עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by קובי חסון,

שלום! קניתי מחשב נייד של קומפק ואני רוצה להגדיל תזכרון מ 3 גיגה ל 4 מישהו יכול לעזור איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  2. אין צורך בציוד היקפי, אין OC. משחקי רשת הם משחקי דפדפן קלילים ולא CS ודומיו. מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מארזים HEC Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm מחירון עבודות במעבדה הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל מחיר החבילה 1695 האם אני יכול לקחת ספק פשוט יותר כמו :TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) ב-190 שקל או שזה פשוט זועק "גנרי!!!!"? אולי כדאי גם לקחת זכרונות יותר זולים כמו 2GB Samsung V…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש נייד שיתאים לדרישות הבאות: מחיר: לפי הדרישות שמופיעות למטה אני מעריך עלות בין 5000 ל-6000 ש"ח. אני מוכן לעלות קצת מעל 6000 אבל רק אם אין אופציה אחרת. כמובן שאשמח לשלם פחות אם זה עדיין עומד בדרישות. שימוש: ישומים משרדיים, אינטרנט, מולטימדיה, משחקים קלים (חשיבות מינימלית), מכונה וירטואלית 1 ואולי 2. דרישות חומרה מינימליות: הערה: אין בכוונתי לשדרג בעתיד ולכן אופציות כאלו אינן מוסיפות דבר מבחינתי. 1. מסך 13' 2. תמיכה בפרוטוקול תקשורת אלחוטי מסוג N. 3. 4 גיגה זיכרון (אין צורך באפשרות שידרוג ל-8) 4. כונן קשיח 160 גיגה 5400 (אין צורך ב-7200 ואפשר גם נפח קצת קטן יותר אם יש). 5. יצרן אמין. 6. שירות טוב בישראל. Nice to Have: 1. נח לניידות אבל עם ארגונומיה סבירה…

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  4. Started by mani007,

שלום רב . אני זקוק למפרט למטרת צפייה בסרטי FULL HD ,הורדת תכני מדיה . יש לי החלקים הבאים : ספק כח thermaltake tr2 http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000936&id=C_00000939&name=TR2+430W&ov=n&ovid=#02 מארז ATX סטנדרטי + צורב dvd אני זקוק ל מעבד לוח אם(אשמח ללוח שבעתיד אוכל לשדרג לו את הכרטיס מסך) זיכרון פנימי דיסק קשיח

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Meidan2005,

טוב חברה יש לי 2000 ש'ח להוציא לשיפור המחשב כדי שיוכל להריץ משחקים כבדים חלק המפרט בחתימה והייתי מעדיף לקנות מפנדס אבל אם יש אופציה עדיפה אפשר להציע

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  6. רק 2 דגשים: דיסק קשיח של 1TB והמסך, מוכן להשקיע עד 800-900 שקל לא יותר, ולא יותר גדול מ 20 אינצ'. המחשב שאני אקנה יהיה כנראה ממחסני חשמל בבאר שבע, ושם הציעו לי ב 4 אלף ככה: מעבד intel quad 8200 זכרון: kingstone 4gb לוח אם : chipset intel g41 gigabyte דיסק קשיח 1000gb samsung/wd צורב DVD פשוט.. כרטיס מסך 9800gt ספק כוח 600watt ומסך Asus V222 המסך עולה 829 ש"ח. עכשיו הלבטים שלי היו בעיקר בגלל המעבד, באופן מפתיע לא מצאתי אתר שמכינים בו מפרטים של מחשב ומופיע בו המחירון שלו מה שכן מצאתי באתר של אינטל שהוא עולה $163.00 בהזמנה של 1000 יחידות. אני מניח אז שהוא עולה יותר יקר קצת- מה שכן הופתעתי זה שבאתר של אינטל המחיר הוא זהה ל 8300 8400 8200 כולם . למישהו יש הצעה יותר טובה? משהו…

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by david1111,

שלום רב, אשמח למידע על המחשב המצורף: 300V5A-S07IL SAMSUNG דיי דחוף לי.. ייעוד המחשב מדיה סנטר וקצת משחקים. תודה רבה מראש עלות כ-3000 http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OID=4370&catid=4321&CatalogName=SAMSUNG

8. Started by cobmetal,

שלום כרגע יש לי מסך של סמסונג 22" T220P , אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים כלליים , מדי פעם גם לשחק. תודה !

