ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, יש לי לפטופ לנובו YOGA 700 שקניתי לפני שנה וחצי. המחשב התקלקל ובמעבדה (הרשמית) אמרו שהלך הלוח אם (קצר) והם רוצים 1800 שקל להחלפה. אחרי שהחליפו, כשהמחשב עדיין במעבדה, הם אמרו שנדפק גם הTOUCH וזה יעלה עוד 1000 שקל תיקון. זה כבר 2800 שקל לתיקון! מה אתם אומרים, שאתקן או אקנה חדש? אם אקנה חדש, אפשר יהיה להשתמש ברכיבים התקינים הקיימים, כמו הRAM והSSD, כדי להוזיל מחירים? תודה רבה ומקווה שפתחתי את הפוסט במקום הנכון שני
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שכתוב בכותרת, צריך מפרט למחשב משרדי בסביבות ה-1500 ש"ח. יש מסך ויש צורב, כל השאר צריך. מטכנאי מחשבים (שאני אישית לא הכי סומך עליו) התקבלה ההצעה הבאה: מעבד Intel P4 3.2G-775PIN 2M + מ.נחושת לוח Asus P5VD2 775 Sata, PCI-x FSB1066 DDR2 8XUSB מארז מקצועי 6xUSB + W500 ATX דיסק קשיח 200G 7200 JB WD 8M זיכרון Kingston 512M DDR2 כרטיס מסך מובנה 64M מחיר: 1562 ש"ח הבוס חושב שזו הצעה מעולה, אני החלטתי לא להגיד כלום עד שאקבל כאן תגובות... (ברור לי שהמארז והספק ג'נריים ושאין סיבה לכתוב את כרטיס המסך בנפרד כי הוא מובנה) אשמח לקבל הערות על המפרט הנ"ל או הצעות טובות יותר באותו מחיר (או פחות) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אחד החברים שלי רוצה מחשב חדש... כמו שציינתי בכותרת- עד 6000 שקלים, הוא לא יעשה OC... משחקים ואינטרנט, כולל מסך דק, מקלדת, עכבר ורמקולים. ללא הרכבה, ללא ווינדוס. תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אפשר בבקשה מחשב עם מעבד AMD בשימוש עיקרי למשחקים וקצת אינטרנט ושירים? לא מתוכנן OC, עדיף 2 ג'יגה זיכרון, אם לא נכנס אז 1 ו-160 ג'יגה דיסק קשיח, מארז לא ממש חשוב. מתכוון לקנות ב-skypc במקסימום 2700 ש"ח כולל הרכבה. תודה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, צריך להגיע לי מארה"ב asus 1201N, עכשיו הוא מגיע רק עם סטיק של 1 גיגה ראם. הוא תומך בעד 4 גיגה. אני רוצה להוסיף לו סטיק, מישהו יכול לעזור לי ולהגיד איזה סטיק של 2 גיגה אני צריך לקנות ואם אפשר גם מאיפה ? זה המפרט: http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Eee+PC+Netbook+with+Intel%26%23174%3B+Atom%26%23153%3B+Processor+-+Black/9727739.p?id=1218161509986&skuId=9727739&st=1201n&cp=1&lp=1 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הי אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק לעבודה וגיימינג יש כמה דברים שחשובים לי שיהיו במחשב.. 1. מקלדת מוארת + מקלדת מספרים. 2. טעינה דרך USB-C (או Thunderbolt 4) 3. 15.6 אינץ 4. לגבי שאר הנתונים נראה לי, (1 טרה SSD מעבד I7 דור 11 H, כרטיס מסך חזק יחסית) מחיר באיזור ה7,000 זה משהו שראיתי לדוגמא https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=32286 או https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=32255 או https://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=33571 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל המלצה למפרט לאחר שרכשתי כבר זכרון וכרטיס מסך המשך מיועד למשחקים ולעבודה בVMWARE כרטיס מסך Evga Gforce 8800 640mb (רק 1600 שח בחול ) Zכרון OCZ 2*1024 ddr2 800GHZ PLATINUM ( בחול 700 שח) אשמח לקבל המלצה לשאר החלקים כמו כן אני חושב שאני אלך על מעבד intel E6400 אשמח לשמוע על איזה לוח וכו וכו אתם ממליצים יחד עם החומרה הזאת נכון להיום אין תכנון OC תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שנה רכשתי לאפטופ HP Pavilion dv3-2150ej של 14 אינץ' מ-KSP. מערכת ההפעלה היא VISTA. בחצי השנה האחרונה (לפחות) החלה בעיית חום רצינית עם הלאפטופ. בכל אחד מהמקרים הבאים, הלאפטופ מתחמם (באזור פתח האוורור והאזורים הסמוכים לו) לרמות קיצוניות, ולעיתים מתחיל לקרטע עד שהואמכבה אוטומטית את המסך למצב שצריך לעשות RESTART: 1. שימוש בהרבה מאוד תוכנות כבדות במקביל. 2. צפיה של יותר מ-20 דקות לערך בקטעי וידאו - ככל שהוידאו איכותי יותר, הלאפטופ מתחמם מהר יותר. עם דברים באיכות BLU RAY הוא בקושי מתמודד. 3. משחק כבד (דוגמת STARCRAFT 2). הדבר הביא אותי לפיתרון העצוב של הצבת מאורר קטן בסמוך לפתח האוורור של הלאפטופ, מה שפותר את הבעיה כל עוד המאוורר בסביבה. עם זאת, זה פאקינג לאפטו…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך התיכנון היה בכלל לקנות במקס,2.5K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בתיכנון ללמוד מדעי המחשב+ניהול רשות+משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מכונות וירטואליות..,JAVA.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DARKS SOULS,ASISSIN CREED 3 GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 ,1920על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן ;D, אני מחפש מחשב שיחובר מסך 17 אינטש ולטלוויזיה 42 אינטש + למערכת 5.1. המחשב יהיה לצרכי עבודה שוטפת, תכנות, צפיה בסרטים באיכות גבוהה וקצת למשחקים (לא קריטי בשביל זה יש לחברים XBOX ) מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה שקט קיבלתי הצעה בחנות מסויימת ואני רוצה שתגידו מה דעתכם. מעבד : Q6700 CORE 2 QUAD שמעתי שאם לא עובדים עם מערכת הפעלה 64 זה נכון ? לוח אם: GIGABYTE EP43-UD3L זיכרון: DDR2 2*2GB KINGSTON HYPERX CL5 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4830 אתם חושבים שמתאים לצרכים שלי ? אולי עדיף כרטיס מסך של NVIDIA כמו 9600 או 9800 ? מארז: ANTEC P182 MID TOWER"(NO PSU) זה שקט ? שווה את הכסף ? איזה אלטרנטיבות יש ? מה אתם אומרים ? ספק כח : TERMALTAKE TR2 POWER W0101 ספק כח משפיע ע…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, קודם כל סליחה מקרב לב על הפתיחה הנוספת... אבל זה די דחוף, אני מעוניין להזמין מחר היות ולא תיהיה לי האפשרות להזמין כל השבוע. התקציב המקסימלי זה 6000 ש"ח (הכווונה עם חריגה, אין אפשרות לחרוג מסכום זה גם ב- 50 שקלים). המחשב ישמש בעיקר למשחקים (וסרטים באיכות HD), אך מידי פעם לעבודות של תיכנות ולעיתים רחוקות פוטושופ. המסך כולל בתקציב, ההגדות גרפיות מתוכננות להכי גבוהות. אין צורך בציוד הקיפי, השקט חשוב לא ברמה גבוה ביותר, אלא יותר שלא יהיה רקע של טקרטור ובית חרושת בחדר. כרגע אני לא רואה OC מיזמן... אולי בעוד 4 שנים, החנות תיהיה סקיי ואני מעוניין בהרכבה. הציעו לי את המפרט הזה בסקיי: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DD…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הגבוה מהמחיר במזומן ונמצא בסניפים. מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 710 710 לוחות אם למעבדי AMD ASUS - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 490 490 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 1 390 390 כרטיסי מסך ASUS - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1240 1240 סה"כ 2830 כל שאר הציוד יש לי כבר . יש את אותו כרטיס מסך של ג'יגהבייט בפחות 150 שקל האם יש הבדל כזה משמעותי ששווה לקחת דווקא את האסוס?
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב זול המיועד לעבודה בלבד עם דגש על מהירות, אמינות/יציבות והקאץ' העיקרי - ריבוי מסכים (מעל 2). הערה: לא נדרשות יכולות תלת מימד כלשהן! הייתי הולך על אפל אבל זה לא כל כך ריאלי בישראל עקב המחיר ובנוסף לא ידוע לי על יכולת ריבוי מסכים בדגמי מאק ומאק מיני (אשמח אם תחדשו לי).
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצבא בעיקר כדרך להעביר את הזמן. פירוט: * מטרות המחשב? משחקים, גלישה, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי אבל כמובן כמה שהסוללה יותר חזקה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא רלוונטי. * בלוטות? לא קריטי אבל מעדיף שיהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 GB מינימום. * צורב DVD? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. התקציב המשוער הוא עד '4000 ש"ח אך כמה שיותר זול יותר טוב. עד עכשיו המחשב המתאים ביותר שמצאתי הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המפרט של המחשב הוא כזה T4300 2100GHZ, Fujitsu Simens D48 Mainboard, Hyundai 3Gb 400mhz Memory, Mobile Intel 4 Series Express Graphics. יש לי 400 שקל, חשבתי לשים 2x2048 GB Kingston + קירור פנימי +לנקות אותו. איזה קירור אתם ממליצים? (בלהתחשב שכרגע המעבד עומד על 50 מעלות). ועוד דבר, לא מצאתי בZAP שום מאוור בפחות מ199, זה מציאותי? עריכה: סליחה, הטמפ' היא לא 50 היא 67-65 ב40% עומס.
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מעפן שמתקלקל כל הזמן והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג... קיצור התקציב שהועמד לי הוא 2500 ש"ח... אני רוצה מחשב למשחקים ושיוכל לעמוד במשחקים עתידיים (גם אם באיכות נמוכה יחסית), וגם שיהיה נוח לשדרוג... מדובר במארז בלבד, כלומר בלי מסך או כל ציוד היקפי אחר. מישהו יכול לתת המלצה למפרט?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני צריך מפרט של מחשב עד 3500 ש"ח , המחשב מיועד להכל , מה שחשוב שיהיה מעבד של אינטל. המחשב כולל מקלדת + עכבר אלחוטיים. תודה !
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
974 Intel Core 2 Duo E6550 Box 884 Gigabyte GA-P35C-DS3R 585 G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 884 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe 3,328 אני יעשה אוברקלוק ל 3 גיגה למעבד בערך. השימושים הם כמו כולם: משחקים אינטרנט סרטים וכו. אני בחרתי את הלוח הזה כי יש לו תמיכה ב DDR3 יכלתי לחסוך 70 שח ולקת את הפשוט יותר. איך המעבד בכללי? בחרתי אותו על סמך הטבלה הזאת (נראה לי הכי מתאים לי) http://www.intel.com/products/processor/core2duo/specifications.htm תלחצו על Desktop processor specifications יש הצעות לשיפור? אני עוד צריך להכניס ספק מתאים, האם ה 300HEC יספיק?
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התחלתי השבוע את השנה הראשונה שלי בתואר מתוך 3 שנים (פסיכולוגיה). אני שוקלת ברצינות לעבור למחשב נייד, ראיתי מלא סטודנטים שבאים עם מחשב וזה נראה לי הרבה יותר נח. אני צריכה המלצה על מחשב די בסיסי, לא יקר. חייבת לציין שאין לי ממש מושג באיך בוחרים מחשב, למה וכמה. האם כדאי לי מחשב נייד רגיל או מיני? תודה! :iamstupid:
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד תואר ראשון במשפטים, והגעתי למסקנה שאני צריך מחשב. מטרות המחשב? בעיקר לימודים, גם צפיה בסדרות. * גודל המסך? 13.3" מבחינתי זה אופטימלי. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא משנה, מינימום 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 4-5 שעות עבודה עדיף יותא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?VGA * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, עדיף מינימום 320GB * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך …
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לרכוש לפטופ, 15 אינץ' לשימוש ביתי של אינטרנט ואופיס בלבד. המחשב לא יתנייד מחוץ לבית אלא בעיקר בתוך הבית ולכן המשקל חשוב אבל לא קריטי. התקציב הוא 2500 ש"ח כשרצוי לחסוך ככל האפשר כמובן תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); צפייה בסרטים באיכות HD; תכנות ב-Visual Studio (הכי חשוב) * גודל המסך? 15 אינץ' לפחות * האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? לא קריטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בכלל לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא (המחשב ישמש אותי כמו מחשב נייח) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל בנפח 500 ג'יגה ומעלה, אבל גם פחות מזה אפשרי * כונן אופטי? רצוי מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אבל דרושה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי מאוד * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
am sry for writing horably in english but i cant find my XP to instal hebrow and its caind of ergrnt i need to buy my mother a netbook for her birthday msi wind sims anice var.but i couldent find info abaut battary life of 3/6 cell... all be very happy if you can hellp tnx
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, והמפרט שהחלטתי עד עכשיו הוא: Intel Core 2 Duo E6750 Box Gigabyte GA-P31-DS3L G.Skill DDR2 1024*2 800Mhz CL5 Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT 512 PCIe LG GSA-H62N X12 DVD Samsung 22" SyncMaster 226BW Wide 2ms נשאר לי לבחור מארז, ספק, ואולי קרור נוסף למעבד עם צריך.. בעיקרון אני משאיר את המחשב דולק בלילה, ואני צריך שיהיה אולטרה שקט כדי שאני יצליח לישון.. מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חקרתי את הנושא לא מעט בימים האחרונים, והרכבתי 2 מפרטים שאני כנראה אלך על אחד מהם: מערכת AMD: AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition BOX , יחידות 1 ₪957 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1118 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz Value Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪643 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1678 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 GigaByte ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪804 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1453 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 Gigabyte GA-790XTA-UD4 +SB750 CHIPSET, יחידות 1…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-