאחריות הטובה ביותר היא אצל היבואן הרשמי. מי היבואן הרישמי של מחשבי לנובו?מה זה אחריות בינלאומית? מה אני צריך לוודא בנושא האחריות בזמן הקניה? אשמח להבהרות , בתודה איציק

• 4 תגובות
    • 14.1k צפיות
  15. Started by Or_s2006,

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בתקציב של 4000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים,עבודה עם התוכנה Android studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מאט * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי?עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB3 * כונן אופטי? כן צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by mazam,

ככה התקציה הוא עד 6500 ש"ח המחשב ישמש למשחקים +צפיית טלויזיה ככה שאני צריך כרטיס מסך מצווין כרטיס טלוויזה נחמד עד 250 שקל {פשוט כזה} דיסק קשיח ענק אני מוריד מלא אממ שיהיה מבוסס אינטל אבל לא חובה כרטיס זיכרון מינמום 2 גיגה עדיף יותר ו צורב DVD עכשיו אם נשאר תקציב אז עוד צורב DVD אם לא נשאר תקציב אז עוד כונן DVD שיהיה לפחות 2 כוננים חובה רק שיהיה שקט!! ושיהיה קר יענו שיהיה לו הרבה מאוררים עדיפות בבקשה לחנות מצפון הארץ ! תדה מאור נ.ב לא תוכן O.C

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  17. שלום.. אני מחפש נייד לעבודה בלבד.. אינטרנט אופיס ותוכנות עריכה גרפיות (AutoCad ותוכנות הנדסה שונות.. לא מדובר על פוטושופ ודומות לה)... נדרש גם כן כמה שיותר מקום אחסון... כמה שיותר יותר טוב.. המסך.. לא מבין בזה בכלל.. כרגע אני יושב בשולחני עם 15.. די סביר.. אם יש 17 שהוא איכותי לעבודה באופיס... קדימה חשוב ביותר שהמחשב יהיה חרשי.. כמה שיותר שקט.. בכל דרך שהיא.. ולפי הכותרת.. צריך סוללה כמה שיותר חזקה.. התקציב שבכותרת הינו תקציב שבו אני קונה מחשב שולחני.. אני לא מבין במחשבים ניידים ולכן שמתי את אותו תקציב.. אם יש מחשבים ניידים בתקציב גבוה יותר ששווים את הכסף.. ייתקבלו בברכה.. ודבר אחרון.. ראיתי שיש מחשבי טאבלט.. אם יש אחד שהוא יחסית חזק וטוב.. יתקבל גם כן.. תודה...

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  18. * מטרות המחשב? שימוש בסיסי- אופיס ואינטרנט, אין תוכנות מיוחדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למט משיקולי נוחות, אך מבריק גם טוב, אם מוצדק. * רזולוציית המסך? אין העדפה, אבל יהיה נחמד לקבל רזולוציה גבוהה מהבסיס, כגון HD+. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות. * משקל רצוי? לא רלוונטי- ישאר בבית בעיקר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה. אפשר להציע שילוב של SSD. * כונן אופטי? נדרש. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת ה…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 השימושים העיקריים גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים אורך זמן סוללה לא כל כך חשוב אבל לפחות שיחזיק שעה וחצי גודל מסך 15" +- קניה בארץ אחריות של שנתיים לפחות שמתי עין על שני מחשבים של dell לשניהם מפרטים דומים אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת איזה דגם יותר מומלץ ואם יש אופציות חילופיות יותר טובות במסגרת התקציב אשמח לחוות דעת מחשב נייד דל ווסטרו Dell Vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6670 2.2GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X4500MHD Up to 256MB shared memory מסך רחב 14.1 רזולוציה WXGA With WLED 1280X800 With TrueLife ( מסך מ…

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  20. תקציב של 6 אלף במזומן כולל ציוד הקפי +מסך. לא מתוכנן OC אני רוצה מסך איכותי 19 ושלא יהיה WIDE (רחב) אני ישמח אם תתנו את הטופ של הטופ שלכם תודה רבה לעוזרים חשוב לי שתצינו את המחיר לכול פריט, אחריות, והשם של החנות.. כולל הרכבה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shayone,

אני מתעניין עכשיו בלקנות מחשב נייד שהמטרות שלו יהיו משחקים ועבודה משרדית בדקתי באינטרנט ומצאת יאת המחשב הזה במחיר של 750 דולר (אני קונה מאמריקה) רציתי לדעת עם המחיר שווה את הכסף ועם יש לכם הצעות יותר טובות למחשב אחר אולי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115733 זה המפרט של המחשב Model Brand Acer Series Aspire Model AS5740G-6979 Part# LX.PMB02.070 General Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core i5-430M(2.26GHz) Screen 15.6" Memory Size 4GB DDR3 Hard Disk 500GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 5650 Video Memory 1GB DDR3 VRAM Communication Modem, Gigabit LAN …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by joni777,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow cs ac וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).full hd 1920 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by amitparizian,

שלום, מחפש מסך למחשב נייד ASUS EEE 12.1 אינץ'. משהו במחיר נמוך, אפילו אם אתם מכירים מקומות שאפשר למצוא יד שניה. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. אני צריך מפרט לעריכה גראפית ללא מסך ואין צורך ב OC אגב המעבד שאני לוקח זה ה הcore 2 quad q 6600 ב800 ש"ח. אז תתחשבו בזה כחלק מהמחיר. את כל השאר תוסיפו לי ב4200 ש"ח . תודה רבה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני זקוק למחשב חדש, מיועד למשחקים חזקים ולהורדת סרטים עם תכנים של HD אני זקוק למסך טוב , אך לא קיבלתי עדיין את ההחלטה לאיזה מסך לקנות מצ"ב המפרט, אשמח לחוות דעתכם, מעבד- 1320 ש"ח Intel® Core i7 3 Years LGA 1366 2.66Mhz i7-920 8MB L3 BOX 64Bit 1066MHz לוח אם ASUS P6T DELUXE ¤ 1,430 i7 Nehalem INTEL X58 4.8 GT/s to 6.4 GT/s 6xDDR3 1333/1066/800 PATA*1 8-CH(HD) SATA II*10(RAID 0, 1, 5, 10) N/A 3x PEGx16 2 x 1394a 2xGBE ATX 2x SAS מארז -520 ש"ח AURORA / SUMO 4192 ATX2 N/A 3x12cm Black w/Side Panel Gigabyte Tower ATX Intel&AMD Certification Aluminium כרטיס מסך -764 ש"ח PALIT GeForce 9800GTX+ ¤ 764 2 Years PEGx16 9800GTX+ זיכרון- 324 ש"ח 23752 Kingston DDR 3…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.