עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by av460,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - הכי טוב במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי .ללא ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?.לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. הרכבת המחשב בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? IVORY בלבד בבקשה!!! 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?חודש. 10. האם יש בקשו…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. Started by Adi Olshanzki,

שלום רב, אח שלי מעוניין לקנות מחשב ואני רוצה לעזור לו בהרכבת המחשב (ובגלל זה אני כותב כאן) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 5,000 ש"ח, ללא חריגות מהתקציב בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה לשימוש גיימינג (משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך, אך הוא ללא קשר לתקציב (משמע הוא לא קשור ל5,000 ש"ח של בניית המחשב) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך להרכיב הכל מחדש, אין כלום. 5. עד כמה …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  3. שלום לכולם! אני רוצה לקבל בבקשה מפרט למחשב מבוסס אינטל שמיועד להיות Media Center ולהריץ משחקים. אני רוצה שהמחשב יהיה שקט, בעל מארז יפה, כרטיס קול איכותי, כרטיס טלוויזיה איכותי, ושתי ג'ויסטיקים למשחקים מסוג CORDLESS RUMBLEPAD 2 LOGITECH שיהיו כלולים במחיר. עכבר אופטי ומקלדת שהטווח קליטה שלהם יהיה 8 מטר ומעלה. בלוטוס כול הדברים שצוינו יהיו כלולים במחיר של עד 4200 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  4. Started by חובב,

שימוש המחשב זה לסטודנט להנדסת מכונות. אשמח אם יהיו לו אפשרויות OC. (כמובן שבעתיד אחליף קירור אם אצטרך). בעיקרון לא צריך דיסק קשיח כלל ברשותי 160 GB. ולא צריך כרטיס מסך( ברשותי GTX 260 216). כמובן העדפה היא אינטל. אשמח להצעה נפרדת לSSD ב 300~ ש"ח. האם כדאי להשקיע בערך 2000 שקל במחשב נייד I5 או שמבחינת ביצועים מחשב נייח בסכום זה שווה ביצועים?? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Omry,

שלום, ידידה לאחרונה פנתה אלי בבקשה לייעוץ בקניית מחשב נייד חדש. התקציב שלה הוא 3,500 ש"ח והמחשב ישמש אותה לשימוש ביתי בלבד (אפליקציות בסיסיות). אך, יש לה דרישה מגבילה מאוד.. היא דורשת שהמחשב יהיה ורוד אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים, תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by Dice,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500(?), כן. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית ושימוש בתוכנת עיצוב חדרים בשםRaumplan . http://www.d3d.co.il/ראומפלן-ramuplan/ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 15.6, משקל עד 2.5 ק"ג. אין צורך באורות וכו'. 7. האם האם יש צורך …

7. אני מחפש מחשב נייד עד סכום של 5500 אלף שקל. מטרת המחשב תיהיה בעיקר לעבודות... אבל גם ישמש אותי למשחקים (שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים גם) מצאתי את המחשב הזה ואשמח לקבל עליו המלצות: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12379 תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Godmoney,

לא כולל מסך, כן כולל אל פסק שאמור לתמוך בשניים שלושה מחשבים

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  9. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נישא של לנובו מדגם x220 tablet מאיביי או מאתר אחר בארה"ב ולשלוח אותו לארץ דרך חברה חיצונית. אני מתלבט האם שווה לחכות עוד חודש וחצי לבלק פריידיי או לקנות עכשיו. אני לא כל כך יודע איך זה הולך בבלק פריידיי אבל אם אני לא טועה נדמה לי שהמבצעים הם רק על מוצרים ספציפיים ככה שלא בטוח שהמחשב שאני רוצה יהיה במחיר טוב. אני טועה? אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים מתוך הניסיון שלכם. תודה.

10. Started by דידוש,

לשימוש בסיסי אינטרנט אלחוטי . מה אתם אומרים על זה http://www.getit.co.il/Prod/49694/12

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  11. שלום לכולכם! אני מנסה לשנות הגדרה בביוס של המחשב הנייד שלי (של חברת אייסר) כך שהאתחול במחשב יזהה קודם כל את הסידי רום ואז את ההארד דיסק, וכל זאת כדי לפרט את המחשב ולהתקין את מערכת ההפעלה שוב. אבל משום מה אני לא מצליח לשנות שום הגדרה שם. מה ניתן לעשות? תודה דיידו

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אשמח לקבל המלצה למחשב גיימינג עד 4500. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי אוסף חלקים קיים שנותר לי רק להתאים לו מארז. הומלץ לי מאוד על ANTEC NX410 אבל בגדול ההעדפה שלי היא למארזים קטנים יותר (מיני/מיקרו, כמובן בהתאם להתאמה לשאר המפרט). זה המפרט הקיים: לאור זה שאני רוצה לקנות באילת אלו עיקר האופציות שלי (נדמה לי שכולם מתאימים למפרט אבל תקנו אותי אם אני טועה): CoolerMaster MasterBox Lite 3.1 TG ANTEC Draco 10 Case Fractal Design Focus G Mini CoolerMaster MasterBox MB311L המטרה היא בעצם להביא את המארז עם זרימת האוויר הטובה ביותר והמומלץ ביותר באופן כללי. אורות וכו' לא מאוד משנה לי. אם אתם חושבים שה-NX410 כ"כ הרבה יותר טוב מכולם ושווה לשקו…

14. AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח PowerColor R41A-PD3 PCIe ATi Radeon X700 Pro 128-bit GDDR3 256MB 1,677 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt 386 ש"ח Microsoft® Multimedia Keyboard + Basic Optical Mouse 135 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black 69 ש"ח דעתכם. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב שייעודו העיקרי ישומי אופיס ואינטרנט ומעט משחקים. הכרטיס מסך אמור לתמוך במשחקים חדישים אבל אין צורך בהוצאות מוגזמות ובוודאי שלא ב- OC . המחיר הוא למחשב בלבד ללא מסך , צורב DVD , עם 1 ג'יגה זכרון, כמובן שהלוח המעבד וכן הספק יהיו חזקים דיים. ציוד היקפי היחיד שדרוש היא מקלדת ועכבר. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by itai79,

שלום לכולם. קיבלתי את ההצעה הבאה: מארז Hec-400TRT עם ספק כח מיוצב Midi Tower CI-6A19 מעבד Core2Duo 2.66 E6750 4M 775/1333 לוח אם ASUS P5KSE (INTEL P35) זיכרון 2GB DDR2 667 Kingston דיסק קשיח HD 250GB SATA WD צורב DVD-RW כרטיס מסך Nvidia Gainward Bliss 8800GT 512MB 2XDVI מאוורר למעבד זלמן cnps7500 4650 לפני הנחת מזומן הדרישות שלי היו: 1. מעבד אינטל. 2. לוח האם חייב להיות ASUS או אינטל (זה מה שיש בחנות שאיתה אני עובד) 3. 8800GT. 4. שקט!!!!! המחשב בחדר שינה. מה אתם אומרים??? תודה מראש, איתי.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  17. אינטרנט , אופיס, וכו'... תקציב עד 4000 ש"ח תקנו אותי אם אני טועה אבל רצוי משהו עם מעבד intel core i5 תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מחפשת מפרט למחשב לשימושי גרפיקה בעיקר פוטושופ, עריכת וידיאו, ותלת מימד בסיסי. ללא מסך וללא ציוד נלווה. תקציב בסביבות 6000 ש"ח. עובדת עם רזולוציות גבוהות, ריבוי שכבות ומספר תוכנות במקביל. לפי מה שקראתי כאן עד עכשיו: מעבד i7 וחשבתי על 4820k לוח אם ASUS P9X79 מתלבטת איזה דגם יהיה הכי משתלם או Gigabyte X79 UD-5 זכרון G.skill Ripjaws-X 2x8Gb DDR3 1866Mhz PC3-14900 kit CL9-10-9 כרטיס מסך GTX770 Gigabyte או אם דגם אחר נמוך יותר מספיק כונן SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III עם כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III אשמח המלצה למארז, אני התרשמתי מ Thermaltake Urban S31 Snow VP700M6W2N Windows Pro מחברת הרבה ציוד נלווה, סורקים, מצלמ…

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by joe123,

שלום, אני מתחיל להסגר על מחשב ואני חושב שמצאתי את המפרט בשבילי שעולה 3000 ש"ח. מה דעתכם? מעבד Athlon64 3000+ (S-754) לוח אם ASROCK K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E זכרון 2X DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסק WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W (True Watts) Beige and Silver מקלדת Logitech Internet Pro White עכבר Logitech Optical Wheel Mouse S90 Black רמקולים CREATIVE SBS 370, 2.1 בנוסף יש לי כרטיס מסך X800XL 256MB מחבר. המחשב משמש בעיקר לאינטרנט והורדת קבצים, וגם משחקים כמו sims2, fifa, nba. מה דעתכם? האם הכרטיס הגרפי מספיק? האם שווה לשדרג בעוד 400 ש"ח ל-Athlon64 3200+ (S-939) VENICE…

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  20. שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת מחשב שיעבוד כמו שצריך עם התוכנות- פוטושופ, אילוסטרייטור, וסוליד וורקס. אני בקושי בקושי מבינה במחשב ובמה צריך להיות ובגלל זה ממש זקוקה לכם. צירפתי את ההמלצות של התוכנות- סוליד וורקס http://www.solidworks.co.il/support_free/free_download/2009/sw-2010req.pdf אדובי (פוטושופ ואילוסטרייטור) http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf http://www.quicksoft.co.il/images/CS4SystemRequirements_for_Customers.pdf

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכם, בגדר המשפט if u cant beat them join them, ולאחר שלא הצלחתי למכור את המעבד הנ"ל במחיר הנמוך לטעמי שנקבתי, החלטתי לקחת אותו לעצמי ולבנות סביבו מפרט שיתאים (אם לא יגיע קונה עד סוף שבוע הבא). אני מעוניין בלוח, זכרונות, דיסקשיח מארז, ספק וכרטיס מסך. כמובן גם איוורור מתאים. התקציב הוא 5000 ש"ח והשימושים הם תלת מימד (מיה וכו') ועבודה משרדית. תודה לכל המסייעים.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by DeadMemories,

היי כולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייד עד 4000 שקל הוא מתכנן לעבוד איתו בתאורה ולשימוש עצמי (סרטים, מוזיקה, אינטרנט וכו' - הוא לא הולך לשחק איתו [לפחות לא משהו כבד]) יוכל לעזור מאוד אם תוכלו לתת חנות מומלצת לקנות ממנה (שלא יתיחסו אליו כמו אל זבל אחרי שהוא שילם) בכללי אנחנו מאזור המרכז תודה רבה לעוזרים.

23. שלום לכולם, אני מתחיל השנה הנדסת חשמל ואחרי בדיקות רבות, הגעתי למסקנה שה-Dell vostro 5470 הוא האופציה הטובה ביותר עבורי בהתחשב בתקציב, משקל, סוללה, ביצועים וכדומה.רגע לפני הקנייה, נתקלתי בבעיית ה-Wifi המפורסמת (קראתי עליה בפורומים באינטרנט, וגם כאן באשכול ישן בפורום). התגובות נחלקות לשניים - יש מי שפתר את הבעייה בעזרת שינוי הגדרות כלשהוא, ואצל אחרים - כלום לא עזר. שאלתי גם בפורום של dell - שם קיבלתי תשובה שנראית לא מספיק רצינית. למתעניינים: http://en.community.dell.com/support-forums/laptop/f/3518/t/19592320.aspx לכן אני זקוק לניסיון שלכם: א. האם אתם יודעים להגיד כיום מה קורה עם הבעייה הזו? מדובר בבעיית הגדרות פשוטה או פגם חומרתי בדגם זה? ב. האם קנייה של USB לק…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by SOLIDUS SNAKE,

אני זקוק למפרט של מערכת לטובת גיימינג בעיקר, אך משום שיש בידי מסך ברזולוציה של 1920 על 1200 ברצוני שיתמוך במשחקים ברזולוציה זו. אני מתכנו מעט אוברקלוק בעיקר על מנת לחסוך כסף ולקנות חומרה מעט זולה יותר כדי שבאוברקלוק אשיג את הביצועים הטובים יותר. המטרה היא בעיקר משחקים חדשים יותר כמו BF3 ו MW3.

25. Started by avive2004,

אין מצב שאני לא משחק GTA IV השדרוג המתבקש: מעבד, לוח אם, זיכרון (מעדיף בסטיק אחד אם אני ארצה לשדרג עוד שנה לויסטה) וכרטיס מסך זה הכל, למרות שאני מעריך שתהיה לי בעיה לבקש מהם להרכיב את זה על המארז שלי אז פשוט אני אאלץ לקנות את המארז הכי זול ואז פשוט להעביר את הלוח למארז שלי (אין לי מושג איך מג'מפרים ומרכיבים לוח אם) מה שאני חשבתי עליו , בערך.. זה Intel Core 2 Duo E8400 3 Zalman 7000B Aluminum S775 - WITH CPU ONLY Gigabyte GA-EP31-DS3L A-Data 2GB DDR2-800 CL5 Retail Palit 9800GT אני לא מבין למה ה9800 יותר זול מה9600 אם הוא אמור להיות יותר טוב זה בערך 2000 שקל בTMS יש לי ספק 450W של EZCOOL קניתי באייבורי לפני שנה באיזה 150 שקל אני מקווה שזה יספיק לי אם לא אני אש…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים