עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by 1nstall,

שלום לכולם, כבר יותר משנה שאני בלי מחשב גיימיניג (מחשב אהוב שהחליט להתאבד), ומאז אני עובד עם לפטופ גיימינג נושן שעבר מספר נסיונות החייה לאחרונה, אך עדיין מרגיש שכל רגע הוא עובר לעולם הבא. ולכן נוצר הצורך במחשב גיימינג חדש ויציב. עקב היותי חייל, וההפתעה שבה המחשבים שלי מתו אחרי אחרי השני - אני מאוד חסר בכסף ומנסה לקצץ איפה שניתן - אם זה באמת שווה את הקיצוץ. בנוסף, אני מנסה לשלב כמה שיותר רכיבים (אשר עוד תקינים) מהמחשב הקיים. עקרונית אני תמיד בעד לקנות חומרה איכותית שמתאימה במאה אחוז לצרכים - ולכן המפרט אשר בניתי לעצמי קצת יקר לי מידי... אני עדיין דוגל במפרט אשר אצרף מטה, אך בקשתי ממכם היא שתראו לי באמת איפה כדאי וצריך לקצץ, ושבעצם תוציאו לי את השגעונות המיותרים מהראש. חשוב…

2. מעבד AMD Phenom II X4 940 Black Edition Box ¤1245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H כמות:1 http://www.skypc.co.il/sg_product~38512~83~0.htm זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  3. היי, אני עוזר לחבר להרכיב מערכת לגלישה ברשת ומשחקים לא הכי כבדים, משהו ממוצע. הרכבתי מפרט מKSP בעלות של 4650 שקל, שזה כולל מסך LCD 19: מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 640 1 640 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS Price Units Total P5N-E s775 Quad-Core 1333Mhz, nForce 650i SLI, 2xPCI-E 700 1 700 זכרונות‏ DDR II 800 Price Units Total 1GB TwinMOS CL5 270 2 540 כרטיסי מסך‏ Sapphire (ATI) Price Units Total X1950GT 256MB GDDR3, 2xDVI, PCI-E 830 1 830 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 310 1 310 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GSA-H30N x16 Black SATA 210 1 210 ספקי כוח‏ HEC Price Uni…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by GUESSS,

שלום לכולם, אני צריך מפרט בסכום של 4,000 (רצוי מאוד ללא חריגות ) אני לא גיימר, יכול להיות שאני אעשה OC, עדיין לא יודע. אין צורך בכרטיס מסך יקר - אלא רק כזה שיהיה בעל חיבור DVI, מארז- אני נעול על P150 של אנטק. אין צורך במסך (יש בבעלותי VIEWSONIC VP930) מה מומלץ? בתודה!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by avive,

בוקר טוב המחשב שלי הוא ASUS U36 וקיים בו התקן בלוטות' מובנה, כל פעם שהמחשב עולה הבלוטות' נפתח איתו ואין לא אפשרות לכבות אותו אלא אם אני מכבה את הוויפי איתו איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. היי לכולם , מבקש את עזרתם בייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי עבור מחשב חדש שאני מעוניין לרכוש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לצורכי פיתוח בעיקר , חשוב לי שיעבוד בצורה מהירה מאוד עם תוכנות פיתוח ועיצוב כמו פוטושופ , או לחלופין Wmare שאני עובד איתה על מנת לדמות מחשב מק. אין צורך במשחקים. בנוסף , חשוב לי שיתמוך בצורה מלאה בסרטים ב1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מעוניין במקלדת אלחוטית , אשמח להמלצה…

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום לכולם, לאחר חיפוש של ת'ארדים בפורום החלטתי לפתוח נושא כי לא מצאתי אחד שמתאים לי בדיוק.. אני מחפש נייד לשימוש בטכניון, שאני אקנה לו מצלמה כלשהי ויקליט את השיעורים (אם זה אפשרי מבחינה חוקית). בנוסף אני אשתמש בו לכתיבה, ולעבודה במשך מספר שעות, ולכן אני מעדיף ציפוי מט, וכמובן חיי סוללה שאני מקווה שיספיקו לי ליום לימודים (אני לא יודע אם יש שקעי חשמל בכיתות..). גודל מסך טוב נראה לי 13-15" ואין לי העדפה ספציפית.. הארד דיסק אני מעדיף כמה שיותר גדול (לצילום השיעורים ושמירת הקבצים או לפחות מלק מהם), ומעבד כזה שיוכל לסחוב הקלטה בזמן אמת ברזולוציה נורמלית ואולי כמה סרטי HD וקצת משחקים. תקציב: 3000+-, אם זה ממש חשוב אז 3500, עדיף לכיוון ה-3K.. תודה!

8. לפי האינפורציה שבהמשך, ווינדוז 7 ישתמש במעבדים התומכים בוירטואליזציה כדי להריץ רכיב חדש שנקרא xpm התומך בווינדוז xp. אם כך עדיף כבר עכשיו לבחור ניידים הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה. האם מוכרים לכם מחשבים ניידים הנמכרים בארץ הכוללים מעבד התומך בוירטואליזציה ? האם הידיעה אמינה. המידע לקוח מהלינק הזה: http://www.vgchartz.com/forum/thread.php?id=70135 This information is really going to speed up the shift from XP to 7 for those who skipped Vista. The US Federal Govt for one, didn't shift to Vista, but with news like this, the shift to 7 will probably happen this year, if not early next year, and this is going to rreally boost the sales figures for 7. Now, if they can make …

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-lenovo-ideapad-y700-15-80nv001giv-1 http://www.pccenter.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-gl552vw-cn404t-%D7%90%D7%A1%D7%95%D7%A1 מה עדיף בין הניידים הללו .. ? אני לא מצליח להחליט....השמח לעזרתכם

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hearyourorphanedch,

אהלן קראתי את הנושא הדביק שמדבר על הנושא הזה, אבל אני רוצה לוודא ב1000%. כשאני מביא לפטופ מארה"ב לישראל, בנוסף למתאם של התקע, צריך גם שנאי שיווסת את המתח מ110V ל220V, נכון?

11. שלום לכולם, אני מעוניין בקרוב לקנות מחשב חדש בתקציב של 5-6k (ללא מוניטור), אשמח להתייחסות לגבי החלפה/שידרוג רכיבים ספציפיים במפרט כל עוד טווח המחיר הכללי נשמר. בנוסף טרם קיבלתי החלטה סופית לגבי המארז (רק לא מצועצע עם לדים ודלתות שקופות למיניהן), ספק הכוח וגוף הקירור למעבד. אני רק רוצה לציין שהייעוד העיקרי של המחשב לא הולך להיות למשחקים אלא לביצוע הרצות כבדות של חישובים נומריים. מתכנן לבצע OC לזכרון ובהמשך גם למעבד. להלן המפרט: 1. מעבד Core i7 920, LGA1366, 8MB 2. לוח אם Asus P6T Deluxe V2 LGA1366 Core i7 3. זכרון DDR III 1866Mhz 3x1GB OCZ Reaper HPC 4. כרטיס מסך Asus EN9800GT 1GB GDDR3 5. הארדיסק WD 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 6. צורב LG סטנדרטי ובהמשך רכיבים שאני לא …

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  12. לאחרונה דובר מספר פעמים על היכולת של ניידים (עסקיים בעיקר) להציג וידאו ללא יציאת HDMI, ובמיוחד על חוסר יכולת להוציא סאונד. לנייד איתו אני עובד יציאת DP, שתאורתית תומכת בקצבים שמתאימים לניגון סרטי HDMI בפורמט של 1080p עם אודיו בהבחנה גבוה. החלטתי להזמין מתאם לכבל HDMI, לבדוק את הנושא - ולנסות לתת קצת תשובות לשאלות פתוחות. יש להבדיל בנקודה הזו ולהגיד כי HDMI תומך רשמית בפורמטים שכנראה אינם נתמכים ב-DP (לאודיופילים מומחים בלבד, שכן לי לא נשמעו הבדלים) המתאם שהזמנתי הוא מסוג GDP360 וניתן למצוא אותו ב-ebay במחיר של כ-15 דולר כולל המשלוח לישראל. חשוב להגיד כי קיימים מספר גרסאות ליציאת DP. מקריאה של מספר דיונים בנושא נראה כי גרסה 1.1 תומכת בצורה מלאה באודיו (כתלות בת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. חבר שלי בנה לי תפריט למחשב וזה יצא לנו 5500 ש"ח שזה די יקר, אני מחפש לעגל את זה ל-5000 ש"ח או אפילו פחות אבל בגלל שאני לא מבין גדול במחשבים אני לא יודע במה לקצץ. אם אתם יכולים, בבקשה תסתכלו על התפריט ותעזרו לי אולי להוריד קצת באיכות הרכיב כדי שהמחשב ישאר עדיין מחשב טוב במחיר קצת יותר נורמאלי. אני גם אשמח לשמוע אם המחשב שהוא בנה לי יצא מחשב טוב: (המחירים לפי חנות ksp): מעבד: 880 ש"ח ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ לוח אם: 920 ש"ח ‏P5Q Deluxe s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 זכרון פנימי 420 ש"ח ‏2x2GB Corsair DHX TwinX CL4‎ של 800MHz כ.מסך: 1200 ש"ח ‏Shapphire HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח: 190 ש"ח Segate ‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום חברה, אני מוכר את המחשב שלי (*לא כאן בפורום*) - אבל העניין הוא שאין לי ממש מושג איך לתמחר אותו.. אני הסתכלתי על מפרטים של מחשבים קיימים באתרים כמו KSP או על מחשבים באתרים לפרסום מחשבים יד-שנייה ואני עדיין מתקשה לקבוע את המחיר. לפי ההערכה שלי המחשב שווה 2000 ש"ח, אבל הייתי שמח אם חברה מקצועים יוכלו לספק ההערכה משלהם, כדי שאני אוכל להתאים את המחיר של המחשב בהתאם. זה המפרט של המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz 4MB Cache s775 1333Mhz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 (775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDR2 1066, 2xPCI-E, HDAudio, 1394, GBL) כרטיס מסך: Point Of View 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E זכרון: OCZ Platinum Revision 2 XTC Dual Channel 2x1GB DDR2 800Mhz PC2-6…

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by brighi,

היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד (הוא אמור להיות הראשון שלי, ככה שאני לא מבין כמעט במחשבים ניידים) בגלל הלימודים שהולכים ומתקרבים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים, אינטרנט, סרטים ואולי משחק פה ומשחק שם. חשוב לי שהמעבד שלו יהיה חזק, שיהיה נייד במידה מסויימת ושהסוללה שלו תחזיק מעמד כמה שעות טובות. יש המלצות? חשבתי על זאת, איך היא? http://www.wisebuy.co.il/shopcompare.aspx?pcatid=453&mid=763012

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by gamer-8,

AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem Venice 905 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 610 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 657 Maxtor 160GB SATA 150 NCQ 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 627 LG DVD 16x48 OEM 152 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 291 Compucase 6A19 Midi Tower 339 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,110 סה"כ: 4,690 ש"ח אני רוצה גם מסך LCD, אבל אין לי מושג עדיין איזה. האם המפרט הזה טוב? כדאי לשנות משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. דרישות עבודה : Matlab ועיבוד מתמטי בעיקר,לא למשחקים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד טוב ואם תאירו את עיני למה חשוב לשים לב. 1 גיגה זיכרון מינימום. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by OhayoNB,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 , GW 2, Battlefield, Borderlands 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 , LG IPS236V -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 63 תגובות
    • 8.8k צפיות
  19. אני כרגע נמצא המון בנסיעות אבל אני לא רוצה להוציא יותר מדיי כסף על נייד כרגע. השימושים שלי הם בעיקרון גלישה באינטרנט, עבודה קצת בגליונות (דמוי excel), צפיה בסרטים (Xvid/Divx לא HD בכל מקרה) ומשחקי רשת ישנים (שלא דורשים כרטיס מסך חזק מהמובנה). ה-EEE לא בא בחשבון מפני שמסך כל כך קטן רק יעצבן אותי אחרי חצי שעה-שעה של עבודה ממושכת. אם זאת, חשוב לי שהוא יהיה קטן ולא כבד. חשבתי אולי ללכת על ה- DELL X300 אבל אני עדיין לא ממש בטוח, יש המלצות למחשבים יותר איכותיים אולי (בחנויות בארץ כמובן)?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  20. שלום לכולם קצת איבדתי את הידיים והרגליים מהשיטוט באתר... זקוק לעזרה.. השימושים שלי במחשב יהיו בעיקר לעריכת תמונות - שימוש בתוכנות כמו פוטושופ CS6, לייטרום - אולי פרמייר כרגע לא. מה שאני כן יודע שאני רוצה זה : א. שהמעבד יהיה I7 - בנוגע למודל - אני לא מבין בזה - מה שתגידו. ב. לוח אם - אני זקוק לחיבורים מהירים - שיהיו לפחות 4 חיבורי USB3 ; פירוויר ; HDMI ; לפחות 2 חיבורי SATA 3 ; הרחבה לראם - עד 16 GB ג. כ. מסך - שיהיה טוב, לא יודע מה מומלץ ומספיק - שיהיה מתאים גם למשחקים - סטנדרטים כגון modw 2 ; אסיסין קריד וכו' - ויותר חשוב שיהיה מספיק טוב בנוגע לעריכת התמונות ד. מארז - לא מבין בזה בכלל, כמו"כ בספק כוח - לא הצלחתי להבין מה טוב הבנתי מהקריאה באתר - שבהפעלת מערכות כבדות - צ…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. דרוש מחשב סביר לאינטרנט ואופיס, סרטים (כולל HD ) ומוזיקה ללא מסך או ציוד, 2500 ש"ח. שקט במיוחד לעבודה בחדר חם במיוחד בחורף ללא OC תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  22. אלא אם כן יש סיבה טובה שלא לשים את התקציב. הטרדים מהווים DATABASE חי לניידים לפי תקציב לבאי הפורום. בנוסף, קשה לעזור בנייד שתקציבו אינו ברור. לצערנו, לא מעט מתעלמים מהבקשה הברורה שלנו ולכן התקנה החדשה.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. המחשב מיועד נטו למשחקים ורינדורים גרפיים. ממש לא רוצה OC אבל דרוש קירור רציני (איכשהו תמיד המאווררים שלי נתקעים מאבק והולכים קפוט. המפרט שלי כיום עובד בלי איוורור בכלל! לא לעניין) אני מעדיף לקנות ב K.S.P כי זה הכי קרוב אליי - אבל אני פתוח להצעות. כמה שאלות: 1. אולי עדיף לי לחכות חודש חודשיים לכרטיסי מסך יותר חזקים? 2.האם כרטיס מסך שמיועד לעיצוב גרפי יעבוד לי היטב גם במשחקים כו AOC,AOW,COD,COH ? ( NVIDIA Quadro )

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  24. ;D לפני כחודש וחצי קניתי מפרט במבצע ב(כןכן) אייבורי, המפרט כלל בתוכו מסך 22" רחב של HYUNDAI שבאותו זמן עלה כ-999 שקלים ובמפרט נכללו - E5200 ARCTIC COOLING ALPINE 7 PRO MSI G31M3-F 2GB CEON 9400GT 512MB HITACHI 350GB SATA ll 16MB LG DVD-RW JSP-TECH REAL 300W מארז ג'נרי כפי שאתם רואים המפרט לא מרשים במיוחד, אבל הלכתי על המבצע מכיוון שיחד עם המסך בשווי 1000שקלים, המפרט כולו עלה 2200ש"ח בלבד. עכשיו עם כל הביקורות הנגטיביות לגבי אייבורי וזה ידוע לי, הלכתי על זה וכעת יוצאת הקומבינה הבאה - נוריד את שווי המסך, ספק הכוח, וכ. המסך 2200-1000-350-135 = 715ש"ח כעת נוסיף את שווי השינויים הבאים שאני עושה למפרט ברכישה בקרוב מIQPC: INNO3D GTX260 896MB Freezer X2 - http://www.iqpc.co.il/…

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  25. שלום אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משמש בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (עם הרבה טאבים פתוחים בדפדפן!) ופוטושופ (לא מקצועי). אין צורך במשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רמקולים, מקלדת ועכבר (ללא מסך) 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפ…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים