ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,358 דיונים בפורום זה
-
Intel Core i7 4790 Arctic Freezer i11 GIGABYTE H97-HD3 G.Skill 1600Mhz 8Gx2 GIGABYTE GTX660 2GB GDDR5 Hauppauge WinTV-HVR-1700 Seasonic M12G-550 Samsung EVO 250GB Western Digital 2.0TB Green Chieftec Chassis DG-01 (DRAGON-Series) Monitor: Dell 24" 2407WFP-HC Razer Mamaba 4G LogiTech Cordless K750 נרכש בערך לפני שנה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\תכנות\עריכת וידאו חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: TW3,GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מארז : corsair graphite 760t לוח אם : gigabyte gaming g1 wifi x99 מעבד: core i7 5930 כרטיס מסך : gigabyte gtx970 g1 gaming זכרונות ראם: 16gb ddr4 2400 ספק כח : seasonic 850 + 80 gold זיכרון פנימי : sshd 1tb
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב נייד של DELL לעבודה עם WORD, EXCEL וPOWERPOINT. לגלישה חלקה באינטרנט, לשמיעת מוזיקה באיכות טובה, ללפחות שני דפדפנים עם יותר מעשרים עמודים פתוחים בכל אחד, לעריכת וידאו או אודיו נדירה ובכלל לעבודה חלקה. אני מצפה לפחות 5 שנים עבודה של מחשב עם לפחות 4GB זיכרון אבל עם אפשרות הרכבה עד 8GB. עם HP שלי שהוא 1.83GHZ הייתי 5 שנים דרך אגב. הנה אופציות: KSP אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 אופציה 5 NayadNayad אופציה 1 אופציה 2 אופציה 3 אופציה 4 תודה לכל אחד שיעזור!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשב מיני-נייד עד לסכום מקסימלי של 1300~, לשימושים משרדיים כגון גלישה באינטרנט. אין כל כך חשיבות לאורך חיי הסוללה, חשוב שהמקלדת לא תהיה צפופה ושהמסך יהיה ברזולוציה כמה שיותר גבוהה מכיוון שהמחשב מיועד לאיש מבוגר תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בתקציב עד 2500, לטובת משחקים חדשים ותכנות. זה המפרט הנוכחי: מעבד: Intel Core i5 4590 כרטיס מסך: Nvidia Geforce GTX 1050 Ti זיכרון: DDR3 8GB לוח אם: Gigabyte H81M-HD3 ראיתי שיש מבצעים על כרטיסי מסך, האם מומלצים?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחשב חזק שיחובר ל- 'LCD 42 וישמש כמדיה סנטר לסרטי HD וכמחשב רב שימושי לתוכנות הנדסה כבדות יחסית כמו אוטוקאד ללימודים, יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים אבל לא קריטי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש כדאי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD,אוטוקאד,גלישה ואולי קצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד ללימודים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3farcry -מהי הרזולוציה הטבעית (מק…
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח במידה וכדאי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג ועריכת סרטוני HD ממצלמת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATHMAN, assasin creed, BATTELFIELD, MAX PAYNE, Crysis 2, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט נטו, לא משחק, אבל מחפש מחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים. חשוב שיהיה מהיר, מסך 15.6 חובה, מקלדת עברית נפח אחסון 160-250 זה סבבה אם יותר אז יותר טוב משקל לא חשוב לא הולך להתנייד איתו לכן גם הסוללה לא חשוב יעבוד 2 בהפעלת סרט ללא הטענה זה מספיק. תקציב 2500 ש"ח ניתן לחרוג לדברים טובים תודה אם יש עוד דברים חשובים שפספסתי תגידו נבדוק.. מחפש המלצות לניידים אמינים וטובים לעבודה יחסית פשוטה הוצעו לי מספר ניידים: 1. איךהacer aspire as5736z-4563g32mnkk 2400 ש"ח שווה שמעתי מעבד T4500 ישן ולא כדאי. 2.הוצע לי גם lenovo g550 3. lenovo m42d7iv איך הAMD טוב? מעבד AMD 2 GBRAM 320GB הבנתי גם שיש 560 מה יותר טוב? איזה מעבד יותר חזק core i3 או t440? אם הם לא טו…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אהלן המחשב שלי כבר בן 2.5 שנים בערך. אשמח לבצע שדרוג כדי להתאים אותו לטכנולוגיה העכשיווית.. דבר ראשון, זה המפרט הנוכחי: מעבד : Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 מארז: Fractal Design Define R4 ספק: FSP RAIDER 650W זכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כונן נוסף: Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch דיסקים: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA המסך שאני משתמש בו הוא מסך יחסית ישן 23' אינץ של DELL, סט…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? נייד של אסוס UltraBook. 17.3 מעבד - Intel Core i7-4700HQ 2.4 GHz כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 850M (4gb זיכרון - 8.1 GB מערכת הפעלה - Microsoft Windows 8 (build 9200), 64-bit המחשב בן שנה, נותרה אחריות לעוד שנתיים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מה לציין ? משחקים שיצאו בעתיד אני בטוח שלא כל משחק דורש כרטיס מסך שונה אחד מהשני. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כנ"ל^ אבל שיהיה... OVERWATCH/BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ' 1920X1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בשביל זה רשמתי תקציב, לא ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהבתי את המפרט השני בקישור הזה http://hwzone.co.il/specslist/view/108/ אבל הייתי רוצה להתאים אותו יותר לסטטוס של גרפיקאית חובבת ולאו דווקא גרפיקאית על... לדוגמא - למצוא כרטיס גרפי במחיר יותר נמוך לשימוש בפוטושופ (C3) וגם מתאים לויסטה. בנוסף רוצה להוסיף מסך - 19 אינצ', רוצה כרטיס הרחבה ליציאות USB מקדימה (לפחות עוד 6 יציאות כאלה) וגם לעוד 2-4 יציאות FIREWIRE. אה - גם עכבר ומקלדת מומלצים אם יש. לא רוצה להתפשר בנושא ה- 4 ג'יגה זכרון ובנושא המעבד המוצעים במפרט הנ"ל. רוצה אבל לדעת אם יש לוחות אם שיכולים לתמוך ביותר מ- 4 ג'יגה זכרון. שימושים נוספים למחשב - הורדות מהאינטרנט (סרטים, מוסיקה וכד') וצפיה, האזנה למוזיקה וגם מעט שימושים משרדיים. הקצבנו לנו עד 10,000 ש"ח לכל זה אבל כמו…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי לא לבזבז א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא יותר מידי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? .... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים חדשים עם התחשבות בעתיד המשחקים, תכני HD אולי 4K בשלב מסויים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה תכנות בתדירות גבוהה לצורך פרנסה ותחביב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5 . battlefield 4, COD ghosts.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1440 27 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
**********לא רלוונטי לדיון-נא להתייחס להודעה האחרונה שלי בלבד******
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא. השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים בסגנון של Fifa ו-Nba. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual-Core G3220 3.0Ghz 3MB LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪276 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪269 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Seasonic S12II 380W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪399 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪226 כרטיס מסך: Sapphire 7770 1GB GDDR5 DVI HDMI DP GHZ Edition כמות: 1 - מחיר: ₪513 קשיח למחשב שולחני: WD…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ספציפית המחשב הזה לאמא של חבר, אבל נראה לי שאני אעזור פה להרבה כי ראיתי כמה שאלות דומות שלא קיבלו תשובה * מטרות המחשב? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד אבל 6 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות למחשב עם בלוטות' * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, אם אין ברירה אפשר לרדת ל320 * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אשמח לקבל 2 הצעות: אחת שתמצה א…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה פשוטה שתייצר לי דו"ח של איזה מפרט חומרה יש במחשב שלי. ה-Device Manager של ווינדוס לא הכי ברור לי, למשל לא הצלחתי למצוא בעזרתו את פרטי לוח האם שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מדריך איך להסיר את Vista ממחשב נייד,לפרמט ולהתקין Windows xp pro
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי עברו 4 שנים מאז קניית מחשב הגיימינג האחרון שלי, ואני חייב לציין שהוא החזיק דיי טוב עד ימיו האחרונים. (החומרה כבר מיושנת ומתחילה להתפרק, הכרטיס מסך נדפק, ולכן החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב גימיינג חדש ל 3 השנים הקרובות) להלן המענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי, עד 7000 ש"ח, כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עיקר השימוש יהיה בגלישה באינטרנט, צפייה בHD(ולעיתים ב3D) , וצפייה בסטרימינג HD דרך הגייםפאס של ה NFL מצפייה במפרטים דומים אני מבין שאפשר להרכיב מחשב שעולה על הצרכים הללו גם בכ 2.5K, הסיבה שהתקציב הוא 3.5K הוא שאני מעונין ברכיבים אכותיים ככל האפשר במארז, באוורור, בספק, וכו' . מה התקציב המקסימאלי? 3,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,תכני HD ו 3D, תכני HD בסטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לג…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב נייח לגיימינג. 1.מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, אפשרי חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. משחקת בעיקר Warzone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בעיקרון אני משחקת עם קונטרולר אבל אשמח למקלדת ועכבר סבירים במידה וארצה לשחק איתם. המחשב יחובר למסך ASUS VG249Q. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אב…
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלתי בעבר על Radeon HD 3450 ועכשיו נתקלתי בNVIDIA GeForce G 103M (512 MB Dedicated, Up to 1790 MB להבנה כללית הוא שווה ערך לאיזה גירסה של nvidia Geforce סידרה 9XXX או 8XXX ובכלל האם הוא עדיף על הRadeon HD 3450 256MB ? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ניקיתי את המקלדת עם סמרטוט טיפה לח, ומאז חלק מהמקשים לא עובדים כמו שצריך. בהתחלה כל פעם זה היה מקשים אחרים אבל עכשיו זה נשאר רק החיצים. זו מקלדת של מחשב נייד, היא לא ממש נרטבה יותר מידי, נראה לי שמה שגרם לבעיה היה זה שלחצתי על מלא מקשים באותו זמן, כשהמחשב עבד. יש למישהו מושג מה ניתן לנסות ? גם כשאני מנסה לכבות את המחשב, להסיר את הבטריה וכד זה לא עובד. אותם מקשים לא עובדים גם בביוס ולא רק בחלונות וגם לא מוציאים את המחשב מ"שינה". כל עזרה תתקבל בברכה, זה נייד של LG דגם R400.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Dell inspiron n5040 והמסך שלי ככל הנראה נשבר מישהו יודע איפה אפשר לקנות מסך חדש באינטרנט במחיר סביר??
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-