עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. האם שווה לקנות מחשב נייד עם המעבדים האלה? יש המלצות כאלה?

2. Started by itairaz99,

שלום ! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש. בסביבות ה-2000 ש"ח אם צריך אפשר לחרוג מה-2000 בקצת (200 ש"ח). אני רוצה מסך בגודל '15.6 או '15.4 או באזור החמש עשרה שש עשרה אינץ'. הסוללה צריכה להיות חזקה שתספיק להרבה זמן. אני רוצה מעבד intel pentium או intel 2 do. השימושים העיקריים יהיו אופיס אינטרנט ואולי תוכנות לא כבדות. אילו מחשבים מומלצים אתם מכירים בעלי מפרט זה ? תודה רבה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. Started by mtndiv,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם תחסכו לי איזה 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים באיכות גבוהה, ולעיתים אולי גם משחקים קלילים מאוד ... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו קונטר סטרייק וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע מה הרזולוציה, אבל אני משער שאני יקנה מסך בגודל 23 אינץ. אשמח א…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Buy Acer Laptop Swift 3 Intel Core i5 8th Gen 8250U (1.60 GHz) 8 GB Memory 256 GB SSD Intel UHD Graphics 620 14.0" Windows 10 Home 64-Bit SF314-54-53BQ with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg! https://m.newegg.com/global/il/product/34-316-540?ignorebbr=1

5. מה אתם אומרים על המחשב הזה : http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2456 האם הוא טוב למשחקים כבדים ? ואיך הוא באופן כללי ? והאם יש משהו דומה בעלות נמוכה יותר ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. Started by eldad27,

////

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  7. Started by niru,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי לתיכנות, אינטרנט ואולי קצת סרטים חשבתי על מחשב FUJITSU SIEMENS מדגם: AMILO A1645G אם תוכלו לתת לי חוות דעת או עצות לגבי מחשב אחר אשמח תודה.

8. שוב שלום! בהמשך להכתבות האחרונה בנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431527.msg3711709#msg3711709 אני ממש לפני קניה, וכמעט נסגרתי סופית על המפרט הזה: יש לי עדיין 2 שאלות: 1. האם הספק הנ"ל יספיק לצרכים של המחשב? לפי מה קובעים את ההספק הנדרש? יש בפנדה גם Seasonic SS-400ET Active PFC 400W Oem ב260 שח ו - Seasonic SS-500ET Active PFC 500W Oem ב 345 שח למשל... ויש לי אפשרות לחרוג ב200 שקלים מהתקציב. האם מומלץ יותר לקחת אחד מהשניים הנ"ל במקום ספק כח סיסוניק 350W איכותי, עלות 215 ש"ח? האם השדרוג הזה טוב במובן - עלות תועלת? 2. במפרט שצירפתי אין גוף קירור חיצוני למעבד, וראיתי שמפרט שהציעו לי מksp כן היה גוף קירור חיצוני. אז כדאי/צריך להוסיף? ואם כן , איזה מומלץ?…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by IdoK21,

אז ככה אני מחפש מחשב נייד חדש אין חשיבות לחברה,חנות ודברים כאלה. התקציב נע בין 2000-3000 השימוש העיקרי יהיה גלישה באינטרנט,שמיעת מוזיקה,סרטים,ומשחקים כגון Heros וכדומה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. הדילמה העיקרית היא בכרטיס מסך..... יש לי מסך HD23 סמסונג..... ההתלבטות היא בין הכרטיס הזה או HD4890 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ₪737 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪524 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1077 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מארז: [..] THERMALTAKE M9D ( BLACK) VI4000BNS w/o PSU ₪350 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪430 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪…

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. Started by EliGigi2,

היי , אשמח להמלצה על מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2000 ש''ח מתאפשרת חריגה קטנה במידה ובאמת שווה אותה . הגודל לא רלוונטי עבורי והשימושיים הם משרדיים בלבד ללא הרצת תוכנות כבדות על המחשב הדגש הינו על המפרט בלבד I5 ו8GB ראם עם כרטיס מסך חיצוני בייסיק זה משהו שדיי ריאלי בתקציב . אשמח לעזרתכם תותחים , תודה רבה :)

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש משרדי שכולל מסך, וחשבתי לנצל את מבצעי הבלאק פריידי. אשמח לעזרתכם המצוינת! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K כולל מסך, אפשר לחרוג אם יש משהו מיוחד... 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית אינטנסיבית, סרטים באיכות גבוהה (FHD, 4k וכו'). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אני זקוק למסך איכותי, 27 אינצ'. אני אשב מולו במשך רוב השנים הקרובות כך שהעניין חשוב לי מאוד (Curved Screen מומלץ?). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD…

13. שלום חברים אבא שלי קונה מחשב לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו vector cad, aotocad, photoshop וכו. התקציב הוא עד 5000 ש"ח הרכבתי את המפרט הבא מה דעתכם כדאי לשנות ? המפרט מksp את לוח האם בחרתי די באקריות אני לא מבין בלוחות אם. P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1550 GIGABYTE 8I945P-G S-775+DDR2+SATA2+PCI-E 630 DDR II 533 512MB Samsung 2 620 Radeon X550XT 256MB DDR, PCI-E 490 80GB 7200 8MB WD800Jb 335 LG 52x32x52 kit 135 Thermaltake Golden Orb II 140 HEC Compucase CI-6A21 400W 395 MS Internet + MS Mouse Optical 140 Assembly - Computer (New Compon.) 190 4625

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by below_z,

תקציב: 2000 שח ועדיף פחות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים (גם FHD) * גודל המסך? לפחות 15" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מספר שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI ו USB3 במידת האפשר * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? היה ניסיון טוב אם HP בעבר. בגדול מדובר במחשב לאדם מבוגר שלא משחק ורוצה שהכל יהיה כמה שיותר פשוט (plug&play), לכן אין צורך בחומרה הכי חזקה, אבל יש צורך במחשב אמין, מקלדת נוחה, מסך גדול ומערכת הפעלה. מ…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by crow3d,

היי, בניתי לאחי מחשב עם I7 2600K לצורך עריכה וידאו אנימציה וכו ... לפני הרבה זמן , עכשיו החליט שיש לו צורך "לשדרג" המערכת היא : I7 2600K INTEL Z68 KINGSTON HYPERX 2X8 GTX 1050TI את הכרטיס מסך הוא לא מתכוון להחליף עשיתי כמה השוואות בין מעבדים , עד 1500 שח ראיתי שמבחינת ביצועים AMD RYZEN 5 3600 או 3600X שהם גם תקציביים אבל גם מבחינת ביצועים נותנים תמורה עבור המחיר מעבר לכך שלמרות שיש פה עניין של AMD נגד אינטל ה SANDY BRIDGE הוא מאוד ישן ומיושן , וכל המעבדים החדשים בסביבת ה I5 לא מתקרבים לביצועים ... שלא לדבר על I7 מבחינת מחיר ... האם הדרך שבה אני הולך היא נכונה עם AMD ? או שעבור העבודה שלו עם המחשב זה ט…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by dany_my,

מפרט לא כולל ציוד הקפי לא כולל מערכת הפעלה לא כולל כרטיס מסך. שימושים: כללי-מוזיקה, סרטי HD אינטרנט משחקים בינוניים וכו'... (כל מה שרשמתי שלא צריך יש לי...כרטיס מסך ATI HD 46XX לא זוכר בדיוק) שקט-עדיף אבל לא קריטי חשבת על משהו בסגנון של: מעבד AMD Athlon II X4 620 Box ₪513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX620WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ₪407 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ₪507 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B …

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  17. Started by axel_bundy,

ACER 5730Z מגיע עם ויסטה BASIC אני רוצה להתקין במקום XP PRO . השימוש ב SATA לא מעניין אותי . השאלה שלי אם כדי להתקין את XP PRO במקום הויסטה יספיק לשנות ב BIOS את המצב של SATA ל IDE ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם , אני קצת התנתקתי מעולם החומרה לאחרונה ואני כבר פחות מעודכן לגבי רכיבי החומרה שיש היום בשוק לכן אני פונה אליכם לעזרה קטנה. . מה התקציב המקסימאלי? - סביב 1600-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברכיבים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - סרטים, שימוש יומיומי למשפחה ללא משחקים כבדים ושיתמוך בHD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - המחשב לא מיועד למשחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

19. Started by YardenRon,

היי חברה.. אני חדש פה בפורום ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד ;D * מטרות המחשב: שימוש באוניברסיטה ובבית- תיכנות, אינטרנט, מוסיקה, סרטים ומשחקים (בעיקר משחקי רשת רבי משתתפים עם דרישה לגרפיקה גבוהה) * גודל המסך: 15.4 15.6 * משקל רצוי: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף כמה שיותר בהתאם לחומרה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: HP, DELL * זכרון: לפחות 4GB * מעבד: רצוי מסדרת ה-i התקציב הוא אמנם עד 5000 ש"ח אבל יותר נוטה לכיוון ה-4500 (מוכן לחריגה של 500 אם יש צורך) אני פתוח לכל הצעה.. מעדיף לקנות בארץ אבל אשמח לשמוע גם על…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. Started by GMeg,

המחשב מיועד בעיקרו לאינטרנט ומולטימדיה (סרטים ומוזיקה) אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  21. למישהו יש מושג אם זה יכול לקרות לפני תחילת 2015 ?

22. התקציב עד כ1500ש"ח, בתקווה למצוא מבצע מוצלח בחו"ל בבלאק פריידי. הדרישות מסודרות לפי חשיבות- -איכות כתיבה בעזרת עט ייעודי -זמן סוללה בנתיים המועמד הראוי היחיד הוא הATIV Smart PC Pro של חברת Samsung. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - dragon age 3, lords of the fallen -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 27 אינץ׳, 2560x1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  24. אוקיי אז ככה, יש לי לפטופ LENOVO 3000 C200, הייתי צריך לפרמט אותו, פירמטתי ויש עליו כרגע XP SP2. אבל הוויפי לא עובד. ניסיתי המון דרייברים, אפילו הדרייבר שהורדתי מהאתר יצרן שלהם של הדגם הזה לא עזר.. לא מופיע הwireless network connection בחיבורי הרשת. במנהל ההתקנים תחת מתאמי רשת מופיע לי 2 שורות 1. realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethernet NIC 2. מתאים 1394 NET וחוץ מזה בהתקנים אחרים(לא מזוהים) מופיע לי 1. PCI Device 2. בקר רשת 3. בקר אפיק SM 4. התקן מערכת בסיסי

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  25. Started by DLS,

אז ככה... אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב במחיר 3,500 ש"ח (אפשרי חריגה בקטנה לא מכליל במפרט ציוד מקיף כמו: מסך, עכבר, מקלדת רמקולים וגם לא מארז, כי אני כבר יודע פחות או יותר איזה אני רוצה אני צריך מפרט רק של מחשב נטו... הצרכים שלי הם בעיקר לעריכה ויצירת מוזיקה וגם קצת וידאו...מחשב שיהיה מספיק חזק גם להריץ עליו ויסטה. נקודות חשובות: *אני צריך כרטיס מסך נורמלי...משהו באמצא, לא יותר מידיי ולא פחות מידיי חח *4 ג'יגה של מהירות (2 סלוטים של 2GB) *500 GB הארדיסק (או 2 של 250 כל אחד...) *ספק כוח מינימום 500W *קירור טוב למעבד כמה שאלות... - שמעתי שעדיף לפצל את ההארדיסק ל-2 (לקנות 2 הארדיסקים של 250 במקום אחד של 500) האם זה נכון? מה היתרונות והחסרונות של זה? - מה זה …

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.