עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת, אני רוצה ב5.5 מקסימום חריגה זה 6 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה היא משחקים כבדים, אבל לשים דגש שאני רוצה מחשב שיחזיק לי לטווח ארוך כך שעוד שנתיים אני לא יצטרך לשדרג אותו. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך בעיקרון כרטיס רשת אלחוטי אבל לא כ"כ רלוונטי במפרט 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה…

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  2. היי לקראת קנייה עתידית של מחשב נייד קפצתי לבאג והם המליצו לי על המותג הנ"ל ואני רציתי לשאול אתכם מה דעתכם עליו? הנה המפרט http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 רציתי לשאול מה יודעים עליהם מבחינת אמינות, אני לא מעוניין לרכוש מחשב שיישבר תוך יומיים. סה"כ השאיפה היא לקנות מחשב מחברה מוכרת וחזקה כמו DELL\HP\LENOVO אבל לא מצאתי כל כך מפרטים שלהם עם המעבדים מהסדרות החדשות של אינטל. רציתי לשאול מה אתם חושבים על החברה הזו PACKERD BELL ומה אתם חושבים על ACER וASUS תודה רמי

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by M-a-T-a-N,

אז ככה לפני חודש ביקתי בפרום הזה מפרט קיבלתי והלכתי לקנות חסכתי כסף (לא מספיק) נסעתי לנועה מחשבים וקניתי מהם ב 5400 את כל זה דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe עכשיו חסרים לי מעבד זכרונות ומארז אבל נעזוב אותם אני רוצה לדעת אם אשפר לשנות פה משהו ואם הם יתנו לי להחליף נגיד את המאוור למעבד להחליף לזה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM וככה לכל אז רציתי לדעת איזה שיפורים אפשר לעשות בלי להוסיף כסף אולי 100\200 גג תודה מראש לעוזרים אני מקוו…

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  4. אני מסתכל באתר זאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=250926&db1302178=1522153&orderby=price ורואה שיש יותר מ 6 תתי דגמים, ואני לא ממש מבין, רובם עם אותו מעבד ואותה מהירות מעבד, אך חלק עם מע' הפעלה ווינדוס 7, חלק עם 8, וחלק בלי מערכת בכלל, אבל אין הבדלים הגיוניים במחיר, לפעמים המחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה נמכר במחיר יותר גבוה מאלו שכן... מישהו יכול להסביר את העניין? כמו האם אפשר לקבל חוו"ד על המחשב הזה? אני שוקל לקנות אותו, חשבתי באותו מחיר (אזור ה 2900) גם על הטושיבה TOSHIBA Satellite L830-131 , אבל היא כבדה בכ 200 גרם, וגם יש לה מסך מבריק, ונראה לי שמסך מט יותר בריא לעיניים... מחשבים אחרים קצת יותר זולים ששקלתי בגודל…

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by naorai,

שלום לכולם!!! לאחר תקופת יובש ארוכה מידי (שלא הייתה מבחירה, כמובן) שבתי להיות פעיל בפורום, אני מניח שרובכם לא זוכרים אותי, מלבד כמה הודעות בודדות לא הייתי פעיל בכלל בפורום כבר שנה שלמה, לצערי גם כמעט ולא התעדכנתי בנושא המיחשוב (אני התנתקתי כמעט לגמרי כשכולם קססו ציפורניים לראת את הבנצ' הראשון של ה AMD -64 BIT) כן, תסיימו לצחוק... תודה :-\ , בכל אופן אני מאוד שמח שחזרתי ואני מקווה שהפורומים רק השתפרו ונהיו לטובים יותר (לא שתפו תפו תפו היה חסר משהו (; ועכשיו לעניננו, אני מחפש לוח אם הארד דיסק (120 GB) זיכרון ומעבד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב (לא לי) לא ישמש למשחקים או לOC אלא אך ורק לעבודה "משרדית" מאומצת ביותר. נגיד, עבודה עם מסדי נתונים מפלצתיים, חילוץ קבצים ענקיים, …

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by AsafLevi1202,

בינתיים הרז' של המסך היא 1024X768 אבל עוד מעט אני קונה מסך אחר וזה יהיה 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים כמו BFBC 2 COD:BO אין צורך בציוד היקפי שקט- 6-8 לא מתוכנן OC הרכבת מחשב בחנות + WINDOWS 7 64 BIT עדיף שיהיה מ KSP או משהו שיש באשקלון לא מתכנן שידרוג בקרוב ואם אפשר שהמארז יהיה יפה אבל לא צריך להגזים עם המחיר

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  7. Started by talevi,

אני לא רוצה את המחשבים מהמפרטים המומלצים מישהו בבקשה יכול להרכיב לי מפרט? חשוב שיהיה הרבה מקום ושהמחשב יהיה מהיר כרטיס מסך אני יסתפק במשון זול 7300 GT .. משו כזה תודה

• 10 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by Tall-Guy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by nirdag,

היי, אני צריך עזרה עם הרכבת מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, להריץ בביצועים כמה שיותור גבוהים משחקים כמו COD black ops 4, battlefield V, FIFA 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…

10. לפי החיפושים המטורפים שעשיתי בשבוע האחרון נראה לי שזה אחלה מפרט , מי שרוצה יכול להשתמש בו , מי שרוצה יכול להגיב עליו שימו לב שיש שם 2 עכברים , אחד לאבא שלי ואחד לי (MX518) לזה תוסיפו את המארז הזה : - 404 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1946 ואת הספק הזה: - 195 ש"ח http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2973 [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי! אני לא ממש מבין במפרטים אבל הסתכלתי במפרטים שיש באתר שלכם, נכנסתי למפרט ב-4000 למשחקים, ממה שהבנתי הוא טוב למשחקים האם הוא טוב גם לעבודה משרדית ועריכה גרפית? (שניהם דיי קלילים ולא מקצועיים) המחשב בעיקרו הוא לצפייה בסרטים, משחקים, העיקר שיהיה מהיר וחזק. המפרט: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 …

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by yousux,

http://www.techspot.com/guides/112-laptop-buying-guide-200808/

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  13. Started by D.Apsentel,

הומלץ לי על Toshiba Satellite C850-197 ואני רוצה לדעת האם הוא באמת טוב ללימודים, חוץ מזה אני לא צריך מחשב חזק אחרת אני יותר אשחק מאשר אלמד, אני גר בירושלים ומבחינת חנויות לאחרונה החנויות היחידות שנשארו אצלנו הן הפרטיות באג ואיבורי וKSP ואני צריך חנות עם פריסה ארצית ומה לעשות איבורי וKSP תמיד עשו לי בעיות במוצרים שקניתי, אז אני מתכוון לקנות בבאג שיש להם מחיר ממוצע למחשב הזה מבחינה ארצית

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם כזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, Crysis 3, Arma 3, Planetside2 וכל הכבדים בקיצור -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by שחפון,

היי חבר'ה... בקשר לשני הודעותי האחרונות אני מתחיל לגבש דעה בקשר למחשב הנייד שאני הולך לקנות בקרוב מאוד ללימודים שב"ה בלי נדר ישמשו אותי ב 99 אחוז מן המקרים לתמלילים , סרטים ברמה טובה וגלישה מהירה מאוד באינטרנט לצבירת מידע וכמובן בתקשורות אלחוטיות כנדרש... בנוגע להחלטתי אני רוצה להתבסס על מחשבים בסדר גדול של DELL VOSTRO 1320 שמבחינתי בעלי מפרט מהיר מאוד אם זה מבחינה הזכרון הפנימי הרב אך חסר המהירות (800 מגה הרץ..) והמעבד ה"יחסית חלש" מדגם T6570 ובעל אותה מהירות כמו של הזכרון שבעל 800 מצגה הרץ והייתי שמח למעט יותר... כמו כן ראיתי מחשב מדגם HP PAVILION DV3-2150EJ שיחסית משלים את הפערים של מה שחסר בדגם של DELL אם זה יציאת HDMI קורא טביעת אצבע... ויציאות נוספות כמו של ESATA וד…

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  16. Started by super4life,

מעבדי ‏AMD Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD2500AAJS כרטיסי מסך Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E כרטיסי עריכה וטלויזיה none כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin) 3000shekel masah 23inch

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  17. היי מה הסיבה שבמפרטים המומלצים לגיימינג באתר ממליצים על מעבד i7 במפרטים שיש בהם רק כרטיס מסך אחד ולא SLI?

18. Started by rhin0,

שלום לכולם. מספר פעמים בעבר פרסמתי כאן תרדים שונים על המחשב שאני רוצה לקנות התקציב ירד מ 1300 דולר ל 750 מכוון שעכשיו(אחרי שיכנועים רבים) זה טמטום להוציא 1300 דולר. לא כולל מארז מסך מקלדת ועכבר תודה rhin0

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הכותרת די אומרת את הדרישות, אבל צריך גם 2GB RAM, מעבד אני חושב CORE 2 DUO E6600, ורצוי גם דיסק קשיח של 500GB... תהנו...

• 128 תגובות
    • 12.4k צפיות
  20. Started by גמד,

ערב טוב היום הלכתי להחליף את המחשב שלי שהוא דגםt43 לt61 סגרתי על מחיר אבל איש המכירות נתן לי להבין שהדגם הישן צוצלח יותר לא אמר את זה ברור אבל נתן לי להבין שהדגם החדש לא הכי מוצלת ופחות אמין רצתי לדעת עם נכון הדבר ..................בתודה גמד

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by eyal00,

נראה לכם שבסכום הזה אפשר להשיג מחשב יותר טוב למשחקים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 2X512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E 80GB SATA 7200 8MB WD800JD HEC Compucase CI-6919 400W סה"כ 4157

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. היי מחפשת מחשב לגיימינג וגם סטרימינג. שווה להזמין מחו"ל? יש מבצעים טובים בארץ בblack friday? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקיות חלקה) וסטרימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק במסך, 27 אינצ'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

23. Started by crik,

חבר שלי ביקש מחשב בישביל שיוכל לשחק משחקים אבל יש לו תקציב נמוך אשמח לייעוץ (ללא OC כמובן) תודה, משה

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  24. השנה אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ותוך כדי הלימודים מן הסתם אני יצטרך לתכנת בשפות שונות בנוסף לכך המחשב מיועד לשמש לאינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים (לא משחקים) אני חשבתי ללכת על אחד הדגמים: HP Pavilion dv6-1230 / HP Pavilion dv6-1260 איזה עדיף? או שאולי יש דגם אחר מומלץ? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  25. לוח asus p5b dlx בסקאי פיסי 1160 ש"ח מעבד E6400 בממורי פיסי 1180 ש"ח כרטיס מסך 7600GS DDR3 בסקאי פיסי 610 ש"ח מארז גיגהבייט אורורה 570 בפנדה 890 ש"ח ספק קרוסאייר 520W בנועה 780 ש"ח קירור למעבד AC FREEZER 7 PRO בנועה 160 ש"ח עכבר לוגיטק G5 בנועה 330 ש"ח פד STEEL PAD MINI QCK בפנדה 45 ש"ח צורב פיוניר DVR111D בנועה 230 ש"ח אני אשמח להצעות למקומות זולים יותר או רכיבים טובים יותר

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.