עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אווקי ,אחרי הרבה שיקולים וחוות דעת החלטתי להגדיל את התקציב ולהשקיע קצת יותר על המעבד והכרטיס מסך..התוצאות לפניכם: אשמח שתבדקו עם המחיר באמת הוגן אגב,יש לי בבית HARDISK של 40 גיגה עם חיבור ID שאני מתכוון להשים אותו במפרט הזה בנוסף.. ובקשר לשאלה על המערכת הפעלה,יש לי בבית דיסק מקורי של XP ... מעבד ‏AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד ‏AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB Kingston דיסק קשיח Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיס מסך Powercolor X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E כונן - DVD‎ LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black ספק כח - ‏HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ מארז - HEC Co…

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מחשב נייד אשר ישמש ברובו כמחשב נייח כך שזמן סוללה ומשקל חשובים פחות. הצרכים הם לאינטרנטופיס + סביבות עבודה כגון visual studio, eclipse ועוד.... מסך לפחות 15". כ.מסך לא חשוב. תקציב- 5500. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אני עוזר לשותפה שלי לקנות מחשב. היא לא צריכה שום דבר חזק מידי, אבל היא כן הולכת לראות עליו קצת סרטים, ויותר חשוב, היא עובדת עם photoshop. יש לנו כבר מעבד E6750 (אני יודע שזה קצת מוגזם, אבל את זה כבר יש...), מה שמשאיר אותנו בערך עם 2500 שקל. היא רוצה מסך 19'' ונראה לי חשוב שהוא יהיה מוצלח. בעיקר מבחינת איכות תמונה (אני מתכוון שיותר חשובה הצבעוניות ועומק התמונה מאשר קצב רענון מטורף למשל...) אני הגדרתי לה את התקציב ובעיקרון איימתי עליה בעוד 1000, אז אם זה מה שיעשה לה טוב באמת, אפשר להגמיש. פשוט לא ידעתי להעריך באמת כמה צריך להשקיע בזה. יחד עם זאת, הילדה לא שוחה בכסף אז לא להתפרע תודה חברים!

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by uncommon,

הייתי שמח לקבל התייחסותכם למפרט הבא שהוצא לי. *עד 8,500 ש"ח ל: RAM. מעבד, כרטיס מסך ולוח אם [השאר קיים]. הרכיבים נבחרו על בסיס תאימות בינהם מיועד לעבודה על תוכנות תלת, עריכת וידאו וגרפיקה בכלל - הן לעבודה שוטפת והן לרינדור מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - 2.4Ghz - 4MB לוח אם: Intel 965 Chipset for LGA 775 CPU - DDR2 800Mhz ] GA-965P-DS3 ] זיכרון: DDR2, XMS2-6400 2x128Mx64 ] TWIN2X2048-6400 ] כרטיס מסך:1GB Geforce PX7950GX2-PCIe , TV Out, Dual DVI, DDR3 ] PX7950GX2 ] (קשיח 160ג' ומארז חזק +צורב כבר קיימים) אשמח לקבל הערות לשיפור / או חיסכון.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by sollito,

מה קורה חברים? אשמח ליעוץ קמתי היום ברצון לקנות לעצמי משהו ולא הייתי בטוח מה. יצאתי מהבית ולקחתי איתי את הטאבלט הישן מידי שלי והחלטתי שזה מה שאני קונה. חיפשתי את האתר של ksp בכדי לבדוק איפה הסניף הקרוב אליי ונתקלתי במחשב הזה: Asus Zenbook Flip S UX371EA- יש לי סטודיו לעיצוב ומוצר ויש לי מחשב נייח במשרד שמספק את הצרכים שלי (אינטל נוק דור שביעי ללא כרטיס מסך) כמובן שאחרי שראיתי את המחשב הנ"ל נזכרתי שהנייד שלי בן 9 בערך ושאני "צריך" משהו חדש הכיוון הוא טאבלט שאפשר להיזרק איתו על הספה, ולקרוא שטויות, להתעסק קצת בעריכת תמונות ווידאו בסיסי 1080p שהתחלתי ללמוד עם דוינצ׳י (ממש לא בקטע מקצועי) יישומים בסיסיים לעבודה שרובם יכולים לעבוד על הדפדפן ושימוש …

6. מחפש מחשב נייד לצורכי גרפיקה (בעיקר פוטושופ, לא מתעסק עם תוכנות של 3D) התקציב הוא בין 4000 ל-5000 ש"ח אני לא יודע לגבי גודל מסך, גודל HD וכד'. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by OMRI2010,

הראשון הוא HP G62 מהדגם הבא http://www.techbargains.com/news_displayItem.cfm/231257 והשני הוא ACER Aspire 5740G http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2193 הציעו לי את שתיהם ביד שניה בהפרש נמוך אני אשמח אם תמליצו לי כי אני רואה שהמעבדים דומים יחסית ומבחינת כרטיס מסך זה מאוד מבלבל כי אחד סידרה 5 ואחד סידרה 4 אבל רשום ש4250 הוא עם הרבה יותר זיכרון לעומת ה5470

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by dor17,

מחפש מחשב משרדי אין צורך בHD יש לי כבר. מעבד עדיף אינטל. לגבי כרטיס מסך לא אכפת לי שיהיה און בורד רק חשבו שיהיה DVI יומטוב דור

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by green170,

קבלתי הצעת מחיר למחשב שהשימוש בו יהיה שימוש ביתי - אינטרנט, אופיס ופוטושופ. ההצעה - מארז 500W 2 XUSB דגם 1667 לוח אם GIGABYTE GA-H55M-D2H מעבד Intel Core i3-540 3.10 4M LGA115 זיכרון DDR3 2GB 1333 דיסק קשיח 500G WD BLUE CAVIAR SATA2 3Gb/S 7200 צורב DVDRW Sony Optiarc AD-7260S-0B כרטיס מסך GeForce 8400GS 512MB PCI-E GAINWARD המחיר 1,887ש"ח האם ההצעה נראית לכם תואמת לצרכים שפורטו למעלה ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. אז ככה קודם כל התקציב הוא לכיוון ה6500 מקסימום. התשלום במזומן שטרות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה יספיק לי כדאי להנות מכל העולמות במחשב אחד. הוא אמור לשמש גם כמדיה סנטר בPLASMA החדשה בסלון. (לראות דרכו סרטים להקליט מהמיר הדיגטלי בגלל זה הכרטיס PVR ) במקביל אמא שלי אמורה לעבוד איתו יישומי וורד,גלישה באינטרנט פורומים וכו'. . . לעיתים הוא יהיה פנוי אני יהיה מעוניין לשחק בו ולראות דרך הPLASMA בסלון (דרך אגב היא 42 אינץ' 428XD של פיוניר ) משחקים מסגנון הפרו אבולושין, אולי פול האוט 3 בסגנון הזה לא קריטי לי הפרטים עד כדאי כך רק שיראו סבבה וירוץ חלק ומהר!. . . השקעתי נכון את הסכום? המערכת תתן לי תמורה מלאה לכסף? שווה להשקיע גם בכרטיס קול רציני (האם כשיש כרטיס קול רציני הוא משמש כרסיב…

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  11. שלום אני צריך המלצה למחשב עד 4 וחצי אלף לא יותר אם אפשר בעקרון זה לבן דוד שלי והוא צריך לתיכנותים ועבודה משרדית כזאת.. העדפה לכרטיס מסך שהוא לא גרוע.. תודה לעוזרים ויום טוב דרך אגב לא גרוע הכוונה לא מאיץ גראפי אלא כרטיס מסך הכי נחמד שאפשר בתקציב... וגם שיהיה מעבד כמה שיותר חזק.. תודה לעוזרים ויום טוב.. שחכתי לרשום שיהיה מסך בגודל 15.4 אינץ ושוב תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. אמא שלי רוצה שאני אעזור לה לקנות מחשב שהכי חשוב בו זה האמינות והבטרייה, כי מבחינת ביצועים היא צריכה את המינימום. המחשב ישמש מטרות של אך ורק, מוזיקה, אינטרנט והרבה אופיס. אם אפשר לרדת מכיוון ה2000 אני אשמח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. [TABLE=width: 622] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: left]iHAS124[/TD] [TD=align: left]DVDRW LITE-ON x24 Sata Bulk REV C[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: left]WD5000AAKX[/TD] [TD=align: left]HDD Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]3[/TD] [TD=align: left]D34G1600CR-sale[/TD] [TD=align: left]Memory 4GB Crucial Original 4GB DDR3 1600Mhz with new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]4[/TD] [TD=align: left]GB75MD2V-SALE[/TD] [TD=align: left]Mainboard Gigabyte GA-B75M-D2V LGA 1155-With buy new pc only[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]5[/TD] [TD=align: left]UCACO-AP111-GBB01[/TD] [TD=align: left]Arct…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by Orian015,

שלום, אני מחפש מחשב לצרכי מולטימדיה ואני מצפה שהוא יוכל להריץ אץ DIABLO 3 כשהוא יצא (הדרישות שלו לא גבוהות משהו אבל צריך כרטיס מסך למשחקים) חשוב עם אחריות לשלוש שנים לפחות מסך 15-16 אינץ' בנוסף יש לי אפשרות לקנות בארה"ב עם טרחה כלשהיא. האם אתם ממליצים? איך מסדרים את הקטע של הביטוח הבי"ל? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by bigpapadim,

התקשציב הוא 4500, צריך משהו עם מעבד 2X2 ומעלה, זיכרון של 2 ג'יגה לפחות, 250 HD, כרטיס מסך 256 זיכרון עצמאי (לא מובנה) וסוללה שמחזיקה לפחות 6 שעות... תודה לעוזרים!! חוץ מזה בדקתי את הHP DV5 1120... אני יכול לקבל אותו ב4400 ש"ח... שווה?? ועוד שאלה, כמה מחזיקה סוללה 6Cell Lithium-Ion?? המון תודה!

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. שלום לכולם, בונה מפרט/משדרג וצריך קצת עזרה(צריך תשובה עד הבוקר אז אין לי הרבה זמן לחקור בנושאים קודמים) המחשב יהיה לעריכת תוכונות גרפיות כבדות ומשחקים. מעבד אני סגור על i7 2600 זיכרון אני רוצה 8 ג'יגה, אין טעם בOC לוח אם שיתמוך בכל הדברים החדשים, ראיתי את gigabyte h67 הוא כדאי? מארז שיהיה קריר ושכל הכרטיסים הגרפיים בשוק יכולים להיכנס אליו מבחינת מידות(אני אשדרג בעתיד) תקציב 3200 למחשב הזה אני אעביר את הכ"מ 4870 והספק enermax 620 liberty אז מה הלוח,מארז,וזכרונות שאפשר להשיג בתקציב הנתון? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by oba3k,

הי, יש לי חבר, שרוצה לקנות HTPC (באיזור תל אביב). הוא רוצה להוציא עליו כמה שפחות שהוא מקווה שכל העסק יעלה 3000, אבל אם צריך יותר אז אין לו ממש בעיה. הדרישות שלו - טרה איכסון, יציאת s-VIDEO, יציאת HDMI, שידא לנגן FULL HD, מארז של HTPC (הוא גם שאל מה המסך במארז עוזר לו), שלט, יציאה למערכת 5.1. אפשר להרכיב לו מפרט?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  18. מעבד 4600 INTEL לוח P5N-D ערכת שבבים NFORCE750I זכרונות 4 GB קינגסטון 800 מגה הרץ שני כרטיסי מסך במערך SLI אסוס גי פורס 8600GT 512 MB 128BIT דיסק קשיח 250 WD ספק כח 650 וואט של HEC מארז HEC COMUCASE מסך 22' סמסונג סיינק מאסטר זמן תגובה 2MS אם כן מדובר במחשב עבור גיימר מתחיל . אשמח אם תאירו את עייני בהמלצות כולשהן . ובכלל אם תתנו חוות דעת מקצועית. תודה.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by weirdo,

היי אני צריך המלצה למחשב נייד עד 14" ובתקציב של עד 7000 המחשב לצורכי עבודה (לא תוכנות כבדות מדי אך חשוב שיהיה מהיר חזק ואמין) עד עכשיו היית עם lenovo T61P והוא היה כבד איטי ומסורבל ולא נהנתי מהשימוש בו יותר מדי תודה לעונים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by CrayZee,

אני צריך מפרט לקופסא בלבד, כלומר, ללא מסך וללא התקני פרפריה. בנוסף לכל הדברים חשוב לי שהמארז יהיה שקט ושיהיו לו חיבורים (USB) בחלקו העליון ראיתי את המפרט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 מישוה יכול להמליץ/לשפר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by orenbroder,

שלום לכולם, אני חדש כאן אז אם אפשר להיות סבלניים איתי דרישות המחשב הם סטודנטיאליות, בית, אינטרנט אלחוטי, נוחות. מסך 4"15 intel core 2 duo 2 GB ram wifi' bluetooth lan 160 +Gb HDD מצלמה מובנית בסופו של דבר אני מחפש אמינות, אני יודע שהתקציב הוא לא בשמים. הנה מספר דוגמאות לניידים שנתקלתי בהם במסגרת התקציב. אני אשמח לקבל תגובות לגביהם וגם אם יש אופציות אחרות. תודה מראש.(הלינקים הם רק שתראו את המפרטים, כל המחירים הם עד 4000 ש"ח בערך) lenovo: http://arcenter.co.il/pl_product~0769-E4G~3~1.htm Hp http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21837&PHPSESSID=c5535510 msi http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode= כמובן שיש גם את Del…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by BlackTalon,

אחותי לומדת בכיתה א' ואנחנו עומדים לקנות לה את המחשב הראשון שלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת מפרט מתאים בתקציב של עד 3000 ש"ח ללא מסך. השימושים שלה יהיו כמובן בעיקר אינטרנט, Office ובעתיד אולי גם משחקים כמו Sims וכדומה. בנוגע למסך - החלטתי לקנות לה LG1970HR. אשמח לקבל גם חוות דעת על המסך. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  23. Started by D.X,

מחשב שיתאים לאינטרנט,עבודה משרדית ןAUTOCAD חשוב שיהיה שקט יחסית המחשב יחובר למסך 19''

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  24. אני צריך המלצה למחשב נייד למטרת משחקים\ לימודים עד מחיר של 5100 שקל כבר ראיתי את הHP 2130EJ ואני לא יודע אם שווה לקנות ואם הוא יחזיק לי משחקים כבדים על איכות נורמלית.... יש המלצות??? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by niv0us,

אמא שלי ביקשה מאיזה חנות שיבנו לה מפרט לעבודה משרדית. המפרט שהיא קיבלה עלה 5K עם מסך ומערכת הפעלה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המפרט בלי חריגה גדולה מדי מהמחיר שלו עכשיו. פריט תאור כמות מחיר יח' $ ללא מע"מ סה"כ מחיר ¤ כולל מע"מ לוח ראשי לוח ראשי Intel Iselton מקורי מתוצרת אינטל * סט רכיבים Intel G946GZ Express chipset * תמיכה במעבדי Intel P4 DualCore, P4, Intel Conroe Core 2 Duo , תמיכת 64 ביט * תושבת מעבד LGA 775 * מהירות Front Side Bus 533 / 800 / 1066MHz * זיכרון מירבי DDR 4GB 533 / 667 / 800MHz ב-2 תושבות DIMM * כרטיס מסך Intel GMA X3000 משולב * כרטיס קול משולב 5.1 ערוצים * כרטיס רשת LAN Intel 10-10-100 משולב * עד 8 חיבורי USB2, יציאה טורית, יציאה מקבילית * עם 4 ח…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.