ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש נייד לשימוש ביתי-משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') רצוי עם כונן קשיח גדול (תמונות+סרטי וידאו). התקציב - 3-3.5K (אם אפשר להתקרב לגבול התחתון אז עדיף - אבל מוכן לשים עוד כמה גרושים על אמינות, שירות ואחריות כמו שצריך). תודה,
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני רק מציין שאני לא מבקש מפרט מחשב, אלא סכום למחשב שיספי לדרישות שלי תודה. אני לא קונה מחשב כרגע, אבל רציתי לדעת מה הסכום שיידרש(בערך אני לא מבקש סכום מדויק) למחשב שיספיק לדרישות שלי. (מצטער אם אני חוזר על עצמי פשוט אני רוצה רק שיהיה ברור שאני לא מבקש מפרט מחשב אלא סכום שיידרש לי לקנות מחשב בהתאמה לדרישות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס מסנג'ר, משחקים קלים וכבדים בהגדרות נמוכות, צפיה בסרטים רגילים(לא HD), הורדות אימיול, ביטורנט(אני משאיר לפעמים את המחשב עד 3-4 ימים בלי לכבות לפעמים גם שבוע. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא, בלי כלום רק מחשב בלי מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
המחשב מסוג שרושמים עליו עם מסך מסתובב הוא יהיה בעיקר ללימודים המחיר הוא 700$-800$ המחשב ירכש מארה"ב אז אם יש איזשהו דיל שם שמשתלם אנא אימרו לי תודה בכל אופן
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברים שלום, רציתי לשאול משהו אמורה להיות בעיה בכך שלפטופ שלי ישמש לעבודה שוטפת ואני מתכוון לדלוק 24\7 ואם אני הולך אני מכניס לSTANDBY וממשיך עבודה ממקום אחר?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר עם מודם סלולארי דרך כניסת PCMCIA ואני מקבל את ההודעה הבאה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) אני רואה את ההודעה הנ"ל ב- standard openHCD usb host controller. איך ניתן לפתור את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 20:46:21 איך ניתן להוסיף resources?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב בסביבות 4000 ש"ח. אין צורך במסך, ציוד הקיפי או כונן אופטי כלשהו. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית, עבודה עם מכונות וירטואליות וגם משחקים (גם כבדים). אין לי כוונה לבצע אוברקלוקים. איך המפרט למשחקים ב4000 ש"ח שבאתר עבור השימוש הזה? כדאי לקצץ קצת בכרטיס הגראפי ולהשקיע יותר במעבד? למה יש במפרט הזה ספק כל כך חזק?
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורכי תכנות בעיקר עם WIN XP PRO שיריץ לי IIS, VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכאלה דברים (אני צריך 2GB זיכרון ומעבד חמוד), חשבתי על המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315 הוא יושב עלי בול, עכשיו, אני לקוח של אייבורי עם 2 מחשבים כבר, אבל שמעתי דברים לא טובים עליהם, אבל בכל זאת, ההפרשים מגיעים ל300 ש"ח על המחשב הזה בין IVORY לNOTEBOOKCLUB לדוגמא, האם משתלם לי לקנות את המחשב הזה? מה גם, חשובה לי האחריות ארוכת הטווח (יתרון לDELL אצלי), כיוון שאני רוצה להערך לכל מצב, וחבל סתם להוציא כסף בעוד שנתיים על תקלות בזיכרון, דיסק קשיח וכד'. אשמח להמלצות, דוד
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K עד 4K אם ממש חייב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, התמקדות על חלקים שיחזיקו גם משחקים חדשים הכי טוב שאפשר בייחס לתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למעבד Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבע…
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
נתקלתי בתופעה מוזרה במחשבי HP החדשים מסדרה DV-5 בעלי כפתורי המגע העליוניים לפעמים כשמנסים להגביר או להנמיך אין תגובה או לחילופין זה נתקע על הקליקים המרגיזים של ההגברה/ההנמכה ומסרב לצאת מהמצב הזה. ה-TouchPad המדובר: כמו כן יש איבודי סאונד פתאומיים, לא בוקע סאונד מהמחשב בכלל, כל נסיון לשחק בהגדרות הסאונד ובהגדרות כרטיס הקול עולות בתוהו ורק איתחול המחשב מחדש מסייע זמנית בפתרון הבעיה. זו תופעה שנתקלתי בה בסמפר מחשבי HP מהסוג הנ"ל, האם מישהו מכיר את התופעה? חווה אותה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למחשב DAW שיעשה את העבודה... אני לא כ"כ מבין בזה, מלבד שיש להרבות בזכרון. גם אמרו לי שHD עם RPM גבוה מוסיף מאוד לביצועים. (כאמור, גם מסך רחב של 22"). ושאלת אגב, מה ההבדל בין אינטל I7 לאינטל CORE 2 QUAD? בכל מקרה, דעתכם מבורכת! תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט טוב למחשב לצורכי משחק. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח ללא מסך וציוד נלווה. דברים שחשוב שיהיו: 1. מינימום זיכרון 2GB מהירות 800 2. כרטיס מסך חזק. GEFORCE או RADEON המחשב לא הולך לעבור OC. יש עדיפות למעבדי QUAD אשמח בנוסף לשמוע דעה בנושא AMD או INTEL ועדיפויות לצורכי משחקים. תודה מראש על כל העזרה!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שישמש למשחקים\עריכה\הורדות... שיכול לעבוד 24\7 בלי להתאמץ אני מתכנן לעשות OC יש ברשותי מסך BENQ FP222W אינ'ץ 22 אפשרות חריגה מהתקציב:500ש"ח אם זה באמת נחוץ. תודה.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם קרוב משפחה שלי רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב ה- 5-6 אלף שקל . מה שהוא מחפש זה מחשב למשחקים . הוא לא גיימר אבל משחק שם PES , FIFA , NFS ועוד כמה חדשים .. מצאתי משהו ב- 6 בערך עם 9500GS כ.מ . השאלה היא אם זה באמת יסחוב לו שם ? ועוד דבר , אני מעדיף לראות את המחשב לפני קניה , האם יש מקום כזה שאפשר לראות לפני שקונים , כי את רוב המחשבים מזמינים ישר תודה .
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין 2 מחשבים לקנייה בחו"ל. אחד של טושיבה דגם Toshiba L300-1AQ http://www.askdirect.co.uk/uview?call=ask.productSearch&id=12516&topcatid=17 יש לו 2 גיגה זכרון, אני אוסיף לו 1 או 2 נוספים והשני הוא של דל דגם Dell 1545 http://www.dixons.co.uk/martprd/product/seo/Computing/Laptops/Standard+Laptops/Dell/1545/557073 פירוט יותר נרחב עליו: http://en.community.dell.com/wikis/laptop/new-dell-notebook-inspiron-1545.aspx השימושים: פוטושופ :עבודה בדו-מימד, אינטרנט, אופיס, סרטים. בעיקר יישב בבית-הניוד פחות עקרוני. המחירים שלהם פחות או יותר דומים ולשניהם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ(וידאתי) אשמח לתגובותיכם אביעד
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מפרט מחשב עד 7000 ש''ח כולל מסך למשחקים ולעריכה.. הכנתי מפרט בעצמי ואשמח לקבל תגובות והצעות יעול: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,556 1,556 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box IQ9550 690 690 1 לוח אם Gigabyte GA-EP45-UD3 39431 1,990 1,990 1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe N2851GHB 450 450 1 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066MHz CL 5-5-5-18 XMS2 C4G8500C5 665 665 1 כונן קשיח Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB WDC1201 729 729 1 מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W SONATA-III-500 196 196 1 מדפסת הזרקת דיו Canon Pixma iP1800 1430110 1,116 1,116 1 מסך מחשב Samsung 22" T220P 5ms LCD T2…
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הי, שימושים עיקריים: 1. דברים רגילים סטודנטיאליים (זה עיקר הפעילות) - אופיס, אינטרנט, הורדות. 2. צפייה בסרטים - רוצה שאפשר יהיה לראות סרטים HD (דוגמא x.264 וכאלה), יציאה לטלויזיה כמובן (אם אפשר SVIDEO). 3. מגוון תוכנות שאני משתמש בהן לתואר - חבילת Adobe (כל ה- flash, photoshop, dreamwever וכדומה), תכנות ב- VS08, עריכת וידאו בסיסית באמצעות premier, element וכיו"ב, שימוש ב- captivate. אלו השימושים העיקריים. המחירים לא כולל מסך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה .... או שאני קונה מחשב נייד תוך שבועיים ..... או אחרי שני-שלוש חודשים אני לא יודיע כלום במחשבים ניידים או שאקנה LENOVO G530 IBM-3400 או לא יודיע הסף שלי זה מחשב נייד שיוכל להפעיל את fallout 3 עד 3500 ש"ח אם זה אפשרי הההההה אני תמיד אומר לעצמי צריך לחקות עןד זמן שירדו מחירים ויהיה משהוא חדש --------- חשבתי למה לא לשאול איזה מחשב יש לכולם ואיך שביעות הרצון ממנו וכל מה שיש בטופיק ומה לקנות והאם כדאי לחקות שני-שלוששש חודשים
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני שואל בגלל כרטיס המסך.. מארז: Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 כ.מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCIE HD: דיסק קשיח Western Digital דגם WD6400AAKS נפח 640GB DVD: צורב DVD LG מהירות X22 דגם GH22NP20 מסך: SAMSUNG 2243BW 22" WIDE DVI רמקולים: רמקולים Logitech® X-210 מקלדת+עכבר: Microsoft Wireless Optical Desktop 1000 ועוד לא בחרתי ספק, אז אם למישהו יש המלצות...
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. במידה ואני מנתק את החיבור לרשת ומנסה להתחבר מחדש אני לא מצליח לתפוס את הרשת. גם אופציית "תקן" (התנתקות מהמתאם(?) והתחברות אליו מחדש) לא עובדת ובכלל מוחקת את האפשרות לראות את הרשתות (המערכת לא מצליחה להפעיל מחדש את המתאם?) רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) ש…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000, אולי 2500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדית ואינטרנט, חיבור לעבודה מרחוק, משחקים קלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? המלצה למסך (בעלות מינימלית, מחוץ לתקציב) תתקבל בברכה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 +/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - dota/cs פיתוח תוכנה - python/js 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כלכך חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניינת שהמחשב ישמש אותו לשנים הבאות. שימוש לימודי פלוס גיימינג: פורטנייט, פיפה, רוקט ליג, אפקס לגנדס. צריכה גם מסך ועכבר מותאמים ושיהיה אפשר לחבר את השלט של האקס בוקס... בין 3000-5000. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בעיקרון המחשב לשימוש משחקים חדשים וכבדים, תוכנות רגילות כמו: פוטושופ, WORD וכ"ו.... מעבד: AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL AMD Athlon 64 3200+ 2.0GHz , 512KB Cache [939 PIN] Processor ,BOX 1,274.28 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 - 939 (nForce4x) - ATX 645.49 ש"ח דיסק קשיח: WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 614.76 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE Radeon X800 128MB - TV OUT / DVI - PCX - RETAIL 1,367.25 ש"ח זיכרון: 256MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original *2 (2 כרטיסים שכל אחד הוא 256 מגה ביחד זה 512 מגה בייט, בהמשך אני אוסיף עוד פשוט אין לי כסף :-\) 390.50 ש"ח כונן: ASUS CD-ROM X52 104.78 ש"ח כונן דיסקטים: SONY 3.…
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה קורה אנשים רציתי חוות דעת על המפרט הבא: GA-K8N ULTRA *SLI NX66T128D PCX 6600GT 512 MB KINGSTONE X2 MATROX 120GB 7200 8MB S-ATA AMD 64BIT 3000+/3200+ (לא בטוח אם כדאי להוסיף כסף על 3200) זה המפרט הבסיסי אני אוסיף עוד דברים כשאני אראה אותם מול העניים צריך המלצה לכונן DVD ועכשיו לשאלה שלי אם אני קונה את הכרטיס שלמעלה (6600GT) לא SLI אני אוכל יותר מאוחר לקנות עוד אחת ולחבר אותם SLI? או שחייבים לקנות שייתמוך SLI? תודה
-
- 8 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מפרט+ שאלות: לוח אם :לפנטיום 4 Chipset Intel 915 msi(915pl) או ASUS(p5gpl) ? מעבד : Intel Pentium 4 P4 3GHz 64bit 2MB Cache 775LGA דגם 630 זכרון: 1024MB DualDDR 400MHZ כרטיס מסך: Ati Radeon X600Pro 256mb DDR של איזו חברה כדי לקחת ? MSI או ASUS ? דיסק קשיח: 160GB SATA 7200RPM 8MB cache maxtor או סמסונג ? כונן אופטי: צורב DVDx16 של איזו חברה כדאי ? מסך :17" שטוח של MAG או AOC ? השאלות בגוף המפרט אשמח עם תענו בהקדם תודה מראש נתן
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-