עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by doryeshua22,

שלום , עזרה לחבר : ברשותי מחשב של Lenovo Y50 היה עליו מערכת הפעלה 8.1 של לנובו מובנה ניסיתי לשדרג לוינדוס 10 אך המחשב לא עלה בהצלחה עשיתי שחזור להגדרות יצרן והמחשב כיביכול פורמט וחזר לוינדוס 8.1 חדש כמו שקיבלתי איתו . נמחקו לי כל הקבצים והתמונות שהיו לי לפני הניסיון עדכון לוינדוס 10 יש אפשרות להשיב אותם בחזרה אשמח לעזרתכם חברים .?

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  2. Started by dv6282,

מישהו יודע איזו בטריה מתאימה לדגם הזה?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  3. אני מחפש מחשב נייד בגלל שאני מתחיל ללמוד וצריך מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים הגעתי לשלושת המפרטים הבאים: מעבד I5: http://www.fre.co.il/pl_product~1213153~39~89.htm http://www.fre.co.il/pl_product~ori55~39~89.htm מעבד I7: http://www.fre.co.il/pl_product~ori50666660~39~89.htm מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני המפרטים הראשונים ואיך בדיוק המפרט השלישי עולה כמו שני הראשונים? הרי הוא דגם יותר מתקדם בסדרה לא? והכי חשוב, מה אתם חושבים על הדגמים הללו? מה הכי מומלץ? יש לציין שאני מחפש מחשב סטודנט שישמש אותי גם בבית כמחשב הראשי ורצוי שלא יעלה מעל 3800 שקל פלוס מינוס (עדיף מינוס) מטרות המחשב? תוכנות משרדיות (סטודנט) + מדייה ביתית + טיפונת משחקים קלים מאוד (סטייל מנג'ר) גודל המסך…

4. * מטרת המחשב כמו שנאמר בכותרת, היא בעיקר לעבודות ולסרטים (כמובן שאינטרנט גם). - אחריות היא דבר ראשון מבחינתי , לא פחות משנתיים ורק אחריות מהיצרן. - יצרן: רצוי [מאוד] HP/DELL - משקל המחשב לא יותר מ-3 (כולל סוללה) - בקשר לסוללה, בדקתי וראיתי שיש סוללות שמחזיקות 5 שעות ויש סוללות שמחזיקות רק שעתיים וחצי - מומלץ מאוד שזה יהיה 4 שעות, אך תלוי בהשפעה על מחיר המחשב. - גודל המסך שיהיה לפחות "14 (עדיפות ל"15.4) * כונן קשיח 160+ * זיכרון פנימי 1024MB x2 * צורב DVD תודה מראש לכל העוזרים (: לירון.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  5. שלום לכולם. מעוניינת לקנות מחשב נייח. התקציב כרגע גמיש – מאחר ואין לי מושג מה טווח המחירים שאני אמורה לצפות לו. הייתי שמחה שלא לעבור את ה – 2000 – 2500. זקוקה גם למקלדת ועכבר פשוט, לא חייב אלחוטי, וכן למסך (כרגע יש לי פיליפס 19" ואני מאוד מרוצה, הייתי שמחה למשהו דומה) המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט לצרכי עבודה וכן לעבודות גרפיות מידי פעם (אני לא גרפיקאית ולא עושה זאת באינטנסיביות רבה, העבודות לא נועדו להישלח לדפוס). עובדת בעיקר עם פוטושופ, מיד פעם עם תוכנה בשם inkscape, פה ושם עם תוכנות פשוטות יותר. זקוקה גם לווינדוס. אשמח לתגובות לגבי המפרט המתאים בנוסף – אין לי מושג איפה כדאי לקנות – יש כל כך אפשרויות אונליין ואופליין, אז אשמח אם …

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  6. Started by David Borohov,

שלום, מחפש מחשב נייד לצרכי עבודה (multitasking, illustrator, photoshop). חומרה נדרשת: לפחות 8GB RAM 512GB SSD מעבד חזק לא של dell או Asus. מה אתם ממליצים? תודה רבה, דוד.

7. אהלן, אני מעוניין למכור את המחשב שלי כשלם או בחלקים לאחת מחנויות המחשבים באזור בו אני גר, הבעיה היא שאין לי מושג כיצד להעריך כמה שווה כל פריט, אז קצת פרטים: המחשב נקנה ביולי 2009 מחנות בירושלים שאני כבר לא בטוח שעדיין קיימת (האתר שלהם נסגר - p-see). שימש להרבה גיימינג, סרטים וכו', והמפרט כדלקמן: לוח אם - Gigabyte MA 770T-UD3P מעבד - AMD Phenom 955BE כרטיס מסך - Sapphire 4870X2 2GB זכרונות - A-Data Gaming DDR3 1333 2*2GB מארז - NZXT Guardian ספק כוח - Seasonic 650W (תקול - לא ניתן להדליק את המחשב בימים האחרונים) כונן קשיח Samsung 500GB SATA2 צורב Samsung DVD SATA2 (לא קורא כלום כבר בערך חצי שנה) עם הזמן, הוספתי למחשב מספר קירורים: באפריל 2010 - Arctic Cooling Accelero XTRE…

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  8. Started by GIiladkz,

רציתי לשאול איזה תחנת עגינה מתאימה לLenovo R400 וכמה היא עולה בערך

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  9. Started by it_amit,

מישהו יכול להגיד לי אם משווקים את מחשבי LG בארה"ב? ואם יש חנות ספציפית בניו יורק? ראיתי את הדגם P300 בבאג ונדלקתי עליו, נראה לי מחשב מצוין אך לא מוכר כ"כ. יש למישהו חוות דעת עליו? הדגם המדויק הוא: P300-U.AB29E

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  10. רכשתי מחשב נייד אך בניגוד לפרסום, הוא היה ללא יציאת S-Video. החברה מכירה באחריות ומוכנה לספק לי אבזר בעזרתו אוכל להתחבר בין המחשב הנייד ובין מסך הטלויזיה ללא יציאת S-Video. אין לי מושג מה אני צריך. הבנתי שניתן לחבר יציאת VGA לטלויזיה..... אך גם הבנתי שלא מדובר בכבל פשוט אלא בדבר מורכב יותר. אודה לכם אם תגדירו לי בדיוק מה אני צריך כדי שאוכל לוודא שמקבל מהם דבר תקין שיעשה את העבודה. תודה

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. Started by banai2010,

שלום כולם, ראשית חשוב לציין כי אני חדש בפורום ולכן אני מצטער מראש אם אני לא פועל לפי החוקים. שנית ההבנה שלי במחשבים היא בסיסית ביותר ולכן אצטרך את עזרתכם. אני מחפש מחשב נייד דק וקל מסדרת האולטראבוק 13.3 אינץ' ומצאתי שני מחשבים של סמסונג שכרגע ההתלבטות שלי היא בינהם: Samsung NP530U3C-A03IL Samsung NP530U4E-S01IL זה ברור לי שהמחשב השני טוב משמעותית אך השאלה שלי היא בכמה? מה ההבדל בין ה- i3 ל- i5 ?? מה אני לא יוכל לעשות עם ה- i3 שאני כן יוכל עם ה- i5? חשוב לציין כי הצרכים שלי הם גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכי וורד וצפייה בסרטי HD באיכות גבוהה. האם לכל אלה ה-i3 יספיק ? שאלה אחרונה- המחשב הנייד אמור להחליף את המחשב הנייח שברשותי כעת כאשר מעבדו הוא: intel core duo cpu e7…

12. Started by roniok,

אני מחפש מפרט למשחקים משנים 99 ו2000 אני החלטתי ללכת על כרטיס מסך וודו ומישהו יכול לכתוב איפה אני יכול למצוע דרייברים נב אני במיוחד רוצה למשחק oni

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. שלום , ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך אופיס , אינטרנט ותוכנות קלות. המחשב לא צריך להיות מהיר ולהפעיל משחקים כבדים , הוא לא נועד לזה - אלה לעבודה. חשוב שהמקשים יהיו נוחים להקלדה מהירה (מחשב לסטודנט ללמידה). תודה רבה, אבי

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  14. Started by vampirus,

שלום, אנא עיזרו לי להחליט בין 2 המפרטים... אם למישהו יש רעיון יותר טוב (עד 3000 ש"ח), אשמח לקרוא המחירים הם מהאתר של KSP (היכן שאני מתכוון לקנות, בחיפה) P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) 990 NIS IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA 430 NIS 256MB A-DATA *2 500 NIS PEAK RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 NIS ? MAXTOR 80GB (8MB) SATA 500 NIS CDRW Lite-on 52 x 32 x 52 (box) 190 NIS ATX MIDI 400W PFC, usb 220 NIS TOTAL 3260 Athlon XP 3000+(512k 333) 850 NIS NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 NIS 256MB A-DATA *2 500 NIS PEAK RADEON 9550 TV,DVI 128MB 430 NIS MAXTOR 80GB (8MB) SATA 500 NIS CDRW Lite-on 52 …

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  15. Started by חיים ששון,

שלום. אני מתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב הנדסת חשמל ומעוניין לקנות מחשב 15.6 אינץ'. שימושי המחשב הם לימודים, ניידות וטיפה משחקים לא חייב ברזולוציה הכי גבוה. ראיתי כמה מחשבים שעונים על הצרכים שלי המחשב יקנה באילת. רציתי לדעת איזה מבין המחשבים הבאים עדיף גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מפרט. האם שווה לשלם 2000 שקל יותר לדגם היקר שאני מתלבט או שהדל יספיק. אם יש הצעות למחשב אחר על פי הדרישות שלי מהמחשב אשמח להצעות. הצעות עד 6000 שח. https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=3&glist=0&uin=47978&txt_search=Dell+Inspiron+15+7000&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= …

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  16. זהו כרטיס מסך הכי פשוט הארד דיסק 160 גיגה כרטיס קול פשוט ! תודה לכולם

17. Started by sh8335904,

שלום רב, אשמח לעזרתכם אני רוכש מחשב שמיועד לעריכת וידאו בצורה מסיבית, שימוש בעיקר בתוכנות של אדובי. אשמח להמלצות לשידרוג: האם לשדרג מעבד ל 9900K הם לשדרג לכ.מסך 2080 ? יש לי עוד כ4000 פנוי אחרי המחיר של מפרט זה. ואם יש המלצות לשינוי קונפיגורציה אשמח לשמוע, חשוב לי מחשב חזק ושקט זה המפרט שהציעו לי : מעבד Intel i7-8700K 6 Cores / 12 Threads 3.7 GHZ up to 4.7 GHz …

18. שלום! אני מעוניין לשלם באיזור ה1300-1500, כאשר ניתן לחרוג עד 1600. ניתן לחסוך, אך אין צורך לרדת מתחת 1200. שימוש ייעשה ב: Visual Studio 2008, Office, סרטי HD ב1080p. אם יהיה אפשרי לתמוך ברזולוציה גבוהה יותר - עדיף. המחשב לא מיועד למשחקים במיוחד, אך אם אפשר להכניס בתקציב - עדיף שהמפרט יתמוך במשחקים מלפני שנה שנתיים בהגדרות נמוכות. המחיר לא חייב לכלול ציוד היקפי. השקט די חשוב - ברמה של 7 מתוך 10 לא מתוכנן OC. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. אני אתקין XP ככל הנראה (אלא אם תעירו לי ש7 יתפוס פחות משאבים) אני מתגורר בחיפה (מבחינת מיקום חנות..). המחשב אמור להיות מוצב בסלון. לכן עדיף מארז שנראה יפה, אך אם זה עולה הרבה יותר ניתן לוותר על כך; אין צורך חשוב במארז שוכב. לא מתוכנן שדרוג…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  19. תראו יש לי התלבטות ואני לא יודע מה לעשות . יש לי נייד ישן LENOVO 3000 V100 שהוא בגודל 12 אינטש ויש לי את ה LENOVO IDEAPAD S10E 41875QG שאני רציתי לרכוש אבל ביטלתי ברגע האחרון . יש לי התלבטות קשה . החשב הנייד הישן הוא LENOVO 3000 V100 צריך וינדוס אורגינל וגם צריך סוללה זה הכול בסביבות 500 - 600 שייח . המחשב שאני רציתי לקנות הוא LENOVO IDEAPAD S10E הוא 10.1 אינטש עולה בסביבות 1600 - 1700 שייח . מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. Started by oraven,

שלום אני מחפש מחשב נייד כמתנה לאדם שיוצא לגמלאות אני קצת בדקתי באינטרנט פשוט אני לא כל כך מבין בזה וידעתי שפה בטוח יש אנשים שמבינים יותר ממני מאוד חשוב שלמחשב יהיה מסך 15" הסדר גודל במחיר אמור להיות 2000 אפשר טיפה לחרוג הדבר המאוד עיקרי הוא שיהיה סניף באיזור חיפה במקרה שהוא ירצה להחליף או לתקן השימוש במחשב לא יהיה יותר מדי מדובר בבן אדם מבוגר הוא לא הולך לשחק או משהו , מאוד חשוב אבל שיסחוב אינטרנט אופיס וכו... שיגיע עם מערכת הפעלה ואחריות של 3 שנים מאוד המליצו לי ללכת על DELL אז אשמח אם זה יהיה מחשב של DELL אבל אם אתם יודעים שיש משהו יותר טוב אז אשמח להצעות. תודה רבה אשמח לתשובות שיהיה יום טוב .

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. Started by Hagar Cohen,

שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לתיכנות וגרפיקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-9000 (יתכן חריגה במידה ומדובר במשהוא מיוחד) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות ווב ואפליקציות -(תוכנות ותשתיות לתיכנות, גם אימולטורים) חבילות אופיס ואדובי בלוסטאקס וכדו' , המון גלישה בדפדפנים מקבילים (פותח המון סימניות בפעם אחת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ח…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Amit Ronen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 ש"ח, ללא חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה(בעיקר עם אופיס), שימוש רגיל באינטרנט וצפיה ובסדרות וסרטים, חיבור למחשב מרחוק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שלא ירעיש יותר מידי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שימוש ביתי לכן עדיף מסך גדול כל עוד לא מכביד על המחיר …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by AVIHAIALON,

השימוש הוא בעיקר בעריכת מוזיקה- קיובייס. חושב לבצע אוברקלוק דרך החנות כי לי אין ידע בזה. גודל מועדף של מסך 22-24 אינ'ץ. WIN- 7. תנו את חוות דעתכם בבקשה, והאם ניתן להוזיל קצת. (תגיבו בלי להתייחס לכרטיס קול הנ''ל, אלא לגביי שאר המרכיבים.) מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST31000520AS Barracuda LP 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪396 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000520AS כונן קשיח Seagate ST3250310AS 3.5" 250GB SATA2 16MB ₪210 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3250310A…

25. Started by sft,

* מטרות המחשב? מחקר + קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף, אבל עדיין יוצא שאני משחק במחשב הנייח Total War ועוד) * גודל המסך? 14-15'' * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כנראה שאני אקנה עוד סוללה של 8 תאים נוספת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, משתמש באכסון חיצוני * צורב DVD? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מתלבט איזה לאפטופ לקנות, הגעתי לכמה אופציות שכולן נראות לי טובות מאוד אבל אני לא יודע במה לבחור מה תהיה המטרה של המחשב ? מחקר בעיקר, עבודה עם נתונים גדולים (יהיה מחובר לNAS דרך אתרנט כך שמקום לא משנה…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.