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by PsyFreak,

שלום לכולם, שמי עמית וכבר כמה חברים שבנו מחשב דרך הפורום המליצו לי עליו אז אמרתי למה לא? אני מתעסק בגרפיקה- עיקר התוכנות הן פוטושופ,אפטר אפקט,אילוסטרייטר,פלאש,3D סטודיו מקס ומאיה- בקיצור דו-מימד ותלת-מימד. הבנתי שבשביל שהמחשב לא יקרוס לי באמצע אני צריך מעבד חזק והרבה זיכרון. ברשותי תקציב של עד 5,000 ש"ח. אני יודע שזה לא הרבה, אבל זה מה יש אשמח לקבל המלצות למפרט שיעמוד בדרישות שלי. *חשוב לציין שאת מסך המחשב כבר רכשתי ככה שאני לא זקוק לחדש. כמו כן כרטיס רשת,כרטיס קול,עכבר ומקלדת הינם בגדר רשות(כלומר, אם זה גובה מחיר רב אז אפשר לוותר על התענוג). תודה רבה מראש ושיהיה ערב נעים לכולנו

10. Started by kkffiirr,

מפרט המוצר: # לוח אם # דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 # סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 # מהירות FSB: 800 MHz # כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express # כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 # כרטיס רשת: משולב 10/100 # יציאת S.ATA: ארבע יציאות # יציאת PCI Express X16: כלול # יציאת PCI: 3 סה"כ # יציאת USB 2.0: 8 סה"כ # תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול # תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול # תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול # תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול # דיסק קשיח # יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI # טכנולוגיה: S.ATA 2 # נפח איחסון: 160 GB # מהירות: 7200 RPM # זכרון מטמון cache: 8 MB # אחריות: שלוש שנים # מעבד # סוג …

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  11. 1.תקציב-8000,בול (6000 מחשב+2000 מסך)חריגות רק אם אין אפשרות אחרת, מזומן. 2. מטרות המחשב: וידאו\אפקטים, גרפיקה דו-מימדית ופלאש,ועריכת סאונד 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכברBLUETOOTHׂ , {אין צורך ברמקולים!!}. 4.כרטיס קול 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית 7.יש לציין כי חשוב לי שיהיה הרבה מקום 2T : 1T לאחסון (איטי יחסית) ושתי 500G ברייד לעבודה מהירה 8.מערכת הפעלה WIN7 אם אתם ממליצים.... 9.יש צורך בהרכבה למה אני יודע אבל זה נראה לי יהיה גדול עלי... 10.המארז : שיהיה שקט, קר ועם חיבורים לFIREWIRE גדול עם 4+ USB מקדימה\למעלה\מהצד אז ככה תוכנות- (שיש לי כבר) @) סאונד ---Cubase & Nuendo @)גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר @)וידאו -- אני עדי…

12. Started by aoferx,

שלום לכולם, אני קונה מחשב ומתלבט באיזה לוח אם לבחור. האופציות הם : GA-H55M-USB3 או GA-P55-USB3 . המעבד הוא I5 750 וכרטיס מסך GT 220 1GB. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין שני הלוחות ומה כדאי לבחור. תודה רבה על הייעוץ אמיר

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  13. חריגה עד 6000 ש"ח, מה עדיף לשפר, להוסיף, להוריד .. מצטער שבדיון הקודם לא קראתי את החוקים ..

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. שלום רב. רציתי לשאול האם יש אפשרות לצפיה באתרים במצב נורמלי? לא מצב של WideScreen שמשאיר לך שוליים לבנות בצידי המסך... איך עושים זאת? יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM. כשר למהדרין. תודה.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  15. התקציב למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? איינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית תלת מימד 3. לא צריך ציוד היקפי בכלל, יש לי מסך 17' כרגע. 4. יש לי צורב, כונן דיסקטיםי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם של ASUS ספק של TT 6. האם נושא הקירור חשוב ביותר ולא איכפת לי ממש מהעיצוב או מהשקט. 7. לא צריך מערכת הפעלה? 8. יש צרכים מיוחדים כלשהם? יש כרטיס מסך 9600GT ומעבד Q9650 9. לא חשוב לי השקט? 10. האם מתוכנן OC? ממש ממש לא. 11. במפרט למשחקים - GTA, AOC, COH מסך 17 יש לי העדפה ל K.S.P בגלל שאני גר מטר מהם (נוחות נטו) אני צריך לקנות את הלוח אם זיכרונות , ספק ומארז וHD מספיק חזקים כי בעוד חצי שנה אני מחליף כרטיס מסך כמו כן אני רוצה RAID רק שאין לי מו…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by Or94,

אוקיי חבר של בן דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים מאוד כגון GTA, Far cry 2 וכל המשחקים החדשים שיצאו או שייצאו בשנים הקרובות. התקציב שלו הוא 5000 ש''ח. הוא לא רוצה לעשות OC ואין לו בקשות מיוחדות. ציוד היקפי יש לו והוא לא צריך שום דבר. הוא מעוניין בהרכבת המחשב על ידי החנות והוא רוצה לקנות את המחשב בPandas.co.il. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by generalA,

שלום אנשים אני בחיפושים אחרי LAPTOP שנתוניו יהיו: מהירות 1700 לפחות. זיכרון 512MB מהירות 300 לפחות. כרטיס מסך מתקדם למשחקים לא יזיק. יציאות USB X2 2.0 Fire Wire X1 S-Video PS2 לעכבר חיצוני (ללא יציאה נוספת למקלדת חיצונית) כונן אופטי Dvd Reader+Combo RW Burner בנוסף חובה שיהיה לו כ. Wi Fi כי יש לי באוניברסיטה שידורי אינטרנט חינם וזו המטרה העיקרית בקניית המחשב נייד הנ"ל. המחיר שאני מוכן להשקיע הוא בסביבות ה- 6000 - 8000 שקלים. חובה חברה אמינה שהוכיחה את עצמה עם מינימום (ובאמת מינימום) של תקלות בניידים ואמינות ושרידות גבוהה לנייד. כמו כן סלרון לא נכנס לקטגוריה שלי בשום פנים! אגב מהם הפירסומים אודות Intel Centrino ו- Dothan וכל אלו ?... ומהם ההבדלים ביניהם ?...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  18. עד היום לא התעניינתי כל כך במחשבים ניידים אך לאחרונה יש לי רצון לקנות אחד שיספק אותי. תמיד אמרו לי שהמחיר לא שווה את התפוקה אך לאחרונה הבנתי כי יש מחשבים ניידים חזקים, נכון? אני מבין שיש המון סוגים והמון חברות וחזקים יותר וחזקים פחות לכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה, סרטים, משחקים חלשים כמו maple story למי שמכיר ואולי counter strike. צריך שיהיה הרבה מקום בדיסק הקשיח משהו כמו 160-200. אני רוצה שירוץ חלק ללא שטויות אבל לא חייב להריץ ויסטה אני גם ככה לא מרוצה ממנו. אם אתם חושבים שיש איזושהי הצעה של מחשב נייד יד שנייה שיכולה להתאים לי או שכדאי לי לחפש אנא הציעו לי אני אשמח לחסוך כסף כי המחשב לא יהיה הרבה בשימוש. דבר נוסף שאני צריך הסבר לגביו הוא מהן הדרכים ל…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by Som0,

אני מעוניין במחשב חדש , אני בעיקר רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים הכי חדשים. המחשב מיועד לרוץ על מסך T240 Samsung אני צריך מחשב יחסית שקט , לא צריך להשקיע יותר מידי אבל הוא פועל ליד המיטה אז אני מעדיף שקט. אני לא מתכנן OC כבד , אבל יש מצב שאני אריץ OC קליל כמו כן אני מתכוון לתכנת על Visual Studio 2008 , לא יודע מה התמיכה שלו נכון לעכשיו מבחינת ליבות , אבל אולי אתם יודעים אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך של Nvidia. כמו כן אני גר בבאר שבע , אז חנויות כמו פנדה , איבורי ו-KSP הם האופציות המועדפות (עדיפות לפנדה עקב שמועות שצצות פה ושם על KSP ואיבורי) יש לי תקציב של עד 6K , אבל אם אפשר מחשב שמתאים לזמננו בפחות אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. שלום לכולם, המחשב מיועד לשימוש בייתי ארוך-טווח (כמה שנים טובות). כרגע, ללא שימוש למשחקים, אלא בעיקר גלישה ושימוש במדיה. חשוב שתהיה גמישות לשדרוג בעתיד. חשוב שיהיה שקט. זה המפרט שבחרתי: http://tms.co.il/preview/spec/a1h5usnx מה דעתכם? יש בחירות טובות יותר? [br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 11:42:40 אני מצרף את המפרט, כדי שיהיה יותר נוח:מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1006 לוח אם: Gigabyte GA-H55M-UD2H כמות: 1 - מחיר: ₪579 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪314 ספק כוח: FSP 400W 60HCN 120mm Fan A.PFC Satax3 PCI-E, 78-80% Efficiency Retail כמות: 1 - מחיר: ₪187 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB)…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  21. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 490 1 490 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 390 1 390 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 490 1 490 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total RADEON 9600XT VIVO,DVI 256MB 1070 1 1070 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 170 1 170 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 מקלדות? Price U…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  22. שבוע טוב חברים, הגיע זמן שדרוג המחשב, ואיתו בקשה לסיוע למפרט למחשב PC המיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ופוטושופ בעיקר, קבצי RAW גדולים. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חזק מהיר שיוכל לשרת אותי בנאמנות ומהירות לפחות שנתיים שלוש וכמובן אם התקנים המאפשרים שדרוג או הגדלה בהמשך. בעבר קיבלתי כאן הצעה עם מפרט אבל מאז דברים השתנו דברים ומוצרים נכנסו... וכמובן- משווק או חנות ידידותיים למשתמש ולכיס תודה רבה ושבוע קר ומצויין

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by roeesnir,

יש לי X130 שבא, כידוע, עם 1GB זיכרון (קמצנים...) ו-Win XP Home. שייך להתקין Win7? זה ישפר קצת את הביצועים? אם כן - איזה גירסה? אני מעדיף אולטימייט, אבל חושש שאולי היא תהיה כבדה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by sharonbh,

מעוניין לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים - אינטרנט בעיקר. ראיתי בפוסטים אחרים בעיקר המלצות על אסוס, אם כי על מנת להשאר במסגרת התקציב, המחשב מגיע ללא מערכת הפעלה. מה דעתכם על המפרט הבא: http://www.ivory.co.il/HP_Pavilion_G6-1320SJ_A8W62EA.html מגיע עם שלוש שנות אחריות.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים