ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מחשב נייד של HP מדגם Compaq Presario CQ60-220EJ רציתי לדעת האם המחשב שווה את התמורה במחיר הזה? בעיקרון אני צריך אותו לצבא לסרטים וקצת משחקים, מה דעתכם על המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מחשב חזק למשחקים.... היתי מעדיף נייח אך לא מתאפשר לי.. ראיתי שיש שירות בארץ http://www.euroshops.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=56 שאתה בעצם מזמין את המחשב דרך האתר של ALIENWARE.. זה נשלח לגרמניה ומשם הם שולחים לארץ לבית שלי... רציתי לדעת עם השירות הזה בטוח ומומלץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ליעוד משחקים בעתיד לא משהו מיוחד משהו בנוני בבקשה דחוף :jump: חשבתי על Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E יש לזה אפשרות OC ? בקירור סטוק?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 בכל החנויות האחרות המחשב מתחיל מ8,000 ופה הוא עולה 4,500 מאד חשוד אם אתם שואלים אותי... מצד שני נשמע מפתה מאד... גם כתוב 3 שנים אחריות(מעניין אם זאת אחריות מלאה כל ה3 שנים) הייתם קונים?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מתחיל ללמוד שבוע הבא ומחפש נייד למטרות לימודים. הציעו לי את הדגם של טושיבה ב-3100 שקל. האם הוא מומלץ? אם לא איזה מחשב כן מומלץ לתקציב של עד 3100-3300 שקל? הצרכים שלי יהיו שהמחשב יהיה בעל מקלדת נוחה להקלדות ארוכות, תקשורת אלחוטית, אופיס, אינטרנט וזהו בגדול ממש לא משהו למשחקים וכמה שיותר זול וזמן סוללה יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג DELL 100L שאני מפעיל תמחשב לוקח זמן עד שעולה מראה לי שטוען ואז שגיאה ניסית על SAFE MODE ואז הראה לי תשגיאה הזאת " מצורף תמונה" ... אשמח מאוד לקבל פתרנות ......... תודה מראש.[ [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחשב לסטודנט. חשוב בעיקר המחיר - כמה שיותר קרוב ל2000, ובנוסף חשוב הגודל - 13"-14". מטרות - עבודה משרדית גודל מסך - 13-14, לא חשוב מט\מבריק רזולוציה - לא חשוב דרישות מיוחדות - לא חשוב משקל - קל יחסית (נגזר מהגודל) יציאות מיוחדות - לא חשוב זמן סוללה - לא קריטי BT - לא חשוב כונן קשיח - מינימום 300GB תחנת עגינה - לא חשוב אחריות בינ"ל - לא חשוב מערכת הפעלה - לא קריטי מה בנוגע לזה: [h=1]Dell Inspiron 15 3421-32174G54IW1Y[/h] http://ksp.co.il/?uin=20527 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב ומעוניין לקנות נייד לעבודה השוטפת. אני רוצה רק להגיד שנכון שאומרים שלצורכי סטודנט אפשר לקנות הכי פשוט, והמחשב שיש לי כרגע הוא באמת פשוט אבל ממש לא נוח לעבודה - אין תוכנות כבדות שאני מריץ, אבל אני תמיד פותח במקביל מלא תוכנות - סביבות עבודה, אינטרנט, טרמינלים, סימולטורים וכו', ככה הכי נוח לעבוד, אבל המחשב שלי כרגע (נקנה לפני שנתיים) לא סוחב את זה,מספיק אני פותח כמה תוכנות וכמה לשוניות דפדפן ונתקע, לכן כן חשוב לי לפחות במולטיטסקינג במחשב הבא. רשמתי פה את ההעדפות לפי סדר חשיבות,מה שלא מצויין (רזולוצייה, כונן אופטי..) פשוט לא חשוב כל כך ולא מהווה קריטריון: * תקציב? סביבות 3K, רצוי לא לחרוג * מטרות המחשב? תוכנות פשוטות (כמו שצויין), אב…
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למחשב Ultrabook שיכול להריץ משחקים לא תובעניים תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לפטופ Asus F82Q עם מעבד Intel Core Duo CPU T6500 @ 2.10GHz עם מערכת הפעלה Win 7 Ultimate SP1 בעבר כשבחרתי במחשב שיעבור למצב Hibernate או Sleep זה היה עובד. בתקופה האחרונה (לא היה שינוי מיוחד שאני זוכר), ב-2 האופציות המסך מחשיך והמחשב ממשיך לפעול ואין מה לעשות חוץ מלסגור אותו ולהדליק שוב. לפעמים הוא כן נכנס למצב ולא ברור מתי כן ומתי לא. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪527 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Kingston 4GB 1600 כמות: 2 - מחיר: ₪118 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪408 כרטיס מסך: GIGABYTE GEFORCE GTX660 OC 2GB RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪1199 כונן אופטי: LG DV…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד למטרת לימודים, אינטרנט, שמיעת מוסיקה, אחסון תמונות וכו. מסך 14 או 13.3 מעבד I3 או I5 שלש שנות אחריות, זמן סוללה סביר, רמקולים סבירים. מחיר מתחת ל 3,500. לאחר סקר באינטרנט צימצמתי לשני דגמים: Dell N4050 I3 (סביבות 3,000 ש"ח) או Asus U31 SD I3 (סביבות 3,400 ש"ח). ההבדלים המרכזיים שמצאתי הם שב DELL גודל הדיסק הוא 640GB לעומת 320GB ב ASUS ושב ASUS יש כרטיס מסך שאין ב DELL. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי שני המחשבים ומה יותר קריטי - גודל הדיסק או כרטיס המסך. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחרוג בכ- 500 ש"ח או קצת יותר, אם זה ממש משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פרנסה, עבודה עם התוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, הרבה עבודה עם וקטורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת טובה, לא משהו מיוחד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 …
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט ,מסמכים,לא משהו היי-אנדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? לא קריטי כ"כ אבל יהיה נחמד שיהיה קל . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI , USB . * בלוטות? ראוי שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי עם הUSB של היום * כונן Bluray?כנ"ל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?ראו פירוט מטה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אז בנוגע למע' ההפעלה הלפטופ הקודם הלך (בגלל זה קונים חדש) כי נכנסו נמלים וכנראה דפקו את הלוח-אם המדבקה של הרישיון עדיין קיימת , אבל הקוד למטה חצי נמחק ואין לי דיק של ה WIN …
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי לפני קרוב ל4 שנים בניתי מחשב שהיה מיועד למאיה ולתוכנות הגרפיקה ברמה הזאת התגייסתי הפסקתי ללמוד, וכיום אני חוזרת לזה שוב וצריכה לשדרג את המחשב הקיים שלי או לחילופין לרכוש לעצמי imac 27 אשמח לשמוע המלצות לגבי שדרוגים או שאולי כבר עדיף להחליף את כל המערכת במשהו חדש שוב- הצרכים זה עבודה על המאיה, zbrush אפטר אפקט פוטושופ ושאר תוכנות האדובי אז המחשב הקיים: intel core 2 quad q9550 2.8ghz 12mb cache s775 1333mhz nvidia nForce 790i SLI, DDR3 1333, 3xPCI-E, 2XGBL 1600mhz crosair XMS 2x2GB DHX DDR3 1333MHZ PC-3 10666 KIT SAPPHIRE RADEON HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV SEGATE BARRACUDA 500GB 7200 RPM 32MB SaTA II ASUS DRW 2014 DVD+RW X20 SCYTH NINJA MINI 6 HEA: PIP…
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
עד כמה זיכרון RAM המחשב Fujitsu Siemens z17m3.0 תומך? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לשימוש כללי בעיקר -עבודה באופיס ,סרטים.משחקים לא חשוב ממש. גודל מסך בין 14-ל15.6 שיהיה שקט וקל . עדיפות לחנות במרכז הארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום! אח שלי רוצה לקנות את המחשב הזה: עכשיו יש לו כמה שאלות: 1) המחשב הזה טוב? ביחס למחיר (עם השדרוג שלמטה מסומן בירוק) 2) כמה זמן המחשב יחזיק? לא בא לו להחליף אותו אחרי שנתיים שלוש.. הוא רוצה שהוא יחזיק לו איזה חמש ארבע שנים. 3) אם יש מחשב במחיר הזה שהוא טוב יותר? (5000 שקל) 4) ואיך המחשבים של DELL? והמחשב יהיה לא למשחקים כבדים (מקסימום FOOTBALL MANAGER) וWORD
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אמא שלי רוצה שאני אעזור לה לקנות מחשב שהכי חשוב בו זה האמינות והבטרייה, כי מבחינת ביצועים היא צריכה את המינימום. המחשב ישמש מטרות של אך ורק, מוזיקה, אינטרנט והרבה אופיס. אם אפשר לרדת מכיוון ה2000 אני אשמח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מפרט למדיה סנטר (htpc) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי לבית אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה (לא חייב) ועם הרכבת מחשב בחנות 8. ה…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ידידה שלי שוקלת לקנות את lenovo z570. האם יש משהו במחיר דומה שעדיף עליו? האם יש בעיות עיקריות עם הדגם הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך 9800GX2 שכנראה עומד למות אז התחלתי לבדוק אפשרויות לתחליף. לפי הבדיקות שעשיתי, אני כנראה יקח את הGTX680 החדש (האם שווה ללכת על ה4GB?), אבל עכשיו יש בעיה: המפרט הנוכחי שלי הוא לוח ASUS Striker 2 Formula שתומך רק ב-DDR2 עם מעבד Q9300 ורק 4GB זיכרון. לכן, אני חייב להוסיף עוד זיכרון. האם בכלל שווה לשדרג ל-8GB DDR2 או פשוט להחליף הכל? אם אני צריך להחליף, האם הנ"ל זה בחירה טובה?(אני כנראה לא אעשה אוברקלוק): 1. לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-D3H 2. מעבד: Tray - I5-3570K Ivy Bridge 3. זיכרון: 8GB G.Skill (2x4GB CL7 1333) - RipJawsX או 16GB G.Skill (4x4GB CL9 1333) - Ares או 16GB G.Skill (2x8GB CL9 1333) - RipJawsX בתודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ברצוני לקבל חוות דעת לנייד lenovo AMD s205 E450 גודל מסך 11.6 תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני צריך מיפרט לשימושיים משרדיים נטו - אופיס, אינטרנט, וכמה תוכנות של ניהול חשבונות. ללא משחקים כלל. המחשב ישמש מעין שרת למסופון מרוחק (בנוסף לשימוש השותף), אז חשוב שהוא יכול לתמוך בריבוי משימות בצורה טובה. התקציב בעיקרון הוא 1500 ש"ח עם חריגה מקסימלית של עד 1800. כשחיפשתי באתר מצאתי את המפרט הבא, שהוצע ע"י ש נ י צ ק י: הבעיה היא שהמיפרט חורג מהתקציב, וגם נבנה ב-RSM. בעוד אני מתכנן את הקנייה שלי ב-TMS. אשמח לקבל מפרט דומה לנ"ל עם הוזלה קטנה ועידפות על חלקים שקיימים במלאי של TMS. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-