ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם,אני מעוניין לשדרג את המחשב הנייד שלי בכרטיס מסך חדש,הדגם של המחשב הוא: Lenovo g550 מודל: 2958 מפרט: Lenovo G550 - 29582DU מעבד: Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 ( 2GHz 800MHz 1MB ) מערכת הפעלה: Genuine Windows Vista Home Premium כרטיס מסך: intel Integrated Graphics X4500 זיכרון: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz מסך: 15.6 " WXGA LED Backlight TFT 1366x768 עכבר מגע: Pointing device דיסק קשיח: 250GB 5400 כונן: DVD Recordable (Dual Layer) סוללה: 6 Cell Lithium-Ion תקשורת אלחוטית: Broadcom 11b/g Wi-Fi wireless אני מבין שאצטרך להחליף את הציפ',משהו כזה... אה כן עוד שאלה,למה בכל סרטוני הYOUTUBE לG550 יש בצד ימין 3 מנורות ואצלי אין? גם בספר ההור…
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי, יצרתי מפרט אשמח להערות. יש לי כבר gtx 3070. לא יודע אם לוח האם שבחרתי מומלץ, כעקרון אני רוצה שיהיה לו תמיכה ב bluetooth. האם כדאי לשדרג ל5800x? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, פלוס מינוס 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים מהתקופה האחרונה, כרגע לא 4k אבל אולי בעתיד. עריכה גרפית עם פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכ…
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
<צונזר> אני רוצה לקנות מה אתם אומרים שווה? או חייבים לקנות WACOM ומה עם זה- <צונזר>
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להריץ עליו משחקי מחשב חדשים תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש באפרשותי לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין 2 דגמים. אשמח לקבל חו"ד המלצות ומה ההבדלים בין שני המחשבים ,האחד של ACER השני של LENOVO ACER: מעבד: intel dual core T4200 2GHZ זיכרון: נפח-1X2GB 667MHZ יכולת מקסימלית 4GB מהירות: 667MHZ חריצי זיכרון פנויים 1 חריצי זיכרון נגשים 2 דיסק קשיח –נפח 250GB מסך- כרטיס X4500 גודל צג: highbrightness TFT LCD 16:9 8MS 15.6'' WXGA HD רזולוציה 1366X768 כונן אופטי RW MULTIBURNER סוללה 6CELL כולל מצלמה מובנית. LENOVO: P/n: NTDRDIV CPU:T4200 CPU SPEED:2GHZ CACH/FSB: 1MB/800MHZ TFT Type: LED Glossy 15.6'' Resolution 1366 768 Chipset: Intel Gl40 Grafics: 4500MHD MEMORY: 3GB DDR2 HDD SATA 250GB CD/DVD-MULTI תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב חדש לצורך עבודה בגרפיקה- Photoshop , לצורך פרנסה. אין צורך בציוד הקפי שקט - 7 לא מתוכנן OC לא צריך מערכת הפעלה לא מתוכנן שידרוג משמעותי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי , אני רוצה להרכיב מחשב אשמח לכל עזרה... שימוש : יומיומי - רגיל , תכנות בקומפיילרים (בעיקר VS 10) , אפשרות לשחק בפיפא 2012 מסגרת תקציב : 3000 - גמיש דרישות / העדפות : מעבד - אינטל מינ' 4 ליבות פיזיות לוח אם - אינטל או גיגה ביט (נוטה לצ'יפסט P67) מארז - ??? כרטיס מסך - ATI או NVIDIA בנוסף חשובה לי מידת הרעש שתיווצר , השאר לשיקולכם המקצועי
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי Netbook של Lenovo S10E המעבד - Intel Atom CPU N270 1.6 GHZ, הזיכרון 1GB. המחשב מריץ XP PRO, אילו תוספות/שינויים צריך לבצע על מנת לשדרג לWindows7? תודה, דור
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
הייי :) אני מתכנן לבנות מחשב חדש שישמש בעיקר לסימולטור טיסה, להלן הפרטים: התקציב המירבי: 10,000 ש"ח. שימושי המחשב: סימולטור טיסה ומשחקים. ציוד היקפי נוסף: אין צורך. רכיבים קיימים: ציוד הקפי. שקט פעולת המחשב: ביצועים מעל הכול. מגבלות פיזיות: אין מערכת הפעלה והרכבה: אין צורך מיקום: איזור המרכז תאריך קנייה מתוכנן: אין לחץ בקשות מיוחדות: אם יש צורך כזה אז תמיכה בחיבורים לאביזירים חיצוניים לסימולטור (כניראה פשוט שיהיה מספיק כניסות usb) ציוד שיחובר: הכל חדש. הערות נוספות: אשמח להמלצות גם על מסכים מתאימים (לא כלול בתקציב, 32 אינץ' ומעלה, 4K) וציוד היקפי ייעודי לסימולטור טיסה (סטיק, מצערת, דוושות) - אם את מכירים חנויות שמתמחות בזה, לא כלול בתקציב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מפרט המחשב: מעבד: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם: לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של: amd radeon r9 200 series MSI ספק כוח: IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN RAM:9 gb מה להוסיף? מה להחליף עם צריך ? עד כמה המפרט טוב? בשביל משחקי מחשב.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת הצעת מחיר, את דעתכם וכיצד לשפר דיסקשיח גדול Hitachi Deskstar 7K1000 (1TB, 7200rpm) דיסקשיח מהיר למערכת ותוכנות Seagate ST3300655LC (15,000rpm, 300gb) התקן רשת GigaBit Lan 10/100/1000 או משולב על לוח האם זיכרון פנימי 2-GB Fully Bufferd (FB) ECC-REG DDR-2 1066 Qual Channel Compatible (Tested) כרטיס מסך משולב בלוח האם כרטיס עריכה עפ"י המלצתכם כרטיס קול Creative כלשהוא או משולב בלוח האם לוח אם Giga-Byte GA-9IVDTH-PL (2.1) מארז U4 Silent (Modded) Midi Tower ATX כ"כ שקט שחוץ מנורת חיווי לא אדע שהוא פועל מגן מתח: אספקה+הגנה עפ"י המלצתכם מיקלדת עריכה Logickeyboard LKB-PPRO-CHPC-UK מעבד Intel Quad-Core Intel® Xeon® processor E53451 מסך Jvc DT-V24…
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שנסגרתי כבר מזמן על הלנובו FLEX 2 14 I7 בעצת יואב וצ'אבי סופסוף ידידה שלי מגיעה מאילת מחר\מחרתיים והסכימה להביא לי את הלפטופ. רציתי לשאול 2 שאלות קצרות- 1. אני רוצה להרחיב לו זכרון ראם ל16..איזה סטיק מומלץ לקנות? מבחינת קירור-מהירות-מחיר.. וכמובן השאלה לגבי החנות-עד עכשיו הייתי נעול על KSP בגלל השירות הנהדר והפריסה הארצית..אבל קראתי תגובה של צ'אבי שזה לא משנה כל כך מאיפה קניתי כי גם ככה CPM נותנים את האחריות לגבי המחשב..ככה שנכנסת לתמונה חנות בשם nett שמוכרת את הלנובו ב3300! ככה שזה הפרש של 330 שקל כולל משלוח חינם בתוך אילת(יתרון..לא נעים לטרטר את הידידה). האם אתם מכירים את החנות? האם אמינה? ובאמת זה לא משנה מאיזה חנות אני קונה? לא חשוב שהחנות תיהיה "מאחו…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש חיה כזו? כרגע קיים NVIDIA7150/630 וזה מריץ משחקים פרה היסטוריים בלבד... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
מעבד I5 3317 2 כרטיסי מסך אינטל HD 3000 ו-NVIDIA 610M 500GB 4GB זכרון כולל עכבר ותיק
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
התחלתי בחודש האחרון ללמוד ניהול רשתות. אני מעוניין להתקין מערכת Win server 2008 R2 בתחנה שלי בבית ללמידה. בגלל בעיות תקציב לא אוכל לרכוש מעבד I7 או חזק יותר... מה דעתכם על שני המעבדים האלו : Intel® Core™2 Quad Processor Q8400 (יותר זול) (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB) Intel® Core™ i5-2300 Processor (יותר יקר) (6M Cache,2.8GHZ- up to 3.10 GHz) האם לדעתכם עם שניהם אוכל לעבוד ללא בעיה עם Win server 2008 R2 במחשב ? אשמח לתגובה . במיוחד למי שעבד עם Win serv 2008
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
פרסמתי שבוע שעבר פוסט בתקווה למצוא מפרט מחשב לאח שלי. בגדול, אני צריך מחשב שיריץ לו World of Warcraft על הגדרות הכי גבוהות (אולטרא?), כולל ציוד היקפי ומסך (אני מניח שטלוויזית ה720p שלו לא מספיק טובה?). אני מגביל את המפרט ב4k כי המשחק הזה נראה לי קל מאוד להרצה ואני לא רוצה אוברקיל. אבל אם אתם מרגישים שנחוץ אקסטרה כסף בשביל ביצועים גבוהים יותר, אז בכיף זרמו עם עוד אלפיה. שקט ואוברקלוק לא מעניין. דמיינו ילד בן 13 משחק בכיף, אליו זה מיועד. תודה רבה. נקודות קארמה על זה שאתם עוזרים לשמח ילד לבר מצווה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים!ֿ אני צריך לרכוש מחשב לחברה שלנו שמתחילה לעשות סרטוני סטרימינג ליוטיוב. נעביר שם מצגות והרצאות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). xsplit. זו התוכנה של הסטרימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן cd 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
מחשב לעריכה גרפית בבקשה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חשוב . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , עריכה גראפית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ , תוכנות של עריכת תמונות למינהם . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 32 - FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
כמצוין בכותרת המחשב ישומש לעבודה משרדית בלבד. לא ישומשו תוכנות כבדות למיניהן. כמפרט התחלתי בניתי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤483 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤169 זיכרון: PQI 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤258 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤271 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤1953 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על המפרט? שיפורים והצעות או מפרטים חלופיים יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מעבד I5 2320לוח אם Msi 7740 Ver 1.28GB ראםספק 400W - לא מותגללא מארז, ללא דיסק, ללא כונן דיסקים וללא אחריות
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
המטרות העיקריות הן סרטים וסדרות, שיריץ כמו שצריך גם וידאו ב1080. לא משנה גודל המסך והרזולוציה, רצוי שהמשקל יהיה נמוך. זמן סוללה לא קריטי. עדיפות לכונן כמה שיותר גדול (אני פיראט דגול ) אין העדפה לחברה, מערכת הפעלה אפשר להתקין גם בבית. אם יש אפשרויות טובות ביד 2 אפשרי, אבל תמיד עדיף חדש. תודה רבה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד דל סטודיו, נקנה לפני כשנתיים. המחשב בזמן האחרון התחיל להתקע מידי פעם עד שיום אחד הפסיק לגמרי לתפקד. לקחתי אותו למעבדה לבדיקה, ושם אמרו לי שהלך ההארדיסק והראו לי בניתוח של המחשב(כשהמחשב עולה ועושים לו טסט) שאכן רשום שיש בעיה בהארדיסק. קניתי הארדיסק והחלפתי בעצמי,(במעבדה רצו 750 שקל, 600 על הארדיסק של 320 ג'יגה, ו-150 על עבודה, קניתי הארדיסק של 500 ג'יגה של hitachi ב-400 שקל, וההחלפה לקחה 5 דקות) התקנתי עליו ווינדוס והמחשב חזר לתפקד. כעת שוב המחשב מתחיל להתקע (כשבועיים בלבד לאחר החלפת ההארדיסק). זה קורה בזמן אקראי, בערך אחרי כחצי שעה, לפעמים יותר לפעמים פחות, פשוט הוא מפסיק להגיב, אם זה בזמן גלישה באינטרנט, או צפייה בתמונות וכו'. הברירה היחידה זה לכבות…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
המחשב נועד למשחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה סבירה+ אם אפשר) ללא ציוד היקפי, כנראה יעשה OC, ויש לי דרישה אחת... שיהיה עם המארז P180/P182 של ANTEC
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-