ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב לצרכי לימודים: אופיס, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושיתוף קבצים (לא כל כך קשור ללימודים אבל גם כן חשוב...) המחשב לא ישמש למשחקים. מה צריך? הכל חוץ ממסך הכיוון הכללי: סמפרון 2800, עדיף עם תמיכה ב-64 ביט (או המקבילה של סלרון) - כמובן שזה גמיש ותלוי בהמלצותיכם חובה צורב DVD עדיף הארד-דיסק גדול זיכרון - לא פחות מ- 512 בעתיד כנראה יתחבר אל המחשב מסך LCD, אז צריך כרטיס מסך שיכול לתמוך בצורה סבירה ברזולוציה של 1280*1024 (עדיף תומך גם ביציאת DVI) מקלדת, עכבר, רמקולים - משהו פשוט התקציב - 2500 ש"ח. ניתן לחרוג קצת (עד 2800 ש"ח יהיה בסדר) החנות: חנות שהיא בסדר באיזור רחובות. (אם לא רחובות אז נס-ציונה או ראשון לציון או משהו כזה). - אולי KSP ? תודה מרא…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות. כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3) הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים. ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים. לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר. הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן זה המחשב שאני רוצה אין תקציב, רק מחשב שיוכל להריץ הכל מהכל לאורך כמה שנים. רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה המפרט: קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Tray 1 ₪1744 קירור למעבד קירור למעבד Noctua NH-D15 1 ₪374 לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 1 ₪777 מארז Fractal Design Define R5 Black + Corsair CS550M 80+ Gold Modular - מבצע קיץ 1 ₪800 זיכרון DDR 4 32G (16GX2) 3200 C…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: intel Core 2 Duo E4400 2GHz 2Mb BOX מחיר: 750 ש"ח כרטיס מסך: Leadtek WinFast PX7600GS TDH Extreme 256MB מחיר: 615 ש"ח לוח אם: Abit IB9 Intel 965P LGA 775 מחיר: 565 ש"ח מארז: RAIDMAX Cobra Deluxe 822WBP 400W Silver No Window Gaming Case מחיר: 463 ש"ח הארד-דיסק: Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II מחיר: 400 ש"ח צורב DVD: Sony NEC Opitarc AD-7170 18X Black Bulk מחיר: 166 ש"ח זיכרון: Transcend 1GB DDR2 667 PC5300 * 2 מחיר: 530 ש"ח הרכבת מחשב במעבדה מחיר: 195 ש"ח מחיר כולל: 3684 ש"ח כל המחירים לקוחים מחברת פנדה (בניתי את המפרט עם נציגה שלהם בסניף שלהם) אז היתי רוצה המלצה על החברה או ביקורת שמישהו ניסה או קנה והתנסה וגם היתי רוצה עצות בקשר לכרטיס מסך, במיד…
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB GIGABYTE 965G-DS4 s775, DDRII 800, 2xPCI-E, VGA DDR II 667 2GB Kingston Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black HEC HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) Logitech Logitech Keyboard + Optical Mouse SET LG L196WTQ 19'' LCD 2ms DVI WideScreen המחשב מיועד לעבודה משרדית גלישה באינטרנט,לצפייה בסרטים ולמשחקים* (משחקים כגון FIFA מנג'רים למינהם, GOTHIC ,B&W , UNREAL, וכו')
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המלצה למחשב נייד 13.3 עד 14" עם מעבד חזק וכרטיס גרפי שיתאים לעבודה ב Auto Cad לתוכנות כמו Solidworks ,usv
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום רב, כבר ביקשתי מפרט לפני כמה שבועות אבל הקנייה לא יצאה לפועל, אולי משהו השתנה מאז... מתנצל על הטירחה. תקציב: 3000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי ומסך, מסך קיים: samsung 2333sw FHD רזולוציה טבעית 1920X1080 שימושים: סרטי 1080p, תכנות, גלישה עם טאבים מרובים, משחקים כגון: GTA IV, סטארקראפט 2, NFS, קרייסיס וכד'... אין צורך בהגדרות מקסימליות, אסתפק בהגדרות בינוניות. לא יתבצע OC. שקט חשוב ברמה של 8-9, הערה לגבי השקט: האם רמה 9 זה ממש חרישי? מפני המחשב נמצא בחדר השינה שלי ואני לא מסוגל לישון כאשר יש רעש אפילו מזערי, אז אם אשקיע במארז שקט ועדיין אכבה את המחשב בלילות זה יהיה בזבוז כסף, המחשב הנוכחי שלי עושה רעש לא מבוטל בקיץ ואני מכבה אותו בלילות(אין לי מושג מהו המארז). 500GB קשיח …
-
- 27 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר מהחנות מחשבים שלי לשרת המיועד בעיקר לתוכנות CAD. שזה בעצם 3Ds Max 2011, AutoCAD 2011. אני מבקש לקבל חוות דעת על המפרט. אני לא רוצה לשלם אקסטרה על העדר הידע שלי בדברים האלה. הנה הפירוט: מארז + ספק Intel® Workstation Chassis SC5650WS לוח אם Intel® Workstation Board S5520SC 2 מעבדים Intel® Xeon® Processor E5620 2 מאווררים לקירור Intel BXSTS100A Thermal Solution Processor Cooler 6 סטיקים זכרון DDR3 בקצב 1333 הרץ', 2GB נפח כל אחד. קשיח Intel® X25-M SSD 80GB קשיח Western Digital 1TB 7200RPM 64MB Black 12,100 ש"ח כולל מע"מ. לא כולל כרטיס מסך כי כבר יש לי. מה אתם אומרים? :-\ אני רוצה לוותר על ה SSD. וזה לא מוזר שהכל כמעט חלקים של אינטל? חוץ מהזכרונות שלא ר…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
Intel Q 6600 ASUS p5k se 2 GB DDR800 320GB 7200 SATA GF 8600 GT 1 GB מארז ATX 24 PIN להלן השאלות: 1. הכרטיס קול הוא מובנה, וברצוני להתקין כרטיס קול חיצוני (עבודה עם סאונד, בעיקר) 1.1 האם ה- MB המצוין במפרט סוגר לי את הפינה (Firewire או USB?) 1.2 אם מישהו מכיר כרטיס ורוצה להמליץ עליו, אשמח לשמוע (בעיקר לעבודה עם מקלדת מידי, קיובייס וכו') 2. מההכרות שלי עם עולם התוכנה אני יודע שעדיין אין ניצול של עוצמת המעבד, האם כדאי ללכת על 2 ליבות? (אין בעיית תקציב ל- 4 ליבות) מה אתם חושבים על ההרכב?, האם מישהו מכיר את המארז ויודע לזרוק עליו מילה? יותר זכרון? פחות? אין צורך ב- GF למישהו שהוא לא גיימר? המון תודה מראש, בילי
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מבקש את עזרת חברי הפורום בהרכבת מחשב לחבר. הוא מעוניין לעבוד עם תוכנות כמו autocad , revit אם אתם מכירים.. עריכה של מוסיקה ברמה סבירה (sibelius, nuendo) חשוב שיתאים גם למשחקים ( מכור starcraft לגירסאותיו.. והעתידיות) שיכלול מקלדת ועכבר נוחים תוצרת logitech. כולל מסך, האם wide מומלץ? מהן החסרונות? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. יתכן שאקנה מחשב בתחילת\אמצע חודש ספטמבר (משכורת...), מכיוון שהמחשב הנוכחי "מושבת". במידה ולא תהיה לי סבלנות, אני אקנה מחשב "צנוע" ב-4,000. במידה וכן תהיה לי סבלנות אני אחכה עוד חודש ואקנה אחד ב-6,000 ש"ח לערך. בכל אופן, אם זה אפשרי, אבקש מכם להכין לי בבקשה מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחקי מחשב ב-4,000 ש"ח. אני לא מעוניין ברמקולים, עכבר, מקלדת, מסך, וגם לא כוננים אופטיים (צורב DVD, CD-ROM וכו'). רק מחשב, נטו. העיקר שיהיו מעבד, כרטיס מסך, וזכרונות חזקים עד כמה שהתקציב מאפשר, תודה. עריכה: בקשר לנושא קצת שונה אך קשור... אני גר במרכז, ואני מחפש חנות זולה ואמינה. החנות הנוכחית ממנה אני מתכנן לבצע את הרכישה היא KSP, ממוקמת באיזור התעשייה החדש בראשל"צ, ודווקא יש לי התנסויות ע…
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעוניין בחוות דעת למפרטים הבאים: מפרט ללא OC למעבד : AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪387 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1943 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5870 1GB Vapor X OC Edition GDDR5 HDMI, יחידות 2 ₪2504 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1431 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 ht…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי לא מעט זמן של צפיה בפורום, קריאת מפרטים שונים, עצות של אנשים, על הדגמים השונים, וקבלת העצה שהיתה כאן להמתין כמה חודשים הרכבתי סוף כל סוף מפרט. אני אשתדל להגדיר כמה שיותר טוב מה אני מחפש: המפרט הוא גם למשחקים וגם לשימוש כללי במחשב - אינטרנט, מסמכים, תוכנות שיתוף לסוגיהן וכולי, המחשב פועל 24/7. בחרתי רכיבים עם הסתכלות גם לעכשיו וגם לאפשרות שדרוג בעתיד הלא מיידי (DDR3, QUAD או 45NM אפילו, GTX כשאתעשר, מה שיגיע) מיידית לא מתוכנן OC אבל מעונין באפשרות. יש לי מסך SAMSUNG 960BF, אני די מרוצה ממנו ולא ממש שוקל להחליף אותו בקרוב. יש לי ATP3 שהם אדירים, אבל בהינתן כסף בעתיד אני שוקל מערכת יותר רצינית (הלוח תומך). ציוד הקפי אחר אני אחפש בנפרד או שאעביר מהמח…
-
- 14 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לשמוע המלצות, אז הנה הפרטים - * מטרות המחשב? המחשב מיועד ללשמש אותי ללימודים, יישומי בידור (מוזיקה וסרטים), אינטרנט, לא למשחקים * גודל המסך? אני לא מחפש משהו מזערי, אני חושב לכיוון ה-15 אינץ' * משקל רצוי? המשקל הסטנדרטי יהיה בסדר בין 2.5-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא יודע בדיוק מה זה אומר ואם יש לי צורך בזה, אבל כן הייתי רוצה אופציה לחבר לטלוויזיה * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? בהחלט * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אני לא בטוח כמה זה חשוב, זה לא מה שיכריע את הקנייה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בינתיים מה ששמעתי זה "רק דל!" …
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בטיול ארוך בחו"ל. תקציב: עד 6000 ש"ח מדינת קנייה: ארה"ב / ישראל (איפה שזה יוצא יותר זול) שימוש: עריכת וידאו Full HD ואף יותר, קצת משחקים, אדמיניסטרצייה רגילה תוכנות חשובות: כל החבילה של Adobe עם דגש על גראפיקה, וידאו וסאונד רזולוציית מסך: לפחות 1920X1080 אחסון: SSD (אני מביא גם כונן נייד לאחסון היותר מאסיבי) גודל מסך: 15"-17" משקל: כמה שפחות עובי: כמה שפחות עשיתי קצת חיפושים ו-"מחקר" בעצמי ומצאתי את הדגם הבא: ASUS N56VJ-DH71 2.7GHZ i7-3740QM 16GB 250GB SSD 2GB NVIDIA GT 635M 15.6" FullHD W8 רציתי לשאול לדעתכם, האם זה אכן מתאים לצרכים שלי? האם יש משהו יותר טוב/יותר מתאים? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
פרטים נוספים מותג DELL דגם 5000-5765, A12-9700, Microsoft Windows10 מהירות מעבד 2.50GHz GHz נפח זיכרון 4MB צבע כסוף …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המבינים במפרטים, אשמח לקבל עזרה ממכם בנוגע לקניית מחשב חדש. אז לעניין: תקציב בערך בין 4500-500, תתכן גלישה ליותר מ5000 (רק במידה ויהיה צורך ממשי). מבחינת מטרת המחשב, בעיקר שיהיה פשוט מחשב איכותי שיעבוד טוב ומהר. מטרות יותר נקודתיות הם: משחקים, שיהיה טוב מאוד גם למשחקים רציניים אבל ההשקעה הרצינית היא במחשב איכותי שיעבוד טוב מאוד ומהר מאוד. בנוסף אני עובד עם תוכנת גרפיקה תלת מימדית: "3D MAX STUDIO" ולכן מן הסתם דרושות תכונות נוספות ולכן צייניתי. ציוד היקפי אני מעוניין בהכל: מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (גם הם כמה שיותר איכותיים). אני מעדיף מחשב שקט אבל ממש אין צורך לדאוג לזה במקום לדברים אחרים. עיצוב יפה,מארז, יכול להיות נחמד מאוד ואשמח לאחד מגניב וי…
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד (15.6 גודל מסך) לעבודה משרדית + תכנות (visual studio) התקציב הוא 3K, אשמח מאוד אם זה יהיה פחות. כמה שאלות נוספות: האם כדאי לקנות את המחשב בארץ\ebay\amazon? האם ישנה אפשרות לעדכן כרטיס מסך (אולי חיצוני) ולהתאים אותו גם למשחקים בעתיד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך זה? Celeron D 3.06Ghz, FSB533Mhz, s775 ------- 390 ABIT SG-95 s775, SiS 662, DDRII 667, VGA, PCI-E ------- 390 DDR II 533 512MB TwinMOS -------- 350 WD 80GB 7200RPM, 8MB, SATA --------- 260 LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 -------- 190 12cm Case Fan -------- 20 JA-7610 MIDI 500W Max Beige --------- 170 1770 מה לשפר/להוריד/להוסיף? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דילמה, קיבלתי 1125 שקל מאיזה פרוקיט של בצפר לא משנה אבל את הכסף של זה אני יכול להוציא על דברים מסוימים והדבר היחידי שנורמלי זה חמרה למחשב אז ככה אני צריך עזרה אני לא יודע בדיוק איזה חומרה לקנות כגון זיכרון כרטיס קול קרטיס מסך ועוד. חשוב שזה יהיה מחנות אחת הכול אז אני חשבתי ללכת על לוח אם וכרטיס מסך של 8600 אבל אני לא יודע אם שמחליפים לוח אם חייבים להחליף מעבד? אם אי אפשר פשוט תכתבו שאי אפשר וזהו תעזרו לי לקנות את המקסימום טובים בכסף הזה זה יכול להיות גם קצט יותר עד300 שקל יותר עכשיו בפורום אחר הציאו לי שני מפרטים אז ככה אני יציג אותם X1950GT+GIGABYTE 945PM+1GB DDR2 667+FSP 350W ב1476 שקל http://1pc.co.il/product…
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב UMPC אבל המטרה שלו בגדול היא להחליף פונקציונליות שהפלאפון שלי מבצע היום והיא ניווטים ברכב ואינטרנט בדרכים. לכן אני מחפש מחשב UMPC קומפקטי חשבתי על 9 אינץ שיהיה לו מודם סלולרי ו GPS או שיהיה אפשר בצורה נוחה וקומפקטית אפשרות לחבר לו כאלו. המחיר לא משנה. מישהו יכול להמליץ לי?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לשדרג את המחשב שיש לי עכשיו למשחקים חדשים ו-OC רציני למעבד. אני הולך להחליף הכל: זכרונות: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870X2 GDDR5 2GB PCI-E מארז: Silverstone KUBLAI SST-KL03B BLACK No PSU ספק: PCPOWER&COOLING S75QB QUAD Silencer 750W Retail לוח אם: DFI Lan Party DK P45-T2RS PLUS + ABS 2 מאווררים למארז: Scythe S-FLEX S-FDB 120mm Quiet FAN 1600 RPM מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-