ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם בהכנת מפרט עבור ילדים בגילאים 12-13 תקציב: עד 1500 ש"ח, עדיף לא לחרוג אבל אפשר ב 50-60 ש"ח. שימושים: בעיקר עבודה משרדית, צפייה בסרטים, ומשחקים פשוטים ביותר אם בכלל (המקסימום פיפא וגם זה בספק. אם זה לא אפשרי במסגרת התקציה אז זה עדיין בסדר אבל רצוי לשמור על אפשרות לשדרג בעתיד לתוספת כרטיס מסך low/middle level). ציוד היקפי: ללא חנויות: עדיפות לאיזור המרכז (גר בפ"ת). שונות: לא מתוכנן overclock, יותקן win7 64bit. בנוסף אבקש המלצה בנפרד למסך זול 21' ומעלה בסביבות 600 שח. ראיתי שבניגוד לעבר קשה להכין מפרטים של AMD בתקציב הזה. זה מה שניסיתי לעשות עם Intel: מעבד Intel Pentium G620 2.6Ghz Tray, יחידות 1 ₪308 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי 2000 ש'ח להוציא לשיפור המחשב כדי שיוכל להריץ משחקים כבדים חלק המפרט בחתימה והייתי מעדיף לקנות מפנדס אבל אם יש אופציה עדיפה אפשר להציע
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מבקש המלצה למשב נייד: זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB לא נדרש CD , DVD או צורב (או קורא טביעות אצבע וכדומה) כרטיס מסך עם יכולת להפעיל משחקים כגון fifa צפייה בסרטים וכדומה משקל עד 2 קילו מסך לא פחות מ 14 אינצ' (עדיף יותר) תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם לבן דוד שלי יש מחשב נייד של HP- DV6000 הדגם עצמו של המחשב 6413ej שהגיע עם VISTA לאחר פורמט והתקנה של XP החלק הקידמי של הנייד ואיפה שמחברים את האוזניות והמיקרופון לא עובד באתר של HP אין אפילו דרייברים ל XP עבור הדגם הזה לאחר חיפוש מעמיק מצאתי את רוב הדרייבירם של הדגם בGOOGLE אבל רק את זה חסר לי למישהו יש רעיון איך למצוא דרייברים לחלק הזה ? או לפחות איך נקרא החלק הזה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
8) מבקש לשמוע את דעתכם על המפרט הבא זכרונות? DDR II 667512MB TwinMOS 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים? DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מארזים? Chieftec Bravo Black / Black / Silver (No PSU) ספקי כוח? Enermax Liberty ELT400AWT 400W כרטיס מסך WinFast PX7800 GTX TDH MyVIVO Extreme מעבד - Intel® Core2 Duo Processor E6400 2.13ghz לוח אם - Intel® Desktop Board DG965WHMKR עכשיו ככה - המעבד לוח האם והמארז אינם ניתנים לשינוי (כבר יש לי אותם בפועל) אני מחפש לקבל את מכונת המשחקים האופטימלית בטווח של 2700 ש"ח ( מה שנותר מסה"כ הסכום של 4000), אפשר לחרוג בטיפה, כאשר לא מתוכנן אוברקלוקינג מחכה לתגובות - תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3L - זמין במלאי ¤462 מסך: [..] SAMSUNG LCD 22" 2243BW 5ms DVI WIDE - זמין במלאי ¤842 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4770 512MB GDDR5 : GV-R477D5-512H-B - RETAIL ¤612 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤533 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤129 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 5-5-5-18 - GOLD EDITION : OCZ2G8004GK ¤259 מארז: [..] ANTEC NSK6500 w/o PSU ¤248 ספק כוח: [..] ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤244 שירותי מעבדה: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤3778 להזמנות מעל 3…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב לקנות, יש לי תקציב של כ-4000 ש"ח. מטרות המחשב: הרצת משחקים באופן מצוין, חלונות שיחה מרובים, הרצת תוכנות ברקע, ווינדווס ויסטה, צפיה בסרטים והורדות. אני צריך ציוד היקפי - הכל חוץ מרמקולים. העדפה לחברת אינטל. העיצוב, אני מתכוון למארז המחשב חשוב לי מאוד. אני מאוד אוהב את זה. אני לא צריך שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה, יש לי כבר. אני ארכיב את המחשב. מצאתי את המחשב הזה דרך גיס שלי שעובד באריקום: כונן: DVRW NEC 5170 X 18 +/- DUAL LAYER BLACK כרטיס מסך: ATI SAPPHIRE PCI-E X1300 512MB DDR2 DVI 128BIT הארד דיסק: 250GB 16MB SATA II 7200 KS WD לוח אם: INTEL CORYVILLE DDR2 667 945GCLL VGA+LAN זיכרון: DDR II 1024MB 667Mhz CL5 TwinMOS מקלדת ועכ…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במפרט למחשב עד 5000 ש"ח.(ללא מסך, מקלדת/עכבר, רמקולים) מספר נקודות עיקר השימוש GAMING שימוש משני - הצגת סרטים מהמחשב לטלוזיה יהיה בסלון(לא HTPC) לכן: א. צריך להיות שקט! ב. להראות בססססססדר (לא קופסאת קרטון- אבל גם אין צורך בדיסקוטק בבית) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
