ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,469 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אני צריך עזרה בבניית 2 מפרטים לאינטרנט סרטים וקצת משחקים.. (לא גיימר!). לכלול גם מסך 22" טוב... מפרט אחד ב3000 ואחד ב4000.. תודה רבה אלופים.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום שאלתי פה לא מזמן על מחשב וקיבלתי כמה מפרטים נחמדים, רציתי לשאול איזה חנויות טובות אתם מכירים באיזור של רעננה? אפשר גם בתל אביב. חוץ מזה, ראיתי בעיתון השבת שתי הצעות שנראו לי מצוינות, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם ואם הן עדיפות על המפרטים שנתתם לי. המחשב מיועד להריץ משחקים די כבדים (למשל RA3)\ על M-H, ולאופיס, אינטרנט וקצת פוטושופ. צריך מסך וציוד היקפי, אבל בהצעות הבאות יש ציוד היקפי, ובראשונה גם מסך. לגבי שקט- יהיה נחמד אם יהיה קצת שקט, אבל לא חובה. OC- אין לי מושג מה זה הצעה ראשונה לוח אם INTEL G31/16000mhz מעבד INTEL DUAL CORE E5200/2.53/2MBX2/800mhz/45nm זכרון 2048MB במהירות 800 ליציבות מקסימלית- KINGSTONE כרטיס מסך INTEL Grafic Media Accelerator…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב ! אצתרך עזרה בבחירת פרט התקציב הוא עד 1400 שקל למחשב... השימושים העיקריים שלו זה להרצת סרטי MKV (שיהיה לו יציאת hdmi),מוסיקה וגלישה באינטרנט... כמו כן אצתרך לפחות 1T של אכסון קשיח ... האם זה אפשרי?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
השאלה היא אחד איפה לקנות : KSP או אייבורי שאלה שניה יש לי פה שני מפרטים ואני אשמח לייעוץ מחשב אחד עם מעבד אינטל לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L מעבד: Core 2 Duo E7500 זכרון : kingstone value 800 mhz ddr2 2 gb 2 ג'יגה מספיק? כרטיס מסך: Zotac 9400GT Synergy 1GB DDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כונן קשיח: WD 500 GB 7200 RPM 32 MB CACHE SATA II Intellipower WD5000AADS צורב די וי די : LG X22 SATA מארז : Chieftec Giga GH-01BW-OP MIDI TOWER - No SPU ספק כח: Golden Tiger 450W Real 12 Cm fan 24 pin קירור מעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro For s775 או מפרט מספר 2 - AMD לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H מעבד: AMd Athlon II X2 245 2.9 GHZ צורב די וי די: LG X22 Sata זיכרון: Kingstone Value 2 GB…
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד ב3 אלף הנייד לשימוש אינטרנט ומשחקים בינונים(Guildwars ו CSS) ויש לי שאלה ראיתי נייד אם כרטיס מסך Intel GMA X4500 הזה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, קודם כל סליחה מקרב לב על הפתיחה הנוספת... אבל זה די דחוף, אני מעוניין להזמין מחר היות ולא תיהיה לי האפשרות להזמין כל השבוע. התקציב המקסימלי זה 6000 ש"ח (הכווונה עם חריגה, אין אפשרות לחרוג מסכום זה גם ב- 50 שקלים). המחשב ישמש בעיקר למשחקים (וסרטים באיכות HD), אך מידי פעם לעבודות של תיכנות ולעיתים רחוקות פוטושופ. המסך כולל בתקציב, ההגדות גרפיות מתוכננות להכי גבוהות. אין צורך בציוד הקיפי, השקט חשוב לא ברמה גבוה ביותר, אלא יותר שלא יהיה רקע של טקרטור ובית חרושת בחדר. כרגע אני לא רואה OC מיזמן... אולי בעוד 4 שנים, החנות תיהיה סקיי ואני מעוניין בהרכבה. הציעו לי את המפרט הזה בסקיי: Intel core i5 760 Tray Arctic Cooling Freezer 7 pro rev. 2 Gigabyte GA-P55-US3L Kingston DD…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
המפרט אמור להכיל בו רק את הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, זיכרונות, דיסק קשיח, מארז+ספק כח. ללא כל שאר הציוד ללא צורב ללא עכבר מקלדת ללא מסך וללא קירור למעבד (חוץ מהסטוק כמובן חח) ! בתודה מראש לכל המגיבים.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הגבוה מהמחיר במזומן ונמצא בסניפים. מעבדי AMD כמות מחיר סה"כ Athlon 64 6000+ (Socket AM2) X2 DualCore, Life Time Warranty 1 710 710 לוחות אם למעבדי AMD ASUS - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ M2N-E SLI AM2, 500SLI, DDRII 800, 2xPCI-E 1 490 490 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty כמות מחיר סה"כ 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 1 390 390 כרטיסי מסך ASUS - 3 Years Warranty כמות מחיר סה"כ 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 1 1240 1240 סה"כ 2830 כל שאר הציוד יש לי כבר . יש את אותו כרטיס מסך של ג'יגהבייט בפחות 150 שקל האם יש הבדל כזה משמעותי ששווה לקחת דווקא את האסוס?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מכוון שאבי מבצעה קנייה גדולה של רכיבים למשרד שלו, הוא אמר לי לזרוק דברים שהייתי רוצה לשפר במחשב (אני משתמש בו בעיקר למשחקים,מוזיקה ואינטרנט). חוץ מזיכרון, שכמובן אני קונה מאותו סוג, אני צריך עזרה בשאר הדברים. כמה שזה נשמע עלוב, תזרקו מה שאתם חושבים שכדאי לשפר, כמובן עד גבול הטעם הטוב - לא מחירים מוגזמים לרכיבים מסוימים. מפרט עדכני: Prolink GeForce 6600 GT AGP nVIDIA nForce2 Ultra 400 (Crush18) AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ Gigabyte GA-7N400-L Creative SB0410 SB Live! 24-bit Sound Card PCI ככל הנראה אני אשפר גם כרטיס קול, ובזה אני ישמח להצעות ממכם כמובן שיתאימו למערכת. (אני משתמש כרגע באוזניות מבית סוני ורמקולים של קריאייטיב - אם זה משנה משהו :\) כרטיס מסך אני …
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133334§ion=293&target=משחקים אבא שלי שוקל לקנות עכשיו מחשב לאחותי, כנראה שלא יעשה בו שימוש רציני חוץ מסימס 3 וקצת פוטושופ, רציתי לדעת אם המפרט מסוגל להריץ משחקים בסגנון ביושוק ואססינס קריד בצורה טובה והאם יש תקווה שהוא יריץ גם משחקים חדשים יותר והאם הוא יעמוד בצרכים שנדרשים ממנו בצורה טובה תודה D:
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עיבוד נתונים (תכנות), משחקים (די כבדים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ממדית), עריכת סאונד (cubase) * גודל המסך? - לא קריטי, רצוי 14-16 * משקל רצוי? - לא קריטי * זיכרון מתמון - ddr 3 רצוי אם אפשרות הרחבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי מאוד 3 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן (HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחרי חיפושים ארוכים נתקלתי ב HP Pavilion DV6-1330EJ - Full Keybord Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (2 x 1024 MB), Up to 8 GB HD 250 GB (7200R…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת מחשב מספיק טוב שיחזיק לי את כל תוכנות אדובי וגם תוכנית אוטוקאד. אני סטודנטית אז כמובן שהמחיר מאוד חשוב, מעדיפה משהו בתקציב יותר נמוך אבל כן מחשב שילווה אותי כמה שנים. תוהה האם שווה להשקיע ב-Mac בגלל שיש לי iPad שעליו אני מציירת ורוצה להעביר את הסרטוטים מהמחשב בצורה מהירה ואם כן איזה Mac הפרו או האייר?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נטבוק. צריך המלצה. דרישות: מסך - מסך סביר גם מבחינת גודל (לא איזה מסך 7 אינצ') וגם מבחינת המסך עצמו. משקל - קל כמה שניתן במגבלות הגודל של המסך. מערכת הפעלה - רק XP. יצרן - לא איזה יצרן סיני לא מוכר. מחיר - עד 2000 ש"ח. תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
?HP Pavilion DV-6282? ?? או זה ?M1-J999E T5600 1.83GHz? או משהו בסגנון שאתם ממליצים עליו
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בחתימה שלי מופיע המפרט הנוכחי שלי. המחשב מריץ HD סבבה,יש לעיתים רחוקות קירטועים אבל בקטנה. הכוונה ל720P כמובן. על משחקים אין מה לדבר בכלל,הוא בקושי סוחב את פיפא 09 החדש,מקרטע ברמות. מה הכי ממולץ לי לשדרג? הכרטיס מסך שלי נראה לי די טוב עדיין.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את ה- cooler master r212 turbo ARGB (עם ה2 מאווררים) תמונה מהחנות שבה אני רוצה לקנות את הקירור: אבל כשאני נכנס לאתר הרשמי של COOLER MASTER אני רואה שהR 212 TURBO ARGB לא דומה לתמונה הראשונה (אני מדבר על הצורה לא הצבע) תמונה מהאתר הרשמי של COOLER MASTER: למשל הצדדים לא דומים. אני יכול להבין למה הלמעלה שונה אולי כי יש שם כיסוי אבל הצדדים ממש שונים אתם יודעים למה? אשמח להסבר
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב משרדי בתקציב של עד 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי. הרכבתי את המפרט המצורף. האם כדאי להחליף בו משהו?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ASUS ROG G751JY-WH71(WX) Gaming Laptop 4th Generation Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz) 16 GB Memory 1 TB HDD 128 GB SSD NVIDIA GeForce GTX 980M 4 GB GDDR5 17.3" Windows 10 Home 64-Bit ב6,000 ש"ח תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מעוניין במחשב מאוד חזק המלצות חנייות באזור תל אביב... 052510232 אם יש לכם מקום מומלץ או מערכים כאלו אשמח לדעת
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי אינטרנט ומשחקים . אני רוצה שהמשחקים יתאימו לילד בן 8 , לתקופה של 4 שנים בערך . מצאתי מפרט דרך איבורי ב 1230 ש"ח , הוספתי לו עוד כמה רכיבים והגיע ל1570 ש"ח: 1. לוח Gigabyte דגם GA-G31M-ES2L צ'יפסט G31 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100/1000 2. ntel Pentium Dual Core E5300 2.6GHz 3. מארז הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח הכולל 3 שנות אחריות 4. חלק שהוספתי : Point Of View nVIDIA GeForce 9400GT 512MB ו- 270 ש"ח 5. צורב Samsung SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 6. 320GB SATA II 7200RPM 16MB Samsung 7. זיכרון פנימי Kingston/Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz 8. חלק שהוספתי : שיפור למעבד מאוורר נוסף , או משהו כזה , שיפחית את הרעש . 70 ש"ח . מה…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי לכולם, מוקדם יותר היום פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב, לאחר שחקרתי וקראתי קצת על המוצרים והחלקים, הגעתי למפרט הזה, אשמח לשמוע את הדעות שלכם, מה יותר טוב, מה אפשר לשפר, מה מוגזם מדי וכו'. התקציב המקורי היה 2000 , המחשב הזה עם החלקים האלה, נע בין 2400 ל 2550. בעקרון יש לי אפשרות להוזיל בכמה 200 שקל, אם אני בוחר בספק של golden tiger (ממה שהבנתי, פשוט לא להתקרב אליהם). מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: ASUS P8H61-M LE B ( הוא מגביל מאוד, אבל אני לא חושב שאני צריך יותר משני סלוטים של זכרון , וכרטיס pci-e לכרטיס מסך חיצוני). זכרון: סלוט אחד של 4 גיגה , במהירות של 1333 של חברת g.skill (ממה שקראתי פה הם חברה בסד…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
הי, שימושים עיקריים: 1. דברים רגילים סטודנטיאליים (זה עיקר הפעילות) - אופיס, אינטרנט, הורדות. 2. צפייה בסרטים - רוצה שאפשר יהיה לראות סרטים HD (דוגמא x.264 וכאלה), יציאה לטלויזיה כמובן (אם אפשר SVIDEO). 3. מגוון תוכנות שאני משתמש בהן לתואר - חבילת Adobe (כל ה- flash, photoshop, dreamwever וכדומה), תכנות ב- VS08, עריכת וידאו בסיסית באמצעות premier, element וכיו"ב, שימוש ב- captivate. אלו השימושים העיקריים. המחירים לא כולל מסך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 5k בשביל משחקים וסרטים. אין צורך בOC, ציוד היקפי ומסך. עוד שאלה, כמה כדאי לחכות לcore Quad? תודה
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי? 3500 אם חריגה של מקסימום 100 ש"ח המחשב מיודע למשחקים כמו gta iv או far cry ו bioshock וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הגודל מסך 21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדות בינוניות/גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתכונן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אפשר לרכוש מחנות אייבורי או ksp בלבד עם עדיפות ל אייבורי 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכ…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
(מצטער שהשאלות אולי נראות אינפנטיליות, אבל ניסיתי לחפש את המידע הזה ולא מצאתי ואין לי דרך אחרת למצוא תשובות) 1. אם אני אקח מחשב נייד ואפרק לו את המסך, האם הוא עדיין יכול לעבוד בתנאי שאני אחבר אותו למסך שלי? כנ"ל לגבי סוללה (בתנאי שהוא מחובר לחשמל), המקלדת, וכל דבר אחר שלא נחוץ לעבודה בסיסית. השאלה שלי היא בעצם כזאת, אם אני אקח מחשב נייד ואפרק הכל חוץ מהלוח אם, מעבד, דיסק קשיח, זיכרון ואחבר אותו לחשמל - האם הוא עדיין יעבוד? 2. מה מחיר הגיוני למחשב נייד ישן (P3) עם מסך סדוק וסוללה לא תקינה? ראיתי במקום אחד שביקשו 600 שקל וזה נראה לי מוגזם. תודה מראש, מקווה שאף אחד לא יתעצבן מהשאלות האלו :-X
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-