ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
שהזיכרון הפנימי יהיה מינימום 1024 כרטיס מסך טוב ו120 ג'יגה בייט לפחות+מסך
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני קונה השבוע את המחשב הזה : Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX , יחידות 1 ₪570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1198 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775, יחידות 1 ₪380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Geil DDR2 2048MB 800MHZ 1GX2 Dual Channel CL5, יחידות 1 ₪220 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=10 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ₪870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Arctic Cooling Arctic 12L 120mm, יחידות 1 ₪35 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1062 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ₪260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 צורב פנימי D…
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב, בגדול מדובר על מחשב שיעבוד יותר כפורטל גישה - ישנו מחשב נייח גדול ועוצמתי בבית שעליו ישבו התמונות הרלוונטיות ובמחשב הנייד זה יהיה יותר הצגה ללקוח ותיקונים גרפיים ושינויים יתבצעו מרחוק. (אשמח להמלצה על תכונה שמאפשרת את זה בצורה חלקה) כמובן שאם בתקציב הזה יהיה אפשרי לערוך גם תמונות וקבצים גדולים מאסיביים ומורכבים בזריזות ללקוחות גם יהיה נפלא. * מטרות המחשב? תוכנות עיצוב ועריכת תמונה : photoshop ותוכנות CS 6 השונות.... * גודל המסך?14-17 לא קריטי * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 180Gb \ 500GB \…
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות? אם אשים סטיק של 32 לא ייסחב? אפילו אם יש רק סלוט אחד....מה הבעיה? צ'יפסט?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
- 2 followers
-
-
הי, אני מחפש מפרט למחשב חזק המיועד למשחקים, עד 6000 ש"ח, ללא מסך. הבעיה, חייב להיות ממש שקט (אילוצים משפחתיים...). אין צורך בכל ציוד היקפי. תודה, DJ ND
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח מרשת dmo. קודם כול מה אתה אתם אומרים עליהם? הנה המפרט שקניתי: מעבד: 4 ליבות quad 2 8200 500 w :ספק כוח זכרון: ddr2 2 giga 800 מגהרץ כונן צורב dvd שכבה כפולה מהירות כפול 20 דיסק קשיח: 320 giga sata 2 כרטיס מסך: ASUS EN9800 GT 512 mb ddr3 מסך: סמסונג 20 אינצ" t200 רחב לוח אם: asus g31 intel socket המחשב עלה 4100 ש"ח. מה אתם אומרים על המחשב הזה מתאים למשחקים? ואם הוא מחשב טוב? תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני שומר כ 2500 ש"ח ללוח אם ולמעבד קונרו. ואת השאר אני רוצה שתבנו לי כדי שיהיה לי מפרט מוכן שיגיע הקונרו והלוחות. אם אפשר מחנות במרכז שתבנו לי את המפרט ולא לעשות את המפרט משני חנויות. תודה רבה. אני רוצה במפרט 160G דיסק קשיח, סטיק אחד של גיגה או שני סטיקים של שני גיגה וכרטיס מסך 1800XT או 1900XT. תודה
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום מחפש מפרט טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 2500 בלי לחרוג תודה לעוזרים! (עדיף בKSP)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט אמין לעריכת וידאו. אמינות במקום ראשון, ביצועים במקום שני. התקציב כ2500, אם אפשר בפחות אז סבבה. אם חייבים יותר אז אפשר לחרוג. אין צורך בציוד היקפי! רוב הפעילות הינה משרדית קלה ובנוסף, גם קידוד ועריכת וידאו. דרוש צורב איכותי. אפילו פלקסטור אם אפשר. שקט לא קריטי... אם זה עניין של 100 שקל אפשר ללכת על משהו טיפה שקט יותר. לא לזלזל בספק כח בבקשה - עדיף 300W אמין ולא 600W זול... בקשה מיוחדת: מבחינת עיצוב המארז, מארז פשוט למראה אפילו מכוער! בלי עיצוב מוציא עיניים, בלי ledים בכל חור, שלא נראה כאילו נחת בחללית... פשוט קופסה מלבנית. מבחינת האיכות של המארז... כמה שיותר איכותי יותר טוב! נ.ב. את ה4 מחשבים האחרונים שלי קניתי בtms אבל לפי האתר שלהם נראה שהם סגורים.... האם…
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מחפש מערכת שקטה לא משהו מטורף. מערכת שיכולה להריץ בכיף את המשחקים החדשים ביותר שיש כיום. גמישוץ במחיר עד 300 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן, בזמן האחרון דיי למדתי פה איך בערך לבנות מפרט ומה יותר חשוב ומה פחות חשוב. אני רוצה לציין: יש לי מסך LCD 17, אבל מצד שני, אני משחק משחקים שדורשים גרפיקה מהטובה ביותר, ועיבוד תמונה בקצב מטורף, לדוגמא פלייט סימולטור (כמובן שאני רוצה שזה ירוץ חלק ולא פריים פריים). יש לי עיין טובה לזה, הייתי גרפיקאי ומאוד חשוב לי הצד של הכרטיס מסך למרות שיש לי מסך קטן. אשמח לדעת מה אתם אומרים על כל רכיב. השימוש יהיה בעיקר לתוכנות כבדות והרצה חלקה של המחשב כל הזמן. אני מאוד רוצה שהוא יחזיק לי שנים. אין OC בתכנון (לא יודע מה זה ואיך), השקט לא יותר מדי חשוב, רק שלא יהיה רועש כי אז זה כבר מפריע. אז הנה מפרט בשלבים דיי מפותחים שאני הרכבתי. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤777 כמות:1 http://…
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל שיכול להריץ משחקים בכייף יש לכם משהו למליץ לי? תודה מראש לכולם!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המפרט הבא: לוח אם GA-K8NF-9 של ג'יגהבייט תומך ב SATA (לא חושב SATA2) מעבד AMD ATHLON 3000 64bit זיכרון KINGSTON DDR 512MB 400MHZ PC3200 X 2 HD 120GB WD 7200rpm 8MB SATA כרטיס מסך Gainward GeForce 6600 PCX 256MB אני רוצה לשדרג אותו כדי שיהיה יותר מהיר ויוכל להתמודד גם עם המשחקים החדשים שיצאו כמו GTA. אני יודע שצריך כ.מסך חדש וזיכרון ואני רוצה גם להוסיף הארד דיסק. אנא פרטו כאן את המלצתכם, כרגע אני מעדיף לא לקנות מחשב חדש אלא לשדרג את הקיים. אשמח לשמוע את המלצתם, אני שוקל לבצע את הקנייה באייבורי לכן אם תוכלו לפרט את הקנייה מהמוצרים שם. אני מודע לכך ששדרוג למחשב כזה לא יהיה אופטימלי אבל לא בקטע של לקנות מחשב חדש כרגע. אני מניח ששדרוג בסגנון שאמרתי (כ.מסך חד…
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אוקיי, מת לי המחשב ויש לי כמה דברים שאני לא צריך לקנות. אז אל תכללו במפרט: זיכרון, מסך, צורב וכמובן רמקולים, מקלדת עכברגם לא. יש לי מסך 21" אז אם אני לא טועה עדיף גירסה של 8800GTS עם יותר זיכרון בשביל הרזולוציות הגבוהות. אוברקלוקינג? לא יודע האמת אם צריך, תציעו לי אתם. שורה תחתונה, משחקים כבדים, קירור נורמאלי, כפול ליבה ושיחזיק כמה שיותר זמן. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום דרוש נייד לעבודה גרפית אינטנסיבית. תוכנות תלת מימד MAYA 2012 ZBRUSH וכל תכונות אדובי. חובה : מסך עם רזולוציה גבוהה ואיכות מסך וצבעים הכי טובה שניתן! עדיפות : לפטופ דק וקטן !קל משקל - אם ניתן להשיג אולטרה בוק במחיר הזה מה טוב (13" עשוי להספיק) עדיפות: כרטיס מסך לא אונבורד. אודה להמלצות... יכול לחכות קצת לקראת 2012 אם הולך לצאת משהו חדש ממש בקורב תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר של אבא שלי ביקש שאתן לו הצעה למפרט מחשב בתקציב 2000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה משרדית, word וכאלה (...) וכמו כן אינטרנט מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, צורב DVD, מארז וספק כוח אשמח לקבל לפחות שתי אופציות. תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
היי, המלצה למחשב גגימינג עד 2800 ש"ח ללא ציוד היקפי, מערכת הפעלה ומסך. לילד בן 9 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי (OFFICE, אינטרנט, מוזיקה וסרטי HD). להלן מפרט שהרכבתי: Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) GIGABYTE MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI DDR III 1333Mhz 2GB Kingston * 2 Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Scythe S-Flex Quiet 12cm Case Fan 1200 RPM * 2 סה"כ 2338 ש"ח כולל הרכבה. חשוב לי שהמחשב ישרוד ל 5 שנים הקרובות לשימושים המצויינים למעלה. רציתי לדעת האם ניתן לשלב במסגרת התקציב (חריגה עד 2500 ש"ח) מחשב מבוסס I3 ולקבל ביצועים טובים יותר? חשוב לציין שאין צורך בספק כוח, צו…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: battlefield 3, crysiis 3,fifa -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב?1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז אחרי שסיימנו עם צרה אחת (הילד), עכשיו צריך לדאוג למחשב שישמש לעבודה של האישה. אשמח לעזרתכם בעיקר בבחירת כרטיס מסך ראוי ו2 מסכים שיתאימו למשימות. נודע לי גם בפוסט אחר שכתבתי שסדרה חדשה עתידה לצאת ולשנות את כללי המשחק בתחום, אבל כל תאריך יעד שסומן הופרך וכרגע לא ידוע מה הצפי לרכישת קצה בחנות. אם מדובר בחודש-חודשיים, להערכתי שווה לחכות עם הרכישה כי מדובר על פערים גדולים מאוד בין הדורות (מעבר לשיקול הכלכלי של לחתוך בחצי את העלות של הכרטיס במידה ונקנה כרגע) בכל אופן, חדל קשקשת. אצרף לכם את המפרט החלקי שלי נכון לעכשיו, מעבד: 2250 ₪ - AMD 12 Core Ryzen 9 3900X 4.6Ghz AM4 BOX קירור אוויר למעבד: 139 ₪ - * חדש * - ANTEC C400 Glacial …
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם הרכיבים הבאים: לוח אם: ASUS P5N-D CPU: Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 זכרון: 1GB Kingston Value DDR2 800MHz x2 כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800GT GV-NX88T512HP אני צריך דעה על מפרט המחשב בנוסף אני צריך המלצות על מארז ,ספק מתח, CDROM DVD. בנוסף אני קונה את המפרט בחברה KSP אם יש דעות על החברה אשמח לשמוע תודה מראש ski_farm
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מחשב נייד לסרטים ומשחקים התקציב שלו הוא עד 10000 ש"ח פלוס מינוס תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מה קורה אנשים רציתי חוות דעת על המפרט הבא: GA-K8N ULTRA *SLI NX66T128D PCX 6600GT 512 MB KINGSTONE X2 MATROX 120GB 7200 8MB S-ATA AMD 64BIT 3000+/3200+ (לא בטוח אם כדאי להוסיף כסף על 3200) זה המפרט הבסיסי אני אוסיף עוד דברים כשאני אראה אותם מול העניים צריך המלצה לכונן DVD ועכשיו לשאלה שלי אם אני קונה את הכרטיס שלמעלה (6600GT) לא SLI אני אוכל יותר מאוחר לקנות עוד אחת ולחבר אותם SLI? או שחייבים לקנות שייתמוך SLI? תודה
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שהבאתי מחו"ל ( XFX GeForce 9800GT 512 ) - עלה לי 350 שקל. יש לי דיסק קשיח של Segate 750GB, יש לי צורב של LG DVD/RW LightScribe. אני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור מעבד , לוח אם , זיכרונות (4GB) וספק שכולם הולכים להיות באוברקלוק רציני וקירור למעבד ולזיכרונות אם צריך, ושהספק יהיה מספיק חזק לאוברקלוק, כל שקל חשוב פה, ככה שעדיף לי להשקיע במעבד הרבה יותר מאשר בלוח אם אבל שהלוח יתמוך באוברקלוק רציני. בקיצור עד 1300 שקל למעבד זיכרונות לוח אם וספק , מה אתם אומרים?[br]פורסם בתאריך: 24.11.2009 בשעה 14:21:18 הקפצה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-