עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by niv0us,

אמא שלי ביקשה מאיזה חנות שיבנו לה מפרט לעבודה משרדית. המפרט שהיא קיבלה עלה 5K עם מסך ומערכת הפעלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המפרט בלי חריגה גדולה מדי מהמחיר שלו עכשיו. פריט תאור כמות מחיר יח' $ ללא מע"מ סה"כ מחיר ¤ כולל מע"מ לוח ראשי לוח ראשי Intel Iselton מקורי מתוצרת אינטל * סט רכיבים Intel G946GZ Express chipset * תמיכה במעבדי Intel P4 DualCore, P4, Intel Conroe Core 2 Duo , תמיכת 64 ביט * תושבת מעבד LGA 775 * מהירות Front Side Bus 533 / 800 / 1066MHz * זיכרון מירבי DDR 4GB 533 / 667 / 800MHz ב-2 תושבות DIMM * כרטיס מסך Intel GMA X3000 משולב * כרטיס קול משולב 5.1 ערוצים * כרטיס רשת LAN Intel 10-10-100 משולב * עד 8 חיבורי USB2, יציאה טורית, יציאה מקבילית * עם 4 ח…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by cybermoron,

שלום חברים מה דעתכם על זה? זקוק למפרט למחשב שיתפקד כשרת וירטואליזציה. המחשב ישמש שלושה עובדים לכתיבת קוד ולקומפילציה. מתוך שיטוטים בפורומים כאן, אני חושב שהמפרט הבא יהיה מתאים: Core i5 750 GB-P55-UD3L 8 גיגה זיכרון (2 סטים של 2x2gb במצב דואלי, אין לי מושג מה כדאי, חשבתי על 1600Mhz DDR3) י 3 כוננים קשיחים של 500gb במצב רייד-5 (עדיף כוננים עם cache גדול) כרטיס מסך - הכי פשוט לא יזיק קירור סביר וOC למערכת בשביל להגיע לאיזור ה-4ghz אין צורך במסך, ציוד היקפי או אל-פסק תקציב 4.5K האם זה מתאים לדעתכם? אולי כדאי לשנות משהו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  3. היי!בוקר טובבב!מה נשמע? אז ככה...אני צריך מפרט למחשב חדש,עד2000 שקלים חדשים! אז קודם כל בלי מסך!ואני רוצה שהמחשב יריץ vista basic בצורה טובה,אני מתכוון שיהיה אפשרי לגלוש באינטרנט לשמוע שירים ולכתוב מסמך וורד ביחד,כי המחשב שברשותי עכשיו,די מונע ממני את האפשרות הזאת. משחקים? אממ קצת,אבל ממש לא עיקר העניין! אני מעדיף מעבד של אינטל,עדיפות לסדרת ה core 4000 ומעלה... לא צריך רמקולים מקלדת עכבר! אז אשמח להצעות...אה,ועדיף אם אפשר בחנות ksp!אבל לא דחוף כ"כ,אם נוח לכם בחנות אחרת ואתם חושבים שהמחירים שם יותר זולים...אתם מוזמנים! תודה רבה לכוווולם

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום לכולם, כפי שכתוב בכותרת, צריך מפרט למחשב משרדי בסביבות ה-1500 ש"ח. יש מסך ויש צורב, כל השאר צריך. מטכנאי מחשבים (שאני אישית לא הכי סומך עליו) התקבלה ההצעה הבאה: מעבד Intel P4 3.2G-775PIN 2M + מ.נחושת לוח Asus P5VD2 775 Sata, PCI-x FSB1066 DDR2 8XUSB מארז מקצועי 6xUSB + W500 ATX דיסק קשיח 200G 7200 JB WD 8M זיכרון Kingston 512M DDR2 כרטיס מסך מובנה 64M מחיר: 1562 ש"ח הבוס חושב שזו הצעה מעולה, אני החלטתי לא להגיד כלום עד שאקבל כאן תגובות... (ברור לי שהמארז והספק ג'נריים ושאין סיבה לכתוב את כרטיס המסך בנפרד כי הוא מובנה) אשמח לקבל הערות על המפרט הנ"ל או הצעות טובות יותר באותו מחיר (או פחות) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  5. אהלן חברה אני חדש פה אני אודה לכם אם תעזרו לי בבחירת מחשב יש לי ידע בסיסי++ אבל אני מאמין שפה יש אנשים עם הרבה יותר פלוסים ממני אז ככה, התקציב שלי הוא לא ענק אבל הוא בר שדרוג זאת אומרת שעם הזמן המחשב ישודרג מבחינת ראמ,וקשיח, ואני מדבר על החודשים הקרובים. אני פשוט צריך ממש תמחשב עכשיו המחשב הוא גם לעריכה גרפית בסיסית -פוטושופ ועריכת תמונות וגם למחשקיםעם דרישות גבוהות (קרייטק עם השטויות שלהם)כגון: FEAR,FARCRY2,WOW,STARCRAFT2ועוד רבים וטובים. התקציב הוא 4000 בלי מסך כמובן +המסך שיקנה הוא מסך 22 ושם התקציב הוא 1400 הנה מפרט שאני בניתי בעיקר ממפרטים שהיו פה המלצות וידע שלי: יש פה איזה מרווח של 350 שקלים שאתם יכולים קצת לשנות או לשנות לגמריי תודה רבה ויום טוב! מעבד…

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by artv8,

שלום לכם. מה דעתכם על המפרט הבא ל HTPC. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 350 1 350 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 340 1 340 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 1GB Kingston Value 75 2 150 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 1 120 מארזים‏ Price Units Total JSPTech T-688B HTPC Black HTPC 400W 245 1 245 Total price 1485 ¤

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by Dr. Computer,

שלום לכולם. חבר של אבא שלי ביקש שאתן לו הצעה למפרט מחשב בתקציב 2000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה משרדית, word וכאלה (...) וכמו כן אינטרנט מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, צורב DVD, מארז וספק כוח אשמח לקבל לפחות שתי אופציות. תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1771 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1192 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39216 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤408 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2115 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30912 מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA 570 ¤790 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40708 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤656 ht…

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  9. חבר של ההורים, צריך מחשב לילד שלו, למשחקים (בן 14). הוא זקוק לכל הציוד, כולל מסך. התקציב רעוע, ודי קשה להעלות אותו, עד 3500 ש"ח (בבקשה אל תחרגו, המצב הכספי שלהם לא מאפשר יותר). חשבתי על המפרט שבמדור מפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/view/87/ אבל לפני שאני ממליץ לו עליו, אפשר להכניס בו שיפורים?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. אני צריך מפרט ל HTPC לשימוש של סרטים, גלישה ומוזיקה. שאלה נוספת היא איך אני צריך לבחור את המארז ( ז"א על מה לשים לב?) תודה

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אני צריך מארז עם ספק, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך ומעבד, אם יש צורך אז ניתן להוסיף גם קירור. כלומר שאין צורך בציוד היקפי, צורב וכונן קשיח. הקניה תתבצע בחנות http://skypc.co.il המחשב מיועד לתכנות וגלישה. תמיד יש לי עשרות טאבים פתוחים והרבה תוכנות לא כבדות במיוחד, הכבדה מביניהן היא פוטושופ. אבל גם אשמח לכרטיס מסך טוב כי מדי פעם המחשב ישמש גם למשחקים כבדים ברזולוציה 1280*1024 אפשר לחרוג מהתקציב על מנת לענות על דרישת המשחקים. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. וגם מה המאפיינים הקריטיים כמו RAM, סוג מעבד וכו' שעליהם צריך להקפיד בבחירת מחשב למטרה של קאד וכו' והרצתם באופן קל וחלק תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by soika,

קניתי מחשב נייד חדש זה http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=150522\ עכשיו קורה שאני למשל גולש באינטרנט ושומע שירים או מפעיל קבצים המחשב טיפה ניתקע והשירים קופצים אם אני מפעיל אותם עם עוד דברים השאלה אם זה נורמלי או שיש בעיה או במחשב?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3, crysiis 3,fifa -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by ychamp,

חבר שלי רוצה מפרט טוב לגיימינג עם מסך 19" ב1700$ הנה המפרט שבניתי בשבילו 1 NZXT TRINITY BLK Black/Silver SECC Steel ATX Mid Tower Computer Case 400 WATT PS2 ATX12V Power Supply - Retail Model #: TRINITY BLK 1 Western Digital Caviar SE WD2500JS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM Model #: WD2500JS 1 SAMSUNG 940b-Black 19" 8ms LCD Monitor - Retail Model #: 940b-Black 1 BIOSTAR TForce6100-939 Socket 939 NVIDIA GeForce 6100 Micro ATX AMD Motherboard - Retail Model #: TForce6100-939 1 SAPPHIRE 100133 Radeon X1800 XL 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - OEM Model #: 100133 1 Antec TRUEPOWERII TPII-550 ATX12V 550W Power Supply - Retail Model #: TPII-550 1 G.S…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by kremeron,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1471 שימו לב שהמחשב מגיע עם סט אלחוטי וכרטיס רשת ... כל הצעות אחרות עד 2000 ש"ח יתקבלו בברכה

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  17. המחשב צריך להיות של חברה טובה, חזק ,מהיר לשימוש רגיל -אינטרנט [הורדות] סרטים (גם באיכות גבוהה) ומשחקים פשוטים חשוב לי מאוד החברה והעמידות של המחשב תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by zombie,

אז ככה: אני רוצה ליקנות מחשב חזק שיחזיק מישחקים לשנתיים(אולי שלוש) הבאות על גראפיקה מלאה לא כולל ציוד היקפי ולא כולל כרטיס מסך יש לי כבר בבית כרטיס מסך: 8800gtx אז ככה מעבד זה כבר ברור מה צריך:q6600 steping g0 אני רוצה להגיע בoc לפחות ל 3.4 אמממ זיכרונות לא פחות מ 2ג'יגה 800Mhz רצוי 1066 למרות שזה באמת ישנה משו במישחקים וoc? דיסקים כשיחים....אמממ אין לי מוסג אני צריך רייד?מה זה יעזור לי ומה זה בעצם?והייתי רוצה 500gb לאחסון שיהיה והאם מומלץ לשים נגיד את הסיסטם על אחד של 10000rpm ?וגם אחד כזה למישחקים?עד כמה זה באמת עוזר ובאיזו צורה? ספק כח חזק צריך בישביל ה gtx אז החלטתי שללכת על הקוסאייר 520w אממ לוח אם...אני לא בטוח מה לקחת ...כדאי תמיכה בddr3?לשידרוג מעתיד?אני באמ…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by rubiliani,

היי אנשים, אני צריך עזרה בבניית 2 מפרטים לאינטרנט סרטים וקצת משחקים.. (לא גיימר!). לכלול גם מסך 22" טוב... מפרט אחד ב3000 ואחד ב4000.. תודה רבה אלופים.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by jambo7,

לקחתי מפרט ונכנסתי לאתרי מחשבים [ אתרים שרובנו מכירים בלי להזכיר שמות ] בשביל לבדוק עליות בערך 3700 ש"ח ללא מסך. הלכתי עם התוצאה לחניות באיזור מגורי [ בלי להזכיר שמות ] וחישבו לי עלות על אותו מפרט 4500-4200 שח. כשאמרתי להם שיש לי הצעות מהאינטרנט ב 3700 שח הם אמרו לי שזה בגלל שהחלקים באינטרנט לא מקוריים והלוח אם הוא לא חדש אלה מתוקן או משופץ וכ' ויש הרבה זיופים. יש לי הרגשה שבעלי החנויות משקרים לפי הדיונים פה רוב החברים רוכשים מחשבים וחלקים ב*** ודבר שני איך אני יכול לבדוק האם מה שמכניסים לי למחשב הוא מה שהזמנתי ולא איזה משהוא משופץ תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  21. שלום לכולם, רציתי חוות דעת בנוגע למפרט שבלינק הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3333&CatCode=315 השימושים שלי בעיקר לרכישת המחשב הם: אינטרנט, VIRTUAL PC, משחקים לא כבדים במיוחד ויישומי אופיס. ואני מכוון למחיר שלא יעלה על 2500 ש"ח אלא אם כן זה תוספת קטנה במחיר והשינוי הוא משמעותי. בנוסף, במפרט שלעיל ראיתי כרטיס מסך לא משולב 8200. מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה לגביו, כי לא מצאתי כל כך באינטרנט. תודה מראש לכולם...

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by yuvr23,

אחד השיקולים שלי לגבי קניית נייד הוא סוג החיבור למסך חיצוני (של טלוויזיה) לפי מה שבדקתי רוב הניידים שראיתי כוללים יציאת VGA בלבד (שכנראה מתאים היום לפלזמות, ונדירים (ישנים) כוללים S-VIDEO ונדירים (חדשים) כוללים HDMI רציתי לדעת האם בהנחה שבדירת הסטודנטים שלי לא תהיה פלזמה או LCD אלא טלוויזיה אנלוגית עם במקרה הטוב RCA איזה יציאה בדיוק אני צריך שתהיה קיימת לי בנייד כדי לחבר אותו למסך שלה. והאם איכשהו עם מתאמים כאלה ואחרים אפשר להסתדר רק עם VGA

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  23. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הרצת שרת Web + MySQL + VMWare Linux לבדיקות ומשחקים, העברת HD לטלוויזיה או מקרן ושימושי אופיס/אינטרנט. * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? 2.5-3 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללת 9 תאים (יש יותר?) , לפחות 6 שעות עבודה רגילה / 3 אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , כל השאר יהיה נחמד * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי - אני לא יודע איך זה מסתדר עם תקציב, משקל והתקנת WIN אבל אפשר לוותר. * כונן Bluray? כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב עד 3500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) למשחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים וכרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה למעבד אינטל וללוח אם תוצרת ג'יגבייט 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצ…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  25. שלום לכולם.. אני רוצה חוות דעת על מפרט סופי שבניתי.. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התשלום באמצעות כרטיס אשראי 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות (סרטים , שירים , אינטרנט) , משחקים בינוניים עד כבדים.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף INTEL ומארז TEMPEST 6. האם נושא…

• 4 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים