ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
כלומר רק עם חיבור לחשמל ללא סוללה פיזית שמחוברת אליהם ?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
המפרט מתוכנן לגלישה באינטרנט , סרטים { קידוד סרטים } וקצת משחקים {לא ברזולוציה גבוהה } המפרט מ - SKYPC { נראה לי הכי זול שמצאתי תקנו אותי אם אני טועה } ....................................................................................... מעבד : CORE2DUO E6600 סה"כ = 1800 { לא חושב פעמיים } לוח אם : GIGABYTE GA-945P-P3 סה"כ = 594 { לא מתכנן OC } זכרונות : SUPER TALENT 2GB 667MHZ סה"כ = 1100 { לא מכיר את החברה הזאת איך היא ? } כרטיס מסך : LEADTEX PX 7300GT TDH 256MB סה"כ = 512 { מקווה שיעבוד ברמה הבסיסית } דיסק קשיח : WD 2450GB 16MB SATA II סה"כ = 445 מארז : HEC COMPUCASE CI- 6A19 סה"כ = 230 { לא מתלהב מהעיצוב אבל ניראה לי שזה הכי טוב } ספק : ENERMAX 400W סה"כ = 425 קירור…
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב נייד לסטודנט. המחשב צריך להתמודד עם אוטוקד, מאטלב, אופיס אינטרנט לראות סרטים ושאר ירקות. תקציב נע בין 5000 - 6000 ש"ח. תודה
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי , כרגע זהו המפרט שלי ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים לצרכים הנוכחיים היות והמחשב הישן כבר חלש מידי ולא עומד בדרישות . כשאני מקודד סרטים המעבד ממש חלש ולא זז , כשאני משחק במשחקים של 2012-2013 יש מלא תקיעות והמשחק לא רץ חלק. AMD Athlon 2 x3 445 , 4GB RAM , ATI RADEON HD 5780 SERIES לוח אם GTA GA-MA71 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את מלוא התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 ש"ח , אם אפשר להשתדל שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כעיקרון אני רק צופה בסרטים ומידי פעם משחק במשחקי מחשב , מה שכן..אני מקודד סרטים ולכן אני צריך מעבד חזק עם מספיק כוח , עם…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה מחשב לאינטרנט תוכנות, יש כמה תוכנות אולי כבדות כמו תוכנות לעריכת וידאו, אולי כמה משחקים, הכוונה לא דורש כרטיס גרפיקה חדיש או משהו בקיצור הזה מה שחשבתי עליו וגם מבחינת מחיר עד 3000 ש"ח. LENOVO http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4126&CatCode=315 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva ה-Lenovo G550 NTDRAIV http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_3248&products_id=26453 לפי מה שקראתי, וקראתי די הרבה, LENOVO היא החברה המובילה במכירת מחשבים ניידים אם אני לא טועה בארץ, ולפי מה שאני רואה הם גם די זולים. וגם ASUS טובים אבל פחות מ LENOVO ו- HP יקרנים אני בעיקרון מחפש מחשב לא יקר, אבל עדיף לא עם כרטיס מסך מובנה של …
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מחפשת כבר המון זמן מחשב נייד איכותי לשימוש ביישומי אופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. אני רוצה מסך מט, 5.6, מעבד I5 או I3 - מה שעדיף מבחינת מהירות ומחיר. אחריות יצרן ל3 שנים מאתר בית הלקוח. המחשב ממש דחוף לי. איזה מפרט מומלץ לי? איזה דגמי מחשב מומלצים? אני לא מבינה בזה בגרוש ואפשר למכור לי זבל ביוקר.. למשל רציתי לקנות מחשב שהמפרט שלו נשמע מעולה ואז אמרו לי שהוא זבל, חלקים חלשים, וזו סדרה בכלל לנוער. אשמח לקבל תשובה בהקדם! גמר חתימה טוב לשנה טובה ומתוקה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם הוא מקבל מהUSB השאלה האם זה יכול לפגוע בספק או להעמיס עליו יותר מדי שהרי לא תוכנן מלכתחילה לרכיה הזה של מאוורר חיצוני . כמו כן רציתי לדעת האם שימוש בנייד למשחקים בינוני כבד , יכול לגרום להחלשות של המחשב לאורך זמן , בגלל התחממות למשל, ולקיצור משמעותי בחיי המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ,עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (צריך מעבד טוב) ומשחקים קלים, בסדר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אתן לכם מפרט של המחשב הישן שלי , בכדי שתוכלו לומר לי אם אני לא צריך להחליף כמה חלקים ממנו צורב DVD LG 16X ספק כוח 500 W (כתוב עליו שם "TZAG ELITA') אלה שני הרכיבים שלפי דעתי לא צריך להחליף אבל אם כדאי אז תגידו בבקשה. *שאלה : כדאי לעשות OC ? אם כן אז אני רוצה אוורור מתאים לזה אני לא צריך ציוד כמו מסך עכבר מקלדת וכו, ואני מתכוון לשחק במשחק במשחקים כמו OBLIVION ו STARCRAFT 2 (כשיצא) וכנראה גם משחקים יותר כבדים. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה על ההתייחסות והעזרה. לבן דוד שלי יש מחשב ישן מאוד יחסית וזה המפרט שלו: לוח אם: Gigabyte ga-945gcm-s2l מעבד: Intel core 2 duo @1.83 Mhz (יכול להיות שהתבלבלתי בדגם אבל הוא עובד ב 1.83 Mhz בטוח..) כרטיס מסך: Geforce GTX 550 Ti זכרונות: 2 ג'יגה DDR2 שעובדים ב 800 Mhz למרות שהלוח אם תומך רק ב 667 Mhz. ספק כוח: Huntkey 600W, צירפתי תמונה. כפי שאתם רואים המחשב לא ממש מאוזן מכיוון שהוא נקנה לפני 8-9 שנים כאשר עם הזמן שדרגו לו את הזכרון טיפה ואת כרטיס המסך שלא מממש את הפוטצניאל החבוי בו כל כך בכל מקרה, רציתי לקבל יעוץ לגבי החלפת לוח אם, מעבד וזכרונות ולהשאיר את כרטיס המסך וספק הכוח. כלומר לקנות את שלושת החלקים האלה ע"מ שיתאימו (שיהיו מאוזנים) עם כרטיס המסך הזה…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לצורך משחקים בעיקר,עד 3200 ש"ח ואין צורך בציוד היקפי,עדיפות לחנות באיזור נשר או הקריות(גם חיפה בסדר). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה מחשב חדש, מפרט למטה. התחיל משאלות הבסיס: 1. מה התקציב המקסימאלי?: סביב ה-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אשמח לדעת אם הגזמתי ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: 300 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: עבודה ועריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: photoshop, sketchup - תדיר, משימות מוזרות במתמטיקה ותוכנות מוזרות נוספות מדי פעם.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג - פעם אחרונה ששיחקתי במשחק מחשב הייתה לפני עשור בערך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרגע לא מתכנן על כרטיס מסך, אשמח לעצות בנוגע להחלטה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את ביצועי הגיימינג של המחשב שלי שנקנה לפני קצת יותר משנה (ככה זה, עם האוכל בא התיאבון) המפרט הרלוונטי (המלא נמצא בפרופיל אם זה מעניין מישהו): לוח: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: Intel® Core™ i5-3570 Processor זיכרון: CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) CML8GX3M2A1600C9B כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 SSD: Crucial M4 CT128M4SSD2 2.5" 128GB SATA III HDD: Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 ספק כח: Seasonic X-660W כרגע אני משחק משחקים כמו GTA IV ו-Assassin's Creed III ובהגדרות הגבוהות אני מתחיל להרגיש איזשהו גמגום, ובעתיד הקרוב אני מתכנן לשחק משחקים קצת יותר תובעניים. נשאלת השאלה - מה היא החוליה החלשה במפרט הזה, ומה המינימום הנדרש לשדרוג כדי להרג…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אודה להמלצה על מסך 24-27 אינצ' שמתאים לגיימינג עם כרטיס גרפי GTX 1660 Ti או RTX 2060 . האם יש מסך שיעבוד משמעותית טוב יותר עם אחד הכרטיסים האלה ולא עם השני? זה יעזור לי להחליט בין שניהם ... אשמח להשאר באזור ה- 1000 ש"ח אלא אם זה לא מציאותי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרת משחקים. גודל המסך צריך להיות 15" רב השימוש הוא לעבודות סטונדטיליות, אינטרנט, צפייה בסרטים. אך מידי פעם למשחקים, כך כשאני ארצה לשחק בו אני אוכל.. תנו המלצה למשחב נייד חזק בגבולות המחיר. תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב בסכום של 5000 שח ללא מסך. המחשב צריך לשמש בעיקר לתיכנות ולכן השקעתי בזכרון גדול (1024 מגא). למשחקים אני לא צריך אותו כמעט. לצרוב די וי די אין לי כרגע צורך. אם יש למשהו הערה לגבי החלקים - אשמח לשמוע ולהחליף אבל הרעיון הוא לא לגלוש מעבר לסכום הנ"ל. כמו כן אני לא יודע אם יש חשיבות להשקיע במארז מסויים או להוסיף מאוורר (המעבד הזה מתחמם במיוחד ?) תודה P-4 2.8 520 800MHz 1 Mb Cache HT מעבד: ASUS P4P 800 E DELUX SATA GBL 8.1 לוח אם: ( DDR Micron 512 Mb PCL3200/400 MHz ) X 2 זיכרון: WD 7200 80GB S-ATA דיסק קשיח: Abit Siluro FX5200 DTF128Mb DVI כרטיס גרפי: Creative Audigy LS 5.1 כרטיס קול: Creative Inspire 2.1 2500 רמקולים: Sony Combo CD-RW 52x32x…
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני אחדד. ראיתי כרטיס זה בדגם G550 NTDK3IV. אני מתלבט לגבי רכישה שלו. 1. איך הכרטיס הזה? האם הוא של GEFORcE? 2. מה הזכרון שלו? באמת עצמאית512מ"ג או שזה UPTO? 3. בהשוואה ל 105M GEFORCE 512M מי מהשניים עדיף? 4. האם הכרטיס הזה Nvidia 10M-GE1 512MB יוכל להריץ משחקי מחשב (עם נייד מעבד קור 2 טו דו 2.1 ו4 גיגה זכרון) כמו ג'יטיאי במדיום? 5. יש טעם להסתכל עליו? 6. המחשב הזה יתאים ללימודים לסטודנט ממוצע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי, אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מחפש מחשב נייד לפחות "15 וממש חשוב לי שהוא ירוץ עם XP ולא עם ויסטה. כלומר שכבר החברה שאני קונה ממנה יתנו לי את המחשב עם XP. בדקתי בבאג, איבורי ועוד כמה חנויות והם פשוט לא מוכרים מחשבים עם משהו חוץ מויסטה. אז ככה שאני גם צריך מקום שיימכור את המחשב עם XP (כלומר רשת או חנות שאכן עושה שנמוכים). המחשב יהיה לצרכי לימודים בלבד כלומר - אופיס ואינטרנט. וממש שום אפליקציה נוספת. תקציב עד 3200 ש"ח ואם אפשר לרדת אז בכיף. הציעו לי את TOSHIBA a300-20c ב-3100 שקל עם XP. האם זה משתלם? אם לא אז איזה דגם כן משתלם וגם יכול להריץ XP? אם תוכלו לעזור לי עוד היום אני אשמח כי מחר אני כבר הולך לקנות את המחשב.
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט למשחקים בתקציב של 2650 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי... אני מודע לזה שהתקציב נמוך למחשב למשחקים אבל זה התקציב ואין מה לעשות :-\ אני בטוח שתוציאו את המיטב מהתקציב למען המטרה...ויש עדיפות לכרטיס מסך כמה שיותר טוב שנכנס בתקציב... בתודה מראש נ.ב אשמח לקבל כמה אפשרויות למפרטים...תשחקו חופשי עם החלקים...
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רציתי לערוך תהודעה הישנה שלי אבל כתוב שאם עברו 7 ימים אז לפתוח אשכול חדש. אז שינתי שוב כמה דברים כי קפצו המחירים, אבל שלחתי לסקאי פיסי אימייל והם הסכימו להוריד לי ת 2 אחוז שעלו אז יוצא יותר טוב. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1058 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤634 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1628 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 …
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
תקציב 6000 ש"ח מחשב לגיימינג ראיתי את המחשב הזה באמאזון שיוצא 5300 שקל כולל משלוח מיסים והכל: https://www.amazon.com/Acer-Predator-i7-9750H-Keyboard-PH315-52-78VL/dp/B07QXLFLXT/ref=as_li_ss_tl?creativeASIN=B07QXLFLXT&imprToken=LBoc6T9SPngRETMS6UK81A&slotNum=11&=&language=en_US&linkCode=w61&linkId=a030676087e313c6734f43ef82d7a876&tag=inverse-58582-20 הבעיה שאין לי אפשרות להזמין מחו"ל כרגע כי אני צריך לשלם בתשלומים, חיפשתי את המחשב הזה בארץ ולא מצאתי יש אותו בארץ? ואם לא הוא דגם אחר? מוכן לשמוע הצעות תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אחותי נמצאת כרגע בניו יורק והנייד שלה שבק חיים הרגע. היא רוצה לקנות מחשב חלופי כל עוד היא נמצאת שם. היא חוזרת ארצה ביום ראשון כך שיש לה רק את היום ומחר לחפש נייד חדש. שימושים : השימוש העיקרי הוא קריאת ספרים (PDF) שימושים נוספים כוללים גלישה ברשת, דיבור בסקייפ ושימוש באופיס. תקציב - עדיף כמה שפחות כל על עוד זה עונה על הדרישות. גודל מסך - כנראה 10' (היא צריכה לראות את המחשב לוודא שהיא מסתדרת עם מסך קטן). זמן סוללה - רצוי 6 שעות אבל אפשר גם 4. נפח הארד דיסק חסר משמעות. גם ההארד דיסק הכי קטן יענה על הצרכים שלה מעל ומעבר. אשמח מאוד לשמוע המלצות מנומקות. המלצה בסגנון "תקנה את X הוא הכי טוב" לא ממש עוזרת. הסבר על ההמלצה או אפילו לינק לכתבה/ביקורת שמסביר למה X מומלץ יתקבל בברכה.…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לפטופ ללימודים שיעבוד בצורה טובה ומהירה לפחות ל3 השנים הקרובות. עדיפות ל 15.6 אינץ', 16 ג'יגה ראם, לפחות 500 SSD,סוללה טובה, (שהשוליים יהיו כמה שיותר דקים) תודה רבה לעוזרים! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, חריגה של 200 ש''ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? …
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע חוות דעת על המפרט שאני מתכנן לקנות המחשב מיועד למשחקים, לשימושים כלליים ול OC מ LOGICPC Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W - 380 )זיכוי על הספק ( NEC ND-3550A White x 16 Bulk DVD±R/RW - 265 AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray - 890 Samsung 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD - 590 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Silver 1.44MB 3,5" FD - 55 SAMSUNG Pleomax PKB-700B Black with Optical Mouse kit - 100 Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply - 420 מנועה מחשבים THERMALTAKE BIGTYPHOON - 235 TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR X 2 - 780 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL - 1640 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D - 860 ס…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-