1.תקציב-8000,בול (6000 מחשב+2000 מסך)חריגות רק אם אין אפשרות אחרת, מזומן. 2. מטרות המחשב: וידאו\אפקטים, גרפיקה דו-מימדית ופלאש,ועריכת סאונד 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכברBLUETOOTHׂ , {אין צורך ברמקולים!!}. 4.כרטיס קול 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית 7.יש לציין כי חשוב לי שיהיה הרבה מקום 2T : 1T לאחסון (איטי יחסית) ושתי 500G ברייד לעבודה מהירה 8.מערכת הפעלה WIN7 אם אתם ממליצים.... 9.יש צורך בהרכבה למה אני יודע אבל זה נראה לי יהיה גדול עלי... 10.המארז : שיהיה שקט, קר ועם חיבורים לFIREWIRE גדול עם 4+ USB מקדימה\למעלה\מהצד אז ככה תוכנות- (שיש לי כבר) @) סאונד ---Cubase & Nuendo @)גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר @)וידאו -- אני עדי…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
החלטתי לפתוח אשכול כזה, יש כמה נושאים... גיימינג קל,עד 2000 ש"ח. גיימינג כבד-אם oc או בלי,3000-5000 ש"ח (בלי מסך) עריכה גראפית \עריכת מוזיקה,4000 ש"ח (בערך,תלוי מה עורכים וכו'). עבודה משרדית,1500-2000 ש"ח (לא דרושים כ.מ ומעבד חזקים וכו'). ובקיצור לכל נושא המנהלים ומכיני המפרטים הטובים יכינו מפרט שיהיה הכי טוב לנושא אחד. כמובן התקציבים המוזכרים למעלה יקלו על הגולשים בפורום שמעוניינים לקנות מחשב. אז ככה אני הכנתי מפרט לגיימינג כבד +oc . מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤1075 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤333…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתחבר עם מודם סלולארי דרך כניסת PCMCIA ואני מקבל את ההודעה הבאה: This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) אני רואה את ההודעה הנ"ל ב- standard openHCD usb host controller. איך ניתן לפתור את הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 20:46:21 איך ניתן להוסיף resources?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
התקציב למזומן שטרות 2. מטרות המחשב? איינטרנט ואופיס, משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, עריכה גרפית תלת מימד 3. לא צריך ציוד היקפי בכלל, יש לי מסך 17' כרגע. 4. יש לי צורב, כונן דיסקטיםי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם של ASUS ספק של TT 6. האם נושא הקירור חשוב ביותר ולא איכפת לי ממש מהעיצוב או מהשקט. 7. לא צריך מערכת הפעלה? 8. יש צרכים מיוחדים כלשהם? יש כרטיס מסך 9600GT ומעבד Q9650 9. לא חשוב לי השקט? 10. האם מתוכנן OC? ממש ממש לא. 11. במפרט למשחקים - GTA, AOC, COH מסך 17 יש לי העדפה ל K.S.P בגלל שאני גר מטר מהם (נוחות נטו) אני צריך לקנות את הלוח אם זיכרונות , ספק ומארז וHD מספיק חזקים כי בעוד חצי שנה אני מחליף כרטיס מסך כמו כן אני רוצה RAID רק שאין לי מו…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אוקיי חבר של בן דוד שלי מעוניין לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים מאוד כגון GTA, Far cry 2 וכל המשחקים החדשים שיצאו או שייצאו בשנים הקרובות. התקציב שלו הוא 5000 ש''ח. הוא לא רוצה לעשות OC ואין לו בקשות מיוחדות. ציוד היקפי יש לו והוא לא צריך שום דבר. הוא מעוניין בהרכבת המחשב על ידי החנות והוא רוצה לקנות את המחשב בPandas.co.il. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
עד היום לא התעניינתי כל כך במחשבים ניידים אך לאחרונה יש לי רצון לקנות אחד שיספק אותי. תמיד אמרו לי שהמחיר לא שווה את התפוקה אך לאחרונה הבנתי כי יש מחשבים ניידים חזקים, נכון? אני מבין שיש המון סוגים והמון חברות וחזקים יותר וחזקים פחות לכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה, סרטים, משחקים חלשים כמו maple story למי שמכיר ואולי counter strike. צריך שיהיה הרבה מקום בדיסק הקשיח משהו כמו 160-200. אני רוצה שירוץ חלק ללא שטויות אבל לא חייב להריץ ויסטה אני גם ככה לא מרוצה ממנו. אם אתם חושבים שיש איזושהי הצעה של מחשב נייד יד שנייה שיכולה להתאים לי או שכדאי לי לחפש אנא הציעו לי אני אשמח לחסוך כסף כי המחשב לא יהיה הרבה בשימוש. דבר נוסף שאני צריך הסבר לגביו הוא מהן הדרכים ל…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב חדש , אני בעיקר רוצה שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים הכי חדשים. המחשב מיועד לרוץ על מסך T240 Samsung אני צריך מחשב יחסית שקט , לא צריך להשקיע יותר מידי אבל הוא פועל ליד המיטה אז אני מעדיף שקט. אני לא מתכנן OC כבד , אבל יש מצב שאני אריץ OC קליל כמו כן אני מתכוון לתכנת על Visual Studio 2008 , לא יודע מה התמיכה שלו נכון לעכשיו מבחינת ליבות , אבל אולי אתם יודעים אני מעדיף מעבד של אינטל וכרטיס מסך של Nvidia. כמו כן אני גר בבאר שבע , אז חנויות כמו פנדה , איבורי ו-KSP הם האופציות המועדפות (עדיפות לפנדה עקב שמועות שצצות פה ושם על KSP ואיבורי) יש לי תקציב של עד 6K , אבל אם אפשר מחשב שמתאים לזמננו בפחות אני אשמח תודה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום המחשב מיועד לגלישה באנטרנט ולקצת משחקים מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NMF-9 s939, NF4, PCI-E, SATA, 1394 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 265 2 530 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 295 1 295 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 330 1 330 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 235 1 235 מארזים? Price Units Tota…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד תקציב 5000 שקל תודה לעוזרים לא צריך ווינדוס כלול
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני אשמח למפרט מעניין עם דגש על מאיץ גרפי.. גם מארז של Therlmatech נחמד עם גישה לשני מאוורים של זלמן.. אין צורך במסך יש לי בגודל 22 אינץ' חשוב מאוד מערכת הקירור של המחשב כי אני במרתף והמחשב נוטה להתחמם יתר על המידה... אפשר לחרוג ל6500 שקל אבל לא יותר...
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי X130 שבא, כידוע, עם 1GB זיכרון (קמצנים...) ו-Win XP Home. שייך להתקין Win7? זה ישפר קצת את הביצועים? אם כן - איזה גירסה? אני מעדיף אולטימייט, אבל חושש שאולי היא תהיה כבדה.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב מבוסס Intel, בתקציב מקסימלי של 2500 ש"ח ללא מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: עריכה גרפית (קצת פוטושופ -לא משהו רציני), עבודה משרדית, אינטרנט וסרטים. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אהלן יש לי את המחשב מימין בנוסף, יש לי כרטיס מסך נוסף X550 פשוט.. אח שלי רוצה מחשב לעבודה משרדית... אז אמרתי, יאללה אני אשדרג, אני אביא לו את המחשב שלי והוא ישלם לי עליו את מה שהוא שווה פחות או יותר... ואני אוסף קצת ואשתדרג. בקיצור, התכנון הוא לקחת את ה 7600 שלי למחשב החדש ולהחזיר את ה X550 למחשב הנוכחי ולתת אותו לאחי אז אני צריך מחשב שיכלול: קונרו, 2 ג'יגה זכרון, ספק+מארז (המארז יכול להיות פשוט ואז אני אקח את המארז הנוכחי שלי...), הרד דיסק 250 ג'יגה, צורב דיוידי,ולוח אם סבבה אני משחק די הרבה.. גם במשחקים כבדים, אבל אני לא עושה OC (לפחות בינתיים - אבל הייתי שמח אם הייתה האופציה) עדיף זכרון 800 או 667? אני פתוח לכל רעיון
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נטבוק לא יקר מידי, נתקלתי בזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5368&CatCode=315 השאלות שלי הם: איך הביצועים של המעבד N450? אני אוכל לגלוש חלק באינטרנט ללא תקיעות? אפשר לראות בו סרטים בצורה טובה? האם המחשב הזה אמור להיות אמין? אני לא רוצה צעצוע שיתקלקל לי אחרי שנה(בדיוק שהאחריות נגמרת) ואם למישהו יש את המחשב הזה, אשמח לקבל עליו יתרונות וחסרונות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקבל מפרט מחשב, זה מחשב שאמור להגיע לאח שלי ליומולדת. אני צריך רק מחשב , ללא ציוד היקפי וללא מסך. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים +- , כגון Cod 4 . NFS UnderCover . Crysis 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי, אבל שיהיה סביר. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? SkyPc . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חשוב השקט של המחשב אבל שלא יהיה. הצבעים לא משנים לי. , הקירור חשוב , שהמחשב לא יתחמם 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב …
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-