ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
לאחר תקופה של שיטוט וחיפוש בפורומים השונים של האתר, ולאחר דיונים עם מיטב המלומדים כאן, הרכבתי לעצמי את התפריט הבא ואשמח לשמוע את חוות דעתכם מלומדיי! המחשב מיועד לצפייה בסרטים וסדרות, להורדות [אימיול], לגלישה ולעבודות אופיס [לא מתוכנן OC]. ראשית אציג את המפרט ואחר כך את הסיבות והספיקות: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤483 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤195 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤574 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TR…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, ברשותי V3-571G-53238G1TMAII ACER האם המחשב תומך SSD, או איך אפשר לבדוק אם תומך SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
זה מה שיצא לי להרכיב עם חבר CPU: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB 1290 MBD: D975XBX (Bad Axe) s775 DDRII 667, 2xPCI-E 965 MEM: 2 x 1GB Kingston 1160 GPU: X1950 Pro Extreme 256MB PCI-E, GDDRIII, 2xDVI, VIVO 1090 HDK: 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 CDRW: Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 185 CASE: Black Case 500W 200 KEYB: Microsoft Internet + Mouse Optical 130 5410 ש"ח עכשיו מן הסתם עם מסך זה לא ייצא 6 כי מסך לא עולה 600 שקל. אם אפשר תשפרו פה ושם ושיכנס גם מסך תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום. המפרט שלי הוא כך: Amd Athlon 64bit 3200 2.04Ghz 512 ram geforce 5500 fx abit kv8 pro רציתי לדעת האם אוכל לשפר את המחשב שלי בעד 500 שקל כדי שאוכל להחזיק איתו עוד שנה - שנה וחצי אני רוצה שהוא יתאים לי למשחקים ושיוכל להריץ גם תוכנות מורכבות וסרטי HD חשבתי אולי על OC למעבד, אפשרי אצלי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא, ובסוף עוד שאלה: מעבד: ליבה משולשת AM2 8450 X3 לוח: Gigabyte GA-MA78GM S2H דיסק קשיח: Seagate 360GB SATA II זיכרון: 2 ג'יגה GEIL/Kingston מה עדיף? צורב: LG X22 SATA DVD כ. מסך: PCIe nVIDIA GeForce 9400GT 512MB (חיבור PCIe2.0) מקלדת ועכבר אופטי מארז: SilverStone + ספק 450 מה דעתכם על המפרט, והאם צריך בשביל צרכים משרדיים וקצת גרפיקה כרטיס מסך או שאפשר להסתפק במובנה.
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? משתלם ביחס לסכום? הספק יוכל להחזיק את המערכת ולא להגביל איזשהו רכיב?? ושאלה אחרונה, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי ומורגש בין הכרטיס מסך ששמתי במפרט לכרטיס 8800 ללא OC כמו ג'יגה בייט או לידטייק? כי הסכום דיי גבוה לי...ואני שוקל לשנות אולי לכ.מ ללא OC..
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי למחשב - 3300 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. משחקים ברמה בינונית (Crysis וכו) - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו -cod modern warfare 2 Multi,Crsysis,ועוד... - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לא מיועד OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: - האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק? ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) Samsung Cream 2333T …
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי 3000-3500 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב עם מסך דק מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין בזה..! אני צריך מחשב חזק יותר בשביל משחקים...! תודה מראש ~ אמיל ~
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מעבד ASUS K53E-BBR3 לינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK53E&s=MainCat.aspx
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד. שלא יהיה כבד ומסורבל. המחשב צריך להיות מספיק חזק (מבחינת מעבד/זיכרון/כרטיס מסך) כדי להריץ תוכנות גרפיקה: InDesign, Flash, Photoshop, Illustrator. כונן קשיח לא חייב להיות גדול, העבודות ישמרו במחשב אחר. המחשב יהיה המון בדרכים אז מאד חשובה העמידות. עדיף עם אחריות ל-3 שנים, או שיהיה אפשר להרחיב בתוספת כסף. תקציב משוער: 5000 אבל מאד גמיש מטרה: עריכה גרפית, בעיקר דו-מימד גודל מסך: 13/14 משקל רצוי: כמה שפחות, באזור 2.0-2.3 זמן סוללה: שעתיים יציאות מיוחדות/Bluetooth: לא חובה גודל מינימלי של HD: לא חשוב צורב DVD: נדרש אחריות בינלאומית: לא נדרש עדיפות לחברה: אין הבנתי שסדרת ThinkPad של Lenovo מאד עמידה. לסדרה הרבה דגמים, אילו הם המומלצים? מה לגבי HP E…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים במפרטים, אשמח לקבל עזרה ממכם בנוגע לקניית מחשב חדש. אז לעניין: תקציב בערך בין 4500-500, תתכן גלישה ליותר מ5000 (רק במידה ויהיה צורך ממשי). מבחינת מטרת המחשב, בעיקר שיהיה פשוט מחשב איכותי שיעבוד טוב ומהר. מטרות יותר נקודתיות הם: משחקים, שיהיה טוב מאוד גם למשחקים רציניים אבל ההשקעה הרצינית היא במחשב איכותי שיעבוד טוב מאוד ומהר מאוד. בנוסף אני עובד עם תוכנת גרפיקה תלת מימדית: "3D MAX STUDIO" ולכן מן הסתם דרושות תכונות נוספות ולכן צייניתי. ציוד היקפי אני מעוניין בהכל: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (גם הם כמה שיותר איכותיים). אני מעדיף מחשב שקט אבל ממש אין צורך לדאוג לזה במקום לדברים אחרים. עיצוב יפה,מארז, יכול להיות נחמד מאוד ואשמח לאחד מגניב וי…
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מפרט טוב בשביל תקציב: 2000 שקל רק לוח אם זכרונות .. יש לי עכשיו Gigabyte k8nu s939nforce 3 מעבד amd athlon 64 3200 939 video card: 6600 GT agp עכשיו בגלל זה.. אני צריך לוח אם וזכרונות חדשים בגלל PCI-E אני צריך לוח אם טוב עם PCI-E שיעבוד לי המעבד של ה 3200 .. על הלוח החדש .. יש לי כרטיסי זיכרון DDR אז אני צריך לוח אם גם אם DDR.. לא DDR2 ויש לי מחשב שני שאני רוצה להעביר לשם הכל ... את הלוח GIGABYTE ... אז אני צריך עוד מעבד ללוח ... וספק טוב. תקציב 2000 ש"ח להכל. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים וסרטים באיכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא מעניין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 חמוד עוד זז איכשהו קיצר חשבתי לשדרג בקטנה להחליף רק לוח אם מעבד וזיכרון לוח אם עם הכל מובנה וזהו להשאיר את ההארדיסק הספק והמארז וכל השאר השאלה שלי אם חוץ מהשלשה אני צריך להחליף עוד משהו?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חבר עם תקציב מוגבל מאד של 1,500 ש"ח מחפש נייד משומש לשימושי אופיס וקצת משחקים. אין שום חשיבות למשקל או גודל אבל הכווונה למחשב נייד רגיל (ולא נטבוק). לאיזה כיוון כדאי לחפש ביד 2 (מעבד?זכרון? ד. קשיח?)
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
צריך מחשב לא מסך וללא שום ציוד הקפי...מומלץ מחשב שיכול להריץ היטב את VISTA - מחשב לגיימר תודה מראש! באהבה בני סלע ;D
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי, מתכנן לבצע את הרכישה בתחילת השבוע הקרוב. דרישות: ריבוי כרטיסיות, תפעול מהיר וזריז וכן חשוב שיוכל לסחוב משחקים כבדים בעת הצורך ובצורה טובה, (הגיימינג הוא כמובן תחביב ואין צורך במחשב שיריץ משחקים בגרפיקה הטובה ביותר שיש לשוק להציע). הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט לגביהם, שניים של חברת Asus ואחד של Dell. אשמח לקבל ייעוץ לגבי המחשב האופטימלי ביותר מביניהם, תוך התייחסות לדרישות שלעיל. קישורים: https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=964154#specifications https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=963499 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=978791 מיותר…
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב ואני מתלבט אם לשים (וזה יוצא אותו מחיר) מעבד E4300 ואת 8800GTS 320MB, או לקחת מעבד יותר טוב כמו E6420 וכ.מ 8600GT\GTS?? ואם אתם בוחרים את האופציה הראשונה, נראה לכם שה-4300 יספיק גם לעוד 2-3 שנים?? אפילו עם OC?? לא נראה לי... או שבכלל לקחת AMD ואולי כ.מ ATI?? תודה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה , לא יודע אם זה מקובל לשאול פה או לא .. אבל מצאתי נייד של דל InspironTM 1525 עם מעבד Intel Core 2 Duo T7250 2.0GHz ב-3900 שקלים משיחה עם נציג המכירות כאשר הבהרתי לו שיש לי הצעה יותר זולה 3775 שקלים הוא אמר שאין בעיה ושהם מתחרים בכל הצעה. מה אתם אומרים לגבי הניידים שלהם? פשוט אני קצת חושש כי יש שמועות לא יודע אם הם נכונות לגבי תרבות המחזור שלהם "refurbished" האם יש מצב שזה קורה גם עם ניידים? במקרה והשמועה נכונה? אשמח אם יש מישהו שקנה משם יגיב תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן. חבר מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב 3700~ שקל. הדרישות: * יריץ סרטי HD(צריך גם כניסת HDMI). * משחקים בקטנה, Fifa וכאלו בסגנון. * אינטרנט ואופיס. כמו שהבנתם הדרישות לא בשמיים, הדרישה העיקרית זה שיהיה חיבור HDMI וכמובן שהמחשב ירוץ מהר. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי נייד מדגם dv-6 pavilion 1330 hp אני מעוניין לחבר אותו ל-lcd על מנת לצפות בסרט בפורמט MKV. אמנם אני מחבר את הנייד לטלויזיה, אך אני לא שומע סאונד, האם אני אמור לבצע פעולה כל שהיא לפני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני מתלבט בין 2 המחשבים האלו : הראשון,LG http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7638 והשני של חברה Gigabyte http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=7162 המפרט של שני המחשבים כמעט וזהה,מה שמטריד אותי כרגע זה על מי לסמוך יותר.מצד אחד ניסיתי את הג'יגהבייט הנ"ל והמחשב הזה סוס עבודה וממש התלהבתי,מצד שני אשמח לשמוע מעוד אנשים שיש להם את המחשב הזה תקופה.בנוסף יהמר לזכותו של הLG שאפשר להאריך את האחריות משנתיים ל3 שנים בתוספת של 180+- שח...מה דעתכם ?תודה לעונים מראש
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המפרט שלהלן משווק ע"י שקם אלקטריק. והוא מקבל הנחה של "חבר" האם הוא שווה את הכסף ? חשב גלקסי דגם GX6602 מארז Galaxy Midi ATX לוח אם Abit Intel® socket 775 processors with 1333/1066/800MHz FSB מעבד מעבד intel® Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MHZ זכרון 2GB DDR2 דיסק קשיח 250GB 7200 UDMA SATA2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7050 Series 256MB Model 3.0 DirectX 9 graphics כרטיס רשת Intel 10/100/ LAN כונן תקליטורים "צורב תקליטורים X18 DVD+-RW DUAL LAYER" כרטיס קול High Definition Audio רמקולים נמכר בנפרד מקלדת + עכבר מקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים מערכת הפעלה נמכר בנפרד מסך נמכר בנפרד אחריות שנה ע"פ תנאים ותקנון
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=E6850-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=84&aff=Zap〈=he המחשב הזה יעבוד לי על הגדרות גבוהות במשחקים כבדים כמו CRYSIS ?
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום,לפני זמן מה רכשתי מחשב נייד של טושיבה, Satellite A 300C. אבל נשבר לי להתעלם מבעיה אחת. מגיע עם המכשב תוכנה בשם TEMPO ALERT שזה בעצם עידכונים/דריברים למחשב, וזה מעצם מקשר אותי לאתר של טושיבה ונותן לי להוריד קובץ rar. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות איתו ולא ראיתי הסברים נורמאלים בנושא, ויש לי הרגשה שזה ממש פשוט... משהו יודע איפה אני מעביר את הקבצים האלה? מי עבד עם התוכנה? אפרופו בעיות, מהיום שרכשתי את המחשב העברית בקובץ כתבן או בתירגום לסרטים שאני מוסיף, נראה כמו ג'יבריש. אני אשמח אם משהו יגיד לי מה לעשות בנידון גם בנושא זה (בלוח הבקרה המחשב מוגדר על עברית בשפות) בברכה, איש עם בעיה מעצבנת, אפילו 2
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-