עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by esakal,

הי, אשמח מאוד לדעתך מה דעתכם על המחשב הבא - IdeaPad S205 1038-DRG: קישור תודה ערן

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. שלום לכולם, אני עשיתי מפרט עם Q6600 עם OC כמובן,אבל אני רואה כבר שעבר זמנו.. אז שידרגתי את המפרט לQ9550 ואני צריך חוות דעת על המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כמות:1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאוורר לקירור של המעבד SCYTHE S-FLEX SFF21F120mm 1600rpm כמות 1 מסך מחשב Samsung 23" 2333SW 5ms LCD…

• 9 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by moshevitali,

מפרט למחשב שהמטרה שלו זה DVR ל4 מצלמות לבית האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: המחשב אמנם לא מיועד למשחקים אבל אם אפשר שיהיה כרטיס מסך לא מובנה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא, צריך את כל מה שציינתי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?רק שלא יהיה טרקטור, ושלא יהיה קרור סטוק למעבד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא יתבצע OC. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

4. מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪786 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪271 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪800 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVR-5750G1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec Two Hundred ₪236 כמו…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  5. שימושים: עיקרי - פיתוח תוכנה, פיתוח ווב, אינטרנט משני - סרטים וסדרות פה ושם נדיר - משחקים סגנון GTA וכו', לא משהו כבד ורצחני לא יודע כמה חזק צריך להיות המחשב ת'כלס, בבית אני עובד על איזה ענתיקת פנטיום 4 דואל קור (לא קור דואו, סתם דואל קור שקרי ממש נראה לי אפילו סוג של אימולציה ולא חומרתי) מקרטע גוסס מת שלוקח שעה עד שהוא עולה עם 512 ראם והארדיסק 40+30 ג'יגה וכ.מסך רדיאון 9600... אחרי שנתיים הבטריה הולכת? ואז מה? קונים חדשה וכל השאר בסדר? עוד שאלות זה למי יש את האחריות והתאימות בין החלקים שלו הכי טובה? אני שמעתי על לנובו ודל, ושHP והשאר לא להיט בכלל איך החנות שבה אני קונה משפיעה על הנייד? נגיד חנויות עם מוניטין כמו אייבורי וכו' יש להם השפעה\נגיעה למחשב הנייד בעצמן? או שהוא …

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by Magiclog,

שלום , רציתי עזרה להרכיב מפרט למשחקים בשביל אחותי,אין הרבה דרישות , היא משחקת במשחקים פשוטים ומשחקים באינטרנט , לא משהו ממש חזק הנה התשובות לשאלות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים ,סרטים,עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך צורב דיוידי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשה…

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  7. זקוק למפרט זול ואמין שיכלול לוח אם, מעבד, זיכרונות[4 גיגה] וכרטיס מסך. תקציב 2000 ש"ח עם חריגה מקסימאלית אל 2500 ש"ח. חניות מועדפות, KSP ואיבורי.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  8. היי, לאחרונה, רציתי לקנות מחשב נייד... אני צריך מחשב עם מינימום של 250 ג'יגה הארדיסק, מחשב קטן וקומפקטי. הצרכים שלי הם צרכי משרד ונסיעות - דפדפן, מיילים , אופיס, סרטים ביוטיוב. הכרחי: מחשב נייד הכי קל שאפשר למצוא! כמה שיותר קל ככה יותר טוב! , קורא DVD , אחריות של 3 שנים. תקציב: 2000 ש"ח (חריגה אפשרית ל2300 ש"ח). מה דעתכם על מבצעי 1+1 של BUG או 25% הנחה של אופיסדיפו? אגב, זמן סוללה כמה שיותר ארוך אם אפשר תודה רבה מקרב לב לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  9. Started by SciFi7,

שלום Smiley אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לחבר , התקציב הוא 4000-4500 ש"ח 1. מה התקציב? 4-4.5K 2. מטרות המחשב? אינטרנט, עבודות (office וקדומה) ומשחקים (לא צריך בהגדרות הכי גבוהות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק את ה"מחשב" 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין צורך, אם אפשר שלא יהיה רעש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אין צורך 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בוא נגיד רק שלא יעשה הרבה רעש 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן ולא יעשה OC 11. במ…

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  10. שלום, אשמח לייעוץ עבור לפטופ עבודה למטרות AutoDesk - AutoCad. דרישות: 1. מסך עד 14" 2. מסך IPS / ANTI_GLARE 3. משקל - כמה שיותר קל 4. כרטיס גרפי (לא של אינטל) 5. תקציב עד 4000 ש"ח 6. אפשרות לשדרוג זכרונות מבחינת כוח עיבוד לדעתי i5 מהסדרות הגבוהות אמור להספיק עם 8 ג'גה זיכרון ו SSD. תודה לעוזרים. משה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by classic,

היי, מחפש מחשב 13.3 בתקציב עד 4000 ש"ח ובכן - שאלון, ובסופו מספר דגמים שחשבתי עליהם: מטרות המחשב? תוכנות משרדיות (סטודנט) + מדייה ביתית + עריכה גראפית בסיסית (תמונה) גודל המסך? 13.3 משקל רצוי? עד 2KG האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטודנט שלא מעוניין לחפש קיר כל הזמן. לפחות 5 שעות. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI. לפחות שתי יציאות USB. בלוטות? לא הכרחי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה סוג (סתם כי אני לא מבין בזה). נפח - חייב: לפחות 150; אשמח ל: עד 500. מעבר לזה ישפיע לרעה על המשקל. כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי כונן Bluray? לא הכרחי (עדיין מוכרים??) האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא הכרחי האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. שלום, קודם כל נתחיל בזה שהכוונה שלי בכותרת שהמחשב מיועד למשחקים ושירים זה לא שאני מעדיף משחקים יותר משירים או ההפך אלה שתייהם כאחד זה השתיי דברים החשובים לי בעיקר במחשב וגם אכות התמונה שזה מיד אחרי שתיי הדברים המוזכרים לעיל. זאת הייתה ההקדמה עכשיו אני אפרט מה אני בידיוק רוצה שתעזרו לי בו בבקשה. כמו שציינתי בכותרת התקציב שלי הוא 4800 ש"ח בחריגה של 100 ש"ח יותר שה-100 ש"ח ינוצלו למפרט מחשב ולא לשאר הדברים מסביב אז ככה: למסך מחשב אני רוצה להשקיע 1000 ש"ח לרמקולים אני רוצה להשקיע 600 ש"ח למפרט מחשב אני רוצה להשקיע 3000 ש"ח ולמקלדת ולעכבר 200 ש"ח (אפשר אולי בלחץ 250 רק עם יהיה חייב) עכשיו במקלדת ובעכבר חשוב לי קודם כל שלא יהיה אלחוטי אני מעדיף עם כבל. ושהמקלדת תיהיה לבנה, שקט…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by 2aviv20,

יש לי מחשב נייד של msi יש לי את הwind u100 ויש בעיה יש מקשים של אותי4ת שאני לוחץ עליהם ובמקום אותיות יש לי מספר כאילו שהfn לחוץ אבל הוא לא ולפי מה שבדקתי הוא גם לא דפוק (בשביל לכבות את האנטנה של הwifi אני עדיין חייב ללחוץ fn

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by ilanZx,

אז ככה אני רוצה מחשב חזק למשחקים.... היתי מעדיף נייח אך לא מתאפשר לי.. ראיתי שיש שירות בארץ http://www.euroshops.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=56 שאתה בעצם מזמין את המחשב דרך האתר של ALIENWARE.. זה נשלח לגרמניה ומשם הם שולחים לארץ לבית שלי... רציתי לדעת עם השירות הזה בטוח ומומלץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  15. מישהו יודע מניסיון אם הכרטיס נכנס פיזית במארז? כרגע יש לי שם 5750 של ג'יגבייט בגרסה הפאסיבית, לפי המידות באתרי היצרניות עושה רושם שייכנס. מישהו מחזיק במארז כזה עם כרטיס בגודל דומה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום אני רק מציין שאני לא מבקש מפרט מחשב, אלא סכום למחשב שיספי לדרישות שלי תודה. אני לא קונה מחשב כרגע, אבל רציתי לדעת מה הסכום שיידרש(בערך אני לא מבקש סכום מדויק) למחשב שיספיק לדרישות שלי. (מצטער אם אני חוזר על עצמי פשוט אני רוצה רק שיהיה ברור שאני לא מבקש מפרט מחשב אלא סכום שיידרש לי לקנות מחשב בהתאמה לדרישות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס מסנג'ר, משחקים קלים וכבדים בהגדרות נמוכות, צפיה בסרטים רגילים(לא HD), הורדות אימיול, ביטורנט(אני משאיר לפעמים את המחשב עד 3-4 ימים בלי לכבות לפעמים גם שבוע. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא, בלי כלום רק מחשב בלי מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…

17. אוקיי, אני קונה בקרוב מחשב חדש וזה הסכום שאני חושב להוציא עליו. בעיקרון אני חושב על המעבד d 805 ועל הכרטיס מסך 7600gt (חשבתי בהתחלה על 7900gt אבל זה לא יכנס בתקציב)+ מסך 17 crt, לגבי שאר הרכיבים אני כבר לא יודע...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. צריך מפרט עד 6000 ש"ח +מסך למשחקים כמו NFS החדש [שחכתי תשם שלו..] PES8 , ואולי גם קריסיס אם אפשר בתקציב הזה. יש לי כמה שאלות לפני. יש לי מסך של LG לא LCD ואמרו לי שזה יותר טוב למשחקים מאשר LCD כי הם מורחים או משהו כזה. עכשיו אם עדיף LCD לא עדיף לקנות את זה מחברה של טלוויזיות ומסכים שזה נראה לי יהיה יותר זול? אם כן, אז תכינו לי בבקשה מפרט עד 5000 בלי מסך. אם לא, תכינו רגיל כמו שביקשתי. בקשות מיוחדות : אם אפשר תמעבד של intel ה quad וכרטיס מסך ה Asus 8800 Gt כול השאר לשיקולכם.. צריך גם מקלדת ועכבר אבל תזולים כי זה לא משהו שמזיז לי כול כך. מארז לא משנה לי רק שיהיה עם הספק liberty 400 [המליצו לי עליו..] וחושב לציין לא מתכונן למחשב OV. תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  19. שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד לשימוש למשחקים. התקציב הוא 3,000 שקלים (אפשר לחרוג מעט אבל עדיף שלא). יש צורך ביציאת HDMI. אני לא מחפש מחשב שיריץ הכל באולטרה, מבחינתי מדיום זה סביר בהחלט. בעיקר את דיאבלו 3. המחשב מיועד לאחי שרוצה לקחת אותו איתו לבסיס, לכן משקל כן מהווה פרמטר. אני לא יודע אם זה בכלל ריאלי מבחינת התקציב, אבל אני אשמח לעזרה. אם יש צורך בעוד פרטים אשמח לתת. תודה.

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  20. אחרי כמה שאלות והרבה מלחמות עם עצמי החלטתי ללכת על ה ACER 2920 במחיר 3800+-, שהראתי לכם בשרשור הקודם. נכנסתי לאתר של ACER ורציתי לוודא שיש להם דרייברים למחשב (במידה ולא אסתדר עם הלינוקס שכבר מותקן עליו), אך מצאתי רק דרייבים של ויסטה. אם באמת יהיה סיפור להשיג את הדרייברים, אז ככל הנראה אחזור לג'יגבייט. שם מצאתי את כל הדרייברים באתר שלהם. מאיפה ניתן להשיג דרייברים לXP?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by Lilach89,

שלום אני עומדת לקנות את המק בוק פרו החדש (מסך רטינה) בלינק הבא http://store.apple.com/us/configure/MC976LL/A? אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם מחשב כזה צפוי להספיק ולעמוד בדרישות של סטודנטית לארכיטקטורה ב-5 שנים הקרובות? כמו כן, למיטב הבנתי בשנה הראשונה אין צורך ביכולות מיוחדות מהמחשב ולכן האם רצוי לחכות שנה עם הקנייה? כרגע ארכוש אותו מארה"ב אך לא ברור אם תהיה לי האפשרות לעשות זאת גם בשנה הבאה. המחיר של המחשב הוא 2,800$ (להשוואה בארץ הוא עולה 15,000 שקל) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by shlidor,

מה דעתכם על המפרט הבא שהציעו לי: מעבד- INTEL P D 2.8GHZ 2x1MB לוח אם- ASUS P5VD2-MX זיכרון- 512MB DDR-2 667 צורב- DVD-RW DL SUPER MULTI LG דיסק קשיח - WD 160GB 7200 8MB SATA כרטיס קול- O/B/ מארז- ATX USB 400W כרטיס רשת- 10/100 מקלדת + עכבר: GIGABYTE GKM-10 מסך: LCD NU 17 L712A כרטיס מסך- en6200tc256/td 64 m 256 mb pcx

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by aviv00,

ליעוד משחקים בעתיד לא משהו מיוחד משהו בנוני בבקשה דחוף :jump: חשבתי על Pentium E6300, Bus1066Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E יש לזה אפשרות OC ? בקירור סטוק?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. Started by the_lighting,

צריך מפרט עד 7000 ללא ספק וצורב. לOC רציני ושיהיה שקט, עדיף שיהיה p180 ו8800gts640M. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  25. קניתי מחשב ACER נייד ללא מערכת הפעלה ורציתי לדעת האם הוא צריך אותה מערכת הפעלה כמו לשולחני? לקחתי מהחנות דרייברים של XP.

• 6 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים