ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
האם לוח אם asus prime h410m e יעבוד טוב עם מעבד i9 1900?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12K גמיש - (פלוס מינוס אלף לכל כיוון.) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לפי סדר שימושים: 1 . עבודות בתלת מימד דגש על תוכנות פוליגוניות: Blender, Zibrush, Meshmixer, Materialise Mimics, Materialise 3Matic, Ntopology, Rhino+Grasshopper 2. תכנות: VS Code ,ARCore, Unity 3. עבודות גרפיות adobe: Photoshop,Illustrator, premier 4. מעט עבודות קאד Solidworks / Fusion360 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כ…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לרכוש מחשב נייד HP Envy 17 עבור עבודה משרדתית. השימוש הוא בעיקר תוכנות אופיס כמו וורד, פאור פוינט. גוגל, דוקס וכו' אין שום כוונה להשתמש במחשב עבור גיימינג או משהו כבד. הסיבה שהמחשב הזה תפס לי את העין זה ה17 אינץ'. אני קונה אותו עבור אמא שלי ורוצה מסך גדול כמה שיותר במחיר הגיוני. הספק שלי הוא האם כדאי לקנות מחשב כזה עבור השימוש שרשמתי. האם יש טעם לקנות מעבד i7 או i5 בהחלט מספיק. והאם יש מחשב נייד אחר שכדאי לבדוק עם מסך גדול במחיר טוב יותר, ושהחומרה לא תהיה מוגזמת לשימושים של עבודה משרדתית. תודה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות לו מחשב לגרפיקה. והוא החליט שהוא יבנה את המפרט, העלתי לכאן את המפרט לראות אם זה יתאים לו.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, חריגה של 300 גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ספק כוח יש לי 600W 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד!!! 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? MICRO ATX. וגם המארז שיהיה קטן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד אני מעונין לקנות מחשב נייד לא ידעתי איזה אז הגעתי לכאן אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה מתאים לי השימושים שלי במחשב הם שעה וחצי ביום סרט שנמצא במחשב ולא באינטרנט כותב 4 שעות מסמכים ועובד 10 דקות בסקצאפ.. עד 1700 עדיפות ליותר זול .. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב משמש לגיימינג קל, בערך 5-10 שעות בשבוע. מסך 22"" צריך שמשחקים חדשים ירוצו בצורה סבירה, לא חייב ברזולוציה מאוד גבוה, או איכות מקסימאלית. הדבר הכי חשוב שהמחשב יעמוד בצורך הזה כמה שיותר שנים. בעבר רכשתי כך ולא הייתי צריך להחליף במשך ~5 שנים. התקציב גמיש מאוד, הכי נמוך שיעמוד בתנאים שציינתי. (3,000 - 6,0000 ש"ח?) תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, לאחרונה התקלקל לי המחשב שלי (בן שלוש וחצי)... אז אני צריך לקנות מחשב חדש. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל וליבא לארץ. הבנתי שהמחירים שם משמעותית יותר זולים (כמו בקישור הבא): http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Blue/Black/9736955.p?id=1218164036446&skuId=9736955 האם אתם ממליצים לקנות בחו"ל או בארץ? איזה מחשב אתם ממליצים לקנות ובאיזו חנות? הצרכים שאני צריך אליהם מחשב הם בעיקר לימודים אך גם משחקים. (אני ארצה שהוא יוכל להריץ על מינימום דרישות את COD9 בעוד כמה שנים. חח), רצוי 15.4 אינץ' או קרוב לזה. בנוסף, הבנתי שיש לכם אנשים שיודעים לגבי אחריות על איזה מחשבים יש אחריות בי"ל ולכמה שנים. זה כמובן מאוד חשוב. תודה רבה …
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים, סרטים. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?די הכול... * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?נופ. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6-7 כזה.. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא.. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדי…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני רצה לקנות מחשב נייד ורציתי לשאול מה עדיף intel core 2dou l7300 4mb 2gb ddr 3 1066mhz 250 gb sata 5400 מסך:15.6 led 1366 768 ati m96 readon hd 4650 512 ddr3 או intel 2 dou t66002.20ghz 4gb זיכרון 320 sata geforce g103 with 512 אם יש לכם מפרטים יותר טובים במחיר אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
קניתי את הX201 של לנובו ביחד עם תחנת עגינה (מרוצה מאוד מהמחשב). בימים אלה שאני נמצא בחופשת סמסטר המחשב נמצא כל היום בתחנת העגינה. שאלתי היא האם יש טעם לנתק את הסוללה מהמחשב בזמן החיבור לתחנת העגינה? או שאין צורך וחיבור מתמשך לחשמל אינו פוגע בחיי הסוללה. ושאלה נוספת: המחשב מחובר למסך 24'' (1920X1200) בעזרת חיבור displayport וכל כמה זמן (זה משתנה) המסך עושה מן היבהוב כזה שנמשך שנייה, זה מעולם לא קרה לי כאשר המסך היה מחובר למחשב הנייח שלי. אולי מישהו יודע מה מקור הבעיה והדרך לפתרונה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, חודש הבא (אוקטובר) אני טס לארה"ב, למיטב הבנתי זאת הזדמנות נהדרת לקנות מחשב נייד ( בין היתר ) מאחר והמחירים שמה ופה לא דומים ממה ששמעתי יש מחשבים שההבדל במחירים הם חצי ! לא יודע עד כמה זה נכון אבל שווה בדיקה בשביל זה אני פה. ככה מהנעוץ ראיתי את השאלות שצריך לענות עליהם אני מקווה שזה יתן כיוון די ברור מה אני צריך. אז אני אבלה את רוב זמני בין ניו-יורק ופילדלפיה ככה שאם מישהו מכיר חנויות שמה זה הזמן לשפוך. התקציב הוא עד 700$. גודל המסך - 15 או גדול יותר * משקל רצוי - לא רלוונטי, אני לא מתכוון להתנייד איתו יותר מידיי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך - נראה לי סביבות ה4 שעות זה סביר , שזה לא יעשה את ההבדל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כן! HDMI חובה ע…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של LG דגם F1 וכשאני נכנס לתוכנה EVEREST הוא לא מראה לי את הדגם של הכרטיס מסך או של הלוח אם וחיפשתי באינרנט וגם לא כתוב איזה דגם יש לי בבקשה עזרה אני חייבלתקין את הדרייבר של הכטס מסך ונאבד לי הדיסק של הדרייברים
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לנער בן 14 (בני) שכרגע משתמש במחשב מאוד בסיס (בן 5). בניתי מפרט בסיסי על בסיס המפרטים המומלצים ומבקש חוות דעת ל 2 דברים: א. לגבי המפרט הבסיס ב. לגבי שדרוג למעבד i3 או AMD מרובע ליבות - האם התוספת בתשלום משתלמת יחסית לתוספת הביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון ה 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? בעיקר משחקים (נער בן 14) ולעריכת וידאו ביתית בסיסית (premier pro) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין לי כל כ…
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מחשב לסטודנט. חשוב בעיקר המחיר - כמה שיותר קרוב ל2000, ובנוסף חשוב הגודל - 13"-14". מטרות - עבודה משרדית גודל מסך - 13-14, לא חשוב מט\מבריק רזולוציה - לא חשוב דרישות מיוחדות - לא חשוב משקל - קל יחסית (נגזר מהגודל) יציאות מיוחדות - לא חשוב זמן סוללה - לא קריטי BT - לא חשוב כונן קשיח - מינימום 300GB תחנת עגינה - לא חשוב אחריות בינ"ל - לא חשוב מערכת הפעלה - לא קריטי מה בנוגע לזה: [h=1]Dell Inspiron 15 3421-32174G54IW1Y[/h] http://ksp.co.il/?uin=20527 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, מישהו שמע על החנויות: 1. עולם הניידים 2. נייד נייד. הם מוכרים מחשבים ניידים דרך האינטרנט. רציתי לקבל חוות דעת. תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד עד 4200 ש"ח, עם אפשרות לטיפה התגמשות (למרות שעדיף אפילו פחות מ-4000) מטרות המחשב? מחשב חזק שיתאים לעריכת סרטים, להרצת תוכנות כבדות (עדיף למחשב שיוכל להריץ כמה תוכנות כבדות ביחד), לצפייה מעולה בסרטים (אם נכנס בתקציב FHD יהיה מעולה) * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לWIDI, HDMI * בלוטות? עדיף אך לא חובה * גודל מינימלי וסוג של ? לפחות 500 (עדיפות ל-7200) * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב ללא הגבלת תקציב,הרעיון הכללי הוא שהוא יספק לי מקסימום ביצועים למשחקים. וגם לתלת מימיד (כולל פוטושופ) איזו חומרה עלי לרכוש? מעבד- i7 ? כרטיס מסך - gforce 690 או quadro ? איזה מסך ? הכי איכותי,לא פחות מ 27 אינץ. וכל השאר לא חשוב. (אני מעוניין ברכיבים הכי חדשים ומעודכנים עד היום) תודה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ערב טוב , דעתכם על המחשב הבא תתקבל בברכה , אני רק חושש כי הזכרון הוא 1333 ולא 1600 , האם מתישהו בעתיד אני אוכל להחליף ? ( כמו המעבד שיושב על סוקט שניתן לשים בו מעבד יותר מהיר מהדור הנוכחי ) יצרן: HP מעבד: Intel Core i7-2630QM זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 500GB 7200 RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366X768 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: ATI RADEON 6770 GDDR5 1GB (אך הוא יכול ל"משוך" עד שלוש גיגה מהזכרון מחשב (ddr3) כרטיס קול: Sound Blaster Pro רמקולים: Beats Sound System מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש USB: usb 2.0*2, usb 3.0*2 קורא כרטיסים: יש מערכת הפעלה: Windows 7 Premium משקל: 2.4 ק"ג קורא כרטיסים: יש סוללה: 6cell Lithium-Ion HDMI:…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב 2000 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-200 -250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לגיימינג קל ושימושים משרדיים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. fifa וכמה משחקי פעולה על רזולוציות די נמוכות ההגדרות יהיו בד"כ על בינוני או על גבוה, ללא פילטרים וכד'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין חשיבות מיוחדת לשקט. 7. האם האם יש …
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET VGA+DVI, יחידות 1 ₪304 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2655 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3848 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪276 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1066 מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Box , יחידות 1 ₪323 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2778 הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 צורב LG GH22 SATA x 22 (OEM) Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪120 http://ww…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בתור סטודנט עתידי , האם זו סיבה מספקת לפסול מחשב נייד רק בגלל שיש לו מסך מבריק?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪527 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪408 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1199 כונן אופטי: LG DV…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-