עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nesber,

נאמר ואני קונה חלק מחשב כמו לוח אם, מקבל אותו כמוצר ריטייל שלם והמחשב מזהה אותו וכותב את את שם הלוח שאכן התכוונתי לרכוש- האם עדיין יש סיכוי כלשהו שהמוצר הזה הוא מזויף או משהו בסגנון "סוג ב"? האם בכלל ניתן לזייף את חלקי המחשב של היום?

2. Started by Demon.M,

המחשב מיועד לסטודנטית אולי משחקים ברמה של SIMS 3 הינה המפרט שהצלחתי להרכיב מה דעתכם ? מה כדי לשנות ? AMD Athlon II X2 250 Processor 3Ghz 2Mb BOX AM3 329 ש"ח Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2/AM3 Plus Model 38497/GMA770UD3 395 ש"ח CoolerMaster Hyper TX3 LGA775/1156/754/939/940/AM2/AM3 80320-100-35/RR-910-HTX3-GP 99 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 217 ש"ח Gigabyte nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 DUAL DVI Retail HDMI GREEN GV-N96TGR-512I 499 ש"ח HEC Raptor 300Watt R300 Power Supply 189 ש"ח LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח CoolerMaster Elite 310 Black/Silv…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. היי אנשים, הדגם הוא Asus F9J , התקנתי Windows 7 ופתאום המסך חשוך מאוד, לא הצלחתי למצוא אופציה בווינודס לעלות את הבהירות האופציה ממקשים עם מקש ה FN לא עובדת. איך ניתן לעלות את הבהירות? לא הצלחתי למצוא דרייברים ל 7 באתר של אסוס.. יכול להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי. לא הצלחתי להכנס להגדרות של כרטיס המסך כדי לעלות בהירות.... נ.ב - המסך חשוך גם שהמחשב מחובר לחשמל.. מה לעשות? דרייבר? קיימת אולי תוכנה צד שלישי להעלאת הבהירות? תודה.

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  4. Started by ac1240,

עקב הנושא הקודם שפתחתי הבנתי כמה דברים והחלטתי שאני מעוניין במחשב שיפעיל סרטי תלת מימד בצורה הכי טובה שיכולה להיות מינומום 15.6 אין למשקל חשיבות או לכונן BLURAY אני מעוניין בכרטיס מסך כמה שיותר חזק בתווך מחירים הזה האם יצא למישהו לראות איך התלת מימד נראה עם המשקפיים של NVIDIA?

5. תקציב: 1700 חריגה : לא שימושים: משחקים אזור קניה : מרכז אז ככה היום אני קונה כרטיס מסך GTX460 1G ועוד חודש אני קונה עוד GTX 460 יש ברשותי מעבד AMD ll X 4 965 מה שחסר לי זה לוח אם למעבדי AMD שתומך ב SLI זכרונות ספק כוח שיכול ליתפוס את כול המערכת בצורה טובה ואם צריך קירור אז גם קירור טוב הכי זול : חשוב לציין שאני צריך את המינימום של החלקים הכי זולים אבל שיעמדו בדרישות

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. לאיש עסקים שצריך רק אופיס ואפליקציות אינטרנט (סקייפ וכאלו). מדי פעם הוא לא יעבוד על הווינדואז ויעבור ללינוקס (שצריכה להיות מותקנת בו זמנית יחד עם הווינדוז). אשמח לשמוע הצעות !

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  7. Started by iho,

שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by shimondg,

קיבלתי הצעת מחיר מKSP על המחשב הבא: רציתי לדעם אם המחיר גבוה יחסית או אפשר לקנות מחשב יותר טוב במחיר נמוך יותר? בבקשה תעזרו לי! דגם מחשב: AMD מעבדי ‏AMD: FX x6 Six-Core FX-6100 Socket AM3+ 3.3GHz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13944 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 990XA-UD3 AM3+, 990X, DDR3 1866, 3xPCI-E, CrossFireX, SLI, HDAudio, GBL http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14040 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB Corsair Value Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14621 דיסקים קשיחים: Seagate 1TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST1000DM003 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14740 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E http://ww…

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  9. גמיש, חזק, יעיל אבל מעט כבד - היתרונות הרבים והחסרונות המעטים של הנייד ההיברידי מ-HP הופכים אותו למתמודד כבד משקל על תואר האולטרבוק השווה של השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/spectre-x360-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%a7-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99-%d7%a9%d7%9c-hp-%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%91-%d7%94%d7%9e%d7%91/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. שלום אני סטודנט לאדריכלות שנה ראשונה והחלטתי שזהו הזמן לקנות מחשב נייד אני מתעסק בתוכנות תלת מימד כגון אוטוקאד ותוכנות גרפיות פוטושופ אילוסטרייטור ואיןדיזיין אני צריך מחשב נייד חזק שלא יגמגם לי תחת עומסי תוכנות הדגשים העיקריים שלי הם דיסק קשיח גדול יחסית כרטיס מסך מכובד מסך ברזולוציה גבוהה(hd) וזיכרון של לפחות 8 גיגה אני אשמח למפרט מומלץ או דגם מסויים כמו כן אני אשמח להמלצות איפה לחפש באיזה חנויות כמובן בלי לפרסם אם זה אסור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. היי, אני מחפש נייד לצורכי לימודים ( קריאה, גלישה ועל הדרך צפיה בסרטים ) לכן מצד אחד חשוב לי שיהיה מסך גדול ואיכותי שקל לקרוא ממנו מאמרים וצצד שני לא גדול מדי שיהיה מסורבל לסחיבה. חשבתי אולי על 14". הבעיה שכל המסכים שבדקתי היו מסכי לד מבריקים שלדעתי קצת פחות טובים ממסכי המט, זוית הצפיה בהם ממש אפסית ואם מזיזים את הראש כמה מעלות הצידה כל הצבעים משתנים והחדר משתקף. האם יש עדיין ניידים עם מסכים לא מבריקים?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  12. Started by micrascan,

מחשב מיועד לעריכה גרפית וצרכים כללים. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm או http://www.fre.co.il/pl_product~999999912660~39~89.htm תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  13. באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים ולפניכן אני בארה"ב ככה שאני מעדיף לקנות משם את המחשב * מטרות המחשב? תכנות, MATLAB , משחקים כבדים(אבל לאו חשובות ההגדרות) ועבודה משרדית כמו כל סטודנט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15.6 * רזולוציית המסך? 1080P ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי?כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה שתחזיק כ4 שעות של עבודה כבידה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * Bluetooth? אם אפשרי- לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 256 גיגה * כונן אופטי?ללא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. הוצע לי לקנות את המפרט הבא ב 1500 ש"ח: 0שדרוג מארז: JNP-TECH 230W REAL CA-228 Fan 8cm[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג ספק כח: JNP-TECH 230W REAL ₪ 0שדרוג מאוורר למעבד: מאוורר רגיל למעבד Intel[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג דיסק קשיח: Seagate 500GB 16MB 7200RPM ₪ 0שדרוג כרטיס מסך: משולב בלוח[table][tr][td] ₪ 0[/t]שדרוג לוח אם: לוח אם מבוסס צ'יפסט אינטל H61 ₪ 0רמקולים: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מקלדות ועכברים: ללא ₪ 0מצלמת אינטרנט: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]כרטיס רשת אלחוטי: ללא ₪ 0ראוטר (נתב) אלחוטי: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מדפסת: ללא ₪ 0אנטי וירוס: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]מערכת הפעלה: ללא ₪ 0מסך מחשב: ללא[table][tr][td] ₪ 0[/t]אופיס 2010: ללא ₪ 0שדרוג מעבד: Intel® Core™ i5…

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by yeya,

שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב FreeNAS שישמש לכלל שירותי האחסון במשרד. אחסון קבצי גיבוי רגילים אחסון VHD למכונות וירטואליות שרצות על ESX אחסון גיבוי Time Machine למחשבי מק העברת קבצים בין משתמשים. חשבתי להתחיל עם 4 דיסקים של 2TB ולהשאיר אופציה להרחבה עד הכפלה. אני משער שאני לא צריך יותר מדי כח עיבוד. הדגש לכאורה על ספק, מארז, ולוח אם. התקציב גמיש לשני הכיוונים. אם אני טועה לגמרי בכיוון אנא ספרו לי על כך. תודה מראש נ.ב. עדיפות גדולה ל TMS

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by Shimsam,

מפרט 14 לגיימינג . כרגע אין לי תקציב בשבילו. יש לי מאוורר לא בשימוש שיתאים למעבד, מארז פול טאוור, וכמה הארד דיסקים(אומנם לא SSD וגם כבר על סף קריסה). ומכיוון שהמחשב שכרגע יש לי בקושי סוחב, חשבתי לפחות לרכוש את המעבד, לוח אם, זיכרונות וכבר בהמשך הזמן לרכוש את שאר הציוד. השאלה שרציתי לשאול היא, אם הספק שיש לי כרגע טרמלטק 550W TR2 מספיק בשביל להפעיל את הלוח אם והזיכרונות (ללא הכרטיס מסך). מעבד Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 1575 ₪ לוח-אם Asus Z170 PRO / MSI Z170A Gaming PRO / Gigabyte Z170X-Gaming 3 / ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4 880 ₪ ז…

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  17. Started by danielzy,

לא דרוש ציוד היקפי כרגע, בלי חריגות... רזו' 1280x1024 עם אופציה להגדלה ל 1680x1050 בלי OC ושאר הדברים.. הדבר היחידי שחשוב זה FPS במשחקים. מפרט לחבר..

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  18. Started by Mokin Steam,

מחשבים ניידים אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב נייד עד 7 אלף. נוצר על-ידי Mokin Steam בתאריך, ביום רביעי בשעה 16:52 4 תגובות בדיון זה Mokin Steam 0 משתמש רשום 3 פורסם רביעי בשעה 16:52 (נערך) · שלום לכולם, שמי דניס, …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. מבקש המלצה למחשב נייד עבור סטודנט להנדסת מכונות- עם צורך לתוכנות גרפיות כגון סוליד וורקס התלבטטתי בין לנובו T400 לבין דל D630 או E5400 התקציב הוא עד 6400 (רצוי פחות)... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  20. Started by optimum,

בוקר טוב ושלום ברצוני לקנות מחשב נייד זול ולא יקר לצורך עבודה עם אינטרנט ואני משחק במחשב אחד בלבד לא יותר מזה battlefiled play4free משחק ברשת . רציתי לדעת אם המפרט זה הוא מפרט טוב בשביל שאני אוכל להריץ את המשחק תודה ואם זה מחשב טוב כמובן ושווה ש"ח 2400 מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA with reinstallation partition סוללה: 6 תאים מעבד: Intel Core i5-2450M 2.5 GHz dual-core processor מסך: 15.6-inch LED-Backlit TFT LCD widescreen display 1366 x 768 resolution, 16:9 aspect ratio 3.1 GHz Max Turbo Frequency 3 MB Intel Smart Cache, 5 GT/s DMI, Intel Hyper-Threading Technology זיכרון מטמון: 4 GB DDR3 RAM דיסק קשיח: 500 GB hard drive כונן:…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. אז זה מחשב למשחקים אני צריך לדעת עם יריץ לי את המשחקים האחרונים חלק ואם יריץ 1080P חלק חלק.. אל תחשיבו את הWIN 7 אני מקווה שתבינו מזה משהו כי אני לא הבנתי כלום... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  22. Started by nazgull,

שלום, אני מחפש נייד אולטרהבוק לבוס בעבודה,דרישות: i7 128gb ssd 1.5kg max 13.5inch + 4 giga memory אין מגבלת תקציב (רק לא אולטרהבוק של אפל) תודה!

23. מישהו מצא לי דיל בחנות מחשבים, המחשב TOSHIBA Satellite m115 -s3094 במחיר של 2500 שקל. המחיר קצת חשוד (מחיר מחירון בזאפ 8K). האם המחשב שווה משהו? מה החסרונות/יתרונות שלו? האם הוא חזק? מה צריך לבדוק שקונים מחשב נייד משומש?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  24. Started by chric,

שלום רב,יש ברשותי מחשב נייח דיי הרבה שנים אני אצרף מפרט בקובץ. השידרוגים שהוא עבר זה זיכרון ל 8 gb, זכרון ssd samsung evo 850 250 gb-מחובר רק ל sata2 מכיוון שאין חיבור sata 3 בלוח אם שלי והוחלף כרטיס מסך ל nvidia geforce gt 730 מכיוון שהכרטיס הקודם נשרף. המחשב דיי ישן נכון? נראה לי שהגיע הזמן להשתדרג והדבר היחיד שאעביר למחשב החדש זה זכרון ה ssd ככה נראה לי. רוב השימושים שלי זה גלישה וצפיה בוידיאו,אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לגיימינג פה ושם במידה וארצה,וארצה להקליט מעט אודיו שלפי הבנתי מלבד מיקרופון טוב אצטרך גם כרטיס קול טוב או שזה לא קשור? יש לי מסך 24 דל ורמקולים הרמן קרדון ככה שאצטרך רק מחשב. התקציב הוא 2-3.5 אלף,איזה מפרט ומאיפה כדאי לרכ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד השקל האחרון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ועריכת ווידאו בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID ופרמייר שימוש די קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיודע לגיימינג בכלל. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך 23' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם…

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.