עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, ברצוני לשדרג את המחשב הנוכחי. התקציב הוא גג 1200-1400 (והמטרה לחסוך ממש כמה שיותר). אין צורך במארז כונן DVD וציוד היקפי. יש לי כבר כרטיס מסך geforce8800gt. צריך מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק (אולי גם קירור שהמעבד יהיה כמה שיותר שקט, ואם יש אפשרות לקירור פסיבי זה הכי טוב). המטרה שיהיה מעבד כמה שיותר חזק ומהיר באפליקציות מוזיקה סרטים שימוש שוטף כמו אינטרנט ושימוש בווינדוז. ופה ושם קצת גיימינג. יש לי ספק של אנרמקס ליברטי 500. האם הוא מספיק חזק? תודה

2. Started by dodo99,

אחיין שלי חוגג בקרוב בר מצווה ואנו מעוניינים לקנות לו מחשב גיימינג מתנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6000 ש"ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון overwatch, valorant 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. שלום, לאחר חיפושים רבים(גם כאן בפורום) רק נהייתי מבולבל יותר ויותר. קראתי את המדריך לרכישת מחשב נייד, חיפשתי שאלות דומות בפורום ולא מצאתי. אני מעוניין במחשב נייד לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', גודל מסך 15 אינץ' ומעלה, שיהיה מהיר ולא ייתקע ושיהיה אמין. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה ספציפית\דגם ספציפי כי יש מבחן רב בשוק ואני מאוד מבולבל. תודה רבה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. Started by abarbotel,

היי אני זקוק להמלצה ללוח למעבד איי 5 ב500 בערך

5. דרוש מפרט לחבר, למטרות HTPC \ מדיה סנטר אין צורך במסך, מכיוון שיהיה שימוש במקרן. הדרישות הם: 1. שטח אכסון גדול להקלטות 2. כ.מסך ממוצע בסגנון 8600GT \ 8800 (אין שום בעיה עם ATI) - עדיפות לכרטיסים עם קירור פאסיבי 3. כרטיס TV איכותי , להקלטות (YES, וכו') 4. ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, שלט מדיה סנטר וכו') 5. מארז HTPC ייעודי ואיכותי 6. קירור שקט למעבד אשמח לקבל מפרט מבוסס אינטל ומפרט מבוסס AMD שבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. Started by ollyco,

אני צריך מפרט למחשב בסיסי + מסך רק לאינטרנט ומיילים ושיחזיק מעמד, אני לא נותן תקציב כי אין לי, זה אמור להיות המינימום ההכרחי. ועוד מחשב לעבודה עם VS 2010 או יותר חדש אם יש, התקציב פה הוא כ3500 למחשב ללא מסך, בעקרון אם המחירים ירדו בחודשיים שלושה הקרובים אולי אוכל לחכות עם זה. תודה מראש לעוזרים! נ.ב. יש צפי לירידת המחירים של הHD? לפחות השערה?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. Started by ofir981988,

Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪919 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 ThermalTake TMG i3 CLP0555 CPU Cooler I3 I5 I7, יחידות 1 ₪78 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1377 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪558 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1187 Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7, יחידות 2 ₪482 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1437 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪249 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI , יחידות 1 ₪479 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1256 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪…

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. שלום, רציתי לשאול מה תיהיה העלות של המחשבים עם ליבת סנטה רוסה? ועם כרטיסי מסך ג'יפורס 8? תודה

9. Started by Lunatic,

שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  10. Started by oceans68,

שלום, אשמח לחוות דעת על המחשב המצורף - מחודש ב 1500 ש"ח. רק לשימוש אינטרנט ואופיס. האם כדאי? תודה אם יש המלצות אחרות למחשב שיחזיק לפחות 4 שנים בתקציב או פחות ממנו אשמח לשמוע. עבור אדם מבוגר. שמשתמש רק באופיס ואינטרנט ולוקח לבתי קפה - לא רק בבית. https://shop.zap.co.il/product-model?offerid=14690232 מפרט טכני: יצרן: HP דגם: x360 1020 G2 Convertible 2-in-1 Laptop/Tablet מעבד: Intel Core i7 (7th Gen) 7500U / 2.7 GHz מהירות מעבד: 2.7 Ghz זכרון: 16GB דיסק קשיח: 512GB SSD כרטיס רשת : RJ45 GB1 מסך: 12.5″ Full HD 1920 x 1080 Touchscreen Display כרטיס מסך: Intel HD Graphics 620 כרטיס קול מובנה מערכת הפעלה : Windows 10 Pro 4 יציאות 3.0 USB קישוריות: WIFI Port…

11. שלום, אני סטונדט במתחיל ללמוד בעברית השנה, ואשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד מתאים וכמו כן חנות זולה. מחיר - פחות מ-4K, סביבות 3K * מטרות המחשב? סטודנט - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים וטיפה סרטים. * גודל המסך? 14 אינצ', מעדיף מאט * רזולוציית המסך? מעדיף גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ-2 ק"ג (בכל זאת אצטרך להיסחב איתו הרבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בין 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת וידאו כלשהי * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, העדפה ל-SSD אבל לא חובה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, כל עוד יש שירות בארץ. * האם בתקציב צ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, מחפש המלצה למחשב נייח עבור תוכנת עריכה Ravit, Autodesk. המחשב לא מיועד לגיימינג ואין צורך ברכיבים עם נורות וצבעים. תקציב של 5-6K ללא מסך או מערכת הפעלה. הערות: עדיפות למארז מרווח עם קירור שקט. לוח אם עם 4 סלוטים אם אפשרי; למקרה שיהיה צורך או רצון להגדיל זיכרון RAM. בונוס; לוח אם שכולל כרטיס רשת אלחוטי מובנה

13. * מטרות המחשב: משחקים קלים - Fifa/PES , צפיה בסרטים (כדאי גם HDMI אבל לא חובה), ושימושים ביתיים בסיסיים. * גודל המסך - הניייד יהיה בעיקר בבית אז כמה שיותר גדול ככה יותר טוב. אני מתאר לעצמי שזה אומר 15". * משקל רצוי - לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא נדרש זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - כדאי שיהיה HDMI * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? - נראה לי שלפחות 500GB אבל אם יש מחשב נייד טוב אם הארדיסק קטן יותר, אפשר לדבר על זה * כונן CD/DVD? צורב - כדאי שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? - לא חובה. …

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by Ghsu1234,

אין ממש העדפות מסוימות. חיבורים רגילים כולל HDMI. עדיפות לנגן דיסקים. הדבר החשוב ביותר בשבילי הוא שהלפטופ יוכל להריץ משחקים ברמה טובה מאד, יחסית למחיר כמובן, ושיהיה מספיק זכרון בכונן ל"גיימר ממוצע"

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by lipner23,

מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, משחקים( לא כבדים במיוחד- פיפא לדוגמה) * גודל המסך? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל 1920\1080 אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הבנתי שה SSD חשוב, אז אם אפשר להוסיף אז מצוין. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בין 3-5 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, מעדיף חומרה חזקה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או HP ASUS הייתי אמור לקנות לפני חודשיים אבל בסוף לא יצא, ואני חוזר לשוק ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, מזה זמן רב שאני מחפש מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף לנייח, שישאר שמיש לכמה שיותר זמן וכל שאר הדרישות הסטנדרטיות על אמינות. התקציב הוא 5k. לאחרונה Asus N61Jv תפס את תשומת ליבי - דגם חדש עם תג מחיר סביר יחסית: i5-430M 4Gb זיכרון פנימי 16" GeForce GT325M USB3 שנתיים אחריות עולה כ-5k. לעומת זאת יש את Toshiba L505-13Z: i3-330M 4Gb 15.6" Radeon HD 5165 שנתיים אחריות של טושיבה - No Matter What (אחריות שמכסה הרבה סוגי נזק - לא בוודאות שהמבצע הזה עדיין בתוקף) עולה קצת יותר מ-4.5K. הנייד של טושיבה קצת לא מאוזן לדעתי - מעבד די חלש וכרטיס מסך בינוני-גבוה חזק יחסית. מפחיד אותי שהמעבד יחנוק את כרטיס המסך והוא לא ינוצל על הסוף באפליקציות כבדות (או משחקים לצורך העניין). מצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. אוקיי, זה בעקרון לחבר. לפי דבריו הוא צריך: לוח אם, מעבד, כ.מסך, מארז, ספק, זיכרון והרד דיסק. המטרה זה לסחוט את זה כמה שיותר למשחקים. נ.ב. אפשרות גם ללא כ.מסך.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  18. Started by D-Bang,

אני סטודנט וצריך נייד לאינטרנט/מסמסכים/מצגות וכו'... התקציב הוא עד 4000 ש"ח ההתלבטות שלי כרגע היא בין מס' דגמים (כולם עם Celeron M 1.5, 512MB, WIFI וצורב DVD): LG K1 2247E (מסך 15, 40GB, Intel 915GM, משקל 2.7 ק"ג) - 3985 ש"ח Lenovo 3000 C100 (מסך 15, Intel 900, 40GB, משקל 2.8 ק"ג) - 3900 ש"ח Acer Aspire 3633WLMi (מסך 15.4, 60GB, Intel 900, משקל 2.7) - 3950 ש"ח Fujitsu Siemens Amilo Pro v2030 (מסך 15, Unichrome pro 3D/2D, 40GB, משקל 2.75) - 3830 ש"ח Fujitsu Siemens Amilo L7310 (מסך 14, Intel 900, 60GB, משקל 2.9) - 3830 ש"ח העדפה שלי כרגע היא הנייד של LG, העניין הוא שאני לא מתמצא בנ…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  19. היי לוכלם, התקציב שלי בערך 4500-4700 אלו מטרות המחשב : 1) שיפעיל לי סרטים hd בלי שיתקעו (לא שזה ואוו ,אבל עדיין). 2) יריץ לי משחקים ברמה גבוהה (חשוב חשוב). 3) שיהיה הארד דיסק של טרה לפחות . 4) כטריס מסך רציני בעל יציאת hd +dvi 5) שקט (ברמה של מ1- 10 לפחות 7) * אני לא מתכוון לשדרג בזמן הקרוב *כרגע יש לי מסך רגיל לא יודע בדיוק באיזה רוזולוציות הוא תומך (בעתיד יש מצב שאני החליף לפול hd) *ללא OC מה דעתכם על המפרט הבא : Arctic-Cooling Freezer 7 Pro - 1366 / 1156 / 775 / AM2 / AM3- Rev.2 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12237 Intel Core I5 750 2.66GHz 8MB LGA1156 - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10854{…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  20. Started by d1231,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש להחליף את הנוכחי שמקרטע לי. אשמח להמלצות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) תיכנות, משחקים כמו football manager * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל המסך לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) fhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סולל…

21. Started by OzZzZz,

היי חברים, מעוניין לרכוש מחשב לגרפיקה עד 2800 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל שלא אך לא נורא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס, photoshop, freehand 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  22. Started by shritis-w,

הי לכולם, אני מחפש להרכיב מחשב חדש שישמש לעבודה, משחקים ומדיה. המטרה היא מחשב שישמש אותי לפחות 5 שנים, לכן מתוכננת השקעה ברכיבי הליבה (מעבד, לוח אם מארז וספק), הזכרונות, הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך ישודרגו בשנים הקרובות, לכן אין צורך להשתולל שם. 1. מה התקציב המקסימאלי? ​ 5000​ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ​ אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ​ 700 ש"ח ​ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ​ רב תכליתי: מדיה ב1080P במקרן, משחקים ב-QHD על 30" ועבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשקים סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty, battlefield ,diablo 3,max Payne 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  24. Started by inbals,

אהלן, ברשותי לנובו Y550P בן פחות משנתיים הפסיק לעבוד ולאחר בדיקת טכנאי אובחן שלוח האם אינו תקין. המחשב לא באחריות לפי לנובו עלות לוח חדש כולל הרכבה 2250 שח אני מבינה שיש אפשרות אולי גם לתקן את הלוח אשמח להמלצות על מעבדות ובכלל המלצה אחרת אם ישנה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, מה דעתכם על המחשב הזה? http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2175..442..466.&list=1&sort=2&glist=1&uin=29362&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 (יש לי אפשרות לקנות אותו באילת..) יש המלצות למחשבים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.