ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,469 דיונים בפורום זה
-
..מחפש מחשב שיהיה החזק ביותר עבור משחקים בתקציב הנ"ל...רק מחשב ללא מסך. חשוב שיהיה בו לפחות 500-750 ג'יגה דיסק קשיח מהיר ...בקשר לכל השאר, מעבד, זיכרון, לוח אם...העדיף את התצורה החזקה ביותר ולאו דווקא המתקדמת יותר (מעבד corei i5, זיכרון די די אר 3 וכו..)..עדיף שהמחשב יהיה מתקדם בצורה שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד אבל לא חייב שיהיה את הטכנולוגיה המתקדמת ביותר ..עדיף טכנולוגיה מתקדמת בהנחה שזה גורע רק במקצת מהביצועים (אם בכלל ).. תודה מראש לעוזרים !!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב לכם. עד היום לא היה לי מחשב נייד, אלא עבדתי רק על נייחים (טובים). כעת אני זקוק למחשב נייד לטובת עבודתי כמפתח ב OPEN SOURCE לרוב DOT NET ו JAVA. עשיתי מעט סקר שוק וחשבתי ללכת על VOSTRO 3450 הבעייה היא הרזולוציה הנמוכה שלו. התקציב הוא 4000 פלוס מינוס האם יש לו תחליפים טובים לצרכים שלי ? הוא אכן צריך מספיק חזק לתיכנות ונייד שאישתי תוכל לקחת אותו למקום עבודתה במקרה הצורך תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צריך מחשב לא מסך וללא שום ציוד הקפי...מומלץ מחשב שיכול להריץ היטב את VISTA - מחשב לגיימר תודה מראש! באהבה בני סלע ;D
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל השנה לימודי מנהל עסקים וארצה לקבל חוות דעת לגבי מפרט מחשב שיתאים לצרכים שלי בגדול אני זקוק למחשב לצורך גלישה, כתיבת עבודות, מוזיקה, סרטים...בגדול דברים בסיסיים ..לא משהו מפלצתי מדיי.. אני מעוניין שהחומרה לא תהיה יותר מדי בסיסית...קצת מעבר.. מבחינת תקציב לא יותר מ3500 כולל מסך... כמו כן..אם יש אפשרות להמליץ על חנויות...אני גר בראשל"צ, ועובר לב"ש... תודה מראש, אביאל.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש מחשב חדש לשימוש ביתי, מתכנן לבצע את הרכישה בתחילת השבוע הקרוב. דרישות: ריבוי כרטיסיות, תפעול מהיר וזריז וכן חשוב שיוכל לסחוב משחקים כבדים בעת הצורך ובצורה טובה, (הגיימינג הוא כמובן תחביב ואין צורך במחשב שיריץ משחקים בגרפיקה הטובה ביותר שיש לשוק להציע). הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט לגביהם, שניים של חברת Asus ואחד של Dell. אשמח לקבל ייעוץ לגבי המחשב האופטימלי ביותר מביניהם, תוך התייחסות לדרישות שלעיל. קישורים: https://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=964154#specifications https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=963499 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=978791 מיותר…
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שאלה ריאשונה האם זול יותר באיטליה ובאיזה חנות אפשר ליקנות אני רוצה לדעת אם יש מחשב ניד עם 9600GT +מעבד חזק 2.5-3gz (במחיר נורמלי) יש לי עוד שאלה מה עם mxm אך אני יודע שהוא נימצה במחשב ואם הוא יעיל והאים אני יכול ליקנות מחשב עם מעבד חזק ולהוסיף לו כרטיס מסך ואל תגידו בלי לבדוק או תנחשו שזה יהיה בדוק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אילו רכיבים מומלצים ביותר בקניית מחשב חדש לצורך משחקים?+מחירים
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הקיים (מעבד: Q6600, לוח: P35 775, זיכרון 4GB DDR2 וכ.מסך: 8800GT) למשהו קצת יותר חזק. מה שאני מתכוון להשאיר זה את המארז, הארד דיסק והספק (Corsair VX 450W יספיק?). לכן, מה שדרוש להחליף זה: מעבד, לוח, זיכרונות וכ.מסך. פרטים ודרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום ביצועים - אם ניתן לחסוך אז בכיף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי חברים, התקציב שלי הוא בין 3000-5000. אני לא רוצה מחשב לגיימרים אבל אני צריך כרטיס מסך נורמלי (ואפילו מעדיף אחד טוב) כי אני מידי פעם רואה דרך המחשב נייד סרטים במסכים של 24" ושל 50". בעיקר אני רוצה שהוא ירוץ מאד מהר באינטרנט וגם כשהוינדוס עולה. אני גם צריך שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות כמו SOLID WORKS. זיכרון מינימום 8GB מבחינת כונן קשיח 500GB-1TB אני חושב שיספיק אם כי שמעתי ש SSD הזה ממש טוב אז בגלל שSSD יקר יחסית אני חושב שאסתפק בגג 500 GB או דרגה אחת פחות אפילו. מבחינת מעבד אני מעדיף של אינטל (אולי אוכל להשיג דרך החברה (אינטל) מעבד שיעלה לי יותר זול). לסיכום אני רוצה שהמחשב יריץ ממש טוב סרטים ולא יתקע וירוץ ממש טוב באינ…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
Sorry, i couldn't edit my previous post with miniopera on my phone, i had to open a new thread. I'm looking for a laptop to use for general things, browsing, multitasking and playing light or old games (2004 and older). I would like it to have core2duo cpu and 2gb of ram. The screen must be at least 14inch. I saw a gigabyte laptop on iqpc with there specifications for under my price limit. Are gigabyte laptops good? Do they come with decent warranties?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מעבד - Intel Core i5-750 Box כרטיס מסך - Asus nVIDIA GeForce GTX 260 896MB DDR3 PCIe לוח אם - AsusP7P55D Pro כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB צורב- LG GSA-GH22L X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 650W כרטיס רשת אלחוטי- Edimax 7727In PCI קירור למעבד- CoolerMaster Hyper 212 Plus
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤845 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤444 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 מחיר: ¤735 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 מחיר: ¤347 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Retail כמות: 1 מחיר: ¤711 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤149 מקלדת: LOGITECH Media Keyboard כמות: 1 מחיר: ¤96 עכבר: עכבר מיקרוסופט אופטי שחור כמות: 1 …
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, אשמח לקבל מפרט יעיל וחזק למשחקים. אני לא מתכנן OC ויש ברשותי מסך 22 אינצ'. תקציב - 6000 שקל (עם אפשרות לחרוג אם יש צורך) ושאלה חשובה בנוסף,איזה מערכת הפעלה להתקין במחשב החדש? תודה ויום טוב!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
מטרות המחשב: לימודים. אופיס, אינטרנט, מוזיקה. גודל המסך:15 אינץ'. משקל רצוי: עדיף לכיוון הקל. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כמה שיותר (בגבולות האפשריים). האם יש צורך ביציאות מיוחדות:לא. בלוטות':אין צורך (אבל לא מפריע). גודל מינימלי של כונן קשיח אין צורך ביותר מ 250GB. כונן CD/DVD/צורב: צורב DVD. כונן bluray:אין צורך. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא, אבל חשוב שתהיה אחריות טובה בארץ. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. win 7. אם יש אפשרות גם אופיס. אבל לא על חשבון התקציב. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא, רק שתהיה אחריות אמינה בארץ. רצוי להוסיף גם תיק גב.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שוב שלום לפני כמה ימים פתחתי פה תרד ועזרו לי לבנות מפרט מחנות skypc, הייתי סגור עליו הלכתי להזמין בחרתי כמה תשלומים אני רוצה ופשוט לא יכלתי לעמוד בריבית שskypc נתנו לי, המפרט התייקר לי ב400 שקל בערך! ואני לא יכול לעמוד בזה. בדקתי כמה ריבית לוקחים בTMS וראיתי שממש מאט, והחנות גם קרובה יותר לבית שלי, אז אני רוצה שהמפרט שלי יבנה בTMS שהלכתי וניסיתי להרכיב אותו מפרט כמו שנתנו לי גיליתי שאין להם את כל החלקים במלאי. אז מה שאני מבקש זה שמישהו יכין לי מפרט עד 4000 ש"ח ניתן לחרוג ב350 כולל המפרט עצמו צורב די וי די, רמקולים, עכבר +מקלדת ומסך. מחשב בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה וגלישה באינטרנט תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הנייד שלי הוא Fujitsu LifeBook AH530-4 יש לו יציאת HDMI ומתחבר לטלוויזית LED של סמסונג C6200 הטלוויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר שמוציא שמע של PCM.... הטלוויזינ לא נותנת לי לשנות את השמע לדובלי דיגיטל ובהגדרות של היציאת HDMI הוא אומר לי שהוא תומך ב2 ערוצים.... איך אפשר לגרום לו לתמוך ב5.1 ערוצים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
חייב להיות מKSP ... שימושים : משחקים של ילדים קטנים ובעיקר אופיס ותוכנות של ניהול עסקים צריך ציוד הקפי שזה מסך ,רמקולים,עכבר ומקלדת ...
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום שלום ;D תענוג לקרוא את התגובות שלכם. זה מה שיש לי היום 2.4P עם 40G ו 80G צורב טוב של LG וכונן רגיל, כרטיס מסך 8500LE 64 ATI המסך שלי הוא Iiyama HM704UCT שהוא פשוט מעולה. עכבר של Logitech 400 ליזר. usb bluetooth וציוד הקפי רגיל בהחלט יחובר ל LCD HD בסלון אותו אני רוצה להפוך למחשב סלון עד השקעה של 1K גג 1.5K מה צריך להוסיף? הצרכים שלי מהמחשב החדש דיסק קשיח כפול בשביל להנות מהיכולת של RAID ובנוסף אני רוצה לעביר אחד מה דיסקים הקשחים בשביל לינוקס ואני רוצה הרבה מקום. האם אתם ממלצים על דיסקים של Hitachi ראיתי שהם מהירים יותר לפי מבחן שפורסם אל תשאלו אותי איזה . אני כמובן חולה על משחקים וזו הסיבה לשידרוג, אז חשבתי וצריך את העצה שלכם לגבי חיבור שני כרטיסים…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב ללימודי עריכת וידאו (פרימייר פרו ואפטר אפקטס) אני צריך רק את הקופסה יש לי את כל הציוד ההיקפי והתוכנות התקציב הוא 3000 שח עדיף לחסוך אבל חריגה עד 500 שח תהיה בסדר. כל השאר לא ממש משנה. תודה רבה הנה הבקשה בצורת הפורמט המבוקש. 1. 3000 עדיף לחסוך חריגה עד 500 שח 2. לימודי עריכת וידאו ( Premiere Pro, After Effects) 3. לא 4.אין 5.אין 6. 1 7. לא 8. לא 9. לא 10. לא 11. לא 12. לא
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל להרכיב לי מפרט מחשב עד 2000 ש"ח בלי ציוד היקפי ובלי בסך. המטרה העיקרית היא גיימינג. תודה.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אנשים, כמו שמשתמע מהכותרת אני צריך מחשב ב-5000 שקל בערך, לשימוש כללי ובעיקר לצפיה בסרטים ומעט מאוד משחקים אני לא מתעסק באוברקלוקינג וכנראה שגם בחיים לא אתעסק (לכן אני חושב שעדיף AMD, תקנו אותי אם אני טועה...) המחשב צריך לכלול את כל הציוד ההיקפי וצריך לכלול מסך טוב (חשוב שיהיה מסך טוב) בנוסף אני צריך המלצה לחנות אמינה וזולה מאיזור הצפון... כבר התעסקתי עם KSP בעבר ובאמת שאין לי כח לעבור את זה שוב!!! תודה אנשים...
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב על מנת להקליט ולערוך מוסיקה. המחשב צריך להיות שקט במיוחד, אני משתמש בכרטיס קול חיצוני ובתוכנות יעודיות. חוץ מזה צריך את כל הרכיבים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב, לכן אשמח לעזרתכם, בעיקר מכיוון שיש לי בקשה קצת לא סטנדטית. אני מחפש מחשב נייח/שרת חזק מאוד- כמה שיותר ליבות, עם הרבה זיכרון, אבל שיהיה שקט- כי הוא יישב אצלי במשרד. צריך שיהיה גם כרטיס מסך של NVidia, כי אני רוצה להשתמש ב- CUDA להרצת Deep Learning, אבל לא צריך כרטיס חזק. תקציב- באזור ה- 15,000 ש"ח, (לא יוצא מהכיס שלי, אלא מהעבודה...) אין צורך בציוד היקפי, אין מגבלה של גודל. הקניה של כל המחשב תהיה בארץ, ורק מספקים שמאושרים ע"י החברה. אני רק צריך לדעת מה לדרוש מהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין בקבלת עזרה לבחירת מחשב נייד במסגרת תקציב של 4000 ש"ח.מטרות המחשב - עבודות משרדיות וצפיה בסרטים,אני לא מתכנן להתקין משחקים על המחשב. גודל המסך -15.6 או 13.3 משקל - עד 2 ק"ג יציאות מיוחדות - HDMI בלוטות - אין צורך.. כונן קשיח - 500GB לדעתי יספיקו... כונן CD/DVD - לא סגור על זה,אם נכנס במסגרת התקציב אז מעולה. אין לי צורך ברישיון למערכת הפעלה. חברות עדיפות - את זה אני ישאיר לכם המומחים תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-