עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gman27,

שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע? תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  2. Started by אבי3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, הורדות, אופיס, קצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין…

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by ל13,

שלום חברים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש לי שאלה לגבי רכישת windows 10 עבורו. בחנות מציעים ב-500~ ש"ח את גרסת ה-OEM וב-600~ ש"ח את גרסת ה-Retail שאני מבין שהיא המומלצת יותר. אבל... קיבלתי המלצה לגמרי אחרת לרכוש רישיון ל-Windows דרך אתר שנקרא CDKeysDeals. קונים שם למשל רישיון ל- Windows 10 Pro Retail בפחות מ-13 יורו (52 ש"ח). אני לא מבין אם מדובר ברכישה חוקית או שמדובר במשהו לא חוקי ומפוקפק שאי אפשר לסמוך עליו. ברור שמעדיף לחסוך את הכמה מאות שקלים אבל בשום אופן לא במחיר של מוצר לא חוקי או מוצר שעלולות להיות לי איתו בעיות בהמשך. אשמח להתייחסותכם. תודה הנה קישור למוצרי windows באתר המדובר: https://www.cdkeysdeals.com/index.php?category_id=0&amp…

4. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *תקציב - בין 3000-4000 ש"ח . ללא חריגות. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית ופנאי (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטי HD 1080p) + עבודה ייעודית לסטודנט לכימיה (תיתכן הרצת VM/virtualbox של אובונטו לכל מיני תוכנות, אבל לא נדרש כוח חישוב מאוד חזק). המחשב אף יחובר לפרקים למסך חיצוני 24". חשוב שהמחשב יהיה חזק בשביל פתיחה של הרבה לשוניות אינטרנט וחלונות נוספים. מינימום i5 הדור החדש + 256 ssd עדיפות גבוהה מאוד למחשב עם מקלדת מלאה (numpad בצד ימין). אפשר לתת גם הצעות בלי אם אין שום דבר שאכן מצדיק את זה. יש חשיבות רבה גם למשקל המחשב (אני מודע ל…

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  5. אני מחפש מחשב למשחקים, בנתיים בלי כרטיס מסך!. אני מחכה לסדרה החדשה שתצא בנוב' אז אני מחפש מחשב למשחקים, כנראה אני לא יעשה OC או שאני יעשה OC קטן. בפרט לא צריך: צורב, מסך,וציוד היקפי אחר. כמו שאמרתי תקציב בין 3000-3500 לגבי מארז- לא איכפת לי לשים את המחשב בתוך קופסת נעליים. ביצועים באים לפני יופי/שקט. אבל חשוב שהספק יחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיצאו. ויש לי עוד 2 שאלות - מתי אינטל אמורה להוריד את מחירי המעבדים שלה? -כמה יעלו הכרטיסי מסך החדשים שיצאו בנוב'? נ.ב אני מתכוון לקנות את המחשב עוד חודש וקצת, כך שאם ידוע לכם רכיב שבנתיים יקר ,אבל מחירו ירד לרמת התקציב שלי, אפשר להכליל אותו במפרט.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  6. Started by matanmaxx,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב ואני מחפש המלצות.. * מטרות המחשב? סטודנט הנדסה, ככה שאין צורך בחומרה החזקה מכולן.. * גודל המסך? עדיפות ל13-14, אבל 15.6 יתקבל עם יביאו איתו יתרונות משמעותיים.. * משקל רצוי?שוב כמו הגודל מסך, עדיפות לקליל יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות, רצוי שיהיה בעל סוללה נשלפת. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD רצוי בשילוב SDD, או לחילופין עם מקום לכונן אופטי(יש ברשותי SSD 128GB ללא שימוש כרגע) * כונן אופטי? אופציונלי, לטובת חיבור SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי. לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות ללנובו וASUS, פתוח להצעות. *מסך מגע יתרון משמעותי. …

7. Started by GQ4U,

הרכבתי מחשב אבל אין לי מושג כל כך. המחשב הוא לעבודה עם PHOTOSHOP ותוכנות 2 מימד ותלת מימד. + אני אוהב משחקים לכן הכרטיס מסך. לגבי הRAM אני בטוח שהגזמתי אני רוצה חלופות כי אני לא מבין ב CASים אבל שלא יהיה צוואר בקבוק למערכת. ואם אתם חושבים שזה לא הזמן לקנות מחשב או לחכות שמחירים יתעדכנו וכל מיני ...אז טיפים יתקבלו בברכה. את המחשב הרכבתי ב"נועה" אם יש מקום יותר טוב ....בבקשה המפרט : INTEL P-4 LGA-775 3.00GHZ 520 800MHZ 1MB 1190 ¤ 1 ABIT IS7 610 ¤ 1 GeIL DDR 1024MB (2x512MB) 3200 400mhz ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit 1560 ¤ 1 MAXTOR 120/7200 SATA 8MB 645 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB 1120 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 Chen…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by AriLupuss,

שלום רציתי לברר איזה מפרט הכי משתלם אוכל לקבל למחשב גיימינג , ללא מסך וללא ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים, שימוש בתוכנות אלקטרוניקה כגון: ORCAD,SES51 וכו' (לצורך למידה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, - הוא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, ועוד משחקים מתקדמים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  9. שאלה בקשר לקניית SSD והתקנת וינדוס.. יש לי מחשב ASUS G75VX אני רוצה לקנות כונן SSD אני קיבלתי עם המחשב שקניתי וינדוס 8 מקורי ללא דיסק אם אני עושה פורמט איך אני אמור להתקין שוב את הוינדוס המקורי? ואם אני קונה כונן SSD איך אפשר להעביר את הוינדוס לכונן הSSD או להתקין עותק מקורי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Hellcat,

היי חברה מה אתם אומרים? מחשב ב6500 כולל מסך עכבר מקלדת ורמקולים למחשקים כמה שיותר סוס חיחי תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by ScaredyCat,

אהלן, רציתי להתייעץ בנוגע לקניית מחשב נייד, עברתי על כמה מחשבים באתר של אייבורי וקספ, יש לי כמה התלבטויות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7537&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6693&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 גם רציתי לשאול עד כמה משמעותיים ההבדלים בין המחשבים, וכמה קריטי הRPM בדיסק הקשיח, למשל יש שם 5400 ו 7200, למחשב שלא מיועד למשחקים כבדים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by miz,

אני חושב לקנות סמסונג מחו"ל מהסידרה החדשה יש למישהו מושג מה קורה עם האחריות בארץ כשאני קונה בחו"ל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by jabbahutt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים, עריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Adobe Photoshop CS5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call of Duty: Black Ops / BF3 / Deus Ex Human Revolution / DCS: A10 / Microsoft Flight Simulator X / Total War Shogun 2 / Call of Duty: Modern Warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

14. אני שוקל למכור את מחשבי, להוסיף עוד 1500 - 2000 ש"ח ולקנות מחשב חדש. המפרט: מעבד: AMD Athlon XP 3200 לוח אם: Abit NF7 2.0 זיכרון: 512X2 DDR 400 G.SKILL (מגיע עם אחריות מנועה מחשבים) כרטיס מסך: GeForce 5900XT (מגיע עם קירור Thermaltake) כונן קשיח: Maxtor 40GB צורב: TECH X52 ספק כוח: Thermaltake 400W מארז: מארז ישן ומכוער מתקופת P3 כמה שווה מחשב כזה?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  15. קראתי פה על החנות -Start pc- והיא ממש זולה באופן מחשיד קצת ורציתי לדעת האם זו חנות אמינה ומסודרת ששווה לקנות ממנה.

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים והם: 1. T7250 2. T6600 אני רוצה לדעת עליהם מספר דברים איזה מהם יותר חזק ? מה המחיר המומלץ לכל אחד מהם ? על איזה אתם ממליצים ? ( המחשב משמש להרצת תוכנות כבדות מאוד) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  17. * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), , צפיה בסרטים * גודל המסך? בסביבות 13.3 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 150 יספיקו * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חייב מותג, מחשב כמה שיותר טוב במסגרת התקציב

18. היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד לגיימינג, ללימודים, למסחר בשוק ההון ועבודה יום יומית רציפה עליו. מחפש מחשב טוב חזק ואמין להרבה שנים. מתלבט בין 2 שמצאתי וחקרתי עליהם. אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע 😉 מחשב ראשון- מחשב נייד לגיימרים Asus ROG Strix G15 G513QR-HN261 - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים ** מחשב שני- מחשב נייד Lenovo Legion 7-16ACH 82N600DBIV - צבע אפור ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **

19. Started by nesber,

נאמר ואני קונה חלק מחשב כמו לוח אם, מקבל אותו כמוצר ריטייל שלם והמחשב מזהה אותו וכותב את את שם הלוח שאכן התכוונתי לרכוש- האם עדיין יש סיכוי כלשהו שהמוצר הזה הוא מזויף או משהו בסגנון "סוג ב"? האם בכלל ניתן לזייף את חלקי המחשב של היום?

20. Started by Demon.M,

המחשב מיועד לסטודנטית אולי משחקים ברמה של SIMS 3 הינה המפרט שהצלחתי להרכיב מה דעתכם ? מה כדי לשנות ? AMD Athlon II X2 250 Processor 3Ghz 2Mb BOX AM3 329 ש"ח Gigabyte GA-MA770-UD3 AMD 770 Chipset AM2/AM3 Plus Model 38497/GMA770UD3 395 ש"ח CoolerMaster Hyper TX3 LGA775/1156/754/939/940/AM2/AM3 80320-100-35/RR-910-HTX3-GP 99 ש"ח Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 217 ש"ח Gigabyte nVidia GeForce 9600GT 512MB DDR3 DUAL DVI Retail HDMI GREEN GV-N96TGR-512I 499 ש"ח HEC Raptor 300Watt R300 Power Supply 189 ש"ח LG GH22NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 159 ש"ח CoolerMaster Elite 310 Black/Silv…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. היי אנשים, הדגם הוא Asus F9J , התקנתי Windows 7 ופתאום המסך חשוך מאוד, לא הצלחתי למצוא אופציה בווינודס לעלות את הבהירות האופציה ממקשים עם מקש ה FN לא עובדת. איך ניתן לעלות את הבהירות? לא הצלחתי למצוא דרייברים ל 7 באתר של אסוס.. יכול להיות שהדרייבר לא מותקן כראוי. לא הצלחתי להכנס להגדרות של כרטיס המסך כדי לעלות בהירות.... נ.ב - המסך חשוך גם שהמחשב מחובר לחשמל.. מה לעשות? דרייבר? קיימת אולי תוכנה צד שלישי להעלאת הבהירות? תודה.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  22. Started by ac1240,

עקב הנושא הקודם שפתחתי הבנתי כמה דברים והחלטתי שאני מעוניין במחשב שיפעיל סרטי תלת מימד בצורה הכי טובה שיכולה להיות מינומום 15.6 אין למשקל חשיבות או לכונן BLURAY אני מעוניין בכרטיס מסך כמה שיותר חזק בתווך מחירים הזה האם יצא למישהו לראות איך התלת מימד נראה עם המשקפיים של NVIDIA?

23. תקציב: 1700 חריגה : לא שימושים: משחקים אזור קניה : מרכז אז ככה היום אני קונה כרטיס מסך GTX460 1G ועוד חודש אני קונה עוד GTX 460 יש ברשותי מעבד AMD ll X 4 965 מה שחסר לי זה לוח אם למעבדי AMD שתומך ב SLI זכרונות ספק כוח שיכול ליתפוס את כול המערכת בצורה טובה ואם צריך קירור אז גם קירור טוב הכי זול : חשוב לציין שאני צריך את המינימום של החלקים הכי זולים אבל שיעמדו בדרישות

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. לאיש עסקים שצריך רק אופיס ואפליקציות אינטרנט (סקייפ וכאלו). מדי פעם הוא לא יעבוד על הווינדואז ויעבור ללינוקס (שצריכה להיות מותקנת בו זמנית יחד עם הווינדוז). אשמח לשמוע הצעות !

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  25. Started by iho,

שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.