ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
היי, אני זקוק לעזרתכם על מנת לרכוש מחשב שהשימוש העיקרי שלו יהיה להרצת משחקים. זקוק לביצועים טובים אך מודע שב3000 ש"ח מכונת משחקים אני לא אקנה. הייתי בחנות של למיר וקיבלתי 2 מפרטים מהמוכר: מזכיר שוב התקציב הוא כ3300 ש"ח ללא צורך במסך, מקלדת ועכבר ורמקולים. רק המחשב נטו הצעה מספר 1: מבוסס Intel מעבד: Intel core 2 duo E4400 2.0 GHZ לוח אם - Intel Lemont DP965LTCK P-4 כרטיס מסך: Gigabyte GV-NX86T256H GF8600GT 256MB הארדיסק : 160 GB של היטאצ'י 7200RPM 8MB BUFFER מארז כולל ספק כוח של 500W שנקרא MIDI ATX 630A זיכרון SUPERTALENT DDR2 1GB 667Mhz CL5 כפול 2 דהיינו 2GB כרטיס קול 6 ערוצים ONBOARD סה"כ 3300 ש"ח מפרט AMD מעבד AMD ATHLON 64 DUAL CORE 4000 X2 / 2.10 GHz …
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים באמצעות חיבור למסך חיצוני ורמקולים, משחקים בקטנה * גודל המסך? לא פחות מ13 לא יותר מ15.6 עדיף מאט לא קריטי * רזולוציית המסך? לא מעניין אותי (רוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אני ממש אוהב את הנקודת שליטה הזאת כמו שיש בlenovo * משקל רצוי? לכל היותר 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך וזה חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או מיני זה חובה, רצוי USB3 * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא מעניין אותי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה 200-300 שקל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים , גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בינוני עד כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO , GTA , ומשחקים חדשים שיצאו ויצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 HD…
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=TZC07684999
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אחרי שנים בלי שום מחשב גיימינג החלטתי לנסות להרכיב אחד, הרעיון הוא שהוא יריץ משחקים בצורה הרבה יותר טובה מהלפטופ שלי אבל את רוב העבודה השוטפת אני מתכוון להמשיך לעשות מהלפטופ שחוץ ממשחקים עדיין סוחב הכל מעולה למרות הגיל שלו. בגלל התקציב הנמוך ביותר הכוונה היא בעיקר לקנות "שלד" שישודרג בהמשך, כרגע יש לי כונן קשיח של 2 טרה וכרטיס מסך אמנם דיי ישן אבל הרבה יותר טוב ממה שיש לי בלפטופ אז השיפור כבר יהיה מורגש. צריך בעיקר מארז, ספק כוח, לוח אם, מעבד, זכרון ו- SSD בשביל מערכת ההפעלה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? היה עדיף לנסות לחסוך אבל קשה לי להאמין. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות בודד…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מספר הצעות ייעול בנוגע למחשב נייח (רגיל): 1. עדיף לקנות מחשב בעלות שלא פחותה מ- 2,400 ש"ח כי אז יש סבירות גדולה שרכיבי המחשב יהיו באיכות כזאת כך שיתפקדו מספר שנים טובות. 2. עדיף לקנות מחשב לפי התקציב והצרכים של האדם. 3. ייתכן ולפעמים אפילו מחשב בסכום של 3,000 ש"ח לא יספיק לאדם שצריך מחשב יותר חזק לצרכיו, כגון גיימר (אדם המשחק משחקי מחשב), משום שכאן נדרש מחשב עם רכיבים משוכללים (יקרים יותר). 4. ביחס לרכיבי המחשב (לוח אם, זיכרון RAM, מעבד, כרטיס מסך, כונן קשיח, כונן SSD, חיבור USB, כונן DVD, מאוורר וכדומה) אפשר לבדוק באינטרנט בכל מיני חיפושים בנוגע למחשבים, מה המחיר של כל רכיב, אבל לקחת בחשבון שמדי פעם ותלוי איפה קונים את המחשב, שהמחשב יעלה פ…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים. בעת מאמץ רציני (למשל - כאשר אני פותח 10 טאבים של גוגל כרום "במכה אחת"), העכבר קופא יש לי ממש בחילה מדברים שקופאים (: אבל ברצינות - האם זה נורמלי? האם זה תוצר של עומס על המעבד? הנייד שלי מצויד ב Core i3-3227U תודה
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי! אני מחפש מחשב נייד לאשתי. גודל מסך 13.3 אינץ' ומשקל באזור ה1.5 ק"ג (כמובן עדיף פחות, אפשר טיפה יותר). קניה מחו"ל כי אני כרגע בלימודים בארה"ב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך אז הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימושים משרדיים עם קצת עריכה גרפית וstreaming. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב חברה בא לי לקנות מחשב נייד עבדתי בחופש לא רוצה לבזבז את הכל המחשב מיועד קצת למשחקים סרטים שירים ואינטרנט אני מוכן לתת 700 דולר חשבתי על המחשב Dell XPS M1530 עם המפרט הבא http://outlet.us.dell.com/ARBOnlineSales/topics/global.aspx/arb/online/en/InventoryDetails?systemId=0GR3B7ZG&~lt=popup&c=us&l=en&s=dfh&cs=22 זה מדל outlet מה אתם אומרים עליו או שיש עוד מחשבים במחיר הזה בערך יותר טובים? עוד שאלה בנוגע לאחריות XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support + CompleteCare [add $339.00] XPS M1530: 3Yr Limited Hardware Warranty, In-Home Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support [add $220…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אהלן מה אתם חושבים על המפרט הזה והאם כדאי לשנות משהו? כרטיס מסך: GigaByte GeForce GTX470 Rev 2.0 1280MB GDDR5 1,197.00 ₪ מארז: Cooler Master 690 2 Advance Black 472.00 ₪ קירור למעבד: Scythe Mugen 2 Rev B 216.00 ₪ מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600 Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray 1,376.00 ₪ צורב: צורב LG GH22 SATA x 22 Black 100.00 ₪ תוכנות: Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה אנגלית 435.00 ₪ זיכרון: G.Skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBXL 634.00 ₪ דיסקים קשיחים: OCZ SSD Vertex 2 EXT 120GB 285/275 IOPS 50000 מחיר מבצע ! 1,257.00 ₪ Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ 269.00 ₪ ספק כח: Corsair TX 750 Watt 457.00 ₪ לוח אם: Gigabyte GA-P6…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון אנשים שלום אני חדש פה בפורום... מקווה שילך פה טוב בקיצור אני מרכיב מפרט לאחים שלי ואני לא ממש מעודכן בכל החומרה וזה.. פעם אחרונה שהתעסקתי בזה היה שהרכבתי מפרט בשביל המחשב שלי אז בקיצור יש לי חבר שעובד בחנות מחשבים והוא נתן לי את המפרט הבא מעבד - Intel p-4 3.0-1024-800MHZ PERSCOT לוח אם - MSI 848 800MHZ דיסק קשיח - 120G 7200RPM 8MB כרטיס מסך - FX 5200 128MB כרטיס קול - 6CH 128MB כל השאר הכונן דיסקים מארז וזה לא חשוב.. - אני רוצה שיפורים שינויים לכרטיס מסך כי הכרטיס הזה עללל הפנים ואם יש עוד הצעות לשינוי אז בכיף... המחיר של הפרמט כרגע הוא 2700 אני רוצה מפרט בגג 3000 שקל (לא כולל מסך כמובן) בעיקרון מה שאני רוצה מהמחשב זה שהוא יעבוד טוב יחזיק ויריץ משחקי…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אחרי ששבוע שעבר הרכבתם לי מפרט למחשב שישמש כ -htpc ואחרי שביררתי עוד טיפה על מארזים שוכבים, על רכיבים שקטים, ועל כרטיס מסך שמומלץ לשידור תכני hd הרכבתי את המפרט הבא: לקחתי כרטיס 2600xt ולא 8600 כמו שהמליצו, שכן בשידורי מדיה יש לכרטיס הזה יתרון מובהק על פני nvidia. הבנתי שהספק שלקחתי שקט יוצא סה"כ 4659 ש"ח למחשב יתווסף כרטיס לכידת וידאו, כרטיס קול של קריאטיב וומקלדת מדיה אלחוטית שירכשו בנפרד אשמח לשמוע הערות לשיפור [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת, אני רוצה ב5.5 מקסימום חריגה זה 6 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה היא משחקים כבדים, אבל לשים דגש שאני רוצה מחשב שיחזיק לי לטווח ארוך כך שעוד שנתיים אני לא יצטרך לשדרג אותו. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך בעיקרון כרטיס רשת אלחוטי אבל לא כ"כ רלוונטי במפרט 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה…
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי לקראת קנייה עתידית של מחשב נייד קפצתי לבאג והם המליצו לי על המותג הנ"ל ואני רציתי לשאול אתכם מה דעתכם עליו? הנה המפרט http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10252&perur=2&t=1&c=583 רציתי לשאול מה יודעים עליהם מבחינת אמינות, אני לא מעוניין לרכוש מחשב שיישבר תוך יומיים. סה"כ השאיפה היא לקנות מחשב מחברה מוכרת וחזקה כמו DELL\HP\LENOVO אבל לא מצאתי כל כך מפרטים שלהם עם המעבדים מהסדרות החדשות של אינטל. רציתי לשאול מה אתם חושבים על החברה הזו PACKERD BELL ומה אתם חושבים על ACER וASUS תודה רמי
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה לפני חודש ביקתי בפרום הזה מפרט קיבלתי והלכתי לקנות חסכתי כסף (לא מספיק) נסעתי לנועה מחשבים וקניתי מהם ב 5400 את כל זה דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe עכשיו חסרים לי מעבד זכרונות ומארז אבל נעזוב אותם אני רוצה לדעת אם אשפר לשנות פה משהו ואם הם יתנו לי להחליף נגיד את המאוור למעבד להחליף לזה SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM וככה לכל אז רציתי לדעת איזה שיפורים אפשר לעשות בלי להוסיף כסף אולי 100\200 גג תודה מראש לעוזרים אני מקוו…
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מסתכל באתר זאפ: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=250926&db1302178=1522153&orderby=price ורואה שיש יותר מ 6 תתי דגמים, ואני לא ממש מבין, רובם עם אותו מעבד ואותה מהירות מעבד, אך חלק עם מע' הפעלה ווינדוס 7, חלק עם 8, וחלק בלי מערכת בכלל, אבל אין הבדלים הגיוניים במחיר, לפעמים המחשב שמגיע ללא מערכת הפעלה נמכר במחיר יותר גבוה מאלו שכן... מישהו יכול להסביר את העניין? כמו האם אפשר לקבל חוו"ד על המחשב הזה? אני שוקל לקנות אותו, חשבתי באותו מחיר (אזור ה 2900) גם על הטושיבה TOSHIBA Satellite L830-131 , אבל היא כבדה בכ 200 גרם, וגם יש לה מסך מבריק, ונראה לי שמסך מט יותר בריא לעיניים... מחשבים אחרים קצת יותר זולים ששקלתי בגודל…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! לאחר תקופת יובש ארוכה מידי (שלא הייתה מבחירה, כמובן) שבתי להיות פעיל בפורום, אני מניח שרובכם לא זוכרים אותי, מלבד כמה הודעות בודדות לא הייתי פעיל בכלל בפורום כבר שנה שלמה, לצערי גם כמעט ולא התעדכנתי בנושא המיחשוב (אני התנתקתי כמעט לגמרי כשכולם קססו ציפורניים לראת את הבנצ' הראשון של ה AMD -64 BIT) כן, תסיימו לצחוק... תודה :-\ , בכל אופן אני מאוד שמח שחזרתי ואני מקווה שהפורומים רק השתפרו ונהיו לטובים יותר (לא שתפו תפו תפו היה חסר משהו (; ועכשיו לעניננו, אני מחפש לוח אם הארד דיסק (120 GB) זיכרון ומעבד במחיר של עד 3000 ש"ח. המחשב (לא לי) לא ישמש למשחקים או לOC אלא אך ורק לעבודה "משרדית" מאומצת ביותר. נגיד, עבודה עם מסדי נתונים מפלצתיים, חילוץ קבצים ענקיים, …
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בינתיים הרז' של המסך היא 1024X768 אבל עוד מעט אני קונה מסך אחר וזה יהיה 1920X1080 המחשב מיועד למשחקים כמו BFBC 2 COD:BO אין צורך בציוד היקפי שקט- 6-8 לא מתוכנן OC הרכבת מחשב בחנות + WINDOWS 7 64 BIT עדיף שיהיה מ KSP או משהו שיש באשקלון לא מתכנן שידרוג בקרוב ואם אפשר שהמארז יהיה יפה אבל לא צריך להגזים עם המחיר
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני לא רוצה את המחשבים מהמפרטים המומלצים מישהו בבקשה יכול להרכיב לי מפרט? חשוב שיהיה הרבה מקום ושהמחשב יהיה מהיר כרטיס מסך אני יסתפק במשון זול 7300 GT .. משו כזה תודה
-
- 10 תגובות
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה עם הרכבת מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, להריץ בביצועים כמה שיותור גבוהים משחקים כמו COD black ops 4, battlefield V, FIFA 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי החיפושים המטורפים שעשיתי בשבוע האחרון נראה לי שזה אחלה מפרט , מי שרוצה יכול להשתמש בו , מי שרוצה יכול להגיב עליו שימו לב שיש שם 2 עכברים , אחד לאבא שלי ואחד לי (MX518) לזה תוסיפו את המארז הזה : - 404 ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1946 ואת הספק הזה: - 195 ש"ח http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2973 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני לא ממש מבין במפרטים אבל הסתכלתי במפרטים שיש באתר שלכם, נכנסתי למפרט ב-4000 למשחקים, ממה שהבנתי הוא טוב למשחקים האם הוא טוב גם לעבודה משרדית ועריכה גרפית? (שניהם דיי קלילים ולא מקצועיים) המחשב בעיקרו הוא לצפייה בסרטים, משחקים, העיקר שיהיה מהיר וחזק. המפרט: מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 …
-
- 7 תגובות
- 554 צפיות
-
-
http://www.techspot.com/guides/112-laptop-buying-guide-200808/
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הומלץ לי על Toshiba Satellite C850-197 ואני רוצה לדעת האם הוא באמת טוב ללימודים, חוץ מזה אני לא צריך מחשב חזק אחרת אני יותר אשחק מאשר אלמד, אני גר בירושלים ומבחינת חנויות לאחרונה החנויות היחידות שנשארו אצלנו הן הפרטיות באג ואיבורי וKSP ואני צריך חנות עם פריסה ארצית ומה לעשות איבורי וKSP תמיד עשו לי בעיות במוצרים שקניתי, אז אני מתכוון לקנות בבאג שיש להם מחיר ממוצע למחשב הזה מבחינה ארצית
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-