עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן אני זקוק לייעוץ למחשב שיריץ תכנות AVID . כרטיס עריכה כבר יש לי. התקציב יכול להיות גם פחות מ 6000 אם יהיה מספיק טוב או אפשר גם לחרוג במעט. אין צורך במסך. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by שוקו,

ברשותי לנובו T400, עכשיו אני יכול לראות כמה W\H הסוללה יכולה לאחסן כרגע, וכמה היא אמורה בהגדרות מפעל כמות האחסון המקסימלית יורדת עם הזמן (איך שהבנתי זאת תופעה שאין מה לעשות איתה), האם יש דרך להקטין\למנוע את זה? (הנייד זה המחשב הראשי שלי, ורוב הזמן אני מנסה שהוא בשקע)

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. תופעה ששמתי לב אליה בפורום, היא שמשתמשים פה נוהגים להתייחס רק למפרט הטכני של מחשב נייד מסויים, ושום דבר מעבר לזה. למשל: משתמש פותח אשכול ומבקש שימליצו לו על מחשב נייד במחיר מסויים רוב התגובות שהוא יקבל הן ממשתמשים צעירים יחסית (14-15) שיתנו לו מידע מאוד לא מקצועי, וימליצו לו על מחשב מסויים רק בגלל המפרט הטכני שלו אין להם שום מושג לגבי המחשב, ואפילו אם הוא מחשב נוראי עם המון בעיות ומגרעות הם ימליצו, כי הם יודעים רק על המפרט הטכני. תצאו מזה, מחשב נייד טוב הוא לא מחשב בעל מפרט טוב. יש המון פרמטרים שהם הרבה יותר חשובים ממפרט טכני (לדוגמא: נוחות המקלדת, איכות המסך, איכות החלקים, השירות שניתן בארץ וכו' וכו'...) לתשומת לבכם (אני אישית ראיתי פה משתמשים שהציעו מחשבים ניי…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Roee Ekman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Office, Visual Studio/Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט ולא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, לא יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. עשרים וארבע או עשרים ושבע אינץ', טרם הוחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מבין בזה, מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by penny1,

שלום לכולם, רק רציתי להודות לכל מי שעזר לי (בכל הפרומים שהצקתי בהם) שדרג את המחשב לAMD X2 3800 + עם 1.5 GB זיכרון + 7600GT+ לוח אם + צורב DVD המחשב עובד מצויין! בדיוק לצרכים שלי! תודה לכולם!! שיהיה לכם שבוע מקסים

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. Started by kakolokia,

המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקים (כגון אינטרנט, וורד, שירים, סרטים וכדומה) ושיעבוד חלק ולא יקרטע תחת עומס. כמה שאלות חשובות בנוסף לחוות הדעת שלכם: 1. האם הלוח אם שבחרתי הוא טוב ומתאים למפרט? 2. האם מומלץ להוסיף למעבד הנ"ל קירור או שהסטוק מספיק? 3. האם הכרטיס המסך המובנה מספיק? תודה רבה לעוזרים! מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray ₪339 כמות: 1 מעבד Intel Pentium G860 3.0Ghz Tray | מעבדים לוח אם Gigabyte GA-H61M-S1 ₪274 כמות: 1 לוח אם Gigabyte GA-H61M-S1 | לוחות אם כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKX 3.5" 500GB SATA3 Blue ₪323 כמות: 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKX 3.5'' 500GB SATA3 Blue | דיסקים קשיחים זיכרו…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  7. מישהו מכיר אחד כזה? :s05: משהו פנימי ולא חיצוני... בילט-אין במחשב. תודה מראש, דוד.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by GnApple,

מפרט מלא Q6700 GTS250 512MB של PoV לוח אם P43-DS-3l של GB ספק 430W seasonic מארז one hundred Antec דיסק קשיח 320GB של WD Caviar Blue קירור למעבד Mugen 2 כונן אופטי של LG המארז והספק בני שנה וחצי / שנה ושאר המחשב בן 3.5 שנים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 (לא כולל מעבד, כולל מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר יומי בבורסה (ריבוי משימות, אפשרות חיבור של 3 מסכים), עריכת תמונות ווידאו , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר,פוטושופ,פינקל וכו' -תדיר (תחביב) תוכנות עזר למסחר - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות ג…

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם ASUS z97-k lga 1150 DDR 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבדלוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

11. Started by izhak_ba,

שלום שלום :-) האם המפרט הזה מסתדר? אני לא רוצה לשים מנוע של משאית ביונדאי גטס... מעבד Intel Pentium G640 2.8Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz האם לשדרג ל8 ג'יגה? כ.מסך Gigabyte GT630 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E תודה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by shanir,

שלום, אבקש חוות דעתכם על המפרט הבא (מחירים רובם מתבססים על מרדנית): ¤ 670 מארז Antec מארז SLK 3700BQE 350W ¤ 1,150 מעבד Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 1M Cache HT FSB 800 ¤ 830 לוח אם Gigabyte GA-8I915P-D Pro (i915P) LGA775, DDR2, PCI-E,1394 ¤ 379 זיכרון CORSAIR DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 ¤ 379 זיכרון CORSAIR DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 ¤ 513 דיסק קשיח Western Digital 120GB 7200RPM 8MB S-ATA ¤ 386 כרטיס מסך Gigabyte GV-NX53128D PCX 5300 128MB /TV/DVI ¤ 50 כונן 1.44 Mitsumi 1.44 ¤ 190 DVD ¤ 318 DVD צורב NEC ND-3540 DVD…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  13. 1- DELL VOSTRO 2520 2- ASUS X55C. לשניהם יש כמעט את אותו מפרט. חשובה לי העמידות. האסוס זול ב300 שח. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי לנובו T61 עם מעבד T7300 שאמור לעבוד בתדר 2GHZ ומה שקורה בלי מטען המעבד מגיע למהירות הגבוהה שלו לסירוגין כלומר עולה ויורד מהכי גבוה (2GHZ ) לתדר של 800MHZ וכאשר אני מחבר את המטען המהירות נשארת על 1200 MHZ לא עולה ולא יורדת וזה די מתסכל . איפסתי את הביוס ולא עזר , התקנתי את הביוס החדש ביותר וגם לא עזר . בהגדרות POWER של הווינדוס עברתי על כל ההגדרות ושמתי תמיד על הכי ביצועים ולא עזר למישהו יש רעיון ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי מחשב דרך אמאזון - מחשב חדש ולא "מוחדש" או כל הגדרה מסוג זה. כאשר קיבלתי את המחשב בדקתי את האחריות וראיתי שבמקום SEP19 מופיע FEB19. פניתי למוכר במייל, וזאת תגובתו (הבלתי מובנת בעליל..): Thanks for contacting us. As indicated on the warranty configuration page, the system is new (see below) J8069 : Information,PRE-BUILT,NEW EQUIPMENT For re-sold unit, Dell begin the warranty from the date we obtained the unit, so the warranty is less than 3 years. We may reimburse you $30 for your inconvenience. Please let us know whether you accept the offer. Thanks! Sincerely, Customer Service

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הי. אשמח לשמוע את דעתכם ולקבל הצעות נוספות למפרט. מסגרת תקציב: בערך 8500 כולל מסך ותוכנות. דרישות: מחשב שיהיה יותר מהיר ממני (וזה קשה) שישמש לעבודה, מדיה (וידאו ועריכת סרטים) וגרפיקה (פוטו שופ) בדגש על המון חלונות פתוחים בו-זמנית. עם אופציה לשדרג בעתיד לכרטיס קול מעולה וכרטיס מסך שיתמוך בmaya זה מה שקיבלתי מזיג זג: (שאליהם פניתי אחרי המלצות רבות שקראתי ברשת) 1 Intel Core 2 QUAD Q9450 - 2.66 GHz - 12MB cache - LGA775 - BOX 1,567.00 ש"ח 1 OCZ DDR2 Titanium Edition 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 543.31 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EP45-DS3R (P45) - ATX 686.00 ש"ח 1 ASUS Radeon HD3650 SILENT 512MB DDR2 - RETAIL 337.40 ש"ח 2 Seagate Barrcuda7…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by גד קרן,

שלום מבקש המלצה למחשב לשימוש משרדי, אינטרנט וקצת יוטיוב תקציב עד 4000שח. מעדיף מעבד i5 תודה גדי 0544505977

18. מחפש מעבדה אמינה ומקצועית עם מחירים הוגנים ושירות אדיב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by emz,

אני קונה מאמזון. מה יותר כדאי? http://www.amazon.com/Sony-SVS13A12FXB-13-3-Inch-Laptop-Black/dp/B00889O48O/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1355340146&sr=1-1&keywords=Sony+VAIO+S+Series+SVS13A12FXB#productDetails או http://www.amazon.com/U36SG-AS51-13-3-Inch-Ultraportable-Laptop-Black/dp/B007QPZSDG/ref=sr_1_41?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1355484030&sr=1-41#productDetails כמו שהבנתם התקציב שלי הוא עד 4500 ואני רוצה מחשב קל עד 15 אינץ. את שאר הדרישות אפשר להבין לפי המפרט של המחשבים. מה עדיף? יש לכם הצעה אחרת לדגם אחר שאולי פספספתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by ANTONIO,

ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה, אופיס, הקרנה וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 14" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. אהלן, במחשב חשוב שיהיה הרבה מקום - עדיפות ל500GB, מעבד חזק וזיכרונות ולוח חזקים וכו התקנים כגון קורא כרטיסי זיכרון, כניסת SATA חיצונית וריבוי USB. אין צורך בכרטיס קול - יהיה חיצוני. שימוש עיקרי במחשב - תוכנת Serato live sl3 תודה !

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by AboveBeyond,

שלום , בסוף קניתי את הדל 3010 אחלה מחשב עד כה התקנתי ווינדוס 7 אך יש לי קצת בעיה עם הדרייברים באתר של דל יש רק 64 ויש לי 32 מעבד i5 יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל איך אני אמור לראות אותו במנהל ההתקנים ? אני רואה standart vga והרזולוציה 1024X768 בנוסף כל ממקשי הפונצקיה לא עובדים לי איך קוראים לתוכנה,דרייבר תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס ומשחקים קלים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI אך לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) טרהבייט * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל או אסוס אבל הראש פתוח. הערות נוספות: האחריות פקטור משמעותי. עדיף 3 שנים

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by makakO,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב חדש (למשחקים), אך אינני זקוק לציוד היקפי כגון : -עכבר -מקלדת -מסך עד 4500 שקלים. תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by shaulr,

שלום לכולם קראתי בעיון את נכתבה של מפרטי מחשב שנכתב בפורום ולצערי מאחר שהיכולות שלי די מוגבלות בנושא זה אשמח מאוד אם תמליצו לי על מחשב +מסך המחשב אמור לשמש 1. משחקים חזקים 2. עבודת OFFICE וסטטיסטיקה. התקציב 3500-4500. בבקשה ממתין לעזרתכם תודה שאול

• 2 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.