עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vtl,

שלום לכולם, אני סטודנט שמחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי לימודים וצפייה בסרטים אני לא ממש מבין בתחום ולכן זקוק לעזרתכם. לאחרונה בדקתי את הנושא באינטרנט ושני דגמים משכו את תשומת ליבי: 1) הראשון הוא: Dell inspiron1525 מעבד: Intel Core 2 Dou T5800, 2.0GHz זכרון: 2GB, 667MHz DDR2 כונן: 250GB, 5400rpm מסך: רחב 15.4 אינץ' 1280X800 בעל תכונת TrueLife כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator X3100, 256MB 2) והשני הוא: Gigabyte W576M מעבד: Intel Core Dou, T4200, 2.0GHz זכרון: 2GB, 800MHz DDR2 כונן: 320GB, 5400rpm מסך:15.4 אינץ', 1280X800 Glare type מה אתם אומרים? מה עדיף? באופן כללי מה דעתכם על מחשבי Gigabyte? אולי יש למישהו המלצה על מחשב אחר עד 4000 ש"ח?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  2. היי, אני רוצה מפרט טוב שיכלול מסך דק 17" ב-1200 וגם עם ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) מוכן להשקיע על זה 400 אני מוכן להשקיע על קירור 500 (כרטיס מסך, מעבד, זכרון-ראם ולוח אם) אני רוצה כרטיס מסך עם 256 MB נשארו לי 5900 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by thebestof2005,

דרוש מפרט עם נפח זכרון פנימיי גדול, 512, הארד דיסק גדול, 40-80 GB כרטיס מסך בסיסי פלוס 5200, מעבד שיהיה לא כל כך חלש ולא כל כך חזק, כזה שיתן לי לגלוש ולהיות על המחשב בלי בעיות רבות. בלי ציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר ומסך. צריך מחשב רק לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה, רק שהמחשב יעבוד מהר, בלי הרבה באגים,ולא למשחקים כבדים. וכומבן תקציב של 1500-1600, אני יודע לא הרבה אבל זה מה שיש. תודה מראש לעונים...

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by shaita,

רציתי לדעת עם מישהו שיש לו מחשב דומה הופיעה לו תקלה במסך שהכי קל לתאר אותה כמו כתם של כלור שהופיע על בגד כהה שלחתי את המחשב למעבדה והם צריכים להחליף את המסך והזמינו אותו עכשיו בגלל שהמחשב דיי חדש 3 חודשים בקושי אני קצת מאוכזב והייתי לדעת האם זו בעיה נפוצה או ספציפית אצלי. תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  5. היי, אני בקרוב עובר לקו שהולך לספק לי יותר מדי זמן פנוי (בשעות לא שגרתיות) ולכן החלטתי לקנות מחשב נייד. מבחינת גודל מסך - אני מחפש משהו בסביבות ה13-15.4, לא יותר מזה ובטח לא פחות מזה, רחב (יש כאלה שהם לא היום?) ועדיפות לדגמים עם רזולוציות גבוהות יותר, אם קיימים במחירים האלה. עדיפות למשקל כמה שיותר נמוך, למרות שאם זה בא על חשבון ביצועים/סוללה/רכיבים, אז ממש לא משנה. לאחותי יש נייד חלש עם סוללה שמספיקה לה לשעתיים וחצי - לא לשם אני חותר. אמנם יהיה לי מקום להטעין אותו, אבל כיוון שאני לא יכול להשאיר אותו שם בלי השגחה, אני אשמח לסוללה חזקה, גם על חשבון משקל. השימושים העיקריים שלי יהיו בו גלישה אינטנסיבית, סרטי HD, ומשחקים (החל מרד אלרט 2 עד פורטל 2. אני ממש לא מצפה שהוא יריץ לי…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by djass,

שלום מחפש מפרט טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 2500 בלי לחרוג תודה לעוזרים! (עדיף בKSP)

7. שלום. אני צריך מחשב לעבודה משרדית במחיר של כ 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגות קלות. המחשב צריך לכלול צורב דיוידי, לא צריך לכלול מסך וציוד היקפי.מבוסס AMD. רצוי להרכיב את המפרט מ logicpc.co.il אם יש הצעות לשיפורים קריטיים מעבר לתקציב אני אשמח לשמוע. תודה אור

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. אני צריך מפרט לדודה שלי שכולל הכל (מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים\...) בנתיים היא מתכוונת ללכת על המפרט המוכן הבאה מKSP: מעבדי אינטל Core 2 Duo E6320, 1066Mhz, s775, 4MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB דיסקים קשיחים Seagate 250GB 7200RPM, 16MB SATA II כרטיסי מסך Point Of View 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E צורבים Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 מארזים HJA-70 MIDI Beige מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים 400 W מסכים CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI -- חשבתי אולי יש אפשרות לבנות משהו יותר טוב.. השימושים שלה ממש פשוטים, אופיס, אינטרנט ומידי פעם ס…

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. צריך מפרט מחשב עד 2700 עם אפשר 2500 מחשב קומפלט + מסך ללא מקלדת וללא עכבר וציוד הקפי לצורכי OFFICE אינטרנט ותוכנות קטנות

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. שלום, . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280 על 1024 אבל אני מתכנן ליקנות מסך 20 או 22 אינץ' בקרוב. * באיזה סוג משחקים תשחקו? Call of duty 4/MW2 , R.U.S.E ועוד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוה 3. האם יש …

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  11. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1771 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1192 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39216 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤408 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤811 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400PHU2-2GBHZ כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe ¤2115 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV381 צורב ASUS DRW-1814BLT X18 DVD ¤190 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30912 מארז ללא ספק עם חלון GIGABYTE 3D AURORA 570 ¤790 http://skypc.co.il/product.asp?pid=40708 ספק כח Corsair CMPSU-520HXEU 520W ¤656 ht…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  12. חבר שלי מתעסק בעריכת וידאו עם התוכנות פרמייר ואביד. הוא מחפש מחשב חזק שיתאים לו לעבודות שלו ולגלישה באנטרנט. הוא לא משתמש במחשב למשחקים. נתתי לו הצעה אך הוא מבקש לשמוע דעות נוספות. התקציב שלו הוא בסביבות 7000 שקל. הדרישות שלו הם כרטיס מסך שיתאים לעבודה עם שני מסכים כשבכל מסך הוא יכול לראות דבר שונה. מסך lcd + שני hd אחד לעריכה+סרטים+חומר גלם(תופס המון מקום) והשני למערכת הפעלה ולשאר הדברים. ההתלבטות שלו היא לגבי המעבד Athlon amd או intel DUAL-CORE? מה דעתכם חברים ??? ותודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by jimib23,

שלום רב, אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי לאחר שזה ביצע קריסה רבתי ולדעתי מיצה עצמו. למרות התקציב הדל, איני זקוק לרכיבים חדשים רבים: 1. מעבד - לדעתי אני מעדיף מרובע ליבה לא משנה לי אם זה אינטל או AMD, אלא אם יש לכם דעה לגבי מרובע או כפול ליבה 2. לוח אם מותאם, כרטיס המסך יהיה On-Bord - כרגע אני חושב לא להשקיע בתחום הזה, לכן אני רוצה לחשוב על לוח אם חזק שכולל כרטיס מסך סביר. 3. זיכרון - לפחות 4 גי'גה. כמובן, אשמח לשמוע קונפיגורציה אידיאלית ככל האפשר בסכום הזה (אם יש קצת חריגה לא משנה). אני לא מחפש OC - זה יהיה בזבוז של משאבים עלי - אני לא מוצא את הזמן להשקיע בזה. כמו כן, אני מתכוון להשתמש באותו מארז שהיה לי עד כה, אלא אם כן תחשבו שלקונפיגורציה שתמליצו כדאי לקנות מארז חדש…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by solo53,

http://www.zapta.co.il/product.asp?shataf=divur&productid=6379 אם אקנה לבד האם יגיע לאותו הסכום ואם כדאי לשנות אין פרטים על המארז וסוג הזכרונות אני לא משחק כלל במחשב המישחק היחידי שאי פעם שיחקתי היה RED ALERT זה מיועד בדיוק למה שכתבת קידוד וידאו וצריבה לכידה ממקור FIREWIRE וכרטיס TV

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  15. בוקר טוב אנשים המחשב השולחני שלי החליט שחם לו מדי והוא הפסיק להידלק. לפני כן הטמפרטורה של המעבד היו על כ55-65-70 מעלות צלזיוס. בכיין. בכל השנה האחרונה, הוא סבל מתקיפת ארטיפקטים כך שלא יכולתי לשחק כמעט בשום משחק, ללא באגים מוזרים ומכוערים. (אגב, אם כבר, מה יכולה להיות הסיבה למוות בטרם עת?) אז הוחלט לקנות מחשב נייד חדש, ובדרך כלל יש תקציב מוגדר, אבל אני לא ממש יודע ומבין במחירים אז אין לי מה להגיד בנושא, אבל כמובן, כמה שפחות, יותר טוב. השימושים שלי במחשב הם בעיקר: אינטרנט והורדות סרטים פוטושופ קליל פה ושם ואולי מדי פעם כשמאוד משעמם, לשחק קצת במשחקים שאני לא יודע אם מהווים קושי כלשהו למחשבים של היום (משהו סטייל BATTLEFIELD2, אולי COD4- לא דברים כבדים …

16. צריך המלצה למחשב בלי מקלדת עכבר צורב דיסקטים הוא למחשקים לא חייב שיהיה שקט במיוחד אבל שלא יהיה רועש מדי לא צריך מערכת הפעלה והרכבה לא אכפת לי OC תחליטו אם כדאי או לא אם זה מעלה את המחיר אז לא אם זה מוריד אז אני לא נגד ומשחקים שיסחוב משחקים חדשים על גבוהה נגיד CRISYS וכל החברים שלו

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  17. היי. אבא שלי מחפש מחשב נייד שעיקר שימושו יהיה: גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (כל תוכנות OFFICE: וורד,אקסל,פאוור פוינט...) ואולי גם צפיה בסרטים. הייתי רוצה לדעת: א. מה מהירות המעבד המומלצת? ב. מהו הזיכרון הפנימי המומלץ והאם כדי להשקיע שם ולשדרג? ג. האם עדיף לבקש מערכת הפעלה XP במקום VISTA שמוצעת היום עם רוב המחשבים? ד. אם אפשר הסבר קצר במה שונים מעבדי T2xxx\5xxx\7xxx והאם מומלץ ללכת על הכי חדש? ה. אפשר לוותר על כ. מסך נפרד (geforce)? אומנם שאלתי הרבה שאלות ואשמח לקבל עליהם תשובות אבל בעיקר אשמח לקבל מפרט (אפילו קישור) מומלץ. תודה רבה לכולם! נ.ב. הסיבה למחיר שמופיע הוא בעצם הפרש בין המחשב הזול ביותר שהוצע לאבא שלי ע"י IVORY של ACER לבין המחשב היקר יותר שהם הציעו לו של HP.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. שלום אני רוצה מחשב מיני נייד לגלישה באינטרנט ולסרטים בחוץ (בתי קפה, בבסיס) חשוב יותר: ניידות אחריות בטרייה משקל גודל מסך גודל מקלדת מראה חשוב פחות: משחקים (לא מתכוון להתקין משהו שיצא אחרי 2002) מצלמה (לא צריך) כל מיני שטויות כמו טביעת אצבע תוכנות נפח אחסון חיבורים מאד אהבתי את הסדרה של MSI WIND. מה מומלץ משם? יש אחריות בארץ?

19. Started by ShalevS,

היי חברים, אני מחפש מחשב למטרות פיתוח וגיימינג, אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הידע שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג, אלא אם כן השדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב? פיתוח, מכונות וירטואליות, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4 ומשחקים חדשים בצורה חלקה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, שני מסכים בסביבות 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש ר…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום.. המחשב מיועד לחבר שלי שלא כל כך מבין, והתקציב שלו הוא גג 3000 שקל.. אבל אני לא רוצה לוותר לו על מערכת הפעלה מקורית!! זה פחות או יותר מפרט שהרכבתי מהמפרטים המוצאים באתר עם שינויים קלים לפי מלאי החנות. החנות היא KSP.co.il (שברעננה) ורק משם אני מתכוון לקנות אז בבקשה אם יש לכם הצעות לשינויים או שדרוגים בבקשה השתמשו באתר החנות.. איך המחשב? מה אתם חושבים? מה יש לכם להציע?? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  21. שלום, אני מנסה לבנות מפרט כמתואר בכותרת, ואני צריך עזרה בנוגע לכמה רכיבים, המפרט כרגע מורכב מ: Processor: Intel Core 2 Quad Q9400 - 1,194 Graphics Card: PALIT ATI Radeon 4870 512MB - 1,162 Monitor: Samsung T240 - 1,497 Hard Drive: Deskstar 7K500 500GBוHitachi/IBM - 259 Memory: Mushkin 996635 4GB - 273 כמובן שהמפרט הזה לא סגור, גם בנוגע לרכיבים החסרים וגם בנוגע לאלה שכבר קיימים, השאלות שלי הן כאלה: א. האם הייתם ממליצים על מעבד שונה מזה שבחרתי? (יותר ספציפית, האם היחס עלות/תועלת עליו גבוה) ב. קראתי בכמה מקומות שהRadon 4870 עולה על הGTX+ 9800, במקרה זה מדובר על PALIT 512MB, ההבדל במחיר הוא באיזור ה50 שקלים, האם הוא באמת עדיף? ג. בנוגע ללוח, מארז וקירור - אשמח מאוד לשמוע המלצ…

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  22. מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה גרפית (בעיקר פוטושופ, עריכת סרטים, פלאש וקצת תלת מימד), אינטרנט וקצת אופיס. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך nu''19 אבל רצוי להחליף אותו, את כל השאר יש. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכה הגרפית (גם מבחינת חומרה וגם ביציאות במארז, Firewire לדוגמא). האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא נורא אם ירעיש קצת. הא…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. יצא לפני כמה ימים, היום גיליתי ולא ראיתי שפירסמו פה. לעוד פרטים: http://www.firingsquad.com/news/newsarticle.asp?searchid=22670

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by Nu_Jerzey_Devil,

שלום לכולם אני מבקש שיבנו לי מפרט חדש בתקציב של עד 2500 שקל ( עדיף כמה שפחות בלי חריגות ) . המחשב מיועד למשחקים ללא OC . אני רק מבקש שתבנו את המפרט מהאתר חברה של http://www.skypc.co.il ושלא תביאו לי מפרט מאתר אחר כי אני רוצה לוודא שיש את החלקים שאני קונה באתר ובחברה ולקנות את המחשב השבוע . החלקים שאני צריך לקנות הם : מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך וספק .

25. החלטתי לתת לאחותי את המחשב נייח שלי ולעבור לנייד. מחפש מחשב נייד למען סרטי פול hd שיועברו דרך הLCD ואינטרנט כמובן. בגלל שאין לי מושג על מחשבים ניידים אני יגיד לכם מה אני מחפש בדיוק. שיהיה מהיר! חשוב לי מאוד.. שיגיע מותקן עם ווינדוס טוב יותר מתקדם מxp כי זה מה שהיה לי כל חיי שיהיה שקט כמובן זה דבר שמאוד מפריע לי רעש! ושיהיה נוח יחסית מסך שיהיה לו בגודל הרגיל 15 אינץ' זה אם אני לא טועה.. מקווה שתדריכו אותי לקנייה בטוחה! תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים